Politika
69 feliratkozó
több mint 1 éve
Álhír volt, hogy szíriai repülő landolt Budapesten24.hu/belfold/2024/12/08/sziria-repulogep-alhir-budapest-repuloter/
több mint 1 éve
Rengeteg arab (és perzsa) orvos dolgozik már amúgy is itthon

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Megelőztél, pont írni akartam hogy orvos végzettségű a faszi, abból meg ugye hiány van😊A polgári foglalkozása szemész szakorvos. Majd eladják, hogy a magyar egészségüggyel semmi baj nincs, ismert vezető orvosok akarnak itt dolgozni. 😛Öltönyös migráns, ezt a trükköt még nem láttam.Majd azt mondják, hogy vendégmunkás...hang.hu/belfold/titokzatos-sziriai-repulogep-landolt-ferihegyen-170392?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdgGruevszki mellett van még egy apartman, bár, ha jól tudom, a kormány nem támogatja az illegális migrációt a Közel-Keletről.
444.hu/2024/12/07/modositana-a-szerzodesen-a-roszatom-jelentosen-emelkedhet-a-paksi-bovites-ara?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdg
Erős kezdés így vasárnap reggelre.
Nomac
Dzsokijuing
StormST
Dzsokijuing
xrace77
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 1 éve
A polgári foglalkozása szemész szakorvos. Majd eladják, hogy a magyar egészségüggyel semmi baj nincs, ismert vezető orvosok akarnak itt dolgozni. 😛Öltönyös migráns, ezt a trükköt még nem láttam.Majd azt mondják, hogy vendégmunkás...hang.hu/belfold/titokzatos-sziriai-repulogep-landolt-ferihegyen-170392?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdgGruevszki mellett van még egy apartman, bár, ha jól tudom, a kormány nem támogatja az illegális migrációt a Közel-Keletről.
444.hu/2024/12/07/modositana-a-szerzodesen-a-roszatom-jelentosen-emelkedhet-a-paksi-bovites-ara?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdg
Nomac
Dzsokijuing
StormST
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Öltönyös migráns, ezt a trükköt még nem láttam.Majd azt mondják, hogy vendégmunkás...hang.hu/belfold/titokzatos-sziriai-repulogep-landolt-ferihegyen-170392?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdgGruevszki mellett van még egy apartman, bár, ha jól tudom, a kormány nem támogatja az illegális migrációt a Közel-Keletről.
Nomac
Dzsokijuing
StormST
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Mégse mehetnek egyenesen Moszkvábahang.hu/belfold/titokzatos-sziriai-repulogep-landolt-ferihegyen-170392?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdgKötelező az összes szarházi háborús bűnös tömeggyilkos diktátort idehozni?
Nomac
warr_b
több mint 1 éve
hang.hu/belfold/titokzatos-sziriai-repulogep-landolt-ferihegyen-170392?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdgKötelező az összes szarházi háborús bűnös tömeggyilkos diktátort idehozni?
Nomac

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Majd azt mondják, hogy vendégmunkás...hang.hu/belfold/titokzatos-sziriai-repulogep-landolt-ferihegyen-170392?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdgGruevszki mellett van még egy apartman, bár, ha jól tudom, a kormány nem támogatja az illegális migrációt a Közel-Keletről.
Nomac
Dzsokijuing
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 1 éve
Mert mi más oka lehetne? Háború? Milyen háború? 😀hang.hu/belfold/titokzatos-sziriai-repulogep-landolt-ferihegyen-170392?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdgA pofátlan gecik. Ehhez vajon kinek van köze?
Nomac
"áremelkedés okai többek közt az infláció, az ellátási láncok sérülése, megszakadása, az építőanyag-költségek emelkedése"
Matthew99
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 1 éve
hang.hu/belfold/titokzatos-sziriai-repulogep-landolt-ferihegyen-170392?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdgGruevszki mellett van még egy apartman, bár, ha jól tudom, a kormány nem támogatja az illegális migrációt a Közel-Keletről.
Nomac
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
hang.hu/belfold/titokzatos-sziriai-repulogep-landolt-ferihegyen-170392?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdgA pofátlan gecik. Ehhez vajon kinek van köze?
Nomac
"áremelkedés okai többek közt az infláció, az ellátási láncok sérülése, megszakadása, az építőanyag-költségek emelkedése"

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
hang.hu/belfold/titokzatos-sziriai-repulogep-landolt-ferihegyen-170392?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdg444.hu/2024/12/07/modositana-a-szerzodesen-a-roszatom-jelentosen-emelkedhet-a-paksi-bovites-ara?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdg
több mint 1 éve
444.hu/2024/12/07/schmidt-maria-szerint-csurkat-a-zsido-szarmazasu-kommunistak-erdekeben-azonositottak-antiszemitakentPart II
Férgek
Amadeus the Young
m.hvg.hu/itthon/20241207_Bloomberg-Bassar-el-Aszad-Orban-Viktor-segitsegkeres-keresztenyuldozes-Sziria-lazadok-USA-Donald-Trump

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
444.hu/2024/12/07/schmidt-maria-szerint-csurkat-a-zsido-szarmazasu-kommunistak-erdekeben-azonositottak-antiszemitakentBüdös nagy antiszemita volt, ott a helye a fideszes pantheonban.
Férgek
Amadeus the Young
több mint 1 éve
@444.hu/2024/12/07/schmidt-maria-szerint-csurkat-a-zsido-szarmazasu-kommunistak-erdekeben-azonositottak-antiszemitakentVicces ez a kanonizálás.
Férgek
Amadeus the Young
A "zsírtáltos" (Váncsa István) falta az életet, lóverseny, kártya, nők, írt néhány nagyszerű drámát, aztán a politika neki is elvette az eszét.
A valódi népi-urbánus csatát ő vívta a Szadesszal és minden sarokban liberális összeesküvőt látott.
Volt az a vicc, hogy Pekingbe utazik, várja a delegáció, nézi őket, majd azt mondja: - Hunyorogjatok csak, zsidók, de engem nem vertek át!
Szerkesztette: Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
444.hu/2024/12/07/schmidt-maria-szerint-csurkat-a-zsido-szarmazasu-kommunistak-erdekeben-azonositottak-antiszemitakentTörténelem átírás, mosdatás egy jó kis Sorosozásba csomagolva.
Férgek
Amadeus the Young
🤮🤮🤮🤮
több mint 1 éve
Az operabálon!Főleg a függönyös majonézzel!In the heat of the momentKi az úrát szereti, seggből szájba engediFaríz-izéről van szakpolitikájuk, SzâjberundBeseArra utaltam, hogy az a gond, hogy az asztalodra szarnak és a szar bűzlik, nem az, ha mondjuk underground művészeti performansznak nevezik, vagy ha eufemizálva kap valami jelzőt, ezesetben a keresztényt.Nyilván a farizeusságnál is kevés undorítóbb dolog van
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
sutianap
Ugye
Cowboykarcsi90
Csak a majonezzel kell vigyázni
Negritis, a vajda
sutianap
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Főleg a függönyös majonézzel!In the heat of the momentKi az úrát szereti, seggből szájba engediFaríz-izéről van szakpolitikájuk, SzâjberundBeseArra utaltam, hogy az a gond, hogy az asztalodra szarnak és a szar bűzlik, nem az, ha mondjuk underground művészeti performansznak nevezik, vagy ha eufemizálva kap valami jelzőt, ezesetben a keresztényt.Nyilván a farizeusságnál is kevés undorítóbb dolog van
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
sutianap
Ugye
Cowboykarcsi90
Negritis, a vajda

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
In the heat of the momentKi az úrát szereti, seggből szájba engediFaríz-izéről van szakpolitikájuk, SzâjberundBeseArra utaltam, hogy az a gond, hogy az asztalodra szarnak és a szar bűzlik, nem az, ha mondjuk underground művészeti performansznak nevezik, vagy ha eufemizálva kap valami jelzőt, ezesetben a keresztényt.Nyilván a farizeusságnál is kevés undorítóbb dolog van
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
sutianap
Ugye
Cowboykarcsi90
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ki az úrát szereti, seggből szájba engediFaríz-izéről van szakpolitikájuk, SzâjberundBeseArra utaltam, hogy az a gond, hogy az asztalodra szarnak és a szar bűzlik, nem az, ha mondjuk underground művészeti performansznak nevezik, vagy ha eufemizálva kap valami jelzőt, ezesetben a keresztényt.Nyilván a farizeusságnál is kevés undorítóbb dolog van
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
sutianap
Ugye
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Faríz-izéről van szakpolitikájuk, SzâjberundBeseArra utaltam, hogy az a gond, hogy az asztalodra szarnak és a szar bűzlik, nem az, ha mondjuk underground művészeti performansznak nevezik, vagy ha eufemizálva kap valami jelzőt, ezesetben a keresztényt.Nyilván a farizeusságnál is kevés undorítóbb dolog van
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Arra utaltam, hogy az a gond, hogy az asztalodra szarnak és a szar bűzlik, nem az, ha mondjuk underground művészeti performansznak nevezik, vagy ha eufemizálva kap valami jelzőt, ezesetben a keresztényt.Nyilván a farizeusságnál is kevés undorítóbb dolog van
Őszentsége Sobri Jóska

---
több mint 1 éve
Arra utaltam, hogy az a gond, hogy az asztalodra szarnak és a szar bűzlik, nem az, ha mondjuk underground művészeti performansznak nevezik, vagy ha eufemizálva kap valami jelzőt, ezesetben a keresztényt.Hogy a miniszterelnök ilyen, az zavar, de nagyon. Lehet okoskodni a politikáról meg mindent relativizálni, csak hogy ezzel megint még egy szinttel lejjebb léptünk, oda, ahova sose gondoltam volna, hogy eljutunk.Az zavar, hogy ilyen ez a Magyarország, vagy az, hogy ezt az ilyenséget miként nevezik?A dagadt geci rodeó megvolt ma a Kossuthban?Egy oldallal hátrébb volt, meg fb-re is kiírta, hogy "aki kardot ránt, az kard által vész el"... Remélem holnap jön még egy "szemet szemért, fogat fogért" bejegyzés is csak hogy teljes legyen a kép.
ThundersNFL a Paraszt
Ilyen ez a keresztény Magyarország.
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
több mint 1 éve
Hogy a miniszterelnök ilyen, az zavar, de nagyon. Lehet okoskodni a politikáról meg mindent relativizálni, csak hogy ezzel megint még egy szinttel lejjebb léptünk, oda, ahova sose gondoltam volna, hogy eljutunk.Az zavar, hogy ilyen ez a Magyarország, vagy az, hogy ezt az ilyenséget miként nevezik?A dagadt geci rodeó megvolt ma a Kossuthban?Egy oldallal hátrébb volt, meg fb-re is kiírta, hogy "aki kardot ránt, az kard által vész el"... Remélem holnap jön még egy "szemet szemért, fogat fogért" bejegyzés is csak hogy teljes legyen a kép.
ThundersNFL a Paraszt
Ilyen ez a keresztény Magyarország.
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska

---