Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
Közöld ezt a meszesi családokkal, akik CSP napon telipakolt bevásárlókocsival csapatják a közeli Tescoban.Jelentéktelen összeg, senkit se érdekel.m.hvg.hu/gazdasag/20230705_allami_penz_egeszsegugyre_csalad_lakastamogatas_adokedvezmenyekazért azt megnézem, ha a csp-hez hozzányúlnak (csökkentik) milyen forradalom lesz
de fasza minden azért
Amadeus von Dollárbaloldal
NB2
Jughead
4x28e Ft számottevő összeg, ott ahol a jövedelem / fő 40-50e Ft.

több mint 2 éve
Valaki összefoglalná nekem, hogy a státusztörvénynek mi az igazi lényege?A lényeg az, hogy szar az egész.
Mit vesznek el a tanároktól ami eddig megvolt?
Olvastam pár cikket, de nem igazán jön át.
Túlórával kompenzálnák a tanárhiányt az tiszta. De a többi részének mi az igazi szopató része? Érzem, hogy van csak mivel nincs nagyon tanár a környezetemben nem tudom mi.
Ha jó cikket küldtök az is jó.
Toca
Részletesen:
ckpinfo.hu/2023/06/06/civilek-a-statusztorvenyrol/
(Tetszésed szerint kiválaszthatod azt a pontot, ami felkeltette az érdeklődésedet.)
több mint 2 éve
na ja, se jóllakni nem lehet belőle, se bebaszni, pelenkára meg pláne nem elég, ha még csak ott tart a gyerek.Jelentéktelen összeg, senkit se érdekel.m.hvg.hu/gazdasag/20230705_allami_penz_egeszsegugyre_csalad_lakastamogatas_adokedvezmenyekazért azt megnézem, ha a csp-hez hozzányúlnak (csökkentik) milyen forradalom lesz
de fasza minden azért
NB2
Jughead
több mint 2 éve
hvg.hu/gazdasag/20230705_koltsegvetesi_kiadasok_felulvizsgalata_penzugyminiszterium_brusszelKi más?

több mint 2 éve
csipkelli
4 010
444.hu/2023/07/05/palffy-istvan-visszater-a-hirtv-musorvezetoje-leszEgészségedre, Pista!
több mint 2 éve
Jelentéktelen összeg, senkit se érdekel.m.hvg.hu/gazdasag/20230705_allami_penz_egeszsegugyre_csalad_lakastamogatas_adokedvezmenyekazért azt megnézem, ha a csp-hez hozzányúlnak (csökkentik) milyen forradalom lesz
de fasza minden azért
NB2
több mint 2 éve
Most már tök mindegy.azert itt nem Varga Csabakrol van szo. olyan mernokokrol, real oldalon dolgozokrol, akik azert mert itthon maradnak hatalmas fejleszteseket hoznak letre magyar cegeknel. ha ez a tudas is kiszivarog otthonrol akkor nem is tudom leirni ezt sztem. raadasul ok azok, akik az idegen nyelvu kepzeseket viszik, amikbol hatalmas bevetele van az egyetemeknek. azt mar lehet szamszerusiteni.ki lehet menni a jogelmèlet tanszékről praktizálni.Győztünk.azert nem vicces ez, mert az egyetemi oktatok jelentos resze ezek miatt nem huzott meg el kulfoldre oktatni. ha ezek a penzek nincsenek akkor keresnek vmi netto 200 ezer forintot. sok sikert a hunger gamesen azoknak, akik maradnak.
telex.hu/belfold/2023/07/04/erasmus-horizont-cost-akcio-palyazat-kizaras-eu-kutatas
empty taxi
csebi
csebi
Előbb-utóbb mindenki sorra kerül, mert nem látom azt, hogy OV engedne az EU-nak, mert azt behódolásnak venné.
Addig fogja húzni a dolgot amíg lehet és vár bármilyen más EU-s pénzre, amit megkaphatunk vagy blokkol és vétóz.
A probléma, hogy a mi bőrünkre megy és ez még csak rosszabb lesz, mert a háború nem idén fog véget érni.
Mindeközben szétlopják az országot.
több mint 2 éve
m.hvg.hu/itthon/20230705_vegrehajtoi_kar_ingatlan_eladas_nyomozas_schadl“figyelmetlen véletlen”
több mint 2 éve
Valaki összefoglalná nekem, hogy a státusztörvénynek mi az igazi lényege?az a lényege, hogy a fenntartó (tankerületi központ, egyház a legtöbb esetben, tehát fidesz branch) által kinevezett igazgató fog dönteni a fizetésemelésről saját megítélése szerint. az a tanár, aki lázadozik, sztrájkolgat, az nem fog fizetésemelést kapni, marad a mostani aldis pénztáros alatti fizetése. a többi is szopató, de ez a lényeg.
Mit vesznek el a tanároktól ami eddig megvolt?
Túlórával kompenzálnák a tanárhiányt az tiszta. De a többi részének mi az igazi szopató része? Érzem, hogy van csak mivel nincs nagyon tanár a környezetemben nem tudom mi.
Toca
buhloone mindstate
több mint 2 éve
nézd, Hitler mellett is ültek a bunkerben.Még mindig fenntartom a kérdést: szívesen várok tippeket, hogy mi kellene ahhoz, hogy itt bármi megmozduljon... 40%-os ÁFA? Szerintem az sem lenne elég...semmilyenm.hvg.hu/gazdasag/20230705_allami_penz_egeszsegugyre_csalad_lakastamogatas_adokedvezmenyekazért azt megnézem, ha a csp-hez hozzányúlnak (csökkentik) milyen forradalom lesz
de fasza minden azért
NB2
bobi0092
Van, akit a szönyegbombázás sem józanít ki.
több mint 2 éve
Az, hogy az emberek nagy része ne tudjon megélni vidéken (Nem BPn).Még mindig fenntartom a kérdést: szívesen várok tippeket, hogy mi kellene ahhoz, hogy itt bármi megmozduljon... 40%-os ÁFA? Szerintem az sem lenne elég...semmilyenm.hvg.hu/gazdasag/20230705_allami_penz_egeszsegugyre_csalad_lakastamogatas_adokedvezmenyekazért azt megnézem, ha a csp-hez hozzányúlnak (csökkentik) milyen forradalom lesz
de fasza minden azért
NB2
bobi0092
Nincsen egzakt pont, mert a 40%os áfát se tudja hova tenni sok ember csak majd amikor nem jut kenyérre.
több mint 2 éve
Még mindig fenntartom a kérdést: szívesen várok tippeket, hogy mi kellene ahhoz, hogy itt bármi megmozduljon... 40%-os ÁFA? Szerintem az sem lenne elég...semmilyenm.hvg.hu/gazdasag/20230705_allami_penz_egeszsegugyre_csalad_lakastamogatas_adokedvezmenyekazért azt megnézem, ha a csp-hez hozzányúlnak (csökkentik) milyen forradalom lesz
de fasza minden azért
NB2
több mint 2 éve
Valaki összefoglalná nekem, hogy a státusztörvénynek mi az igazi lényege? Mit vesznek el a tanároktól ami eddig megvolt?
több mint 2 éve
Csapataink harcban állnak, a kormány a helyén van.Soros és a brüsszeli bürokratàk támadásai miatt kell összehúzni a nadrágszíjat, de dr. Miniszterelnök Úr harcol értünk és meglesz az eredménye.Miért lenne bármilyen is? Háború van, meg Brüsszel, meg háborúpárti ellenzék, meg hálátlan tanárok...m.hvg.hu/gazdasag/20230705_allami_penz_egeszsegugyre_csalad_lakastamogatas_adokedvezmenyekazért azt megnézem, ha a csp-hez hozzányúlnak (csökkentik) milyen forradalom lesz
de fasza minden azért
NB2
StormST

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Soros és a brüsszeli bürokratàk támadásai miatt kell összehúzni a nadrágszíjat, de dr. Miniszterelnök Úr harcol értünk és meglesz az eredménye.Miért lenne bármilyen is? Háború van, meg Brüsszel, meg háborúpárti ellenzék, meg hálátlan tanárok...m.hvg.hu/gazdasag/20230705_allami_penz_egeszsegugyre_csalad_lakastamogatas_adokedvezmenyekazért azt megnézem, ha a csp-hez hozzányúlnak (csökkentik) milyen forradalom lesz
de fasza minden azért
NB2
StormST
több mint 2 éve
Miért lenne bármilyen is? Háború van, meg Brüsszel, meg háborúpárti ellenzék, meg hálátlan tanárok...m.hvg.hu/gazdasag/20230705_allami_penz_egeszsegugyre_csalad_lakastamogatas_adokedvezmenyekazért azt megnézem, ha a csp-hez hozzányúlnak (csökkentik) milyen forradalom lesz
de fasza minden azért
NB2

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
semmilyenm.hvg.hu/gazdasag/20230705_allami_penz_egeszsegugyre_csalad_lakastamogatas_adokedvezmenyekazért azt megnézem, ha a csp-hez hozzányúlnak (csökkentik) milyen forradalom lesz
de fasza minden azért
NB2
több mint 2 éve
azert itt nem Varga Csabakrol van szo. olyan mernokokrol, real oldalon dolgozokrol, akik azert mert itthon maradnak hatalmas fejleszteseket hoznak letre magyar cegeknel. ha ez a tudas is kiszivarog otthonrol akkor nem is tudom leirni ezt sztem. raadasul ok azok, akik az idegen nyelvu kepzeseket viszik, amikbol hatalmas bevetele van az egyetemeknek. azt mar lehet szamszerusiteni.ki lehet menni a jogelmèlet tanszékről praktizálni.Győztünk.azert nem vicces ez, mert az egyetemi oktatok jelentos resze ezek miatt nem huzott meg el kulfoldre oktatni. ha ezek a penzek nincsenek akkor keresnek vmi netto 200 ezer forintot. sok sikert a hunger gamesen azoknak, akik maradnak.
telex.hu/belfold/2023/07/04/erasmus-horizont-cost-akcio-palyazat-kizaras-eu-kutatas
empty taxi
csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
m.hvg.hu/gazdasag/20230705_allami_penz_egeszsegugyre_csalad_lakastamogatas_adokedvezmenyekazért azt megnézem, ha a csp-hez hozzányúlnak (csökkentik) milyen forradalom lesz
de fasza minden azért
több mint 2 éve
ki lehet menni a jogelmèlet tanszékről praktizálni.Győztünk.azert nem vicces ez, mert az egyetemi oktatok jelentos resze ezek miatt nem huzott meg el kulfoldre oktatni. ha ezek a penzek nincsenek akkor keresnek vmi netto 200 ezer forintot. sok sikert a hunger gamesen azoknak, akik maradnak.
empty taxi
csebi
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 409
amugy a tegnapi tuntetes illetve a bpi penzek behajtasarol szolo torveny kapcsan, talan a NER legnagyobb sikere az, hogy elerte azt, ami mar a 80as evekben sem volt jellemzo a tarsadalom jelentos reszere.pont ideillik
az, hogy felesleges szolidarisnak lenni, mert akkor te szivod meg. az, hogy ugysem tudsz elerni semmilyen valtozast, mert csak akkor van valtozas, ha a NER akarja, nem akkor, ha a szakma es/vagy a tarsadalom. egesz szepen haladunk egy olyan szintu individualista tarsadalom fele, ahol csak az erdekel mkit, hogy a sajat elete meglegyen plusz a mikro kornyezetnek (a nagyon nagyon szuk csalad). ebben a tarsadalomban. ez a legnagyobb siker, hogy a 'polgartarsainkkal' nem hogy meltanyosan nem akarunk viselkedni, hanem szolidarisan sem. az, hogy a sajat erdek kepviselete csak azokra terjed ki, akikkel egy ajton belul elek, azon kivul nem szamit semmi es senki. ez a NER igazi sikere.
csebi
"Egy mondat a zsarnokságról – a miniszter és a fordított elszámoltatás"
www.valaszonline.hu/tag/lazar-janos/
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 2 éve
Győztünk.azert nem vicces ez, mert az egyetemi oktatok jelentos resze ezek miatt nem huzott meg el kulfoldre oktatni. ha ezek a penzek nincsenek akkor keresnek vmi netto 200 ezer forintot. sok sikert a hunger gamesen azoknak, akik maradnak.
empty taxi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Győztünk.telex.hu/belfold/2023/07/04/erasmus-horizont-cost-akcio-palyazat-kizaras-eu-kutatas

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
amugy a tegnapi tuntetes illetve a bpi penzek behajtasarol szolo torveny kapcsan, talan a NER legnagyobb sikere az, hogy elerte azt, ami mar a 80as evekben sem volt jellemzo a tarsadalom jelentos reszere.az, hogy felesleges szolidarisnak lenni, mert akkor te szivod meg. az, hogy ugysem tudsz elerni semmilyen valtozast, mert csak akkor van valtozas, ha a NER akarja, nem akkor, ha a szakma es/vagy a tarsadalom. egesz szepen haladunk egy olyan szintu individualista tarsadalom fele, ahol csak az erdekel mkit, hogy a sajat elete meglegyen plusz a mikro kornyezetnek (a nagyon nagyon szuk csalad). ebben a tarsadalomban. ez a legnagyobb siker, hogy a 'polgartarsainkkal' nem hogy meltanyosan nem akarunk viselkedni, hanem szolidarisan sem. az, hogy a sajat erdek kepviselete csak azokra terjed ki, akikkel egy ajton belul elek, azon kivul nem szamit semmi es senki. ez a NER igazi sikere.