Politika
47 feliratkozó
több mint 2 éve
4 év múlva sehol se lesznek, akkor már nem lesz szüksége rájuk a Fidesznek.akkor majd négy év múlvaAsszem 20. a listájukon.Remélem bejut abba a 7 emberbe Fekete Laci is, a tegnapi beszéde 10/10-ees volt nálam, megígérte hogy ha beszavazzák, a parlamenti adás lesz a legnézettebb műsor a tv-ben, kiváncsian várom!!!igen, és azért a Toroczkai-Dúró párosból ezt nem néztem ki 😊btw a Jobbik most megszűnik?Le lett sajnálva a mihazánk itt is, de okosban behúzták az oltáselleneseket is, kibaszott sok ember van ebben az országban akinek a gyomr nem veszi be az oltást, én is ismerek olyan balost akit ezzel húztak be, gondolom nem ő az egyetlen, simán lehet hogy azzal nyerték be magukat a parlamentbe.
gyakorlatilag a Mi Hazánk elvitte a szavazóikat, legalábbis egy komoly részét
a törzsbázist, a fanatikus jobbot elvesztették, 4 év múlva ki fog rájuk szavazni?
sapka
eaglesmcnabb
kíváncsi leszek a parlamenti munkájukra, lol
sapka
eaglesmcnabb
somoskovig
gamerkr
több mint 2 éve
Kurva sok rubel meg yüan fog jönni.én most már csak abban reménykedem, hogy akkora gazdasági válság lesz itt, hogy két év múlva el lesznek kergetve (elég naiv gondolat, tudom)Finn példa mentén lehetne is esélye.na és ki lesz a következö próbálkozó szerintetek?donáth anna?
briareos
Löfli
De ez a Fidesz bázis nem fog 4 év alatt zsugorodni annyit, hogy legyen esélye.
Most nem 4 hanem 8 évre választottunk sajnos.
Kenny
Löfli
Lesz baj, de nem akkora mint azt sokan mondják.
több mint 2 éve
én most már csak abban reménykedem, hogy akkora gazdasági válság lesz itt, hogy két év múlva el lesznek kergetve (elég naiv gondolat, tudom)Finn példa mentén lehetne is esélye.na és ki lesz a következö próbálkozó szerintetek?donáth anna?
briareos
Löfli
Kenny
több mint 2 éve
akkor majd négy év múlvaAsszem 20. a listájukon.Remélem bejut abba a 7 emberbe Fekete Laci is, a tegnapi beszéde 10/10-ees volt nálam, megígérte hogy ha beszavazzák, a parlamenti adás lesz a legnézettebb műsor a tv-ben, kiváncsian várom!!!igen, és azért a Toroczkai-Dúró párosból ezt nem néztem ki 😊btw a Jobbik most megszűnik?Le lett sajnálva a mihazánk itt is, de okosban behúzták az oltáselleneseket is, kibaszott sok ember van ebben az országban akinek a gyomr nem veszi be az oltást, én is ismerek olyan balost akit ezzel húztak be, gondolom nem ő az egyetlen, simán lehet hogy azzal nyerték be magukat a parlamentbe.
a törzsbázist, a fanatikus jobbot elvesztették, 4 év múlva ki fog rájuk szavazni?
sapka
eaglesmcnabb
sapka
eaglesmcnabb
somoskovig
több mint 2 éve
Asszem 20. a listájukon.Remélem bejut abba a 7 emberbe Fekete Laci is, a tegnapi beszéde 10/10-ees volt nálam, megígérte hogy ha beszavazzák, a parlamenti adás lesz a legnézettebb műsor a tv-ben, kiváncsian várom!!!igen, és azért a Toroczkai-Dúró párosból ezt nem néztem ki 😊btw a Jobbik most megszűnik?Le lett sajnálva a mihazánk itt is, de okosban behúzták az oltáselleneseket is, kibaszott sok ember van ebben az országban akinek a gyomr nem veszi be az oltást, én is ismerek olyan balost akit ezzel húztak be, gondolom nem ő az egyetlen, simán lehet hogy azzal nyerték be magukat a parlamentbe.
sapka
eaglesmcnabb
sapka
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Kampman
28 814
Torgyáni performanszokat akarok!!!!Remélem bejut abba a 7 emberbe Fekete Laci is, a tegnapi beszéde 10/10-ees volt nálam, megígérte hogy ha beszavazzák, a parlamenti adás lesz a legnézettebb műsor a tv-ben, kiváncsian várom!!!igen, és azért a Toroczkai-Dúró párosból ezt nem néztem ki 😊btw a Jobbik most megszűnik?Le lett sajnálva a mihazánk itt is, de okosban behúzták az oltáselleneseket is, kibaszott sok ember van ebben az országban akinek a gyomr nem veszi be az oltást, én is ismerek olyan balost akit ezzel húztak be, gondolom nem ő az egyetlen, simán lehet hogy azzal nyerték be magukat a parlamentbe.
sapka
eaglesmcnabb
sapka
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Finn példa mentén lehetne is esélye.na és ki lesz a következö próbálkozó szerintetek?donáth anna?
briareos
Löfli
több mint 2 éve
Tactful Cactus
14 230
oké-oké m1 de ilyen felszopása még Bradynek sincs bakker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
na és ki lesz a következö próbálkozó szerintetek?Senki
briareos
4 ev mulva lesz 4 db 7-8 szazalek koruli part
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 119
Miért, mert a múltból kiindulva nem ez a jövő rajzolódik ki?Menj már ezzel a nyafogással...úgy néz ki 2/3 megint. viccAkkor Magyarország elköszönhet az összes pénztől és lehetőségtől, itt bakker kiszerveznek mindent az állam alól és innentől kezdve marad Orbán amíg meg nem pusztul, utána meg a Fidesz lesz, mert az eddig is bevált.
Heisman
Legalábbis ameddig a mostani szavazóbázisuk él...valszeg én meg addig nem élek, hogy változást lássak...
De lehet, hogy az lenne a legjobb számomra, hogyha elengedném ezt az országot végleg.
Ezekkel az emberekkel én nem akarok közösséget vállalni, akár tetszik, akár nem.
Solymi
vhsboxer
Nem lehet éppen magam alatt az eredményt látva?
Én nyafogok, de mások meg mondhatják itt, hogy akkor pakolnak és elengedik ezt az országot?
több mint 2 éve
Tactful Cactus
14 230
na és ki lesz a következö próbálkozó szerintetek?jr. soros
briareos
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Remélem bejut abba a 7 emberbe Fekete Laci is, a tegnapi beszéde 10/10-ees volt nálam, megígérte hogy ha beszavazzák, a parlamenti adás lesz a legnézettebb műsor a tv-ben, kiváncsian várom!!!igen, és azért a Toroczkai-Dúró párosból ezt nem néztem ki 😊btw a Jobbik most megszűnik?Le lett sajnálva a mihazánk itt is, de okosban behúzták az oltáselleneseket is, kibaszott sok ember van ebben az országban akinek a gyomr nem veszi be az oltást, én is ismerek olyan balost akit ezzel húztak be, gondolom nem ő az egyetlen, simán lehet hogy azzal nyerték be magukat a parlamentbe.
sapka
eaglesmcnabb
sapka
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
De legalabb nem az lesz hogy a kutyak 3%a miatt kaptak ki.Pedig idealis bunbakok lehettek volna
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
na és ki lesz a következö próbálkozó szerintetek?donáth anna?
briareos
több mint 2 éve
Hát látszik hogy hazai terepen, proli pr-al nem lehet megszorítani se a NER-t. Lehet ezt tovább húzni, de ezek a gyökerek megint elhitették, hogy nyerhetnek
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 119
Miért, nem így van, nem lettek megvéve?senki se mondta ezt.Nem is tudtam h az összefogás pénzeli meg plakát helyekkel látja el a kutyákat. Már ezért megérte ma ide feljönni h ezt megtanulta az embersemmivel se távolabb mint a kutyák az összefogástólAkik a náci mi hazánk bázisa miatt aggódnak: legalább 5 embert ismerek, akinek ez volt a menekülőpártja, miután se Orbán, se Gyurcsány.Lol, mert a MH olyan távol áll a Fidesztől 😀
Egyik se az a klasszik karrlengető arc.
atapapa
Solymi
atapapa
csebi
látjátok amúgy: ezért baszott arcon benneteket a mai eredmény, az arrogáns gőgötök, az öt magyarból három sötét hozzáállás, az aki nem pont azt a kottát fújja amit mi az csak fasz lehet és Orbán személyesen vette meg
további jó belterjes beszélgetést, és mielőtt beindul a fröcsögés: a kutyákra szavaztam.
atapapa
Nem ugyanaz megy mint az átkosban?
Szolgalelkűség, rövidlátás és a többi?
Lehet magyarázni, de bebizonyosodott, hogy ez van.
Ahogy mások is leírták, itt a demokráciára az ország nagy része nem vágyik, mert ahhoz áldozni kellene, inkább jó a biztos kevés.
Meg legyen tekintélyelvű kormányzás, mert az a fasza, hogyha a falu bikája a vezér, az menő.
több mint 2 éve
na és ki lesz a következö próbálkozó szerintetek?
több mint 2 éve
Tactful Cactus
14 230
Balót szívesebben hallgatnám mint ezt az emegyes trafikost.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Te fröcsögtel itt rám.senki se mondta ezt.Nem is tudtam h az összefogás pénzeli meg plakát helyekkel látja el a kutyákat. Már ezért megérte ma ide feljönni h ezt megtanulta az embersemmivel se távolabb mint a kutyák az összefogástólAkik a náci mi hazánk bázisa miatt aggódnak: legalább 5 embert ismerek, akinek ez volt a menekülőpártja, miután se Orbán, se Gyurcsány.Lol, mert a MH olyan távol áll a Fidesztől 😀
atapapa
Solymi
atapapa
csebi
látjátok amúgy: ezért baszott arcon benneteket a mai eredmény, az arrogáns gőgötök, az öt magyarból három sötét hozzáállás, az aki nem pont azt a kottát fújja amit mi az csak fasz lehet és Orbán személyesen vette meg
további jó belterjes beszélgetést, és mielőtt beindul a fröcsögés: a kutyákra szavaztam.
atapapa
De az azért tény h miLyen anyagi támogatást kaptak a kutyák? Semmit. Mi hazánkat meg h támogattak végig Fidesz oldalról már 2019 óta?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
vhsboxer
102
Menj már ezzel a nyafogással...úgy néz ki 2/3 megint. viccAkkor Magyarország elköszönhet az összes pénztől és lehetőségtől, itt bakker kiszerveznek mindent az állam alól és innentől kezdve marad Orbán amíg meg nem pusztul, utána meg a Fidesz lesz, mert az eddig is bevált.
Heisman
Legalábbis ameddig a mostani szavazóbázisuk él...valszeg én meg addig nem élek, hogy változást lássak...
De lehet, hogy az lenne a legjobb számomra, hogyha elengedném ezt az országot végleg.
Ezekkel az emberekkel én nem akarok közösséget vállalni, akár tetszik, akár nem.
Solymi
több mint 2 éve
igen, és azért a Toroczkai-Dúró párosból ezt nem néztem ki 😊btw a Jobbik most megszűnik?Le lett sajnálva a mihazánk itt is, de okosban behúzták az oltáselleneseket is, kibaszott sok ember van ebben az országban akinek a gyomr nem veszi be az oltást, én is ismerek olyan balost akit ezzel húztak be, gondolom nem ő az egyetlen, simán lehet hogy azzal nyerték be magukat a parlamentbe.
sapka
eaglesmcnabb
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 2 éve
Kampman
28 814
NB2-t jövőre alázzátok megint.az Emtékásokat mindig elnyomják 😕azonnali.hu/cikk/20220403_jambor-andras-el-kell-kezdeni-politizalni-oly-modon-hogy-nemcsak-az-atv-be-megyunk-be?fbclid=IwAR1W_BGaSLLbKvb7HhHzEGlaH8yGeHOmlLWQoVRWt5DO1UyriNr1_vBCF8kJámbor a legjobb. Kár, hogy senki nem hallgat rá.
Talán ha lett volna még 30-40 ilyen jelölt amúgy …
csebi
Gyurma Pappa
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Kampman
28 814
😀 😀 😀senki se mondta ezt.Nem is tudtam h az összefogás pénzeli meg plakát helyekkel látja el a kutyákat. Már ezért megérte ma ide feljönni h ezt megtanulta az embersemmivel se távolabb mint a kutyák az összefogástólAkik a náci mi hazánk bázisa miatt aggódnak: legalább 5 embert ismerek, akinek ez volt a menekülőpártja, miután se Orbán, se Gyurcsány.Lol, mert a MH olyan távol áll a Fidesztől 😀
atapapa
Solymi
atapapa
csebi
atapapa
Gyakorlatilag szóról szóra leírhattam volna 😀 😀 😀
több mint 2 éve
Tactful Cactus
14 230
2/3-ad és bent van a MH. Nem hiszem el.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!