Politika
46 feliratkozó
több mint 2 éve
MC12
6 471
Ejjjj de imádtam! Régi bakancslistás zenekar volt. Én is kiemelt álló, de a hátsó korláthoz közel én nem voltam bátor bemenni 😊))Fontos adalék, kezdje el szépen mindenki megtanulni (ha volt már bocsi; Korn koncerten voltam, most keltem)OFF: Én is, én kiemelt álló. Csapattad te is? 😊
hu.m.wikibooks.org/wiki/Heraldikai_lexikon/Megsz%C3%B3l%C3%ADt%C3%A1sok?fbclid=IwAR1cw2tYA1LP-wefuKltNUTMoySoz_tn16NmsLd0_K30rN5vXLRVIOMr7b4
MC12
Vrij6
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
www.facebook.com/cegledizoli/posts/571543420994675még a végén kedvet kap arra, hogy a Szent Koronát is feltegye a fejére
Egyébként mi változna, ha holnaptól királynak nevezik a főnököt?
csipkelli
több mint 2 éve
Fontos adalék, kezdje el szépen mindenki megtanulni (ha volt már bocsi; Korn koncerten voltam, most keltem)OFF: Én is, én kiemelt álló. Csapattad te is? 😊
hu.m.wikibooks.org/wiki/Heraldikai_lexikon/Megsz%C3%B3l%C3%ADt%C3%A1sok?fbclid=IwAR1cw2tYA1LP-wefuKltNUTMoySoz_tn16NmsLd0_K30rN5vXLRVIOMr7b4
MC12
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
MC12
6 471
Fontos adalék, kezdje el szépen mindenki megtanulni (ha volt már bocsi; Korn koncerten voltam, most keltem) hu.m.wikibooks.org/wiki/Heraldikai_lexikon/Megsz%C3%B3l%C3%ADt%C3%A1sok?fbclid=IwAR1cw2tYA1LP-wefuKltNUTMoySoz_tn16NmsLd0_K30rN5vXLRVIOMr7b4
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Mintha csak az alábbi műsort hallgattam volna, olyan szép ez az utolsó kommentyoutu.be/wnUXGCPlj6I
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Teljesen meghatott ez a szép és nemes gesztus, amit a magyar tradíciók és a nép lelkének simogatása érdekében a kormányzat felvállalt.Megtehette, mert Orbán -ellentétben az örökösen valami faszság miatt nyivákolókkal, akiknek annyi a mondásuk, hogy infláció, oktatás, egészségügy, meg ilyen valójaban a kutyán nem érdeklő, ténylegesen megfoghatatlan baromságok- tudja mi a fontos a magyar népléleknek.
Ő tudja azt, hogy egy szép darutollas kalpag vagy egy audiencia a tekintetes únál inkább dagasztja a magyar lelket és tölti el büszkeséggel, mint egy felújított korház, vagy egy modern iskola, hisz ezekbe a jómagyar ember úgyse megy szívesen, sose ment. Ispotályba? Oskolába? Ehh...
De egy szép beszéd nemzeti nagyságunkról a tekintetes vármegyeispánúr szájából még mindig sokaknak szolgálhat szellemi táplálékul, és ki is tölti elméjüket maradéktalanul.
Ráadásul európai viszonylatban is mennyire fejlett az az ország, ahol a közigazgatás etimológiája az egyik legfőbb probléma. Hát kiemelkedően.
És kezdem azt hinni, hogy a fanyalgók csupán mélységes értetlenségükről és kivagyi fennsőbbségtudatukról tesznek tanubizonyságot ezen nagyívű nemzetépítő változások oktondi pocskondiázásával.
Nekik ajánlom a Partizán (a jövőben Népfelkelő) rövid kis mozgóképsorozatát arról, hogy működik az ország a valóságban.
Orbán tuti tudja, nekik se ártana.
youtu.be/mVLMOqXLLHw
több mint 2 éve
szerintem idén télen hideg leszHa nem akkor kötelezően befagyasztják mint a csirkefarhát árát.
lehet még a Duna is be fogy fagyni!
rva
több mint 2 éve
Ha így folytatjuk ez is megtörténik 😊Azért volt még ez meg az. Például kiemigrált nagyjából 2.5 millió magyar nyugatra.az utolsó tizenöt évben lényegében igen.csak?„A főispán kifejezés visszaépítése a magyar jogrendbe lehetőséget teremt arra, hogy a mai magyar közigazgatás több szállal kötődjön a kommunizmus előtti magyar államigazgatás fogalmi készletéhez és ezáltal az ezeréves magyar államiság alkotmányos hagyományai e formában is továbbéljenek.”az bazmeg te fasz.
tudod, mi volt még a kommunizmus előtt? hitler faszának a szopása meg nyilasok meg zsidótörvények.
slowmotion
Kampman
slowmotion
peterk2005
több mint 2 éve
szerintem idén télen hideg leszlehet még a Duna is be fogy fagyni!
több mint 2 éve
Azért volt még ez meg az. Például kiemigrált nagyjából 2.5 millió magyar nyugatra.az utolsó tizenöt évben lényegében igen.csak?„A főispán kifejezés visszaépítése a magyar jogrendbe lehetőséget teremt arra, hogy a mai magyar közigazgatás több szállal kötődjön a kommunizmus előtti magyar államigazgatás fogalmi készletéhez és ezáltal az ezeréves magyar államiság alkotmányos hagyományai e formában is továbbéljenek.”az bazmeg te fasz.
tudod, mi volt még a kommunizmus előtt? hitler faszának a szopása meg nyilasok meg zsidótörvények.
slowmotion
Kampman
slowmotion
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
az utolsó tizenöt évben lényegében igen.csak?„A főispán kifejezés visszaépítése a magyar jogrendbe lehetőséget teremt arra, hogy a mai magyar közigazgatás több szállal kötődjön a kommunizmus előtti magyar államigazgatás fogalmi készletéhez és ezáltal az ezeréves magyar államiság alkotmányos hagyományai e formában is továbbéljenek.”az bazmeg te fasz.
slowmotion
Kampman
több mint 2 éve
444.hu/2022/06/22/mar-uzemelnie-kellene-az-orban-kormany-altal-milliardokert-megvett-trieszti-kikotonek-de-meg-egy-csonak-sincs-a-lathataronannyira, de annyira kikivankozik belolem, de inkabb nem, ez tul fontos topik, kb igy nezek ki:
empty taxi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
444.hu/2022/06/22/mar-uzemelnie-kellene-az-orban-kormany-altal-milliardokert-megvett-trieszti-kikotonek-de-meg-egy-csonak-sincs-a-lathataron
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
lehet en lettem nihilista, de egyszeruen mar ezen maximum rohogni fogok. most nem teljesen mindegy, hogy kormanymegbizottat mond OV penteken a kossuthban vagy foispanurazik? annyi jot mutat ez, hogy kezdenek elfogyni az otletek, ha mar ennyire romantikaznak a fiuk.Jobboldali erzelmukent el bennem egy romanticizalt kep a torteneti Magyarorszag kozigazgatasi historiajarol, de b+, ez mar az autoriter rezsimek bukas elotti utolso ciklusa szokott lenni, az abszurditasba athajlas, a valosagtol valo elrugaszkodas, amikor valamelyik vezeto kiraly-csaszarnak nevezteti magat es piramist epittet a fovarosban.Persze. Igen. Lehet utólag az lesz. Bár a dilivonaton nincs fék.Valsagot kezelni nem tudnak, de valamit csak csinalni kell, ha mar ketharmad van, akkor ilyen baromsagokkal foglalkoznak. Ez jelenleg tenyleg kurva relevans es fontos az orszag szempontjabol.Ezek szerintem csak trollkodások.
Vrij6
Megmutatják, hogy ők bármit megtehetnek.
Bazzani
hvg.hu/itthon/20220622_Lazar_Harrach_varmegye_2011_alaptorveny_foispan
Vrij6
Biztosan a KDNP all mogotte 😀
Szerk: Kerdes: Mikor jonnek vissza a nemesi cimek? Tipp? Szerintem 2023.
undisputedly
egy vmi ugrott be nekem: remelem vki szol OV-nak, hogy mielott visszaallitani a Szent Laszlos torvenyeket, hogy az abban levo menedekjogi szabalyok jobban megfelelnek az EUs iranyelveknek, mint a jelenlegi magyar szabalyok 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Biztosan a KDNP all mogotte 😀Akk asszem ez újra aktuális:
undisputedly
www.youtube.com/watch?v=8N63K0VzsNk
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Ezek azért már eléggé lejáratódtak a köznyelvi szóhasználatban, de a keleti nyitás okán a "magyar dénár" még adná magát Szent Istvánra hivatkozvaKicsit még bedurvul az infláció, jöhet a milpengőEsetleg a krajcár vagy a garas.Vármegye és főispánok!Persze, mert jön vissza a korona, mint fizetőeszköz
Na majd ez az 1000 éves hagyománnyal megállítja az inflációt!
Toca
r.baggio
kittli
dancogo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Jobboldali erzelmukent el bennem egy romanticizalt kep a torteneti Magyarorszag kozigazgatasi historiajarol, de b+, ez mar az autoriter rezsimek bukas elotti utolso ciklusa szokott lenni, az abszurditasba athajlas, a valosagtol valo elrugaszkodas, amikor valamelyik vezeto kiraly-csaszarnak nevezteti magat es piramist epittet a fovarosban.Persze. Igen. Lehet utólag az lesz. Bár a dilivonaton nincs fék.Valsagot kezelni nem tudnak, de valamit csak csinalni kell, ha mar ketharmad van, akkor ilyen baromsagokkal foglalkoznak. Ez jelenleg tenyleg kurva relevans es fontos az orszag szempontjabol.Ezek szerintem csak trollkodások.
Vrij6
Bazzani
Vrij6
Biztosan a KDNP all mogotte 😀
Szerk: Kerdes: Mikor jonnek vissza a nemesi cimek? Tipp? Szerintem 2023.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
Kicsit még bedurvul az infláció, jöhet a milpengőEsetleg a krajcár vagy a garas.Vármegye és főispánok!Persze, mert jön vissza a korona, mint fizetőeszköz
Toca
r.baggio
kittli
több mint 2 éve
Klaci79
22 381
Viccet félretéve, gondolom az önkormányzatokat akarják ezzel fegyvertelenné tenni, ugye?Ezzel a 3 teret átadunk a fideszes kerületnek az ellenzéki fővárosról dologgal már eléggé fegyvertelenítettek.
Szokol
több mint 2 éve
Ha a faszom vármegyézés miatti rengeteg adminisztrációs teher, az informatikai átállás és a mindenféle táblák cseréjének összköltségének felét a tanárok fizetésére költenék, szerintem mindenki elégedett lenne. A másik feléből még pont kijönne egy új stadion.Jójó, de:
dancogo
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Esetleg a krajcár vagy a garas.Vármegye és főispánok!Persze, mert jön vissza a korona, mint fizetőeszköz
Toca
r.baggio
több mint 2 éve
Ha a faszom vármegyézés miatti rengeteg adminisztrációs teher, az informatikai átállás és a mindenféle táblák cseréjének összköltségének felét a tanárok fizetésére költenék, szerintem mindenki elégedett lenne. A másik feléből még pont kijönne egy új stadion.
több mint 2 éve
Persze. Igen. Lehet utólag az lesz. Bár a dilivonaton nincs fék.Valsagot kezelni nem tudnak, de valamit csak csinalni kell, ha mar ketharmad van, akkor ilyen baromsagokkal foglalkoznak. Ez jelenleg tenyleg kurva relevans es fontos az orszag szempontjabol.Ezek szerintem csak trollkodások.
Vrij6
Bazzani
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij