NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
RedZone week 16
77
15
19:00
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
47
8
22:05
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
5
3
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
4
4
22:25
Houston Texans - Las Vegas Raiders
3
2
22:25
Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
azt...július 7-én talánA 3330-asra gondolsz? 😊Ne igyál annyit, inkább a FR-ről mesélj, már megint mit b@szott el a kolléga?! 😉A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálatot indított a Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt.-vel szemben, mert a cég a reklámkampányaiban vélhetően megtévesztő módon állította, hogy a „Lidl a legolcsóbb élelmiszerlánc” – közölte a GVH.5000 forintért vettem ma a Sparban 0.7-es Jim Beamet két ajándék long drink pohárral, ezek tényleg hazudoznak összevissza!
bobi0092
r.baggio
Klaci79
r.baggio
több mint 2 éve
A 3330-asra gondolsz? 😊Ne igyál annyit, inkább a FR-ről mesélj, már megint mit b@szott el a kolléga?! 😉A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálatot indított a Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt.-vel szemben, mert a cég a reklámkampányaiban vélhetően megtévesztő módon állította, hogy a „Lidl a legolcsóbb élelmiszerlánc” – közölte a GVH.5000 forintért vettem ma a Sparban 0.7-es Jim Beamet két ajándék long drink pohárral, ezek tényleg hazudoznak összevissza!
bobi0092
r.baggio
Klaci79

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Mé' nem rendes piát iszol?A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálatot indított a Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt.-vel szemben, mert a cég a reklámkampányaiban vélhetően megtévesztő módon állította, hogy a „Lidl a legolcsóbb élelmiszerlánc” – közölte a GVH.5000 forintért vettem ma a Sparban 0.7-es Jim Beamet két ajándék long drink pohárral, ezek tényleg hazudoznak összevissza!
bobi0092
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Nem tudom linkelni “szerencsétlen” körülményeim miatt, de itt lett hagyva egy család kerekesszékes utassal Ciprusról. Pár helyen olvastam már a sajtóban.Mi tortent, kerem tisztelettel? 😁✈️Ne igyál annyit, inkább a FR-ről mesélj, már megint mit b@szott el a kolléga?! 😉A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálatot indított a Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt.-vel szemben, mert a cég a reklámkampányaiban vélhetően megtévesztő módon állította, hogy a „Lidl a legolcsóbb élelmiszerlánc” – közölte a GVH.5000 forintért vettem ma a Sparban 0.7-es Jim Beamet két ajándék long drink pohárral, ezek tényleg hazudoznak összevissza!
bobi0092
r.baggio
Klaci79
Ventura
több mint 2 éve
Mi tortent, kerem tisztelettel? 😁✈️Ne igyál annyit, inkább a FR-ről mesélj, már megint mit b@szott el a kolléga?! 😉A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálatot indított a Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt.-vel szemben, mert a cég a reklámkampányaiban vélhetően megtévesztő módon állította, hogy a „Lidl a legolcsóbb élelmiszerlánc” – közölte a GVH.5000 forintért vettem ma a Sparban 0.7-es Jim Beamet két ajándék long drink pohárral, ezek tényleg hazudoznak összevissza!
bobi0092
r.baggio
Klaci79
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 2 éve
Ne igyál annyit, inkább a FR-ről mesélj, már megint mit b@szott el a kolléga?! 😉A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálatot indított a Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt.-vel szemben, mert a cég a reklámkampányaiban vélhetően megtévesztő módon állította, hogy a „Lidl a legolcsóbb élelmiszerlánc” – közölte a GVH.5000 forintért vettem ma a Sparban 0.7-es Jim Beamet két ajándék long drink pohárral, ezek tényleg hazudoznak összevissza!
bobi0092
r.baggio
több mint 2 éve
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálatot indított a Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt.-vel szemben, mert a cég a reklámkampányaiban vélhetően megtévesztő módon állította, hogy a „Lidl a legolcsóbb élelmiszerlánc” – közölte a GVH.5000 forintért vettem ma a Sparban 0.7-es Jim Beamet két ajándék long drink pohárral, ezek tényleg hazudoznak összevissza!
bobi0092
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálatot indított a Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt.-vel szemben, mert a cég a reklámkampányaiban vélhetően megtévesztő módon állította, hogy a „Lidl a legolcsóbb élelmiszerlánc” – közölte a GVH.Le vannak már kicsit lassulva a fiúk, már jó pár hete kijött, hogy a Lidl-nek elég jól megy mostanában, romlik a reakcióidő... 😀
A tájékoztatás szerint a hivatal észlelte, hogy a Lidl idén február 13-tól alkalmazott kereskedelmi kommunikációjában „A Lidl a legolcsóbb élelmiszerlánc” állítást tette, amely az átlagfogyasztó számára azt sugallhatja, hogy a cég termékkínálata minden egyes többi magyarországi áruházlánchoz képest ténylegesen a legolcsóbb, és amely állítás vélhetően valótlan tartalmú.
Fel kellene nyomni a COOP-ot, mivel a szlogenjük évek óta: ÖNHÖZ A LEGKÖZELEBB.
Ezzel megtévesztettek engem, aki egy másik üzletlánchoz közel élek.
| Nem vagyok naív, nyilvánvalóan csak arról van szó, hogy ki kell szorítani a külföldi üzletláncokat, és ha kiszorítani nem is gáncsolni kell őket ott ahol lehet... |
bobi0092

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálatot indított a Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt.-vel szemben, mert a cég a reklámkampányaiban vélhetően megtévesztő módon állította, hogy a „Lidl a legolcsóbb élelmiszerlánc” – közölte a GVH.A tájékoztatás szerint a hivatal észlelte, hogy a Lidl idén február 13-tól alkalmazott kereskedelmi kommunikációjában „A Lidl a legolcsóbb élelmiszerlánc” állítást tette, amely az átlagfogyasztó számára azt sugallhatja, hogy a cég termékkínálata minden egyes többi magyarországi áruházlánchoz képest ténylegesen a legolcsóbb, és amely állítás vélhetően valótlan tartalmú.
Fel kellene nyomni a COOP-ot, mivel a szlogenjük évek óta: ÖNHÖZ A LEGKÖZELEBB.
Ezzel megtévesztettek engem, aki egy másik üzletlánchoz közel élek.
| Nem vagyok naív, nyilvánvalóan csak arról van szó, hogy ki kell szorítani a külföldi üzletláncokat, és ha kiszorítani nem is gáncsolni kell őket ott ahol lehet... |
több mint 2 éve
forbes.hu/uzlet/kunetz-laborvizsgalat-orvos-egeszsegugy/?utm_source=Facebook&utm_medium=ForbesHUEz sem fogja kiverni a biztosítèkot pedig.....
Na ez szép lesz. Sok sikert és kitartást annak, akinek valami baja van és nincs pénze magánellátásra.
Mondjuk ha nem diagnosztizálják akkor nincs betegség és papíron hasítani fog a magyar egészségügy.
cartman023
több mint 2 éve
forbes.hu/uzlet/kunetz-laborvizsgalat-orvos-egeszsegugy/?utm_source=Facebook&utm_medium=ForbesHUNa ez szép lesz. Sok sikert és kitartást annak, akinek valami baja van és nincs pénze magánellátásra.
Mondjuk ha nem diagnosztizálják akkor nincs betegség és papíron hasítani fog a magyar egészségügy.
több mint 2 éve
m.hvg.hu/itthon/20230710_Ruszin_Szendi_Romulusz_vezerkari_fonok_sereg_diplomacia_nagykovetjezsovka
több mint 2 éve
Már ránézésre is ütnivaló feje van...mint egy elkényeztetett kis gyrek. Olyan mint Petike.24.hu/belfold/2023/07/10/szechenyi-bank-birosag-vitezy-tamas-jellinek-daniel-maffia/amúgy igaza van, kár, hogy későn jött rá.
empty taxi
Jellinek még neres mércével is egy szarházi.
Amadeus von Dollárbaloldal
Amúgy mit csodálkozik Vitézy...így jár aki összefideszezi magát.
Úgy látszik ő is azt hitte, mint Simicska, hogy tudja kontrollálni OV-t...
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/07/10/szechenyi-bank-birosag-vitezy-tamas-jellinek-daniel-maffia/amúgy igaza van, kár, hogy későn jött rá.
empty taxi
Jellinek még neres mércével is egy szarházi.
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/07/10/szechenyi-bank-birosag-vitezy-tamas-jellinek-daniel-maffia/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
index.hu/belfold/2023/07/09/erd-valtoztatasi-tilalom-varos-agglomeracio-infrastruktura/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
A szög az eladósodás volt, ami lehetetlenné tette a szovjet hadsereg további közép-európai állomásoztatását. Persze az eladósodás és a fenntarthatatlan gazdasági helyzet nálunk is egyre nyilvánvalóbb volt, így Kádárék is elvesztették a maguk legitimitását, ami nagyjából azon alapult, hogy "Levertük 56-ot és itt maradnak a szovjetek, viszont nincs ÁVH, 3 évente mehetsz nyugatra és egy kicsit jobban fogsz élni mint anyádék".Az a szög Gorbacsov volt, nem Bős-Nagymaros.Amilyen ütemben terveznek akkugyárakat a fideszes szavazók kertvégébe, erre azért ne vegyél mérget (vegyit sem).Szerintem letarolja az országot a fidesz jövőre és jön az ellenzékváltás.. Ha csak a negyedét megcsinálta volna az ellenzék annak, ami ő ebben a 4-5 podcastban elmondott (sőt; már évek óta ezeket mondja, csak kevesebb közönségnek) akkor nem arról beszélgetnénk, hogy vajon hány ellenzéki várost tud megtartani (nem szerezni) jövőre az ellenzék.Oké. Részemről: ahhoz képest, hogy milyen nimbusza van/volt, elég nagy csalódás a csávó. Nem állítom, hogy hülye, de nem is akkora guru, mint gondoltam. Az például eléggé kiábrándító, hogy a személyes érzelmei, sértettségei tetten érhetők a szövegeiben.Azon kevés politikai elemző, akinek elolvasom ha ír valamit, elmegyek ha látom, hogy valahol előad/beszélget (túl ritkán csinálja sajnos), és most követem a partizános cuccát is.MC12Félig OFF. Akartam már kérdezni: Ruff Bálintról mit gondolsz? Onnan jutott eszembe, hogy megnéztem a Partizánon a Vétó c. sorozatát.
nagylaza, főpohárnok
Vannak dolgok amiben nem értek vele egyet, de magyar viszonylatban kiemelkedő kampány-stratéga - és pont ez a baj vele. Olvas nyugati szaksajtót, követi a trendeket, képben van (tud angolul, ami több celeb-politológusról nem mondható el ugye….). Viszont nulla a “bratyizó” képessége 😊 ez nagy hátránya volt a Botka-kampánynak anno. (Botka se volt soha egy bratyis-típus, így nehéz, valakinek vinnie kell ezt a karaktert is egy kampány-teamben)
MC12
nagylaza, főpohárnok
MC12
Wishful thinking, de Bős-Nagymaros volt az első szög a koporsóba anno.
Dzsokijuing
peterk2005 udvari bolond
több mint 2 éve
Ha már a hasonlatnál maradunk, Gorbi inkább a sírásó volt.Az a szög Gorbacsov volt, nem Bős-Nagymaros.Amilyen ütemben terveznek akkugyárakat a fideszes szavazók kertvégébe, erre azért ne vegyél mérget (vegyit sem).Szerintem letarolja az országot a fidesz jövőre és jön az ellenzékváltás.. Ha csak a negyedét megcsinálta volna az ellenzék annak, ami ő ebben a 4-5 podcastban elmondott (sőt; már évek óta ezeket mondja, csak kevesebb közönségnek) akkor nem arról beszélgetnénk, hogy vajon hány ellenzéki várost tud megtartani (nem szerezni) jövőre az ellenzék.Oké. Részemről: ahhoz képest, hogy milyen nimbusza van/volt, elég nagy csalódás a csávó. Nem állítom, hogy hülye, de nem is akkora guru, mint gondoltam. Az például eléggé kiábrándító, hogy a személyes érzelmei, sértettségei tetten érhetők a szövegeiben.Azon kevés politikai elemző, akinek elolvasom ha ír valamit, elmegyek ha látom, hogy valahol előad/beszélget (túl ritkán csinálja sajnos), és most követem a partizános cuccát is.MC12Félig OFF. Akartam már kérdezni: Ruff Bálintról mit gondolsz? Onnan jutott eszembe, hogy megnéztem a Partizánon a Vétó c. sorozatát.
nagylaza, főpohárnok
Vannak dolgok amiben nem értek vele egyet, de magyar viszonylatban kiemelkedő kampány-stratéga - és pont ez a baj vele. Olvas nyugati szaksajtót, követi a trendeket, képben van (tud angolul, ami több celeb-politológusról nem mondható el ugye….). Viszont nulla a “bratyizó” képessége 😊 ez nagy hátránya volt a Botka-kampánynak anno. (Botka se volt soha egy bratyis-típus, így nehéz, valakinek vinnie kell ezt a karaktert is egy kampány-teamben)
MC12
nagylaza, főpohárnok
MC12
Wishful thinking, de Bős-Nagymaros volt az első szög a koporsóba anno.
Dzsokijuing
peterk2005 udvari bolond
A gimit kezdtem a bősi tüntetések idején és alapélményem volt, hogy az emberek akkor hitték el először, hogy a közéleti apátia változtatható. Pedig a 800 ezres MSZMP élt és virult, a rendszer mozdíthatatlannak tűnt.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Nálunk is pont ugyanez van. Senkinek nem jó, de igazából mindenkinek megfelel.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
De, számon kérhető, csak nem a munkáltatók álomvilágában, amit a tiédhez hasonló csűrés-csavarással alakítanak olyanná, ahol végül lehet siránkozni, hogy itt már senki nem akar dolgozni. Évek óta nézem azt a versenyt, ahogy a primitív, minden motivációt kiölő, kizárólag gátlástalanságban kiemelkedő vezetők küzdenek a minden miatt vinnyogó, de soha semmi miatt fel nem szólaló munkavállalókkal. Mindenki elvan, mert a tulaj tud mutogatni, hogy itt amúgy se akar dolgozni senki, a munkavállaló eleget vinnyog, hogy megindokolja miért nem fog hajtani soha, és így szépen eldöcögnek a cégek a potenciáljuk 50%-án. Siralmas.Jah, de ez olyan, mint egy cég saját policyje. Amit önmaga alkalmaz önmagára. Úgy variálja ahogy csak akarja. Nem egy számonkérhető kötelezettség a munkavállalók részéről.Miről beszélsz? Most valamit nagyon bele láttál.Számodra.És az indító hozzászólás _pontosan_ ennyit is tett. Te kezdted el csűrni, mintha többről szólt volna.Azért eszem f*szom, hogy Jóska azt is meg kell magyaráznod, hogy ha valaki a megszokott 0.5-1 milla helyett egy húszezres ajándékutalványt kap, az tulajdonképpen oké, mert a főnök éppen spórol. 😀Azért magyarázom, mert amit írsz az is látványosan bizonyítja, hogy te sem érted.
Nem jönnél el hozzám dolgozni esetleg? Igérek neked havi két millát, és esküszöm, hogy 100k-t abból mindig meg is fogsz kapni!
peterk2005 udvari bolond
A jutalom az ajándék, nem járandóság. Bónusz, lehetőség, opció.
Ha ígérsz két mila fizetéstt, akkor ez van a szerződésben, és ha nem kapom meg, akkor nem megyek. Jutalom nincs a szerződésben.
Ha megkapom, majd évekig még kapok pluszba' év végén két milát ajándékba, annak örülök, megköszönöm, de ha idén csak húszezret kapok, attól még nem lépek ki, nem szegsz szerződést, csak sajnálni fogom, hogy szarabbul megy.
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
Számomra egy hibás munkavállalói attitűdről.
Őszentsége Sobri Jóska
Szabályozva van. Leggyorsabban fénymásoló dolgozó díj. Nyeremény: emlék lap és egymillió forint. Ez nem valtozott, csak jelezték, hogy most nem annyi lesz. Nyilván semmilyen következménye nincs ennek a munkáltatóra nézve, de ha le van írva és nem teljesítik az ciki. Az adott managementre nézve.
Nálunk is van év dolgozója díj és le van szabályozva ki nyerhet, hogyan bírálják el és mi a nyeremény.
Nemes samu09
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: andree
több mint 2 éve
Parom Szerb, es nekik van erre egy talan idevago szolasuk:szovjet mondás:
Nem tud a fonok olyan keveset fizetni, amilyen keveset en tudok dolgozni. Ez egy ketelu fegyver.
ulpianus
úgy teszünk, mintha dolgoznánk, ők meg úgy tesznek, mintha fizetnének.
buhloone mindstate
több mint 2 éve
Jah, de ez olyan, mint egy cég saját policyje. Amit önmaga alkalmaz önmagára. Úgy variálja ahogy csak akarja. Nem egy számonkérhető kötelezettség a munkavállalók részéről.Miről beszélsz? Most valamit nagyon bele láttál.Számodra.És az indító hozzászólás _pontosan_ ennyit is tett. Te kezdted el csűrni, mintha többről szólt volna.Azért eszem f*szom, hogy Jóska azt is meg kell magyaráznod, hogy ha valaki a megszokott 0.5-1 milla helyett egy húszezres ajándékutalványt kap, az tulajdonképpen oké, mert a főnök éppen spórol. 😀Azért magyarázom, mert amit írsz az is látványosan bizonyítja, hogy te sem érted.
Nem jönnél el hozzám dolgozni esetleg? Igérek neked havi két millát, és esküszöm, hogy 100k-t abból mindig meg is fogsz kapni!
peterk2005 udvari bolond
Ha ígérsz két mila fizetéstt, akkor ez van a szerződésben, és ha nem kapom meg, akkor nem megyek. Jutalom nincs a szerződésben.
Ha megkapom, majd évekig még kapok pluszba' év végén két milát ajándékba, annak örülök, megköszönöm, de ha idén csak húszezret kapok, attól még nem lépek ki, nem szegsz szerződést, csak sajnálni fogom, hogy szarabbul megy.
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
Számomra egy hibás munkavállalói attitűdről.
Őszentsége Sobri Jóska
Szabályozva van. Leggyorsabban fénymásoló dolgozó díj. Nyeremény: emlék lap és egymillió forint. Ez nem valtozott, csak jelezték, hogy most nem annyi lesz. Nyilván semmilyen következménye nincs ennek a munkáltatóra nézve, de ha le van írva és nem teljesítik az ciki. Az adott managementre nézve.
Nálunk is van év dolgozója díj és le van szabályozva ki nyerhet, hogyan bírálják el és mi a nyeremény.
Nemes samu09
több mint 2 éve
Egyrészt amit a jutalomról mondtál, az elméletileg helyed. Gyakorlatilag viszont kurva szarul jön ki, ha évről évre kurva sok pénz jár érte, most meg nem, mert igazságtalan. És mi van, ha már tavaly is megérdemelte volna a dolgozó, csak hátrasorolták, hogy elég lesz neki idén is, és most félmillióval jár rosszabbul? És a többi eddigi, az ő munkájuk ennyivel többet ér?Azért eszem f*szom, hogy Jóska azt is meg kell magyaráznod, hogy ha valaki a megszokott 0.5-1 milla helyett egy húszezres ajándékutalványt kap, az tulajdonképpen oké, mert a főnök éppen spórol. 😀Azért magyarázom, mert amit írsz az is látványosan bizonyítja, hogy te sem érted.
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska
Pláne, hogy szerintem ez egy ekkora szervezetnél nem tétel...
több mint 2 éve
Parom Szerb, es nekik van erre egy talan idevago szolasuk:Nem tud a fonok olyan keveset fizetni, amilyen keveset en tudok dolgozni. Ez egy ketelu fegyver.

Állat vagyok, ami enni kér...