NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
RedZone week 16
77
15
19:00
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
53
9
22:05
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
6
3
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
5
5
22:25
Houston Texans - Las Vegas Raiders
3
2
22:25
Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
legkésőbb a "boldog karácsonyt" óta naív az aki mást vár...Ez az arrogancia amivel ezek itt nevetgelnek, ebben minden benne van. Utni kellett volna tenyleg, ahogy tanacsoljak.A nap hőse aki a telefon elé vetette magát, hogy "hagyja miniszterelnök urat dolgozni".
telex.hu/belfold/2023/07/06/orban-viktor-valaszok-helyett-nevetgelve-lesunyirokazta-hadhazy-akost-aki-a-parlament-folyosojan-csipte-el-a-miniszterelnokot
JéBé
Bicskanyitogató, legszomorúbb, hogy tökéletesen leírja és bemutatja az elmúlt 13 év "teljesítményét".
Válaszok nincsenek, fenyegetőzés, személyeskedés, röhögcsélés (==semmittevés).
gamerkr
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
alapvetoen, amit Hadhazy csinal (minusz fetrenges, meg OV es csaladi korenek videozasa) az egy normalisan mukodo demokraciaban (pl Svajc v skandinav allamok) rohadt fontos lenne, mert tenyleg kepes az utolso forintnak is utananezni, hogy megfeleloen koltottek el v nem.tovabbra is ugy gondolom, hogy teves ut az, amikor azt feltelezi bki is, hogy egy ilyen video miatt majd 1 millio ember nem a fideszre fog szavazni.ez már korábban kiderült hogy a hadházi féle fetrengés nem ér lófaszt se mint politikai tőke
csebi
ettől még fontos és hasznos dolog, de nem fog kormányváltást hozni
Negritis, a vajda
nyilvan folytatja ezt, mert bekerul mindig ujra es ujra a parlamentbe ezzel a meloval, mert azt hiszi, hogy emiatt szavaznak ra. de nem. amiatt szavaznak ra, mert a fustos szobakban torteno alkuknak koszonhetoen bekerul. aztan ugyanazokat az embereket, akikkel egyutt szivta a szivart meg a szivarszobaban, 2 perccel kesobb hatba szurja oket egy sajtotajekoztatoval a hotel konferencia termeben.
kivancsi lennek arra, hogy pl Sobri vagy bmeik zugloi lako tudna-e bmi olyan dolgot mondani, ami a keruleteben tortent az elmult egy evben es abban Hadhazy bmit is tett. ott van a bosnyak teri uj irodahaz, lakohaz meg parkolo. lehet en maradtam le rola, de emlekeim szerint Hadhazy abban sem probalt tenni semmit sem. pedig hat az elegge komolyan erinit azokat az embereket, akik ra szavaztak.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
en csak ebbol indulok ki. marmint, hogy ha ellenzeki politikus lennek akkor ezen dolgoznek 2022. aprilis 04. ota. raadasul te is irod, hogy szted ez ertheto, felfoghato, befogadhato egyszeru embereknek is.Igazad van, a fenyegetőzés az udvartartásából jött, Orbán csak vigyorgott hozzá.hol fenyegetozik? hol feszeng? a szemelyeskedes, sertegetes meg kifejezetten tetszeni fog a bazisnak.Nem értünk egyet. Szerintem: ha valaki megnézi ezt a videót, akkor tökéletesen lejön, hogy Orbán milyen ember, amikor nem egy centiről centire előre kidolgozott helyzetben, mások által nem zavartatva szerepel. Kényszeredetten röhögcsél, feszeng, fenyegetőzik, személyeskedik, sérteget, de képtelen egyenes választ adni egy roppant egyszerű kérdésre. Többet ér egyetlen ilyen jelenet tucatnyi ellenzéki sajtótájékoztatónál, ami arról szól, hogyan nyúlja le a Fidesz a száz- meg százmilliárdokat.sztem teves utvonal azt gondolni, hogy jol csinalta, foleg nem minden szempontbol. kifejezetten kinos ez a Hadhazyra nezve. ezek a telexes videok sem az igaziak mar oszinten, mar nekik sem all igazan jol, de aztan egy parlamenti kepviselonek meg foleg nem.Kínosnak is lehet nevezni, én inkább a vérlázító kifejezést használnám.Ez az arrogancia amivel ezek itt nevetgelnek, ebben minden benne van. Utni kellett volna tenyleg, ahogy tanacsoljak.Nagyon rég láttam ennyire kínos videót.
telex.hu/belfold/2023/07/06/orban-viktor-valaszok-helyett-nevetgelve-lesunyirokazta-hadhazy-akost-aki-a-parlament-folyosojan-csipte-el-a-miniszterelnokot
JéBé
Hanni
Kár, hogy az írott szövegből kimaradt a "szőrét hullató, rossz vidéki róka". Ezt is mondani bírta a Miniszterelnök Úr.
Hadházy egyébként nagyon jól csinálta, mindenféle szempontból. Eleve olyan témát választott, ami érthető, felfogható, befogadható az "egyszerű emberek" számára is, végig megőrizte a higgadtságát és a nyugalmát.
A felvétel azt is megmagyarázza, miért nem engedik OV-t éles helyzetekbe. Ilyen szituációban rögtön kiderül, hogy egy gátlástalan, komplexusos, felfuvalkodott puha pöcs.
nagylaza, főpohárnok
konkretan azon kivul, hogy o tobbszor elismetli azt, hogy kitero volt, jott bmi erdemi valasz? vhogy at kellene lepni azon, hogy majd a kormanyparti politikusok valaszai alapjan radobben 1 millio ember Magyarorszagon, hogy a fidesz rossz. nagyon rossz ut ez.
csebi
nagylaza, főpohárnok
tovabbra is ugy gondolom, hogy teves ut az, amikor azt feltelezi bki is, hogy egy ilyen video miatt majd 1 millio ember nem a fideszre fog szavazni.
csebi
Itt valami félreértés van: állította/feltételezte valaki, hogy egyetlen ilyen videó miatt 1 millió ember nem a Fideszre fog szavazni? Ha nem, akkor miért vitatkozol vele?
nagylaza, főpohárnok
de nyilvan, ha nem ez a cel, nem a szavazatszerzes a cel, hanem az, amit a Bita v Peto mond, hogy az ellenzeki politikus a medianak politizal akkor arra valoban tokeletes. sot, tovabbmegyek, vszeg Hadhazynak ugysem szavazatszerzes a celja hiszen ugy gondolja, hogy majd bekerul siman ujbol egy tuti keruletbe, amit kinez maganak, vagy felkerul vhova listara. miutan bekerul akkor meg egybol hatba szurja azt a partot, amelynek koszonhetoen amugy bekerult.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
tovabbra is ugy gondolom, hogy teves ut az, amikor azt feltelezi bki is, hogy egy ilyen video miatt majd 1 millio ember nem a fideszre fog szavazni.ez már korábban kiderült hogy a hadházi féle fetrengés nem ér lófaszt se mint politikai tőke
csebi
ettől még fontos és hasznos dolog, de nem fog kormányváltást hozni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Ez az arrogancia amivel ezek itt nevetgelnek, ebben minden benne van. Utni kellett volna tenyleg, ahogy tanacsoljak.A nap hőse aki a telefon elé vetette magát, hogy "hagyja miniszterelnök urat dolgozni".
JéBé
Bicskanyitogató, legszomorúbb, hogy tökéletesen leírja és bemutatja az elmúlt 13 év "teljesítményét".
Válaszok nincsenek, fenyegetőzés, személyeskedés, röhögcsélés (==semmittevés).
több mint 2 éve
Igazad van, a fenyegetőzés az udvartartásából jött, Orbán csak vigyorgott hozzá.hol fenyegetozik? hol feszeng? a szemelyeskedes, sertegetes meg kifejezetten tetszeni fog a bazisnak.Nem értünk egyet. Szerintem: ha valaki megnézi ezt a videót, akkor tökéletesen lejön, hogy Orbán milyen ember, amikor nem egy centiről centire előre kidolgozott helyzetben, mások által nem zavartatva szerepel. Kényszeredetten röhögcsél, feszeng, fenyegetőzik, személyeskedik, sérteget, de képtelen egyenes választ adni egy roppant egyszerű kérdésre. Többet ér egyetlen ilyen jelenet tucatnyi ellenzéki sajtótájékoztatónál, ami arról szól, hogyan nyúlja le a Fidesz a száz- meg százmilliárdokat.sztem teves utvonal azt gondolni, hogy jol csinalta, foleg nem minden szempontbol. kifejezetten kinos ez a Hadhazyra nezve. ezek a telexes videok sem az igaziak mar oszinten, mar nekik sem all igazan jol, de aztan egy parlamenti kepviselonek meg foleg nem.Kínosnak is lehet nevezni, én inkább a vérlázító kifejezést használnám.Ez az arrogancia amivel ezek itt nevetgelnek, ebben minden benne van. Utni kellett volna tenyleg, ahogy tanacsoljak.Nagyon rég láttam ennyire kínos videót.
JéBé
Hanni
Kár, hogy az írott szövegből kimaradt a "szőrét hullató, rossz vidéki róka". Ezt is mondani bírta a Miniszterelnök Úr.
Hadházy egyébként nagyon jól csinálta, mindenféle szempontból. Eleve olyan témát választott, ami érthető, felfogható, befogadható az "egyszerű emberek" számára is, végig megőrizte a higgadtságát és a nyugalmát.
A felvétel azt is megmagyarázza, miért nem engedik OV-t éles helyzetekbe. Ilyen szituációban rögtön kiderül, hogy egy gátlástalan, komplexusos, felfuvalkodott puha pöcs.
nagylaza, főpohárnok
konkretan azon kivul, hogy o tobbszor elismetli azt, hogy kitero volt, jott bmi erdemi valasz? vhogy at kellene lepni azon, hogy majd a kormanyparti politikusok valaszai alapjan radobben 1 millio ember Magyarorszagon, hogy a fidesz rossz. nagyon rossz ut ez.
csebi
nagylaza, főpohárnok
tovabbra is ugy gondolom, hogy teves ut az, amikor azt feltelezi bki is, hogy egy ilyen video miatt majd 1 millio ember nem a fideszre fog szavazni.
csebi
Itt valami félreértés van: állította/feltételezte valaki, hogy egyetlen ilyen videó miatt 1 millió ember nem a Fideszre fog szavazni? Ha nem, akkor miért vitatkozol vele?
több mint 2 éve
hol fenyegetozik? hol feszeng? a szemelyeskedes, sertegetes meg kifejezetten tetszeni fog a bazisnak.Nem értünk egyet. Szerintem: ha valaki megnézi ezt a videót, akkor tökéletesen lejön, hogy Orbán milyen ember, amikor nem egy centiről centire előre kidolgozott helyzetben, mások által nem zavartatva szerepel. Kényszeredetten röhögcsél, feszeng, fenyegetőzik, személyeskedik, sérteget, de képtelen egyenes választ adni egy roppant egyszerű kérdésre. Többet ér egyetlen ilyen jelenet tucatnyi ellenzéki sajtótájékoztatónál, ami arról szól, hogyan nyúlja le a Fidesz a száz- meg százmilliárdokat.sztem teves utvonal azt gondolni, hogy jol csinalta, foleg nem minden szempontbol. kifejezetten kinos ez a Hadhazyra nezve. ezek a telexes videok sem az igaziak mar oszinten, mar nekik sem all igazan jol, de aztan egy parlamenti kepviselonek meg foleg nem.Kínosnak is lehet nevezni, én inkább a vérlázító kifejezést használnám.Ez az arrogancia amivel ezek itt nevetgelnek, ebben minden benne van. Utni kellett volna tenyleg, ahogy tanacsoljak.Nagyon rég láttam ennyire kínos videót.
JéBé
Hanni
nagylaza, főpohárnok
csebi
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Nem értünk egyet. Szerintem: ha valaki megnézi ezt a videót, akkor tökéletesen lejön, hogy Orbán milyen ember, amikor nem egy centiről centire előre kidolgozott helyzetben, mások által nem zavartatva szerepel. Kényszeredetten röhögcsél, feszeng, fenyegetőzik, személyeskedik, sérteget, de képtelen egyenes választ adni egy roppant egyszerű kérdésre. Többet ér egyetlen ilyen jelenet tucatnyi ellenzéki sajtótájékoztatónál, ami arról szól, hogyan nyúlja le a Fidesz a száz- meg százmilliárdokat.sztem teves utvonal azt gondolni, hogy jol csinalta, foleg nem minden szempontbol. kifejezetten kinos ez a Hadhazyra nezve. ezek a telexes videok sem az igaziak mar oszinten, mar nekik sem all igazan jol, de aztan egy parlamenti kepviselonek meg foleg nem.Kínosnak is lehet nevezni, én inkább a vérlázító kifejezést használnám.Ez az arrogancia amivel ezek itt nevetgelnek, ebben minden benne van. Utni kellett volna tenyleg, ahogy tanacsoljak.Nagyon rég láttam ennyire kínos videót.
JéBé
Hanni
nagylaza, főpohárnok
csebi
több mint 2 éve
sztem teves utvonal azt gondolni, hogy jol csinalta, foleg nem minden szempontbol. kifejezetten kinos ez a Hadhazyra nezve. ezek a telexes videok sem az igaziak mar oszinten, mar nekik sem all igazan jol, de aztan egy parlamenti kepviselonek meg foleg nem.Kínosnak is lehet nevezni, én inkább a vérlázító kifejezést használnám.Ez az arrogancia amivel ezek itt nevetgelnek, ebben minden benne van. Utni kellett volna tenyleg, ahogy tanacsoljak.Nagyon rég láttam ennyire kínos videót.
JéBé
Hanni
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
"Az autópálya-matricák díjairól elmondta: az infláció mértékével emelkedhetnek a díjak. Egynaposat soha nem akartak bevezetni, mert ezt a magyarok nem használják, de az EU előírja. A tíznapos matricához legközelebbi árat kell megállapítani, mert csak külföldiek veszik igénybe."És akkor bővebben...
A jó édes anyátokat azt! De rohadt sokan használnánk napi matricát, ha LENNE!
NB2
Nem és nem, nem akarom elhinni, hogy ha lenne egy max 2000 forintos napi autópálya matrica nem használnák többen! Én amúgy is preferálom a pályát, szóval ha havi egyszer el kéne menni bárhova, ahova visz pálya én tuti vennék! De 5500-ért már 2x meggondolja az ember! Pedig a pályán kisebb eséllyel történik baleset, jön vad, nem kell veszélyes előzésbe kezdeni.
Ugyanakkor az eu is kapja be, mert ez a verdikt:
"Személygépkocsik esetében napi, heti és/vagy 10 napos, havi és/vagy két hónapos, valamint éves matricákat követel meg a szabályozás úgy, hogy a kéthavi díjtétel összege nem haladhatja meg az éves díjtétel 30%-át, a havi díjtétel összege nem haladhatja meg az éves díjtétel 19%-át, a tíznapos díjtétel összege nem haladhatja meg az éves díjtétel 12%-át, a heti díjtétel összege nem haladhatja meg az éves díjtétel 11%-át, a napi díjtétel összege pedig nem haladhatja meg az éves díjtétel 9%-át." Mostani árral számolva ez 4427 forint, hát ez sem valami baráti.
több mint 2 éve
x+1 áldozati póz, ami megint nem jött be, uh szép csendben elengedte azt is..Ez az arrogancia amivel ezek itt nevetgelnek, ebben minden benne van. Utni kellett volna tenyleg, ahogy tanacsoljak.nem ugy volt h Hadhazy nem megy be a parlamentbe, mert ugysincs ertelme? nem lehet ott erdemi munkat vegezni?
JéBé
csebi
ez a parlamentes videós vergődés a legújabb, várom holnapra mit talál ki
több mint 2 éve
Kínosnak is lehet nevezni, én inkább a vérlázító kifejezést használnám.Ez az arrogancia amivel ezek itt nevetgelnek, ebben minden benne van. Utni kellett volna tenyleg, ahogy tanacsoljak.Nagyon rég láttam ennyire kínos videót.
JéBé
Hanni
több mint 2 éve
Jó dolog ez a politika, rohadt nagy összegért elszórakoztatják a népet...Ez az arrogancia amivel ezek itt nevetgelnek, ebben minden benne van. Utni kellett volna tenyleg, ahogy tanacsoljak.Nagyon rég láttam ennyire kínos videót.
JéBé
Hanni
Hadházy bemegy a parlamentbe OV-hez:
“Azt értse meg, hogy maga olyan sunyi alak, hogy magával senki sem áll szóba. Szívesen beszélünk mindenkivel mindenről, de maga egy olyan sunyi alak, hogy magával nem tudunk beszélni.”
Aztán OV kimegy Brüsszelbe és odavágják neki:
“Azt értse meg, hogy maga olyan sunyi alak, hogy magával senki sem áll szóba. Szívesen beszélünk mindenkivel mindenről, de maga egy olyan sunyi alak, hogy magával nem tudunk beszélni.”
több mint 2 éve
Ez az arrogancia amivel ezek itt nevetgelnek, ebben minden benne van. Utni kellett volna tenyleg, ahogy tanacsoljak.Nagyon rég láttam ennyire kínos videót.
JéBé
több mint 2 éve
"Az autópálya-matricák díjairól elmondta: az infláció mértékével emelkedhetnek a díjak. Egynaposat soha nem akartak bevezetni, mert ezt a magyarok nem használják, de az EU előírja. A tíznapos matricához legközelebbi árat kell megállapítani, mert csak külföldiek veszik igénybe."megvedjuk a magyarokat az egy napos matricaktol.
A jó édes anyátokat azt! De rohadt sokan használnánk napi matricát, ha LENNE!
NB2
több mint 2 éve
"Az autópálya-matricák díjairól elmondta: az infláció mértékével emelkedhetnek a díjak. Egynaposat soha nem akartak bevezetni, mert ezt a magyarok nem használják, de az EU előírja. A tíznapos matricához legközelebbi árat kell megállapítani, mert csak külföldiek veszik igénybe."A jó édes anyátokat azt! De rohadt sokan használnánk napi matricát, ha LENNE!
több mint 2 éve
Ez az arrogancia amivel ezek itt nevetgelnek, ebben minden benne van. Utni kellett volna tenyleg, ahogy tanacsoljak.nem ugy volt h Hadhazy nem megy be a parlamentbe, mert ugysincs ertelme? nem lehet ott erdemi munkat vegezni?
JéBé
több mint 2 éve
Ez az arrogancia amivel ezek itt nevetgelnek, ebben minden benne van. Utni kellett volna tenyleg, ahogy tanacsoljak.telex.hu/belfold/2023/07/06/orban-viktor-valaszok-helyett-nevetgelve-lesunyirokazta-hadhazy-akost-aki-a-parlament-folyosojan-csipte-el-a-miniszterelnokot
több mint 2 éve
Minden szava arany 😀meg csak a cimet olvasva is ugyanaz van, amirol az Ujj Peter beszel. a szavaknak megszunt a jelentese, jelentosege. egyik nap meg az a baj, hogy Europai Egyesult Allamokat akar a 'Brusszel', most meg mar szetveri az EUt ...
telex.hu/belfold/2023/07/05/kover-laszlo-eu-migracio-kvota
warr_b
több mint 2 éve
Minden szava arany 😀 telex.hu/belfold/2023/07/05/kover-laszlo-eu-migracio-kvota

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Hát igen, ez egy érdekes telexes cikk.telex.hu/belfold/2023/07/05/r56-sorozo-pestisracok-bezarasuszítas kategória
"Hogy miért kezdtem el egyedül az R56-ba járni, már nem is tudom. Talán azért, mert nekem aztán édesmindegy volt, ki mit gondol a világról, amíg tudunk dumálni."
De mégis miről? Az időjárásról, filmekről, meccsekről vagy miről?
Meg ja, lehet úgy dumálgatni a másikkal, hogy tudod az "ő" pártja van nyeregben, amely egyre jobban megfolytja az országot, de sebaj.
És ez lett neki a kocsma...lehet nem is áll annyira távol tőlük, csak nem meri magának se bevallani...
Lúdas Solymi
mijen fasza mikor lemegyünk sörikélni, beszélgetni -
majd megírjuk a cikkeinket ki erre ki arra
aztan nagy boci szemekkel nézünk mikor Picstabacsi belereccsenti a bicskát Bélanénibe merrohattkomcsigeci redvasnacipicsa
mimeg lemegyünk sörikélni, beszélgetni
nem sok embernek nyomigatnam a fejét a szarosbilibe, de asszem caklipakli megérdemelnék agitproposok
Gróf de sutianap
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/07/05/r56-sorozo-pestisracok-bezarasuszítas kategória
"Hogy miért kezdtem el egyedül az R56-ba járni, már nem is tudom. Talán azért, mert nekem aztán édesmindegy volt, ki mit gondol a világról, amíg tudunk dumálni."
Meg ja, lehet úgy dumálgatni a másikkal, hogy tudod az "ő" pártja van nyeregben, amely egyre jobban megfolytja az országot, de sebaj.
És ez lett neki a kocsma...lehet nem is áll annyira távol tőlük, csak nem meri magának se bevallani...
Lúdas Solymi
mijen fasza mikor lemegyünk sörikélni, beszélgetni -
majd megírjuk a cikkeinket ki erre ki arra
aztan nagy boci szemekkel nézünk mikor Picstabacsi belereccsenti a bicskát Bélanénibe merrohattkomcsigeci redvasnacipicsa
mimeg lemegyünk sörikélni, beszélgetni
nem sok embernek nyomigatnam a fejét a szarosbilibe, de asszem caklipakli megérdemelnék agitproposok

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/07/05/r56-sorozo-pestisracok-bezaras"Hogy miért kezdtem el egyedül az R56-ba járni, már nem is tudom. Talán azért, mert nekem aztán édesmindegy volt, ki mit gondol a világról, amíg tudunk dumálni."
több mint 2 éve
Salgótarjánban van. Nem tiszta, hogy már hivatalosan is így hívják-e, de a honlapon (és az URL-jében) ott a Gagarin:444nek ujfent megvan a humora a 'tavozo tanar szamlalo'-valVan még Gagarin Általános Iskola? 😮
csebi
warr_b
www.gagarin-starjan.edu.hu/
Korábban is Gagarin volt, de 2007-ben átnevezték. Online petíció indult (ehhez több mint kétezren csatlakoztak), hogy - mivel az egész városban mindenki így hívja - nevezzék vissza. Az önkormányzat támogatta a visszanevezést, csak azt nem tudom, a tankerület rábólintott-e.
több mint 2 éve
Én most vagyok Györökon az 3-5k egy adag kaja (ma pl csülök 4k)Csak adunk, adunk és adunk. Erre nem vagytok hajlandóak fogyasztani, meg nyaralni a Balatonon.vasárnap jöttem haza balcsiról...igaz nyaraló, de azért éttermeket látogat az ember...azt kell mondanom, azon csodálkoztam, hogy eddig sokan voltak...olyan brutális árak vannak, hogy szinte pofánb@szott néha a számla...és nem vagyok az az étteremben mulatós fajta, be tudok én rúgni otthon is...de már a kaja is elképesztő volt, pedig nem a soundon voltam, vagy a "népszerűbb" helyeken
Gurva emberek, majd kaptok holnap a kormányinfón!
csipkelli
Klaci79
A Balaton sem homogén
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!