NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 561
56
01:40 FIESTA BOWL, Boise State vs Penn State - ARENA4
Politika
46 feliratkozó
több mint 2 éve
Akkor nem csak nekem tűnt fel 😊 (én ugye a teljes boltot végignézem, havonta kétszer, nekem a könyv a plázázás)telex.hu/kult/2022/06/27/libri-bookline-mcc-press-tarsadalomtudomanyos-konyvek-gender-feminizmus-kritika-jobboldalisag
több mint 2 éve
az alacsony reszvetel azert kulonosen problemas, mert teljes mertekben azt mutatja, hogy nulla mozgositas van. alapvetoen nem a fideszes gyozelem a problema itt hanem az, hogy pesti helyeken hanyan mentek el szavazni.KariGeri szerint a 7. és a 8. kerületben is nyert a fideszes képviselő...szegeden is simán nyert a fidesz, csak Újpesten maradt a mandátum ellenzéki...Néztem a számokat, brutálisan elpicsázták az ellenzéki jelölteket - már ahol indult ugye egyáltalán. Oké, hogy alacsony a részvétel de ez nem oka a vereségnek, hanem következménye annak ahogy politizálnak. És tegnap este meghallgattam egy ellenzéki ismerőstől, hogy nyár van, senkit nem érdekel a politika, ősszel ráérnek elkezdeni gondolkodni, hogy hogy is lesz ez az ep - önkori közös választás szűk két év múlva. És amugyis MC az infláció elvégzi a munkát a kormány népszerűségén, figyeljem csak meg. Hátbazzeg, oké.
De javaslom az ellenzéknek, hogy továbbra se gondoljon nagy dolgokra...nem kell változtatni semmi, igaz Fletó?!
Klaci79Alispán
báróMC12 titkos tanácsos
Kevin a 8-ban kapott 200 szavazatot, ha osszeadod az utana jovoket, akkor ok ugyanott vannak (kutyak, helyi jelolt, memo, iszom).
de ez a wishful thinking az inflacio miatt teljesen butasag sztem, plusz a patopalas hejjraerunk meg gondolkozni. raadasul 4 ev mulva senki sem fog emlekezni a 2022es inflaciora.
szerk. ja es erdemes megnezni Egert. nyert az amugy vallalhatatlan Orosz Laszlone jelolt, ott ahol Berecz nyert. egy fuggetlen jelolt lenyegeben megszorongatta a fideszt, aki eddig tudomasom szerint semmilyen politikai tortenete nincsen. erdekes lesz, hogy alakul a mar egyertelmuen szetzilalt egri kozelet igy, hogy a fidesz noveli a kepviseloi szamat.
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Még nem olvastam végig Scheiring Gábor könyvét (mea culpa, két hete vettem meg), de annak aki nem is akarja elolvasni, ezt az egy órát érdemes meghallgatnia. A legutóbb linkelt két Pogi Podcast epizóddal együtt talán mindenki könnyedén beláthatja, hogy a Fidesz valaha megverni sokkal több kell, mint hogy majd az infláció elintézi...open.spotify.com/episode/2aiWYEIZH7Rkfec3btNUEr?si=JKIONWJWSM2AJiA9FIsKUA
több mint 2 éve
Az önkormányzati honlap szerint 7 összellenzéki, most már 4 fideszes, 2 független és 1 civil + Niedermüller.Erdekes igy ha jol nezem 7-2-5 az arany a testuletben. Ha jol sejtem ilyenkor polgi dont a kerdesben?A VII. kerületet néztem, simán behúzta a fideszes kb. 46 százalékkal. Az összellenzéki jelölt csak 28-at kapott, a kétfarkú 13-at, a maradék megoszlott a többi induló között. A részvétel viszont tényleg nagyon alacsony volt, nem érte el a 18 százalékot.Senki se foglalkozik már a kriplikkel. Úgy fognak elsüllyedni mint az SZDSZ vagy MDF. Az a néhány jó polgármester aki csinál is valamit helyen marad, mindenhol máshol jön egy NER betanitott beltenyészet.tény, hogy elvégzi azt a munkát, csak éppen az ellenzék semmit nem lesz képes profitálni belőle...KariGeri szerint a 7. és a 8. kerületben is nyert a fideszes képviselő...szegeden is simán nyert a fidesz, csak Újpesten maradt a mandátum ellenzéki...Néztem a számokat, brutálisan elpicsázták az ellenzéki jelölteket - már ahol indult ugye egyáltalán. Oké, hogy alacsony a részvétel de ez nem oka a vereségnek, hanem következménye annak ahogy politizálnak. És tegnap este meghallgattam egy ellenzéki ismerőstől, hogy nyár van, senkit nem érdekel a politika, ősszel ráérnek elkezdeni gondolkodni, hogy hogy is lesz ez az ep - önkori közös választás szűk két év múlva. És amugyis MC az infláció elvégzi a munkát a kormány népszerűségén, figyeljem csak meg. Hátbazzeg, oké.
De javaslom az ellenzéknek, hogy továbbra se gondoljon nagy dolgokra...nem kell változtatni semmi, igaz Fletó?!
Klaci79Alispán
báróMC12 titkos tanácsos
hiába van egy történelmi szinten is szar, tolvaj kormányunk, de az ellenzék felveszi velük a kesztyűt ...szép kilátások
Klaci79Alispán
FLZOLI
nagylaza, főpohárnok
beltazor
Úgy látszik, a helybéliek nem voltak elragadtatva ettől a projekttől (pár napja már linkeltem). Nem csodállom:
ketfarkukutya.mkkp.party/2022/06/17/liget-city-projekt-erzsebetvaros-idokozi-valasztas/?fbclid=IwAR2o-pkAKy5oKZKafxibltafmh70bj9-mlULHdWd8PvvN8uKr4IWwkGuv1M
több mint 2 éve
Igaz sorosista libsy polgi nem tud hátra fordulni a 🐍 vállak és a nagy 👃 miatt.Igen, ha megvan a döntetlen. De ezek már rohadt helyzetek. Elindul a zsarolás, “ha nem aszfaltozod le az utcámat a körzetemben akkor nincs költségvetés” és társai. Ráadásul egy egészen nyílt dk - momentum háború indult Pesten annak minden kötelező elemével, szóval a Pikó meg a Niedermüller jó szar két év el néz. Nem elég hogy a kormányzat baszogatja őket, még folyton hátra is kell nézegetniük.Erdekes igy ha jol nezem 7-2-5 az arany a testuletben. Ha jol sejtem ilyenkor polgi dont a kerdesben?A VII. kerületet néztem, simán behúzta a fideszes kb. 46 százalékkal. Az összellenzéki jelölt csak 28-at kapott, a kétfarkú 13-at, a maradék megoszlott a többi induló között. A részvétel viszont tényleg nagyon alacsony volt, nem érte el a 18 százalékot.Senki se foglalkozik már a kriplikkel. Úgy fognak elsüllyedni mint az SZDSZ vagy MDF. Az a néhány jó polgármester aki csinál is valamit helyen marad, mindenhol máshol jön egy NER betanitott beltenyészet.tény, hogy elvégzi azt a munkát, csak éppen az ellenzék semmit nem lesz képes profitálni belőle...KariGeri szerint a 7. és a 8. kerületben is nyert a fideszes képviselő...szegeden is simán nyert a fidesz, csak Újpesten maradt a mandátum ellenzéki...Néztem a számokat, brutálisan elpicsázták az ellenzéki jelölteket - már ahol indult ugye egyáltalán. Oké, hogy alacsony a részvétel de ez nem oka a vereségnek, hanem következménye annak ahogy politizálnak. És tegnap este meghallgattam egy ellenzéki ismerőstől, hogy nyár van, senkit nem érdekel a politika, ősszel ráérnek elkezdeni gondolkodni, hogy hogy is lesz ez az ep - önkori közös választás szűk két év múlva. És amugyis MC az infláció elvégzi a munkát a kormány népszerűségén, figyeljem csak meg. Hátbazzeg, oké.
Klaci79Alispán
báróMC12 titkos tanácsos
hiába van egy történelmi szinten is szar, tolvaj kormányunk, de az ellenzék felveszi velük a kesztyűt ...szép kilátások
Klaci79Alispán
FLZOLI
nagylaza, főpohárnok
beltazor
báróMC12 titkos tanácsos
több mint 2 éve
MC12
6 477
Igen, ha megvan a döntetlen. De ezek már rohadt helyzetek. Elindul a zsarolás, “ha nem aszfaltozod le az utcámat a körzetemben akkor nincs költségvetés” és társai. Ráadásul egy egészen nyílt dk - momentum háború indult Pesten annak minden kötelező elemével, szóval a Pikó meg a Niedermüller jó szar két év el néz. Nem elég hogy a kormányzat baszogatja őket, még folyton hátra is kell nézegetniük.Erdekes igy ha jol nezem 7-2-5 az arany a testuletben. Ha jol sejtem ilyenkor polgi dont a kerdesben?A VII. kerületet néztem, simán behúzta a fideszes kb. 46 százalékkal. Az összellenzéki jelölt csak 28-at kapott, a kétfarkú 13-at, a maradék megoszlott a többi induló között. A részvétel viszont tényleg nagyon alacsony volt, nem érte el a 18 százalékot.Senki se foglalkozik már a kriplikkel. Úgy fognak elsüllyedni mint az SZDSZ vagy MDF. Az a néhány jó polgármester aki csinál is valamit helyen marad, mindenhol máshol jön egy NER betanitott beltenyészet.tény, hogy elvégzi azt a munkát, csak éppen az ellenzék semmit nem lesz képes profitálni belőle...KariGeri szerint a 7. és a 8. kerületben is nyert a fideszes képviselő...szegeden is simán nyert a fidesz, csak Újpesten maradt a mandátum ellenzéki...Néztem a számokat, brutálisan elpicsázták az ellenzéki jelölteket - már ahol indult ugye egyáltalán. Oké, hogy alacsony a részvétel de ez nem oka a vereségnek, hanem következménye annak ahogy politizálnak. És tegnap este meghallgattam egy ellenzéki ismerőstől, hogy nyár van, senkit nem érdekel a politika, ősszel ráérnek elkezdeni gondolkodni, hogy hogy is lesz ez az ep - önkori közös választás szűk két év múlva. És amugyis MC az infláció elvégzi a munkát a kormány népszerűségén, figyeljem csak meg. Hátbazzeg, oké.
Klaci79Alispán
báróMC12 titkos tanácsos
Klaci79Alispán
FLZOLI
nagylaza, főpohárnok
beltazor
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Végigolvastam mindkét cikket, és megerősítette a véleményem, hogy Gerencsér annak a "mozgalomnak" a tagja, aki a "semmit nem lehet tenni" szónoklattal, pont a rendszer konzerválását teszi lehetővé.Persze, ez nem is volt kérdés.😊Ja, nem volt még időm rá.Válasz a Gerencsér interjúra: 24.hu/tudomany/2022/06/25/gelencser-andras-interju-reakcio-eghajlatvaltozas-nyersanyaghiany-klimakatasztrofa/Pár napja a Szkeptikus Társaság is reagált (ez se rövid):
Alispán Gyurma P.
szkeptikus.blog.hu/2022/06/20/osszeomlik_a_civilizacionk
nagylaza, főpohárnok
Amennyi lejött: igazam van 😂
Alispán Gyurma P.
nagylaza, főpohárnok
Fontos megérteni, hogy a globális éghajlatváltozás tagadásának 3 nagy fázisa ment le eddig:
1. Nincs is
2. Nem az ember okozza
3. Emberi, de nem annyira para
Nem nehéz belátni, mindhárom érv a rendszer konzerválását hivatott alátámasztani. A mostani, negyedik hullám, egyértelműen az, hogy nincs mit tenni, minden menjen így tovább, hajrá, hajrá.
Szóval az én bajom ez a Gerencsér interjúval, hogy figyelemfelkeltőnek néz ki, de közben PONT ellentétes hatást vált ki.
több mint 2 éve
Erdekes igy ha jol nezem 7-2-5 az arany a testuletben. Ha jol sejtem ilyenkor polgi dont a kerdesben?A VII. kerületet néztem, simán behúzta a fideszes kb. 46 százalékkal. Az összellenzéki jelölt csak 28-at kapott, a kétfarkú 13-at, a maradék megoszlott a többi induló között. A részvétel viszont tényleg nagyon alacsony volt, nem érte el a 18 százalékot.Senki se foglalkozik már a kriplikkel. Úgy fognak elsüllyedni mint az SZDSZ vagy MDF. Az a néhány jó polgármester aki csinál is valamit helyen marad, mindenhol máshol jön egy NER betanitott beltenyészet.tény, hogy elvégzi azt a munkát, csak éppen az ellenzék semmit nem lesz képes profitálni belőle...KariGeri szerint a 7. és a 8. kerületben is nyert a fideszes képviselő...szegeden is simán nyert a fidesz, csak Újpesten maradt a mandátum ellenzéki...Néztem a számokat, brutálisan elpicsázták az ellenzéki jelölteket - már ahol indult ugye egyáltalán. Oké, hogy alacsony a részvétel de ez nem oka a vereségnek, hanem következménye annak ahogy politizálnak. És tegnap este meghallgattam egy ellenzéki ismerőstől, hogy nyár van, senkit nem érdekel a politika, ősszel ráérnek elkezdeni gondolkodni, hogy hogy is lesz ez az ep - önkori közös választás szűk két év múlva. És amugyis MC az infláció elvégzi a munkát a kormány népszerűségén, figyeljem csak meg. Hátbazzeg, oké.
Klaci79Alispán
báróMC12 titkos tanácsos
Klaci79Alispán
FLZOLI
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
A VII. kerületet néztem, simán behúzta a fideszes kb. 46 százalékkal. Az összellenzéki jelölt csak 28-at kapott, a kétfarkú 13-at, a maradék megoszlott a többi induló között. A részvétel viszont tényleg nagyon alacsony volt, nem érte el a 18 százalékot.Senki se foglalkozik már a kriplikkel. Úgy fognak elsüllyedni mint az SZDSZ vagy MDF. Az a néhány jó polgármester aki csinál is valamit helyen marad, mindenhol máshol jön egy NER betanitott beltenyészet.tény, hogy elvégzi azt a munkát, csak éppen az ellenzék semmit nem lesz képes profitálni belőle...KariGeri szerint a 7. és a 8. kerületben is nyert a fideszes képviselő...szegeden is simán nyert a fidesz, csak Újpesten maradt a mandátum ellenzéki...Néztem a számokat, brutálisan elpicsázták az ellenzéki jelölteket - már ahol indult ugye egyáltalán. Oké, hogy alacsony a részvétel de ez nem oka a vereségnek, hanem következménye annak ahogy politizálnak. És tegnap este meghallgattam egy ellenzéki ismerőstől, hogy nyár van, senkit nem érdekel a politika, ősszel ráérnek elkezdeni gondolkodni, hogy hogy is lesz ez az ep - önkori közös választás szűk két év múlva. És amugyis MC az infláció elvégzi a munkát a kormány népszerűségén, figyeljem csak meg. Hátbazzeg, oké.
Klaci79Alispán
báróMC12 titkos tanácsos
Klaci79Alispán
FLZOLI
több mint 2 éve
Senki se foglalkozik már a kriplikkel. Úgy fognak elsüllyedni mint az SZDSZ vagy MDF. Az a néhány jó polgármester aki csinál is valamit helyen marad, mindenhol máshol jön egy NER betanitott beltenyészet.tény, hogy elvégzi azt a munkát, csak éppen az ellenzék semmit nem lesz képes profitálni belőle...KariGeri szerint a 7. és a 8. kerületben is nyert a fideszes képviselő...szegeden is simán nyert a fidesz, csak Újpesten maradt a mandátum ellenzéki...Néztem a számokat, brutálisan elpicsázták az ellenzéki jelölteket - már ahol indult ugye egyáltalán. Oké, hogy alacsony a részvétel de ez nem oka a vereségnek, hanem következménye annak ahogy politizálnak. És tegnap este meghallgattam egy ellenzéki ismerőstől, hogy nyár van, senkit nem érdekel a politika, ősszel ráérnek elkezdeni gondolkodni, hogy hogy is lesz ez az ep - önkori közös választás szűk két év múlva. És amugyis MC az infláció elvégzi a munkát a kormány népszerűségén, figyeljem csak meg. Hátbazzeg, oké.
Klaci79Alispán
báróMC12 titkos tanácsos
Klaci79Alispán
több mint 2 éve
Felveszi? Az ellenzék teljesen és végérvényesen leszalámizódott, fletó alternatívája a politikától való teljes elhatárolódás és a kivándorlás maradt, ez a gyönyörű
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Klaci79
22 411
tény, hogy elvégzi azt a munkát, csak éppen az ellenzék semmit nem lesz képes profitálni belőle...KariGeri szerint a 7. és a 8. kerületben is nyert a fideszes képviselő...szegeden is simán nyert a fidesz, csak Újpesten maradt a mandátum ellenzéki...Néztem a számokat, brutálisan elpicsázták az ellenzéki jelölteket - már ahol indult ugye egyáltalán. Oké, hogy alacsony a részvétel de ez nem oka a vereségnek, hanem következménye annak ahogy politizálnak. És tegnap este meghallgattam egy ellenzéki ismerőstől, hogy nyár van, senkit nem érdekel a politika, ősszel ráérnek elkezdeni gondolkodni, hogy hogy is lesz ez az ep - önkori közös választás szűk két év múlva. És amugyis MC az infláció elvégzi a munkát a kormány népszerűségén, figyeljem csak meg. Hátbazzeg, oké.
Klaci79Alispán
báróMC12 titkos tanácsos
több mint 2 éve
MC12
6 477
KariGeri szerint a 7. és a 8. kerületben is nyert a fideszes képviselő...szegeden is simán nyert a fidesz, csak Újpesten maradt a mandátum ellenzéki...Néztem a számokat, brutálisan elpicsázták az ellenzéki jelölteket - már ahol indult ugye egyáltalán. Oké, hogy alacsony a részvétel de ez nem oka a vereségnek, hanem következménye annak ahogy politizálnak. És tegnap este meghallgattam egy ellenzéki ismerőstől, hogy nyár van, senkit nem érdekel a politika, ősszel ráérnek elkezdeni gondolkodni, hogy hogy is lesz ez az ep - önkori közös választás szűk két év múlva. És amugyis MC az infláció elvégzi a munkát a kormány népszerűségén, figyeljem csak meg. Hátbazzeg, oké.
Klaci79Alispán
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Klaci79
22 411
KariGeri szerint a 7. és a 8. kerületben is nyert a fideszes képviselő...szegeden is simán nyert a fidesz, csak Újpesten maradt a mandátum ellenzéki...De javaslom az ellenzéknek, hogy továbbra se gondoljon nagy dolgokra...nem kell változtatni semmi, igaz Fletó?!
több mint 2 éve
Willie Parker
15 560
Ahoj, PoplačekNekem pl. sikerült 🤗Kèső az egyik pórnèp nevemet elfogadta, így èn lèmondtam ès maradèk ki mindig is voltam: ember az ömbertelensègben ☺️😏😉OffA tisztelt nemes urak most már méltóztassanak megmaradni a flinces-flancos neveiknél, a rövid, érthető és könnyen beazonosítható nevek használata pedig maradjon a pórnép privilégiuma.
Hahó èn vissza akarnèk vedleni "normális dandera" (a normális sokszor idèzőjelbe🤪) de nem engedi a rendszer 🥴😏🙂☺️
dande2
Kampman
dande2
nagir
több mint 2 éve
Nekem pl. sikerült 🤗Kèső az egyik pórnèp nevemet elfogadta, így èn lèmondtam ès maradèk ki mindig is voltam: ember az ömbertelensègben ☺️😏😉OffA tisztelt nemes urak most már méltóztassanak megmaradni a flinces-flancos neveiknél, a rövid, érthető és könnyen beazonosítható nevek használata pedig maradjon a pórnép privilégiuma.
Hahó èn vissza akarnèk vedleni "normális dandera" (a normális sokszor idèzőjelbe🤪) de nem engedi a rendszer 🥴😏🙂☺️
dande2
Kampman
dande2
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
www.facebook.com/events/1033464187374148/?ref=newsfeednah a lényeg meglesz! 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Kèső az egyik pórnèp nevemet elfogadta, így èn lèmondtam ès maradèk ki mindig is voltam: ember az ömbertelensègben ☺️😏😉OffA tisztelt nemes urak most már méltóztassanak megmaradni a flinces-flancos neveiknél, a rövid, érthető és könnyen beazonosítható nevek használata pedig maradjon a pórnép privilégiuma.
dande2
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 604
OffA tisztelt nemes urak most már méltóztassanak megmaradni a flinces-flancos neveiknél, a rövid, érthető és könnyen beazonosítható nevek használata pedig maradjon a pórnép privilégiuma.
dande2
több mint 2 éve
OffHahó èn vissza akarnèk vedleni "normális dandera" (a normális sokszor idèzőjelbe🤪) de nem engedi a rendszer 🥴😏🙂☺️
több mint 2 éve
Mit mondott már?Mondjuk ha Orbán Balázs Vitya egyik vezető tanácsadója Brüsszelben akkor nagy szarban vagyunk. 😀állitólag valami kurva nagy stratégiai gondolkodó meg zseni.
Toca Őrgróf
Kegyelmes Amadeus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Na ez vajon megjelenik majd az origón?m.hvg.hu/itthon/20220625_wizz_air_parizs_budapest_jarattorles
Amúgy maga a tájékoztatás hiánya a repülőtéren nem kifejezetten a légitársaság, hanem alapvetően a handling cég problémája, de a wizzair attitűdje is egészen szánalmas
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
mint marci?Mondjuk ha Orbán Balázs Vitya egyik vezető tanácsadója Brüsszelben akkor nagy szarban vagyunk. 😀állitólag valami kurva nagy stratégiai gondolkodó meg zseni.
Toca Őrgróf
Kegyelmes Amadeus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Amugy most kinek kell hinni, Orbán Balázsnak vagy Navracsicsnak?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 010
Mondjuk ha Orbán Balázs Vitya egyik vezető tanácsadója Brüsszelben akkor nagy szarban vagyunk. 😀állitólag valami kurva nagy stratégiai gondolkodó meg zseni.
Toca Őrgróf
criminal lawyer or criminal lawyer?