Politika
47 feliratkozó
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 119
Akik a náci mi hazánk bázisa miatt aggódnak: legalább 5 embert ismerek, akinek ez volt a menekülőpártja, miután se Orbán, se Gyurcsány.Lol, mert a MH olyan távol áll a Fidesztől 😀
Egyik se az a klasszik karrlengető arc.
atapapa
több mint 2 éve
nyilván semmit de ezt mondom h ha nagyon ragaszkodik ehhez csinál vmi szart, ellaviroz 5-7 százalék körül, és csá, ez a fejezet lezárult. Itt most igérgetni hangoztatni h marad meg harcol meg faszomtudja szép de kit érdekel nem lesz már nála a labda.És mit er azzal? Tudom majd szavaznak rá a kiábrándult fideszesek …csapongó, összevissza volt nekem és legfőképp mivel tartok tőle h hacsak nem gründol saját pártot, többet nem látod MZP-t a porondonSzerintem kurva jó beszéd voltmi ez a beszéd?ez a kövi 4 évnek szólt
vesztettél, köszönd meg ülj le többet úgyse kerül gólhelyzetbe
briareos
Negritis
Wester
briareos
csebi
más: ez a szőke elemző csaj ki a partizánon? eléggé szétbassza az ideg
több mint 2 éve
sztem se volt összeszedett, de nem volt rossz beszédcsapongó, összevissza volt nekem és legfőképp mivel tartok tőle h hacsak nem gründol saját pártot, többet nem látod MZP-t a porondonSzerintem kurva jó beszéd voltmi ez a beszéd?ez a kövi 4 évnek szólt
briareos
Negritis
Wester
briareos
és ezzel tud majd építeni valamit sztem
az ex fideszesekre és a szolidabb jobbikosokból
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
úgy néz ki 2/3 megint. vicc
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Akkor stílusos lett a vége!Na, hát ez csodás éjszaka volt. Megyek aludni, mert így megint dolgozni kell 4 évet. Mondjuk amúgy is kellett volna, de akkor is! 😁ez nagyon Török Gáborosra sikeredett
Szokol
Tactful Cactus
több mint 2 éve
Tactful Cactus
14 230
Na, hát ez csodás éjszaka volt. Megyek aludni, mert így megint dolgozni kell 4 évet. Mondjuk amúgy is kellett volna, de akkor is! 😁ez nagyon Török Gáborosra sikeredett
Szokol
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
És mit er azzal? Tudom majd szavaznak rá a kiábrándult fideszesek …csapongó, összevissza volt nekem és legfőképp mivel tartok tőle h hacsak nem gründol saját pártot, többet nem látod MZP-t a porondonSzerintem kurva jó beszéd voltmi ez a beszéd?ez a kövi 4 évnek szólt
briareos
Negritis
Wester
briareos
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Ők a belpesti értelmiség menekülőpártja, a másik meg a vidéké.Akik a náci mi hazánk bázisa miatt aggódnak: legalább 5 embert ismerek, akinek ez volt a menekülőpártja, miután se Orbán, se Gyurcsány.100x inkább a kutyák mint a nácik
atapapa
Negritis
több mint 2 éve
Ja mindig van lehetőség mas döntésre.Akik a náci mi hazánk bázisa miatt aggódnak: legalább 5 embert ismerek, akinek ez volt a menekülőpártja, miután se Orbán, se Gyurcsány.100x inkább a kutyák mint a nácik
atapapa
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
csapongó, összevissza volt nekem és legfőképp mivel tartok tőle h hacsak nem gründol saját pártot, többet nem látod MZP-t a porondonSzerintem kurva jó beszéd voltmi ez a beszéd?ez a kövi 4 évnek szólt
briareos
Negritis
Wester
több mint 2 éve
Na, hát ez csodás éjszaka volt. Megyek aludni, mert így megint dolgozni kell 4 évet. Mondjuk amúgy is kellett volna, de akkor is! 😁
több mint 2 éve
Kampman
28 814
Ha már vki Honeybeast jegyeket ajánlott, szerintem ez itt most perfeckt:Én 4 éve is ezt raktam be a követőbe
youtu.be/YBRUNMaqwi0
dande
több mint 2 éve
Akik a náci mi hazánk bázisa miatt aggódnak: legalább 5 embert ismerek, akinek ez volt a menekülőpártja, miután se Orbán, se Gyurcsány.100x inkább a kutyák mint a nácik
atapapa
több mint 2 éve
Tactful Cactus
14 230
Gattyánéknak meg lesz az 1%, Gödény doktornak megint nem.mindegy, ő már annyira hátralépett, hogy leesett a Föld széléről
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Akik a náci mi hazánk bázisa miatt aggódnak: legalább 5 embert ismerek, akinek ez volt a menekülőpártja, miután se Orbán, se Gyurcsány. Egyik se az a klasszik karrlengető arc.
több mint 2 éve
Szerintem kurva jó beszéd voltmi ez a beszéd?ez a kövi 4 évnek szólt
briareos
Negritis
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
értem én de hagyjuk már lófasz nem lesz ittmi ez a beszéd?ez a kövi 4 évnek szólt
briareos
Negritis
több mint 2 éve
Ha már vki Honeybeast jegyeket ajánlott, szerintem ez itt most perfeckt:youtu.be/YBRUNMaqwi0
több mint 2 éve
mi ez a beszéd?ez a kövi 4 évnek szólt
briareos
több mint 2 éve
Ja és Gyurma jön az új közvélemény kutatói kifejezés: a rejtőzködő fideszes? 😊
több mint 2 éve
lásd buffalo vs new england mostani playoffbanEngem nem zavarna ez a 2/3-d ha nem pökhendien használnánk és élnének vele...ha nem tolnának le élből minden jobbító szándékot....ha ha ha...nem nevetséges...de úgy tűnik a többit ez nem zavarja......Ne legyenek kétségeink: itt bmikor jön mostantól egy másik pártnak 2/3 akkor ok 16-20-24 év feszültséget egy az egyben fognak levezetni.
dande
csebi
több mint 2 éve
Willie Parker
15 669
Németeknek van 1 mandátuma jelenleg
több mint 2 éve
Engem nem zavarna ez a 2/3-d ha nem pökhendien használnánk és élnének vele...ha nem tolnának le élből minden jobbító szándékot....ha ha ha...nem nevetséges...de úgy tűnik a többit ez nem zavarja......Ne legyenek kétségeink: itt bmikor jön mostantól egy másik pártnak 2/3 akkor ok 16-20-24 év feszültséget egy az egyben fognak levezetni.
dande