Politika
66 feliratkozó
1 napja
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
több mint 3 éve
évek óta írom itt, hogy Schiffer egy fasz. Függetlenül a poltikai nézeteitől.nincsenek érvei csak a faszságát soroljawww.youtube.com/watch?v=0GsC7yXEcMUInkább neki volt igaza szerintem, realistábban látja a dolgokat, mint a wishful thinkingben fuldokló Puzsér.
hú b+ schiffer borzalmas
Negritis, a vajda
Kampman
puzsér kérdez tőle dolgokat amire terel majd mikor számonkérik rajta hogy milyen rendszernek is kritikusa akkor először előjön a politikusi tetteivel miközben elvileg már nem politikus majd nekiáll üvöltözni
nagyon leszerepelt
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Hát, izé, ide most tennék egy mémet, de csak annyit mondok: Kósa Lajos.hogy is mondjam neked.Völner bántóan nem érti sem a saját helyét, se azt a rendszert, amit ő is működtetett.Ez így van, csinovnyik, fidesznyik, segghülye, ostoba, életképtelen, rendszercsicska, meg amiket írnak róla, azok mind megállják a helyüket.
Amadeus von Dollárbaloldal
De akkor ha ilyen, márpedig ilyen, akkor ezzel egyidejűleg hogy várható el tőle, hogy ne ilyen legyen? Hogy lehet meglepődni azon, hogy teljesen önazonosan hülye?
Gondolom látod a hibát a saját -és a rendszerkritikus- elvárás-logikádban.
Ha elfogadod a valóságot, hogy "Itt mindenki hülye? Itt? Mindenki!", akkor mi bánt? Hisz' pont az történik, amit tudsz, amit látsz, amit gondolsz.
Vagy "tudod, de nem hiszed?"
Őszentsége Sobri Jóska
Én azt hittem, hogy ezek többsége cinikus bűnöző, aki pontosan tudja, hogy mit csinál. Ezzel szemben nagyon hamar kiderült, hogy Völner tényleg ahhoz is hülye, hogy csöndben legyen, nem hogy egy ilyen szervezetten sokáig bűncselekményeket kövessen el.
Letaglózó. Ez az ember lehallgatásokat engedélyezett. Erre olyan hülye, hogy nem számol vele és nem is veszi észre, hogy lehallgatják még mindig. Ez az ember, aki defacto részt vett a jelenlegi rendszer felépítésében, jogszabályokat írt ehhez (!) - pl Pp. - meglepődik (!), hogy elviszik a gyerek nevére íratott Porschet a vagyonvisszaszerzésben?
Szeretett principálisom első intelme volt, mikor elkezdtem védeni, hogy “hallgatni arany”, ha nem tudunk okosat mondani az ügyben, akkor nem pofázunk, mert csak baj van belőle.
Amúgy hallgasd meg a kontrasztot, Schadl pontosan tudta, hogy hallgatják, úgyis beszélt a telefonba.
Szóval igazából a rendszercsicskaság szintjét én lejjebb lőttem be, nem vártam, hogy miniszteri - miniszter-helyettes - szinten ekkora gond van.
Ebből persze jön az is, hogy Orbán után itt a fidesznek tényleg kampó jön, mert ezt a rendszert nem tudom, hogy az Orbán-Sanyi bá párodon kívül ki tudná üzemeltetni.
A szint már korábban is be volt lőve, a kérdés, hogy van-e még ennél lentebb.
több mint 3 éve
nincsenek érvei csak a faszságát soroljawww.youtube.com/watch?v=0GsC7yXEcMUInkább neki volt igaza szerintem, realistábban látja a dolgokat, mint a wishful thinkingben fuldokló Puzsér.
hú b+ schiffer borzalmas
Negritis, a vajda
Kampman
puzsér kérdez tőle dolgokat amire terel majd mikor számonkérik rajta hogy milyen rendszernek is kritikusa akkor először előjön a politikusi tetteivel miközben elvileg már nem politikus majd nekiáll üvöltözni
nagyon leszerepelt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=0GsC7yXEcMUInkább neki volt igaza szerintem, realistábban látja a dolgokat, mint a wishful thinkingben fuldokló Puzsér.
hú b+ schiffer borzalmas
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
nepszava.hu/3182744_titkosszolgalatok-alkotmanyvedelmi-hivatalNem leszünk gyarmat! Legalábbis nyugati nem!
több mint 3 éve
minek kéne oda vinnie a mentőnek, majd egy rendőrautó hátsó ülésén jól szívrohamot kapnem is fogják kitalálni. Aztán ha sok lesz a duma, akkor őket is Szombathelyről Hajdúfaszomba fogja vinni a mentő, mint M. Ricsit.nyomozó hatóságunk is nagyon kereste, hogy ki lehet a "Tóni" meg a "Barbara" de baszki csak nem találta meg.444.hu/2023/01/23/volner-arrol-beszelt-a-felesegenek-tudna-olyat-mondani-amitol-meginogna-par-ember-szekebeszélhet nyugodtan, nem lesz foganatja.
Proli sutyerákok, amikor lopni kell a család zsebét is tömni kell, amikor balhé van a család nyilván szent. Szegény díszribanc hát hogy megy így a körmöshöz
FLZOLI
csebi
Völner bántóan nem érti sem a saját helyét, se azt a rendszert, amit ő is működtetett.
több mint 3 éve
hogy is mondjam neked.Völner bántóan nem érti sem a saját helyét, se azt a rendszert, amit ő is működtetett.Ez így van, csinovnyik, fidesznyik, segghülye, ostoba, életképtelen, rendszercsicska, meg amiket írnak róla, azok mind megállják a helyüket.
De akkor ha ilyen, márpedig ilyen, akkor ezzel egyidejűleg hogy várható el tőle, hogy ne ilyen legyen? Hogy lehet meglepődni azon, hogy teljesen önazonosan hülye?
Ha elfogadod a valóságot, hogy "Itt mindenki hülye? Itt? Mindenki!", akkor mi bánt? Hisz' pont az történik, amit tudsz, amit látsz, amit gondolsz.
Őszentsége Sobri Jóska
Én azt hittem, hogy ezek többsége cinikus bűnöző, aki pontosan tudja, hogy mit csinál. Ezzel szemben nagyon hamar kiderült, hogy Völner tényleg ahhoz is hülye, hogy csöndben legyen, nem hogy egy ilyen szervezetten sokáig bűncselekményeket kövessen el.
Letaglózó. Ez az ember lehallgatásokat engedélyezett. Erre olyan hülye, hogy nem számol vele és nem is veszi észre, hogy lehallgatják még mindig. Ez az ember, aki defacto részt vett a jelenlegi rendszer felépítésében, jogszabályokat írt ehhez (!) - pl Pp. - meglepődik (!), hogy elviszik a gyerek nevére íratott Porschet a vagyonvisszaszerzésben?
Szeretett principálisom első intelme volt, mikor elkezdtem védeni, hogy “hallgatni arany”, ha nem tudunk okosat mondani az ügyben, akkor nem pofázunk, mert csak baj van belőle.
Amúgy hallgasd meg a kontrasztot, Schadl pontosan tudta, hogy hallgatják, úgyis beszélt a telefonba.
Szóval igazából a rendszercsicskaság szintjét én lejjebb lőttem be, nem vártam, hogy miniszteri - miniszter-helyettes - szinten ekkora gond van.
Ebből persze jön az is, hogy Orbán után itt a fidesznek tényleg kampó jön, mert ezt a rendszert nem tudom, hogy az Orbán-Sanyi bá párodon kívül ki tudná üzemeltetni.
több mint 3 éve
Felteszem egyszerűen az, mint amikor belerúgsz az ágy lábába csupasz lábbal. Arról is tudod, hogy rohadtul kellemetlen / fájdalmas, de amikor megtörténik, akkor nem bólogatsz, hogy oké, tudtam, hogy fájni fog, hanem elnyomsz egy bazdmeget.Völner bántóan nem érti sem a saját helyét, se azt a rendszert, amit ő is működtetett.Ez így van, csinovnyik, fidesznyik, segghülye, ostoba, életképtelen, rendszercsicska, meg amiket írnak róla, azok mind megállják a helyüket.
Őszentsége Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Völner bántóan nem érti sem a saját helyét, se azt a rendszert, amit ő is működtetett.Ez így van, csinovnyik, fidesznyik, segghülye, ostoba, életképtelen, rendszercsicska, meg amiket írnak róla, azok mind megállják a helyüket.
több mint 3 éve
Völner bántóan nem érti sem a saját helyét, se azt a rendszert, amit ő is működtetett.és akkor ez is a rendszer gyönyörű tulajdonsága. egy IM államtitkár nem értette egyiket sem.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
nem is fogják kitalálni. Aztán ha sok lesz a duma, akkor őket is Szombathelyről Hajdúfaszomba fogja vinni a mentő, mint M. Ricsit.nyomozó hatóságunk is nagyon kereste, hogy ki lehet a "Tóni" meg a "Barbara" de baszki csak nem találta meg.444.hu/2023/01/23/volner-arrol-beszelt-a-felesegenek-tudna-olyat-mondani-amitol-meginogna-par-ember-szekebeszélhet nyugodtan, nem lesz foganatja.
Proli sutyerákok, amikor lopni kell a család zsebét is tömni kell, amikor balhé van a család nyilván szent. Szegény díszribanc hát hogy megy így a körmöshöz
FLZOLI
csebi
Völner bántóan nem érti sem a saját helyét, se azt a rendszert, amit ő is működtetett.
több mint 3 éve
Ennél már csak az a jobb, amikor az indiai kolléganőm próbálja a cseh szavakat kiejteni, pedig az angol is érdekesen hangzik tőle.én arról hallottam csoda sztorikat mikor kínai és indiai beszélget finnül 😊
De amúgy volt kínai és nepáli kollégám is, akik kiválóan beszéltek angolul, irigyeltem is őket.
Jó, mondjuk ha ráfeküdnék, gondolom én is meg tudnám tanulni az oxfordi kiejtést.
Lúdas Solymi
de már az angoljuk se egyszerű, főleg mellé téve 1-2 magyar angolját
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ehhehe, amikor svájcival kommunikálsz az is jó, de amúgy respekt a srácnak, hogy nagyon szépen beszélte az angolt (szebben mint én, aki töri), attól függetlenül, hogy kiérződött a flanszia akcentus.Ráadásul amikor hajlandó angolul megszólalni az is úgy hangzik mint ha franciául beszélne. Én meg találgassak hogy ez angol mondat volt e vagy selymet akar hányni.Bár Wiki:Na igen, viszont eredetileg a diplomácia "hivatalos" nyelve sokáig a francia volt, nem?franciák egy érdekes műfaj. egyetlen tagállam használja az anyanyelvét (nem az angolt) mikor információt közöl a másik tagállammal a mi szakmánkban. ki lehet találni h melyik az ...Ha jól tudom, a franciáknál van/volt valami hasonló törvény, ami igencsak megnehízette a mindennapokat meg a jogi/fordítási, termékbevezetési procedúrákat.Amugy sztem nem rossz ez.ez jo mert mar a voda szlogen is angolul van.Szólok a központban.nagy kívánságom lenne a Székletfehérvár, nem tom kivetelezhető-e még?....Egyelőre a gyártási kapacitások még a Vármegye-tàblák és a Főispán-névjegykártyák, bélyegzők készítésére vannak lekötve, utána maximum.Én meg azt remelem, hogy a sok futball meg club elnevezés helyett végre labdarúgó egyletek lesznek, biztos valaki azon is kaszálna, hogy az FTC helyett innentől mindenhol FTE feliratot kellene használni. Hogy a Felcsút FC helyett LE lesz, arról meg gondolom már nem is kell beszélni…Reményeim szerint az új orleáni szentek legalább a vad kártya körig eljutnak jövőre…..A zöld öböl csomagolói reméljük jövőre a rétek fosztogatóival csapnak össze a szuper tálban.Szerintem Buday Zoltántól a "lyukfelelősség" is egy remek kezdeményezés volt ebbe az irányba.“ Hozzátette: "a magyar nyelven kiadott sajtótermékekben, rádió-, illetve televízióműsorokban közzétett reklámokban az idegen nyelvű szöveget, pár kivételtől eltekintve, magyarul is meg kell jeleníteni. A fogyasztóvédelmi hatóság a 2023-as ellenőrzési program keretében mától ellenőrizni fogja, hogy ezt a kötelezettséget betartják-e".”Megnyugodtam, még megvan a bowl.hu szótár. Jövőre pedig meg sem állunk a Nagyszerű Tál-ig. Hajrá Csomagolók!!!
2023, Varga Judit.
Na megyek, eszem egy tejutat.
Tactful Cactus
Kampman
MC12
somoskovig
MC12
Gróf de sutianap
MC12
together we can.
YoungZeeZee
Liberalis vagyok csinaljon mindenki azt amit akar mig nem art a masiknak kb de nekem bassza a fulem mikor angolra vagyunk kenyszeritve mint itt a voda reklamban.teny mivel angolul dolgozok sok angol szo becsuszik beszed/iras kozben, de ez nem ugyanaz mint egy magyar ceg kvazi nem hasznal magyar kifejezest.
Nem jo irany.
Nekem mar az online ujsagok cikkeitol is kukerekedik a szemem bar tudom neha 15 evvel fiatalabb ember irta a cikket de vhogy sokkal konzervativabb megfogalmazast varok magyarul is.peldam most nincs erre
YoungZeeZee
Jó is lesz, amikor majd csiripelünk (bár arról Musk intézkedik lassan), meg nézzük az arckönyvet, csevegünk vagy ilyesmi.
De akár ki is irthatnánk a jövevényszavakat, mint a notesz, laptop, TV, stb.
Lúdas Solymi
csebi
Lúdas Solymi
All 24 official languages of the EU are accepted as working languages, but in practice only three – English, French, and German – are in wide general use, and of these, English[5][6][7][8] is the most commonly used. French is an official language in all three of the cities that are political centres of the Union: Brussels, Belgium; Strasbourg, France; and Luxembourg City, Luxembourg. Since the exit of the United Kingdom from the EU in 2020, the government of France has encouraged greater use of French as a working language.[9]
Az angol, francia, német a három procedural nyelv.
warr_b
Nemes samu09
Ennél már csak az a jobb, amikor az indiai kolléganőm próbálja a cseh szavakat kiejteni, pedig az angol is érdekesen hangzik tőle.
De amúgy volt kínai és nepáli kollégám is, akik kiválóan beszéltek angolul, irigyeltem is őket.
Jó, mondjuk ha ráfeküdnék, gondolom én is meg tudnám tanulni az oxfordi kiejtést.
több mint 3 éve
nyomozó hatóságunk is nagyon kereste, hogy ki lehet a "Tóni" meg a "Barbara" de baszki csak nem találta meg.444.hu/2023/01/23/volner-arrol-beszelt-a-felesegenek-tudna-olyat-mondani-amitol-meginogna-par-ember-szekebeszélhet nyugodtan, nem lesz foganatja.
FLZOLI
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
444.hu/2023/01/23/volner-arrol-beszelt-a-felesegenek-tudna-olyat-mondani-amitol-meginogna-par-ember-szekebeszélhet nyugodtan, nem lesz foganatja.
FLZOLI
több mint 3 éve
Ráadásul amikor hajlandó angolul megszólalni az is úgy hangzik mint ha franciául beszélne. Én meg találgassak hogy ez angol mondat volt e vagy selymet akar hányni.Bár Wiki:Na igen, viszont eredetileg a diplomácia "hivatalos" nyelve sokáig a francia volt, nem?franciák egy érdekes műfaj. egyetlen tagállam használja az anyanyelvét (nem az angolt) mikor információt közöl a másik tagállammal a mi szakmánkban. ki lehet találni h melyik az ...Ha jól tudom, a franciáknál van/volt valami hasonló törvény, ami igencsak megnehízette a mindennapokat meg a jogi/fordítási, termékbevezetési procedúrákat.Amugy sztem nem rossz ez.ez jo mert mar a voda szlogen is angolul van.Szólok a központban.nagy kívánságom lenne a Székletfehérvár, nem tom kivetelezhető-e még?....Egyelőre a gyártási kapacitások még a Vármegye-tàblák és a Főispán-névjegykártyák, bélyegzők készítésére vannak lekötve, utána maximum.Én meg azt remelem, hogy a sok futball meg club elnevezés helyett végre labdarúgó egyletek lesznek, biztos valaki azon is kaszálna, hogy az FTC helyett innentől mindenhol FTE feliratot kellene használni. Hogy a Felcsút FC helyett LE lesz, arról meg gondolom már nem is kell beszélni…Reményeim szerint az új orleáni szentek legalább a vad kártya körig eljutnak jövőre…..A zöld öböl csomagolói reméljük jövőre a rétek fosztogatóival csapnak össze a szuper tálban.Szerintem Buday Zoltántól a "lyukfelelősség" is egy remek kezdeményezés volt ebbe az irányba.“ Hozzátette: "a magyar nyelven kiadott sajtótermékekben, rádió-, illetve televízióműsorokban közzétett reklámokban az idegen nyelvű szöveget, pár kivételtől eltekintve, magyarul is meg kell jeleníteni. A fogyasztóvédelmi hatóság a 2023-as ellenőrzési program keretében mától ellenőrizni fogja, hogy ezt a kötelezettséget betartják-e".”Megnyugodtam, még megvan a bowl.hu szótár. Jövőre pedig meg sem állunk a Nagyszerű Tál-ig. Hajrá Csomagolók!!!
2023, Varga Judit.
Tactful Cactus
Kampman
MC12
somoskovig
MC12
Gróf de sutianap
MC12
together we can.
YoungZeeZee
Liberalis vagyok csinaljon mindenki azt amit akar mig nem art a masiknak kb de nekem bassza a fulem mikor angolra vagyunk kenyszeritve mint itt a voda reklamban.teny mivel angolul dolgozok sok angol szo becsuszik beszed/iras kozben, de ez nem ugyanaz mint egy magyar ceg kvazi nem hasznal magyar kifejezest.
Nem jo irany.
Nekem mar az online ujsagok cikkeitol is kukerekedik a szemem bar tudom neha 15 evvel fiatalabb ember irta a cikket de vhogy sokkal konzervativabb megfogalmazast varok magyarul is.peldam most nincs erre
YoungZeeZee
Jó is lesz, amikor majd csiripelünk (bár arról Musk intézkedik lassan), meg nézzük az arckönyvet, csevegünk vagy ilyesmi.
Lúdas Solymi
csebi
Lúdas Solymi
All 24 official languages of the EU are accepted as working languages, but in practice only three – English, French, and German – are in wide general use, and of these, English[5][6][7][8] is the most commonly used. French is an official language in all three of the cities that are political centres of the Union: Brussels, Belgium; Strasbourg, France; and Luxembourg City, Luxembourg. Since the exit of the United Kingdom from the EU in 2020, the government of France has encouraged greater use of French as a working language.[9]
warr_b
több mint 3 éve
Bár Wiki:Na igen, viszont eredetileg a diplomácia "hivatalos" nyelve sokáig a francia volt, nem?franciák egy érdekes műfaj. egyetlen tagállam használja az anyanyelvét (nem az angolt) mikor információt közöl a másik tagállammal a mi szakmánkban. ki lehet találni h melyik az ...Ha jól tudom, a franciáknál van/volt valami hasonló törvény, ami igencsak megnehízette a mindennapokat meg a jogi/fordítási, termékbevezetési procedúrákat.Amugy sztem nem rossz ez.ez jo mert mar a voda szlogen is angolul van.Szólok a központban.nagy kívánságom lenne a Székletfehérvár, nem tom kivetelezhető-e még?....Egyelőre a gyártási kapacitások még a Vármegye-tàblák és a Főispán-névjegykártyák, bélyegzők készítésére vannak lekötve, utána maximum.Én meg azt remelem, hogy a sok futball meg club elnevezés helyett végre labdarúgó egyletek lesznek, biztos valaki azon is kaszálna, hogy az FTC helyett innentől mindenhol FTE feliratot kellene használni. Hogy a Felcsút FC helyett LE lesz, arról meg gondolom már nem is kell beszélni…Reményeim szerint az új orleáni szentek legalább a vad kártya körig eljutnak jövőre…..A zöld öböl csomagolói reméljük jövőre a rétek fosztogatóival csapnak össze a szuper tálban.Szerintem Buday Zoltántól a "lyukfelelősség" is egy remek kezdeményezés volt ebbe az irányba.“ Hozzátette: "a magyar nyelven kiadott sajtótermékekben, rádió-, illetve televízióműsorokban közzétett reklámokban az idegen nyelvű szöveget, pár kivételtől eltekintve, magyarul is meg kell jeleníteni. A fogyasztóvédelmi hatóság a 2023-as ellenőrzési program keretében mától ellenőrizni fogja, hogy ezt a kötelezettséget betartják-e".”Megnyugodtam, még megvan a bowl.hu szótár. Jövőre pedig meg sem állunk a Nagyszerű Tál-ig. Hajrá Csomagolók!!!
2023, Varga Judit.
Tactful Cactus
Kampman
MC12
somoskovig
MC12
Gróf de sutianap
MC12
together we can.
YoungZeeZee
Nem jo irany.
YoungZeeZee
Lúdas Solymi
csebi
Lúdas Solymi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
elvileg még mindig.Na igen, viszont eredetileg a diplomácia "hivatalos" nyelve sokáig a francia volt, nem?franciák egy érdekes műfaj. egyetlen tagállam használja az anyanyelvét (nem az angolt) mikor információt közöl a másik tagállammal a mi szakmánkban. ki lehet találni h melyik az ...Ha jól tudom, a franciáknál van/volt valami hasonló törvény, ami igencsak megnehízette a mindennapokat meg a jogi/fordítási, termékbevezetési procedúrákat.Amugy sztem nem rossz ez.ez jo mert mar a voda szlogen is angolul van.Szólok a központban.nagy kívánságom lenne a Székletfehérvár, nem tom kivetelezhető-e még?....Egyelőre a gyártási kapacitások még a Vármegye-tàblák és a Főispán-névjegykártyák, bélyegzők készítésére vannak lekötve, utána maximum.Én meg azt remelem, hogy a sok futball meg club elnevezés helyett végre labdarúgó egyletek lesznek, biztos valaki azon is kaszálna, hogy az FTC helyett innentől mindenhol FTE feliratot kellene használni. Hogy a Felcsút FC helyett LE lesz, arról meg gondolom már nem is kell beszélni…Reményeim szerint az új orleáni szentek legalább a vad kártya körig eljutnak jövőre…..A zöld öböl csomagolói reméljük jövőre a rétek fosztogatóival csapnak össze a szuper tálban.Szerintem Buday Zoltántól a "lyukfelelősség" is egy remek kezdeményezés volt ebbe az irányba.“ Hozzátette: "a magyar nyelven kiadott sajtótermékekben, rádió-, illetve televízióműsorokban közzétett reklámokban az idegen nyelvű szöveget, pár kivételtől eltekintve, magyarul is meg kell jeleníteni. A fogyasztóvédelmi hatóság a 2023-as ellenőrzési program keretében mától ellenőrizni fogja, hogy ezt a kötelezettséget betartják-e".”Megnyugodtam, még megvan a bowl.hu szótár. Jövőre pedig meg sem állunk a Nagyszerű Tál-ig. Hajrá Csomagolók!!!
2023, Varga Judit.
Tactful Cactus
Kampman
MC12
somoskovig
MC12
Gróf de sutianap
MC12
together we can.
YoungZeeZee
Nem jo irany.
YoungZeeZee
Lúdas Solymi
csebi
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Na igen, viszont eredetileg a diplomácia "hivatalos" nyelve sokáig a francia volt, nem?franciák egy érdekes műfaj. egyetlen tagállam használja az anyanyelvét (nem az angolt) mikor információt közöl a másik tagállammal a mi szakmánkban. ki lehet találni h melyik az ...Ha jól tudom, a franciáknál van/volt valami hasonló törvény, ami igencsak megnehízette a mindennapokat meg a jogi/fordítási, termékbevezetési procedúrákat.Amugy sztem nem rossz ez.ez jo mert mar a voda szlogen is angolul van.Szólok a központban.nagy kívánságom lenne a Székletfehérvár, nem tom kivetelezhető-e még?....Egyelőre a gyártási kapacitások még a Vármegye-tàblák és a Főispán-névjegykártyák, bélyegzők készítésére vannak lekötve, utána maximum.Én meg azt remelem, hogy a sok futball meg club elnevezés helyett végre labdarúgó egyletek lesznek, biztos valaki azon is kaszálna, hogy az FTC helyett innentől mindenhol FTE feliratot kellene használni. Hogy a Felcsút FC helyett LE lesz, arról meg gondolom már nem is kell beszélni…Reményeim szerint az új orleáni szentek legalább a vad kártya körig eljutnak jövőre…..A zöld öböl csomagolói reméljük jövőre a rétek fosztogatóival csapnak össze a szuper tálban.Szerintem Buday Zoltántól a "lyukfelelősség" is egy remek kezdeményezés volt ebbe az irányba.“ Hozzátette: "a magyar nyelven kiadott sajtótermékekben, rádió-, illetve televízióműsorokban közzétett reklámokban az idegen nyelvű szöveget, pár kivételtől eltekintve, magyarul is meg kell jeleníteni. A fogyasztóvédelmi hatóság a 2023-as ellenőrzési program keretében mától ellenőrizni fogja, hogy ezt a kötelezettséget betartják-e".”Megnyugodtam, még megvan a bowl.hu szótár. Jövőre pedig meg sem állunk a Nagyszerű Tál-ig. Hajrá Csomagolók!!!
2023, Varga Judit.
Tactful Cactus
Kampman
MC12
somoskovig
MC12
Gróf de sutianap
MC12
together we can.
YoungZeeZee
Nem jo irany.
YoungZeeZee
Lúdas Solymi
csebi
több mint 3 éve
franciák egy érdekes műfaj. egyetlen tagállam használja az anyanyelvét (nem az angolt) mikor információt közöl a másik tagállammal a mi szakmánkban. ki lehet találni h melyik az ...Ha jól tudom, a franciáknál van/volt valami hasonló törvény, ami igencsak megnehízette a mindennapokat meg a jogi/fordítási, termékbevezetési procedúrákat.Amugy sztem nem rossz ez.ez jo mert mar a voda szlogen is angolul van.Szólok a központban.nagy kívánságom lenne a Székletfehérvár, nem tom kivetelezhető-e még?....Egyelőre a gyártási kapacitások még a Vármegye-tàblák és a Főispán-névjegykártyák, bélyegzők készítésére vannak lekötve, utána maximum.Én meg azt remelem, hogy a sok futball meg club elnevezés helyett végre labdarúgó egyletek lesznek, biztos valaki azon is kaszálna, hogy az FTC helyett innentől mindenhol FTE feliratot kellene használni. Hogy a Felcsút FC helyett LE lesz, arról meg gondolom már nem is kell beszélni…Reményeim szerint az új orleáni szentek legalább a vad kártya körig eljutnak jövőre…..A zöld öböl csomagolói reméljük jövőre a rétek fosztogatóival csapnak össze a szuper tálban.Szerintem Buday Zoltántól a "lyukfelelősség" is egy remek kezdeményezés volt ebbe az irányba.“ Hozzátette: "a magyar nyelven kiadott sajtótermékekben, rádió-, illetve televízióműsorokban közzétett reklámokban az idegen nyelvű szöveget, pár kivételtől eltekintve, magyarul is meg kell jeleníteni. A fogyasztóvédelmi hatóság a 2023-as ellenőrzési program keretében mától ellenőrizni fogja, hogy ezt a kötelezettséget betartják-e".”Megnyugodtam, még megvan a bowl.hu szótár. Jövőre pedig meg sem állunk a Nagyszerű Tál-ig. Hajrá Csomagolók!!!
2023, Varga Judit.
Tactful Cactus
Kampman
MC12
somoskovig
MC12
Gróf de sutianap
MC12
together we can.
YoungZeeZee
Nem jo irany.
YoungZeeZee
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
b1.hvgblog.hu/2023/01/21/a-fideszesek-tobbsege-mar-kileptetne-az-orszagot-az-uniobol/?fbclid=IwAR2YS25BeaU3JVHE4WjGmL1ZuH6jL6HTJ5HW-zjVV8gfyptSVz3e4p6LU5I(persze, tudom, úgyse lépünk ki, de erre akkor sem tudok mérget venni.)
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Ha jól tudom, a franciáknál van/volt valami hasonló törvény, ami igencsak megnehízette a mindennapokat meg a jogi/fordítási, termékbevezetési procedúrákat.Amugy sztem nem rossz ez.ez jo mert mar a voda szlogen is angolul van.Szólok a központban.nagy kívánságom lenne a Székletfehérvár, nem tom kivetelezhető-e még?....Egyelőre a gyártási kapacitások még a Vármegye-tàblák és a Főispán-névjegykártyák, bélyegzők készítésére vannak lekötve, utána maximum.Én meg azt remelem, hogy a sok futball meg club elnevezés helyett végre labdarúgó egyletek lesznek, biztos valaki azon is kaszálna, hogy az FTC helyett innentől mindenhol FTE feliratot kellene használni. Hogy a Felcsút FC helyett LE lesz, arról meg gondolom már nem is kell beszélni…Reményeim szerint az új orleáni szentek legalább a vad kártya körig eljutnak jövőre…..A zöld öböl csomagolói reméljük jövőre a rétek fosztogatóival csapnak össze a szuper tálban.Szerintem Buday Zoltántól a "lyukfelelősség" is egy remek kezdeményezés volt ebbe az irányba.“ Hozzátette: "a magyar nyelven kiadott sajtótermékekben, rádió-, illetve televízióműsorokban közzétett reklámokban az idegen nyelvű szöveget, pár kivételtől eltekintve, magyarul is meg kell jeleníteni. A fogyasztóvédelmi hatóság a 2023-as ellenőrzési program keretében mától ellenőrizni fogja, hogy ezt a kötelezettséget betartják-e".”Megnyugodtam, még megvan a bowl.hu szótár. Jövőre pedig meg sem állunk a Nagyszerű Tál-ig. Hajrá Csomagolók!!!
2023, Varga Judit.
Tactful Cactus
Kampman
MC12
somoskovig
MC12
Gróf de sutianap
MC12
together we can.
YoungZeeZee
Nem jo irany.
YoungZeeZee
több mint 3 éve
444.hu/2023/01/23/volner-arrol-beszelt-a-felesegenek-tudna-olyat-mondani-amitol-meginogna-par-ember-szekehirtv.hu/oszinten/a-keresztenyseg-meghatarozza-volner-pal-napjait-2482436
FLZOLI

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
444.hu/2023/01/23/volner-arrol-beszelt-a-felesegenek-tudna-olyat-mondani-amitol-meginogna-par-ember-szekeProli sutyerákok, amikor lopni kell a család zsebét is tömni kell, amikor balhé van a család nyilván szent. Szegény díszribanc hát hogy megy így a körmöshöz
több mint 3 éve
Amugy sztem nem rossz ez.Mennyire jó mémek lesznek ebből, amikor a "Just do it!" helyett majd jön a "Csiná'd paraszt!" 😀
Nem jo irany.
YoungZeeZee