Politika

65 feliratkozó

több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
A kormány döntése értelmében 2023 augusztus elsejével megszűnik az árstop.
Beki
megint megbukott a Gulyáskommunizmus.
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Beki
megint megbukott a kommunizmus.
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.

A babaváró egy fontos eszköz, de az utóbbi időben kitolódott a gyermekvállalási kor. A babaváró hitel összegét megnövelik 10-ről 11 millióra, de 2024 január elsejétől azok vehetik fel, ahol a házastársak hölgy tagja 30 év alatt van.

2025 január elsejéig még jogosultak a 40 év alatti hölgyek is, de ehhez igazolni kell a várandóságot - mondta Gulyás.
A faluban használt CSOK szabályai megmaradnak, az összeg 50 millióra nő.

A városban viszont a CSOK-ot nem lehet többé igénybe venni.
Beki
Elfogyott a pénz a babaváróra?
StormST
Mindenre elfogyott.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 584 — Poloska confirmed
Kiváncsi leszek, hogy most lejjebb mennek majd az ingatlanárak, vagy örökre beleárazták ezeket a szarokat, és méginkább beszopták az átlagos 30as nagyvárosi párok.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hihi, nagyon elfogyhatott a lóvé 😊
warr_b
Nem szabad ilyet állítani... 😀
A kormány szerdai ülésen áttekintette a családtámogatási rendszert, Gulyás szerint a háború miatt változtak a körülmények.
Beki
Hát persze 😀
Meg a szankciók, meg Brüsszel, Soros, Gyurcsány.
Meg a migráncsok.
És persze hatodik éve az állandó veszélyhelyzet és rendeleti kormányzás. Bohócok.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
warr_b
Nem szabad ilyet állítani... 😀
A kormány szerdai ülésen áttekintette a családtámogatási rendszert, Gulyás szerint a háború miatt változtak a körülmények.
több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 12 426 — SB 50 Champion @ Grund

A babaváró egy fontos eszköz, de az utóbbi időben kitolódott a gyermekvállalási kor. A babaváró hitel összegét megnövelik 10-ről 11 millióra, de 2024 január elsejétől azok vehetik fel, ahol a házastársak hölgy tagja 30 év alatt van.

2025 január elsejéig még jogosultak a 40 év alatti hölgyek is, de ehhez igazolni kell a várandóságot - mondta Gulyás.

Beki
Elfogyott a pénz a babaváróra?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

több mint 2 éve
Törölt felhasználó

több mint 2 éve
csipkelli 4 010
Beki
RIP farhát, szerettelek.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Napi gyöngyszemeink:
 telex.hu/direkt36/2023/06/22/szijjarto-kozeli-ismerose-szerezte-meg-a-ceget-amely-allami-milliarddal-tamogatott-gepgyarat-epit-kecskemeten

24.hu/belfold/2023/06/22/schadl-gyorgy-vegrehajto-elnok-volner-pal-fidesz-koller-mihaly-david-allami-felszamolo-uzlet-dunaferr/

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 522 — Chiefs GM

Zsellértelkes Vrij
 telex.hu/kulfold/2023/06/21/otp-veto-magyarorszag-eu-soros-elnokseg-sved-kormany-szankciok

De nem vétó…

több mint 2 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
 m.hvg.hu/itthon/20230619_Az_ukran_kulugyi_szovivo_szerint_a_magyarok_elzarva_tartjak_az_ukran_hadifoglyokat_es_meg_a_konzult_sem_engedik_be_hozzajuk

ez így dafuq
Talán kicsit tisztába teszi a helyzetet:

lattmanntamas.hu/2023/06/19/a-magyarorszag-altal-az-orosz-fegyveres-eroktol-atvett-ukran-hadifoglyokrol/
warr_b
ha lesz idom irok is neki, mert sztem teved abban, hogy a 2001/55 iranyelv nem vonatkozik rajuk.
csebi
Ja, ismered?

Amúgy már akartam is kérdezni, hogy neked mi a véleményed erről az esetről...
warr_b
nem ismerem, de kapcsolatba lehet vele lepni 😊 es mivel itt sztem tenybeli tevedes van, vszeg ertekelni is fogja.

mi lenne a velemenyem: egyreszt orulok, hogy inkabb otthon vannak mint orosz fogsagban.
masreszt: nem ertem miert nem engedjuk el oket ... de nyilvan kerunk vmit az ukran allamtol cserebe. ennyire magyar nemzetiseg parti a kormanyunk.
csebi
A jogi oldalára gondoltam 😊
warr_b
a foglyokkal kapcsolatos dolgokban igaza van bar a 111. cikkben nem vagyok 100%ig biztos, de elfogadom nekik.
az ideiglenes vedelemmel kapcsolatban biztosan nincs igaza, azt meg is irtam neki. igenis, jar nekik kiveve ha nem kovettek el olyan cselekmenyeket, ami alapjan ki kellene zarni oket. egyreszt remelem, hogy nem haborus bunosok masreszt nem hiszem, hogy a kormanyzat elkezdeni ezt bizonyitani, hogy ezek a magyarok haborus bunosok.
csebi
Hmm hmm.
Egyre zavarosabb ez az ügy 😀

index.hu/kulfold/2023/06/20/haboru-oroszorszag-ukrajna-magyarorszagra-szallitott-hadifoglyok-ukran-kulugy-hazateres/
warr_b
indexet nem olvasok 😊
csebi
Egy ideje amúgy én sem, csak ezt belinkelték máshol

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott
 m.hvg.hu/itthon/20230619_Az_ukran_kulugyi_szovivo_szerint_a_magyarok_elzarva_tartjak_az_ukran_hadifoglyokat_es_meg_a_konzult_sem_engedik_be_hozzajuk

ez így dafuq

lattmanntamas.hu/2023/06/19/a-magyarorszag-altal-az-orosz-fegyveres-eroktol-atvett-ukran-hadifoglyokrol/
warr_b
ha lesz idom irok is neki, mert sztem teved abban, hogy a 2001/55 iranyelv nem vonatkozik rajuk.
csebi
Ja, ismered?

warr_b
nem ismerem, de kapcsolatba lehet vele lepni 😊 es mivel itt sztem tenybeli tevedes van, vszeg ertekelni is fogja.

mi lenne a velemenyem: egyreszt orulok, hogy inkabb otthon vannak mint orosz fogsagban.
masreszt: nem ertem miert nem engedjuk el oket ... de nyilvan kerunk vmit az ukran allamtol cserebe. ennyire magyar nemzetiseg parti a kormanyunk.
csebi
warr_b
a foglyokkal kapcsolatos dolgokban igaza van bar a 111. cikkben nem vagyok 100%ig biztos, de elfogadom nekik.
az ideiglenes vedelemmel kapcsolatban biztosan nincs igaza, azt meg is irtam neki. igenis, jar nekik kiveve ha nem kovettek el olyan cselekmenyeket, ami alapjan ki kellene zarni oket. egyreszt remelem, hogy nem haborus bunosok masreszt nem hiszem, hogy a kormanyzat elkezdeni ezt bizonyitani, hogy ezek a magyarok haborus bunosok.
csebi
Hmm hmm.

index.hu/kulfold/2023/06/20/haboru-oroszorszag-ukrajna-magyarorszagra-szallitott-hadifoglyok-ukran-kulugy-hazateres/
warr_b
indexet nem olvasok 😊

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve

ez így dafuq

warr_b
csebi
Ja, ismered?

warr_b

csebi
warr_b
csebi
Hmm hmm.

több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 20 233
Tóth Vera jó fej volt régen is és most is, tothgabi meg szar fej volt fiatalon és most is. Kár ezt túl gondolni. Unicumot szerették hajnalban, talán ennyi közös volt bennük még 15 éve is max. Azóta meg főleg nem azért van különbség. Minden ahogy volt, úgy is maradt.
Szarfejből még szarember is lett.
Dicsértessék!

Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Prociklikus gazdaságról jó anyag
 www.youtube.com/watch?v=0yaqhc8mpzM

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Rühellem Tóth Gabit, rühellem a vallást, az egyházakat, de pont ez a megtérés lényege, hogy egy szar élethelyzetet követően vált valaki, és elkezd hinni, más úton megy tovább. Pláne a keresztényeknél, ahol még bűnbocsánat is van a korábbi életet lezárandó.Őszentsége Sobri Jóska
Annak idején (jó régen volt már, de te azért biztosan emlékszel még 😊 ) Pajor Tamás megtérésekor voltam így. Mármint nem rühelltem, hanem elfogadtam és el is hittem. (Mondjuk nála életet is mentett valószínűleg,)

Tóth Gabi "megtérését" nem tudom elhinni. Egy tényleg megtért ember nem így viselkedne, ahogy ő.
peterk2005 udvari bolond
Pontosan
Ezt mondom én is.
De az nem jó érv, hogy korábban miként élt.
Őszentsége Sobri Jóska
mondom, hogy nem a megteres elotti eletere gondoltam hanem h utana.
csebi
A Nemzet Anyám Tyúkja, akit úgy kezelnek mint a hímes tojást és úgy is károg - mondta róla egyszer Puzsér
több mint 2 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
 m.hvg.hu/itthon/20230620_A_neten_terjedo_kep_valodi_tenyleg_felavattak_egy_szovjet_katonai_emlekmuvet_hetfon_Magyarorszagon hányadék.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Rühellem Tóth Gabit, rühellem a vallást, az egyházakat, de pont ez a megtérés lényege, hogy egy szar élethelyzetet követően vált valaki, és elkezd hinni, más úton megy tovább. Pláne a keresztényeknél, ahol még bűnbocsánat is van a korábbi életet lezárandó.Őszentsége Sobri Jóska
Annak idején (jó régen volt már, de te azért biztosan emlékszel még 😊 ) Pajor Tamás megtérésekor voltam így. Mármint nem rühelltem, hanem elfogadtam és el is hittem. (Mondjuk nála életet is mentett valószínűleg,)

Tóth Gabi "megtérését" nem tudom elhinni. Egy tényleg megtért ember nem így viselkedne, ahogy ő.
peterk2005 udvari bolond
Pontosan
Ezt mondom én is.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
keresztény felebaráti alapon nem járva rosegold Rolex?
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott

peterk2005 udvari bolond
Pontosan
Ezt mondom én is.
Őszentsége Sobri Jóska

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress

peterk2005 udvari bolond
Pontosan
Ezt mondom én is.

több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 398 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)