Politika
47 feliratkozó
több mint 2 éve
Kampman
28 814
NB2-t jövőre alázzátok megint.az Emtékásokat mindig elnyomják 😕azonnali.hu/cikk/20220403_jambor-andras-el-kell-kezdeni-politizalni-oly-modon-hogy-nemcsak-az-atv-be-megyunk-be?fbclid=IwAR1W_BGaSLLbKvb7HhHzEGlaH8yGeHOmlLWQoVRWt5DO1UyriNr1_vBCF8kJámbor a legjobb. Kár, hogy senki nem hallgat rá.
Talán ha lett volna még 30-40 ilyen jelölt amúgy …
csebi
Gyurma Pappa
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Kampman
28 814
😀 😀 😀senki se mondta ezt.Nem is tudtam h az összefogás pénzeli meg plakát helyekkel látja el a kutyákat. Már ezért megérte ma ide feljönni h ezt megtanulta az embersemmivel se távolabb mint a kutyák az összefogástólAkik a náci mi hazánk bázisa miatt aggódnak: legalább 5 embert ismerek, akinek ez volt a menekülőpártja, miután se Orbán, se Gyurcsány.Lol, mert a MH olyan távol áll a Fidesztől 😀
Egyik se az a klasszik karrlengető arc.
atapapa
Solymi
atapapa
csebi
látjátok amúgy: ezért baszott arcon benneteket a mai eredmény, az arrogáns gőgötök, az öt magyarból három sötét hozzáállás, az aki nem pont azt a kottát fújja amit mi az csak fasz lehet és Orbán személyesen vette meg
további jó belterjes beszélgetést, és mielőtt beindul a fröcsögés: a kutyákra szavaztam.
atapapa
Gyakorlatilag szóról szóra leírhattam volna 😀 😀 😀
több mint 2 éve
Tactful Cactus
14 230
2/3-ad és bent van a MH. Nem hiszem el.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Igensenki se mondta ezt.Nem is tudtam h az összefogás pénzeli meg plakát helyekkel látja el a kutyákat. Már ezért megérte ma ide feljönni h ezt megtanulta az embersemmivel se távolabb mint a kutyák az összefogástólAkik a náci mi hazánk bázisa miatt aggódnak: legalább 5 embert ismerek, akinek ez volt a menekülőpártja, miután se Orbán, se Gyurcsány.Lol, mert a MH olyan távol áll a Fidesztől 😀
atapapa
Solymi
atapapa
csebi
látjátok amúgy: ezért baszott arcon benneteket a mai eredmény, az arrogáns gőgötök, az öt magyarból három sötét hozzáállás, az aki nem pont azt a kottát fújja amit mi az csak fasz lehet és Orbán személyesen vette meg
további jó belterjes beszélgetést, és mielőtt beindul a fröcsögés: a kutyákra szavaztam.
atapapa
4 eve ugyanez volt
Nem valtozott semmi
Kovetkezo 4 ev mulva se fog.
Majd megint ugyanazok az arcok taktikai szsvaznak, osszefognak, egyesulnek, es meglepodnek hogy ez igy nem jo.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Igen ez a grafikon aggasztott engem is napkozbenJa és Gyurma jön az új közvélemény kutatói kifejezés: a rejtőzködő fideszes? 😊Dehogy. Kurva egyszerű, mutatom:
csebi
Egyszerűen alul mérik a falvakat. Ezt du. négykor megmondtam havernak Viberen. Még azon beszélgettünk, hogy nézzük meg mire elég az ellenzéki mozgósítás, hát megláttuk 😂
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
az Emtékásokat mindig elnyomják 😕azonnali.hu/cikk/20220403_jambor-andras-el-kell-kezdeni-politizalni-oly-modon-hogy-nemcsak-az-atv-be-megyunk-be?fbclid=IwAR1W_BGaSLLbKvb7HhHzEGlaH8yGeHOmlLWQoVRWt5DO1UyriNr1_vBCF8kJámbor a legjobb. Kár, hogy senki nem hallgat rá.
csebi
Gyurma Pappa
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Kampman
28 814
Megtanulták, hogy ezt kell nyilatkozni, mint a magyar focisták, amikor mondják a közhelyeiket, hogy "odatesszük a küzdelmet"Pedig bmeik ellenzéki képviselő nyilatkozott az előválasztás sikere után akkor ez volt h le kell menni vidékre, falvakba. Látjuk mennyire sikerült.azonnali.hu/cikk/20220403_jambor-andras-el-kell-kezdeni-politizalni-oly-modon-hogy-nemcsak-az-atv-be-megyunk-be?fbclid=IwAR1W_BGaSLLbKvb7HhHzEGlaH8yGeHOmlLWQoVRWt5DO1UyriNr1_vBCF8kpartizánon volt egy videó amiben a cigányságról volt szó hogy milyen kurvára senki nem járt vidékre hozzájuk ..
csebi
Negritis
csebi
több mint 2 éve
azonnali.hu/cikk/20220403_jambor-andras-el-kell-kezdeni-politizalni-oly-modon-hogy-nemcsak-az-atv-be-megyunk-be?fbclid=IwAR1W_BGaSLLbKvb7HhHzEGlaH8yGeHOmlLWQoVRWt5DO1UyriNr1_vBCF8kJámbor a legjobb. Kár, hogy senki nem hallgat rá.
csebi
több mint 2 éve
Tarsi
1 293
Itt most sokkal jobban beszél MZP mint a beszéde volt.
több mint 2 éve
Jughead
5 307
Amúgy az MKKP nem volt annyira messze az 5%-tól mint azt várták. Kár, hogy elhitték az emberek, hogy van esélye az összefogásnak, ha nem így lett volna bementek volna.
több mint 2 éve
na most mondja mzp hogy ő kérte hogy a család álljon mögötte, valamelyest javít az ellenzék a megítélésemen.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
senki se mondta ezt.Nem is tudtam h az összefogás pénzeli meg plakát helyekkel látja el a kutyákat. Már ezért megérte ma ide feljönni h ezt megtanulta az embersemmivel se távolabb mint a kutyák az összefogástólAkik a náci mi hazánk bázisa miatt aggódnak: legalább 5 embert ismerek, akinek ez volt a menekülőpártja, miután se Orbán, se Gyurcsány.Lol, mert a MH olyan távol áll a Fidesztől 😀
atapapa
Solymi
atapapa
csebi
több mint 2 éve
btw a Jobbik most megszűnik?Le lett sajnálva a mihazánk itt is, de okosban behúzták az oltáselleneseket is, kibaszott sok ember van ebben az országban akinek a gyomr nem veszi be az oltást, én is ismerek olyan balost akit ezzel húztak be, gondolom nem ő az egyetlen, simán lehet hogy azzal nyerték be magukat a parlamentbe.
gyakorlatilag a Mi Hazánk elvitte a szavazóikat, legalábbis egy komoly részét
a törzsbázist, a fanatikus jobbot elvesztették, 4 év múlva ki fog rájuk szavazni?
sapka
több mint 2 éve
Pedig bmeik ellenzéki képviselő nyilatkozott az előválasztás sikere után akkor ez volt h le kell menni vidékre, falvakba. Látjuk mennyire sikerült.azonnali.hu/cikk/20220403_jambor-andras-el-kell-kezdeni-politizalni-oly-modon-hogy-nemcsak-az-atv-be-megyunk-be?fbclid=IwAR1W_BGaSLLbKvb7HhHzEGlaH8yGeHOmlLWQoVRWt5DO1UyriNr1_vBCF8kpartizánon volt egy videó amiben a cigányságról volt szó hogy milyen kurvára senki nem járt vidékre hozzájuk ..
csebi
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Tactful Cactus
14 230
jajj gfodort még nem is láttam a hírtv-n
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 119
úgy néz ki 2/3 megint. viccAkkor Magyarország elköszönhet az összes pénztől és lehetőségtől, itt bakker kiszerveznek mindent az állam alól és innentől kezdve marad Orbán amíg meg nem pusztul, utána meg a Fidesz lesz, mert az eddig is bevált.
Heisman
Legalábbis ameddig a mostani szavazóbázisuk él...valszeg én meg addig nem élek, hogy változást lássak...
De lehet, hogy az lenne a legjobb számomra, hogyha elengedném ezt az országot végleg.
Ezekkel az emberekkel én nem akarok közösséget vállalni, akár tetszik, akár nem.
több mint 2 éve
Ja és Gyurma jön az új közvélemény kutatói kifejezés: a rejtőzködő fideszes? 😊Dehogy. Kurva egyszerű, mutatom:
csebi
Egyszerűen alul mérik a falvakat. Ezt du. négykor megmondtam havernak Viberen. Még azon beszélgettünk, hogy nézzük meg mire elég az ellenzéki mozgósítás, hát megláttuk 😂
több mint 2 éve
azonnali.hu/cikk/20220403_jambor-andras-el-kell-kezdeni-politizalni-oly-modon-hogy-nemcsak-az-atv-be-megyunk-be?fbclid=IwAR1W_BGaSLLbKvb7HhHzEGlaH8yGeHOmlLWQoVRWt5DO1UyriNr1_vBCF8kpartizánon volt egy videó amiben a cigányságról volt szó hogy milyen kurvára senki nem járt vidékre hozzájuk ..
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Nem is tudtam h az összefogás pénzeli meg plakát helyekkel látja el a kutyákat. Már ezért megérte ma ide feljönni h ezt megtanulta az embersemmivel se távolabb mint a kutyák az összefogástólAkik a náci mi hazánk bázisa miatt aggódnak: legalább 5 embert ismerek, akinek ez volt a menekülőpártja, miután se Orbán, se Gyurcsány.Lol, mert a MH olyan távol áll a Fidesztől 😀
atapapa
Solymi
atapapa
több mint 2 éve
btw a Jobbik most megszűnik? gyakorlatilag a Mi Hazánk elvitte a szavazóikat, legalábbis egy komoly részét
a törzsbázist, a fanatikus jobbot elvesztették, 4 év múlva ki fog rájuk szavazni?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 2 éve
azonnali.hu/cikk/20220403_jambor-andras-el-kell-kezdeni-politizalni-oly-modon-hogy-nemcsak-az-atv-be-megyunk-be?fbclid=IwAR1W_BGaSLLbKvb7HhHzEGlaH8yGeHOmlLWQoVRWt5DO1UyriNr1_vBCF8kTalán ha lett volna még 30-40 ilyen jelölt amúgy …
több mint 2 éve
semmivel se távolabb mint a kutyák az összefogástólAkik a náci mi hazánk bázisa miatt aggódnak: legalább 5 embert ismerek, akinek ez volt a menekülőpártja, miután se Orbán, se Gyurcsány.Lol, mert a MH olyan távol áll a Fidesztől 😀
atapapa
Solymi
több mint 2 éve
más: ez a szőke elemző csaj ki a partizánon? eléggé szétbassza az idegnemtom eldönteni hogy most már zavarja hogy még mindig itt van és nem tudja a fidesz seggét nyalni
briareos
vagy ténylegesen most robban fel benne az a düh amit érez az összefogás töketlenkedése miatt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 119
Akik a náci mi hazánk bázisa miatt aggódnak: legalább 5 embert ismerek, akinek ez volt a menekülőpártja, miután se Orbán, se Gyurcsány.Lol, mert a MH olyan távol áll a Fidesztől 😀
atapapa