Politika

65 feliratkozó

több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 212
Az komoly.

www.portfolio.hu/befektetes/20230531/uj-adot-vezet-be-a-kormany-a-megtakaritasokra-618678
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 20 212
Vajon milyen megfontolásból maradt ma kussban a kormánypárti sajtó Vitya születésnapját illetően? Azt hittem ettől lesz ma hangos minden.
Szokol
2013-ban is főleg az ellenzéki sajtó lihegte túl az 50. születésnapot, a NERsajtó szolidan vagy sehogyan sem emlékezett meg róla.
Kampman
Most is, de ez a videó legalább vicces is.
 444.hu/2023/05/31/megallt-a-fold-leallt-az-orszag-ma-mindenki-a-60-eves-orban-viktor-csodajara-jar
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 973
Vajon milyen megfontolásból maradt ma kussban a kormánypárti sajtó Vitya születésnapját illetően? Azt hittem ettől lesz ma hangos minden.
Szokol
2013-ban is főleg az ellenzéki sajtó lihegte túl az 50. születésnapot, a NERsajtó szolidan vagy sehogyan sem emlékezett meg róla.

több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 115 — Vikings fan
Szokol
Magyar békefenntartók vertek szegény szerbeket ilyenkor nem illik ünnepelni!
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
 24.hu/belfold/2023/05/31/borondi-gabor-honved-vezerfonok-feljelentes/

Az un. szittya gondolkodásmód.
cartman023
ez érdekes lesz, hogy bevédik-e.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 879

cartman023
ennyit arról hogy ez a katonaság már nem az és nem arró szól
nem a faszt nem
Negritis, a vajda
... a vezérkar főnöke szerint csak fölöslegesen telik az idő, pedig munkaköri leírással még soha senki nem nyert háborút.
Nah akkor indulhat a Megafon kampány HÁBORÚPÁRTI BÖRÖNDI!!!! címszóval... ez is belülről bomlasztja a békepárti rendszert...
bobi0092
Felkészül Novákné First Gentleman?
több mint 2 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 532

cartman023
nem a faszt nem
Negritis, a vajda
... a vezérkar főnöke szerint csak fölöslegesen telik az idő, pedig munkaköri leírással még soha senki nem nyert háborút.
Nah akkor indulhat a Megafon kampány HÁBORÚPÁRTI BÖRÖNDI!!!! címszóval... ez is belülről bomlasztja a békepárti rendszert...
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician

cartman023
nem a faszt nem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
cartman023 Indianapolis Colts 976

több mint 2 éve
 m.hvg.hu/gazdasag/20230531_ner_nyilvanossag_zsarolas_cegek

adod vagy visszük
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress

XD XD
Zsellértelkes Vrij
Jo tweet.
Tökéletesen prezentálja, hogy míg a plebsz mindenen hörög egymásra, addig az elit kedélyesen eljópofizik eképp.
Őszentsége Sobri Jóska
Mégse küldheti el a picsába nyilvánosan, nem? 😊
Zsellértelkes Vrij
Miért küldené? Egy brancs.

több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 378 — The only discipline that lasts, is self discipline
Akkor ezt ne nézd meg:
 www.youtube.com/watch?v=qD5u40H1BJI
nagylaza, főpohárnok
Pottyondy sem akart senkit megfosztani a véleményalkotás jogától, pusztán arra hívta fel a figyelmet – és ebben tökéletesen egyetértek vele –, hogy nem kötelező mindenkinek mindenhez (nyilvánosan) hozzászólnia. Ha valaki teljesen vakon van valamilyen témában, vagy a minimális empátiára is képtelen, akkor jobban teszi, ha csöndben marad.nagylaza, főpohárnok
Vagy ha már csöndben nem tud maradni, akkor kommentelés helyett mondja el a véleményét inkább a konyhában felvett 10 perces youtube videóban? 😀

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!

😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
Azt nem értem h miért ne masszon mert van otthon a gyereke?
csebi
De nem ez ennek a diskurzusnak lényege, hogy mit tegyen, mit ne tegyen.
Hanem az, hogyha tesz valamit, és azt a médiában teszi, akkor az véleményezhetővé, kommentálhatóvá válik, vagy sem.
Szerintem határozottan igen.
És ezen véleményezések során ugyanannyira legitim az is, ha valaki szerint ne másszon, mert gyerek, és az is, ha valaki szerint másszon, mert bármi.
Legyen a kommentáló mászó, politikus, fotelfilozófus, akárki, a tudatosan vállalt, mitöbb, keresett médianyilvánosság felhatalmaz bárkit a véleménynyilvánításra.
Ez az érdemi vízválasztó.
Őszentsége Sobri Jóska
Akkor ezt ne nézd meg:
nagylaza, főpohárnok
Már megnéztem tegnap.
És attól, hogy ő máshogy látja én azt mondom, hogy mondja csak el ő is nyugodtan a meglátásait. Meg mindenki más is. Pont ettől diskurzus a diskurzus, hogy mindenki elmondja a maga véleményét, akár Suhajdáról, akár a kommentekről, véleményekről.
Liberális véleménynyilvánítási szabadság.
Furcsa amikor ennek a jegyében ennek a korlátozásáról van szó, de ez is belefér, csak némileg paradoxonisztikus.
Őszentsége Sobri Jóska
Pottyondy sem akart senkit megfosztani a véleményalkotás jogától, pusztán arra hívta fel a figyelmet – és ebben tökéletesen egyetértek vele –, hogy nem kötelező mindenkinek mindenhez (nyilvánosan) hozzászólnia. Ha valaki teljesen vakon van valamilyen témában, vagy a minimális empátiára is képtelen, akkor jobban teszi, ha csöndben marad.
Persze, ezzel csak homokot szór a sivatagba. Pont a célszemélyek azok, akik fel se fogják, miről beszél. Tapasztalati tény: minél hülyébb valaki, annál magabiztosabb, és minél tájékozatlanabb, annál könnyebben osztja az észt.
A kétségek nélküli, tévedhetetlen emberektől mentsen meg az ég.

nagylaza, főpohárnok
ez nem tapasztalati tény, hanem axióma
slowmotion
 hu.wikipedia.org/wiki/Dunning%E2%80%93Kruger-hat%C3%A1s

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
csebi
Hanem az, hogyha tesz valamit, és azt a médiában teszi, akkor az véleményezhetővé, kommentálhatóvá válik, vagy sem.
És ezen véleményezések során ugyanannyira legitim az is, ha valaki szerint ne másszon, mert gyerek, és az is, ha valaki szerint másszon, mert bármi.
Legyen a kommentáló mászó, politikus, fotelfilozófus, akárki, a tudatosan vállalt, mitöbb, keresett médianyilvánosság felhatalmaz bárkit a véleménynyilvánításra.
Őszentsége Sobri Jóska
Akkor ezt ne nézd meg:
nagylaza, főpohárnok
Már megnéztem tegnap.
És attól, hogy ő máshogy látja én azt mondom, hogy mondja csak el ő is nyugodtan a meglátásait. Meg mindenki más is. Pont ettől diskurzus a diskurzus, hogy mindenki elmondja a maga véleményét, akár Suhajdáról, akár a kommentekről, véleményekről.
Furcsa amikor ennek a jegyében ennek a korlátozásáról van szó, de ez is belefér, csak némileg paradoxonisztikus.
Őszentsége Sobri Jóska
Pottyondy sem akart senkit megfosztani a véleményalkotás jogától, pusztán arra hívta fel a figyelmet – és ebben tökéletesen egyetértek vele –, hogy nem kötelező mindenkinek mindenhez (nyilvánosan) hozzászólnia. Ha valaki teljesen vakon van valamilyen témában, vagy a minimális empátiára is képtelen, akkor jobban teszi, ha csöndben marad.
Persze, ezzel csak homokot szór a sivatagba. Pont a célszemélyek azok, akik fel se fogják, miről beszél. Tapasztalati tény: minél hülyébb valaki, annál magabiztosabb, és minél tájékozatlanabb, annál könnyebben osztja az észt.

nagylaza, főpohárnok
ez nem tapasztalati tény, hanem axióma
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 659

XD XD
Zsellértelkes Vrij
Jo tweet.
Tökéletesen prezentálja, hogy míg a plebsz mindenen hörög egymásra, addig az elit kedélyesen eljópofizik eképp.
Őszentsége Sobri Jóska
én nem hiszem, hogy ezt prezentálná...mindössze egy udvarias tweet, miközben tudja, hogy bármilyen véleménye van, a kormány úgyis megküldi valamivel
több mint 2 éve

XD XD
Zsellértelkes Vrij
Jo tweet.
Őszentsége Sobri Jóska
Mégse küldheti el a picsába nyilvánosan, nem? 😊

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 651 — beers & Packers
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
Akkor ezt ne nézd meg:
nagylaza, főpohárnok
Már megnéztem tegnap.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
 www.dailynewsegypt.com/2023/05/30/european-support-needed-as-egypt-hosts-millions-of-refugees-shoukry/?msdynttrid=hBH6ExU88NRr2vqMUCMksCy6R8uixf4B3EhOijIFwQQ

Hungarian counterpart Peter Siarto

😀

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve

XD XD
Zsellértelkes Vrij
Jo tweet.

több mint 2 éve

XD XD

több mint 2 éve
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
Akkor ezt ne nézd meg:
nagylaza, főpohárnok
Már megnéztem tegnap.

több mint 2 éve
"És van egy olyan nagyon fontos tétel, amely majdnem a negyedével, egész
pontosan 23,75 százalékkal nő: az államadósság-kezelés. Idén a kormány
tervei szerint 2541 milliárd forintból lehet kihozni az adósságunk
finanszírozását, jövőre ugyanez a tétel már 3144 milliárd forintra
ugrana fel."

Nem kellett volna beengedni a központi költségvetésbe a valóságot.
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Szakadok 😀
 www.youtube.com/watch?v=wUCqQlj9K9M

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...