NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
45
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
17
5
New Orleans Saints - New York Jets
14
7
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
10
5
New York Giants - Minnesota Vikings
10
4
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
9
6
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
5
4
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
3
3
Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
De nincs mögötte valós eredmény, semmi értelme az egésznek.Lehet ő nem jó, de jó stábot válogatott össze. Az ilyenekre szükség lenne…Ebből annyit írok alá, hogy Hadházy nem csapatjátékos, túlságosan öntörvényű, és ez nem válik előnyére. De akkor játsszunk el a gondolattal: mi lenne, ha egy ellenzéki párt (ne adj' isten, egymással együttműködni képes több ellenzéki párt) szisztematikusan, lényegesen jobb anyagi kondíciókkal, nagyobb stábbal elvégezné ugyanazt a sziszifuszi munkát, amit Hadházy Ákos?Nem öntörvényű, hanem alkalmatlan bármilyen csapatmunkára. Eddig minden közösség szétverésében részt vett ahol befogadták. Legutóbb már azelőtt szembe köpte azokat akik befogadták, mielőtt egy frakcióba kellett volna ülnie velük.
nagylaza, főpohárnok
Mi az a magasztos munka amit az ákos elvégez? 😀
A stábja gyűjti a korrupciótól bűzlő anyagokat amiről aztán ő csinál egy fb videót, és nem történik semmi. Ezt sem kell túlgondolni egyébként, nem kell valami irgalmatlan kutatómunkát mögé képzelni. Mi is küldtünk be nekik anyagokat anno, amit a kopogtatások alkalmával kiszúrtunk pár faluban. Semmilyen haszna nincs a palinak, és az egyik leginkább túlértékelt, elszabadult hajóágyú ellenzéki oldalon.
thebeke
Klaci79
(nem, egy hívőnek sem nyílik fel a szeme az 453243232341234. korrupciós ügytől)
több mint 2 éve
20,1% jónak tűnik?! Mondjuk török inflációhoz képest talán igen, de egyébként baromi rossz adat továbbra is. Az egyetlen pozitív benne, hogy csökken az előző havihoz képest, de gondolom továbbra is legalább 3-szor akkora, mint az EU átlag.Júniusban 20,1 százalékra csökkent az infláció, havi alapon pedig 0,3 százalékkal emelkedtek az árak – derül ki a KSH péntek reggeli tájékoztatójából.Laikus vagyok, de ez teljesen jónak tűnik.
Brüsszel, Soros, Gyurcsány, KariGeri, baloldal stb...
Beki
Jughead
Klaci79

Mi lenne az az érték ami nem lenne TELJESEN jó?
több mint 2 éve
Mivel tavaly ősszel és még télen is nagy volt az infláció, így az éves még egy ideig nagy lesz.20,1% jónak tűnik?! Mondjuk török inflációhoz képest talán igen, de egyébként baromi rossz adat továbbra is. Az egyetlen pozitív benne, hogy csökken az előző havihoz képest, de gondolom továbbra is legalább 3-szor akkora, mint az EU átlag.Júniusban 20,1 százalékra csökkent az infláció, havi alapon pedig 0,3 százalékkal emelkedtek az árak – derül ki a KSH péntek reggeli tájékoztatójából.Laikus vagyok, de ez teljesen jónak tűnik.
Beki
Jughead
Klaci79
A havi érdekesebb, az már teljesen oké.
több mint 2 éve
Lehet ő nem jó, de jó stábot válogatott össze. Az ilyenekre szükség lenne…Ebből annyit írok alá, hogy Hadházy nem csapatjátékos, túlságosan öntörvényű, és ez nem válik előnyére. De akkor játsszunk el a gondolattal: mi lenne, ha egy ellenzéki párt (ne adj' isten, egymással együttműködni képes több ellenzéki párt) szisztematikusan, lényegesen jobb anyagi kondíciókkal, nagyobb stábbal elvégezné ugyanazt a sziszifuszi munkát, amit Hadházy Ákos?Nem öntörvényű, hanem alkalmatlan bármilyen csapatmunkára. Eddig minden közösség szétverésében részt vett ahol befogadták. Legutóbb már azelőtt szembe köpte azokat akik befogadták, mielőtt egy frakcióba kellett volna ülnie velük.
nagylaza, főpohárnok
A stábja gyűjti a korrupciótól bűzlő anyagokat amiről aztán ő csinál egy fb videót, és nem történik semmi. Ezt sem kell túlgondolni egyébként, nem kell valami irgalmatlan kutatómunkát mögé képzelni. Mi is küldtünk be nekik anyagokat anno, amit a kopogtatások alkalmával kiszúrtunk pár faluban. Semmilyen haszna nincs a palinak, és az egyik leginkább túlértékelt, elszabadult hajóágyú ellenzéki oldalon.
thebeke
Az mondjuk tetszik, hogy a fideszes fasz már ütötte volna Hadházy-t…igazán magyaros elégtétel🤣
több mint 2 éve
20,1% jónak tűnik?! Mondjuk török inflációhoz képest talán igen, de egyébként baromi rossz adat továbbra is. Az egyetlen pozitív benne, hogy csökken az előző havihoz képest, de gondolom továbbra is legalább 3-szor akkora, mint az EU átlag.Júniusban 20,1 százalékra csökkent az infláció, havi alapon pedig 0,3 százalékkal emelkedtek az árak – derül ki a KSH péntek reggeli tájékoztatójából.Laikus vagyok, de ez teljesen jónak tűnik.
Beki
Jughead
több mint 2 éve
Bázishatás, ha |Júniusban 20,1 százalékra csökkent az infláció, havi alapon pedig 0,3 százalékkal emelkedtek az árak – derül ki a KSH péntek reggeli tájékoztatójából.Laikus vagyok, de ez teljesen jónak tűnik.
Beki
Jughead
több mint 2 éve
Júniusban 20,1 százalékra csökkent az infláció, havi alapon pedig 0,3 százalékkal emelkedtek az árak – derül ki a KSH péntek reggeli tájékoztatójából.Laikus vagyok, de ez teljesen jónak tűnik.
Beki
Szerkesztette: Jughead
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Júniusban 20,1 százalékra csökkent az infláció, havi alapon pedig 0,3 százalékkal emelkedtek az árak – derül ki a KSH péntek reggeli tájékoztatójából.Brüsszel, Soros, Gyurcsány, KariGeri, baloldal stb...
több mint 2 éve
Lazar mondata alapjan eppen most alakul ki a forditott elszamoltathatosag kulturaja nyiltan is, nem csak vmennyire fedetten. eppen vki linkelte a valaszonline-s cikket ebben a temaban, erdemes elolvasni.Igazad van. Csak sajnos van egy olyan érzésem, hogy nem csak az Orbánisták, de a mérsékelt Fidesz szavazók zöme is így reagálna. 😕Szerintem csebinek igaza van. Abból a megközelítésből nézed, ahonnan egy rendszer kritikus értelmiségi nézi. Ha ezt a videót megmutatnám itt egy ismerten fideszes / Orbánista ismerősömnek, tudod mi lenne a reakciója? Hogy mi a f*szt csinál ez a mitugrász, miért nem hagyja a Miniszterelnök Urat dolgozni a parlamentben?Bocs, de kit érdekelnek a megszállott orbánisták? Nem a menthetetleneket kell meggyőzni.
peterk2005 udvari bolond
nagylaza, főpohárnok
Egyszerűen nincs meg nálunk az elszámoltathatóság kultúrája. A miniszterelnök nem egy közszolga, hanem egy hűbérúr a többség szemében. 😕
peterk2005 udvari bolond
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
a bankszamlamon 😉Értsed a viccet egyébként meg az is a mi pénzünk lenne ha utalna végre az EU. Hol van a pénz?Nem tudom h jön ide az h nekem az Europai Bizottság utalja a fizut, de magyarázd el kérlek.Nem jellemző rad az Orbán védés. Tán emlékeztettek rá honnan kapod a fizut?😃de valaszolt. elmondta, hogy rossz sunyi roka 😊mer már kialakult a fasiszta tekintélyelvűség kultúrája, kutyakötelessége lenne válaszolniSzerintem csebinek igaza van. Abból a megközelítésből nézed, ahonnan egy rendszer kritikus értelmiségi nézi. Ha ezt a videót megmutatnám itt egy ismerten fideszes / Orbánista ismerősömnek, tudod mi lenne a reakciója? Hogy mi a f*szt csinál ez a mitugrász, miért nem hagyja a Miniszterelnök Urat dolgozni a parlamentben?Igazad van, a fenyegetőzés az udvartartásából jött, Orbán csak vigyorgott hozzá.hol fenyegetozik? hol feszeng? a szemelyeskedes, sertegetes meg kifejezetten tetszeni fog a bazisnak.Nem értünk egyet. Szerintem: ha valaki megnézi ezt a videót, akkor tökéletesen lejön, hogy Orbán milyen ember, amikor nem egy centiről centire előre kidolgozott helyzetben, mások által nem zavartatva szerepel. Kényszeredetten röhögcsél, feszeng, fenyegetőzik, személyeskedik, sérteget, de képtelen egyenes választ adni egy roppant egyszerű kérdésre. Többet ér egyetlen ilyen jelenet tucatnyi ellenzéki sajtótájékoztatónál, ami arról szól, hogyan nyúlja le a Fidesz a száz- meg százmilliárdokat.sztem teves utvonal azt gondolni, hogy jol csinalta, foleg nem minden szempontbol. kifejezetten kinos ez a Hadhazyra nezve. ezek a telexes videok sem az igaziak mar oszinten, mar nekik sem all igazan jol, de aztan egy parlamenti kepviselonek meg foleg nem.Kínosnak is lehet nevezni, én inkább a vérlázító kifejezést használnám.Ez az arrogancia amivel ezek itt nevetgelnek, ebben minden benne van. Utni kellett volna tenyleg, ahogy tanacsoljak.Nagyon rég láttam ennyire kínos videót.
telex.hu/belfold/2023/07/06/orban-viktor-valaszok-helyett-nevetgelve-lesunyirokazta-hadhazy-akost-aki-a-parlament-folyosojan-csipte-el-a-miniszterelnokot
JéBé
Hanni
Kár, hogy az írott szövegből kimaradt a "szőrét hullató, rossz vidéki róka". Ezt is mondani bírta a Miniszterelnök Úr.
Hadházy egyébként nagyon jól csinálta, mindenféle szempontból. Eleve olyan témát választott, ami érthető, felfogható, befogadható az "egyszerű emberek" számára is, végig megőrizte a higgadtságát és a nyugalmát.
A felvétel azt is megmagyarázza, miért nem engedik OV-t éles helyzetekbe. Ilyen szituációban rögtön kiderül, hogy egy gátlástalan, komplexusos, felfuvalkodott puha pöcs.
nagylaza, főpohárnok
konkretan azon kivul, hogy o tobbszor elismetli azt, hogy kitero volt, jott bmi erdemi valasz? vhogy at kellene lepni azon, hogy majd a kormanyparti politikusok valaszai alapjan radobben 1 millio ember Magyarorszagon, hogy a fidesz rossz. nagyon rossz ut ez.
csebi
nagylaza, főpohárnok
tovabbra is ugy gondolom, hogy teves ut az, amikor azt feltelezi bki is, hogy egy ilyen video miatt majd 1 millio ember nem a fideszre fog szavazni.
csebi
Itt valami félreértés van: állította/feltételezte valaki, hogy egyetlen ilyen videó miatt 1 millió ember nem a Fideszre fog szavazni? Ha nem, akkor miért vitatkozol vele?
nagylaza, főpohárnok
peterk2005 udvari bolond
egy kurva meccsen előírják, hogy aki beül annak kell válaszolni a kérdésekre, edző, jatékos - nade a matyar miniszterelnök minek venné a fáradságot vagy mijen jogon kérdezik, akinek kétharmaggya van ammá bizony fölüláll mindenen...
Gróf de sutianap
csebi
Nemes samu09
csebi
Nemes samu09
amugy meg nezd meg jobban, hogy az EU koltsegvetese hogyan all ossze. jelentos resze nem a tagallami hozzajarulasokbol all ossze. raadasul addig amig Magyarorszag nem netto befizeto akkor addig meg csak jelkepesen sem lehetne a 'ti penzetek'.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Ebből annyit írok alá, hogy Hadházy nem csapatjátékos, túlságosan öntörvényű, és ez nem válik előnyére. De akkor játsszunk el a gondolattal: mi lenne, ha egy ellenzéki párt (ne adj' isten, egymással együttműködni képes több ellenzéki párt) szisztematikusan, lényegesen jobb anyagi kondíciókkal, nagyobb stábbal elvégezné ugyanazt a sziszifuszi munkát, amit Hadházy Ákos?Nem öntörvényű, hanem alkalmatlan bármilyen csapatmunkára. Eddig minden közösség szétverésében részt vett ahol befogadták. Legutóbb már azelőtt szembe köpte azokat akik befogadták, mielőtt egy frakcióba kellett volna ülnie velük.
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: thebeke
több mint 2 éve
Lol, akkor lassan kínai propagandát is nézhetünk majd a meccsek szünetében, de jó telex.hu/kult/2023/07/06/mtva-egyuttmukodes-musocsere-koprodukcio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Igazad van. Csak sajnos van egy olyan érzésem, hogy nem csak az Orbánisták, de a mérsékelt Fidesz szavazók zöme is így reagálna. 😕Szerintem csebinek igaza van. Abból a megközelítésből nézed, ahonnan egy rendszer kritikus értelmiségi nézi. Ha ezt a videót megmutatnám itt egy ismerten fideszes / Orbánista ismerősömnek, tudod mi lenne a reakciója? Hogy mi a f*szt csinál ez a mitugrász, miért nem hagyja a Miniszterelnök Urat dolgozni a parlamentben?Bocs, de kit érdekelnek a megszállott orbánisták? Nem a menthetetleneket kell meggyőzni.
peterk2005 udvari bolond
nagylaza, főpohárnok
Egyszerűen nincs meg nálunk az elszámoltathatóság kultúrája. A miniszterelnök nem egy közszolga, hanem egy hűbérúr a többség szemében. 😕

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Értsed a viccet egyébként meg az is a mi pénzünk lenne ha utalna végre az EU. Hol van a pénz?Nem tudom h jön ide az h nekem az Europai Bizottság utalja a fizut, de magyarázd el kérlek.Nem jellemző rad az Orbán védés. Tán emlékeztettek rá honnan kapod a fizut?😃de valaszolt. elmondta, hogy rossz sunyi roka 😊mer már kialakult a fasiszta tekintélyelvűség kultúrája, kutyakötelessége lenne válaszolniSzerintem csebinek igaza van. Abból a megközelítésből nézed, ahonnan egy rendszer kritikus értelmiségi nézi. Ha ezt a videót megmutatnám itt egy ismerten fideszes / Orbánista ismerősömnek, tudod mi lenne a reakciója? Hogy mi a f*szt csinál ez a mitugrász, miért nem hagyja a Miniszterelnök Urat dolgozni a parlamentben?Igazad van, a fenyegetőzés az udvartartásából jött, Orbán csak vigyorgott hozzá.hol fenyegetozik? hol feszeng? a szemelyeskedes, sertegetes meg kifejezetten tetszeni fog a bazisnak.Nem értünk egyet. Szerintem: ha valaki megnézi ezt a videót, akkor tökéletesen lejön, hogy Orbán milyen ember, amikor nem egy centiről centire előre kidolgozott helyzetben, mások által nem zavartatva szerepel. Kényszeredetten röhögcsél, feszeng, fenyegetőzik, személyeskedik, sérteget, de képtelen egyenes választ adni egy roppant egyszerű kérdésre. Többet ér egyetlen ilyen jelenet tucatnyi ellenzéki sajtótájékoztatónál, ami arról szól, hogyan nyúlja le a Fidesz a száz- meg százmilliárdokat.sztem teves utvonal azt gondolni, hogy jol csinalta, foleg nem minden szempontbol. kifejezetten kinos ez a Hadhazyra nezve. ezek a telexes videok sem az igaziak mar oszinten, mar nekik sem all igazan jol, de aztan egy parlamenti kepviselonek meg foleg nem.Kínosnak is lehet nevezni, én inkább a vérlázító kifejezést használnám.Ez az arrogancia amivel ezek itt nevetgelnek, ebben minden benne van. Utni kellett volna tenyleg, ahogy tanacsoljak.Nagyon rég láttam ennyire kínos videót.
telex.hu/belfold/2023/07/06/orban-viktor-valaszok-helyett-nevetgelve-lesunyirokazta-hadhazy-akost-aki-a-parlament-folyosojan-csipte-el-a-miniszterelnokot
JéBé
Hanni
Kár, hogy az írott szövegből kimaradt a "szőrét hullató, rossz vidéki róka". Ezt is mondani bírta a Miniszterelnök Úr.
Hadházy egyébként nagyon jól csinálta, mindenféle szempontból. Eleve olyan témát választott, ami érthető, felfogható, befogadható az "egyszerű emberek" számára is, végig megőrizte a higgadtságát és a nyugalmát.
A felvétel azt is megmagyarázza, miért nem engedik OV-t éles helyzetekbe. Ilyen szituációban rögtön kiderül, hogy egy gátlástalan, komplexusos, felfuvalkodott puha pöcs.
nagylaza, főpohárnok
konkretan azon kivul, hogy o tobbszor elismetli azt, hogy kitero volt, jott bmi erdemi valasz? vhogy at kellene lepni azon, hogy majd a kormanyparti politikusok valaszai alapjan radobben 1 millio ember Magyarorszagon, hogy a fidesz rossz. nagyon rossz ut ez.
csebi
nagylaza, főpohárnok
tovabbra is ugy gondolom, hogy teves ut az, amikor azt feltelezi bki is, hogy egy ilyen video miatt majd 1 millio ember nem a fideszre fog szavazni.
csebi
Itt valami félreértés van: állította/feltételezte valaki, hogy egyetlen ilyen videó miatt 1 millió ember nem a Fideszre fog szavazni? Ha nem, akkor miért vitatkozol vele?
nagylaza, főpohárnok
peterk2005 udvari bolond
egy kurva meccsen előírják, hogy aki beül annak kell válaszolni a kérdésekre, edző, jatékos - nade a matyar miniszterelnök minek venné a fáradságot vagy mijen jogon kérdezik, akinek kétharmaggya van ammá bizony fölüláll mindenen...
Gróf de sutianap
csebi
Nemes samu09
csebi
több mint 2 éve
Nem tudom h jön ide az h nekem az Europai Bizottság utalja a fizut, de magyarázd el kérlek.Nem jellemző rad az Orbán védés. Tán emlékeztettek rá honnan kapod a fizut?😃de valaszolt. elmondta, hogy rossz sunyi roka 😊mer már kialakult a fasiszta tekintélyelvűség kultúrája, kutyakötelessége lenne válaszolniSzerintem csebinek igaza van. Abból a megközelítésből nézed, ahonnan egy rendszer kritikus értelmiségi nézi. Ha ezt a videót megmutatnám itt egy ismerten fideszes / Orbánista ismerősömnek, tudod mi lenne a reakciója? Hogy mi a f*szt csinál ez a mitugrász, miért nem hagyja a Miniszterelnök Urat dolgozni a parlamentben?Igazad van, a fenyegetőzés az udvartartásából jött, Orbán csak vigyorgott hozzá.hol fenyegetozik? hol feszeng? a szemelyeskedes, sertegetes meg kifejezetten tetszeni fog a bazisnak.Nem értünk egyet. Szerintem: ha valaki megnézi ezt a videót, akkor tökéletesen lejön, hogy Orbán milyen ember, amikor nem egy centiről centire előre kidolgozott helyzetben, mások által nem zavartatva szerepel. Kényszeredetten röhögcsél, feszeng, fenyegetőzik, személyeskedik, sérteget, de képtelen egyenes választ adni egy roppant egyszerű kérdésre. Többet ér egyetlen ilyen jelenet tucatnyi ellenzéki sajtótájékoztatónál, ami arról szól, hogyan nyúlja le a Fidesz a száz- meg százmilliárdokat.sztem teves utvonal azt gondolni, hogy jol csinalta, foleg nem minden szempontbol. kifejezetten kinos ez a Hadhazyra nezve. ezek a telexes videok sem az igaziak mar oszinten, mar nekik sem all igazan jol, de aztan egy parlamenti kepviselonek meg foleg nem.Kínosnak is lehet nevezni, én inkább a vérlázító kifejezést használnám.Ez az arrogancia amivel ezek itt nevetgelnek, ebben minden benne van. Utni kellett volna tenyleg, ahogy tanacsoljak.Nagyon rég láttam ennyire kínos videót.
JéBé
Hanni
nagylaza, főpohárnok
csebi
nagylaza, főpohárnok
csebi
nagylaza, főpohárnok
peterk2005 udvari bolond
Gróf de sutianap
csebi
Nemes samu09
több mint 2 éve
Értő olvasás megvan mindenkinél?Innét is csókoltatom a zújságírót, mert a
"nem haladhatja meg" nem egyenlő azzal hogy legalább annyinak kell lennie, hanem legfeljebb annyi lehet. Vagy kevesebb. Ilyenből jön majd megint a "kuvaEUrohattbrüsszelmámeginasoros"
Mondjuk nagyon illúzióim sincsenek mert mostanában már kb. a nagymama ezüstjét is kiárusítjuk, annyira nincs zsé az államkasszában...
Ugyanakkor az eu is kapja be, mert ez a verdikt:
"Személygépkocsik esetében napi, heti és/vagy 10 napos, havi és/vagy két hónapos, valamint éves matricákat követel meg a szabályozás úgy, hogy a kéthavi díjtétel összege nem haladhatja meg az éves díjtétel 30%-át, a havi díjtétel összege nem haladhatja meg az éves díjtétel 19%-át, a tíznapos díjtétel összege nem haladhatja meg az éves díjtétel 12%-át, a heti díjtétel összege nem haladhatja meg az éves díjtétel 11%-át, a napi díjtétel összege pedig nem haladhatja meg az éves díjtétel 9%-át." Mostani árral számolva ez 4427 forint, hát ez sem valami baráti.
több mint 2 éve
Én arra leszek kíváncsi, ha olyan faluba raknak valakit, ahova napi 1 busz megy, az is este és nincs autója, az hogyan oldja meg? 😊Mellékállásban buszsofőr lesz, a napi oda-vissza dukál. Vagy felmond.
NB2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Én arra leszek kíváncsi, ha olyan faluba raknak valakit, ahova napi 1 busz megy, az is este és nincs autója, az hogyan oldja meg? 😊
több mint 2 éve
elolvastam a törvényt nagyjából. nem azzal van a baj, hogy akkor rúghatják ki a pedagógusokat, amikor akarják, mert nagyjából ugyanaz van megszüntetési okként, mint amikor közalkalmazottak voltak. nem valószínű, hogy ki akarják őket penderíteni, vagy ezt akarnák megkönnyíteni, amikor amúgy is lasszóval kell őket összefogni.Plusz kikerülnek a közalkalmazotti biztonságból. Akkor rúgnak ki, amikor akarnak.Valaki összefoglalná nekem, hogy a státusztörvénynek mi az igazi lényege?az a lényege, hogy a fenntartó (tankerületi központ, egyház a legtöbb esetben, tehát fidesz branch) által kinevezett igazgató fog dönteni a fizetésemelésről saját megítélése szerint. az a tanár, aki lázadozik, sztrájkolgat, az nem fog fizetésemelést kapni, marad a mostani aldis pénztáros alatti fizetése. a többi is szopató, de ez a lényeg.
Mit vesznek el a tanároktól ami eddig megvolt?
Olvastam pár cikket, de nem igazán jön át.
Túlórával kompenzálnák a tanárhiányt az tiszta. De a többi részének mi az igazi szopató része? Érzem, hogy van csak mivel nincs nagyon tanár a környezetemben nem tudom mi.
Ha jó cikket küldtök az is jó.
Toca
deyell
Emellett rendőr módjára "vezényelhetők", tehát ha a tankerület azt mondja, budapesti létedre, hogy irány Sárbogárd, mert ott tanárhiány van, akkor köteles vagy menni (tömegközlekedéssel 3 óra alatt megközelíthető a határvonal).
Szakmai autonómiáról már amúgy is felesleges beszélni, de azért törvénybe foglalták.
És egyéb finomságok.
vpi
Budapestről sem lehet Sárbogárdra vezényelni valakit, mert egy járáson, egy fenntartón belül lehetséges az. viszont mondjuk a Fazekasból át lehet vezényelni valakit a Losonci Téri Általános Iskolába egy félévig (5 éven belül 1 tanévig) az elég nagy kibaszás lehetne, és ezt is egyoldalúan rendelhetik el, tehát akár büntetésből is mehet ez...
az illetményeknél nem látom, hogy biztosan emelkednének. gyakornok kap 400 bruttót, az emelésnek számít (így is lófasz). de a többi illetménysáv az olyan, hogy 410 ezertől mehet 1,1 millióig pl.. azt meg az igazgató dönti el mérlegeléssel, hogy mennyit ad ebből. egyik szempont, hogy mennyi pénz áll rendelkezésre (most épp semennyi mert a gaz prüsszel nem ad). ha minősülnek Ped II-ben, akkor 10 ezer bruttóval nő a garantált illetményük (a sáv alja), ez sem túl csábító. viszont ami még benne van, hogy az igazgató egyoldalúan módosíthatja a kinevezést - egyoldalúan jogosult csökkenteni az illetményt is. ez szintén egy módja lehet a renitens pedagógusok megfegyelmezésének. persze ezt meg lehet támadni a bíróságon, úgyhogy inkább az tartom valószínűnek, hogy majd az lesz, hogy valakinek emelik a fizetését, aki meg sztrájkolgatott, vagy szeretne, annak marad a 410 bruttó. a bérfeszültség keltésének egy jó módja ez.
buhloone mindstate
több mint 2 éve
Szerintem csebinek igaza van. Abból a megközelítésből nézed, ahonnan egy rendszer kritikus értelmiségi nézi. Ha ezt a videót megmutatnám itt egy ismerten fideszes / Orbánista ismerősömnek, tudod mi lenne a reakciója? Hogy mi a f*szt csinál ez a mitugrász, miért nem hagyja a Miniszterelnök Urat dolgozni a parlamentben?Bocs, de kit érdekelnek a megszállott orbánisták? Nem a menthetetleneket kell meggyőzni.
peterk2005 udvari bolond
nyilvan folytatja ezt, mert bekerul mindig ujra es ujra a parlamentbe ezzel a meloval, mert azt hiszi, hogy emiatt szavaznak ra. de nem. amiatt szavaznak ra, mert a fustos szobakban torteno alkuknak koszonhetoen bekerul. aztan ugyanazokat az embereket, akikkel egyutt szivta a szivart meg a szivarszobaban, 2 perccel kesobb hatba szurja oket egy sajtotajekoztatoval a hotel konferencia termeben.Ebből annyit írok alá, hogy Hadházy nem csapatjátékos, túlságosan öntörvényű, és ez nem válik előnyére. De akkor játsszunk el a gondolattal: mi lenne, ha egy ellenzéki párt (ne adj' isten, egymással együttműködni képes több ellenzéki párt) szisztematikusan, lényegesen jobb anyagi kondíciókkal, nagyobb stábbal elvégezné ugyanazt a sziszifuszi munkát, amit Hadházy Ákos?
csebi
több mint 2 éve
Nem jellemző rad az Orbán védés. Tán emlékeztettek rá honnan kapod a fizut?😃de valaszolt. elmondta, hogy rossz sunyi roka 😊mer már kialakult a fasiszta tekintélyelvűség kultúrája, kutyakötelessége lenne válaszolniSzerintem csebinek igaza van. Abból a megközelítésből nézed, ahonnan egy rendszer kritikus értelmiségi nézi. Ha ezt a videót megmutatnám itt egy ismerten fideszes / Orbánista ismerősömnek, tudod mi lenne a reakciója? Hogy mi a f*szt csinál ez a mitugrász, miért nem hagyja a Miniszterelnök Urat dolgozni a parlamentben?Igazad van, a fenyegetőzés az udvartartásából jött, Orbán csak vigyorgott hozzá.hol fenyegetozik? hol feszeng? a szemelyeskedes, sertegetes meg kifejezetten tetszeni fog a bazisnak.Nem értünk egyet. Szerintem: ha valaki megnézi ezt a videót, akkor tökéletesen lejön, hogy Orbán milyen ember, amikor nem egy centiről centire előre kidolgozott helyzetben, mások által nem zavartatva szerepel. Kényszeredetten röhögcsél, feszeng, fenyegetőzik, személyeskedik, sérteget, de képtelen egyenes választ adni egy roppant egyszerű kérdésre. Többet ér egyetlen ilyen jelenet tucatnyi ellenzéki sajtótájékoztatónál, ami arról szól, hogyan nyúlja le a Fidesz a száz- meg százmilliárdokat.sztem teves utvonal azt gondolni, hogy jol csinalta, foleg nem minden szempontbol. kifejezetten kinos ez a Hadhazyra nezve. ezek a telexes videok sem az igaziak mar oszinten, mar nekik sem all igazan jol, de aztan egy parlamenti kepviselonek meg foleg nem.Kínosnak is lehet nevezni, én inkább a vérlázító kifejezést használnám.Ez az arrogancia amivel ezek itt nevetgelnek, ebben minden benne van. Utni kellett volna tenyleg, ahogy tanacsoljak.Nagyon rég láttam ennyire kínos videót.
JéBé
Hanni
nagylaza, főpohárnok
csebi
nagylaza, főpohárnok
csebi
nagylaza, főpohárnok
peterk2005 udvari bolond
Gróf de sutianap
csebi
több mint 2 éve
12 euró, arrafelé egy jóféle sört isznak annyiért.."Az autópálya-matricák díjairól elmondta: az infláció mértékével emelkedhetnek a díjak. Egynaposat soha nem akartak bevezetni, mert ezt a magyarok nem használják, de az EU előírja. A tíznapos matricához legközelebbi árat kell megállapítani, mert csak külföldiek veszik igénybe."És akkor bővebben...
A jó édes anyátokat azt! De rohadt sokan használnánk napi matricát, ha LENNE!
NB2
Nem és nem, nem akarom elhinni, hogy ha lenne egy max 2000 forintos napi autópálya matrica nem használnák többen! Én amúgy is preferálom a pályát, szóval ha havi egyszer el kéne menni bárhova, ahova visz pálya én tuti vennék! De 5500-ért már 2x meggondolja az ember! Pedig a pályán kisebb eséllyel történik baleset, jön vad, nem kell veszélyes előzésbe kezdeni.
Ugyanakkor az eu is kapja be, mert ez a verdikt:
"Személygépkocsik esetében napi, heti és/vagy 10 napos, havi és/vagy két hónapos, valamint éves matricákat követel meg a szabályozás úgy, hogy a kéthavi díjtétel összege nem haladhatja meg az éves díjtétel 30%-át, a havi díjtétel összege nem haladhatja meg az éves díjtétel 19%-át, a tíznapos díjtétel összege nem haladhatja meg az éves díjtétel 12%-át, a heti díjtétel összege nem haladhatja meg az éves díjtétel 11%-át, a napi díjtétel összege pedig nem haladhatja meg az éves díjtétel 9%-át." Mostani árral számolva ez 4427 forint, hát ez sem valami baráti.
NB2
több mint 2 éve
de valaszolt. elmondta, hogy rossz sunyi roka 😊mer már kialakult a fasiszta tekintélyelvűség kultúrája, kutyakötelessége lenne válaszolniSzerintem csebinek igaza van. Abból a megközelítésből nézed, ahonnan egy rendszer kritikus értelmiségi nézi. Ha ezt a videót megmutatnám itt egy ismerten fideszes / Orbánista ismerősömnek, tudod mi lenne a reakciója? Hogy mi a f*szt csinál ez a mitugrász, miért nem hagyja a Miniszterelnök Urat dolgozni a parlamentben?Igazad van, a fenyegetőzés az udvartartásából jött, Orbán csak vigyorgott hozzá.hol fenyegetozik? hol feszeng? a szemelyeskedes, sertegetes meg kifejezetten tetszeni fog a bazisnak.Nem értünk egyet. Szerintem: ha valaki megnézi ezt a videót, akkor tökéletesen lejön, hogy Orbán milyen ember, amikor nem egy centiről centire előre kidolgozott helyzetben, mások által nem zavartatva szerepel. Kényszeredetten röhögcsél, feszeng, fenyegetőzik, személyeskedik, sérteget, de képtelen egyenes választ adni egy roppant egyszerű kérdésre. Többet ér egyetlen ilyen jelenet tucatnyi ellenzéki sajtótájékoztatónál, ami arról szól, hogyan nyúlja le a Fidesz a száz- meg százmilliárdokat.sztem teves utvonal azt gondolni, hogy jol csinalta, foleg nem minden szempontbol. kifejezetten kinos ez a Hadhazyra nezve. ezek a telexes videok sem az igaziak mar oszinten, mar nekik sem all igazan jol, de aztan egy parlamenti kepviselonek meg foleg nem.Kínosnak is lehet nevezni, én inkább a vérlázító kifejezést használnám.Ez az arrogancia amivel ezek itt nevetgelnek, ebben minden benne van. Utni kellett volna tenyleg, ahogy tanacsoljak.Nagyon rég láttam ennyire kínos videót.
JéBé
Hanni
nagylaza, főpohárnok
csebi
nagylaza, főpohárnok
csebi
nagylaza, főpohárnok
peterk2005 udvari bolond
Gróf de sutianap
több mint 2 éve
mer már kialakult a fasiszta tekintélyelvűség kultúrája, kutyakötelessége lenne válaszolniSzerintem csebinek igaza van. Abból a megközelítésből nézed, ahonnan egy rendszer kritikus értelmiségi nézi. Ha ezt a videót megmutatnám itt egy ismerten fideszes / Orbánista ismerősömnek, tudod mi lenne a reakciója? Hogy mi a f*szt csinál ez a mitugrász, miért nem hagyja a Miniszterelnök Urat dolgozni a parlamentben?Igazad van, a fenyegetőzés az udvartartásából jött, Orbán csak vigyorgott hozzá.hol fenyegetozik? hol feszeng? a szemelyeskedes, sertegetes meg kifejezetten tetszeni fog a bazisnak.Nem értünk egyet. Szerintem: ha valaki megnézi ezt a videót, akkor tökéletesen lejön, hogy Orbán milyen ember, amikor nem egy centiről centire előre kidolgozott helyzetben, mások által nem zavartatva szerepel. Kényszeredetten röhögcsél, feszeng, fenyegetőzik, személyeskedik, sérteget, de képtelen egyenes választ adni egy roppant egyszerű kérdésre. Többet ér egyetlen ilyen jelenet tucatnyi ellenzéki sajtótájékoztatónál, ami arról szól, hogyan nyúlja le a Fidesz a száz- meg százmilliárdokat.sztem teves utvonal azt gondolni, hogy jol csinalta, foleg nem minden szempontbol. kifejezetten kinos ez a Hadhazyra nezve. ezek a telexes videok sem az igaziak mar oszinten, mar nekik sem all igazan jol, de aztan egy parlamenti kepviselonek meg foleg nem.Kínosnak is lehet nevezni, én inkább a vérlázító kifejezést használnám.Ez az arrogancia amivel ezek itt nevetgelnek, ebben minden benne van. Utni kellett volna tenyleg, ahogy tanacsoljak.Nagyon rég láttam ennyire kínos videót.
JéBé
Hanni
nagylaza, főpohárnok
csebi
nagylaza, főpohárnok
csebi
nagylaza, főpohárnok
peterk2005 udvari bolond
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Szerintem csebinek igaza van. Abból a megközelítésből nézed, ahonnan egy rendszer kritikus értelmiségi nézi. Ha ezt a videót megmutatnám itt egy ismerten fideszes / Orbánista ismerősömnek, tudod mi lenne a reakciója? Hogy mi a f*szt csinál ez a mitugrász, miért nem hagyja a Miniszterelnök Urat dolgozni a parlamentben?Igazad van, a fenyegetőzés az udvartartásából jött, Orbán csak vigyorgott hozzá.hol fenyegetozik? hol feszeng? a szemelyeskedes, sertegetes meg kifejezetten tetszeni fog a bazisnak.Nem értünk egyet. Szerintem: ha valaki megnézi ezt a videót, akkor tökéletesen lejön, hogy Orbán milyen ember, amikor nem egy centiről centire előre kidolgozott helyzetben, mások által nem zavartatva szerepel. Kényszeredetten röhögcsél, feszeng, fenyegetőzik, személyeskedik, sérteget, de képtelen egyenes választ adni egy roppant egyszerű kérdésre. Többet ér egyetlen ilyen jelenet tucatnyi ellenzéki sajtótájékoztatónál, ami arról szól, hogyan nyúlja le a Fidesz a száz- meg százmilliárdokat.sztem teves utvonal azt gondolni, hogy jol csinalta, foleg nem minden szempontbol. kifejezetten kinos ez a Hadhazyra nezve. ezek a telexes videok sem az igaziak mar oszinten, mar nekik sem all igazan jol, de aztan egy parlamenti kepviselonek meg foleg nem.Kínosnak is lehet nevezni, én inkább a vérlázító kifejezést használnám.Ez az arrogancia amivel ezek itt nevetgelnek, ebben minden benne van. Utni kellett volna tenyleg, ahogy tanacsoljak.Nagyon rég láttam ennyire kínos videót.
JéBé
Hanni
nagylaza, főpohárnok
csebi
nagylaza, főpohárnok
csebi
nagylaza, főpohárnok

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)