Politika
66 feliratkozó
1 napja
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
több mint 3 éve
ki hozta ki?Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
index.hu/belfold/2023/01/24/volner-schadl-ugy-intim-felvetelek-a-szefben-megsemmisites/
Ha valaki hisz az osszeeskuves elmeletekben...
undisputedly
dande2
Amadeus von Dollárbaloldal
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Ez volt az, amivel a Privátkopó, mielőtt amerikai szerverekre költözött, kijött. Hogy mit akartak vele, azt nem tudom.Ez volt az amit nyilvanossagra akartak hozni a valasztasok elott?Nem vicceltem, második vonalas NER körökben a foglalás óta pörög a sztori.Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
index.hu/belfold/2023/01/24/volner-schadl-ugy-intim-felvetelek-a-szefben-megsemmisites/
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
undisputedly
Sok haszna nem lett volna, egyikük sem érdekes túlzottan.

több mint 3 éve
Biztos vagyok benne, hogy készült róla másolat.Nem vicceltem, második vonalas NER körökben a foglalás óta pörög a sztori.Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Nem, az a Varga Judit ollózása volt (már ha tényleg volt ilyen)Ez volt az amit nyilvanossagra akartak hozni a valasztasok elott?Nem vicceltem, második vonalas NER körökben a foglalás óta pörög a sztori.Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
undisputedly
több mint 3 éve
Ez volt az amit nyilvanossagra akartak hozni a valasztasok elott?Nem vicceltem, második vonalas NER körökben a foglalás óta pörög a sztori.Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Nem vicceltem, második vonalas NER körökben a foglalás óta pörög a sztori.Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 3 éve
Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2

több mint 3 éve
"Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Ezek azok a hírek, információk amik gyakorlatilag semmire nem jók, nem ellenőrizhetők, ergo mindenki azt lát bele amit akar...
undisputedly
több mint 3 éve
valamelyikük azt játszotta, nem?Elvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
több mint 3 éve
Elvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
több mint 3 éve
"Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
több mint 3 éve
"Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."index.hu/belfold/2023/01/24/volner-schadl-ugy-intim-felvetelek-a-szefben-megsemmisites/
több mint 3 éve
a lenyeg nem ez. hanem az ,hogy az EP "bortonvalogatott" lassan felkeszulhet az ukran "bortonvalogatott" elleni rangadora ...Én olvasok fideszes és széljobbos kommenteket, sajnos szakmai ártalomként. Általános vélemény az volt, hogy “miért kell erről írni” a sajtóban és, hogy “bezzeg Gyurcsány”.Kéne egy fasza rendelet srácok.Akinek minimális erkölcsi érzéke, lelkiismerete és józan esze maradt még, az most komolyan, mit gondol erről? Hogy ez így rendben van, nincs itt semmi látnivaló, gyurcsánnyal még rosszabb lenne és lépjünk is tovább vagy hogy?
Mert nyilván az agymosott réteghez ezek a dolgok már el se jutnak, de minimális racionalitással ezekre hogy tudja bárki is azt mondani, hogy mindez szükséges vagy legalábbis a ner az ezzel jár és kész?
r.baggio
Engedd el. Akinek van minimális erkölcsi érzéke az már lefalcolt a Nerből vagy drogokba fojtotta az életét.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Én olvasok fideszes és széljobbos kommenteket, sajnos szakmai ártalomként. Általános vélemény az volt, hogy “miért kell erről írni” a sajtóban és, hogy “bezzeg Gyurcsány”.Kéne egy fasza rendelet srácok.Akinek minimális erkölcsi érzéke, lelkiismerete és józan esze maradt még, az most komolyan, mit gondol erről? Hogy ez így rendben van, nincs itt semmi látnivaló, gyurcsánnyal még rosszabb lenne és lépjünk is tovább vagy hogy?
Mert nyilván az agymosott réteghez ezek a dolgok már el se jutnak, de minimális racionalitással ezekre hogy tudja bárki is azt mondani, hogy mindez szükséges vagy legalábbis a ner az ezzel jár és kész?
r.baggio
Engedd el. Akinek van minimális erkölcsi érzéke az már lefalcolt a Nerből vagy drogokba fojtotta az életét.
több mint 3 éve
Kéne egy fasza rendelet srácok.Akinek minimális erkölcsi érzéke, lelkiismerete és józan esze maradt még, az most komolyan, mit gondol erről? Hogy ez így rendben van, nincs itt semmi látnivaló, gyurcsánnyal még rosszabb lenne és lépjünk is tovább vagy hogy?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Kéne egy fasza rendelet srácok.
több mint 3 éve
az lehet a valós cél + maradék kat.ügyész és bíró.nepszava.hu/3182744_titkosszolgalatok-alkotmanyvedelmi-hivatalepp ezert felek attol, hogy a KNBSZ-t is kipucoljak az uj rendelet miatt ...
Nem leszünk gyarmat! Legalábbis nyugati nem!
cartman023
csebi
több mint 3 éve
rtl.hu/belfold/2023/01/24/schadl-gyorgy-pancelszekreny-megsemmisites?utm_source=hirkereso-hu&utm_medium=textlink&utm_campaign=hirkereso-rss&utm_content=belf%C3%B6ld&fbclid=IwAR3_Gd7CjEhOfS2TAnsuOhR0TwAtp5HjE4xtGUaAZQDQJzSn2J9WXiIpOWwPont a rektorválasztás előtt kellett szóba hozni?
empty taxi
több mint 3 éve
rtl.hu/belfold/2023/01/24/schadl-gyorgy-pancelszekreny-megsemmisites?utm_source=hirkereso-hu&utm_medium=textlink&utm_campaign=hirkereso-rss&utm_content=belf%C3%B6ld&fbclid=IwAR3_Gd7CjEhOfS2TAnsuOhR0TwAtp5HjE4xtGUaAZQDQJzSn2J9WXiIpOWw

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
nepszava.hu/3182744_titkosszolgalatok-alkotmanyvedelmi-hivatalepp ezert felek attol, hogy a KNBSZ-t is kipucoljak az uj rendelet miatt ...
Nem leszünk gyarmat! Legalábbis nyugati nem!
cartman023
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
hogy is mondjam neked.Mivel én sajna sok agyhalottat ismertem meg a politikából is az elmúlt 20-30 évben, ezért kiábrándítalak (vagy felvidítalak):
Én azt hittem, hogy ezek többsége cinikus bűnöző, aki pontosan tudja, hogy mit csinál. Ezzel szemben nagyon hamar kiderült, hogy Völner tényleg ahhoz is hülye, hogy csöndben legyen, nem hogy egy ilyen szervezetten sokáig bűncselekményeket kövessen el.
Letaglózó. Ez az ember lehallgatásokat engedélyezett. Erre olyan hülye, hogy nem számol vele és nem is veszi észre, hogy lehallgatják még mindig. Ez az ember, aki defacto részt vett a jelenlegi rendszer felépítésében, jogszabályokat írt ehhez (!) - pl Pp. - meglepődik (!), hogy elviszik a gyerek nevére íratott Porschet a vagyonvisszaszerzésben?
Szeretett principálisom első intelme volt, mikor elkezdtem védeni, hogy “hallgatni arany”, ha nem tudunk okosat mondani az ügyben, akkor nem pofázunk, mert csak baj van belőle.
Amúgy hallgasd meg a kontrasztot, Schadl pontosan tudta, hogy hallgatják, úgyis beszélt a telefonba.
Szóval igazából a rendszercsicskaság szintjét én lejjebb lőttem be, nem vártam, hogy miniszteri - miniszter-helyettes - szinten ekkora gond van.
Ebből persze jön az is, hogy Orbán után itt a fidesznek tényleg kampó jön, mert ezt a rendszert nem tudom, hogy az Orbán-Sanyi bá párodon kívül ki tudná üzemeltetni.
Igen, ezek többsége hülye, mint a segg, igen, Orbán-Pintér után kampó, igen, Orbán tényleg egy zseni, hogy ennyi hülyével a negyedik kétharmadot hozza, és betegre keresi magát, és se házon belül, se párton kívül senki, akire a koronát hagyhatná.
(Ha optimista alkat vagy bízhatsz Lázárban, de ha proaktívabb, és elég okos, akkor még megcsinálhatod, felépítheted a saját politikai karrieredet. Nem akarod? Hisz' nem vagy hülye, ugye? Látod, más se akarja, aki nem hülye. Aki meg hülye, az akarja, és azzal Dunát lehet rekeszteni.)
több mint 3 éve
Schiffer szétesett. Mantrázza ugyanazokat a morzsákat, amiket korábban is mantrázott - és amikben értelemszerűen időnként van is igazságtartalom -, de eltűnt a koherencia. Eljutott oda, hogy annyira keresi az erdőt, hogy már csak fákat lát itt meg ott, az erdőt nem veszi észre. Az a házaspár jut eszembe róla, akik ülnek a kilyukadt tetejű házukban és amikor megkérdezik őket, hogy folyik be a gyerek szobájába a víz, miért nem foltozzák be a lyukat, akkor a másikra mutogatnak, hogy azért mert a másik tegnap ezt vagy azt csinálta.nincsenek érvei csak a faszságát soroljawww.youtube.com/watch?v=0GsC7yXEcMUInkább neki volt igaza szerintem, realistábban látja a dolgokat, mint a wishful thinkingben fuldokló Puzsér.
hú b+ schiffer borzalmas
Negritis, a vajda
Kampman
puzsér kérdez tőle dolgokat amire terel majd mikor számonkérik rajta hogy milyen rendszernek is kritikusa akkor először előjön a politikusi tetteivel miközben elvileg már nem politikus majd nekiáll üvöltözni
nagyon leszerepelt
Negritis, a vajda
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
mármint csomagoló!A lényegről nem beszéltek: a műsorvezetőn Packers-sapka van!www.youtube.com/watch?v=0GsC7yXEcMUInkább neki volt igaza szerintem, realistábban látja a dolgokat, mint a wishful thinkingben fuldokló Puzsér.
hú b+ schiffer borzalmas
Negritis, a vajda
Kampman
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
A lényegről nem beszéltek: a műsorvezetőn Packers-sapka van!www.youtube.com/watch?v=0GsC7yXEcMUInkább neki volt igaza szerintem, realistábban látja a dolgokat, mint a wishful thinkingben fuldokló Puzsér.
hú b+ schiffer borzalmas
Negritis, a vajda
Kampman