NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
224
16
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
103
21
22:25
RedZone week 16
86
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
15
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
10
5
22:25
Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/07/11/lazar-janos-jogositvany-atalakitas-kresz-felulvizsgalatpedig spec ebben teljesen igaza van
Igen, végre lép valaki a gyorshajtók és versenyzők ellen! 😂
Toca
több mint 2 éve
Aztat már meg se mertem említeni.10 eurós vásárlásról akarsz bizonyítékot?Aztat bárki mondhassa.10€ vettem 0,7L Jack Danielst egy Stuttgarti Lildlben a múlt héten!A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálatot indított a Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt.-vel szemben, mert a cég a reklámkampányaiban vélhetően megtévesztő módon állította, hogy a „Lidl a legolcsóbb élelmiszerlánc” – közölte a GVH.5000 forintért vettem ma a Sparban 0.7-es Jim Beamet két ajándék long drink pohárral, ezek tényleg hazudoznak összevissza!
bobi0092
r.baggio
| Hanyatló Nyugat!!! |
nagir
Képet, számlát vagy megsetörtént.
Lúdas Solymi
Ne legyünk kicsinyesek, mondjuk egy teszem azt 2000 eurósról, arról igen!
Kampman
De nem a pénz mértéke a lényeg, hanem h ő még az olcsóbbnál is olcsóbban vette.
Persze, legközelebb meg már azt mondja, hogy rátukmálták és még fizettek is neki, hogy vigye el 😛
több mint 2 éve
10 eurós vásárlásról akarsz bizonyítékot?Aztat bárki mondhassa.10€ vettem 0,7L Jack Danielst egy Stuttgarti Lildlben a múlt héten!A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálatot indított a Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt.-vel szemben, mert a cég a reklámkampányaiban vélhetően megtévesztő módon állította, hogy a „Lidl a legolcsóbb élelmiszerlánc” – közölte a GVH.5000 forintért vettem ma a Sparban 0.7-es Jim Beamet két ajándék long drink pohárral, ezek tényleg hazudoznak összevissza!
bobi0092
r.baggio
| Hanyatló Nyugat!!! |
nagir
Lúdas Solymi
Ne legyünk kicsinyesek, mondjuk egy teszem azt 2000 eurósról, arról igen!
több mint 2 éve
Két este bevertük a Kollégákkal, egs!😉Aztat bárki mondhassa.10€ vettem 0,7L Jack Danielst egy Stuttgarti Lildlben a múlt héten!A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálatot indított a Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt.-vel szemben, mert a cég a reklámkampányaiban vélhetően megtévesztő módon állította, hogy a „Lidl a legolcsóbb élelmiszerlánc” – közölte a GVH.5000 forintért vettem ma a Sparban 0.7-es Jim Beamet két ajándék long drink pohárral, ezek tényleg hazudoznak összevissza!
bobi0092
r.baggio
| Hanyatló Nyugat!!! |
nagir
Lúdas Solymi
U.i.; Kaufland: Barilla tészta fél kilós 1€, az összes fajta...
leaflets.kaufland.com/de-DE/DE_de_KDZ_6640_D27/view/flyer/page/1
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Aztat bárki mondhassa.10€ vettem 0,7L Jack Danielst egy Stuttgarti Lildlben a múlt héten!A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálatot indított a Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt.-vel szemben, mert a cég a reklámkampányaiban vélhetően megtévesztő módon állította, hogy a „Lidl a legolcsóbb élelmiszerlánc” – közölte a GVH.5000 forintért vettem ma a Sparban 0.7-es Jim Beamet két ajándék long drink pohárral, ezek tényleg hazudoznak összevissza!
bobi0092
r.baggio
| Hanyatló Nyugat!!! |
nagir
több mint 2 éve
10€ vettem 0,7L Jack Danielst egy Stuttgarti Lildlben a múlt héten!A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálatot indított a Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt.-vel szemben, mert a cég a reklámkampányaiban vélhetően megtévesztő módon állította, hogy a „Lidl a legolcsóbb élelmiszerlánc” – közölte a GVH.5000 forintért vettem ma a Sparban 0.7-es Jim Beamet két ajándék long drink pohárral, ezek tényleg hazudoznak összevissza!
bobi0092
r.baggio
| Hanyatló Nyugat!!! |

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Azért rögzítsük: Orbán és sleppje hatalmasat égett ezzel a "megfúrom a svéd NATO-csatlakozást" projekttel. A kudarc látványos. A zseniális államférfit, minden idők legnagyobb magyar politikusát úgy pöckölték le, mint büdös poloskát az ablaküvegről. Hiába próbált cinkelt kártyákkal játszani, neki nem osztottak lapot. Közben megint sikerült belevinnie az országot egy olyan játszmába, aminek az égvilágon semmi értelme nem volt: nem nyertünk, csak vesztettünk.És szerinted ez a híveket érdekli?
nagylaza, főpohárnok
Kb. annyira mint az oroszokat az amit Prigo meg Erdogan művelt. Semennyire.
És ez a lényeg, mert amíg az itthoni szemétdombon ő a kakas, addig minden ok.
több mint 2 éve
Azért rögzítsük: Orbán és sleppje hatalmasat égett ezzel a "megfúrom a svéd NATO-csatlakozást" projekttel. A kudarc látványos. A zseniális államférfit, minden idők legnagyobb magyar politikusát úgy pöckölték le, mint büdös poloskát az ablaküvegről. Hiába próbált cinkelt kártyákkal játszani, neki nem osztottak lapot. Közben megint sikerült belevinnie az országot egy olyan játszmába, aminek az égvilágon semmi értelme nem volt: nem nyertünk, csak vesztettünk.
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/07/11/lazar-janos-jogositvany-atalakitas-kresz-felulvizsgalatA mi kis operatív Himmlerünk nagy elánnal vágta bele magát a feladatok közé. Tényleg csak hatalmat kell neki adni, és onnantól valami a környezetében történni fog. Palkovics volt hasonló karakter, csak merfoldekkel ócskabb politikusi képességekkel.
Igen, végre lép valaki a gyorshajtók és versenyzők ellen! 😂
Toca
több mint 2 éve
ne haragudj de te mi a faszról beszélsz. itthon nincs létbiztonság és tervezhető jövő. nézd meg mit csináltak a csokkal, az szja kedvezménnyel. nem is értem a hozzászólásod. az enyém arra akart kifutni, hogy mi van még amit elveszthet az egyszeri ember itthon. amiről sobri beszél egy nem ilyen retek-szar-megalkuvó társadalomban már kibaszta volna a biztosítékot, idáig el se jutnának, hogy azon kelljen matekozni, amin most nekünk.Mesélj még. Ha Orbánt elzavarnák, másnap nem lenne vezetékes víz és áram? Meg akkor a telefont is közvetlenül a parlamentből veszed?létbiztonság? ne viccelj velem, most se tudod már kiszámítani mit hoz a következő hónap, mert gondolnak egyet azt áthúzzák minden terved.Létbiztonság, vezetékes víz, áram, színestévé, telefon, kaja, és a szomszéd se néz hülyén rád, hogy mit variálsz.őszintén érdekel, hogy mi az a több vesztenivaló, amiről beszélszUtóbb.Nem hiszem, mert erre is csak az lesz a válasz, hogy az ellenzék a hibás, meg Brüsszel, meg egyébként is háláltlanok a tanárok, hiszen kereshetnének akár 800 ezret is, de nekik ez is kevés. A szülő meg átkozódik egyet otthon, aztán megoldja, majd behúzza az X-et a fideszre legközelebb is, nehogy 2 órányira kelljen vinnie a gyereket majd 1 helyett, mert igazából attól védik most meg, nem pedig az eddigi jót cseszik el...Szerintem meg nem lehet örökké elkenni a szart. Ez a posztmodern gyűlöletpropaganda sem egy örökéletű cheatcode. A pleb előbb utóbb morgolódni fog.
StormST
Hanni
Vagy azután.
A 21.századi kapitalista fogyasztói társadalomban nem opció a forradalom. Már mindenkinek több a vesztenivalója, mint valaha a történelem során, így a zsörtölődésen, morgolódáson kívül mit tudna tenni? Semmit.
Őszentsége Sobri Jóska
Fontos_Vidra
A fogyasztói társadalom basic ördögi körei.
Őszentsége Sobri Jóska
Fontos_Vidra
Nemes samu09
több mint 2 éve
Ebben egyébként igaza van Sobrinak mégha túlzóan is írta le a dolgot.Mesélj még. Ha Orbánt elzavarnák, másnap nem lenne vezetékes víz és áram? Meg akkor a telefont is közvetlenül a parlamentből veszed?létbiztonság? ne viccelj velem, most se tudod már kiszámítani mit hoz a következő hónap, mert gondolnak egyet azt áthúzzák minden terved.Létbiztonság, vezetékes víz, áram, színestévé, telefon, kaja, és a szomszéd se néz hülyén rád, hogy mit variálsz.őszintén érdekel, hogy mi az a több vesztenivaló, amiről beszélszUtóbb.Nem hiszem, mert erre is csak az lesz a válasz, hogy az ellenzék a hibás, meg Brüsszel, meg egyébként is háláltlanok a tanárok, hiszen kereshetnének akár 800 ezret is, de nekik ez is kevés. A szülő meg átkozódik egyet otthon, aztán megoldja, majd behúzza az X-et a fideszre legközelebb is, nehogy 2 órányira kelljen vinnie a gyereket majd 1 helyett, mert igazából attól védik most meg, nem pedig az eddigi jót cseszik el...Szerintem meg nem lehet örökké elkenni a szart. Ez a posztmodern gyűlöletpropaganda sem egy örökéletű cheatcode. A pleb előbb utóbb morgolódni fog.
StormST
Hanni
Vagy azután.
A 21.századi kapitalista fogyasztói társadalomban nem opció a forradalom. Már mindenkinek több a vesztenivalója, mint valaha a történelem során, így a zsörtölődésen, morgolódáson kívül mit tudna tenni? Semmit.
Őszentsége Sobri Jóska
Fontos_Vidra
Őszentsége Sobri Jóska
Fontos_Vidra
Nemes samu09
Az emberek féltik azt amit eddig megszereztek és hát a '90-es években meg 2008-ban (Gyurcsány elmúltnyolcéve) alatt igen sokan sokat veszítettek.
A Fidesz meg megígérte nekik, hogy megvédi azt a keveset is ami van.
Az lényegtelen, hogy ők lopják ki az emberek alól és mindig másra fogják, de ha valaki ennyire elhiszi a propagandát és azt, hogy a Fidesz nélkül rosszabb lenne vagy sokkal rosszabb, azzal nem tudsz mit csinálni.
Így, hogy most nem nagyon rossz hanem csak kicsit rossz vagy szimplán rossz, de remélhetőleg nem sokáig, mert a Fidesz megvéd gonoszbrüsszeltől, ezt elviselik, mert ott a távolban a remény, hogy ha majd vége ennek a háborúnak amit a kokósnáciukránzselé meg a hibbantbiden csinál, akkor minden jóra fordul, mert olcsó lesz megint a gáz meg az olaj.
Egy kicsit szenvedünk, dehát túléltünk már annyi mindent, lehetne rosszabb is, de legalább itt nincsenek migránsok, a gyerekeinket se műtik át buzivá, hát nem jobb ez mint a nyugati fertő pénze?
A valósággal meg nem kell foglalkozni, az csak árt.
több mint 2 éve
Mesélj még. Ha Orbánt elzavarnák, másnap nem lenne vezetékes víz és áram? Meg akkor a telefont is közvetlenül a parlamentből veszed?létbiztonság? ne viccelj velem, most se tudod már kiszámítani mit hoz a következő hónap, mert gondolnak egyet azt áthúzzák minden terved.Létbiztonság, vezetékes víz, áram, színestévé, telefon, kaja, és a szomszéd se néz hülyén rád, hogy mit variálsz.őszintén érdekel, hogy mi az a több vesztenivaló, amiről beszélszUtóbb.Nem hiszem, mert erre is csak az lesz a válasz, hogy az ellenzék a hibás, meg Brüsszel, meg egyébként is háláltlanok a tanárok, hiszen kereshetnének akár 800 ezret is, de nekik ez is kevés. A szülő meg átkozódik egyet otthon, aztán megoldja, majd behúzza az X-et a fideszre legközelebb is, nehogy 2 órányira kelljen vinnie a gyereket majd 1 helyett, mert igazából attól védik most meg, nem pedig az eddigi jót cseszik el...Szerintem meg nem lehet örökké elkenni a szart. Ez a posztmodern gyűlöletpropaganda sem egy örökéletű cheatcode. A pleb előbb utóbb morgolódni fog.
StormST
Hanni
Vagy azután.
Őszentsége Sobri Jóska
Fontos_Vidra
Őszentsége Sobri Jóska
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
hang.hu/belfold/maratoni-kormanyules-jon-a-nato-csucs-utan-155929 nah, a bator nyomógombokat ossze is hivta. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/07/11/lazar-janos-jogositvany-atalakitas-kresz-felulvizsgalatIgen, végre lép valaki a gyorshajtók és versenyzők ellen! 😂
Szerkesztette: Toca
több mint 2 éve
Ha a NATO-csúcson az amerikai elnök mindenkivel lejattolna, csak Orbánnal nem, akkor menne a nagy ellenzéki megfejtés, hogy Putyin pincsije, nem működik a hintapolitika, nem vesznek minket komolyan nyigaton, és a többi idétlen ellenzéki toposz.Előtte fogadott tíz dolcsiba, hogy Orbán megnyalja a szája szélét, ha kezet fog vele.
Na de az mit jelent, ha az USA elnöke csak Orbánnal jattol le, és senki mással?
telex.hu/kulfold/2023/07/11/joe-biden-kezet-fogott-orban-viktorral
Én cinikus vagyok, szerintem egyik se jelent semmit, legfeljebb Biden örült, hogy lát egy ismerős arcot, bár nem tudta hol van éppen, de érdekelne pár ellenzéki megfejtés a történtekre.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
A Nemzeti Novicsok gyár teszteredményeit még várjukVagy Biden kezét bekenték novicsokkal.Vagy már tudta, hogy most már Orkbán sem fog baszakodni a svédekkel, és megköszönte neki. 😀Ha a NATO-csúcson az amerikai elnök mindenkivel lejattolna, csak Orbánnal nem, akkor menne a nagy ellenzéki megfejtés, hogy Putyin pincsije, nem működik a hintapolitika, nem vesznek minket komolyan nyigaton, és a többi idétlen ellenzéki toposz.a többiekkel már találkozott, egyedül OVt nem engedték be az állami vezetők közül az előtte lévő zárt megbeszélésre.
Én cinikus vagyok, szerintem egyik se jelent semmit, legfeljebb Biden örült, hogy lát egy ismerős arcot, bár nem tudta hol van éppen, de érdekelne pár ellenzéki megfejtés a történtekre.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Zsellértelkes Vrij
empty taxi
több mint 2 éve
Vagy Biden kezét bekenték novicsokkal.Vagy már tudta, hogy most már Orkbán sem fog baszakodni a svédekkel, és megköszönte neki. 😀Ha a NATO-csúcson az amerikai elnök mindenkivel lejattolna, csak Orbánnal nem, akkor menne a nagy ellenzéki megfejtés, hogy Putyin pincsije, nem működik a hintapolitika, nem vesznek minket komolyan nyigaton, és a többi idétlen ellenzéki toposz.a többiekkel már találkozott, egyedül OVt nem engedték be az állami vezetők közül az előtte lévő zárt megbeszélésre.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Zsellértelkes Vrij

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Vagy már tudta, hogy most már Orkbán sem fog baszakodni a svédekkel, és megköszönte neki. 😀Ha a NATO-csúcson az amerikai elnök mindenkivel lejattolna, csak Orbánnal nem, akkor menne a nagy ellenzéki megfejtés, hogy Putyin pincsije, nem működik a hintapolitika, nem vesznek minket komolyan nyigaton, és a többi idétlen ellenzéki toposz.a többiekkel már találkozott, egyedül OVt nem engedték be az állami vezetők közül az előtte lévő zárt megbeszélésre.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
létbiztonság? ne viccelj velem, most se tudod már kiszámítani mit hoz a következő hónap, mert gondolnak egyet azt áthúzzák minden terved.Létbiztonság, vezetékes víz, áram, színestévé, telefon, kaja, és a szomszéd se néz hülyén rád, hogy mit variálsz.őszintén érdekel, hogy mi az a több vesztenivaló, amiről beszélszUtóbb.Nem hiszem, mert erre is csak az lesz a válasz, hogy az ellenzék a hibás, meg Brüsszel, meg egyébként is háláltlanok a tanárok, hiszen kereshetnének akár 800 ezret is, de nekik ez is kevés. A szülő meg átkozódik egyet otthon, aztán megoldja, majd behúzza az X-et a fideszre legközelebb is, nehogy 2 órányira kelljen vinnie a gyereket majd 1 helyett, mert igazából attól védik most meg, nem pedig az eddigi jót cseszik el...Szerintem meg nem lehet örökké elkenni a szart. Ez a posztmodern gyűlöletpropaganda sem egy örökéletű cheatcode. A pleb előbb utóbb morgolódni fog.
StormST
Hanni
Vagy azután.
Őszentsége Sobri Jóska
Fontos_Vidra
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
hvg.hu/gazdasag/20230711_elelmiszerinflacio_bevasarlas_boltok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Én cinikus vagyok, szerintem egyik se jelent semmit, legfeljebb Biden örült, hogy lát egy ismerős arcot, bár nem tudta hol van éppen, de érdekelne pár ellenzéki megfejtés a történtekre.Mondok egy igazi ellenzékileg szimpatikus forgatókönyvet.
Őszentsége Sobri Jóska
Már mindenkivel találkozott előtte, természetesen vitykó ezeknek a belső köröknek már nem tagja, de azért a fotó miatt és illemből vele is jattolni kellett.
szerk: Csebi megelőzött 29 mpvel damn
Szerkesztette: Hanni
több mint 2 éve
Ha a NATO-csúcson az amerikai elnök mindenkivel lejattolna, csak Orbánnal nem, akkor menne a nagy ellenzéki megfejtés, hogy Putyin pincsije, nem működik a hintapolitika, nem vesznek minket komolyan nyigaton, és a többi idétlen ellenzéki toposz.a többiekkel már találkozott, egyedül OVt nem engedték be az állami vezetők közül az előtte lévő zárt megbeszélésre.
Őszentsége Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Ha a NATO-csúcson az amerikai elnök mindenkivel lejattolna, csak Orbánnal nem, akkor menne a nagy ellenzéki megfejtés, hogy Putyin pincsije, nem működik a hintapolitika, nem vesznek minket komolyan nyigaton, és a többi idétlen ellenzéki toposz.Biden tudja, hogy csak Viktorovics áll a béke pártáján, ő és a többiek is háborúpártiak. :/
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Ha a NATO-csúcson az amerikai elnök mindenkivel lejattolna, csak Orbánnal nem, akkor menne a nagy ellenzéki megfejtés, hogy Putyin pincsije, nem működik a hintapolitika, nem vesznek minket komolyan nyigaton, és a többi idétlen ellenzéki toposz.Biden szerintem lassan a takarítóval is kezet fogna, ha odalépne elé és előtte nem törnék ketté a gerincét a szekusok... 😀
Őszentsége Sobri Jóska

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!