Politika

66 feliratkozó

1 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 683 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Bowl.hu választási tippelde 2026

docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing

Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)

Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő

Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed

A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
több mint 3 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Heidlergi kocsmábam hallottam, azt a "zulu" közmondást, hogy:

"ha megmutatod a vendégednek a kutyádat, ne nagyon csodálkozz ha ő előbb utóbb megutatja neked a leopárdját"

köszönöm😊
Helmut _Professional drinker
Szóval innen jött ez 😊

youtu.be/eVbBT-gyuZA
Negritis, a vajda
nem, hanem innen:
 dynaimage.cdn.cnn.com/cnn/c_fill,g_auto,w_1200,h_675,ar_16:9/https%3A%2F%2Fcdn.cnn.com%2Fcnnnext%2Fdam%2Fassets%2F160112113934-merkel-putin-dog-1.jpg
...akkor még "jó poénnak" tűnt...

közben érdemes a Rheinmetal részvényekre ránézni.
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 319 — Invisible man
2021 májusában ugye volt itt is téma Orosz Barbi és az akkori afférjai, szóval visszaolvastam az akkori beszélgetéseket, és jót nevettem azon, hogy Orosz Barbi mennyire megmaradt warr_b-nek.

2021.05.20 16:25

Mondjuk biztos velem van a baj, de a mai napig az életben nem hallottam még erről az Orosz Barbaráról 😀
warr_b
2023.01.24 16:00

Amúgy kéne tudni, ki a tököm ez a csaj? Kinéz vagy ötvennek, tényleg nem találtak jobbat? 😆
warr_b
Jughead
Egyébként a zuhanyhíradó szerint a csaj egy vadállat. 20 évesek dekoratívak, de ritka köztük aki ténylegesen annyira tapasztalt/őrült/perverz, mint egy Orosz Barbi szintű feketeöves.
Gyurma Pappa
Simán ki is nézek belőle mindent:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 664 — zászló zászló szív
2021 májusában ugye volt itt is téma Orosz Barbi és az akkori afférjai, szóval visszaolvastam az akkori beszélgetéseket, és jót nevettem azon, hogy Orosz Barbi mennyire megmaradt warr_b-nek.

Mondjuk biztos velem van a baj, de a mai napig az életben nem hallottam még erről az Orosz Barbaráról 😀
warr_b

Amúgy kéne tudni, ki a tököm ez a csaj? Kinéz vagy ötvennek, tényleg nem találtak jobbat? 😆
warr_b
Jughead
Egyébként a zuhanyhíradó szerint a csaj egy vadállat. 20 évesek dekoratívak, de ritka köztük aki ténylegesen annyira tapasztalt/őrült/perverz, mint egy Orosz Barbi szintű feketeöves.

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 067 — The Mathematician

"ha megmutatod a vendégednek a kutyádat, ne nagyon csodálkozz ha ő előbb utóbb megutatja neked a leopárdját"

köszönöm😊
Helmut _Professional drinker
Szóval innen jött ez 😊

youtu.be/eVbBT-gyuZA

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.

köszönöm😊
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 319 — Invisible man
A tegnapi diskurzus után egy ilyen hír jön szembe és ne értsem félre 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 359 — Csodabogár
végre! már nem kell 4 fal mögött csinálniuk 😀 😀 😀 lehet nyíltan is. gondolom már merevedése van Bencsiknek ettől egy ideje XDDDD
annyira jó látni, ahogy ezeknek a moszkovitáknak az arcára megint kiül a gyermeki öröm 😊

444.hu/2023/01/24/visszateres-a-szovjetunioba?utm_source=Facebook&utm_medium=444&fbclid=IwAR0XCZA-6kzSARzf-ZYDQQzzIURg4_nkZ-8Hn4o4hZK9SMCPvUobaKddCEM

Szerkesztette: petey

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 431 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

warr_b

warr_b
Jughead
Mikre nem emlékszel 😄

Nah kábé ennyire követem a celebvilágot...

@csebi : persze, veled együtt 😝

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 932 — Lucas Scott

warr_b

warr_b
Jughead
Csak meg játssza magát. Ő is ott van a felvételen

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 417

warr_b

warr_b

Szerkesztette: Jughead
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 582
 youtu.be/ASzvYATf6ks
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 285 — Keep pounding
A Csattban az ATV-n zsinórban másodszor érdekes a felállás, nem a szokásos oldalakat rakják össze.
Múlt héten háborúztak, Nógrádi professzor úr vitahelyzetben, ahol nem tudja zavartalanul tolni a pontokba szedett okosságait.
Tegnap olimpiáztak, többek közt pogácsa Gyurival és Szabó Gáborral. Nagyon nem vesztek össze, de utóbbi megjelenése ilyen helyen se mindennapos.
csipkelli
Uh Szabó Gabort imádom, el nem tudom képzelni mivel vették rá pogacsaval valo tarsalgasra

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 325 — nabege2@yahoo.com
Most esett le, hogy én délután kihagytam egy oldalt, azért nem értettem pontosan a diskurzust 😊
több mint 3 éve
csipkelli 4 010
A Csattban az ATV-n zsinórban másodszor érdekes a felállás, nem a szokásos oldalakat rakják össze.
Múlt héten háborúztak, Nógrádi professzor úr vitahelyzetben, ahol nem tudja zavartalanul tolni a pontokba szedett okosságait.
Tegnap olimpiáztak, többek közt pogácsa Gyurival és Szabó Gáborral. Nagyon nem vesztek össze, de utóbbi megjelenése ilyen helyen se mindennapos.
több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 664 — zászló zászló szív
Más téma
 m.hvg.hu/gazdasag/20230124_A_kormanyt_es_a_Wizz_Airt_szidni_jott_Budapestre_a_Ryanair_vezere

"Szerinte emiatt van az is, hogy a Wizz olyan desztinációk felé nyitott az utóbbi időkben, „amik senkit nem érdekelnek”, mint Dubaj, vagy a „pöcegödör Reykjavík”, miközben a Ryanairnek „sokkal izgalmasabb” úti céljai vannak, például Belfast."

Ugye a Ryanair hozzám sokkal közelebb áll a munka miatt, de ennél a mondatnál azért elvesztett mr. MOL 😊
r.baggio
Azért szerintem Reykjavik szép. Messze van a pöcegödörtől.
MC12
Reykjavik gyönyörű, nem simán szép. Csak kurva drága 😂

több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 421
"Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."

index.hu/belfold/2023/01/24/volner-schadl-ugy-intim-felvetelek-a-szefben-megsemmisites/

Ha valaki hisz az osszeeskuves elmeletekben...
undisputedly
Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
dande2
Elvileg nő volt rajta, szóval kizárt.
Amadeus von Dollárbaloldal
Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételen
Gyurma Pappa
Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.
Nem vicceltem, második vonalas NER körökben a foglalás óta pörög a sztori.
Gyurma Pappa
Biztos vagyok benne, hogy készült róla másolat.
Biztos, hogy nem érdekel, ha így van akkor sem.
Gyurma Pappa
Rakerestem a nore, kepek/videok az instagram fiokjaban. Ritka, hogy valakinek ennyire ne legyen noies kisugarzasa. Raadasul a tekintete alapjan eleg bamba is.
undisputedly
Élőben nagyon creepy. Az a fajta nő, aki mellett megszólal a vészcsengő a fejedben.
Borkai legalabb "nokkel" volt 😀 A NER-ben nem tul jo a szinvonal akkor.
undisputedly
Borkaiba ne is menjünk bele.
Na azt még én se nézném meg.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 429
Más téma
 m.hvg.hu/gazdasag/20230124_A_kormanyt_es_a_Wizz_Airt_szidni_jott_Budapestre_a_Ryanair_vezere

"Szerinte emiatt van az is, hogy a Wizz olyan desztinációk felé nyitott az utóbbi időkben, „amik senkit nem érdekelnek”, mint Dubaj, vagy a „pöcegödör Reykjavík”, miközben a Ryanairnek „sokkal izgalmasabb” úti céljai vannak, például Belfast."

Ugye a Ryanair hozzám sokkal közelebb áll a munka miatt, de ennél a mondatnál azért elvesztett mr. MOL 😊
r.baggio
Azért szerintem Reykjavik szép. Messze van a pöcegödörtől.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 681 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Jaj játszátok itt a tudatlan szűzlányt. Ezek skalpok.
Hanni
Nem látom mondjuk ez melyik erkölcsbarbár neokeresztény parancsolatban van benne, hogy a NER köreiben kötelező filmezni a pénzért vásárolt leharcolt ribanc vergődését a dagadt, kivénhedt tolvajok alatt.

több mint 3 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 988 — no es importante
Más téma

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Hanni
mármint kinek ? 😀

több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 659 — Poloska confirmed
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 431 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
tessék
 www.origo.hu/teve/20151113-a-100-legjobb-no-a-tevebol-orosz-barbara.html

nekem a valami amerikából rémlett
Negritis, a vajda
Huhh.
"2007-ben a Cool TV délutáni stábjához került. 2008 – 2010-ig a Cool Night Extra című erotikus tartalmú éjszakai műsort vezette."
Nincs több kérdésem 😀

Amúgy meg kiver a frász ijedtemben a fejétől, pedig nem vagyok egy félős, szorongós tipus 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 788
Imádom, hogy felmerül egy potenciális | keféléses | videó híre és rögtön megugrik a rövid időn belül beküldött hozzászólások száma az átlagos legalább 10-15-szeresére 😀

Szerkesztette: bobi0092
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 325 — nabege2@yahoo.com
de most lehet tudni, hogy Barbika van a videón?
több mint 3 éve
warr_b
tessék
 www.origo.hu/teve/20151113-a-100-legjobb-no-a-tevebol-orosz-barbara.html

nekem a valami amerikából rémlett