Politika

46 feliratkozó

több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 546
A nádori pozícióra Lázárnél tökéletesebbet elképzelni se tudok.

De egy kicsit Nagy Lajos "Legyenek holtig kegyelmesek" című rövidke írása jut eszembe mindig az ilyen narancsos "neocigánybarokkról" (ez is tökéletes megfogalmazás).

mek.oszk.hu/00900/00992/00992.htm#118

Szerkesztette: Kampman
több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 352 — 49ers GM
Mondjuk ha véletlenül visszahozzak a lopásért kezlevagast is, akkor lesz hirtelen 130 ollókezű Edward a parlamentben 😊

több mint 2 éve
andree Arizona Cardinals 1 741
Főispán, bazmeg, főispán…
somoskovig
Épp kezelik a válságot. A probléma az, hogy őket meg senki.
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 222 — WHO DAT!!!!
Vármegyéknek nevezné át a megyéket a Fidesz frakcióvezetője

Nagyot mennek. 😀😀😀
Mikey
Viktort mikor koronázzák királlyá?

Szánalom, hogy ez a legfontosabb

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 222 — Így remélem megfelelek nektek.....
somoskovig
Döbrögink mán van (nem is egy) ispányok is kellettek.....

Ha nem lenne szánalmas ès szomorú mèg röhögnèk is, illetve röhögök, kínomban....ez volt a legfontosabb...🙈🙈🙈
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 546
Már a háború kitörésének napján írtam, de most már a napnál is világosabb számomra, miért pereskedtek pl még néhány évvel ezelőtt is a zsidók a holokauszt utáni magyarországi jóvátételért
r.baggio
Mert néhány haszonleső még 70 évvel a történtek után is a nagyszülei tragédiájából akart nyerészkedni.
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 861

Nagyot mennek. 😀😀😀
Mikey
no comment.
Amadeus

Ez annyira gyönyörű, mindjárt meghatódom.
A magyar közigazgatás alapvető területi egységei az államalapítástól kezdődően egészen 1949-ig a
vármegyék voltak. A vármegye szó használatát a korábbi magyar alkotmányos és államigazgatási
rendszerrel teljesen szakítani kívánó diktatórikus kommunista rendszer szüntette meg. A vármegye
szó használatának visszaállítása a mai magyar jogrendbe biztosítja, hogy az ezeréves magyar
államiság alkotmányos hagyományai e formában is továbbéljenek.

Emellett a vármegye szó használata a nemzeti összetartozás eszméjét, közös történelmi emlékeink
megőrzését és egyben a magyar demokrácia nemzeti karakterét is erősíti. A vármegye kifejezés
használatával jobban hangsúlyozható, hogy a magyar államszervezés és államszerkezet központi
gondolati motívuma a nemzeti szuverenitás és ezen keresztül az európai civilizáció sarokköveinek
megvédése.
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 523 — beers & Packers

Nagyot mennek. 😀😀😀
Mikey
no comment.
Amadeus
Ótvaros büdösbunkó banda. Igyekeztem visszafogott lenni.
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 005

Nagyot mennek. 😀😀😀
Mikey
no comment.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve

Nagyot mennek. 😀😀😀
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 720 — The only discipline that lasts, is self discipline
 telex.hu/belfold/2022/06/21/valtozik-a-torveny-viszlat-kormanymegbizott-szevasz-foispan
Szuper. Az a durva, hogy ezt valaki komolyan leírja egy törvényjavaslatban. És el is fogadják.
Identitás politika, Hungarian edition
Gyurma Pappa
Én nagyon röhögök. Alig várom az első földhivatali határozatot, amit a főispán úr nevében küld meg Jucika.
Amadeus
Nekem az indoklás tetszik. A főispánnal tisztában vannak, de azzal, hogy nem volt kommunizmus Magyarországon, már nem. Leszünk még királyság!
Mikey
Annyira, de annyira látszik, hogy kik ezek. Identitás nélküli, félművelt suttyók, akik jobb híján ilyen neocigánybarokk módon kreálnak maguknak kultúrát és tisztségeket.
Főispán bazmeg. Nevetséges.Amadeus
Az a vicces a sztoriban, hogy ezt nem egy Attila kutató hungarista nemzetbuzi műveli, hanem azok, akik 25 éve a pápán poénkodtak. 😊

Igazad van, ezeknek tényleg semmi identitásuk nincs. A műveletlen, stílustalan újgazdag vállalkozó politikus kiadásban.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 720 — The only discipline that lasts, is self discipline
Minden nézőpont kérdése, de sok esetben erről nem a légitársaságok tehetnek, hanem nagy közös munka. Irányítás/sztrájk/reptér/slot/stb. így a cégek is futnak az események után. Senki, hangsúlyozom senki sem szeret járatot törölni, de még késni sem és nem azért csinálják, mert szórakoznak egy jót az utasokon.
Szerintem mindenképp verd szét a berendezést ha ilyenben lesz részed! Ha lehet tedd is ki a youtube-ra! Biztosan ott állnak majd és hagyják...rajta hát 😊
Egyébként rosszul tudod, mert nem nyögik be, hogy fizetnek, hülyék is lennének. De ha kicsit utánaolvas az ember, utazás előtt, akkor tisztában lesz a jogaival és mint uniós szabály a gépek késése után fizetniük kell, ha érkezik kártérítési kérelem.

Ha érdekel, úgy néz ki a dolog, hogy kapsz egy sms-t, e-mailt, hogy törölték a gépedet és leírják milyen lehetőségeid vannak.
Nem minden reptéren van minden légitársaságnak lehetősége szállást foglalni vagy transzfert fizetni. Erre általában a hagyományos légitársaságok jobban kaphatóak.
De ha nincs ilyen, keresel egy szállodát, ami nem a helyi Ritz és kifizetsz egy éjszakát. A taxi és a szállás számlát a kajaszámlával elkéred és beküldöd a légitársaságnak, plusz a Jóska által is belinkelt oldalon beadsz egy kártérítési kérelmet.
Cserébe megkapod a pénzeket...egyik kollégámnak egyszer késett, egyszer törölt egy tengerentúli járata, a pénzből újabb két alkalommal utazott el LA-be.
Klaci79
Én nagyon ritkán ülök fapadoson (egyszerűen mert manapság nem kell mennem amikor meg sokat kellett, akkor a munkáltatóm / ügyfeleim költségén utaztam, nem fapadoson), de ez alapján a leírás alapján mi is olyan nagy különbség eközött és egy - korrekt, nem csaló - utazás szervező között? Utazás szervezőhöz volt már szerencsém, magyarhoz is, szlovákhoz is, angolhoz is, svájcihoz is, és - lekopogom - nekem összesen egyszer volt problémám (a svájcival, nem tehettek róla, időjárási okok voltak), és kb. ugyanez volt. Éjszaka kopogtattak a szálloda ajtón, hogy sajnos a reggeli gép nem megy, lemondták. Az éppen charter gép volt, de nekem utasként tök mindegy, hogy menetrendszerű vagy charter géppel nem tudok utazni. A szállodámat kifizették, a kártérítést megkaptam, de összességében megszoptam, mert a csúszás miatt 2 napig nem tudtam menni dolgozni.

Aki nyaralni megy, annak mindegy, hogy egy utazás szervezővel rizikózik, vagy egy fapadossal. Aki üzleti céllal utazik, az meg miért megy fapadossal?

Szóval nem igazán értem a problémát. Ha nem lennének a fapadosok, fele annyi magyar NFL fan se látta volna Londonban a kedvenc csapatát. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
 telex.hu/belfold/2022/06/21/valtozik-a-torveny-viszlat-kormanymegbizott-szevasz-foispan

Szuper. Az a durva, hogy ezt valaki komolyan leírja egy törvényjavaslatban. És el is fogadják.

Gyurma Pappa
Én nagyon röhögök. Alig várom az első földhivatali határozatot, amit a főispán úr nevében küld meg Jucika.
Amadeus
Nekem az indoklás tetszik. A főispánnal tisztában vannak, de azzal, hogy nem volt kommunizmus Magyarországon, már nem.

Leszünk még királyság!
Mikey
Annyira, de annyira látszik, hogy kik ezek. Identitás nélküli, félművelt suttyók, akik jobb híján ilyen neocigánybarokk módon kreálnak maguknak kultúrát és tisztségeket.

Főispán bazmeg. Nevetséges.

De ennyit tudnak, ennyit érnek.

Tegnap meg 6 órát feküdt az asszony az sbo-n koponyasérüléssel ellátás nélkül.

De ez meg le van szarva.
Amadeus
De ugye párod jobban van?🤞🤞🤞
ThundersNFL
jobban hál isten.

több mint 2 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 144 — !SuPeR6BoWL!

Gyurma Pappa
Amadeus
Nekem az indoklás tetszik. A főispánnal tisztában vannak, de azzal, hogy nem volt kommunizmus Magyarországon, már nem.

Leszünk még királyság!
Mikey

De ez meg le van szarva.
Amadeus
De ugye párod jobban van?🤞🤞🤞

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 659 — Ajmo Vatreni

Gyurma Pappa
Amadeus
Szerintem az egész mindösszesen abból a célból születetut, hogy leírhassák, KOMMUNIZMUS!
Mikey
Szerintem, a Viktor szeretné ezt valahogy mondatba szerkeszteni a következő falusi kocsmavideóban.

"No, ezt elintéztem a főispánnal Pista bátyám."
több mint 2 éve

Gyurma Pappa
Amadeus

Leszünk még királyság!
Mikey

De ez meg le van szarva.

több mint 2 éve

Gyurma Pappa
Amadeus
Szerintem az egész mindösszesen abból a célból született, hogy leírhassák, KOMMUNIZMUS!
több mint 2 éve

Gyurma Pappa

több mint 2 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 742 — no es importante
Legalább a ner lovagok is címüknél lesznek, mi pedig lehetünk jobbágyok.
Hanni
Én az egyszeri fidesz szavazót ezentúl csak így szólítom majd, a magyar néplélek ezt óhajtja

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve

Gyurma Pappa
Nyugi, hamarosan jön a tekintetes úr meg a nemzetes úr is, mint kötelező megszólitás…

több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 339 — Je suis kobranadrág
Legalább a ner lovagok is címüknél lesznek, mi pedig lehetünk jobbágyok.
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 655 — Keep pounding
 youtu.be/1wvnG2vsXKY

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 283 — Egyéb témák lakó

több mint 2 éve

több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 655 — Keep pounding
 hvg.hu/gazdasag/20220621_varga_judit_fogyasztovedelmi_vizsgalat_ryanair

Gyerünk Jucus, most mutasd meg! Kell az újabb ellenség a népnek!
Vrij6
Addig úgysem állnak le, míg a ryanair fel nem adja budapesti bázisát
r.baggio
csak ezzel a gondolkossal az a baj, hogy addig amig ryanairnek profitot hoz BP addig nem adjak fel. lehet, hogy hazai szervek ugy dontenek, hogy a fogyasztovedelmi birsag rendben lesz, de kizart, hogy ez atmegy majd nemzetkozi forumon. raadasul ha valasztonom kellene a ryanair jogi csapata es magyar allam jogi csapata kozott, nem lenne nehez valasztanom.
tehat vagy csodbe juttatjak a wizzairt is a ryanair mellett vagy hat marad ez igy, megspekelve kis szappanoperaval egyutt.
csebi
Tortenetesen az a par ugyved akit az ilyen jellegu ugyekre meg szokott bizni az allam, vilagszinvonalat kepviselnek. Az mas kerdes, hogy ha a jogalap nyilvanvaloan nincs ott, ok sem sokat tehetnek.

A ryanair meg tipikusan olyan sz@rrago ceg, hogy valami helyi streetlawyert biznak meg 😊
undisputedly
sztem ha komoly birsagrol van szo akkor a ryanair sem fog garasoskodni.
de igen, a sztarugyvedek is nagy sikert arattak a sodexho ugyben.

szerk.: pl az EUB elott az IMes kollegak kepviseltek Magyarorszagot, nem sztarugyvedek.
csebi
Sz@rbol varat epiteni nem lehet. Viszont az altalad felvazolt forgatokonyvnek inkabb az ellentete fog megvalosulni, ha mar feltuno kulonbseg.

Francia etkezesi utalvanyos ugy ICSID elott ment (mint pl egy ryanair kiszoritas). Biztosan nem IM-es arcok kepviselnenek minket 😊

Amugy en jot mulatok ezen az egeszen. Fapados legitarsasag (mindegyik kb. sz@rrago bagazs), akik az embereken eloskodnek, uti a populista kormanyt, a populista kormany meg rugdossa a fapadost, kozben mindegyik a csaladok vedelme menten bont zaszlot 😀 Komikum a 21. szazadi Magyarorszagon.
undisputedly
Etkezesi utalvanyos tortenet 2 szalon futott:
CJEU ugye itt az EU joggal valo megfelelosege a torvenynek: ott Feher meg a Koos volt, ok IM-es kollegak. talan Koos mar nincs ott, lehet epp Brusszelben van az ÁK-n.
ICSID: ott volt nagy nemzetkozi iroda asszem a DLA Piper a kormany mellett. mar le is zarult, 2.fok is helybenhagyta az irgalmatlan penzbirsagot.
mindkettot buktuk btw.

igen, ez a modernkori szappanopera tenyleg rohej, ami itt megy. de mondom a ryanair sztem nem szerzett sok embert maga melle vnap, amikor masfel orat ultunk a gepen, mire kigurultunk a felszallopalyara ... kaptunk cserebe egy 4 EUR-os vouchert, amit felhasznalhatunk ferihegyen majd ...
csebi
Es ott lett megitelve a franciaknak par tizmillio euro. Az allam kepviseletet viszont akik ellattak, hidd el, nem ma kezdtek es az orszagban keves felkeszultebb szakembert talalsz 😊

En azt varom, hogy a Ryanair CEO meg Nagy MArton talalkozzanak es ropkodjenek a pofonok. Mar csak az hianyzik. Elveznem.
undisputedly
Visszahozhatnak a Szarboxot, csak celebek helyett politikusok verekednenek.

Azert egy Varga Juci vs Cseh Katalin bunyot megneznek...

Felvezetonek meg mehetne egy Dobrev vs Schmidt Maria 😀
Borbinho
Ertekben ott lennenek, ahol a "munkajukkal" most 😊
undisputedly
Mondjuk scmidt marisnal talald ki merre akar utni 🤣

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.