Politika
66 feliratkozó
5 napja
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (húsvét vasárnapi adatokkal frissítve)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Lófaszt van igaza. Azt hiszem, kellő részletességgel kifejtettem a véleményem.Ami még furább, hogy egy tegnapihoz hasonló sompolygó sunyi róka mém inkább hoz Orbánnak, mint visz.Teljesen igazad van .... kivéve Szijjártót. Szerintem ő éppen az a figura a filmen, aki Hadházybb a Hadházynál is. Így, hogy a főnök van a fókuszban, ugathat az árnyékból anélkül, hogy irritáló lenne, de a fókuszt nagyon nem viselné. Róla pl. azt gondolom, hogy még a keményvonalas fideszesek is inkább csak eltűrik, mint kedvelik.
Közéletet felszínesen fogyasztó, Fideszt, Orbánt rühellő, mindig balra szavazó ismerősöm is Orbán joviális, emberi oldalát látja egy ilyen videóban, ahol jól kezeli a helyzetet ("hát nem érzi a szerencsétlen, hogy úgyse kap választ? Majd azt képzeli, hogy ha ugyanazt ötször megkérdezi, akkor Orbán bevall bármit is?"), és még válaszolni se hagyják, a kérdező csak mondja a magáét, lehet, hogy igaza van, de tenyérbemászó figura.
A legtöbb ember nem tud túllépni a primér, felszínes benyomásain, zsigeri érzésein, azok alapján ítél ösztönösen.
Nekem olyan feelingem volt a videót nézve, mint amikor a gimiben az elsős odamegy a végzőshöz, hogy már ők jönnének a focipályára, menjenek onnan odébb, de a végzős csak lazán, háperszeöcskös-attitűddel kifigurázza,, oltogatja, az elsős meg érvel, hogy "de elmúlt délután három, mi jövünk", amire kap egy "jólvan, hát persze, te jössz, csak előtte szaladj be az öltözőbe, és nézd meg, hogy ott vagyok e" választ.
Főleg Szijjártó van elemében, szégyenérzetnek, megfogottságnak, kellemetlen érzésnek a nyoma sincs rajta, élvezi, hogy úgy beszélhet ezzel a mitugrász kis pöccsel ahogy megérdemli, ha már házhozmegy a lófaszért.
Még annyi jut eszembe, hogy egyszer egy vékonydongájú barátomat elkisértem egy számonkérésre, ahol megvártunk egy srácot, aki a barátom szerint megdugta a barátnőjét. Jött a srác, a barátom felszívta magát, eléallt, és a képebe vágta, hogy "lefeküdtél a barátnőmmel!". A srác mondta "ja", és alldogált pár másodpercet, barátom is, majd elment, és ennyiben maradtak. Én meg örültem, hogy nem történt semmi attrocitás, ilyen jól meg tudták beszélni a történteket, mindenki legnagyobb megelégedésére.
Hát Orbán és Hadházy is hasonlóképp, ezt a témát körbejárták, megbeszélték, jöhet a következő.
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
több mint 2 éve
Ami még furább, hogy egy tegnapihoz hasonló sompolygó sunyi róka mém inkább hoz Orbánnak, mint visz.Teljesen igazad van .... kivéve Szijjártót. Szerintem ő éppen az a figura a filmen, aki Hadházybb a Hadházynál is. Így, hogy a főnök van a fókuszban, ugathat az árnyékból anélkül, hogy irritáló lenne, de a fókuszt nagyon nem viselné. Róla pl. azt gondolom, hogy még a keményvonalas fideszesek is inkább csak eltűrik, mint kedvelik.
Közéletet felszínesen fogyasztó, Fideszt, Orbánt rühellő, mindig balra szavazó ismerősöm is Orbán joviális, emberi oldalát látja egy ilyen videóban, ahol jól kezeli a helyzetet ("hát nem érzi a szerencsétlen, hogy úgyse kap választ? Majd azt képzeli, hogy ha ugyanazt ötször megkérdezi, akkor Orbán bevall bármit is?"), és még válaszolni se hagyják, a kérdező csak mondja a magáét, lehet, hogy igaza van, de tenyérbemászó figura.
A legtöbb ember nem tud túllépni a primér, felszínes benyomásain, zsigeri érzésein, azok alapján ítél ösztönösen.
Nekem olyan feelingem volt a videót nézve, mint amikor a gimiben az elsős odamegy a végzőshöz, hogy már ők jönnének a focipályára, menjenek onnan odébb, de a végzős csak lazán, háperszeöcskös-attitűddel kifigurázza,, oltogatja, az elsős meg érvel, hogy "de elmúlt délután három, mi jövünk", amire kap egy "jólvan, hát persze, te jössz, csak előtte szaladj be az öltözőbe, és nézd meg, hogy ott vagyok e" választ.
Főleg Szijjártó van elemében, szégyenérzetnek, megfogottságnak, kellemetlen érzésnek a nyoma sincs rajta, élvezi, hogy úgy beszélhet ezzel a mitugrász kis pöccsel ahogy megérdemli, ha már házhozmegy a lófaszért.
Még annyi jut eszembe, hogy egyszer egy vékonydongájú barátomat elkisértem egy számonkérésre, ahol megvártunk egy srácot, aki a barátom szerint megdugta a barátnőjét. Jött a srác, a barátom felszívta magát, eléallt, és a képebe vágta, hogy "lefeküdtél a barátnőmmel!". A srác mondta "ja", és alldogált pár másodpercet, barátom is, majd elment, és ennyiben maradtak. Én meg örültem, hogy nem történt semmi attrocitás, ilyen jól meg tudták beszélni a történteket, mindenki legnagyobb megelégedésére.
Hát Orbán és Hadházy is hasonlóképp, ezt a témát körbejárták, megbeszélték, jöhet a következő.
Őszentsége Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Nem voltak kicsit bebaszcsizva Viktorék? 😊Mondjuk az is lehet…a sajátjai között mindig frappáns Orbán, most csak személyeskedésig jutott, bár a pincsik röhögnek ezen is. Szép magyar komédia az egész…
warr_b
több mint 2 éve
Hadházyt bírom, de ez az orra letolt szifon szemüveg annyira boomer hogy már fáj. Persze, hogy a mikropöcsű posztnáci NERista sunyiban asszonyverő műmacsónak ökölbe szorul a keze. Már persze, ha a főnök nem utasította valami alantas dologra éppLehet ő nem jó, de jó stábot válogatott össze. Az ilyenekre szükség lenne…Ebből annyit írok alá, hogy Hadházy nem csapatjátékos, túlságosan öntörvényű, és ez nem válik előnyére. De akkor játsszunk el a gondolattal: mi lenne, ha egy ellenzéki párt (ne adj' isten, egymással együttműködni képes több ellenzéki párt) szisztematikusan, lényegesen jobb anyagi kondíciókkal, nagyobb stábbal elvégezné ugyanazt a sziszifuszi munkát, amit Hadházy Ákos?Nem öntörvényű, hanem alkalmatlan bármilyen csapatmunkára. Eddig minden közösség szétverésében részt vett ahol befogadták. Legutóbb már azelőtt szembe köpte azokat akik befogadták, mielőtt egy frakcióba kellett volna ülnie velük.
nagylaza, főpohárnok
Mi az a magasztos munka amit az ákos elvégez? 😀
A stábja gyűjti a korrupciótól bűzlő anyagokat amiről aztán ő csinál egy fb videót, és nem történik semmi. Ezt sem kell túlgondolni egyébként, nem kell valami irgalmatlan kutatómunkát mögé képzelni. Mi is küldtünk be nekik anyagokat anno, amit a kopogtatások alkalmával kiszúrtunk pár faluban. Semmilyen haszna nincs a palinak, és az egyik leginkább túlértékelt, elszabadult hajóágyú ellenzéki oldalon.
thebeke
Az mondjuk tetszik, hogy a fideszes fasz már ütötte volna Hadházy-t…igazán magyaros elégtétel🤣
Klaci79
több mint 2 éve
de milyen gond lehet ebbol amugy tenyleg ...atlatszo.hu/orszagszerte/2023/07/07/illegalis-akku-hulladek-raktarra-bukkantak-ikladon-a-rendorseg-es-a-katasztrofavedelem-is-kivonult/
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Nem voltak kicsit bebaszcsizva Viktorék? 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Nyilván ezért is tart ott az ország ahol tart. Komolyan vicc, ahogy itt nálunk az emberek állnak a korrupcióhoz. Tényleg nem múlt el a szocializmus…De nincs mögötte valós eredmény, semmi értelme az egésznek.Lehet ő nem jó, de jó stábot válogatott össze. Az ilyenekre szükség lenne…Ebből annyit írok alá, hogy Hadházy nem csapatjátékos, túlságosan öntörvényű, és ez nem válik előnyére. De akkor játsszunk el a gondolattal: mi lenne, ha egy ellenzéki párt (ne adj' isten, egymással együttműködni képes több ellenzéki párt) szisztematikusan, lényegesen jobb anyagi kondíciókkal, nagyobb stábbal elvégezné ugyanazt a sziszifuszi munkát, amit Hadházy Ákos?Nem öntörvényű, hanem alkalmatlan bármilyen csapatmunkára. Eddig minden közösség szétverésében részt vett ahol befogadták. Legutóbb már azelőtt szembe köpte azokat akik befogadták, mielőtt egy frakcióba kellett volna ülnie velük.
nagylaza, főpohárnok
A stábja gyűjti a korrupciótól bűzlő anyagokat amiről aztán ő csinál egy fb videót, és nem történik semmi. Ezt sem kell túlgondolni egyébként, nem kell valami irgalmatlan kutatómunkát mögé képzelni. Mi is küldtünk be nekik anyagokat anno, amit a kopogtatások alkalmával kiszúrtunk pár faluban. Semmilyen haszna nincs a palinak, és az egyik leginkább túlértékelt, elszabadult hajóágyú ellenzéki oldalon.
thebeke
Klaci79
(nem, egy hívőnek sem nyílik fel a szeme az 453243232341234. korrupciós ügytől)
thebeke
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=Hu_F9g1994sAmi még furább, hogy egy tegnapihoz hasonló sompolygó sunyi róka mém inkább hoz Orbánnak, mint visz.Melyik ez a videó?
Őszentsége Sobri Jóska
Toca
parancsolj. Popcornnal még jobb. Alavjú!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Ami még furább, hogy egy tegnapihoz hasonló sompolygó sunyi róka mém inkább hoz Orbánnak, mint visz.Melyik ez a videó?
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Azon kellene gondolkodnia mindenkinek, hogy miképp lehet nagyobb infláció mellett kevesebb az áfabevétel.Júniusban 20,1 százalékra csökkent az infláció, havi alapon pedig 0,3 százalékkal emelkedtek az árak – derül ki a KSH péntek reggeli tájékoztatójából.Laikus vagyok, de ez teljesen jónak tűnik.
Brüsszel, Soros, Gyurcsány, KariGeri, baloldal stb...
Beki
Jughead
több mint 2 éve
Ami még furább, hogy egy tegnapihoz hasonló sompolygó sunyi róka mém inkább hoz Orbánnak, mint visz.Közéletet felszínesen fogyasztó, Fideszt, Orbánt rühellő, mindig balra szavazó ismerősöm is Orbán joviális, emberi oldalát látja egy ilyen videóban, ahol jól kezeli a helyzetet ("hát nem érzi a szerencsétlen, hogy úgyse kap választ? Majd azt képzeli, hogy ha ugyanazt ötször megkérdezi, akkor Orbán bevall bármit is?"), és még válaszolni se hagyják, a kérdező csak mondja a magáét, lehet, hogy igaza van, de tenyérbemászó figura.
több mint 2 éve
Miért nyílna a Gyurcsány rosszabb.De nincs mögötte valós eredmény, semmi értelme az egésznek.Lehet ő nem jó, de jó stábot válogatott össze. Az ilyenekre szükség lenne…Ebből annyit írok alá, hogy Hadházy nem csapatjátékos, túlságosan öntörvényű, és ez nem válik előnyére. De akkor játsszunk el a gondolattal: mi lenne, ha egy ellenzéki párt (ne adj' isten, egymással együttműködni képes több ellenzéki párt) szisztematikusan, lényegesen jobb anyagi kondíciókkal, nagyobb stábbal elvégezné ugyanazt a sziszifuszi munkát, amit Hadházy Ákos?Nem öntörvényű, hanem alkalmatlan bármilyen csapatmunkára. Eddig minden közösség szétverésében részt vett ahol befogadták. Legutóbb már azelőtt szembe köpte azokat akik befogadták, mielőtt egy frakcióba kellett volna ülnie velük.
nagylaza, főpohárnok
thebeke
Klaci79
thebeke
több mint 2 éve
De nincs mögötte valós eredmény, semmi értelme az egésznek.Lehet ő nem jó, de jó stábot válogatott össze. Az ilyenekre szükség lenne…Ebből annyit írok alá, hogy Hadházy nem csapatjátékos, túlságosan öntörvényű, és ez nem válik előnyére. De akkor játsszunk el a gondolattal: mi lenne, ha egy ellenzéki párt (ne adj' isten, egymással együttműködni képes több ellenzéki párt) szisztematikusan, lényegesen jobb anyagi kondíciókkal, nagyobb stábbal elvégezné ugyanazt a sziszifuszi munkát, amit Hadházy Ákos?Nem öntörvényű, hanem alkalmatlan bármilyen csapatmunkára. Eddig minden közösség szétverésében részt vett ahol befogadták. Legutóbb már azelőtt szembe köpte azokat akik befogadták, mielőtt egy frakcióba kellett volna ülnie velük.
nagylaza, főpohárnok
thebeke
Klaci79
több mint 2 éve
20,1% jónak tűnik?! Mondjuk török inflációhoz képest talán igen, de egyébként baromi rossz adat továbbra is. Az egyetlen pozitív benne, hogy csökken az előző havihoz képest, de gondolom továbbra is legalább 3-szor akkora, mint az EU átlag.Júniusban 20,1 százalékra csökkent az infláció, havi alapon pedig 0,3 százalékkal emelkedtek az árak – derül ki a KSH péntek reggeli tájékoztatójából.Laikus vagyok, de ez teljesen jónak tűnik.
Beki
Jughead
Klaci79

Mi lenne az az érték ami nem lenne TELJESEN jó?
több mint 2 éve
Mivel tavaly ősszel és még télen is nagy volt az infláció, így az éves még egy ideig nagy lesz.20,1% jónak tűnik?! Mondjuk török inflációhoz képest talán igen, de egyébként baromi rossz adat továbbra is. Az egyetlen pozitív benne, hogy csökken az előző havihoz képest, de gondolom továbbra is legalább 3-szor akkora, mint az EU átlag.Júniusban 20,1 százalékra csökkent az infláció, havi alapon pedig 0,3 százalékkal emelkedtek az árak – derül ki a KSH péntek reggeli tájékoztatójából.Laikus vagyok, de ez teljesen jónak tűnik.
Beki
Jughead
Klaci79
A havi érdekesebb, az már teljesen oké.
több mint 2 éve
Lehet ő nem jó, de jó stábot válogatott össze. Az ilyenekre szükség lenne…Ebből annyit írok alá, hogy Hadházy nem csapatjátékos, túlságosan öntörvényű, és ez nem válik előnyére. De akkor játsszunk el a gondolattal: mi lenne, ha egy ellenzéki párt (ne adj' isten, egymással együttműködni képes több ellenzéki párt) szisztematikusan, lényegesen jobb anyagi kondíciókkal, nagyobb stábbal elvégezné ugyanazt a sziszifuszi munkát, amit Hadházy Ákos?Nem öntörvényű, hanem alkalmatlan bármilyen csapatmunkára. Eddig minden közösség szétverésében részt vett ahol befogadták. Legutóbb már azelőtt szembe köpte azokat akik befogadták, mielőtt egy frakcióba kellett volna ülnie velük.
nagylaza, főpohárnok
thebeke
Az mondjuk tetszik, hogy a fideszes fasz már ütötte volna Hadházy-t…igazán magyaros elégtétel🤣
több mint 2 éve
20,1% jónak tűnik?! Mondjuk török inflációhoz képest talán igen, de egyébként baromi rossz adat továbbra is. Az egyetlen pozitív benne, hogy csökken az előző havihoz képest, de gondolom továbbra is legalább 3-szor akkora, mint az EU átlag.Júniusban 20,1 százalékra csökkent az infláció, havi alapon pedig 0,3 százalékkal emelkedtek az árak – derül ki a KSH péntek reggeli tájékoztatójából.Laikus vagyok, de ez teljesen jónak tűnik.
Beki
Jughead
több mint 2 éve
Bázishatás, ha |Júniusban 20,1 százalékra csökkent az infláció, havi alapon pedig 0,3 százalékkal emelkedtek az árak – derül ki a KSH péntek reggeli tájékoztatójából.Laikus vagyok, de ez teljesen jónak tűnik.
Beki
Jughead
több mint 2 éve
Júniusban 20,1 százalékra csökkent az infláció, havi alapon pedig 0,3 százalékkal emelkedtek az árak – derül ki a KSH péntek reggeli tájékoztatójából.Laikus vagyok, de ez teljesen jónak tűnik.
Beki
Szerkesztette: Jughead
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Júniusban 20,1 százalékra csökkent az infláció, havi alapon pedig 0,3 százalékkal emelkedtek az árak – derül ki a KSH péntek reggeli tájékoztatójából.Brüsszel, Soros, Gyurcsány, KariGeri, baloldal stb...
több mint 2 éve
Lazar mondata alapjan eppen most alakul ki a forditott elszamoltathatosag kulturaja nyiltan is, nem csak vmennyire fedetten. eppen vki linkelte a valaszonline-s cikket ebben a temaban, erdemes elolvasni.Igazad van. Csak sajnos van egy olyan érzésem, hogy nem csak az Orbánisták, de a mérsékelt Fidesz szavazók zöme is így reagálna. 😕Szerintem csebinek igaza van. Abból a megközelítésből nézed, ahonnan egy rendszer kritikus értelmiségi nézi. Ha ezt a videót megmutatnám itt egy ismerten fideszes / Orbánista ismerősömnek, tudod mi lenne a reakciója? Hogy mi a f*szt csinál ez a mitugrász, miért nem hagyja a Miniszterelnök Urat dolgozni a parlamentben?Bocs, de kit érdekelnek a megszállott orbánisták? Nem a menthetetleneket kell meggyőzni.
peterk2005 udvari bolond
nagylaza, főpohárnok
Egyszerűen nincs meg nálunk az elszámoltathatóság kultúrája. A miniszterelnök nem egy közszolga, hanem egy hűbérúr a többség szemében. 😕
peterk2005 udvari bolond
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
a bankszamlamon 😉Értsed a viccet egyébként meg az is a mi pénzünk lenne ha utalna végre az EU. Hol van a pénz?Nem tudom h jön ide az h nekem az Europai Bizottság utalja a fizut, de magyarázd el kérlek.Nem jellemző rad az Orbán védés. Tán emlékeztettek rá honnan kapod a fizut?😃de valaszolt. elmondta, hogy rossz sunyi roka 😊mer már kialakult a fasiszta tekintélyelvűség kultúrája, kutyakötelessége lenne válaszolniSzerintem csebinek igaza van. Abból a megközelítésből nézed, ahonnan egy rendszer kritikus értelmiségi nézi. Ha ezt a videót megmutatnám itt egy ismerten fideszes / Orbánista ismerősömnek, tudod mi lenne a reakciója? Hogy mi a f*szt csinál ez a mitugrász, miért nem hagyja a Miniszterelnök Urat dolgozni a parlamentben?Igazad van, a fenyegetőzés az udvartartásából jött, Orbán csak vigyorgott hozzá.hol fenyegetozik? hol feszeng? a szemelyeskedes, sertegetes meg kifejezetten tetszeni fog a bazisnak.Nem értünk egyet. Szerintem: ha valaki megnézi ezt a videót, akkor tökéletesen lejön, hogy Orbán milyen ember, amikor nem egy centiről centire előre kidolgozott helyzetben, mások által nem zavartatva szerepel. Kényszeredetten röhögcsél, feszeng, fenyegetőzik, személyeskedik, sérteget, de képtelen egyenes választ adni egy roppant egyszerű kérdésre. Többet ér egyetlen ilyen jelenet tucatnyi ellenzéki sajtótájékoztatónál, ami arról szól, hogyan nyúlja le a Fidesz a száz- meg százmilliárdokat.sztem teves utvonal azt gondolni, hogy jol csinalta, foleg nem minden szempontbol. kifejezetten kinos ez a Hadhazyra nezve. ezek a telexes videok sem az igaziak mar oszinten, mar nekik sem all igazan jol, de aztan egy parlamenti kepviselonek meg foleg nem.Kínosnak is lehet nevezni, én inkább a vérlázító kifejezést használnám.Ez az arrogancia amivel ezek itt nevetgelnek, ebben minden benne van. Utni kellett volna tenyleg, ahogy tanacsoljak.Nagyon rég láttam ennyire kínos videót.
telex.hu/belfold/2023/07/06/orban-viktor-valaszok-helyett-nevetgelve-lesunyirokazta-hadhazy-akost-aki-a-parlament-folyosojan-csipte-el-a-miniszterelnokot
JéBé
Hanni
Kár, hogy az írott szövegből kimaradt a "szőrét hullató, rossz vidéki róka". Ezt is mondani bírta a Miniszterelnök Úr.
Hadházy egyébként nagyon jól csinálta, mindenféle szempontból. Eleve olyan témát választott, ami érthető, felfogható, befogadható az "egyszerű emberek" számára is, végig megőrizte a higgadtságát és a nyugalmát.
A felvétel azt is megmagyarázza, miért nem engedik OV-t éles helyzetekbe. Ilyen szituációban rögtön kiderül, hogy egy gátlástalan, komplexusos, felfuvalkodott puha pöcs.
nagylaza, főpohárnok
konkretan azon kivul, hogy o tobbszor elismetli azt, hogy kitero volt, jott bmi erdemi valasz? vhogy at kellene lepni azon, hogy majd a kormanyparti politikusok valaszai alapjan radobben 1 millio ember Magyarorszagon, hogy a fidesz rossz. nagyon rossz ut ez.
csebi
nagylaza, főpohárnok
tovabbra is ugy gondolom, hogy teves ut az, amikor azt feltelezi bki is, hogy egy ilyen video miatt majd 1 millio ember nem a fideszre fog szavazni.
csebi
Itt valami félreértés van: állította/feltételezte valaki, hogy egyetlen ilyen videó miatt 1 millió ember nem a Fideszre fog szavazni? Ha nem, akkor miért vitatkozol vele?
nagylaza, főpohárnok
peterk2005 udvari bolond
egy kurva meccsen előírják, hogy aki beül annak kell válaszolni a kérdésekre, edző, jatékos - nade a matyar miniszterelnök minek venné a fáradságot vagy mijen jogon kérdezik, akinek kétharmaggya van ammá bizony fölüláll mindenen...
Gróf de sutianap
csebi
Nemes samu09
csebi
Nemes samu09
amugy meg nezd meg jobban, hogy az EU koltsegvetese hogyan all ossze. jelentos resze nem a tagallami hozzajarulasokbol all ossze. raadasul addig amig Magyarorszag nem netto befizeto akkor addig meg csak jelkepesen sem lehetne a 'ti penzetek'.
több mint 2 éve
Ebből annyit írok alá, hogy Hadházy nem csapatjátékos, túlságosan öntörvényű, és ez nem válik előnyére. De akkor játsszunk el a gondolattal: mi lenne, ha egy ellenzéki párt (ne adj' isten, egymással együttműködni képes több ellenzéki párt) szisztematikusan, lényegesen jobb anyagi kondíciókkal, nagyobb stábbal elvégezné ugyanazt a sziszifuszi munkát, amit Hadházy Ákos?Nem öntörvényű, hanem alkalmatlan bármilyen csapatmunkára. Eddig minden közösség szétverésében részt vett ahol befogadták. Legutóbb már azelőtt szembe köpte azokat akik befogadták, mielőtt egy frakcióba kellett volna ülnie velük.
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: thebeke
több mint 2 éve
Lol, akkor lassan kínai propagandát is nézhetünk majd a meccsek szünetében, de jó telex.hu/kult/2023/07/06/mtva-egyuttmukodes-musocsere-koprodukcio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Igazad van. Csak sajnos van egy olyan érzésem, hogy nem csak az Orbánisták, de a mérsékelt Fidesz szavazók zöme is így reagálna. 😕Szerintem csebinek igaza van. Abból a megközelítésből nézed, ahonnan egy rendszer kritikus értelmiségi nézi. Ha ezt a videót megmutatnám itt egy ismerten fideszes / Orbánista ismerősömnek, tudod mi lenne a reakciója? Hogy mi a f*szt csinál ez a mitugrász, miért nem hagyja a Miniszterelnök Urat dolgozni a parlamentben?Bocs, de kit érdekelnek a megszállott orbánisták? Nem a menthetetleneket kell meggyőzni.
peterk2005 udvari bolond
nagylaza, főpohárnok
Egyszerűen nincs meg nálunk az elszámoltathatóság kultúrája. A miniszterelnök nem egy közszolga, hanem egy hűbérúr a többség szemében. 😕

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)