Politika
47 feliratkozó
több mint 2 éve
De vhs nem piros-fehér-zöld, hanem kék-zöld, lehet náluk nincs hiány.nem vagyok otthon a témában, de itt Vecsés-Monor esetet tudok, ahol legalább tucatnyi alkalommal voltam(kollégákkal kiegészülve) úgy kútnál, hogy nem tudtak 95-öst adni és ezért máshova kellett menni. Korábban 0 ilyen alkalom volt életem során.Mol operatív igazgatója megjegyezte, hogy az ársapka nyakig benne van abban, hogy üzemanyaghiány lett az országban.Bár te biztosan jobban tudsz mindent is ,de én saját példát hozok ,ha nem bánod ,idegenforgalmi szezon kellős közepén minden üzemanyag elérhető nálam folyamatosan ,az igaz (de ezt csak max mi látjuk) ,hogy az átlagos föld alatt tárolt készlet alacsonyabb a megszokottnál ,napi több készletjelentés és kommunikáció ( én most is a kúttal egyeztetek pont készletekről ,amíg a fiúk alszanak itt a tengerparton🙃) fokozottabb figyelem mind a kúton ,mind a szállítócégnél ,de eddig nem volt leállás ,és azt gondolom nem is lesz.
Amadeus
vhsboxer
Klaci79
több mint 2 éve
Szintén zenész, Dunaharaszti és Alsónémedi.nem vagyok otthon a témában, de itt Vecsés-Monor esetet tudok, ahol legalább tucatnyi alkalommal voltam(kollégákkal kiegészülve) úgy kútnál, hogy nem tudtak 95-öst adni és ezért máshova kellett menni. Korábban 0 ilyen alkalom volt életem során.Mol operatív igazgatója megjegyezte, hogy az ársapka nyakig benne van abban, hogy üzemanyaghiány lett az országban.Bár te biztosan jobban tudsz mindent is ,de én saját példát hozok ,ha nem bánod ,idegenforgalmi szezon kellős közepén minden üzemanyag elérhető nálam folyamatosan ,az igaz (de ezt csak max mi látjuk) ,hogy az átlagos föld alatt tárolt készlet alacsonyabb a megszokottnál ,napi több készletjelentés és kommunikáció ( én most is a kúttal egyeztetek pont készletekről ,amíg a fiúk alszanak itt a tengerparton🙃) fokozottabb figyelem mind a kúton ,mind a szállítócégnél ,de eddig nem volt leállás ,és azt gondolom nem is lesz.
Amadeus
vhsboxer
Klaci79
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 2 éve
Klaci79
22 465
nem vagyok otthon a témában, de itt Vecsés-Monor esetet tudok, ahol legalább tucatnyi alkalommal voltam(kollégákkal kiegészülve) úgy kútnál, hogy nem tudtak 95-öst adni és ezért máshova kellett menni. Korábban 0 ilyen alkalom volt életem során.Mol operatív igazgatója megjegyezte, hogy az ársapka nyakig benne van abban, hogy üzemanyaghiány lett az országban.Bár te biztosan jobban tudsz mindent is ,de én saját példát hozok ,ha nem bánod ,idegenforgalmi szezon kellős közepén minden üzemanyag elérhető nálam folyamatosan ,az igaz (de ezt csak max mi látjuk) ,hogy az átlagos föld alatt tárolt készlet alacsonyabb a megszokottnál ,napi több készletjelentés és kommunikáció ( én most is a kúttal egyeztetek pont készletekről ,amíg a fiúk alszanak itt a tengerparton🙃) fokozottabb figyelem mind a kúton ,mind a szállítócégnél ,de eddig nem volt leállás ,és azt gondolom nem is lesz.
Amadeus
vhsboxer
több mint 2 éve
vhsboxer
102
Mol operatív igazgatója megjegyezte, hogy az ársapka nyakig benne van abban, hogy üzemanyaghiány lett az országban.Bár te biztosan jobban tudsz mindent is ,de én saját példát hozok ,ha nem bánod ,idegenforgalmi szezon kellős közepén minden üzemanyag elérhető nálam folyamatosan ,az igaz (de ezt csak max mi látjuk) ,hogy az átlagos föld alatt tárolt készlet alacsonyabb a megszokottnál ,napi több készletjelentés és kommunikáció ( én most is a kúttal egyeztetek pont készletekről ,amíg a fiúk alszanak itt a tengerparton🙃) fokozottabb figyelem mind a kúton ,mind a szállítócégnél ,de eddig nem volt leállás ,és azt gondolom nem is lesz.
Amadeus
több mint 2 éve
- úgy is kérdezhetném, miért nézik hülyének az embereket?
-...hát eddig bevált
Fridi idézi Szíjjast:
-"Közép-Európában a fegyelmezett költségvetési politikának köszönhetően Európa legalacsonyabb társasági adóit kell fizetni, a globális minimumadó kivetése Magyarországon komoly adóemeléssel és munkahelyek tízezreinek veszélybe kerülésével járna, ráadásul az inflációt is meglökné". Ez akkor igaz? Nem?
-Ennek egyetlen szava sem felel meg a valóságnak.
És szépen lebontja, miért nem 😀
Újabb gyöngyszem kérdés:
Ön szerint meddig tartható ez a rezsicsökkentésnek nevezett országos átverés?
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Jughead
5 301
Mol operatív igazgatója megjegyezte, hogy az ársapka nyakig benne van abban, hogy üzemanyaghiány lett az országban.Elolvastam az interjút, kínosan figyelt arra, hogy hangsúlyozza azt, hogy nincs üzemanyaghiány egyelőre. Melyik oldalnak sikerült a fenti kijelentést beleértenie az interjúba?
Amadeus
több mint 2 éve
Mol operatív igazgatója megjegyezte, hogy az ársapka nyakig benne van abban, hogy üzemanyaghiány lett az országban.Milyen üzemanyag hiány?
Amadeus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 054
Mol operatív igazgatója megjegyezte, hogy az ársapka nyakig benne van abban, hogy üzemanyaghiány lett az országban.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Kinek mit intézett a kormányahát elég szar cikk
merce.hu/2022/07/08/ezreket-rovidit-meg-hogy-a-kormany-megszuntette-a-felnottpelenkak-tb-tamogatasat/
r.baggio
nomost gyógyszernél pölö negyedévente ártárgyalás van, aki a benyújtott árnal jóval magasabbat ad be, az kiesik a támogatásból
az, hogy most érvényesítik gyógyászati segédeszközön is nem csoda, pláne egy olyan terméknél, ahol a komplett kereskedelmi lánc szopik az értékesítésen, magyarul negatív árrések vannak mind a nagy mind a kiskerekedőnél
de ez úton gratulálok az eszilinek vagy minek, hogy sikerül a nyomorultakat eszközként felhasználni ahhoz, hogy KURVADRÁGÁN megpróbálják benyomni a terméküket
és igazán kösz az egészségügyi forgalazók nevében is, hogy a tetves szigíny benzinkutaknál mekkora szolidárás van, de az hogy a rögzített áras degresszív árrésű gyógyszerkereskedelem nem érdemel egy szót sem, igy van dögöjjenek meg, nehogymá...
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Kinek mit intézett a kormányamerce.hu/2022/07/08/ezreket-rovidit-meg-hogy-a-kormany-megszuntette-a-felnottpelenkak-tb-tamogatasat/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Schmitteltem:A multinacionális vállalatok három szinten, bérben, adóban és szabályozási szintekben versenyeztetik a lokalitásokat. Ha ebből a triászból a globális minimumadó az adóversenyt kiemeli, akkor a negatív bér- és szabályozási verseny felértékelődik. Akik eddig minimális szinten tartották a nyereségadó kulcsát, most majd a szabadjára engedett munkaerő-kölcsönzéssel és zéró környezetvédelmi követelményekkel magukhoz édesgetett akkumulátorgyárakkal pörgetik fel a lefelé tartó versenyt. A melósok – romló bánásmód mellett – kevesebbet keresnek, az őket foglalkoztató multik ugyan valóban többet adóznak, cserében viszont azt tesznek a természeti erőforrásainkkal, amit akarnak. A globális minimumadót csak akkor lehet támogatni, ha azzal párhuzamosan globális környezet- és munkajogi sztenderdekben is megállapodás születik. Jelen formájában tehát a globális minimumadóra nemet kell mondanunk. A magyar közösségeknek és a magyar munkavállalóknak azonban igenis szükségük lenne egy globális minimumadóra.
Előre válaszolva két, korábban felmerült kérdésre:
Hol érdekelte eddig a magyar kormányt a környezet vagy a munkakörülmények?
Válasz: ezért van szükség a globális minimumadó _mellett_ globális környezet- és munkajogi sztenderdekre IS. Így már érdekelni fogja a magyar kormányt is, mert kötelezve lesz rá.
Mit tud ajánlani a magyar kormány, hogy ide fektessenek be a termelő multik?
Szabadjára engedett munkaerő-kölcsönzést és zeró környezetvédelmi követelményeket.
www.youtube.com/watch?v=eMEbT5MRSeo&ab_channel=Kar%C3%A1tsonG%C3%A1borK%C3%B6r
több mint 2 éve
Ez még pont kellett ebben a környezetben 😀 Ég a ház, és mi egy kis benzinnel locsoljuk meg, de semmi pánik!Valami ilyesmit:Ez azért egy komoly long shot.
Lúdas Solymi
Gyurma Pappa
Majd jön Sobri és megmagyarázza, hogy ebben rejlik Orbán zsenije.
több mint 2 éve
Valami ilyesmit:Ez azért egy komoly long shot.
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Tulajdonosi döntés kérdése lesz. Eladhatják a céget, leépíthetnek, vagy többet nem fektetnek be, és lassan építik le, esetleg valami bonyolult áttéten keresztül oldják meg az adózást.Hogy tiszta legyen: 2010-ben a magyar OGY már elfogadott egy új adóegyezményt, de azt azóta sem ratifikálta a Szenátus - ahol azóta repi többség volt végig (ugye ezeket az egyezményeket a Háznak nem kell elfogadni, csak a Szenátusnak kell ratifikálnia, ez valami szokásjog odakint, lényegtelen). Tehát várni a Republikánus barátokra, hiába való. Az, hogy egy marginális konzervatív szervezet miről beszél, az mellékes. Btw. a 15%-os min.adó még mindig alacsonyabb, mint amerikai CIT, ami 21% jelenleg.És a gyakorlatban ez mit fog eredményezni, ha mondjuk egy amerikai hátterű, amerikai tulajdonú vállalat úgymond itthoni leányvállalatánál vagy kirendeltségén dolgozik az ember?
Az, hogy teljesen felmondta a WH, egyértelmű és tiszta üzenet: itt most nincs kint hely. Kína és India is aláírta, csak mondom. Még a Kajmán-szigetek is.
2016-ban egy amerikai-amerikai startupnak is voltam CFO-ja, és eléggé elmélyedtem az adózásban, meg pl. a SEC szabályokban. És ha nem lesz adóegyezmény a két ország között, akkor Mo.-n leányvállalatok ellenőrizetlen társaságnak fognak számítani. Közben megnéztem, és a leányok-leánya sem elég, az amcsi szabályozás szigorúan nézi a jövedelem keletkezési helyét, pont azért hogy az Uniós 2. direktíva ne tudja kijátszani ezt (ugye ez az osztalék adómentessége tagállamok között).
Szóval ja, ezt megszoptuk.
Gyurma Pappa
warr_b
Őszintén: nagy nehéz megmondani. Teljesen benne van a pakliban, hogy azok a cégek, aki csak az olcsó munkaerő miatt vannak itt, egyszerűen kivonulnak. Akik integráltan vannak itt, és fontos részét képzik a cégcsoportnak a magyar leány értékei, azok ki fognak találni valamit, minden bizonnyal lenyelik duplaadózás miatti többlet vagy kisírnak valami adókedvezményt a magyar féltől. És őszintén szólva, bármi elképzelhető a "semmi nem fog történni" - "mindenki kivonul" tengelyen...
több mint 2 éve
Az USD, ugyebár, pénteken (azaz tegnap) este 398-on zárt. Most 405-ért tudtam venni, igaz, abban a kezelési költség is benne volt (azon a helyen, amit Sobri fórumtárs javasolt). A környéken 407-ért adták a nagykörúton, de láttam 411-ért (!) is a Blahán. Kár, hogy csak egy misit tudtam mozgósítani.igen"Mi, magyarok sokat dolgoztunk azért, hogy nálunk legyenek Európa legalacsonyabb adói"A merénylőnek ráadásul személy szerint nem is vele volt baja. Igazi IQ-bajnok.
"A miniszter szerint adóügyben majd republikánus barátaikkal konzultálnak."
És akkor Japánban lövik le az ex-miniszterelnököt, mert nem elégedettek vele...
r.baggio
OFF Asszongyátok induljak dollárt venni?
nagylaza, főpohárnok
Amadeus
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 102
Valami ilyesmit:Hogy tiszta legyen: 2010-ben a magyar OGY már elfogadott egy új adóegyezményt, de azt azóta sem ratifikálta a Szenátus - ahol azóta repi többség volt végig (ugye ezeket az egyezményeket a Háznak nem kell elfogadni, csak a Szenátusnak kell ratifikálnia, ez valami szokásjog odakint, lényegtelen). Tehát várni a Republikánus barátokra, hiába való. Az, hogy egy marginális konzervatív szervezet miről beszél, az mellékes. Btw. a 15%-os min.adó még mindig alacsonyabb, mint amerikai CIT, ami 21% jelenleg.És a gyakorlatban ez mit fog eredményezni, ha mondjuk egy amerikai hátterű, amerikai tulajdonú vállalat úgymond itthoni leányvállalatánál vagy kirendeltségén dolgozik az ember?
Az, hogy teljesen felmondta a WH, egyértelmű és tiszta üzenet: itt most nincs kint hely. Kína és India is aláírta, csak mondom. Még a Kajmán-szigetek is.
2016-ban egy amerikai-amerikai startupnak is voltam CFO-ja, és eléggé elmélyedtem az adózásban, meg pl. a SEC szabályokban. És ha nem lesz adóegyezmény a két ország között, akkor Mo.-n leányvállalatok ellenőrizetlen társaságnak fognak számítani. Közben megnéztem, és a leányok-leánya sem elég, az amcsi szabályozás szigorúan nézi a jövedelem keletkezési helyét, pont azért hogy az Uniós 2. direktíva ne tudja kijátszani ezt (ugye ez az osztalék adómentessége tagállamok között).
Gyurma Pappa
warr_b
több mint 2 éve
Hogy tiszta legyen: 2010-ben a magyar OGY már elfogadott egy új adóegyezményt, de azt azóta sem ratifikálta a Szenátus - ahol azóta repi többség volt végig (ugye ezeket az egyezményeket a Háznak nem kell elfogadni, csak a Szenátusnak kell ratifikálnia, ez valami szokásjog odakint, lényegtelen). Tehát várni a Republikánus barátokra, hiába való. Az, hogy egy marginális konzervatív szervezet miről beszél, az mellékes. Btw. a 15%-os min.adó még mindig alacsonyabb, mint amerikai CIT, ami 21% jelenleg.És a gyakorlatban ez mit fog eredményezni, ha mondjuk egy amerikai hátterű, amerikai tulajdonú vállalat úgymond itthoni leányvállalatánál vagy kirendeltségén dolgozik az ember?
Gyurma Pappa
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
"Furcsának tartjuk, hogy az Egyesült Államok felmondta Magyarországgal szemben ezt a megállapodást, miközben például Oroszországgal nem mondta fel az adóegyezményét."Whataboutism a négyzeten, mennyire meta már
VargaMisi
😀😀😀 elgondolkodni meg ki fog ezen a furcsaságon?
Amadeus
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Hogy tiszta legyen: 2010-ben a magyar OGY már elfogadott egy új adóegyezményt, de azt azóta sem ratifikálta a Szenátus - ahol azóta repi többség volt végig (ugye ezeket az egyezményeket a Háznak nem kell elfogadni, csak a Szenátusnak kell ratifikálnia, ez valami szokásjog odakint, lényegtelen). Tehát várni a Republikánus barátokra, hiába való. Az, hogy egy marginális konzervatív szervezet miről beszél, az mellékes. Btw. a 15%-os min.adó még mindig alacsonyabb, mint amerikai CIT, ami 21% jelenleg. Az, hogy teljesen felmondta a WH, egyértelmű és tiszta üzenet: itt most nincs kint hely. Kína és India is aláírta, csak mondom. Még a Kajmán-szigetek is.
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
index.hu/gazdasag/2022/07/09/penzugyminiszterium-varga-mihaly--globalis-minimumado/Az ATV szakmai partnere szerint Misi keményen helyretette őket. Talán meg is gondolják magukat estig a jenkik.
több mint 2 éve
Arról nem is szólva, hogy a 'köztudatba dobás' az ellenzék részéről a Fidesz prop gépezet miatt milyen hatalmas energiát emésztene fel, gyakorlatilag a semmiért.De pont ezt írta bobi is meg én is.ez kurvára atom. Csak 3 millióan nem fogják fel.Az USA most ledobta az atomot...Persze, mint ahogy anno Simicska is ledobott már hármat, meg a Pegazus ügy is mekkorát robbant, vagy az hogy a külügyminisztérium elvileg titkos információit látják az oroszok...
Nomac
Szerintem a béka és a fazék esete áll fent, szép lassan annyira fel lett fűtve ez a fazék, hogy nem igazán tud olyan történni, ami miatt itt bármi változás lenne... illetve ha valami olyasmi történne ami kihat a mindennapi életünkre (magas infláció, áruhiányok vagy akár államcsőd stb.) az simán kommunikációban ki lenne magyarázva.
Földnélküli bobi0092
Amadeus
Rohadtul lényegtelen és az is, hogy mi történt az elmúlt napokban az EUR/USD, bármilyen vonalon.
Az emberek többsége vagy nem fogja fel vagy nem érdekli vagy az a válasz, amit a kormány kommunikál, miszerint USA,EU,Soros,Brüsszel,mindenki támad.
Egyszerűen be van nyalva a kormánykommunikáció és ennyi.
Ha OV és tsai romba döntik az országot, akkor szívunk.
Ha az EU és USA ki tud kényszeríteni megállapodásokat, akkor egy picit jobb lesz, de ez kommunikációban nem fog megjelenni, max annyira, hogy kirángatták az országot a bajból, így megint győztesen kerülnek ki a választóik szemében.
Itt ellenzéki oldalról nem tudom mit lehetne csinálni.
Ha a megállapodást kapod elő, mint téma, akkor az lesz a válasz, hogy dolgoznak rajta.
Nem tudsz jelenleg olyan témát elővenni és bedobni a köztudatba, amivel nagyon ártanál nekik.
Max elővesznek megint valami idióta ötletet, mint ez az ispán meg vármegye dolog.
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 054
"Furcsának tartjuk, hogy az Egyesült Államok felmondta Magyarországgal szemben ezt a megállapodást, miközben például Oroszországgal nem mondta fel az adóegyezményét."VargaMisi
😀😀😀 elgondolkodni meg ki fog ezen a furcsaságon?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
ez kurvára atom. Csak 3 millióan nem fogják fel.Az USA most ledobta az atomot...Persze, mint ahogy anno Simicska is ledobott már hármat, meg a Pegazus ügy is mekkorát robbant, vagy az hogy a külügyminisztérium elvileg titkos információit látják az oroszok...
Nomac
Szerintem a béka és a fazék esete áll fent, szép lassan annyira fel lett fűtve ez a fazék, hogy nem igazán tud olyan történni, ami miatt itt bármi változás lenne... illetve ha valami olyasmi történne ami kihat a mindennapi életünkre (magas infláció, áruhiányok vagy akár államcsőd stb.) az simán kommunikációban ki lenne magyarázva.
Földnélküli bobi0092
Amadeus
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 102
De pont ezt írta bobi is meg én is.ez kurvára atom. Csak 3 millióan nem fogják fel.Az USA most ledobta az atomot...Persze, mint ahogy anno Simicska is ledobott már hármat, meg a Pegazus ügy is mekkorát robbant, vagy az hogy a külügyminisztérium elvileg titkos információit látják az oroszok...
Nomac
Földnélküli bobi0092
Amadeus
Rohadtul lényegtelen és az is, hogy mi történt az elmúlt napokban az EUR/USD, bármilyen vonalon.
Az emberek többsége vagy nem fogja fel vagy nem érdekli vagy az a válasz, amit a kormány kommunikál, miszerint USA,EU,Soros,Brüsszel,mindenki támad.
Egyszerűen be van nyalva a kormánykommunikáció és ennyi.
Ha OV és tsai romba döntik az országot, akkor szívunk.
Ha az EU és USA ki tud kényszeríteni megállapodásokat, akkor egy picit jobb lesz, de ez kommunikációban nem fog megjelenni, max annyira, hogy kirángatták az országot a bajból, így megint győztesen kerülnek ki a választóik szemében.
Itt ellenzéki oldalról nem tudom mit lehetne csinálni.
Ha a megállapodást kapod elő, mint téma, akkor az lesz a válasz, hogy dolgoznak rajta.
Nem tudsz jelenleg olyan témát elővenni és bedobni a köztudatba, amivel nagyon ártanál nekik.
Max elővesznek megint valami idióta ötletet, mint ez az ispán meg vármegye dolog.
több mint 2 éve
andree
1 743
Ezt írtam én is még télen, de kezdek kételkedni. Érzek némi fordulatot az átlag hozzáállásban. Valahogy Mo-n mindig az életszínvonallal kapcsolatos negatív változások hatnak ki a választói akaratra. El se tudtam képzelni, hogy a választások után meghagyják az EU ellenes-oroszbarát kommunikációs stratégiát, és a színfalak mögött nem mennek le kutyába a pénzekért, de kitartottak emellett. Lehet hosszúttávon könnyebb lett volna választást nyerni, ha kibekkelik az így mélyebb válságot 2-3 év alatt, de a propaganda konzisztens marad, de kicsit túl gyorsan merülünk a mocsárba. Szerintem elszámolták magukat. Nem tudom elképzelni, hogy ezt ami történik, így tervezték.Az USA most ledobta az atomot...Persze, mint ahogy anno Simicska is ledobott már hármat, meg a Pegazus ügy is mekkorát robbant, vagy az hogy a külügyminisztérium elvileg titkos információit látják az oroszok...
Nomac
Földnélküli bobi0092
Az a trükk se jött be, hogy nem lesz Varga csomag és Lázár szívatja Budapestet, Varga őrzi a költségvetést, Nagy Márton felel a napi szintű gazdasági bejelentésekért, ráadásul még Parraghot is bevetették, hogy még több felé osszák a társadalom dühét, de Nagy Márton olyan ámokfutást rendezett a médiában, hogy már csak egy rendes ellenzéki politikus kéne, hogy minden megszorítást felcímkézzen, és legyen egy évekig emlegetett Nagy csomag. Egy igazán tehetséges politikus mondjuk a Varga névvel foglalkozna, hogy egyszerre két minisztert tudjon összefésülni és negatív konnotációval ellátni, amire jó alkalmat adott volna Judit múltkori elszólása. Sebaj majd ősszel, ha nem lesz ilyen kurva meleg.
Amúgy sok Fidesz szavazó munkatársam-ismerősöm átváltott, a tévedhetetlen Viktor üzemmódból a miért nincs rendes ellenzék sírásra. 2-3 hónap alatt ez elég gyors váltás. Ha lenne bármilyen reményteljes politikai alakulat(mármint a Mi Hazánkon kívül -sadface) most bőven lenne helye növekedni. Mindez nem azt jelenti, hogy a Fidesz ne nyerne választást 2026-ban, mondjuk ez túlzottan nem is érdekel, én inkább az országot féltem.