Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
Az Apró-klán és Karácsony mellett a harmadik politikai szereplő, akit logikusan megéri támadni propagandaszempontból. Nem is értettem, hogy MZP és Fegyőr mit keresett még a plakátokon pár napja is. Mintha az ellenzék ma kezdene kampányolni, hogy Borkai kurvázik, Szájer meg buzi.Jó látni, hogy kapott egy briefinget a propaganda-osztály, hogy már nem a 2-3 éve súlytalan Márki-Zayt és Fegyőrt kell mocskolni.Arra gondolsz, hogy elemi erővel és kreativtiassal támadják MP-t, hogy milyen biciklit bérelt legutóbb?
Kampman
Toca
több mint 1 éve
Minden fenntartásom és kételyem ellenére pillanatnyilag erősen arra hajlok, hogy MP listájára fogok szavazni az EP-választáson. (Máshol nem is tudnék.🙂) Korábban azt mondtam, megvárom, kik veszik körül, de nem sok reményt fűzök hozzá, hogy tetszeni fog a társaság. Ehhez képest az a csapat, amit összehozott, kifejezetten kedvemre való. Sokat ugyan nem tudok róluk, azt viszont gondolom, érdemesek rá, hogy bizalmat kapjanak és kipróbáljuk őket.Ha később majd elbizonytalanodom, erre fogok gondolni:
Gyurcsány Ferenc: Egyetlenegy erős, meghatározó politikai erő van, ezek mi vagyunk
több mint 1 éve
Termeszetesen nem!ezeknek szerinted szükséges ilyesmi?Illetve ha nem, oda lehet állni MP mellé, mögé, ahogy MZP is teszi.Nah ez biztos nagyon hianyzik MP-nek😀
gabokocka
Kb azonnal vege is neki ha a legkisebb mertekben is egy kalap ala kerulbek
#haborupartidollarbaloldalsoros
yooker
r.baggio
Ezek jonnek egyelore alaptalanul es ezek ellen valamennyire vedve erzem de
En arra ertettem ha MZP (vagy barki) kozeledeset MP fogadja akar minimalisan is akkor viszont azonnal kampo neki
több mint 1 éve
Az is egy nagy csúsztatás, hogy csak a vesszen azorbán az üzenet, mert elmondtak már több tucat okot és nem is egyszer, de felesleges volt nekik, mert ezek szerint annak aki azt mondja, hogy az ellenzék csak a vesszen azorbánt tudja, annak sem ment át:ezek szerint semmi másnak nincs semmi, de semmi értélme, csak hogy Vesszen azorbán.
több mint 1 éve
Az, hogy a sok éve kormányzó pártnak nincs semmilyen pozitív üzenete, az valami egészen tragikus. Azt sem tartom jónak -és azért itt is elég sok kritika is van miatta - ha az ellenzék a le Orbánnál tovább nem jut egy kampány során, de, hogy az állítólag rendkívül tehetséges és milliárdokból gazdálkodó Fidesznek sincs semmi pozitív üzenete. Elkeserítő.a pozitív üzenetek kevésbé mozgosítanak mint a negatívok
zinedine5
sajnos ez van
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
nahát, a múltkor még más volt a szereposztás, nem?ezeknek szerinted szükséges ilyesmi?Illetve ha nem, oda lehet állni MP mellé, mögé, ahogy MZP is teszi.Nah ez biztos nagyon hianyzik MP-nek😀
gabokocka
yooker
r.baggio
több mint 1 éve
Nagy Imre szemüveges, MP napszemüveges.www.szabadeuropa.hu/a/rudas-janos-kit-erdekel-hogy-rogan-antalnak-milyen-taskaja-van/32908730.html
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Az, hogy a sok éve kormányzó pártnak nincs semmilyen pozitív üzenete, az valami egészen tragikus. Azt sem tartom jónak -és azért itt is elég sok kritika is van miatta - ha az ellenzék a le Orbánnál tovább nem jut egy kampány során, de, hogy az állítólag rendkívül tehetséges és milliárdokból gazdálkodó Fidesznek sincs semmi pozitív üzenete. Elkeserítő.Ez a plakát egyébként valami egészen lehangoló képet fest a magyar viszonyokról.ezeknek szerinted szükséges ilyesmi?Illetve ha nem, oda lehet állni MP mellé, mögé, ahogy MZP is teszi.Nah ez biztos nagyon hianyzik MP-nek😀
gabokocka
yooker
r.baggio
Szerencsére mifelénk nem sokat látok, vagy csak megtanultam teljesen ignorálni már, nem tudom.
Arról hogy a politika milyen szinten van, arról hogy az emberek milyen szinten vannak, nagyon durva.
És hogy ilyen "programmal" a sokadik kétharmad korát éljük, és hogy egy a pártból kiugrott politikust aki hirtelen ellenfél lett, a szemüvege miatt mocskolnak.
És működik. Elképesztő.
Mikey
több mint 1 éve
Egyelőre MP esetében úgy tűnik, hatástalan.Ez a plakát egyébként valami egészen lehangoló képet fest a magyar viszonyokról.ezeknek szerinted szükséges ilyesmi?Illetve ha nem, oda lehet állni MP mellé, mögé, ahogy MZP is teszi.Nah ez biztos nagyon hianyzik MP-nek😀
gabokocka
yooker
r.baggio
Szerencsére mifelénk nem sokat látok, vagy csak megtanultam teljesen ignorálni már, nem tudom.
Arról hogy a politika milyen szinten van, arról hogy az emberek milyen szinten vannak, nagyon durva.
És hogy ilyen "programmal" a sokadik kétharmad korát éljük, és hogy egy a pártból kiugrott politikust aki hirtelen ellenfél lett, a szemüvege miatt mocskolnak.
És működik. Elképesztő.
Mikey
Kiváncsi vagyok, az anyák napi debreceni nagygyűlésen mennyien lesznek.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Ez a plakát egyébként valami egészen lehangoló képet fest a magyar viszonyokról.ezeknek szerinted szükséges ilyesmi?Illetve ha nem, oda lehet állni MP mellé, mögé, ahogy MZP is teszi.Nah ez biztos nagyon hianyzik MP-nek😀
gabokocka
yooker
r.baggio
És működik. Elképesztő.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Jó látni, hogy kapott egy briefinget a propaganda-osztály, hogy már nem a 2-3 éve súlytalan Márki-Zayt és Fegyőrt kell mocskolni.Arra gondolsz, hogy elemi erővel és kreativtiassal támadják MP-t, hogy milyen biciklit bérelt legutóbb?
Kampman
több mint 1 éve
Jó látni, hogy kapott egy briefinget a propaganda-osztály, hogy már nem a 2-3 éve súlytalan Márki-Zayt és Fegyőrt kell mocskolni.
több mint 1 éve
Ezt akartam momdani, miért, így nem?ezeknek szerinted szükséges ilyesmi?Illetve ha nem, oda lehet állni MP mellé, mögé, ahogy MZP is teszi.Nah ez biztos nagyon hianyzik MP-nek😀
gabokocka
yooker
r.baggio
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
ezeknek szerinted szükséges ilyesmi?Illetve ha nem, oda lehet állni MP mellé, mögé, ahogy MZP is teszi.Nah ez biztos nagyon hianyzik MP-nek😀
gabokocka
yooker

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Illetve ha nem, oda lehet állni MP mellé, mögé, ahogy MZP is teszi.Nah ez biztos nagyon hianyzik MP-nek😀
gabokocka
több mint 1 éve
m.hvg.hu/itthon/20240420_kovacs-gergely-mkkp-12-kerulet-onkormanyzati-valasztas-vincze-geza-mszpEzt én is láttam, Ruff az egyik legviccesebb politológus és alapvetően jól látja a dolgokat.
ahogy Ruff Bálint mondta: ezért népszerű MP.
Amadeus von Dollárbaloldal
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
m.hvg.hu/itthon/20240420_kovacs-gergely-mkkp-12-kerulet-onkormanyzati-valasztas-vincze-geza-mszpahogy Ruff Bálint mondta: ezért népszerű MP.
több mint 1 éve
az lehet, hogy a DK nem a Fidesz része, de hogy szorosan együttműködnek elsősorban a korrupcióban, de más ügyekben is az egyértelmű. Vitézy beszélt róla nemrég, hogy a hármas metró felújítása körüli korrupcióban mindkét oldal érintett volt. ennek ellenére a BKK-ban ugyanazok az emberek ott vannak vezető pozícióban, akik részt vettek az orosz metrókocsik beszerzésében, Karácsony még csak ki sem rúgta őket. aztán ott volt még a négyes metró építése körüli korrupció, amiben szintén mind a ketten benne voltak, az MSZP vastagon, OLAF-jelentés is született róla, a NNI mégis megszüntette a büntetőeljárást, nem vették elő a volt maszoposokat. ugyanúgy ahogy a kispesti önkormányzatban évi 100 milliót kereső MSZP-s Lackner Csabát sem vették elő a hatóságok azóta sem (4,5 éve), pedig nála még fehér port is találtak, indult büntetőeljárás mint az NNI megszüntetett. cserébe a DK is tesz a Fidesznek szívességeket, például ráindítanak jelöltet az előválasztás győztesére, máshol pl. Miskolcon megakadályozták, hogy előválasztás legyen, megbuktatták a városban népszerű ellenzéki polgármestert, most két "ellenzéki" jelölt indul ott is, hogy Miskolcot visszaadják a Fidesz kezére, ahogy több budapesti kerületet is.Ugyanmár.A dk a fidesz része, nem ellenzék, a hegyaljai hírek után többé kár is így hivatkozni rájuk444.hu/2024/04/19/hiaba-az-elovalasztas-a-dk-megis-rainditja-a-jeloltjet-kovacs-gergelyre444.hu/2024/04/18/erzsebetvarosban-is-elindul-a-kutyapart
😊
Ellenzéki polgárháború, a Fidesz örül.
ender1112
r.baggio
ender1112
built for this shit
több mint 1 éve
Illetve ha nem, oda lehet állni MP mellé, mögé, ahogy MZP is teszi.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Vonat kivásárolta a Fidesz. Sajnálni nem kell.A Momentum utolsó esélye lesz, hogy feriektol távolra pozicionálják magukat és esetlegesen MP balliberális szövetségesei legyenek. Annácska nem is nagyon tudja mit nyilatkozzon, kicsit erre, kicsit arra, totyorog mint kezdő buzi a gőzfürdőben.Arra leszek kíváncsi akkor mit fog nyilatkozni, mikor kiderül, hogy nincs állása tovább az EU parlamentbe.
gabokocka
A Kálvinon belefutottam ma Vona kampány eseményébe, hallgattam pár percig. Ő azért még mindig tud beszélni, sajnálom, hogy MP megjelenésével esélyük sincs tényezővé válni jelenleg.
Tarsi
több mint 1 éve
2018, Lajos környékén keresd a választ.Ki vette meg?Vona kilóra van megvéve.A Momentum utolsó esélye lesz, hogy feriektol távolra pozicionálják magukat és esetlegesen MP balliberális szövetségesei legyenek. Annácska nem is nagyon tudja mit nyilatkozzon, kicsit erre, kicsit arra, totyorog mint kezdő buzi a gőzfürdőben.Arra leszek kíváncsi akkor mit fog nyilatkozni, mikor kiderül, hogy nincs állása tovább az EU parlamentbe.
gabokocka
A Kálvinon belefutottam ma Vona kampány eseményébe, hallgattam pár percig. Ő azért még mindig tud beszélni, sajnálom, hogy MP megjelenésével esélyük sincs tényezővé válni jelenleg.
Tarsi
Foldesi26
több mint 1 éve
Ki vette meg?Vona kilóra van megvéve.A Momentum utolsó esélye lesz, hogy feriektol távolra pozicionálják magukat és esetlegesen MP balliberális szövetségesei legyenek. Annácska nem is nagyon tudja mit nyilatkozzon, kicsit erre, kicsit arra, totyorog mint kezdő buzi a gőzfürdőben.Arra leszek kíváncsi akkor mit fog nyilatkozni, mikor kiderül, hogy nincs állása tovább az EU parlamentbe.
gabokocka
Tarsi
több mint 1 éve
Vona kilóra van megvéve.A Momentum utolsó esélye lesz, hogy feriektol távolra pozicionálják magukat és esetlegesen MP balliberális szövetségesei legyenek. Annácska nem is nagyon tudja mit nyilatkozzon, kicsit erre, kicsit arra, totyorog mint kezdő buzi a gőzfürdőben.Arra leszek kíváncsi akkor mit fog nyilatkozni, mikor kiderül, hogy nincs állása tovább az EU parlamentbe.
gabokocka
Tarsi
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=jtKUjWeHSu0A Fidesz egyetlen túlélési esélye ez az ember.
Negritis, a vajda
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.