NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 500
54
18:00 PINSTRIPE BOWL, Boston College vs Nebraska - NET4+
Politika
46 feliratkozó
több mint 2 éve
Willie Parker
15 546
Cseh Katika majd meglátja az alagút végén az Elios fényét.Szerintem azzal, hogy Orbán a miniszterelnök, és aképp, hogy folytatja azt, amit és ahogy eleddig csinált.Azaz?Nem csak te haluzod ezt, ez egyfajta tipikus emeszpés/dékás toposz, miközben nem árulkodik másról, mint Orbán tökéletes nemismeréséről, és egyfajta nyugatos messiásvárásról, miközben már réges rég össze kellett volna állnia a képnek, miszerint az ország csak önmagán tud segíteni, persze ha akar, nem a Nyugat fog nekünk utat mutatni, és nem fog szépen, kézenfogva bevezetni minket a Kánaánba.Na, ez kurva jó: 444.hu/2022/06/22/feloszlatna-az-europai-parlamentet-a-fidesz-es-a-kdnpTudom, én csak rémeket látok, ezért arra kérem a hozzáértő fórumtársakat, magyarázzák el, ez a javaslat miért nem újabb lépés abba az irányba, hogy a Fidesz kivezesse az országot az EU-ból.
Gyurma Pappa
nagylaza
Sobri Jóska
Hogyan?
Vagy az még titok?
zemanla
Más szerint meg másként. (Aki szerint nem Orbán visz a tutiba, majd leírja szerinte hogyan meg miként.)
De az biztos, hogy nem a Nyugat fog kisfiúként kézenfogva a Mennybe juttatni minket.
Sobri Jóska
több mint 2 éve
Szerintem azzal, hogy Orbán a miniszterelnök, és aképp, hogy folytatja azt, amit és ahogy eleddig csinált.Azaz?Nem csak te haluzod ezt, ez egyfajta tipikus emeszpés/dékás toposz, miközben nem árulkodik másról, mint Orbán tökéletes nemismeréséről, és egyfajta nyugatos messiásvárásról, miközben már réges rég össze kellett volna állnia a képnek, miszerint az ország csak önmagán tud segíteni, persze ha akar, nem a Nyugat fog nekünk utat mutatni, és nem fog szépen, kézenfogva bevezetni minket a Kánaánba.Na, ez kurva jó: 444.hu/2022/06/22/feloszlatna-az-europai-parlamentet-a-fidesz-es-a-kdnpTudom, én csak rémeket látok, ezért arra kérem a hozzáértő fórumtársakat, magyarázzák el, ez a javaslat miért nem újabb lépés abba az irányba, hogy a Fidesz kivezesse az országot az EU-ból.
Gyurma Pappa
nagylaza
Sobri Jóska
Hogyan?
Vagy az még titok?
zemanla
Más szerint meg másként. (Aki szerint nem Orbán visz a tutiba, majd leírja szerinte hogyan meg miként.)
De az biztos, hogy nem a Nyugat fog kisfiúként kézenfogva a Mennybe juttatni minket.
több mint 2 éve
Azaz?Nem csak te haluzod ezt, ez egyfajta tipikus emeszpés/dékás toposz, miközben nem árulkodik másról, mint Orbán tökéletes nemismeréséről, és egyfajta nyugatos messiásvárásról, miközben már réges rég össze kellett volna állnia a képnek, miszerint az ország csak önmagán tud segíteni, persze ha akar, nem a Nyugat fog nekünk utat mutatni, és nem fog szépen, kézenfogva bevezetni minket a Kánaánba.Na, ez kurva jó: 444.hu/2022/06/22/feloszlatna-az-europai-parlamentet-a-fidesz-es-a-kdnpTudom, én csak rémeket látok, ezért arra kérem a hozzáértő fórumtársakat, magyarázzák el, ez a javaslat miért nem újabb lépés abba az irányba, hogy a Fidesz kivezesse az országot az EU-ból.
Gyurma Pappa
nagylaza
Sobri Jóska
Hogyan?
Vagy az még titok?
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Nem csak te haluzod ezt, ez egyfajta tipikus emeszpés/dékás toposz, miközben nem árulkodik másról, mint Orbán tökéletes nemismeréséről, és egyfajta nyugatos messiásvárásról, miközben már réges rég össze kellett volna állnia a képnek, miszerint az ország csak önmagán tud segíteni, persze ha akar, nem a Nyugat fog nekünk utat mutatni, és nem fog szépen, kézenfogva bevezetni minket a Kánaánba.Na, ez kurva jó: 444.hu/2022/06/22/feloszlatna-az-europai-parlamentet-a-fidesz-es-a-kdnpTudom, én csak rémeket látok, ezért arra kérem a hozzáértő fórumtársakat, magyarázzák el, ez a javaslat miért nem újabb lépés abba az irányba, hogy a Fidesz kivezesse az országot az EU-ból.
Gyurma Pappa
nagylaza
több mint 2 éve
Kampman
28 555
Oké, ez igaz is, én az egész ezer évre gondoltam.az utolsó tizenöt évben lényegében igen.csak?„A főispán kifejezés visszaépítése a magyar jogrendbe lehetőséget teremt arra, hogy a mai magyar közigazgatás több szállal kötődjön a kommunizmus előtti magyar államigazgatás fogalmi készletéhez és ezáltal az ezeréves magyar államiság alkotmányos hagyományai e formában is továbbéljenek.”az bazmeg te fasz.
tudod, mi volt még a kommunizmus előtt? hitler faszának a szopása meg nyilasok meg zsidótörvények.
slowmotion
Kampman
slowmotion
több mint 2 éve
Willie Parker
15 546
youtu.be/SrcaO8IgM_8Kegyelmes vagyokFontos adalék, kezdje el szépen mindenki megtanulni (ha volt már bocsi; Korn koncerten voltam, most keltem)es aztan ujra megtortenik az Edes Anna legelejen talalhato parbeszed 😊
hu.m.wikibooks.org/wiki/Heraldikai_lexikon/Megsz%C3%B3l%C3%ADt%C3%A1sok?fbclid=IwAR1cw2tYA1LP-wefuKltNUTMoySoz_tn16NmsLd0_K30rN5vXLRVIOMr7b4
MC12
csebi
Kegyelmes Amadeus
több mint 2 éve
én lehetek Kúrfürst?Kegyelmes vagyokFontos adalék, kezdje el szépen mindenki megtanulni (ha volt már bocsi; Korn koncerten voltam, most keltem)es aztan ujra megtortenik az Edes Anna legelejen talalhato parbeszed 😊
hu.m.wikibooks.org/wiki/Heraldikai_lexikon/Megsz%C3%B3l%C3%ADt%C3%A1sok?fbclid=IwAR1cw2tYA1LP-wefuKltNUTMoySoz_tn16NmsLd0_K30rN5vXLRVIOMr7b4
MC12
csebi
Kegyelmes Amadeus
szigoróan hosszú ú-val
több mint 2 éve
Mert 72% az Eurót is támogatja.Na, ez kurva jó: 444.hu/2022/06/22/feloszlatna-az-europai-parlamentet-a-fidesz-es-a-kdnpTudom, én csak rémeket látok, ezért arra kérem a hozzáértő fórumtársakat, magyarázzák el, ez a javaslat miért nem újabb lépés abba az irányba, hogy a Fidesz kivezesse az országot az EU-ból.
Gyurma Pappa
nagylaza
Az faszméregetés.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 005
Na, ez kurva jó: 444.hu/2022/06/22/feloszlatna-az-europai-parlamentet-a-fidesz-es-a-kdnpbohócok.
Gyurma Pappa
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Kivezetik, és az EU csatlakozik hozzánk, a mi feltételeinkkel.Na, ez kurva jó: 444.hu/2022/06/22/feloszlatna-az-europai-parlamentet-a-fidesz-es-a-kdnpTudom, én csak rémeket látok, ezért arra kérem a hozzáértő fórumtársakat, magyarázzák el, ez a javaslat miért nem újabb lépés abba az irányba, hogy a Fidesz kivezesse az országot az EU-ból.
Gyurma Pappa
nagylaza
(Mert a pénz azért jól jönne...)
😀
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Na, ez kurva jó: 444.hu/2022/06/22/feloszlatna-az-europai-parlamentet-a-fidesz-es-a-kdnpTudom, én csak rémeket látok, ezért arra kérem a hozzáértő fórumtársakat, magyarázzák el, ez a javaslat miért nem újabb lépés abba az irányba, hogy a Fidesz kivezesse az országot az EU-ból.
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
Ezek sokat vtak a napon bmeg!
több mint 2 éve
Na, ez kurva jó: 444.hu/2022/06/22/feloszlatna-az-europai-parlamentet-a-fidesz-es-a-kdnptöbb mint 2 éve
Amadeus the Young
33 005
444.hu/2022/06/22/fomeltosagu-ur-meginvitalnank-egy-futballmerkozesre-alazatos-tisztelettel
több mint 2 éve
Fontos adalék, kezdje el szépen mindenki megtanulni (ha volt már bocsi; Korn koncerten voltam, most keltem)www.arcanum.com/hu/online-kiadvanyok/Jokai-jokai-mor-osszes-muvei-1/eletembol-37C73/milyen-demokratak-vagyunk-mi-furdoi-predikacio-3828E/
MC12
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 005
Kegyelmes vagyokFontos adalék, kezdje el szépen mindenki megtanulni (ha volt már bocsi; Korn koncerten voltam, most keltem)es aztan ujra megtortenik az Edes Anna legelejen talalhato parbeszed 😊
MC12
csebi
több mint 2 éve
444.hu/2022/06/22/a-mi-hazank-csendorseget-is-akar-a-varmegyekbeja, aztan a vagonokat nem nyugatra meg eszakra inditjak hanem keletre.
Nekem csak az jutott eszembe, hogy olyan ez az ország néha, mintha élőben menne egy stand up comedy 😀
Klaci79
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Fontos adalék, kezdje el szépen mindenki megtanulni (ha volt már bocsi; Korn koncerten voltam, most keltem)es aztan ujra megtortenik az Edes Anna legelejen talalhato parbeszed 😊
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
444.hu/2022/06/22/lazar-janos-2022-ben-sem-akar-varmegyeket
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Mivel még nem rakta be senki:www.youtube.com/watch?v=08noEth27Oc
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
444.hu/2022/06/22/a-mi-hazank-csendorseget-is-akar-a-varmegyekbe
Nekem csak az jutott eszembe, hogy olyan ez az ország néha, mintha élőben menne egy stand up comedy 😀
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
444.hu/2022/06/22/a-mi-hazank-csendorseget-is-akar-a-varmegyekbe400 a forint? - Legyenek vármegyék
Klaci79
Pedagógus havi 180 ezer? - Jöjjenek a főispánok
Magyarország a második legszegényebb ország Ejrópában? - Csendőrség
21. századi megoldások.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 005
444.hu/2022/06/22/a-mi-hazank-csendorseget-is-akar-a-varmegyekbeegy 3D South Park rész.
Klaci79
Ugyanitt, fekete darutollat adó darutelepbe tud valaki befektetési lehetőséget? Raknék be.
több mint 2 éve
Nem volt annyira vészes, én olyan 7. sor környéke, nem volt nagy dara, jó volt őket végre újra itthon látni. 😊Ejjjj de imádtam! Régi bakancslistás zenekar volt. Én is kiemelt álló, de a hátsó korláthoz közel én nem voltam bátor bemenni 😊))Fontos adalék, kezdje el szépen mindenki megtanulni (ha volt már bocsi; Korn koncerten voltam, most keltem)OFF: Én is, én kiemelt álló. Csapattad te is? 😊
MC12
Vrij6
MC12
ON
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
több mint 2 éve
Klaci79
22 385
444.hu/2022/06/22/a-mi-hazank-csendorseget-is-akar-a-varmegyekbeNekem csak az jutott eszembe, hogy olyan ez az ország néha, mintha élőben menne egy stand up comedy 😀