Politika
66 feliratkozó
1 napja
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
több mint 3 éve
nem, hanem innen:Heidlergi kocsmábam hallottam, azt a "zulu" közmondást, hogy:Szóval innen jött ez 😊
"ha megmutatod a vendégednek a kutyádat, ne nagyon csodálkozz ha ő előbb utóbb megutatja neked a leopárdját"
köszönöm😊
Helmut _Professional drinker
youtu.be/eVbBT-gyuZA
Negritis, a vajda
dynaimage.cdn.cnn.com/cnn/c_fill,g_auto,w_1200,h_675,ar_16:9/https%3A%2F%2Fcdn.cnn.com%2Fcnnnext%2Fdam%2Fassets%2F160112113934-merkel-putin-dog-1.jpg
...akkor még "jó poénnak" tűnt...
közben érdemes a Rheinmetal részvényekre ránézni.
több mint 3 éve
Simán ki is nézek belőle mindent:2021 májusában ugye volt itt is téma Orosz Barbi és az akkori afférjai, szóval visszaolvastam az akkori beszélgetéseket, és jót nevettem azon, hogy Orosz Barbi mennyire megmaradt warr_b-nek.Egyébként a zuhanyhíradó szerint a csaj egy vadállat. 20 évesek dekoratívak, de ritka köztük aki ténylegesen annyira tapasztalt/őrült/perverz, mint egy Orosz Barbi szintű feketeöves.
2021.05.20 16:25
Mondjuk biztos velem van a baj, de a mai napig az életben nem hallottam még erről az Orosz Barbaráról 😀2023.01.24 16:00
warr_b
Amúgy kéne tudni, ki a tököm ez a csaj? Kinéz vagy ötvennek, tényleg nem találtak jobbat? 😆Jughead
warr_b
Gyurma Pappa

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
2021 májusában ugye volt itt is téma Orosz Barbi és az akkori afférjai, szóval visszaolvastam az akkori beszélgetéseket, és jót nevettem azon, hogy Orosz Barbi mennyire megmaradt warr_b-nek.Egyébként a zuhanyhíradó szerint a csaj egy vadállat. 20 évesek dekoratívak, de ritka köztük aki ténylegesen annyira tapasztalt/őrült/perverz, mint egy Orosz Barbi szintű feketeöves.
Mondjuk biztos velem van a baj, de a mai napig az életben nem hallottam még erről az Orosz Barbaráról 😀2023.01.24 16:00
warr_b
Amúgy kéne tudni, ki a tököm ez a csaj? Kinéz vagy ötvennek, tényleg nem találtak jobbat? 😆Jughead
warr_b

több mint 3 éve
Heidlergi kocsmábam hallottam, azt a "zulu" közmondást, hogy:Szóval innen jött ez 😊
"ha megmutatod a vendégednek a kutyádat, ne nagyon csodálkozz ha ő előbb utóbb megutatja neked a leopárdját"
köszönöm😊
Helmut _Professional drinker
youtu.be/eVbBT-gyuZA
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Heidlergi kocsmábam hallottam, azt a "zulu" közmondást, hogy:"ha megmutatod a vendégednek a kutyádat, ne nagyon csodálkozz ha ő előbb utóbb megutatja neked a leopárdját"
köszönöm😊
több mint 3 éve
A tegnapi diskurzus után egy ilyen hír jön szembe és ne értsem félre 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
végre! már nem kell 4 fal mögött csinálniuk 😀 😀 😀 lehet nyíltan is. gondolom már merevedése van Bencsiknek ettől egy ideje XDDDDannyira jó látni, ahogy ezeknek a moszkovitáknak az arcára megint kiül a gyermeki öröm 😊
444.hu/2023/01/24/visszateres-a-szovjetunioba?utm_source=Facebook&utm_medium=444&fbclid=IwAR0XCZA-6kzSARzf-ZYDQQzzIURg4_nkZ-8Hn4o4hZK9SMCPvUobaKddCEM
Szerkesztette: petey
több mint 3 éve
2021 májusában ugye volt itt is téma Orosz Barbi és az akkori afférjai, szóval visszaolvastam az akkori beszélgetéseket, és jót nevettem azon, hogy Orosz Barbi mennyire megmaradt warr_b-nek.Mikre nem emlékszel 😄
warr_b
warr_b
Nah kábé ennyire követem a celebvilágot...
@csebi : persze, veled együtt 😝

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
2021 májusában ugye volt itt is téma Orosz Barbi és az akkori afférjai, szóval visszaolvastam az akkori beszélgetéseket, és jót nevettem azon, hogy Orosz Barbi mennyire megmaradt warr_b-nek.Csak meg játssza magát. Ő is ott van a felvételen
warr_b
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
2021 májusában ugye volt itt is téma Orosz Barbi és az akkori afférjai, szóval visszaolvastam az akkori beszélgetéseket, és jót nevettem azon, hogy Orosz Barbi mennyire megmaradt warr_b-nek.2021.05.20 16:25
warr_b
Amúgy kéne tudni, ki a tököm ez a csaj? Kinéz vagy ötvennek, tényleg nem találtak jobbat? 😆
warr_b
Szerkesztette: Jughead
több mint 3 éve
A Csattban az ATV-n zsinórban másodszor érdekes a felállás, nem a szokásos oldalakat rakják össze.Uh Szabó Gabort imádom, el nem tudom képzelni mivel vették rá pogacsaval valo tarsalgasra
Múlt héten háborúztak, Nógrádi professzor úr vitahelyzetben, ahol nem tudja zavartalanul tolni a pontokba szedett okosságait.
Tegnap olimpiáztak, többek közt pogácsa Gyurival és Szabó Gáborral. Nagyon nem vesztek össze, de utóbbi megjelenése ilyen helyen se mindennapos.
csipkelli
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Most esett le, hogy én délután kihagytam egy oldalt, azért nem értettem pontosan a diskurzust 😊
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
A Csattban az ATV-n zsinórban másodszor érdekes a felállás, nem a szokásos oldalakat rakják össze.Múlt héten háborúztak, Nógrádi professzor úr vitahelyzetben, ahol nem tudja zavartalanul tolni a pontokba szedett okosságait.
Tegnap olimpiáztak, többek közt pogácsa Gyurival és Szabó Gáborral. Nagyon nem vesztek össze, de utóbbi megjelenése ilyen helyen se mindennapos.
több mint 3 éve
Reykjavik gyönyörű, nem simán szép. Csak kurva drága 😂Más témaAzért szerintem Reykjavik szép. Messze van a pöcegödörtől.
m.hvg.hu/gazdasag/20230124_A_kormanyt_es_a_Wizz_Airt_szidni_jott_Budapestre_a_Ryanair_vezere
"Szerinte emiatt van az is, hogy a Wizz olyan desztinációk felé nyitott az utóbbi időkben, „amik senkit nem érdekelnek”, mint Dubaj, vagy a „pöcegödör Reykjavík”, miközben a Ryanairnek „sokkal izgalmasabb” úti céljai vannak, például Belfast."
Ugye a Ryanair hozzám sokkal közelebb áll a munka miatt, de ennél a mondatnál azért elvesztett mr. MOL 😊
r.baggio
MC12

több mint 3 éve
Na azt még én se nézném meg.Borkaiba ne is menjünk bele.Borkai legalabb "nokkel" volt 😀 A NER-ben nem tul jo a szinvonal akkor.Élőben nagyon creepy. Az a fajta nő, aki mellett megszólal a vészcsengő a fejedben.Rakerestem a nore, kepek/videok az instagram fiokjaban. Ritka, hogy valakinek ennyire ne legyen noies kisugarzasa. Raadasul a tekintete alapjan eleg bamba is.Biztos, hogy nem érdekel, ha így van akkor sem.Biztos vagyok benne, hogy készült róla másolat.Nem vicceltem, második vonalas NER körökben a foglalás óta pörög a sztori.Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
index.hu/belfold/2023/01/24/volner-schadl-ugy-intim-felvetelek-a-szefben-megsemmisites/
Ha valaki hisz az osszeeskuves elmeletekben...
undisputedly
dande2
Amadeus von Dollárbaloldal
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
undisputedly
undisputedly
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Más témaAzért szerintem Reykjavik szép. Messze van a pöcegödörtől.
m.hvg.hu/gazdasag/20230124_A_kormanyt_es_a_Wizz_Airt_szidni_jott_Budapestre_a_Ryanair_vezere
"Szerinte emiatt van az is, hogy a Wizz olyan desztinációk felé nyitott az utóbbi időkben, „amik senkit nem érdekelnek”, mint Dubaj, vagy a „pöcegödör Reykjavík”, miközben a Ryanairnek „sokkal izgalmasabb” úti céljai vannak, például Belfast."
Ugye a Ryanair hozzám sokkal közelebb áll a munka miatt, de ennél a mondatnál azért elvesztett mr. MOL 😊
r.baggio
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Jaj játszátok itt a tudatlan szűzlányt. Ezek skalpok.Nem látom mondjuk ez melyik erkölcsbarbár neokeresztény parancsolatban van benne, hogy a NER köreiben kötelező filmezni a pénzért vásárolt leharcolt ribanc vergődését a dagadt, kivénhedt tolvajok alatt.
Hanni
több mint 3 éve
Más témam.hvg.hu/gazdasag/20230124_A_kormanyt_es_a_Wizz_Airt_szidni_jott_Budapestre_a_Ryanair_vezere

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Jaj játszátok itt a tudatlan szűzlányt. Ezek skalpok.mármint kinek ? 😀
Hanni
több mint 3 éve
Jaj játszátok itt a tudatlan szűzlányt. Ezek skalpok.
több mint 3 éve
Huhh.Amúgy kéne tudni, ki a tököm ez a csaj? Kinéz vagy ötvennek, tényleg nem találtak jobbat? 😆tessék
warr_b
www.origo.hu/teve/20151113-a-100-legjobb-no-a-tevebol-orosz-barbara.html
nekem a valami amerikából rémlett
Negritis, a vajda
"2007-ben a Cool TV délutáni stábjához került. 2008 – 2010-ig a Cool Night Extra című erotikus tartalmú éjszakai műsort vezette."
Nincs több kérdésem 😀
Amúgy meg kiver a frász ijedtemben a fejétől, pedig nem vagyok egy félős, szorongós tipus 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
de most lehet tudni, hogy Barbika van a videón?
több mint 3 éve
Amúgy kéne tudni, ki a tököm ez a csaj? Kinéz vagy ötvennek, tényleg nem találtak jobbat? 😆tessék
warr_b
www.origo.hu/teve/20151113-a-100-legjobb-no-a-tevebol-orosz-barbara.html
nekem a valami amerikából rémlett