Politika

46 feliratkozó

több mint 2 éve
MC12 New Orleans Saints 6 471
Fontos adalék, kezdje el szépen mindenki megtanulni (ha volt már bocsi; Korn koncerten voltam, most keltem)

hu.m.wikibooks.org/wiki/Heraldikai_lexikon/Megsz%C3%B3l%C3%ADt%C3%A1sok?fbclid=IwAR1cw2tYA1LP-wefuKltNUTMoySoz_tn16NmsLd0_K30rN5vXLRVIOMr7b4
MC12
OFF: Én is, én kiemelt álló. Csapattad te is? 😊
Vrij6
Ejjjj de imádtam! Régi bakancslistás zenekar volt. Én is kiemelt álló, de a hátsó korláthoz közel én nem voltam bátor bemenni 😊))

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 796 — Cowboys fan
 www.facebook.com/cegledizoli/posts/571543420994675

Egyébként mi változna, ha holnaptól királynak nevezik a főnököt?
csipkelli
még a végén kedvet kap arra, hogy a Szent Koronát is feltegye a fejére
több mint 2 éve
csipkelli 4 008
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/288998600_571538307661853_2159632794302356625_n.jpg?cstp=mx1280x772&ctp=p600x600&_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=cae128&_nc_ohc=xFEHKgV12RsQ7kNvgHlkf1K&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=Ag3P1-bbGfGoU8HUmTVvjIV&oh=00_AYC4a7gzVAlxZ0dIGBQPrLF6c-9HT1FlgHrvs6DROl8cXg&oe=67752BF4
Ceglédi Zoltán
OKÉ, NÉZZÜK AKKOR EZT AZ ISPÁN-ÜGYET KOMOLYAN. Az elmúlt bő évtizedben gyakorta jeleztem, ha a Fidesz valami fontos ügyben radikálisan rossz, elfogadhatatlan döntésre készült, vagy már meg is tette...

Egyébként mi változna, ha holnaptól királynak nevezik a főnököt?
több mint 2 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 473 — Слава Україні! Героям слава!
Fontos adalék, kezdje el szépen mindenki megtanulni (ha volt már bocsi; Korn koncerten voltam, most keltem)

hu.m.wikibooks.org/wiki/Heraldikai_lexikon/Megsz%C3%B3l%C3%ADt%C3%A1sok?fbclid=IwAR1cw2tYA1LP-wefuKltNUTMoySoz_tn16NmsLd0_K30rN5vXLRVIOMr7b4
MC12
OFF: Én is, én kiemelt álló. Csapattad te is? 😊

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
MC12 New Orleans Saints 6 471

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 742 — no es importante
Mintha csak az alábbi műsort hallgattam volna, olyan szép ez az utolsó komment

youtu.be/wnUXGCPlj6I

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 645 — #NoStress
Teljesen meghatott ez a szép és nemes gesztus, amit a magyar tradíciók és a nép lelkének simogatása érdekében a kormányzat felvállalt.
Megtehette, mert Orbán -ellentétben az örökösen valami faszság miatt nyivákolókkal, akiknek annyi a mondásuk, hogy infláció, oktatás, egészségügy, meg ilyen valójaban a kutyán nem érdeklő, ténylegesen megfoghatatlan baromságok- tudja mi a fontos a magyar népléleknek.
Ő tudja azt, hogy egy szép darutollas kalpag vagy egy audiencia a tekintetes únál inkább dagasztja a magyar lelket és tölti el büszkeséggel, mint egy felújított korház, vagy egy modern iskola, hisz ezekbe a jómagyar ember úgyse megy szívesen, sose ment. Ispotályba? Oskolába? Ehh...
De egy szép beszéd nemzeti nagyságunkról a tekintetes vármegyeispánúr szájából még mindig sokaknak szolgálhat szellemi táplálékul, és ki is tölti elméjüket maradéktalanul.
Ráadásul európai viszonylatban is mennyire fejlett az az ország, ahol a közigazgatás etimológiája az egyik legfőbb probléma. Hát kiemelkedően.
És kezdem azt hinni, hogy a fanyalgók csupán mélységes értetlenségükről és kivagyi fennsőbbségtudatukról tesznek tanubizonyságot ezen nagyívű nemzetépítő változások oktondi pocskondiázásával.
Nekik ajánlom a Partizán (a jövőben Népfelkelő) rövid kis mozgóképsorozatát arról, hogy működik az ország a valóságban.
Orbán tuti tudja, nekik se ártana.

youtu.be/mVLMOqXLLHw

több mint 2 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 707 — Axel Foley
szerintem idén télen hideg lesz
lehet még a Duna is be fogy fagyni!
rva
Ha nem akkor kötelezően befagyasztják mint a csirkefarhát árát.

több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 19 451 — Vikings fan
„A főispán kifejezés visszaépítése a magyar jogrendbe lehetőséget teremt arra, hogy a mai magyar közigazgatás több szállal kötődjön a kommunizmus előtti magyar államigazgatás fogalmi készletéhez és ezáltal az ezeréves magyar államiság alkotmányos hagyományai e formában is továbbéljenek.”
az bazmeg te fasz.
tudod, mi volt még a kommunizmus előtt? hitler faszának a szopása meg nyilasok meg zsidótörvények.
slowmotion
csak?
Kampman
az utolsó tizenöt évben lényegében igen.
slowmotion
Azért volt még ez meg az. Például kiemigrált nagyjából 2.5 millió magyar nyugatra.
peterk2005
Ha így folytatjuk ez is megtörténik 😊
több mint 2 éve
rva 4 187 — Me for President!
szerintem idén télen hideg lesz
lehet még a Duna is be fogy fagyni!
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 720 — The only discipline that lasts, is self discipline
„A főispán kifejezés visszaépítése a magyar jogrendbe lehetőséget teremt arra, hogy a mai magyar közigazgatás több szállal kötődjön a kommunizmus előtti magyar államigazgatás fogalmi készletéhez és ezáltal az ezeréves magyar államiság alkotmányos hagyományai e formában is továbbéljenek.”
az bazmeg te fasz.
tudod, mi volt még a kommunizmus előtt? hitler faszának a szopása meg nyilasok meg zsidótörvények.
slowmotion
csak?
Kampman
slowmotion
Azért volt még ez meg az. Például kiemigrált nagyjából 2.5 millió magyar nyugatra.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 796 — Cowboys fan
az bazmeg te fasz.
slowmotion
csak?
Kampman
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 23 058 — Lucas Scott
 444.hu/2022/06/22/mar-uzemelnie-kellene-az-orban-kormany-altal-milliardokert-megvett-trieszti-kikotonek-de-meg-egy-csonak-sincs-a-lathataron
empty taxi
annyira, de annyira kikivankozik belolem, de inkabb nem, ez tul fontos topik, kb igy nezek ki:

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 471 — Lájkold a zsűrit!
 444.hu/2022/06/22/mar-uzemelnie-kellene-az-orban-kormany-altal-milliardokert-megvett-trieszti-kikotonek-de-meg-egy-csonak-sincs-a-lathataron

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 23 058 — Lucas Scott
Valsagot kezelni nem tudnak, de valamit csak csinalni kell, ha mar ketharmad van, akkor ilyen baromsagokkal foglalkoznak. Ez jelenleg tenyleg kurva relevans es fontos az orszag szempontjabol.
Vrij6
Ezek szerintem csak trollkodások.
Megmutatják, hogy ők bármit megtehetnek.
Bazzani
Persze. Igen. Lehet utólag az lesz. Bár a dilivonaton nincs fék.

hvg.hu/itthon/20220622_Lazar_Harrach_varmegye_2011_alaptorveny_foispan

Vrij6
Jobboldali erzelmukent el bennem egy romanticizalt kep a torteneti Magyarorszag kozigazgatasi historiajarol, de b+, ez mar az autoriter rezsimek bukas elotti utolso ciklusa szokott lenni, az abszurditasba athajlas, a valosagtol valo elrugaszkodas, amikor valamelyik vezeto kiraly-csaszarnak nevezteti magat es piramist epittet a fovarosban.

Biztosan a KDNP all mogotte 😀

Szerk: Kerdes: Mikor jonnek vissza a nemesi cimek? Tipp? Szerintem 2023.
undisputedly
lehet en lettem nihilista, de egyszeruen mar ezen maximum rohogni fogok. most nem teljesen mindegy, hogy kormanymegbizottat mond OV penteken a kossuthban vagy foispanurazik? annyi jot mutat ez, hogy kezdenek elfogyni az otletek, ha mar ennyire romantikaznak a fiuk.

egy vmi ugrott be nekem: remelem vki szol OV-nak, hogy mielott visszaallitani a Szent Laszlos torvenyeket, hogy az abban levo menedekjogi szabalyok jobban megfelelnek az EUs iranyelveknek, mint a jelenlegi magyar szabalyok 😊

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 471 — Lájkold a zsűrit!

undisputedly
Akk asszem ez újra aktuális:
 www.youtube.com/watch?v=8N63K0VzsNk

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 742 — no es importante
Vármegye és főispánok!
Na majd ez az 1000 éves hagyománnyal megállítja az inflációt!
Toca
Persze, mert jön vissza a korona, mint fizetőeszköz
r.baggio
Esetleg a krajcár vagy a garas.
kittli
Kicsit még bedurvul az infláció, jöhet a milpengő
dancogo
Ezek azért már eléggé lejáratódtak a köznyelvi szóhasználatban, de a keleti nyitás okán a "magyar dénár" még adná magát Szent Istvánra hivatkozva

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 195 — SuperBowl Champions 2013/2014
Valsagot kezelni nem tudnak, de valamit csak csinalni kell, ha mar ketharmad van, akkor ilyen baromsagokkal foglalkoznak. Ez jelenleg tenyleg kurva relevans es fontos az orszag szempontjabol.
Vrij6
Bazzani

Vrij6
Jobboldali erzelmukent el bennem egy romanticizalt kep a torteneti Magyarorszag kozigazgatasi historiajarol, de b+, ez mar az autoriter rezsimek bukas elotti utolso ciklusa szokott lenni, az abszurditasba athajlas, a valosagtol valo elrugaszkodas, amikor valamelyik vezeto kiraly-csaszarnak nevezteti magat es piramist epittet a fovarosban.

Szerk: Kerdes: Mikor jonnek vissza a nemesi cimek? Tipp? Szerintem 2023.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
dancogo Minnesota Vikings Boise State Broncos 2 114 — Big Penix Energy
Vármegye és főispánok!
Toca
r.baggio
kittli
Kicsit még bedurvul az infláció, jöhet a milpengő

több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 381
Viccet félretéve, gondolom az önkormányzatokat akarják ezzel fegyvertelenné tenni, ugye?
Szokol
Ezzel a 3 teret átadunk a fideszes kerületnek az ellenzéki fővárosról dologgal már eléggé fegyvertelenítettek.
több mint 2 éve
Ha a faszom vármegyézés miatti rengeteg adminisztrációs teher, az informatikai átállás és a mindenféle táblák cseréjének összköltségének felét a tanárok fizetésére költenék, szerintem mindenki elégedett lenne. A másik feléből még pont kijönne egy új stadion.
dancogo
Jójó, de:

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 309 — Steelers fan
Vármegye és főispánok!
Toca
r.baggio
több mint 2 éve
dancogo Minnesota Vikings Boise State Broncos 2 114 — Big Penix Energy
Ha a faszom vármegyézés miatti rengeteg adminisztrációs teher, az informatikai átállás és a mindenféle táblák cseréjének összköltségének felét a tanárok fizetésére költenék, szerintem mindenki elégedett lenne. A másik feléből még pont kijönne egy új stadion.

több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 005
ez még mindig abszurd

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Vrij6
Bazzani

Szerkesztette: Zsellér van de Vrij