Politika
51 feliratkozó
több mint 1 éve
Ebben a rendszerben egy kitüntetésért, életjáradékért elég megrontani néhány gyereket.Pedofidesztelex.hu/belfold/2025/03/18/allami-kituntetes-nyomozasszerintem ez valami fétis már a fideszben.
Zseni!
Toca
Amadeus the Young
csebi
Az "egészséges" (köz)szereplők helyében már előre rettegnék egy állami kitüntetés bejelentése előtt, nehogy kapjak és összemossanak ezzel a sok ganéval.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
ÉN azt vallom, hogy a Mi Hazánkosok ugyanúgy utálják a Fideszt, a keménymagnak nincs az az isten, hogy a Fideszre szavazzanak vagy ne ábránduljanak ki, ha összebútoroznak a FidesszelMondjuk minden szélsőjobbos párt életútja az szokott lenni, hogy a keménymag megalapít egy igaz szélsőjobbos pártot, akinek ez vonzó szép lassan besorakozik mögé, majd gyors növekedés végén a vezető politikus képességeitől és a körülmények alakulásától függően platózik valahol. Mikor a vezetés észleli, hogy itt a a plafon akkor elkezd tájékozódni, hogy merre tovább, megtalál valami nagyobb politikai erőt ami felé elkezd húzni, jó esetben egy kis zsé is esik, ami miatt a "true" fanok kiábrándulnak belőle és a leghangosabb, legkarizmatikusabb arc alakít egy új igaz szélsőjobbos közösséget, majd pártot. Az utóbbi folyamat közben a Fidesz mindig felzabál pár százalékot az árvákból. Rinse and repeat. Vona magasabbra jutott mint Toro, de mivel már legalább a harmadik ciklusnál vagyunk ez is szép politikai teljesítmény. Ügyes húzás volt az antiglob árváknak kedveskedni, meg leigazolni Schiffert, de azért már látszik, hogy kezd széthúzni a banda, mert túl sok összeesküvés elmélet és agenda megy párhuzamosan. Én is cash outolnék.
NB2
Szerkesztette: andree
több mint 1 éve
Pedofidesztelex.hu/belfold/2025/03/18/allami-kituntetes-nyomozasszerintem ez valami fétis már a fideszben.
Zseni!
Toca
Amadeus the Young
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
444.hu/2025/03/18/egy-modosito-szerint-maximum-egy-honappal-elore-lehet-bejelenteni-a-tunteteseket-igy-a-pride-ot-isCsak megoldják, a rosseb egye meg azt a gránitszilárdságút.
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2025/03/18/allami-kituntetes-nyomozasszerintem ez valami fétis már a fideszben.
Zseni!
Toca
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
ÉN azt vallom, hogy a Mi Hazánkosok ugyanúgy utálják a Fideszt, a keménymagnak nincs az az isten, hogy a Fideszre szavazzanak vagy ne ábránduljanak ki, ha összebútoroznak a FidesszelNekem nagyon sok Mi hazánkos ismerősöm van, akik jobban örülnének akár egy Tisza koalíciónak, mint a Fidesszel való koalíciónak.
NB2
több mint 1 éve
Arra akartam utalni, hogy a gyártói márkás (nem jutott eszembe a kifejezés ezért ramaztam) termékeknél sokkal magasabb árréssel dolgoznak mint a saját márkással, így ezeknél valósan érezhető az árcsökkenés.Konkrétan: Bords Eve (with olive oil).Finomabb is.Megjegyzem, a Lidlben tegnap 555 HUF-ért vettem meg azt a margarint, ami eddig kb. 850-900-ba került.Vegyél vajat, egészségesebb.
nagylaza, főpohárnok
szaba
Amúgy gondolom a margarin Rama vagy valami hasonló lehetett, bár a sajatmárkás termékek között is pont a margarin és joghurt ára ment nagy %-al (20+) lejjebb.
kittli
nagylaza, főpohárnok
Viszont kedves ismerősöm tegnap már meg is állapította, hogy "átverés az egész, nincs itt semmi leárazás".
Siettem,nem volt kedvem belemenni a témába így még nem tudtam meg, hogy OV vagy a multi verte át. 😀
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
telex.hu/kulfold/2025/03/17/europai-unio-szankciok-oroszorszag-trump-rubio-szijjarto-telefon-vetoLánczi elvtárs tud róla? aggódom hogy csak így beleszólnak külföldről mit kell csinálnunk..
több mint 1 éve
ÉN azt vallom, hogy a Mi Hazánkosok ugyanúgy utálják a Fideszt, a keménymagnak nincs az az isten, hogy a Fideszre szavazzanak vagy ne ábránduljanak ki, ha összebútoroznak a FidesszelCsak a klasszik MIépes vonal kihalt biológiailag, ők meg nem jutnak be egyedül a fidesz szélsőségesei nélkül.
NB2
Egy az útjuk
Így meg nehéz ellenük menniük…
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
mindenki kedvenc udvari bolondja ismét feltűnt 😀www.facebook.com/stories/2222989191068850/UzpfSVNDOjU1MzU4MzU1MTA3NjkxNA==/?view_single=1
az életből kéne kibannolni ezt a teleszart búvárruhát 😀
Szerkesztette: petey
több mint 1 éve
plusz 1. mi csak azt vesszük(pláne amikor le van árazva 😀)Konkrétan: Bords Eve (with olive oil).Finomabb is.Megjegyzem, a Lidlben tegnap 555 HUF-ért vettem meg azt a margarint, ami eddig kb. 850-900-ba került.Vegyél vajat, egészségesebb.
nagylaza, főpohárnok
szaba
Amúgy gondolom a margarin Rama vagy valami hasonló lehetett, bár a sajatmárkás termékek között is pont a margarin és joghurt ára ment nagy %-al (20+) lejjebb.
kittli
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
ÉN azt vallom, hogy a Mi Hazánkosok ugyanúgy utálják a Fideszt, a keménymagnak nincs az az isten, hogy a Fideszre szavazzanak vagy ne ábránduljanak ki, ha összebútoroznak a Fidesszel
több mint 1 éve
Igazából MP azzal, hogy kijött ezzel a Fidesz-Mi Lacánk koalícióval csak azt mondta, el amit egy komplexen értelmezni tudó ember érzékelt az elmúlt 2-3 hétben. Én legalábbis Mi Gatyánk Mozgalmas durván hithű munkatársamnak ezt mondom hónapok óta, de ugyanúgy tagadják, minthogy le lehet írni a Facebookra azt, hogy Toroczkai.
több mint 1 éve
Az még jó is 😊Konkrétan: Bords Eve (with olive oil).Finomabb is.Megjegyzem, a Lidlben tegnap 555 HUF-ért vettem meg azt a margarint, ami eddig kb. 850-900-ba került.Vegyél vajat, egészségesebb.
nagylaza, főpohárnok
szaba
kittli
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Konkrétan: Bords Eve (with olive oil).Finomabb is.Megjegyzem, a Lidlben tegnap 555 HUF-ért vettem meg azt a margarint, ami eddig kb. 850-900-ba került.Vegyél vajat, egészségesebb.
nagylaza, főpohárnok
szaba
kittli
több mint 1 éve
Ja, amikor most hoztak olyan törvényt, h a kormány lehet kisebbségi pozícióban és hozhat rendeleti törvényeket továbbra is.Hívjuk ezt dagadt Vitya féle császárságnak, indokot mindig fognak találni, reméljük h 2026-tól ez véget ér választások után, vagy addig lefordul a székről.A veszélyhelyzeti kormányzás még mindig tart, szóval a Covid el se múlt 😀Ki gondolta volna, hogy a boltok mennyiségi korlátozást fognak bevezetni a hatósági áras, akarom mondani árréstopos termékekre, valamint a többi termék ára jelentősen emelkedni fog... ki gondolta volna?!picit deja vu-m volt reggel, azt hittem megint itt a Covid 😀
Mikey
gamerkr
Lúdas Solymi
Beki
Álmodj királylány.
Itt a Fradi meg a többi ultrának kellene beajánlani valamit, hogy ugyanazt megcsinálják mint 2006-ban a TV székháznál meg úgy általában.
De lenne egy kérdésem, ha a rendőrök, katonák látják, ahogy az aktuális kormány alakítgatja a szabályokat a kedvükre és az ellenzék hiába nyer tiszta játszmával, akkor se tudnak mit csinálni, akkor az ő fejükben mi játszódik le?
Mit fognak akkor csinálni, amikor kivezénylik őket, hogy gyűjtsék be a beazonosított "rendbontókat"?
Vagy oda is a szelektált és lojális embereket meg TEK-eseket küldik és nekik nem probléma, hogyha ők lesznek a modern kori ÁVO?
több mint 1 éve
Finomabb is.Megjegyzem, a Lidlben tegnap 555 HUF-ért vettem meg azt a margarint, ami eddig kb. 850-900-ba került.Vegyél vajat, egészségesebb.
nagylaza, főpohárnok
szaba
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Hívjuk ezt dagadt Vitya féle császárságnak, indokot mindig fognak találni, reméljük h 2026-tól ez véget ér választások után, vagy addig lefordul a székről.A veszélyhelyzeti kormányzás még mindig tart, szóval a Covid el se múlt 😀Ki gondolta volna, hogy a boltok mennyiségi korlátozást fognak bevezetni a hatósági áras, akarom mondani árréstopos termékekre, valamint a többi termék ára jelentősen emelkedni fog... ki gondolta volna?!picit deja vu-m volt reggel, azt hittem megint itt a Covid 😀
Mikey
gamerkr
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Megjegyzem, a Lidlben tegnap 555 HUF-ért vettem meg azt a margarint, ami eddig kb. 850-900-ba került.Vegyél vajat, egészségesebb.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Megjegyzem, a Lidlben tegnap 555 HUF-ért vettem meg azt a margarint, ami eddig kb. 850-900-ba került.
több mint 1 éve
444.hu/2025/03/17/a-fideszessege-miatt-megbirsagolt-volt-hirados-nemeth-balazs-a-fidesz-frakcio-szovivoje-lettPartizános szereplése máig az egyik legszurrealisabb interjú amit valaha láttam.
közszolgálat
Amadeus the Young
Szerkesztette: esanders10
több mint 1 éve
3-4-5 párhuzamosan futó dangerből úgyis mindig lesz valami, ami épp kéznél vana veszhelyzet nem mulik el csak atalakulmondjuk ez még mindig a migráns veszélyhelyzet, nem? 😀A veszélyhelyzeti kormányzás még mindig tart, szóval a Covid el se múlt 😀Ki gondolta volna, hogy a boltok mennyiségi korlátozást fognak bevezetni a hatósági áras, akarom mondani árréstopos termékekre, valamint a többi termék ára jelentősen emelkedni fog... ki gondolta volna?!picit deja vu-m volt reggel, azt hittem megint itt a Covid 😀
Mikey
gamerkr
Lúdas Solymi
Negritis, a vajda
Kúrfürst briareos
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
több mint 1 éve
nem emelhetik, de az aldiban véletlen pont aznaptól vágtak rá 10%ot a fehérjés pudingra meg gyümijoghurtra is xdKi gondolta volna, hogy a boltok mennyiségi korlátozást fognak bevezetni a hatósági áras, akarom mondani árréstopos termékekre, valamint a többi termék ára jelentősen emelkedni fog... ki gondolta volna?!nana, azt mondták, azt sem lehet, majd azt is jól kivizsgálják
Mikey
(nem emelhetik más termék árát)
NB2
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
több mint 1 éve
a veszhelyzet nem mulik el csak atalakulmondjuk ez még mindig a migráns veszélyhelyzet, nem? 😀A veszélyhelyzeti kormányzás még mindig tart, szóval a Covid el se múlt 😀Ki gondolta volna, hogy a boltok mennyiségi korlátozást fognak bevezetni a hatósági áras, akarom mondani árréstopos termékekre, valamint a többi termék ára jelentősen emelkedni fog... ki gondolta volna?!picit deja vu-m volt reggel, azt hittem megint itt a Covid 😀
Mikey
gamerkr
Lúdas Solymi
Negritis, a vajda