NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

46 feliratkozó

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 23 060 — Lucas Scott
Akinek nem kerül be feudális megszólítás/nemesi titulus a nickjébe az annyit is ér.

Mondták vala'.
Kegyelmes Amadeus
Na és ki az, akinek már eleve kurzusoptimalizált a nickje? Na ki?

Sobri Jóska
Ugye, ugye...
Sobri Jóska
Ha a kurzus ebben utazik, én szívesen visszaveszem az őseim alispáni rangját és a vele járó területek jövedelemeit.
Alispán Gyurma P.
mivel asszem egyeduli ferfi leszarmozottja vagyok dedpapamnak ezert en hasznalhatnam a vitezi rendet.
szerk.: szoval nemzetes vagyok ...

Szerkesztette: csebi

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 19 453 — Vikings fan
Lassan érdemes lenne kideríteni, van-e családilag közünk Somoskő varahoz, aztán jöhet vissza, 10 falu jobbágyért cserébe kiállítok egy banderiumot a következő nemesi felkeleshez.
Nemes és nemzetes somoskovig
Gondolkoztam, hogy új házba majd kellene takarítónőt keresni, de így egyszerűbb lesz cselédet!
több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 352 — 49ers GM
Lassan érdemes lenne kideríteni, van-e családilag közünk Somoskő varahoz, aztán jöhet vissza, 10 falu jobbágyért cserébe kiállítok egy banderiumot a következő nemesi felkeleshez.

több mint 2 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 287 — Egyéb témák lakó
Akinek nem kerül be feudális megszólítás/nemesi titulus a nickjébe az annyit is ér.

Mondták vala'.
Kegyelmes Amadeus

Sobri Jóska
Ugye, ugye...
Sobri Jóska
Ha a kurzus ebben utazik, én szívesen visszaveszem az őseim alispáni rangját és a vele járó területek jövedelemeit.

több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 649 — #NoStress

Mondták vala'.
Kegyelmes Amadeus

Sobri Jóska
Ugye, ugye...

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 975 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Mindez legalább a posztmodernben történik, a spanyoloknál Franco opportunizmusával polgárháború alakult ki ebből. És még a baloldal is ennyire széttagolt/egymás ellen is küzd. 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 005
Közben KálmánOlgáék ledarálták a IX. kerületi sajtószabadságot.

Szegény Örkény már lefele kapar.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 005

Mondták vala'.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 264
Na, ez kurva jó:  444.hu/2022/06/22/feloszlatna-az-europai-parlamentet-a-fidesz-es-a-kdnp
Gyurma Pappa
Tudom, én csak rémeket látok, ezért arra kérem a hozzáértő fórumtársakat, magyarázzák el, ez a javaslat miért nem újabb lépés abba az irányba, hogy a Fidesz kivezesse az országot az EU-ból.
nagylaza
Nem csak te haluzod ezt, ez egyfajta tipikus emeszpés/dékás toposz, miközben nem árulkodik másról, mint Orbán tökéletes nemismeréséről, és egyfajta nyugatos messiásvárásról, miközben már réges rég össze kellett volna állnia a képnek, miszerint az ország csak önmagán tud segíteni, persze ha akar, nem a Nyugat fog nekünk utat mutatni, és nem fog szépen, kézenfogva bevezetni minket a Kánaánba.
Sobri Jóska
Azaz?
Hogyan?
Vagy az még titok?
zemanla
Szerintem azzal, hogy Orbán a miniszterelnök, és aképp, hogy folytatja azt, amit és ahogy eleddig csinált.
Más szerint meg másként. (Aki szerint nem Orbán visz a tutiba, majd leírja szerinte hogyan meg miként.)
De az biztos, hogy nem a Nyugat fog kisfiúként kézenfogva a Mennybe juttatni minket.
Sobri Jóska
Szóval szerinted most éppen a kánaán felé halad az ország. Jó tudni, hogy az éleslátásod még mindig tökéletes.
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 399 — capitaine du château de Vienne 1487
nah tud valaki tótul? készülnék egy beadvánnyal vagy fölirattal - csak lekék fordítani - liptó vármegyei jussokról vón szó
mindent vissza
neájjámeg félúton..

baszki ha a nemes vármegyének van kibaszott ispánnya, meg vármeggye es van, akkor common retur a kutyibőrözés es, s az ősiséggel a kurva jussok visszagyönnének a családba

szegény apám mégélne...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 525 — beers & Packers
Most akkor drukkoljak az ellenzéknek az erzsébetvárosi időközin?
Liget City: park helyett újabb vasbeton-üveg monstrum épülhet Erzsébetvárosban, ha nyer az ellenzék jelöltje
 ketfarkukutya.mkkp.party/2022/06/17/liget-city-projekt-erzsebetvaros-idokozi-valasztas/?fbclid=IwAR3ffNBdCibDT-H4m6uQdE0R0UFPz_Gq-AvfKGXRm9KI2d9mEaTcr258IUg
nagylaza
Pedig csak a környék /ingatlanok/
lenne értékesebb. Pont jó projekt lenni oda.
ozibozi
Ízlések és pofonok, szerintem túlméretezett borzalom. A környékhez nem illik, az biztos.
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 17 524
Liget City: park helyett újabb vasbeton-üveg monstrum épülhet Erzsébetvárosban, ha nyer az ellenzék jelöltje
 ketfarkukutya.mkkp.party/2022/06/17/liget-city-projekt-erzsebetvaros-idokozi-valasztas/?fbclid=IwAR3ffNBdCibDT-H4m6uQdE0R0UFPz_Gq-AvfKGXRm9KI2d9mEaTcr258IUg
nagylaza
Pedig csak a környék /ingatlanok/
lenne értékesebb. Pont jó projekt lenni oda.
több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 339 — Je suis kobranadrág
Nem akarok sírni, mert (lekopogom) messze vagyunk attól, hogy a napi betevő megszerzése gondot okozzon, pusztán konstatálom: az a pénz, amit eddig a családi kasszából havi költésre szántunk, most három hétig elég.
nagylaza
Van egy kajafutár cég, akitől néha szoktunk rendelni 10 napos csomagokat, mikor kicsit ki akarunk szállni az esti főzőcskézésből. Eddig 54k HUF körül volt a csomag ára. Na hát hétfőtől 71k HUF... Úgyhogy marad az esti főzés és foodprep.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 473 — Слава Україні! Героям слава!
Kafka imadna ezt az orszagot. A hírcsarda dolgozoi meg lassan ehenhalnak.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Na és közben megadóztatják a müzlit és a gabonapelyhet is...ne zabáljon annyit a gyerek...
Klaci79Alispán
én granolát szoktam reggelizni, az elég drága így is. ha erre még jön különadó, akkor elég zabos leszek.
deyell
Nem akarok sírni, mert (lekopogom) messze vagyunk attól, hogy a napi betevő megszerzése gondot okozzon, pusztán konstatálom: az a pénz, amit eddig a családi kasszából havi költésre szántunk, most három hétig elég.
több mint 2 éve
Na, ez kurva jó:  444.hu/2022/06/22/feloszlatna-az-europai-parlamentet-a-fidesz-es-a-kdnp
Gyurma Pappa
Tudom, én csak rémeket látok, ezért arra kérem a hozzáértő fórumtársakat, magyarázzák el, ez a javaslat miért nem újabb lépés abba az irányba, hogy a Fidesz kivezesse az országot az EU-ból.
nagylaza
Nem csak te haluzod ezt, ez egyfajta tipikus emeszpés/dékás toposz, miközben nem árulkodik másról, mint Orbán tökéletes nemismeréséről, és egyfajta nyugatos messiásvárásról, miközben már réges rég össze kellett volna állnia a képnek, miszerint az ország csak önmagán tud segíteni, persze ha akar, nem a Nyugat fog nekünk utat mutatni, és nem fog szépen, kézenfogva bevezetni minket a Kánaánba.
Sobri Jóska
Azaz?
Hogyan?
Vagy az még titok?
zemanla
Szerintem azzal, hogy Orbán a miniszterelnök, és aképp, hogy folytatja azt, amit és ahogy eleddig csinált.
Más szerint meg másként. (Aki szerint nem Orbán visz a tutiba, majd leírja szerinte hogyan meg miként.)
De az biztos, hogy nem a Nyugat fog kisfiúként kézenfogva a Mennybe juttatni minket.
Sobri Jóska
Köszönöm, hogy olyan állításokat tulajdonítasz nekem, amelyeket nem tettem, de még csak nem is gondoltam soha. Másként: abból, hogy Orbán nem viszi a tutiba az országot (sőt, éppen ellenkezőleg), még nem következik, hogy szerintem a Nyugat majd a mennybe (vagy Kánaánba) juttat minket.
Persze: a végletekben való leegyszerűsített gondolkodás kényelmes állapot, megértelek.
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 384
Na és közben megadóztatják a müzlit és a gabonapelyhet is...ne zabáljon annyit a gyerek...
Klaci79Alispán
én granolát szoktam reggelizni, az elég drága így is. ha erre még jön különadó, akkor elég zabos leszek.
deyell
A zab ára marad rezsicsökkentett?
peterk2005
Gondolom a lovagkor beköszöntével muszáj lesz kezdeni vele valamit. Az kell a lónak…meg a széna
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 720 — The only discipline that lasts, is self discipline
Klaci79Alispán
deyell
A zab ára marad rezsicsökkentett?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 657 — Keep pounding
Gyurma Pappa
nagylaza
Sobri Jóska
Az orszag magan segitesenek az elso lepese orban elzavarasa lenne.
Attol meg igen messze vagyunk.
Orban hot leszarja mi a jo az orszagnak, ha az segiti a hatalmon maradasat, ha kilepunk az eu-bol akkor azert fog mindent megtenni.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 726
Klaci79Alispán

choose life
több mint 2 éve
Klaci79Alispán
töpörtyű meg disznósajt ugye védve van?!
Negritis
a nettadó azért van, hogy a sós és cukros (vagyis egészségtelen) ételeket megadóztassák, így az egészségesek felé tereljék a vásárlókat. így természetesen az általad említett ételek jöhetnek 😀
ahogy egyébként a só és a cukor sem kap ilyen adót önmagában...
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 960 — The Mathematician
Klaci79Alispán
töpörtyű meg disznósajt ugye védve van?!

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 471 — Lájkold a zsűrit!
Fontos adalék, kezdje el szépen mindenki megtanulni (ha volt már bocsi; Korn koncerten voltam, most keltem)

hu.m.wikibooks.org/wiki/Heraldikai_lexikon/Megsz%C3%B3l%C3%ADt%C3%A1sok?fbclid=IwAR1cw2tYA1LP-wefuKltNUTMoySoz_tn16NmsLd0_K30rN5vXLRVIOMr7b4
MC12
es aztan ujra megtortenik az Edes Anna legelejen talalhato parbeszed 😊
csebi
Kegyelmes vagyok
Kegyelmes Amadeus
 youtu.be/SrcaO8IgM_8
Willie Parker
 youtu.be/cWtlfpPUiT0

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...