Politika
66 feliratkozó
1 napja
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
több mint 3 éve
Amúgy kéne tudni, ki a tököm ez a csaj? Kinéz vagy ötvennek, tényleg nem találtak jobbat? 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
ha mar a nyomozo hatosag gyorsasagarol beszelnuk, meanwhile:Azt hiszem az energol volt az, ahol előbb rakták előzetbe a nyomozót, mint azokat akik az aktában szerepelnek.hat a nemfuggetlen mediaba ezekrol nem olvastam, hogy feloldottak volna, de lehet ezeknek is.U mean ügynökakták? Energol? Paks2?a nemzeti titkositas kormanya is milyen gyorsan feloldotta a titkositasat bizonyos dokumentumnak?Nyilván ugyan ez lenne a menetrend ha nem NER nyaloncokat kell éppen kirántani a keresztényi szeretet kábulatából...Valszeg jogszabályba ütközőnek vélték a felvétel birtoklását arról, hogy államtitkár úr meg rektor úr - ezek szerint - reszelte Barbarát. Zsarolási potenciál, meg ilyenek."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Biztos én vagyok a hülye, de ha nem érinti az ügyet, akkor miért is nem adják vissza a többi dolgot?😊
index.hu/belfold/2023/01/24/volner-schadl-ugy-intim-felvetelek-a-szefben-megsemmisites/
Ha valaki hisz az osszeeskuves elmeletekben...
undisputedly
NB2
Amadeus von Dollárbaloldal
FLZOLI
csebi
csebi
24.hu/belfold/2023/01/24/hosszu-katinka-bp2017-duna-arena/
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Azt hiszem az energol volt az, ahol előbb rakták előzetbe a nyomozót, mint azokat akik az aktában szerepelnek.hat a nemfuggetlen mediaba ezekrol nem olvastam, hogy feloldottak volna, de lehet ezeknek is.U mean ügynökakták? Energol? Paks2?a nemzeti titkositas kormanya is milyen gyorsan feloldotta a titkositasat bizonyos dokumentumnak?Nyilván ugyan ez lenne a menetrend ha nem NER nyaloncokat kell éppen kirántani a keresztényi szeretet kábulatából...Valszeg jogszabályba ütközőnek vélték a felvétel birtoklását arról, hogy államtitkár úr meg rektor úr - ezek szerint - reszelte Barbarát. Zsarolási potenciál, meg ilyenek."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Biztos én vagyok a hülye, de ha nem érinti az ügyet, akkor miért is nem adják vissza a többi dolgot?😊
index.hu/belfold/2023/01/24/volner-schadl-ugy-intim-felvetelek-a-szefben-megsemmisites/
undisputedly
NB2
FLZOLI
csebi
csebi
több mint 3 éve
hat a nemfuggetlen mediaba ezekrol nem olvastam, hogy feloldottak volna, de lehet ezeknek is.U mean ügynökakták? Energol? Paks2?a nemzeti titkositas kormanya is milyen gyorsan feloldotta a titkositasat bizonyos dokumentumnak?Nyilván ugyan ez lenne a menetrend ha nem NER nyaloncokat kell éppen kirántani a keresztényi szeretet kábulatából...Valszeg jogszabályba ütközőnek vélték a felvétel birtoklását arról, hogy államtitkár úr meg rektor úr - ezek szerint - reszelte Barbarát. Zsarolási potenciál, meg ilyenek."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Biztos én vagyok a hülye, de ha nem érinti az ügyet, akkor miért is nem adják vissza a többi dolgot?😊
undisputedly
NB2
FLZOLI
csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
U mean ügynökakták? Energol? Paks2?a nemzeti titkositas kormanya is milyen gyorsan feloldotta a titkositasat bizonyos dokumentumnak?Nyilván ugyan ez lenne a menetrend ha nem NER nyaloncokat kell éppen kirántani a keresztényi szeretet kábulatából...Valszeg jogszabályba ütközőnek vélték a felvétel birtoklását arról, hogy államtitkár úr meg rektor úr - ezek szerint - reszelte Barbarát. Zsarolási potenciál, meg ilyenek."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Biztos én vagyok a hülye, de ha nem érinti az ügyet, akkor miért is nem adják vissza a többi dolgot?😊
undisputedly
NB2
FLZOLI
csebi
több mint 3 éve
a nemzeti titkositas kormanya is milyen gyorsan feloldotta a titkositasat bizonyos dokumentumnak?Nyilván ugyan ez lenne a menetrend ha nem NER nyaloncokat kell éppen kirántani a keresztényi szeretet kábulatából...Valszeg jogszabályba ütközőnek vélték a felvétel birtoklását arról, hogy államtitkár úr meg rektor úr - ezek szerint - reszelte Barbarát. Zsarolási potenciál, meg ilyenek."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Biztos én vagyok a hülye, de ha nem érinti az ügyet, akkor miért is nem adják vissza a többi dolgot?😊
undisputedly
NB2
FLZOLI
több mint 3 éve
Nyilván ugyan ez lenne a menetrend ha nem NER nyaloncokat kell éppen kirántani a keresztényi szeretet kábulatából...Valszeg jogszabályba ütközőnek vélték a felvétel birtoklását arról, hogy államtitkár úr meg rektor úr - ezek szerint - reszelte Barbarát. Zsarolási potenciál, meg ilyenek."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Biztos én vagyok a hülye, de ha nem érinti az ügyet, akkor miért is nem adják vissza a többi dolgot?😊
undisputedly
NB2
több mint 3 éve
Valszeg jogszabályba ütközőnek vélték a felvétel birtoklását arról, hogy államtitkár úr meg rektor úr - ezek szerint - reszelte Barbarát. Zsarolási potenciál, meg ilyenek."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Biztos én vagyok a hülye, de ha nem érinti az ügyet, akkor miért is nem adják vissza a többi dolgot?😊
undisputedly
NB2
több mint 3 éve
"Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Biztos én vagyok a hülye, de ha nem érinti az ügyet, akkor miért is nem adják vissza a többi dolgot?😊
undisputedly
több mint 3 éve
Régi szép idők...és b+ elírják az url-ben 😀
www.origo.hu/itthon/20161029-szecbotranyok-kiserik-a-jobbik-tortenetet.html
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Régi szép idők...www.origo.hu/itthon/20161029-szecbotranyok-kiserik-a-jobbik-tortenetet.html
több mint 3 éve
Még nem szóltak, hogy lenne. Aztán lehet bespájzolták azokra az időkre, mikor befutok.te is keresed? rolad is van ilyen felvetele?Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
csebi
több mint 3 éve
Oke, lehet jo fej, de szerintem nem Orkeny 1 perceseirol akartak vele beszelgetni. Nem volt jobb tenyleg egy 43 eves kielt feju nonel arra? 😀 MEglepo.@Őszentsége Sobri Jóska dolgozott vele, azt mondta hogy egyébként jó arc. Már ha jól emlékszem, nem fogom visszakeresni a 26e HSZ-e között 😀Rakerestem a nore, kepek/videok az instagram fiokjaban. Ritka, hogy valakinek ennyire ne legyen noies kisugarzasa. Raadasul a tekintete alapjan eleg bamba is.Biztos, hogy nem érdekel, ha így van akkor sem.Biztos vagyok benne, hogy készült róla másolat.Nem vicceltem, második vonalas NER körökben a foglalás óta pörög a sztori.Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
undisputedly
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
te is keresed? rolad is van ilyen felvetele?Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Borkaiba ne is menjünk bele.Borkai legalabb "nokkel" volt 😀 A NER-ben nem tul jo a szinvonal akkor.Élőben nagyon creepy. Az a fajta nő, aki mellett megszólal a vészcsengő a fejedben.Rakerestem a nore, kepek/videok az instagram fiokjaban. Ritka, hogy valakinek ennyire ne legyen noies kisugarzasa. Raadasul a tekintete alapjan eleg bamba is.Biztos, hogy nem érdekel, ha így van akkor sem.Biztos vagyok benne, hogy készült róla másolat.Nem vicceltem, második vonalas NER körökben a foglalás óta pörög a sztori.Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
undisputedly
undisputedly
több mint 3 éve
Btw én hallottam olyan verziót is h Rogán Cilike volt a videón 2 pasival.Azért minden perverziónak van egy határa.
empty taxi
több mint 3 éve
Btw én hallottam olyan verziót is h Rogán Cilike volt a videón 2 pasival.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Ott is verte a brét az ügyvéd. Itt meg csak nyársra húzták Barbikát, buzulás nuku.Borkai legalabb "nokkel" volt 😀 A NER-ben nem tul jo a szinvonal akkor.Élőben nagyon creepy. Az a fajta nő, aki mellett megszólal a vészcsengő a fejedben.Rakerestem a nore, kepek/videok az instagram fiokjaban. Ritka, hogy valakinek ennyire ne legyen noies kisugarzasa. Raadasul a tekintete alapjan eleg bamba is.Biztos, hogy nem érdekel, ha így van akkor sem.Biztos vagyok benne, hogy készült róla másolat.Nem vicceltem, második vonalas NER körökben a foglalás óta pörög a sztori.Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
undisputedly
undisputedly
több mint 3 éve
mondjuk a creepy nokkel tudod igazan kielni magad. meg olyan kivansagodat is teljesitik, amirol nem is tudtal h van.Élőben nagyon creepy. Az a fajta nő, aki mellett megszólal a vészcsengő a fejedben.Rakerestem a nore, kepek/videok az instagram fiokjaban. Ritka, hogy valakinek ennyire ne legyen noies kisugarzasa. Raadasul a tekintete alapjan eleg bamba is.Biztos, hogy nem érdekel, ha így van akkor sem.Biztos vagyok benne, hogy készült róla másolat.Nem vicceltem, második vonalas NER körökben a foglalás óta pörög a sztori.Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
undisputedly
bar felo, hogy egyszer eljut oda a tortenet, mint egy baratommal, aki nem mert utana aludni a csaj mellett nehogy az kimenjen a konyhaba, es onnan elvegyen egy kest, amivel leszurja.
több mint 3 éve
Borkai legalabb "nokkel" volt 😀 A NER-ben nem tul jo a szinvonal akkor.Élőben nagyon creepy. Az a fajta nő, aki mellett megszólal a vészcsengő a fejedben.Rakerestem a nore, kepek/videok az instagram fiokjaban. Ritka, hogy valakinek ennyire ne legyen noies kisugarzasa. Raadasul a tekintete alapjan eleg bamba is.Biztos, hogy nem érdekel, ha így van akkor sem.Biztos vagyok benne, hogy készült róla másolat.Nem vicceltem, második vonalas NER körökben a foglalás óta pörög a sztori.Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
undisputedly
több mint 3 éve
@Őszentsége Sobri Jóska dolgozott vele, azt mondta hogy egyébként jó arc. Már ha jól emlékszem, nem fogom visszakeresni a 26e HSZ-e között 😀Rakerestem a nore, kepek/videok az instagram fiokjaban. Ritka, hogy valakinek ennyire ne legyen noies kisugarzasa. Raadasul a tekintete alapjan eleg bamba is.Biztos, hogy nem érdekel, ha így van akkor sem.Biztos vagyok benne, hogy készült róla másolat.Nem vicceltem, második vonalas NER körökben a foglalás óta pörög a sztori.Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
undisputedly
Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 3 éve
Élőben nagyon creepy. Az a fajta nő, aki mellett megszólal a vészcsengő a fejedben.Rakerestem a nore, kepek/videok az instagram fiokjaban. Ritka, hogy valakinek ennyire ne legyen noies kisugarzasa. Raadasul a tekintete alapjan eleg bamba is.Biztos, hogy nem érdekel, ha így van akkor sem.Biztos vagyok benne, hogy készült róla másolat.Nem vicceltem, második vonalas NER körökben a foglalás óta pörög a sztori.Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
undisputedly
több mint 3 éve
Rakerestem a nore, kepek/videok az instagram fiokjaban. Ritka, hogy valakinek ennyire ne legyen noies kisugarzasa. Raadasul a tekintete alapjan eleg bamba is.Biztos, hogy nem érdekel, ha így van akkor sem.Biztos vagyok benne, hogy készült róla másolat.Nem vicceltem, második vonalas NER körökben a foglalás óta pörög a sztori.Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
viszont a varga juditos haveromat továbbra is érdekelnéBiztos, hogy nem érdekel, ha így van akkor sem.Biztos vagyok benne, hogy készült róla másolat.Nem vicceltem, második vonalas NER körökben a foglalás óta pörög a sztori.Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Biztos, hogy nem érdekel, ha így van akkor sem.Biztos vagyok benne, hogy készült róla másolat.Nem vicceltem, második vonalas NER körökben a foglalás óta pörög a sztori.Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa