Politika

47 feliratkozó

több mint 2 éve
Mr.Breaker 1 906
Teljesen szétesett beszéd MZP-től. Ellenzéki összefogásnak már most vége, be lett lökve a busz alá MZP, DK-MSZP meg mossák kezüket, újabb 4 év fizetett szabadságot kaptak.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 23 185 — Lucas Scott
az is béke érdemrendet érdemel aki kitalálta, hogy a vesztes összefogás ne jelenjen meg MZP mögött,
ha meg egyéni döntések, akkor meg baszódjatok meg
Tactful Cactus
Tudod h van: a sikernek mindig vám több gazdája de ha kudarc van akkor azt keresni kell

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 936 — no es importante
Na most alázzák totálisan szarba MZP-t, hogy nem áll be mögé senki.
Kenny
Már 2026-ra készülnek
r.baggio
156 mandátum fidesznek?
briareos
Semmi sem lehetetlen, gyurcsány erre alapozva simán újra előtérbe fogja pozicionálni magát, nem is kérdés

A jobbik és a momentum le lett szalámizva

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 14 230
az is béke érdemrendet érdemel aki kitalálta, hogy a vesztes összefogás ne jelenjen meg MZP mögött,
ha meg egyéni döntések, akkor meg baszódjatok meg

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Épp ezen gondolkoztam h vajon van-e lmp frakció …

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 815
A DK is jól eltaktikázta magát, alig lesz bent erősebb, mint a többi jóképességű.

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 46 652 — The Mathematician
A mai nap legnagyobb tanulsága, hogy lehet bármilyen összefogás, a jelenlegi magyar társadalom annyira jobboldali, hogy semmi esély nem lesz orbánt leváltani, mert se balról nincs elég szavazat hozzá, se jobbról. A pártok hiába fognak össze a szavazók ezt nem teszik meg. A mai napon újra létrejött a centrális erőtér hivatalosan is. (eddig is megvolt, csak nem tudtunk róla)
focilap
ha a társadalom jobboldali lenne akkor a fidesz nem nyerne

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 535 — Bowl Winner
soros emeli a benzinárat majd, érzem
Tactful Cactus
Innentől már egyértelmű, itt ha 2000ft lesz a benzin literje arról is csak a szarszemét brüsszel tehet majd, kezdődhet a kilépés megalapozása az eu-ból
r.baggio
2026ig kilépünk.
Vrij6
ez amit nem tudok elhinni, eu pénz mozgat mindent itt, nem fognak kiugrani csak szeretnek fontoskodni.
briareos
Amíg jön az EU pénz. Lehet azt ám blokkolni, ha nem vétózza meg senki. Eddig mi kiálltunk a lengyelek mellett, és ők viszont, de kérdés, mi lesz majd most, simán elüthetnek minket egy csomó forrástól, és ha nem áll mellénk senki az EU-ban, akkor hiába teszünk panaszt.

Rosszabb lesz, de ez részben a háború és annak következményei miatt fog történni, éhen halni, megfagyni nem fogunk, lesz Netflixünk is (túl drága lesz a benzin, hogy csak úgy kimozduljunk otthonról xd), Budapest még mindig egy élhető város marad, még többen költöznek majd "fel" ide... 30 év alatt meg még inkább vonzó lesz a Nyugat.

Én kiszoktam mozdulni Pestről is, de a vidék annyira vidék lett már, mintha külföldre utazna az ember (és nem Nyugatra). Azért rendben van, ha "NO WAR" táblát teszek a nyakamba, senki se visz el, és bármelyik kocsmában elküldhetem Orbánt a halál f@szára, senkit se fog izgatni, igaz, ha Gyurcsányt szidom, akkor még egy ingyen sört is fizetnek.

Az egyetlen nagy problémám, hogy nagyon sok lett az "egyszerú" ember, és most nem csak a politikai szűklátókörűségről beszélek, hanem hogy mennyire tudatlanok az emberek, pl. azt még csak-csak tudja az átlag, hogy Románia fővárosa Bukarest, de pl. hogy mi Szlovéniáé, 90%-nak dunsztja sincs. Mert számukra csak azt fontos tudni, amit a Viktor mond, más tudásra - legyen az bármilyen - semmi szükség. És csodálkozunk, hogy a tanárok sztrájkja a kutyát se érdekli...

Szóval az az irány, ahová tartunk, az bizony a HUXIT, ha 2026-ra nem is, 2030-ra simán meg is valósulhat.

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 2 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 491 — Слава Україні! Героям слава!
Kenny
Már 2026-ra készülnek
r.baggio
Kérem a következőt!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 596 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
engem most megvett MZP. respect hogy kiállt! főleg hogy így.
Többiek elmennek a faszomba az összefogásból egytől-egyig

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 19 550 — Vikings fan
Nógrád 2 12% a Mi hazánk. Ez is elég durva
zacknorb
Mondjuk Nógrádban / Borsodban annyira nem meglepő.
több mint 2 éve
MZP mögött csak a családja áll ki, az összes ellenzéki vezér sehol.
Kampman
Nagyon gaz baszki
csebi
az "ellenzék" már rég a NER-n belül van ...
Negritis
Donathbol ezt nem néztem ki, többibol igen (igen még Karacsonybol is)
csebi
én nagyon momentum szkeptikus vagyok az elejétől kezdve
Negritis
Donáthnal nem a momentum miatt hanem a jelleme miatt

több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 078 — StuG Life
Kenny
Már 2026-ra készülnek
r.baggio
156 mandátum fidesznek?

több mint 2 éve
sapka Washington Commanders 6 616 — sapka
Akkor végülis azzal az urban legenddel leszámolhatunk, hogy az ellenzéki szavazatok a múltban, azok egy az egyben összeadhatóak. Ez az egyik tanulság.
MC12
valószínű clusterekben kellett volna gondolkozni, nem egy nagyban
pl.
DK-MSZP-...
Jobbik külön

A Jobbik-Gyurcsány házasság már az elején is rosszul hangzott

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 2 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 491 — Слава Україні! Героям слава!
Teljesen felesleges az ellenzéknek beülni a parlamentbe.

(tudom, beül az összes)

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 389 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Mit lép erre a nyugat?
Kibasznak az EU-ból?
Kenny
Nincs rá se akarat, se jogi aktus. Az viszont már bebizonyosodott, hogy a 2004-es 10-ek - nem csak Magyarország - felvétele ilyen rövid időintervallummal óriási hiba volt a részükről is, a rövidtávú európai szemlélet ott is kiütközött. Folytatni kellett volna az agyelszívást részükről, anélkül, hogy megkapják a szeretetcsomagba a resztlit is.
VanillaSky
Túl optimista vagy. Szvsz ha kisgömböc nem fordul igen gyorsan a kellő irányba, lesz rá akarat, és megtalálják a jogot is hozzá.
több mint 2 éve
focilap 45
A mai nap legnagyobb tanulsága, hogy lehet bármilyen összefogás, a jelenlegi magyar társadalom annyira jobboldali, hogy semmi esély nem lesz orbánt leváltani, mert se balról nincs elég szavazat hozzá, se jobbról. A pártok hiába fognak össze a szavazók ezt nem teszik meg. A mai napon újra létrejött a centrális erőtér hivatalosan is. (eddig is megvolt, csak nem tudtunk róla)
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 815
Kenny
Már 2026-ra készülnek
r.baggio
hűha 😀

több mint 2 éve
Kampman
Nagyon gaz baszki
csebi
Negritis
csebi
elvileg minden pár külön ünnepel/sír
sapka
az is beszédes

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 14 107 — Kinek mit intézett a kormánya
Nógrád 2 12% a Mi hazánk. Ez is elég durva
több mint 2 éve
Akkor végülis azzal az urban legenddel leszámolhatunk, hogy az ellenzéki szavazatok a múltban, azok egy az egyben összeadhatóak. Ez az egyik tanulság.
MC12
Jobbik szavazatok tűntek el, az várható volt csakhat nem ilyen mértéket néztek …
csebi
Ez így van. 700 ezer szavazó mínusz. Erre azt mondani, hogy mocskosorbán, hát, mèg mindig nem érti az országot.
MC12
Nem értjük. Az oké h én nem értem de akik elvileg nyerni akarnak azok jó h nem értik. Nem akarjak ezt lebontani megvaltoztatni

több mint 2 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 936 — no es importante
Kenny
Már 2026-ra készülnek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Kampman
Nagyon gaz baszki
csebi
Negritis
csebi
én nagyon momentum szkeptikus vagyok az elejétől kezdve

több mint 2 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 860 — Bears & Illinois fan
Márki Zay mögött felvonult az óvodai Katica csoport. Na bazdmeg, aki nem állt ki mögé, de majd beül a Prlamentbe, az menjen a picsába. Egyébként szarul is beszél.

Bakker Toroczkai különbül beszél, ezt nem gondoltam volna. Igaz, boldogan könnyebb beszélni......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 19 550 — Vikings fan
Komolyan, erre veri a nyálát MZP?
A nagy lofaszt ennyit lehetett volna elérni. Csak az amatorizmus túl sok volt.