Politika
47 feliratkozó
több mint 2 éve
Mr.Breaker
1 906
Teljesen szétesett beszéd MZP-től. Ellenzéki összefogásnak már most vége, be lett lökve a busz alá MZP, DK-MSZP meg mossák kezüket, újabb 4 év fizetett szabadságot kaptak.
több mint 2 éve
az is béke érdemrendet érdemel aki kitalálta, hogy a vesztes összefogás ne jelenjen meg MZP mögött,Tudod h van: a sikernek mindig vám több gazdája de ha kudarc van akkor azt keresni kell
ha meg egyéni döntések, akkor meg baszódjatok meg
Tactful Cactus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Semmi sem lehetetlen, gyurcsány erre alapozva simán újra előtérbe fogja pozicionálni magát, nem is kérdés156 mandátum fidesznek?Na most alázzák totálisan szarba MZP-t, hogy nem áll be mögé senki.Már 2026-ra készülnek
Kenny
r.baggio
briareos
A jobbik és a momentum le lett szalámizva
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Tactful Cactus
14 230
az is béke érdemrendet érdemel aki kitalálta, hogy a vesztes összefogás ne jelenjen meg MZP mögött,ha meg egyéni döntések, akkor meg baszódjatok meg
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Épp ezen gondolkoztam h vajon van-e lmp frakció …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Kampman
28 815
A DK is jól eltaktikázta magát, alig lesz bent erősebb, mint a többi jóképességű.
több mint 2 éve
A mai nap legnagyobb tanulsága, hogy lehet bármilyen összefogás, a jelenlegi magyar társadalom annyira jobboldali, hogy semmi esély nem lesz orbánt leváltani, mert se balról nincs elég szavazat hozzá, se jobbról. A pártok hiába fognak össze a szavazók ezt nem teszik meg. A mai napon újra létrejött a centrális erőtér hivatalosan is. (eddig is megvolt, csak nem tudtunk róla)ha a társadalom jobboldali lenne akkor a fidesz nem nyerne
focilap
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Amíg jön az EU pénz. Lehet azt ám blokkolni, ha nem vétózza meg senki. Eddig mi kiálltunk a lengyelek mellett, és ők viszont, de kérdés, mi lesz majd most, simán elüthetnek minket egy csomó forrástól, és ha nem áll mellénk senki az EU-ban, akkor hiába teszünk panaszt.ez amit nem tudok elhinni, eu pénz mozgat mindent itt, nem fognak kiugrani csak szeretnek fontoskodni.2026ig kilépünk.soros emeli a benzinárat majd, érzemInnentől már egyértelmű, itt ha 2000ft lesz a benzin literje arról is csak a szarszemét brüsszel tehet majd, kezdődhet a kilépés megalapozása az eu-ból
Tactful Cactus
r.baggio
Vrij6
briareos
Rosszabb lesz, de ez részben a háború és annak következményei miatt fog történni, éhen halni, megfagyni nem fogunk, lesz Netflixünk is (túl drága lesz a benzin, hogy csak úgy kimozduljunk otthonról xd), Budapest még mindig egy élhető város marad, még többen költöznek majd "fel" ide... 30 év alatt meg még inkább vonzó lesz a Nyugat.
Én kiszoktam mozdulni Pestről is, de a vidék annyira vidék lett már, mintha külföldre utazna az ember (és nem Nyugatra). Azért rendben van, ha "NO WAR" táblát teszek a nyakamba, senki se visz el, és bármelyik kocsmában elküldhetem Orbánt a halál f@szára, senkit se fog izgatni, igaz, ha Gyurcsányt szidom, akkor még egy ingyen sört is fizetnek.
Az egyetlen nagy problémám, hogy nagyon sok lett az "egyszerú" ember, és most nem csak a politikai szűklátókörűségről beszélek, hanem hogy mennyire tudatlanok az emberek, pl. azt még csak-csak tudja az átlag, hogy Románia fővárosa Bukarest, de pl. hogy mi Szlovéniáé, 90%-nak dunsztja sincs. Mert számukra csak azt fontos tudni, amit a Viktor mond, más tudásra - legyen az bármilyen - semmi szükség. És csodálkozunk, hogy a tanárok sztrájkja a kutyát se érdekli...
Szóval az az irány, ahová tartunk, az bizony a HUXIT, ha 2026-ra nem is, 2030-ra simán meg is valósulhat.
több mint 2 éve
Kérem a következőt!Na most alázzák totálisan szarba MZP-t, hogy nem áll be mögé senki.Már 2026-ra készülnek
Kenny
r.baggio
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
engem most megvett MZP. respect hogy kiállt! főleg hogy így.Többiek elmennek a faszomba az összefogásból egytől-egyig
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Nógrád 2 12% a Mi hazánk. Ez is elég durvaMondjuk Nógrádban / Borsodban annyira nem meglepő.
zacknorb
több mint 2 éve
Donáthnal nem a momentum miatt hanem a jelleme miattén nagyon momentum szkeptikus vagyok az elejétől kezdveDonathbol ezt nem néztem ki, többibol igen (igen még Karacsonybol is)az "ellenzék" már rég a NER-n belül van ...MZP mögött csak a családja áll ki, az összes ellenzéki vezér sehol.Nagyon gaz baszki
Kampman
csebi
Negritis
csebi
Negritis
több mint 2 éve
156 mandátum fidesznek?Na most alázzák totálisan szarba MZP-t, hogy nem áll be mögé senki.Már 2026-ra készülnek
Kenny
r.baggio
több mint 2 éve
Akkor végülis azzal az urban legenddel leszámolhatunk, hogy az ellenzéki szavazatok a múltban, azok egy az egyben összeadhatóak. Ez az egyik tanulság.valószínű clusterekben kellett volna gondolkozni, nem egy nagyban
MC12
pl.
DK-MSZP-...
Jobbik külön
A Jobbik-Gyurcsány házasság már az elején is rosszul hangzott
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 2 éve
Teljesen felesleges az ellenzéknek beülni a parlamentbe.(tudom, beül az összes)
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Túl optimista vagy. Szvsz ha kisgömböc nem fordul igen gyorsan a kellő irányba, lesz rá akarat, és megtalálják a jogot is hozzá.Mit lép erre a nyugat?Nincs rá se akarat, se jogi aktus. Az viszont már bebizonyosodott, hogy a 2004-es 10-ek - nem csak Magyarország - felvétele ilyen rövid időintervallummal óriási hiba volt a részükről is, a rövidtávú európai szemlélet ott is kiütközött. Folytatni kellett volna az agyelszívást részükről, anélkül, hogy megkapják a szeretetcsomagba a resztlit is.
Kibasznak az EU-ból?
Kenny
VanillaSky
több mint 2 éve
focilap
45
A mai nap legnagyobb tanulsága, hogy lehet bármilyen összefogás, a jelenlegi magyar társadalom annyira jobboldali, hogy semmi esély nem lesz orbánt leváltani, mert se balról nincs elég szavazat hozzá, se jobbról. A pártok hiába fognak össze a szavazók ezt nem teszik meg. A mai napon újra létrejött a centrális erőtér hivatalosan is. (eddig is megvolt, csak nem tudtunk róla)
több mint 2 éve
Kampman
28 815
hűha 😀Na most alázzák totálisan szarba MZP-t, hogy nem áll be mögé senki.Már 2026-ra készülnek
Kenny
r.baggio
több mint 2 éve
az is beszédeselvileg minden pár külön ünnepel/sírDonathbol ezt nem néztem ki, többibol igen (igen még Karacsonybol is)az "ellenzék" már rég a NER-n belül van ...MZP mögött csak a családja áll ki, az összes ellenzéki vezér sehol.Nagyon gaz baszki
Kampman
csebi
Negritis
csebi
sapka
több mint 2 éve
Nógrád 2 12% a Mi hazánk. Ez is elég durva
több mint 2 éve
Nem értjük. Az oké h én nem értem de akik elvileg nyerni akarnak azok jó h nem értik. Nem akarjak ezt lebontani megvaltoztatniEz így van. 700 ezer szavazó mínusz. Erre azt mondani, hogy mocskosorbán, hát, mèg mindig nem érti az országot.Akkor végülis azzal az urban legenddel leszámolhatunk, hogy az ellenzéki szavazatok a múltban, azok egy az egyben összeadhatóak. Ez az egyik tanulság.Jobbik szavazatok tűntek el, az várható volt csakhat nem ilyen mértéket néztek …
MC12
csebi
MC12
több mint 2 éve
Na most alázzák totálisan szarba MZP-t, hogy nem áll be mögé senki.Már 2026-ra készülnek
Kenny
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
én nagyon momentum szkeptikus vagyok az elejétől kezdveDonathbol ezt nem néztem ki, többibol igen (igen még Karacsonybol is)az "ellenzék" már rég a NER-n belül van ...MZP mögött csak a családja áll ki, az összes ellenzéki vezér sehol.Nagyon gaz baszki
Kampman
csebi
Negritis
csebi
több mint 2 éve
Márki Zay mögött felvonult az óvodai Katica csoport. Na bazdmeg, aki nem állt ki mögé, de majd beül a Prlamentbe, az menjen a picsába. Egyébként szarul is beszél.Bakker Toroczkai különbül beszél, ezt nem gondoltam volna. Igaz, boldogan könnyebb beszélni......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Komolyan, erre veri a nyálát MZP?A nagy lofaszt ennyit lehetett volna elérni. Csak az amatorizmus túl sok volt.