Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
nagyon büszke vagyok, hogy több volt tanárommal is találkoztam a tegnapi tüntetésen, és még boldogabb lennék ha ezt sok ember elmondhatná magáról és a tanárairólÉn is kint voltam, de - most, hogy mondod - még soha nem találkoztam volt tanárommal tüntetésen. Sem oktatásin, sem máson.
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Nagyon röhögök, szélsőjobboldali "hírportál" a Fradi mai igazolása után:"Kubatovék úgy gyűjtik a külföldieket, mint egy akkumlátorgyár."
több mint 2 éve
Csütörtökön megnéztem a Kötöttfogást, de még mindig nem tudom eldönteni, hogy Csintalan belépése az MSZP-be az utolsó szög a szocik koporsójába, vagy halvány esély a megmaradásra...Az MSZP koporsójába az utolsó szög a még meglévő kevés vidéki jelenlétük eltűnése lesz, mert csak budapesti pártként nem fognak tudni megmaradni, ahhoz már túltelített az a piac.
nagylaza, főpohárnok
Csintalant hagyjuk, kb. olyan mint a mennyeiben Tornyi Barnabás volt.
több mint 2 éve
Itt nem lehetne olyat, mint fociban, hogy igazolunk egy külföldi PM-t?444.hu/2023/06/16/david-pressman-a-pride-nyitanyon-az-emberek-hergelese-szavazatokert-cserebe-nem-ujdonsag-ebben-az-orszagban?kár hogy nem magyar politikus
Nem csak Orbán tud ebben az országban kiváló beszédet tartani.
Dzsokijuing
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
öngyilkosság lenne a szikránakCsak egy Komjáthi-Jámbor összefogás tudná galvanizálni a szocikat, a Szikrának legalább lenne valamiféle országos hálózati lefedettsége. De hát a Párbeszéd-összeborulás sem jött be.Csütörtökön megnéztem a Kötöttfogást, de még mindig nem tudom eldönteni, hogy Csintalan belépése az MSZP-be az utolsó szög a szocik koporsójába, vagy halvány esély a megmaradásra...semmiképp sincs esély
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
Dzsokijuing
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
nagyon büszke vagyok, hogy több volt tanárommal is találkoztam a tegnapi tüntetésen, és még boldogabb lennék ha ezt sok ember elmondhatná magáról és a tanárairól
több mint 2 éve
Csak egy Komjáthi-Jámbor összefogás tudná galvanizálni a szocikat, a Szikrának legalább lenne valamiféle országos hálózati lefedettsége. De hát a Párbeszéd-összeborulás sem jött be.Csütörtökön megnéztem a Kötöttfogást, de még mindig nem tudom eldönteni, hogy Csintalan belépése az MSZP-be az utolsó szög a szocik koporsójába, vagy halvány esély a megmaradásra...semmiképp sincs esély
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Csütörtökön megnéztem a Kötöttfogást, de még mindig nem tudom eldönteni, hogy Csintalan belépése az MSZP-be az utolsó szög a szocik koporsójába, vagy halvány esély a megmaradásra...semmiképp sincs esély
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Csütörtökön megnéztem a Kötöttfogást, de még mindig nem tudom eldönteni, hogy Csintalan belépése az MSZP-be az utolsó szög a szocik koporsójába, vagy halvány esély a megmaradásra...
több mint 2 éve
444.hu/2023/06/16/david-pressman-a-pride-nyitanyon-az-emberek-hergelese-szavazatokert-cserebe-nem-ujdonsag-ebben-az-orszagban?kár hogy nem magyar politikus
Nem csak Orbán tud ebben az országban kiváló beszédet tartani.
Dzsokijuing
több mint 2 éve
Arra gondoltam valóban.Nem tudom, de ha arra gondolt, akkor arra gondolt. 😊Az miért fontosabb, mint az önkori? Egyébként a parlamentit is meg lehet nézni. Nem a teljes evk-t, hanem a városi eredményt.Evk-ra gondolt.Mennyi és milyen változás kellett ahhoz, hogy a 2000-es években még csontbalosnak számító Salgótarján vagy Tatabánya, meg kb. az egész magyar rozsdaövezet otthagyja a baloldalt és azóta se nézzen vissza?Salgótarjánban és Tatabányán tudtommal ellenzéki polgármester van. Tatabányán a 2000-es években (Bencsik János személyében) fideszes polgármester volt. Salgótarjánban előzőleg az MSZP-s Dóra Ottó halála után a szintén szoci Fekete Zsoltot annak ellenére fölényesen megválasztották polgármesternek az időközin, hogy Kövér László konkrétan megfenyegette a várost: nincs lóvé, ha nem a fideszes jelölt nyer. Szóval?
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Gondoltam segítek, hogy ne beszéljetek el egymás mellett.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
444.hu/2023/06/16/david-pressman-a-pride-nyitanyon-az-emberek-hergelese-szavazatokert-cserebe-nem-ujdonsag-ebben-az-orszagban?Nem csak Orbán tud ebben az országban kiváló beszédet tartani.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
Csak anyagilag és akkor is rosszul alszol.Támogatókat kéne gyűjteni, nem aláírásokat. Utóbbi szart sem ér. Pénz és munka. Felkutatni a lehetséges partnereket, kialakítani a helyi informális kapcsolatrendszert.Lassan írom, hogy egyértelmű legye:
El kéne kezdeni azon gondolkodni, hogy miért nem sikerült ez egy LMP-nek 20 év alatt vagy a Momentumnak 5 év alatt.
Amadeus von Dollárbaloldal
Jobban megéri a NER részének lenni, mint az ellenfelének.
Mondd, hogy Orbán nem zseni.
Őszentsége Sobri Jóska
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
Köszönöm, sokat segítettél.🙂Nem tudom, de ha arra gondolt, akkor arra gondolt. 😊Az miért fontosabb, mint az önkori? Egyébként a parlamentit is meg lehet nézni. Nem a teljes evk-t, hanem a városi eredményt.Evk-ra gondolt.Mennyi és milyen változás kellett ahhoz, hogy a 2000-es években még csontbalosnak számító Salgótarján vagy Tatabánya, meg kb. az egész magyar rozsdaövezet otthagyja a baloldalt és azóta se nézzen vissza?Salgótarjánban és Tatabányán tudtommal ellenzéki polgármester van. Tatabányán a 2000-es években (Bencsik János személyében) fideszes polgármester volt. Salgótarjánban előzőleg az MSZP-s Dóra Ottó halála után a szintén szoci Fekete Zsoltot annak ellenére fölényesen megválasztották polgármesternek az időközin, hogy Kövér László konkrétan megfenyegette a várost: nincs lóvé, ha nem a fideszes jelölt nyer. Szóval?
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Nem tudom, de ha arra gondolt, akkor arra gondolt. 😊Az miért fontosabb, mint az önkori? Egyébként a parlamentit is meg lehet nézni. Nem a teljes evk-t, hanem a városi eredményt.Evk-ra gondolt.Mennyi és milyen változás kellett ahhoz, hogy a 2000-es években még csontbalosnak számító Salgótarján vagy Tatabánya, meg kb. az egész magyar rozsdaövezet otthagyja a baloldalt és azóta se nézzen vissza?Salgótarjánban és Tatabányán tudtommal ellenzéki polgármester van. Tatabányán a 2000-es években (Bencsik János személyében) fideszes polgármester volt. Salgótarjánban előzőleg az MSZP-s Dóra Ottó halála után a szintén szoci Fekete Zsoltot annak ellenére fölényesen megválasztották polgármesternek az időközin, hogy Kövér László konkrétan megfenyegette a várost: nincs lóvé, ha nem a fideszes jelölt nyer. Szóval?
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Az miért fontosabb, mint az önkori? Egyébként a parlamentit is meg lehet nézni. Nem a teljes evk-t, hanem a városi eredményt.Evk-ra gondolt.Mennyi és milyen változás kellett ahhoz, hogy a 2000-es években még csontbalosnak számító Salgótarján vagy Tatabánya, meg kb. az egész magyar rozsdaövezet otthagyja a baloldalt és azóta se nézzen vissza?Salgótarjánban és Tatabányán tudtommal ellenzéki polgármester van. Tatabányán a 2000-es években (Bencsik János személyében) fideszes polgármester volt. Salgótarjánban előzőleg az MSZP-s Dóra Ottó halála után a szintén szoci Fekete Zsoltot annak ellenére fölényesen megválasztották polgármesternek az időközin, hogy Kövér László konkrétan megfenyegette a várost: nincs lóvé, ha nem a fideszes jelölt nyer. Szóval?
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Evk-ra gondolt.Mennyi és milyen változás kellett ahhoz, hogy a 2000-es években még csontbalosnak számító Salgótarján vagy Tatabánya, meg kb. az egész magyar rozsdaövezet otthagyja a baloldalt és azóta se nézzen vissza?Salgótarjánban és Tatabányán tudtommal ellenzéki polgármester van. Tatabányán a 2000-es években (Bencsik János személyében) fideszes polgármester volt. Salgótarjánban előzőleg az MSZP-s Dóra Ottó halála után a szintén szoci Fekete Zsoltot annak ellenére fölényesen megválasztották polgármesternek az időközin, hogy Kövér László konkrétan megfenyegette a várost: nincs lóvé, ha nem a fideszes jelölt nyer. Szóval?
Kampman
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Mennyi és milyen változás kellett ahhoz, hogy a 2000-es években még csontbalosnak számító Salgótarján vagy Tatabánya, meg kb. az egész magyar rozsdaövezet otthagyja a baloldalt és azóta se nézzen vissza?Salgótarjánban és Tatabányán tudtommal ellenzéki polgármester van. Tatabányán a 2000-es években (Bencsik János személyében) fideszes polgármester volt. Salgótarjánban előzőleg az MSZP-s Dóra Ottó halála után a szintén szoci Fekete Zsoltot annak ellenére fölényesen megválasztották polgármesternek az időközin, hogy Kövér László konkrétan megfenyegette a várost: nincs lóvé, ha nem a fideszes jelölt nyer. Szóval?
Kampman
több mint 2 éve
twitter.com/Charlie_Hebdo_/status/1668649431980290050"Az összes szélsőjobboldali férgemet Európára hagyom."
OV híres lett 😊
több mint 2 éve
Támogatókat kéne gyűjteni, nem aláírásokat. Utóbbi szart sem ér. Pénz és munka. Felkutatni a lehetséges partnereket, kialakítani a helyi informális kapcsolatrendszert.Lassan írom, hogy egyértelmű legye:
El kéne kezdeni azon gondolkodni, hogy miért nem sikerült ez egy LMP-nek 20 év alatt vagy a Momentumnak 5 év alatt.
Jobban megéri a NER részének lenni, mint az ellenfelének.
Mondd, hogy Orbán nem zseni.
több mint 2 éve
Támogatókat kéne gyűjteni, nem aláírásokat. Utóbbi szart sem ér. Pénz és munka. Felkutatni a lehetséges partnereket, kialakítani a helyi informális kapcsolatrendszert.Pedig épp aláírást gyűjt Mki. A Moszkva téren. Érted ott ahol “simán “nyertek.teljesen szartak bele a szocik a pártszervezet fenntartásába. Szétlopták. Volt egy jó hasonlat - talán Lendvai Ildikó mondta - , hogy a fideszben az volt a duma, hogy vissza kell vinni a könyvet a könyvtárba. A szocik meg nem vitték vissza.Én nemtom...de akkor az országban a nagyobb városokban már fideszes polgármesterek voltak, szal...Szerinted egy salgótarjáni balos fejében ez járt 2010-Ben? Én nem hiszem.Valszeg csak annyi lehetett, hogy vagy maradnak ellenzékben és akkor egy kanyi vasat se kapnak vagy váltanak és talán csurran-cseppen valami, esetleg több is mint eddig.Volt ma a Jól van ez így végén egy érdekes kérdés Csokker felé. Gondoltam felteszem itt is, kíváncsi vagyok a válaszotokra. Valami olyasmi volt a kérdés, hogy mennyi és milyen változás kellene ahhoz, hogy azt mondhasd ellenzékiként, hogy elégedett vagy az úttal amire lépett a kormány. Nyilván a realitás talaján maradva.Tényleg jó a kérdés, de nem csak a bizonytalan jövő, hanem a már biztos múlt felé alkalmazva is. Mennyi és milyen változás kellett ahhoz, hogy a 2000-es években még csontbalosnak számító Salgótarján vagy Tatabánya, meg kb. az egész magyar rozsdaövezet otthagyja a baloldalt és azóta se nézzen vissza? Hogy azt mondják, hogy nem csak a 2010-es, jó eséllyel egyszeri protest-szavazatnak szánt voksuk lesz a Fideszé, hanem most már tényleg magukévá teszik a NER gondolatát. Ha az ilyen kérdésekbe őszintén belegondol az ellenzéki nyilvánosság, az már egy nagy lépés lenne előre.
Hanni
Kampman
Lúdas Solymi
MC12
Vagy tudtak valamit vagy történt valami...
Lúdas Solymi
Nagyjából ennyin múlt. A Jobbik ugyanígy rohadt szét. Ugye kinek van vidéki hálózata? DK, MHM, Fidesz.
Ők is lesznek a parlamenti pártok 26’ után. Többieknek kampó. A fidesz médiafölénye ellen csak helyi aktív jelenléttel lehet küzdeni, ld Békés múlthétvégén. Ha Géza bá nem tudja helyben, hogy kire szavazzon, akkor nem a 444-t fogja elolvasni, hanem arra voksol akit hall a királyi tv-ben vagy lát a plakáton.
Világosan látszik, hogy pesti rétegpártként 2 max 3 ciklus a plafon. Megsemmisült az LMP, MSZP, Együtt, PM. A Momentum lesz a következő, kurva nagy pofont fognak kapni jövőre.
csebi
több mint 2 éve
Pedig épp aláírást gyűjt Mki. A Moszkva téren. Érted ott ahol “simán “nyertek.teljesen szartak bele a szocik a pártszervezet fenntartásába. Szétlopták. Volt egy jó hasonlat - talán Lendvai Ildikó mondta - , hogy a fideszben az volt a duma, hogy vissza kell vinni a könyvet a könyvtárba. A szocik meg nem vitték vissza.Én nemtom...de akkor az országban a nagyobb városokban már fideszes polgármesterek voltak, szal...Szerinted egy salgótarjáni balos fejében ez járt 2010-Ben? Én nem hiszem.Valszeg csak annyi lehetett, hogy vagy maradnak ellenzékben és akkor egy kanyi vasat se kapnak vagy váltanak és talán csurran-cseppen valami, esetleg több is mint eddig.Volt ma a Jól van ez így végén egy érdekes kérdés Csokker felé. Gondoltam felteszem itt is, kíváncsi vagyok a válaszotokra. Valami olyasmi volt a kérdés, hogy mennyi és milyen változás kellene ahhoz, hogy azt mondhasd ellenzékiként, hogy elégedett vagy az úttal amire lépett a kormány. Nyilván a realitás talaján maradva.Tényleg jó a kérdés, de nem csak a bizonytalan jövő, hanem a már biztos múlt felé alkalmazva is. Mennyi és milyen változás kellett ahhoz, hogy a 2000-es években még csontbalosnak számító Salgótarján vagy Tatabánya, meg kb. az egész magyar rozsdaövezet otthagyja a baloldalt és azóta se nézzen vissza? Hogy azt mondják, hogy nem csak a 2010-es, jó eséllyel egyszeri protest-szavazatnak szánt voksuk lesz a Fideszé, hanem most már tényleg magukévá teszik a NER gondolatát. Ha az ilyen kérdésekbe őszintén belegondol az ellenzéki nyilvánosság, az már egy nagy lépés lenne előre.
Hanni
Kampman
Lúdas Solymi
MC12
Lúdas Solymi
Nagyjából ennyin múlt. A Jobbik ugyanígy rohadt szét. Ugye kinek van vidéki hálózata? DK, MHM, Fidesz.
Ők is lesznek a parlamenti pártok 26’ után. Többieknek kampó. A fidesz médiafölénye ellen csak helyi aktív jelenléttel lehet küzdeni, ld Békés múlthétvégén. Ha Géza bá nem tudja helyben, hogy kire szavazzon, akkor nem a 444-t fogja elolvasni, hanem arra voksol akit hall a királyi tv-ben vagy lát a plakáton.
Világosan látszik, hogy pesti rétegpártként 2 max 3 ciklus a plafon. Megsemmisült az LMP, MSZP, Együtt, PM. A Momentum lesz a következő, kurva nagy pofont fognak kapni jövőre.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
teljesen szartak bele a szocik a pártszervezet fenntartásába. Szétlopták. Volt egy jó hasonlat - talán Lendvai Ildikó mondta - , hogy a fideszben az volt a duma, hogy vissza kell vinni a könyvet a könyvtárba. A szocik meg nem vitték vissza.Én nemtom...de akkor az országban a nagyobb városokban már fideszes polgármesterek voltak, szal...Szerinted egy salgótarjáni balos fejében ez járt 2010-Ben? Én nem hiszem.Valszeg csak annyi lehetett, hogy vagy maradnak ellenzékben és akkor egy kanyi vasat se kapnak vagy váltanak és talán csurran-cseppen valami, esetleg több is mint eddig.Volt ma a Jól van ez így végén egy érdekes kérdés Csokker felé. Gondoltam felteszem itt is, kíváncsi vagyok a válaszotokra. Valami olyasmi volt a kérdés, hogy mennyi és milyen változás kellene ahhoz, hogy azt mondhasd ellenzékiként, hogy elégedett vagy az úttal amire lépett a kormány. Nyilván a realitás talaján maradva.Tényleg jó a kérdés, de nem csak a bizonytalan jövő, hanem a már biztos múlt felé alkalmazva is. Mennyi és milyen változás kellett ahhoz, hogy a 2000-es években még csontbalosnak számító Salgótarján vagy Tatabánya, meg kb. az egész magyar rozsdaövezet otthagyja a baloldalt és azóta se nézzen vissza? Hogy azt mondják, hogy nem csak a 2010-es, jó eséllyel egyszeri protest-szavazatnak szánt voksuk lesz a Fideszé, hanem most már tényleg magukévá teszik a NER gondolatát. Ha az ilyen kérdésekbe őszintén belegondol az ellenzéki nyilvánosság, az már egy nagy lépés lenne előre.
Hanni
Kampman
Lúdas Solymi
MC12
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Én nemtom...de akkor az országban a nagyobb városokban már fideszes polgármesterek voltak, szal...Szerinted egy salgótarjáni balos fejében ez járt 2010-Ben? Én nem hiszem.Valszeg csak annyi lehetett, hogy vagy maradnak ellenzékben és akkor egy kanyi vasat se kapnak vagy váltanak és talán csurran-cseppen valami, esetleg több is mint eddig.Volt ma a Jól van ez így végén egy érdekes kérdés Csokker felé. Gondoltam felteszem itt is, kíváncsi vagyok a válaszotokra. Valami olyasmi volt a kérdés, hogy mennyi és milyen változás kellene ahhoz, hogy azt mondhasd ellenzékiként, hogy elégedett vagy az úttal amire lépett a kormány. Nyilván a realitás talaján maradva.Tényleg jó a kérdés, de nem csak a bizonytalan jövő, hanem a már biztos múlt felé alkalmazva is. Mennyi és milyen változás kellett ahhoz, hogy a 2000-es években még csontbalosnak számító Salgótarján vagy Tatabánya, meg kb. az egész magyar rozsdaövezet otthagyja a baloldalt és azóta se nézzen vissza? Hogy azt mondják, hogy nem csak a 2010-es, jó eséllyel egyszeri protest-szavazatnak szánt voksuk lesz a Fideszé, hanem most már tényleg magukévá teszik a NER gondolatát. Ha az ilyen kérdésekbe őszintén belegondol az ellenzéki nyilvánosság, az már egy nagy lépés lenne előre.
Hanni
Kampman
Lúdas Solymi
MC12