Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
Most is, de ez a videó legalább vicces is.Vajon milyen megfontolásból maradt ma kussban a kormánypárti sajtó Vitya születésnapját illetően? Azt hittem ettől lesz ma hangos minden.2013-ban is főleg az ellenzéki sajtó lihegte túl az 50. születésnapot, a NERsajtó szolidan vagy sehogyan sem emlékezett meg róla.
Szokol
Kampman
444.hu/2023/05/31/megallt-a-fold-leallt-az-orszag-ma-mindenki-a-60-eves-orban-viktor-csodajara-jar
több mint 2 éve
Vajon milyen megfontolásból maradt ma kussban a kormánypárti sajtó Vitya születésnapját illetően? Azt hittem ettől lesz ma hangos minden.2013-ban is főleg az ellenzéki sajtó lihegte túl az 50. születésnapot, a NERsajtó szolidan vagy sehogyan sem emlékezett meg róla.
Szokol
több mint 2 éve
Vajon milyen megfontolásból maradt ma kussban a kormánypárti sajtó Vitya születésnapját illetően? Azt hittem ettől lesz ma hangos minden.Magyar békefenntartók vertek szegény szerbeket ilyenkor nem illik ünnepelni!
Szokol
több mint 2 éve
Vajon milyen megfontolásból maradt ma kussban a kormánypárti sajtó Vitya születésnapját illetően? Azt hittem ettől lesz ma hangos minden.
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/05/31/borondi-gabor-honved-vezerfonok-feljelentes/ez érdekes lesz, hogy bevédik-e.
Az un. szittya gondolkodásmód.
cartman023
több mint 2 éve
Felkészül Novákné First Gentleman?... a vezérkar főnöke szerint csak fölöslegesen telik az idő, pedig munkaköri leírással még soha senki nem nyert háborút.24.hu/belfold/2023/05/31/borondi-gabor-honved-vezerfonok-feljelentes/ennyit arról hogy ez a katonaság már nem az és nem arró szól
cartman023
nem a faszt nem
Negritis, a vajda
Nah akkor indulhat a Megafon kampány HÁBORÚPÁRTI BÖRÖNDI!!!! címszóval... ez is belülről bomlasztja a békepárti rendszert...
bobi0092
több mint 2 éve
... a vezérkar főnöke szerint csak fölöslegesen telik az idő, pedig munkaköri leírással még soha senki nem nyert háborút.24.hu/belfold/2023/05/31/borondi-gabor-honved-vezerfonok-feljelentes/ennyit arról hogy ez a katonaság már nem az és nem arró szól
cartman023
nem a faszt nem
Negritis, a vajda
Nah akkor indulhat a Megafon kampány HÁBORÚPÁRTI BÖRÖNDI!!!! címszóval... ez is belülről bomlasztja a békepárti rendszert...
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/05/31/borondi-gabor-honved-vezerfonok-feljelentes/ennyit arról hogy ez a katonaság már nem az és nem arró szól
cartman023
nem a faszt nem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/05/31/borondi-gabor-honved-vezerfonok-feljelentes/Az un. szittya gondolkodásmód.
több mint 2 éve
Miért küldené? Egy brancs.Mégse küldheti el a picsába nyilvánosan, nem? 😊Jo tweet.
XD XD
Zsellértelkes Vrij
Tökéletesen prezentálja, hogy míg a plebsz mindenen hörög egymásra, addig az elit kedélyesen eljópofizik eképp.
Őszentsége Sobri Jóska
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Akkor ezt ne nézd meg:
www.youtube.com/watch?v=qD5u40H1BJI
nagylaza, főpohárnok
Pottyondy sem akart senkit megfosztani a véleményalkotás jogától, pusztán arra hívta fel a figyelmet – és ebben tökéletesen egyetértek vele –, hogy nem kötelező mindenkinek mindenhez (nyilvánosan) hozzászólnia. Ha valaki teljesen vakon van valamilyen témában, vagy a minimális empátiára is képtelen, akkor jobban teszi, ha csöndben marad.nagylaza, főpohárnokVagy ha már csöndben nem tud maradni, akkor kommentelés helyett mondja el a véleményét inkább a konyhában felvett 10 perces youtube videóban? 😀
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve

😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
hu.wikipedia.org/wiki/Dunning%E2%80%93Kruger-hat%C3%A1sez nem tapasztalati tény, hanem axiómaPottyondy sem akart senkit megfosztani a véleményalkotás jogától, pusztán arra hívta fel a figyelmet – és ebben tökéletesen egyetértek vele –, hogy nem kötelező mindenkinek mindenhez (nyilvánosan) hozzászólnia. Ha valaki teljesen vakon van valamilyen témában, vagy a minimális empátiára is képtelen, akkor jobban teszi, ha csöndben marad.Már megnéztem tegnap.Akkor ezt ne nézd meg:Azt nem értem h miért ne masszon mert van otthon a gyereke?De nem ez ennek a diskurzusnak lényege, hogy mit tegyen, mit ne tegyen.
csebi
Hanem az, hogyha tesz valamit, és azt a médiában teszi, akkor az véleményezhetővé, kommentálhatóvá válik, vagy sem.
Szerintem határozottan igen.
És ezen véleményezések során ugyanannyira legitim az is, ha valaki szerint ne másszon, mert gyerek, és az is, ha valaki szerint másszon, mert bármi.
Legyen a kommentáló mászó, politikus, fotelfilozófus, akárki, a tudatosan vállalt, mitöbb, keresett médianyilvánosság felhatalmaz bárkit a véleménynyilvánításra.
Ez az érdemi vízválasztó.
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
És attól, hogy ő máshogy látja én azt mondom, hogy mondja csak el ő is nyugodtan a meglátásait. Meg mindenki más is. Pont ettől diskurzus a diskurzus, hogy mindenki elmondja a maga véleményét, akár Suhajdáról, akár a kommentekről, véleményekről.
Liberális véleménynyilvánítási szabadság.
Furcsa amikor ennek a jegyében ennek a korlátozásáról van szó, de ez is belefér, csak némileg paradoxonisztikus.
Őszentsége Sobri Jóska
Persze, ezzel csak homokot szór a sivatagba. Pont a célszemélyek azok, akik fel se fogják, miről beszél. Tapasztalati tény: minél hülyébb valaki, annál magabiztosabb, és minél tájékozatlanabb, annál könnyebben osztja az észt.
A kétségek nélküli, tévedhetetlen emberektől mentsen meg az ég.
nagylaza, főpohárnok
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
ez nem tapasztalati tény, hanem axiómaPottyondy sem akart senkit megfosztani a véleményalkotás jogától, pusztán arra hívta fel a figyelmet – és ebben tökéletesen egyetértek vele –, hogy nem kötelező mindenkinek mindenhez (nyilvánosan) hozzászólnia. Ha valaki teljesen vakon van valamilyen témában, vagy a minimális empátiára is képtelen, akkor jobban teszi, ha csöndben marad.Már megnéztem tegnap.Akkor ezt ne nézd meg:Azt nem értem h miért ne masszon mert van otthon a gyereke?De nem ez ennek a diskurzusnak lényege, hogy mit tegyen, mit ne tegyen.
csebi
Hanem az, hogyha tesz valamit, és azt a médiában teszi, akkor az véleményezhetővé, kommentálhatóvá válik, vagy sem.
És ezen véleményezések során ugyanannyira legitim az is, ha valaki szerint ne másszon, mert gyerek, és az is, ha valaki szerint másszon, mert bármi.
Legyen a kommentáló mászó, politikus, fotelfilozófus, akárki, a tudatosan vállalt, mitöbb, keresett médianyilvánosság felhatalmaz bárkit a véleménynyilvánításra.
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
És attól, hogy ő máshogy látja én azt mondom, hogy mondja csak el ő is nyugodtan a meglátásait. Meg mindenki más is. Pont ettől diskurzus a diskurzus, hogy mindenki elmondja a maga véleményét, akár Suhajdáról, akár a kommentekről, véleményekről.
Furcsa amikor ennek a jegyében ennek a korlátozásáról van szó, de ez is belefér, csak némileg paradoxonisztikus.
Őszentsége Sobri Jóska
Persze, ezzel csak homokot szór a sivatagba. Pont a célszemélyek azok, akik fel se fogják, miről beszél. Tapasztalati tény: minél hülyébb valaki, annál magabiztosabb, és minél tájékozatlanabb, annál könnyebben osztja az észt.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
én nem hiszem, hogy ezt prezentálná...mindössze egy udvarias tweet, miközben tudja, hogy bármilyen véleménye van, a kormány úgyis megküldi valamivelJo tweet.
XD XD
Zsellértelkes Vrij
Tökéletesen prezentálja, hogy míg a plebsz mindenen hörög egymásra, addig az elit kedélyesen eljópofizik eképp.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Mégse küldheti el a picsába nyilvánosan, nem? 😊Jo tweet.
XD XD
Zsellértelkes Vrij
Őszentsége Sobri Jóska
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Pottyondy sem akart senkit megfosztani a véleményalkotás jogától, pusztán arra hívta fel a figyelmet – és ebben tökéletesen egyetértek vele –, hogy nem kötelező mindenkinek mindenhez (nyilvánosan) hozzászólnia. Ha valaki teljesen vakon van valamilyen témában, vagy a minimális empátiára is képtelen, akkor jobban teszi, ha csöndben marad.Már megnéztem tegnap.Akkor ezt ne nézd meg:Azt nem értem h miért ne masszon mert van otthon a gyereke?De nem ez ennek a diskurzusnak lényege, hogy mit tegyen, mit ne tegyen.
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
www.dailynewsegypt.com/2023/05/30/european-support-needed-as-egypt-hosts-millions-of-refugees-shoukry/?msdynttrid=hBH6ExU88NRr2vqMUCMksCy6R8uixf4B3EhOijIFwQQHungarian counterpart Peter Siarto
😀
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Jo tweet.
XD XD
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve

XD XD
több mint 2 éve
Már megnéztem tegnap.Akkor ezt ne nézd meg:Azt nem értem h miért ne masszon mert van otthon a gyereke?De nem ez ennek a diskurzusnak lényege, hogy mit tegyen, mit ne tegyen.
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
"És van egy olyan nagyon fontos tétel, amely majdnem a negyedével, egészpontosan 23,75 százalékkal nő: az államadósság-kezelés. Idén a kormány
tervei szerint 2541 milliárd forintból lehet kihozni az adósságunk
finanszírozását, jövőre ugyanez a tétel már 3144 milliárd forintra
ugrana fel."
Nem kellett volna beengedni a központi költségvetésbe a valóságot.
több mint 2 éve
Szakadok 😀www.youtube.com/watch?v=wUCqQlj9K9M

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/05/31/borkai-zsolt-gyori-atletikai-klub-megvalasztas-gyor/Mondjuk humora, az van.
mária országa
Amadeus von Dollárbaloldal
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)