Politika

47 feliratkozó

több mint 2 éve
Lecsó Denver Broncos 3 120
kis lazulás
Zsellértelkes Vrij
Ehhez képest ugyebár:
Gyurma Pappa
Kinek mit intézett az országa... 😀
több mint 2 éve
clbass New Orleans Saints 3 120 — Saints fan
Ma jöttem haza Olaszból az M7-sen(!), a Shell kútnál nem volt csak 100-as benzin. Se 95-ös, se dízel. Elfogyott. Olaszban, Szlovéniában miért nem fogy el? De szerencsére nálunk minden fasza......
lemieux66
Autópálya mellett, a határhoz közel már áprilisban is csak az volt 😉
több mint 2 éve
lemieux66 Pittsburgh Steelers 6
Ma jöttem haza Olaszból az M7-sen(!), a Shell kútnál nem volt csak 100-as benzin. Se 95-ös, se dízel. Elfogyott. Olaszban, Szlovéniában miért nem fogy el? De szerencsére nálunk minden fasza......
több mint 2 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 334 — Egyéb témák lakó
kis lazulás
Zsellértelkes Vrij
Ehhez képest ugyebár:

több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 103
több mint 2 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 481 — Слава Україні! Героям слава!
kis lazulás

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 635 — beers & Packers
 www.penzcentrum.hu/vasarlas/20220708/inflacios-pokolban-elnek-a-magyarok-ennek-a-10-termeknek-tobb-mint-50-szazalekkal-nott-az-ara-1126757

Nincs itt semmi látnivaló...
warr_b
Érdekes, a száraztészta nincs is a listán. Ma tettünk látogatást a Sparban, 839 Ft volt egy csomag spagetti (semmi extra, nem olasz, hanem magyar, Dunakesziről). A gyermelyi fodros nagykocka is kb. ennyi. A szegények eledele, ugye.
A többit nem is sorolom. Rossz belegondolni, mi lenne itt, ha a drága jó kormányunk nem védene meg bennünket.
Javaslom, ha valaki nagyobb bevásárlásra készül, intézze el holnap. Kedden érkezik a visszamenőleges nyugdíj.
nagylaza, főpohárnok
Hat hallod van dragulas de te is mintha keresned a legdragabb helyet minden termeknel, Lidlben 600grammos spaghetti teszta 420huf 😀
rokaur
Személyes vallomás: a sarkon éppen zárva a Lidl, mert felújítják, a Sparban közben adtak 20 százalékos kedvezményes kupont, amit 12-éig 13-áig lehet beváltani. Így is szívás, igazad van.

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
rokaur 870
 www.penzcentrum.hu/vasarlas/20220708/inflacios-pokolban-elnek-a-magyarok-ennek-a-10-termeknek-tobb-mint-50-szazalekkal-nott-az-ara-1126757

warr_b
Érdekes, a száraztészta nincs is a listán. Ma tettünk látogatást a Sparban, 839 Ft volt egy csomag spagetti (semmi extra, nem olasz, hanem magyar, Dunakesziről). A gyermelyi fodros nagykocka is kb. ennyi. A szegények eledele, ugye.
A többit nem is sorolom. Rossz belegondolni, mi lenne itt, ha a drága jó kormányunk nem védene meg bennünket.
Javaslom, ha valaki nagyobb bevásárlásra készül, intézze el holnap. Kedden érkezik a visszamenőleges nyugdíj.
nagylaza, főpohárnok
Hat hallod van dragulas de te is mintha keresned a legdragabb helyet minden termeknel, Lidlben 600grammos spaghetti teszta 420huf 😀
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 058

warr_b
nagylaza, főpohárnok
szóról szóra ugyanezt gondoltam ma. Vettem a spar saját márkás digó tésztáját, főztem egy bolot belőle. Ugyanezen morfondíroztam, tészta, hús, olívaolaj.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve

warr_b
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 24 851 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 342 — Steelers fan
Itt a sarki fagyizóban a pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt.
Peszinter Ferenc
Nálunk volt citromfagyi, de semmi citromíze nem volt.
kittli
De mindezt legalább 500ért?
nagir
Csak 400
A citromíz lehet plusz 100 lett volna
több mint 2 éve
Megkínált vele a youtube, végighallgattam. A mából visszanézve különösképpen tanulságos. 2022-ben teljességgel elképzelhetetlen egy ilyen beszélgetés a regnáló miniszterelnökkel:
 www.youtube.com/watch?v=Cx_WcrpUgrs
nagylaza, főpohárnok
tegnap WoTozás közben hallgattam a StugISU-ban. Őszintén meglepett, hogy valaha tudott így működni ez az ország.

több mint 2 éve
 www.portfolio.hu/gazdasag/20220710/magyarorszag-is-visszavag-amerikanak-a-felmondott-egyezmeny-miatt-555419

mean és while

2

több mint 2 éve
Megkínált vele a youtube, végighallgattam. A mából visszanézve különösképpen tanulságos. 2022-ben teljességgel elképzelhetetlen egy ilyen beszélgetés a regnáló miniszterelnökkel:
 www.youtube.com/watch?v=Cx_WcrpUgrs
több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 986 — Bla, bla, bla
Peszinter Ferenc
kittli
De mindezt legalább 500ért?

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 342 — Steelers fan
Peszinter Ferenc
több mint 2 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 556 — JAFL Tampa GM
Mol operatív igazgatója megjegyezte, hogy az ársapka nyakig benne van abban, hogy üzemanyaghiány lett az országban.
Amadeus
Bár te biztosan jobban tudsz mindent is ,de én saját példát hozok ,ha nem bánod ,idegenforgalmi szezon kellős közepén minden üzemanyag elérhető nálam folyamatosan ,az igaz (de ezt csak max mi látjuk) ,hogy az átlagos föld alatt tárolt készlet alacsonyabb a megszokottnál ,napi több készletjelentés és kommunikáció ( én most is a kúttal egyeztetek pont készletekről ,amíg a fiúk alszanak itt a tengerparton🙃) fokozottabb figyelem mind a kúton ,mind a szállítócégnél ,de eddig nem volt leállás ,és azt gondolom nem is lesz.
vhsboxer
nem vagyok otthon a témában, de itt Vecsés-Monor esetet tudok, ahol legalább tucatnyi alkalommal voltam(kollégákkal kiegészülve) úgy kútnál, hogy nem tudtak 95-öst adni és ezért máshova kellett menni. Korábban 0 ilyen alkalom volt életem során.
Klaci79
Ezt nem tudom ,én az általam üzemeltetett kútról tudok nyilatkozni ,nincs leállás ,pedig sosem adtuk el ennyi üzemanyagot ,még az autópálya megépülése elött sem ,pedig azóta a kamionok forgalma 0 szinte .
Ha van is nagy társaság kútján olyan pillanat ,hogy nem elérhető ,az is azt gondolom a logisztika problémája és szinte biztos vagyok benne ,az ott dolgozók már tudják vagy oda tart vagy éppen töltik már a tankert ami annak a kútnak szállít ,de továbbra is azt gondolom nincs üzemanyag hiány. Nehézség és új helyzet annál inkább.
vhsboxer
Leállás nem lesz , viszont a tartályokat nem fogják telerakni hiszen a hazai ársapka miatt sokkal jobban megéri nekik külföldre értékesíteni az üzemanyagot.
több mint 2 éve
Peszinter Ferenc 787 — 中国加油
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 465
Politikai nyilatkozattal fogunk visszavágni Amerikának a 79-es egyezmény felmondása miatt 😀 😀 😀
több mint 2 éve
 www.youtube.com/watch?v=H-yn1IyTR4o
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 465
Itt a sarki fagyizóban meg nem volt vanília. Vanília, ami szinte mindig van mindenhol. Elgondolkodtató. Múlt héten eper nem volt (két napig), de az nem ennyire döbbenetes, és már van.
Hogy ez mit jelent, illetve ezekből mi következik, azt nem tudom, de valamit bizonyosan. Ennek megfejtését a fórum O1G-kommandójára bízom, hajrá!
Őszentsége Sobri Jóska
kicsit sokat fagyizol...vagy nem mondasz igazat, vagy el fogsz hízni 😀

Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 24 851 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mol operatív igazgatója megjegyezte, hogy az ársapka nyakig benne van abban, hogy üzemanyaghiány lett az országban.
Amadeus
Bár te biztosan jobban tudsz mindent is ,de én saját példát hozok ,ha nem bánod ,idegenforgalmi szezon kellős közepén minden üzemanyag elérhető nálam folyamatosan ,az igaz (de ezt csak max mi látjuk) ,hogy az átlagos föld alatt tárolt készlet alacsonyabb a megszokottnál ,napi több készletjelentés és kommunikáció ( én most is a kúttal egyeztetek pont készletekről ,amíg a fiúk alszanak itt a tengerparton🙃) fokozottabb figyelem mind a kúton ,mind a szállítócégnél ,de eddig nem volt leállás ,és azt gondolom nem is lesz.
vhsboxer
nem vagyok otthon a témában, de itt Vecsés-Monor esetet tudok, ahol legalább tucatnyi alkalommal voltam(kollégákkal kiegészülve) úgy kútnál, hogy nem tudtak 95-öst adni és ezért máshova kellett menni. Korábban 0 ilyen alkalom volt életem során.
Klaci79
Szintén zenész, Dunaharaszti és Alsónémedi.
Ettemlevest
Nálunk főleg az OMW akadozott, nem is kicsit. Meg kevésszer a Shell.
Bazzani
Az itteni Omw kúton egy ideje prémium 95-ös egyáltalán nincs. Olyan is volt, hogy pár kútoszlopon a sima 95-ös pisztolyon is a piros papírka díszelgett...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Itt a sarki fagyizóban meg nem volt vanília. Vanília, ami szinte mindig van mindenhol. Elgondolkodtató. Múlt héten eper nem volt (két napig), de az nem ennyire döbbenetes, és már van.
Hogy ez mit jelent, illetve ezekből mi következik, azt nem tudom, de valamit bizonyosan. Ennek megfejtését a fórum O1G-kommandójára bízom, hajrá!
Őszentsége Sobri Jóska
Mert háború van!
Vagy csak bénán rendeltek.

De gondolom erre akartál utalni 😊
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 724 — #NoStress