Politika
66 feliratkozó
1 napja
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
több mint 3 éve
És tartja a száját is. No persze nem úgy, hanem úgy. Csak nem Neked.Huhh, nekem bejövős csajszi nagyon, így kinézetre.Simán ki is nézek belőle mindent:2021 májusában ugye volt itt is téma Orosz Barbi és az akkori afférjai, szóval visszaolvastam az akkori beszélgetéseket, és jót nevettem azon, hogy Orosz Barbi mennyire megmaradt warr_b-nek.Egyébként a zuhanyhíradó szerint a csaj egy vadállat. 20 évesek dekoratívak, de ritka köztük aki ténylegesen annyira tapasztalt/őrült/perverz, mint egy Orosz Barbi szintű feketeöves.
2021.05.20 16:25
Mondjuk biztos velem van a baj, de a mai napig az életben nem hallottam még erről az Orosz Barbaráról 😀2023.01.24 16:00
warr_b
Amúgy kéne tudni, ki a tököm ez a csaj? Kinéz vagy ötvennek, tényleg nem találtak jobbat? 😆Jughead
warr_b
Gyurma Pappa
Matthew99
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Ez volt mar?! WTFNem igazán fogja átütni az ingerküszöböt...
Az orosz kémfőnök fia magyar lakcímet kapott. Méghozzá Rogán régi jóbarátjának céges ingatlanában
www.direkt36.hu/az-orosz-kemfonok-fia-magyar-lakcimet-kapott-meghozza-rogan-regi-jobaratjanak-ceges-ingatlanaban/
undisputedly
több mint 3 éve
Huhh, nekem bejövős csajszi nagyon, így kinézetre.Simán ki is nézek belőle mindent:2021 májusában ugye volt itt is téma Orosz Barbi és az akkori afférjai, szóval visszaolvastam az akkori beszélgetéseket, és jót nevettem azon, hogy Orosz Barbi mennyire megmaradt warr_b-nek.Egyébként a zuhanyhíradó szerint a csaj egy vadállat. 20 évesek dekoratívak, de ritka köztük aki ténylegesen annyira tapasztalt/őrült/perverz, mint egy Orosz Barbi szintű feketeöves.
Mondjuk biztos velem van a baj, de a mai napig az életben nem hallottam még erről az Orosz Barbaráról 😀2023.01.24 16:00
warr_b
Amúgy kéne tudni, ki a tököm ez a csaj? Kinéz vagy ötvennek, tényleg nem találtak jobbat? 😆Jughead
warr_b
Gyurma Pappa
Matthew99
több mint 3 éve
Ez volt mar?! WTFAz orosz kémfőnök fia magyar lakcímet kapott. Méghozzá Rogán régi jóbarátjának céges ingatlanában
www.direkt36.hu/az-orosz-kemfonok-fia-magyar-lakcimet-kapott-meghozza-rogan-regi-jobaratjanak-ceges-ingatlanaban/
több mint 3 éve
* félmajmokNem követtem a thread-et, sokáig filóztam, hogy ugyan mit csinálnak a kismajmok a gödörben...Az durva. Legyen inkább Bringákórás, ruhás topik után nyittassak egy makiverem topikot is?Pedig az ilyenek mindig jól pörögnek.Egyébként a zuhanyhíradó szerint a csaj egy vadállat. 20 évesek dekoratívak, de ritka köztük aki ténylegesen annyira tapasztalt/őrült/perverz, mint egy Orosz Barbi szintű feketeöves.Na pont ezt nem akartam tegnap kifejteni a skalpos mondanivalóval.
Gyurma Pappa
Hanni
Ugyanitt jelezném, hogy a Kapás Bogivideóképek még mindig nem került elő... 😊
Matthew99
Amadeus von Dollárbaloldal
csi77
Teabee
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
* félmajmokNem követtem a thread-et, sokáig filóztam, hogy ugyan mit csinálnak a kismajmok a gödörben...Az durva. Legyen inkább Bringákórás, ruhás topik után nyittassak egy makiverem topikot is?Pedig az ilyenek mindig jól pörögnek.Egyébként a zuhanyhíradó szerint a csaj egy vadállat. 20 évesek dekoratívak, de ritka köztük aki ténylegesen annyira tapasztalt/őrült/perverz, mint egy Orosz Barbi szintű feketeöves.Na pont ezt nem akartam tegnap kifejteni a skalpos mondanivalóval.
Gyurma Pappa
Hanni
Matthew99
csi77
Teabee
több mint 3 éve
A lehallgatasok mar mentek korabban, de ha meghallgatod a Vollner fajlokat, arrol volt szo, hogy a masik vegrehajtoi oldalnak is volt politikai kapcsolata, egy OGY kepviselojuk (Fideszes valoszinuleg o is) mar keszult audenciat kerni OV-tol stb.MEghallgattam a Vollner legallgatasokat, akkor tenyleg ugy tunik, hogy a vegrehajtoi belharcban kezdetben alulmarado feleknek sikerult boritani a bilit. Vicces volt ahogy S es Vollner beszeltek telefonon, bagatelizalva a masik fel politikai- es sajto-tokejet, mondvan majd "elviszi oket a rendorseg", ha sokat ugralnak 😀Dehogy végrehajtói belharc, ahhoz kevés pár durci végrehajtó, hogy a magyar állam NVSZ-estül meg KNYF-stül neki menjen egy prominens fideszesnek. Itt nagyon magas szinten rúgtak bele valakibe, vagy valaki emberébe.
undisputedly
Abból ítélve, hogy minden szolgálat elkerült azóta Sanyi bácsitól az NVSZ kivètelével azért lenne egy ötletem, hogy erre a két majomra ki adta ki a kilövési engedélyt.
Mondjuk, ha igaz ez a feltevésem, akkor mindkettő meg fogja kapni jogerővel a 10-10 évet.
Itt 2 Fidesz frakcio fordult egymasnak, Volnerek erosnek gondoltak magukat, de eltaktikaztak a dolgot, buktak. En igy latom.
több mint 3 éve
MEghallgattam a Vollner legallgatasokat, akkor tenyleg ugy tunik, hogy a vegrehajtoi belharcban kezdetben alulmarado feleknek sikerult boritani a bilit. Vicces volt ahogy S es Vollner beszeltek telefonon, bagatelizalva a masik fel politikai- es sajto-tokejet, mondvan majd "elviszi oket a rendorseg", ha sokat ugralnak 😀Dehogy végrehajtói belharc, ahhoz kevés pár durci végrehajtó, hogy a magyar állam NVSZ-estül meg KNYF-stül neki menjen egy prominens fideszesnek. Itt nagyon magas szinten rúgtak bele valakibe, vagy valaki emberébe.
undisputedly
Abból ítélve, hogy minden szolgálat elkerült azóta Sanyi bácsitól az NVSZ kivètelével azért lenne egy ötletem, hogy erre a két majomra ki adta ki a kilövési engedélyt.
Mondjuk, ha igaz ez a feltevésem, akkor mindkettő meg fogja kapni jogerővel a 10-10 évet.
több mint 3 éve
Nem követtem a thread-et, sokáig filóztam, hogy ugyan mit csinálnak a kismajmok a gödörben...Az durva. Legyen inkább Bringákórás, ruhás topik után nyittassak egy makiverem topikot is?Pedig az ilyenek mindig jól pörögnek.Egyébként a zuhanyhíradó szerint a csaj egy vadállat. 20 évesek dekoratívak, de ritka köztük aki ténylegesen annyira tapasztalt/őrült/perverz, mint egy Orosz Barbi szintű feketeöves.Na pont ezt nem akartam tegnap kifejteni a skalpos mondanivalóval.
Gyurma Pappa
Hanni
Matthew99
csi77
több mint 3 éve
MEghallgattam a Vollner legallgatasokat, akkor tenyleg ugy tunik, hogy a vegrehajtoi belharcban kezdetben alulmarado feleknek sikerult boritani a bilit. Vicces volt ahogy S es Vollner beszeltek telefonon, bagatelizalva a masik fel politikai- es sajto-tokejet, mondvan majd "elviszi oket a rendorseg", ha sokat ugralnak 😀
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
az nem jó, lenne olyan aki mindenféle 2 kerekűt linkelne oda 😊Az durva. Legyen inkább Bringákórás, ruhás topik után nyittassak egy makiverem topikot is?Pedig az ilyenek mindig jól pörögnek.Egyébként a zuhanyhíradó szerint a csaj egy vadállat. 20 évesek dekoratívak, de ritka köztük aki ténylegesen annyira tapasztalt/őrült/perverz, mint egy Orosz Barbi szintű feketeöves.Na pont ezt nem akartam tegnap kifejteni a skalpos mondanivalóval.
Gyurma Pappa
Hanni
Matthew99
csi77
több mint 3 éve
Az durva. Legyen inkább Bringákórás, ruhás topik után nyittassak egy makiverem topikot is?Pedig az ilyenek mindig jól pörögnek.Egyébként a zuhanyhíradó szerint a csaj egy vadállat. 20 évesek dekoratívak, de ritka köztük aki ténylegesen annyira tapasztalt/őrült/perverz, mint egy Orosz Barbi szintű feketeöves.Na pont ezt nem akartam tegnap kifejteni a skalpos mondanivalóval.
Gyurma Pappa
Hanni
Matthew99
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
m.hvg.hu/itthon/20230125_Ujabb_hangfelvetel_kerult_elo_a_VolnerSchadl_ugybenJó miniszterasszonyt a jó Orosz Barbi után
több mint 3 éve
Igény lenne rá 😀órás, ruhás topik után nyittassak egy makiverem topikot is?Pedig az ilyenek mindig jól pörögnek.Egyébként a zuhanyhíradó szerint a csaj egy vadállat. 20 évesek dekoratívak, de ritka köztük aki ténylegesen annyira tapasztalt/őrült/perverz, mint egy Orosz Barbi szintű feketeöves.Na pont ezt nem akartam tegnap kifejteni a skalpos mondanivalóval.
Gyurma Pappa
Hanni
Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
órás, ruhás topik után nyittassak egy makiverem topikot is?Pedig az ilyenek mindig jól pörögnek.Egyébként a zuhanyhíradó szerint a csaj egy vadállat. 20 évesek dekoratívak, de ritka köztük aki ténylegesen annyira tapasztalt/őrült/perverz, mint egy Orosz Barbi szintű feketeöves.Na pont ezt nem akartam tegnap kifejteni a skalpos mondanivalóval.
Gyurma Pappa
Hanni
Matthew99
több mint 3 éve
Azt is írtam 😀Ugyanitt jelezném, hogy a Kapás Bogi videó még mindig nem került elő... 😊Mert video nincs is, csak képek 😀
Matthew99
Hanni

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20230125/itt-a-bejelentes-dragul-a-taxizas-budapesten-de-erik-az-ujabb-konfliktus-592712vajon velük is packázás, mint a tanárokkal?😊
több mint 3 éve
Ugyanitt jelezném, hogy a Kapás Bogi videó még mindig nem került elő... 😊Mert video nincs is, csak képek 😀
Matthew99
több mint 3 éve
Pedig az ilyenek mindig jól pörögnek.Egyébként a zuhanyhíradó szerint a csaj egy vadállat. 20 évesek dekoratívak, de ritka köztük aki ténylegesen annyira tapasztalt/őrült/perverz, mint egy Orosz Barbi szintű feketeöves.Na pont ezt nem akartam tegnap kifejteni a skalpos mondanivalóval.
Gyurma Pappa
Hanni
Ugyanitt jelezném, hogy a Kapás Bogi
Szerkesztette: Matthew99

több mint 3 éve
Egyébként a zuhanyhíradó szerint a csaj egy vadállat. 20 évesek dekoratívak, de ritka köztük aki ténylegesen annyira tapasztalt/őrült/perverz, mint egy Orosz Barbi szintű feketeöves.Na pont ezt nem akartam tegnap kifejteni a skalpos mondanivalóval.
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
úgy mondják ezt, hogy a komparatív előnyök kihasználásaSimán ki is nézek belőle mindent:2021 májusában ugye volt itt is téma Orosz Barbi és az akkori afférjai, szóval visszaolvastam az akkori beszélgetéseket, és jót nevettem azon, hogy Orosz Barbi mennyire megmaradt warr_b-nek.Egyébként a zuhanyhíradó szerint a csaj egy vadállat. 20 évesek dekoratívak, de ritka köztük aki ténylegesen annyira tapasztalt/őrült/perverz, mint egy Orosz Barbi szintű feketeöves.
warr_b
warr_b
Gyurma Pappa
Matthew99
több mint 3 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20230125/nalunk-a-legdragabb-az-orosz-importgaz-az-unioban-592660Ötödáron mi. Nem baj, van pénz lóvéra.
több mint 3 éve
a tegnapi diskurzushoz én is pont ezt akartam hozzáfűzni, lehet, hogy nem egy tökéletes szépség, de ha az ágyban mindent hiányosságát bepótolja, akkor tökéletes2021 májusában ugye volt itt is téma Orosz Barbi és az akkori afférjai, szóval visszaolvastam az akkori beszélgetéseket, és jót nevettem azon, hogy Orosz Barbi mennyire megmaradt warr_b-nek.Egyébként a zuhanyhíradó szerint a csaj egy vadállat. 20 évesek dekoratívak, de ritka köztük aki ténylegesen annyira tapasztalt/őrült/perverz, mint egy Orosz Barbi szintű feketeöves.
warr_b
warr_b
Gyurma Pappa
márpedig eme 2 úriembernek nem feleségnek kellett, hanem épp másra 😊
több mint 3 éve
Hallottam, hogy nőzni kezdtél... 🤣😜2021 májusában ugye volt itt is téma Orosz Barbi és az akkori afférjai, szóval visszaolvastam az akkori beszélgetéseket, és jót nevettem azon, hogy Orosz Barbi mennyire megmaradt warr_b-nek.Egyébként a zuhanyhíradó szerint a csaj egy vadállat. 20 évesek dekoratívak, de ritka köztük aki ténylegesen annyira tapasztalt/őrült/perverz, mint egy Orosz Barbi szintű feketeöves.
warr_b
warr_b
Gyurma Pappa

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"