NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Karácsonyi dupla
30
13
19:00-től, NETFLIX
Politika
46 feliratkozó
több mint 2 éve
Klaci79
22 370
Lengyelország se kapja meg.Ezen országok sem kapják meg a pénzeket az eu-tól? Csak kérdezem...Mondtam, ugyanaz mint a covid. Nem kezelik jobban, de drasztikusan (!) rosszabbul sem. A lehetőségeik erősen be vannak határolva, a forint kitettsége pedig alapvetően meghatározzák ezeket a gazdasági változásokat, illetve hogy ez Mo jobban érintik.Lengyel zlotyi: januárban 4,5-4,6 zlotyi volt egy EUR, a csúcs 4,9 volt, most hetek óta 4,6-4,7 között mozog. Legyen 2% romlás.
Nem látom a jelenlegi költségvetési helyzetben hogy mit lehetne tenni hogy érezhetően (!) kevesebb legyen az infláció illetve hogy a forint ne 400 körül lebegjen.
Egy biztos: most nem lehet azt mondani hogy az eu-s pénzek miatt spekulálnak...
davemayer
Cseh korona: januári átlag 24,25, mostanság 24,75, 2% romlás.
Magyar forint: január 360, most 400, 11%.
2% vs 11% nem tudom, mennyire számít drasztikusnak.
somoskovig
davemayer
Vagy ez csak költői kérdés volt?
több mint 2 éve
A lengyelek még nem. És mi is megkaphatnánk simán, csak ugye kinek mit intéz a kormánya. Tehát ebben pont lehetne érezhetően többet/mást tenni.Ezen országok sem kapják meg a pénzeket az eu-tól? Csak kérdezem...Mondtam, ugyanaz mint a covid. Nem kezelik jobban, de drasztikusan (!) rosszabbul sem. A lehetőségeik erősen be vannak határolva, a forint kitettsége pedig alapvetően meghatározzák ezeket a gazdasági változásokat, illetve hogy ez Mo jobban érintik.Lengyel zlotyi: januárban 4,5-4,6 zlotyi volt egy EUR, a csúcs 4,9 volt, most hetek óta 4,6-4,7 között mozog. Legyen 2% romlás.
Nem látom a jelenlegi költségvetési helyzetben hogy mit lehetne tenni hogy érezhetően (!) kevesebb legyen az infláció illetve hogy a forint ne 400 körül lebegjen.
davemayer
somoskovig
davemayer
több mint 2 éve
ki a felelős azért hogy mi nem kapjuk?Ezen országok sem kapják meg a pénzeket az eu-tól? Csak kérdezem...Mondtam, ugyanaz mint a covid. Nem kezelik jobban, de drasztikusan (!) rosszabbul sem. A lehetőségeik erősen be vannak határolva, a forint kitettsége pedig alapvetően meghatározzák ezeket a gazdasági változásokat, illetve hogy ez Mo jobban érintik.Lengyel zlotyi: januárban 4,5-4,6 zlotyi volt egy EUR, a csúcs 4,9 volt, most hetek óta 4,6-4,7 között mozog. Legyen 2% romlás.
davemayer
somoskovig
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Kitettségben nincs igen.A magyar forintnak az egész EU-ban nincs párja.Mondtam, ugyanaz mint a covid. Nem kezelik jobban, de drasztikusan (!) rosszabbul sem. A lehetőségeik erősen be vannak határolva, a forint kitettsége pedig alapvetően meghatározzák ezeket a gazdasági változásokat, illetve hogy ez Mo jobban érintik.Lengyel zlotyi: januárban 4,5-4,6 zlotyi volt egy EUR, a csúcs 4,9 volt, most hetek óta 4,6-4,7 között mozog. Legyen 2% romlás.
davemayer
somoskovig
nagylaza
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Ezen országok sem kapják meg a pénzeket az eu-tól? Csak kérdezem...Mondtam, ugyanaz mint a covid. Nem kezelik jobban, de drasztikusan (!) rosszabbul sem. A lehetőségeik erősen be vannak határolva, a forint kitettsége pedig alapvetően meghatározzák ezeket a gazdasági változásokat, illetve hogy ez Mo jobban érintik.Lengyel zlotyi: januárban 4,5-4,6 zlotyi volt egy EUR, a csúcs 4,9 volt, most hetek óta 4,6-4,7 között mozog. Legyen 2% romlás.
davemayer
somoskovig
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
hvg.hu/gazdasag/20220614_ryanair_nagymarton_extraprofitadoÉn azt hittem április 3-án arról szavaztunk, hogy kimaradunk a háborúból.
hoppá 😀
Amadeus
De jó látni, hogy Nagy Márton elképedve figyeli a piac működését.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Ha azt hiszed, hogy vitatkozni fogok veled, akkor tévedsz. | (Szerintem is.) |Schiffer egy idióta.12 év teljhatalom alatt mit tehetett volna szegény OrbánViktór?Schiffer András már 2019-ben megmondta: nettó hazaárulás követelni az euró bevezetését.
Akié a hatalom, azé a felelősség. Viszontlátásra.
Amúgy meg, ki találta ki, hogy nem is akarunk itthon eurót?
Na ugye.
Amadeus
nagylaza
Amadeus
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 005
Schiffer egy idióta.12 év teljhatalom alatt mit tehetett volna szegény OrbánViktór?Schiffer András már 2019-ben megmondta: nettó hazaárulás követelni az euró bevezetését.
Na ugye.
Amadeus
nagylaza
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
hvg.hu/gazdasag/20220614_ryanair_nagymarton_extraprofitadoIgen ezem visitottam a rohogestol
hoppá 😀
Amadeus
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
12 év teljhatalom alatt mit tehetett volna szegény OrbánViktór?Schiffer András már 2019-ben megmondta: nettó hazaárulás követelni az euró bevezetését.
Na ugye.
Amadeus
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 005
hvg.hu/gazdasag/20220614_ryanair_nagymarton_extraprofitadohoppá 😀
több mint 2 éve
Én egy kérdéssel provokálnék: ha a negatív folyamatokért szinte abszolút nem felelős a kormány, akkor az elmúlt 12 év gazdasági csodája sem a kifejezetten az ő művük?mint faterom mondta gyerekkoromba "ne foglalkozz azzal hogy mások mit csinálnak"
r.baggio
mikor mondtam hogy dehát mások is mehetnek ide-oda
de persze simán jött a "mit fognak hozzá szólni az emberek"
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Ez még lemaradt:A fidesz-kdnp kommunikációs igazgatójának tegnapi posztja:Tökéletesen passzol ehhez a mai ámokfutás isVajon egy fideszes megérti hogy végső soron mi fizetünk mindent? A kérdés költői.
m.hvg.hu/gazdasag/20220614_gyenge_forint_nagy_marton
Ezek az államcsődig már meg se állnak, de már beállt sajnos az a patológiás állapot, hogy mindig mindenki más hibás lesz, de ők egy pillanatig sem
Na ilyen a magyar néplélek
r.baggio
Jól csinálják, hogy nem közvetlenül, hanem csak közvetve megy a szopatás.
Vrij6
"Gyurcsány Ferenc tegnap kijelölte az irányt a baloldalnak: Ők nem hibásak, minden csak csalás és ámítás, a háború okozta inflációról meg a Fidesz tehet.
Sosem változnak...
XXX"
Beteg mind, csak az a kérdés hogy mennyire van mélyen a szakadék alja
r.baggio
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 005
12 év teljhatalom alatt mit tehetett volna szegény OrbánViktór? Akié a hatalom, azé a felelősség. Viszontlátásra.
Na ugye.
több mint 2 éve
Valaki ezeket tényeknek hívja, valaki meg légből kapott mesének, ami a világgazdaság minden szegmensébe beépült sorosügynökök alázatos aknamunkájának eredménye. Ezt vagy elfogadod vagy nem, így van, a lényeg, hogy erősen kell hinni benne.A fogtündér létezik!!4 posztmodern vagy mi a fene
Én egy kérdéssel provokálnék: ha a negatív folyamatokért szinte abszolút nem felelős a kormány, akkor az elmúlt 12 év gazdasági csodája sem a kifejezetten az ő művük?
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
A magyar forintnak az egész EU-ban nincs párja.Mondtam, ugyanaz mint a covid. Nem kezelik jobban, de drasztikusan (!) rosszabbul sem. A lehetőségeik erősen be vannak határolva, a forint kitettsége pedig alapvetően meghatározzák ezeket a gazdasági változásokat, illetve hogy ez Mo jobban érintik.Lengyel zlotyi: januárban 4,5-4,6 zlotyi volt egy EUR, a csúcs 4,9 volt, most hetek óta 4,6-4,7 között mozog. Legyen 2% romlás.
davemayer
somoskovig
több mint 2 éve
Te most tényekkel provokálsz?Mondtam, ugyanaz mint a covid. Nem kezelik jobban, de drasztikusan (!) rosszabbul sem. A lehetőségeik erősen be vannak határolva, a forint kitettsége pedig alapvetően meghatározzák ezeket a gazdasági változásokat, illetve hogy ez Mo jobban érintik.Lengyel zlotyi: januárban 4,5-4,6 zlotyi volt egy EUR, a csúcs 4,9 volt, most hetek óta 4,6-4,7 között mozog. Legyen 2% romlás.
davemayer
somoskovig
több mint 2 éve
Nem latod at a zsenialitast, a 11 tobb mint a 2 nem?Mondtam, ugyanaz mint a covid. Nem kezelik jobban, de drasztikusan (!) rosszabbul sem. A lehetőségeik erősen be vannak határolva, a forint kitettsége pedig alapvetően meghatározzák ezeket a gazdasági változásokat, illetve hogy ez Mo jobban érintik.Lengyel zlotyi: januárban 4,5-4,6 zlotyi volt egy EUR, a csúcs 4,9 volt, most hetek óta 4,6-4,7 között mozog. Legyen 2% romlás.
davemayer
somoskovig
Van meg kerdes?
több mint 2 éve
Használj ilyeneket 🤣🤣🤣🤣🤣Mondtam, ugyanaz mint a covid. Nem kezelik jobban, de drasztikusan (!) rosszabbul sem. A lehetőségeik erősen be vannak határolva, a forint kitettsége pedig alapvetően meghatározzák ezeket a gazdasági változásokat, illetve hogy ez Mo jobban érintik.Kár, hogy nem lehet röhögős jelet rakni.
davemayer
Bazzani
több mint 2 éve
Gyurcsány!Mondtam, ugyanaz mint a covid. Nem kezelik jobban, de drasztikusan (!) rosszabbul sem. A lehetőségeik erősen be vannak határolva, a forint kitettsége pedig alapvetően meghatározzák ezeket a gazdasági változásokat, illetve hogy ez Mo jobban érintik.Lengyel zlotyi: januárban 4,5-4,6 zlotyi volt egy EUR, a csúcs 4,9 volt, most hetek óta 4,6-4,7 között mozog. Legyen 2% romlás.
davemayer
somoskovig
több mint 2 éve
Mondtam, ugyanaz mint a covid. Nem kezelik jobban, de drasztikusan (!) rosszabbul sem. A lehetőségeik erősen be vannak határolva, a forint kitettsége pedig alapvetően meghatározzák ezeket a gazdasági változásokat, illetve hogy ez Mo jobban érintik.Lengyel zlotyi: januárban 4,5-4,6 zlotyi volt egy EUR, a csúcs 4,9 volt, most hetek óta 4,6-4,7 között mozog. Legyen 2% romlás.
davemayer
több mint 2 éve
Kár, hogy nem lehet röhögős jelet rakni.Mondtam, ugyanaz mint a covid. Nem kezelik jobban, de drasztikusan (!) rosszabbul sem. A lehetőségeik erősen be vannak határolva, a forint kitettsége pedig alapvetően meghatározzák ezeket a gazdasági változásokat, illetve hogy ez Mo jobban érintik.Azt írtad az előző hozzászólásodban, hogy nézzük meg a többi eu országot, azok is elég nagy károkat szenvednek. Ezek a károk mondjuk nem tudom most hirtelen mik, a "vita" inkább az egyén szintjén van, hogy mennyire kezelik máshol jobban/rosszabbul a gazdasági folyamatokat.Ne vedd támadásnak, nem annak szántam.Ezt inkább áthozom a Vicc topikból.Te arról beszélsz ami egy korábbi folyamat eredménye, ennek a mostani forint gyengülésnek csak hónapokkal éreznéd meg a hatását, ha addigra nem rendeződik vissza.Konkrétan nekem az ad okot a sírásra, hogy minden import alapanyag 20%-ot emelkedett az elmúlt pár hónapban, ami szépen beépült az árakba, növeli az inflációt. Emiatt (is) a januári bérem konkrétan 15%-kal kevesebbet ér.Ez oké, de konkrétan neked ebben mi ad okot sírásra?Nem ide-oda mászkál, hanem folyamatosan gyengül és nem ám úgy mint a cseh korona és társai hanem sokkal jobban! Állítólag azért nincs euronk, hogy Matolcsyéknak legyen még egy fegyverük a saját pénz leérékelésével, ehhez képest ezzel csalogatjuk és tartjuk itt a külföldi tőkét, plusz a NER meggazdagodásának egyik legjobb játékszere lett...Ha van sok euród, akkor ez jó, ha meg nincs, akkor tökmindegy.Az apa férfiÉn inkább sírni tudnék...🥴
Az anya nő
A benzin marad 480
Az € meg 402...
Heisman
nagir
Mivel szomorít el konkrétan az árfolyam ide-oda mászkálása?
(Talán ha épp most akarsz sokat venni, de annak kicsi a valószínűsége, mivel akkor vettél volna már 1-2-5 hónapja.)
Sobri Jóska
De ez itt már nagyon OFF
nagir
Sobri Jóska
Autót akarok venni, ami eddig 10millió volt, most 12millió. A nyaralás 20%-kal drágább. Konkrétan. De ezt te is nyilvánvalóan tudod, csak le kéne jönni az Orbán egy zseni, ezért minden fasza pályáról.
vpi
Egyébként meg Orbán nem tud akkora zseni lenni hogy kivonja a magyar gazdaságot az adott nemzetközi hatások alól.
Nem mondom hogy az itteni helyzet csak ennek köszönhető, de nem is várhattok csodát, hogy majd egy ekkora gazdaságot az eu-s támadásokkal együtt simán megvédenek, kb lehetetlen.
Èrdemes lenne más eu-s országokat is megnézni, komolyabb gazdaságok is elég nagy károkat szenvednek el.
Olyan ez az infláció mint a covid vs eü volt, ott is a csodát vártátok, és azonnal.
davemayer
Nem tudom, miért támadsz nekem, annyi volt a kérdés, hogy konkrétan milyen hatással van rám a 402-es euró. Szeretnétek ha ez valami elvont dolog lenne, de nem az.
vpi
davemayer
Pár hete 390-nél végignéztem, most nem fogom mert lusta vagyok, de messze a régiós devizák közül a forint volt a leginkább lemaradva. Nyilván azóta a kuna a bejelentett átállás miatt még inkább elszakadt a forinttól. Még az a zlotyi is jobban teljesített, ahol ugyanúgy nincsenek eurós források a megállapodások hiánya miatt.
Az infláció áprilisban 9 országban volt magasabb, mint nálunk, ezek közül egy "nyugati" van Hollandia. Májusra aztán már átlendült 10% fölé a magyar is, mindezt úgy sikerült, hogy hatósági árak vannak. Tudom, hogy válság van mindenütt, de ezekből az adatokból kiindulva, szerinted jól kezelik Magyarországon a válságot? Tényleg kiváncsi lennék, hogy mi az, amit nem veszek észre a sok között.
Klaci79
davemayer
több mint 2 éve
12 évük volt tenni bármit, hogy ne legyünk kitéve mindennek.Mondtam, ugyanaz mint a covid. Nem kezelik jobban, de drasztikusan (!) rosszabbul sem. A lehetőségeik erősen be vannak határolva, a forint kitettsége pedig alapvetően meghatározzák ezeket a gazdasági változásokat, illetve hogy ez Mo jobban érintik.Azt írtad az előző hozzászólásodban, hogy nézzük meg a többi eu országot, azok is elég nagy károkat szenvednek. Ezek a károk mondjuk nem tudom most hirtelen mik, a "vita" inkább az egyén szintjén van, hogy mennyire kezelik máshol jobban/rosszabbul a gazdasági folyamatokat.Ne vedd támadásnak, nem annak szántam.Ezt inkább áthozom a Vicc topikból.Te arról beszélsz ami egy korábbi folyamat eredménye, ennek a mostani forint gyengülésnek csak hónapokkal éreznéd meg a hatását, ha addigra nem rendeződik vissza.Konkrétan nekem az ad okot a sírásra, hogy minden import alapanyag 20%-ot emelkedett az elmúlt pár hónapban, ami szépen beépült az árakba, növeli az inflációt. Emiatt (is) a januári bérem konkrétan 15%-kal kevesebbet ér.Ez oké, de konkrétan neked ebben mi ad okot sírásra?Nem ide-oda mászkál, hanem folyamatosan gyengül és nem ám úgy mint a cseh korona és társai hanem sokkal jobban! Állítólag azért nincs euronk, hogy Matolcsyéknak legyen még egy fegyverük a saját pénz leérékelésével, ehhez képest ezzel csalogatjuk és tartjuk itt a külföldi tőkét, plusz a NER meggazdagodásának egyik legjobb játékszere lett...Ha van sok euród, akkor ez jó, ha meg nincs, akkor tökmindegy.Az apa férfiÉn inkább sírni tudnék...🥴
Az anya nő
A benzin marad 480
Az € meg 402...
Heisman
nagir
(Talán ha épp most akarsz sokat venni, de annak kicsi a valószínűsége, mivel akkor vettél volna már 1-2-5 hónapja.)
Sobri Jóska
De ez itt már nagyon OFF
nagir
Sobri Jóska
Autót akarok venni, ami eddig 10millió volt, most 12millió. A nyaralás 20%-kal drágább. Konkrétan. De ezt te is nyilvánvalóan tudod, csak le kéne jönni az Orbán egy zseni, ezért minden fasza pályáról.
vpi
Egyébként meg Orbán nem tud akkora zseni lenni hogy kivonja a magyar gazdaságot az adott nemzetközi hatások alól.
Nem mondom hogy az itteni helyzet csak ennek köszönhető, de nem is várhattok csodát, hogy majd egy ekkora gazdaságot az eu-s támadásokkal együtt simán megvédenek, kb lehetetlen.
Èrdemes lenne más eu-s országokat is megnézni, komolyabb gazdaságok is elég nagy károkat szenvednek el.
Olyan ez az infláció mint a covid vs eü volt, ott is a csodát vártátok, és azonnal.
davemayer
Nem tudom, miért támadsz nekem, annyi volt a kérdés, hogy konkrétan milyen hatással van rám a 402-es euró. Szeretnétek ha ez valami elvont dolog lenne, de nem az.
vpi
davemayer
Pár hete 390-nél végignéztem, most nem fogom mert lusta vagyok, de messze a régiós devizák közül a forint volt a leginkább lemaradva. Nyilván azóta a kuna a bejelentett átállás miatt még inkább elszakadt a forinttól. Még az a zlotyi is jobban teljesített, ahol ugyanúgy nincsenek eurós források a megállapodások hiánya miatt.
Az infláció áprilisban 9 országban volt magasabb, mint nálunk, ezek közül egy "nyugati" van Hollandia. Májusra aztán már átlendült 10% fölé a magyar is, mindezt úgy sikerült, hogy hatósági árak vannak. Tudom, hogy válság van mindenütt, de ezekből az adatokból kiindulva, szerinted jól kezelik Magyarországon a válságot? Tényleg kiváncsi lennék, hogy mi az, amit nem veszek észre a sok között.
Klaci79
davemayer
Nem sikerült.
Mint amikor a bolond áll kinn az esőben és nincs nála esernyő.
Mit csináljon szegény?
Hát ha nem lenne hülye vitt volna magával.
több mint 2 éve
Te narrativának hívod, más meg valóságnak. Ezt akár elfogadod akár nem, így van.Tudom, hogy válság van mindenütt, de ezekből az adatokból kiindulva, szerinted jól kezelik Magyarországon a válságot? Tényleg kiváncsi lennék, hogy mi az, amit nem veszek észre a sok között.
Klaci79
Most épp az a narratíva, hogy támadnak minket, természetesen csak és kizárólag Magyarországot, amúgy pedig ugyanolyan részei vagyunk a világgazdaságnak, mint az összes többi ország
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Mondtam, ugyanaz mint a covid. Nem kezelik jobban, de drasztikusan (!) rosszabbul sem. A lehetőségeik erősen be vannak határolva, a forint kitettsége pedig alapvetően meghatározzák ezeket a gazdasági változásokat, illetve hogy ez Mo jobban érintik.Azt írtad az előző hozzászólásodban, hogy nézzük meg a többi eu országot, azok is elég nagy károkat szenvednek. Ezek a károk mondjuk nem tudom most hirtelen mik, a "vita" inkább az egyén szintjén van, hogy mennyire kezelik máshol jobban/rosszabbul a gazdasági folyamatokat.Ne vedd támadásnak, nem annak szántam.Ezt inkább áthozom a Vicc topikból.Te arról beszélsz ami egy korábbi folyamat eredménye, ennek a mostani forint gyengülésnek csak hónapokkal éreznéd meg a hatását, ha addigra nem rendeződik vissza.Konkrétan nekem az ad okot a sírásra, hogy minden import alapanyag 20%-ot emelkedett az elmúlt pár hónapban, ami szépen beépült az árakba, növeli az inflációt. Emiatt (is) a januári bérem konkrétan 15%-kal kevesebbet ér.Ez oké, de konkrétan neked ebben mi ad okot sírásra?Nem ide-oda mászkál, hanem folyamatosan gyengül és nem ám úgy mint a cseh korona és társai hanem sokkal jobban! Állítólag azért nincs euronk, hogy Matolcsyéknak legyen még egy fegyverük a saját pénz leérékelésével, ehhez képest ezzel csalogatjuk és tartjuk itt a külföldi tőkét, plusz a NER meggazdagodásának egyik legjobb játékszere lett...Ha van sok euród, akkor ez jó, ha meg nincs, akkor tökmindegy.Az apa férfiÉn inkább sírni tudnék...🥴
Az anya nő
A benzin marad 480
Az € meg 402...
Heisman
nagir
Sobri Jóska
De ez itt már nagyon OFF
nagir
Sobri Jóska
vpi
davemayer
vpi
davemayer
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal