Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
telex.hu/belfold/2023/06/20/3-4-milliard-forintos-buntetest-is-kaphatnak-egyuttesen-az-ellenzeki-partok-az-allami-szamvevoszektolÉs még észrevételezni is lehet egy fideszes fasznál, pezseg a demokrácia!
több mint 2 éve
de az akkor volt is most megvan 😊 (meddig fogjuk ezt az orokeletu Gajdics idezet meddig marad velunk.az akkor volt, most meg ez van.Annyira imádom a toxikus nőket 😀ezt az 'istenezest' nem ertem, miert kell minden egyes hozzaszolasba beletennie. nem hiszem, hogy nagyot tevednek mikor azt allitom, hogy o aztan nem nagyon elt a kereszteny ertekrendeknek megfeleloen. hipocracy at its best.
444.hu/2023/06/20/toth-gabi-uzenete-azoknak-akik-mindent-elkovetnek-hogy-elassak-ot-maradok-vagyok-leszek
Gyurma Pappa
csebi
Tóth Gabinal elég nézni mikor zsűrizik meg mikor part dísz picsamutasd a picsádat, és fogd rá a
Vagy az egyik vagy a másik
A keresztény csipkés lány és ribanc zsűritag nem fér meg együtt
Negritis, a vajdanyuszirasztájlisztra
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
az akkor volt, most meg ez van.Annyira imádom a toxikus nőket 😀ezt az 'istenezest' nem ertem, miert kell minden egyes hozzaszolasba beletennie. nem hiszem, hogy nagyot tevednek mikor azt allitom, hogy o aztan nem nagyon elt a kereszteny ertekrendeknek megfeleloen. hipocracy at its best.
444.hu/2023/06/20/toth-gabi-uzenete-azoknak-akik-mindent-elkovetnek-hogy-elassak-ot-maradok-vagyok-leszek
Gyurma Pappa
csebi
Tóth Gabinal elég nézni mikor zsűrizik meg mikor part dísz picsamutasd a picsádat, és fogd rá a
Negritis, a vajda
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
Tóth Gabinal elég nézni mikor zsűrizik meg mikor part dísz picsaAbban az országban ahol miniszterelnök egyszerre street fighter meg békegalamb?
Negritis, a vajda
Bitch pls...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Tóth Gabinal elég nézni mikor zsűrizik meg mikor part dísz picsaVagy az egyik vagy a másik
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Nekem azért van jobb ötletem modernkori Saulra:akkor nem erted, nem jol irtam vszeg. 'megterese' utan sem ugy elt sztem ahogy azon ertekek alapjan kellene. mar maga ez az uzenet sincs azzal osszhangban. de ha szted o a modernkori Saul, szived joga.Rühellem Tóth Gabit, rühellem a vallást, az egyházakat, de pont ez a megtérés lényege, hogy egy szar élethelyzetet követően vált valaki, és elkezd hinni, más úton megy tovább. Pláne a keresztényeknél, ahol még bűnbocsánat is van a korábbi életet lezárandó.Annyira imádom a toxikus nőket 😀ezt az 'istenezest' nem ertem, miert kell minden egyes hozzaszolasba beletennie. nem hiszem, hogy nagyot tevednek mikor azt allitom, hogy o aztan nem nagyon elt a kereszteny ertekrendeknek megfeleloen. hipocracy at its best.
Gyurma Pappa
csebi
Saulból Paul az alapsztori, keresztény az ember 20-40-60 évesen is lehet, nem csak születni lehet annak.
Speciel Gabinak én se hiszek, de nem azért, mert korábban nem élt keresztényi életet, hanem mert végtelenül ostoba és érdekvezérelt.
Ezért ezt az érvedet nagyon nem tartom elfogadhatónak, túlságosan általánosító, és a legtöbb esetben nem is állja meg a helyét.
Pl. börtönökben, rehabokon megtértek, -és sok ilyet ismerek-, se a keresztényi értékrendnek megfelelő élet miatt kerültek az intézményekbe, mégis, sokszor őszinte a hitük, az életmód- és felfogásbeli változásuk és tulajdonképpen őket sérti az, hogy összetóthgabizod őket ezzel a hibás érvvel.
Tóth Gabi megtérése csak a felszínen történik meg, egyfajta "imidzsváltás" részeként, miáltal könnyebben dörgölőzhet a hatalomhoz. Ez valóban hipokritaság, álszentség, de irreleváns, hogy korábban miként élt. Most álszent, és ez számít.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
akkor nem erted, nem jol irtam vszeg. 'megterese' utan sem ugy elt sztem ahogy azon ertekek alapjan kellene. mar maga ez az uzenet sincs azzal osszhangban. de ha szted o a modernkori Saul, szived joga.Rühellem Tóth Gabit, rühellem a vallást, az egyházakat, de pont ez a megtérés lényege, hogy egy szar élethelyzetet követően vált valaki, és elkezd hinni, más úton megy tovább. Pláne a keresztényeknél, ahol még bűnbocsánat is van a korábbi életet lezárandó.Annyira imádom a toxikus nőket 😀ezt az 'istenezest' nem ertem, miert kell minden egyes hozzaszolasba beletennie. nem hiszem, hogy nagyot tevednek mikor azt allitom, hogy o aztan nem nagyon elt a kereszteny ertekrendeknek megfeleloen. hipocracy at its best.
Gyurma Pappa
csebi
Saulból Paul az alapsztori, keresztény az ember 20-40-60 évesen is lehet, nem csak születni lehet annak.
Speciel Gabinak én se hiszek, de nem azért, mert korábban nem élt keresztényi életet, hanem mert végtelenül ostoba és érdekvezérelt.
Ezért ezt az érvedet nagyon nem tartom elfogadhatónak, túlságosan általánosító, és a legtöbb esetben nem is állja meg a helyét.
Pl. börtönökben, rehabokon megtértek, -és sok ilyet ismerek-, se a keresztényi értékrendnek megfelelő élet miatt kerültek az intézményekbe, mégis, sokszor őszinte a hitük, az életmód- és felfogásbeli változásuk és tulajdonképpen őket sérti az, hogy összetóthgabizod őket ezzel a hibás érvvel.
Tóth Gabi megtérése csak a felszínen történik meg, egyfajta "imidzsváltás" részeként, miáltal könnyebben dörgölőzhet a hatalomhoz. Ez valóban hipokritaság, álszentség, de irreleváns, hogy korábban miként élt. Most álszent, és ez számít.
Őszentsége Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Rühellem Tóth Gabit, rühellem a vallást, az egyházakat, de pont ez a megtérés lényege, hogy egy szar élethelyzetet követően vált valaki, és elkezd hinni, más úton megy tovább. Pláne a keresztényeknél, ahol még bűnbocsánat is van a korábbi életet lezárandó.Annyira imádom a toxikus nőket 😀ezt az 'istenezest' nem ertem, miert kell minden egyes hozzaszolasba beletennie. nem hiszem, hogy nagyot tevednek mikor azt allitom, hogy o aztan nem nagyon elt a kereszteny ertekrendeknek megfeleloen. hipocracy at its best.
Gyurma Pappa
csebi
több mint 2 éve
a foglyokkal kapcsolatos dolgokban igaza van bar a 111. cikkben nem vagyok 100%ig biztos, de elfogadom nekik.A jogi oldalára gondoltam 😊nem ismerem, de kapcsolatba lehet vele lepni 😊 es mivel itt sztem tenybeli tevedes van, vszeg ertekelni is fogja.Ja, ismered?ha lesz idom irok is neki, mert sztem teved abban, hogy a 2001/55 iranyelv nem vonatkozik rajuk.m.hvg.hu/itthon/20230619_Az_ukran_kulugyi_szovivo_szerint_a_magyarok_elzarva_tartjak_az_ukran_hadifoglyokat_es_meg_a_konzult_sem_engedik_be_hozzajukTalán kicsit tisztába teszi a helyzetet:
ez így dafuq
Amadeus von Dollárbaloldal
lattmanntamas.hu/2023/06/19/a-magyarorszag-altal-az-orosz-fegyveres-eroktol-atvett-ukran-hadifoglyokrol/
warr_b
csebi
Amúgy már akartam is kérdezni, hogy neked mi a véleményed erről az esetről...
warr_b
mi lenne a velemenyem: egyreszt orulok, hogy inkabb otthon vannak mint orosz fogsagban.
masreszt: nem ertem miert nem engedjuk el oket ... de nyilvan kerunk vmit az ukran allamtol cserebe. ennyire magyar nemzetiseg parti a kormanyunk.
csebi
warr_b
az ideiglenes vedelemmel kapcsolatban biztosan nincs igaza, azt meg is irtam neki. igenis, jar nekik kiveve ha nem kovettek el olyan cselekmenyeket, ami alapjan ki kellene zarni oket. egyreszt remelem, hogy nem haborus bunosok masreszt nem hiszem, hogy a kormanyzat elkezdeni ezt bizonyitani, hogy ezek a magyarok haborus bunosok.
több mint 2 éve
A jogi oldalára gondoltam 😊nem ismerem, de kapcsolatba lehet vele lepni 😊 es mivel itt sztem tenybeli tevedes van, vszeg ertekelni is fogja.Ja, ismered?ha lesz idom irok is neki, mert sztem teved abban, hogy a 2001/55 iranyelv nem vonatkozik rajuk.m.hvg.hu/itthon/20230619_Az_ukran_kulugyi_szovivo_szerint_a_magyarok_elzarva_tartjak_az_ukran_hadifoglyokat_es_meg_a_konzult_sem_engedik_be_hozzajukTalán kicsit tisztába teszi a helyzetet:
ez így dafuq
lattmanntamas.hu/2023/06/19/a-magyarorszag-altal-az-orosz-fegyveres-eroktol-atvett-ukran-hadifoglyokrol/
warr_b
csebi
warr_b
mi lenne a velemenyem: egyreszt orulok, hogy inkabb otthon vannak mint orosz fogsagban.
masreszt: nem ertem miert nem engedjuk el oket ... de nyilvan kerunk vmit az ukran allamtol cserebe. ennyire magyar nemzetiseg parti a kormanyunk.
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Annyira imádom a toxikus nőket 😀ezt az 'istenezest' nem ertem, miert kell minden egyes hozzaszolasba beletennie. nem hiszem, hogy nagyot tevednek mikor azt allitom, hogy o aztan nem nagyon elt a kereszteny ertekrendeknek megfeleloen. hipocracy at its best.
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
Annyira imádom a toxikus nőket 😀 444.hu/2023/06/20/toth-gabi-uzenete-azoknak-akik-mindent-elkovetnek-hogy-elassak-ot-maradok-vagyok-leszek

több mint 2 éve
nem ismerem, de kapcsolatba lehet vele lepni 😊 es mivel itt sztem tenybeli tevedes van, vszeg ertekelni is fogja.Ja, ismered?ha lesz idom irok is neki, mert sztem teved abban, hogy a 2001/55 iranyelv nem vonatkozik rajuk.m.hvg.hu/itthon/20230619_Az_ukran_kulugyi_szovivo_szerint_a_magyarok_elzarva_tartjak_az_ukran_hadifoglyokat_es_meg_a_konzult_sem_engedik_be_hozzajukTalán kicsit tisztába teszi a helyzetet:
ez így dafuq
warr_b
csebi
warr_b
több mint 2 éve
Ja, ismered?ha lesz idom irok is neki, mert sztem teved abban, hogy a 2001/55 iranyelv nem vonatkozik rajuk.m.hvg.hu/itthon/20230619_Az_ukran_kulugyi_szovivo_szerint_a_magyarok_elzarva_tartjak_az_ukran_hadifoglyokat_es_meg_a_konzult_sem_engedik_be_hozzajukTalán kicsit tisztába teszi a helyzetet:
ez így dafuq
warr_b
csebi

több mint 2 éve
Huhh,nem tudom mikor láttam utoljára nyomtatott tévéújságot...
Mindjárt ptsd-m lesz 😮
warr_b
több mint 2 éve
ha lesz idom irok is neki, mert sztem teved abban, hogy a 2001/55 iranyelv nem vonatkozik rajuk.m.hvg.hu/itthon/20230619_Az_ukran_kulugyi_szovivo_szerint_a_magyarok_elzarva_tartjak_az_ukran_hadifoglyokat_es_meg_a_konzult_sem_engedik_be_hozzajukTalán kicsit tisztába teszi a helyzetet:
ez így dafuq
warr_b
több mint 2 éve
m.hvg.hu/itthon/20230619_Az_ukran_kulugyi_szovivo_szerint_a_magyarok_elzarva_tartjak_az_ukran_hadifoglyokat_es_meg_a_konzult_sem_engedik_be_hozzajukTalán kicsit tisztába teszi a helyzetet:
ez így dafuq

több mint 2 éve
Huhh,nem tudom mikor láttam utoljára nyomtatott tévéújságot... Mindjárt ptsd-m lesz 😮

több mint 2 éve

Ilyen az, amikor a kisgömböc az orosz népirtás fotóival kampányol az ukránok ellen.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
m.hvg.hu/itthon/20230619_Az_ukran_kulugyi_szovivo_szerint_a_magyarok_elzarva_tartjak_az_ukran_hadifoglyokat_es_meg_a_konzult_sem_engedik_be_hozzajukPetikét bekérették már?
ez így dafuq
több mint 2 éve
most jutottam el a balásy interjúhoz: ez mindkét oldalnak ciki. az újságíró feltesz kérdéseket, amik erősen véleményesek, de az tényekkel képtelen alátámasztani (“csak nem pár ezren töltötték ki”) és van a fickó aki nyilván kerüli az egészet és lehet fogalma sincs mit csinál, de neki pont ennyi a dolga.mindenki hazament ezután és vállon veregette magát, hogy megtette, amit kellett, csak változás vagy tényfeltárás nem történt. így a ner tulajdonképpen ezt a csörtét is megnyerte, mert Balásy, mint hasznos hülye betöltötte a feladatát.
inkább beszélgettek volna tényleg az autókról vagy faszom bármiről.
több mint 2 éve
nepszava.us/az-orban-kormanyhoz-vezetnek-az-amerikai-kemugy-szalai/Kurucinfo, amerikai népszava, nemár, legyen valami alapigényességi minimum.
Vagy ha abszurd humor kategóriában írod, akkor nem szóltam.
több mint 2 éve
Nem kekeckedésből kérdezem, de mit jelent az, hogy " Az egy főre jutó innovációs ráfordítás a felsőoktatásban"?..peterk2005 udvari bolond
E..MC12
Ezt az ábrát érdemes megnézni. Az egy főre jutó innovációs ráfordítás a felsőoktatásban. Csinálhatunk mi CSOK-ot, meg csökkenthetjük az alap kamatot, ha ez van:
Namost, a prociklikussággal kapcsolatban meg az van, hogy a 25%-os infláció, bóvli kategóriájú országokkal megegyező alapkamat stb. ismeretében most nem könnyű elhinni, hogy megérte kimaxolni azt a plusz fél-egy százalékot az elmúlt években, amit esetleg kimaxoltunk. Feltéve, hogy kimaxoltuk.
MC12
Ez konkrét innovációt vagy módszertant (mit innoválnak, az egyetemet, az oktatást stb), esetleg K+F ráfordítást jelent? Ha az utóbbbit, akkor alap vagy alkalmazott kutatást, esetleg kísérleti fejlesztést cégekkel karöltve?
Nem szép számok, de érdemes lenne a KKV szektor innovációs és K+F ráfordításait is megvizsgálni azonos időszakban például (szerintem ott sem fényes a helyzet).
Az alapkutatást nem egyszerű finanszírozni amúgy sem....
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png