Politika
66 feliratkozó
1 napja
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
több mint 3 éve
1. Felvettem volna a Fidesz által még nem megvett, ne adj isten velem szimpatizáló kampánytanácsadókat, már azokat akik láttak országos kampányt és terveztek életükben 3 oldalnál hosszabb kampánystratégiát. (Vannak ilyenek, nem sokan, ismert meg nem ismert nevek is - na, őket nem hívta senki)Mit csináltál volna abból a 7 milliárdból?Amúgy nagyon lelkesen hallgatunk érdemben erről a kampány finanszírozási témáról, engem érdekelne a véleményetek.Hát, engem mindig meglep, hogy ugye ott járunk, hogy most éppen 4 milliárd jött külföldről, ehhez hozzá kell adni kb. 3 millárd hivatalos - állami - párt-kampánytámogatást, az 7 milliárd. Nem ennyi volt a kampány, jóval 10 felett lesz az, de mindegy, ma éppen legyen 7. De komolyan, hogy lehetett ennyi pénzből ennyire szar kampányt csinálni? Már technikailag, minőségileg, kreativitásilag stb. Állítom, ha itt a fórumról 5-6an összeállunk, épkèzlábabb kampányt tettünk volna össze. 7 milliárdból kurva fasza kampányt lehet csinálni. (A kérdés költői)
csebi
Engem továbbra sem zavar ebben az esetben a külföldi finanszírozás, ha már a magyar “””””ellenzéki”””””” milliárdosoknak “nem jutott eszébe” osszedobni egy rendes kampányra valót, honnan kellett volna pénzt szerezniük? Teljesen logikus is a demokrata párt. A kevés jó ellenzéki politikai húzás egyike volt ez a lépés. Kockáztattak - nem jött be, ez a politikában előfordul.
MC12
peterk2005 udvari bolond
2. Egyet kiválasztok, ő lesz a kampány vezetője.
3. Megadom neki a szükséges felhatalmatást, ami kell egy országos kampány vezetéséhez.
Minden hiba, elbaszás, amatőrizmus, balfaszság erre az egyetlen pontra vezethető vissza - a vezetetlensègre. Ennek a kampánynak nem volt igazi felelőse, így irányíthatatlan, ad hoc módon szerveződött, ez pedig megengedhetetlen.
Sokszor elmondtam a kampány alatt tavasszal, hogy a kampánytanácsadó vagy vezető, az egy munka. Ugyanaz mint az ács vagy a szoftverfejlesztő, nincs különbség. Vannak keretei, elméleti és gyakorlati oldala, megvan hogy milyen típusú kampányban mit és mikor kell csinálni ésatöbbi. Még csak azt sem mondanám, hogy a világ legnehezebb munkája, mert alapvetően borzasztó jól dokumentált, széles irodalma van, egy kelet-közép európai kampányban nem kell feltalálni a melegvizet. Dehát Magyarországon ez is olyan mint a foci, vagy bármi - mindneki ért hozzá. Csak amikor ez a kurva nagy pofára esés van, akkor nem tolonganak, hogy ki és mit baszott el a fene nagy hozzáértésben.
(röviden, vagy ha arra gondoltál hogy írjak egy kampánystratégiát az ellenzékre arculati kézikönyvtől a plakátok helyének kiválasztásáig a kampányüzeneten keresztül, akkor azt is lehet, csak annak a 7 milliárdnak az 2%-át dobd már át mint tervezési díj és már csinálom is 😊)))) )
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
nekem amugy az egeszben latok tobb olyan szintu amatorseget, amit nem ertek.Szerintem ez a lényeg. Most a fidesz is egy olyan témával próbálkozik, ami feljebb lévő társadalmi rétegre van pozícionálva. Egyszerűen az aki ezt megérti, azt pontosan tudja, hogy mennyit lop össze a párt, így vagy nem érdekli, vagy azt mondja, hogy ez benne van.
...
ad4: ez mennyire uti at az ingerkuszobot? sztem nem igazan. Lolo baszko egy fogmosas alatt tobb kozpenzt nyel le. nyilvan most minden topik jo, ami akar 5 mpre elviszi az inflaciorol a beszedet.
...
csebi
több mint 3 éve
Szerintem az egész egy klasszik fidesz hiszti, mint volt a “Városháza eladása”. Nyomokban valami igazságot tartalmaz, de egyébként senkit nem érdekel. Annyi a funkciója, hogy az EU-s pénzek, a magas rezsi és a tanári fizetések helyett legyen miről beszélni a jobboldali beszélő fejeknek.nekem amugy az egeszben latok tobb olyan szintu amatorseget, amit nem ertek.Amúgy nagyon lelkesen hallgatunk érdemben erről a kampány finanszírozási témáról, engem érdekelne a véleményetek.Hát, engem mindig meglep, hogy ugye ott járunk, hogy most éppen 4 milliárd jött külföldről, ehhez hozzá kell adni kb. 3 millárd hivatalos - állami - párt-kampánytámogatást, az 7 milliárd. Nem ennyi volt a kampány, jóval 10 felett lesz az, de mindegy, ma éppen legyen 7. De komolyan, hogy lehetett ennyi pénzből ennyire szar kampányt csinálni? Már technikailag, minőségileg, kreativitásilag stb. Állítom, ha itt a fórumról 5-6an összeállunk, épkèzlábabb kampányt tettünk volna össze. 7 milliárdból kurva fasza kampányt lehet csinálni. (A kérdés költői)
csebi
Engem továbbra sem zavar ebben az esetben a külföldi finanszírozás, ha már a magyar “””””ellenzéki”””””” milliárdosoknak “nem jutott eszébe” osszedobni egy rendes kampányra valót, honnan kellett volna pénzt szerezniük? Teljesen logikus is a demokrata párt. A kevés jó ellenzéki politikai húzás egyike volt ez a lépés. Kockáztattak - nem jött be, ez a politikában előfordul.
MC12
ad1: MZP sajat magat buktatja le (nyilvan kibukott volna mashogy, de akkor is) - ennyire nem volt senki korulotte, aki elmondta volna, hogy ez annyira nem tiszta dolog?
ad2: meg sem igazan probaltak, hogy megfeleljen papiron. berakni egy kozbenso magyar szervezetet???
ad3: hol latszott ez a penz a kampanyban?
ad4: ez mennyire uti at az ingerkuszobot? sztem nem igazan. Lolo baszko egy fogmosas alatt tobb kozpenzt nyel le. nyilvan most minden topik jo, ami akar 5 mpre elviszi az inflaciorol a beszedet.
ad5: vegre ugy nez ki, hogy az ellenzeki partok megtanultak, hogy neha jobb hallgatni.
csebi
Bárcsak ennyi lett volna a probléma a választások tisztaságával.
több mint 3 éve
nekem amugy az egeszben latok tobb olyan szintu amatorseget, amit nem ertek.Amúgy nagyon lelkesen hallgatunk érdemben erről a kampány finanszírozási témáról, engem érdekelne a véleményetek.Hát, engem mindig meglep, hogy ugye ott járunk, hogy most éppen 4 milliárd jött külföldről, ehhez hozzá kell adni kb. 3 millárd hivatalos - állami - párt-kampánytámogatást, az 7 milliárd. Nem ennyi volt a kampány, jóval 10 felett lesz az, de mindegy, ma éppen legyen 7. De komolyan, hogy lehetett ennyi pénzből ennyire szar kampányt csinálni? Már technikailag, minőségileg, kreativitásilag stb. Állítom, ha itt a fórumról 5-6an összeállunk, épkèzlábabb kampányt tettünk volna össze. 7 milliárdból kurva fasza kampányt lehet csinálni. (A kérdés költői)
csebi
MC12
ad1: MZP sajat magat buktatja le (nyilvan kibukott volna mashogy, de akkor is) - ennyire nem volt senki korulotte, aki elmondta volna, hogy ez annyira nem tiszta dolog?
ad2: meg sem igazan probaltak, hogy megfeleljen papiron. berakni egy kozbenso magyar szervezetet???
ad3: hol latszott ez a penz a kampanyban?
ad5: vegre ugy nez ki, hogy az ellenzeki partok megtanultak, hogy neha jobb hallgatni.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
De utána beülne Orbán frakciójába, mert csípi.szerintem egyébként, ha Sobrit elindítanánk bowl.hu jelöltként, akkor fixen letarolnánk az országot.Amúgy nagyon lelkesen hallgatunk érdemben erről a kampány finanszírozási témáról, engem érdekelne a véleményetek.Hát, engem mindig meglep, hogy ugye ott járunk, hogy most éppen 4 milliárd jött külföldről, ehhez hozzá kell adni kb. 3 millárd hivatalos - állami - párt-kampánytámogatást, az 7 milliárd. Nem ennyi volt a kampány, jóval 10 felett lesz az, de mindegy, ma éppen legyen 7. De komolyan, hogy lehetett ennyi pénzből ennyire szar kampányt csinálni? Már technikailag, minőségileg, kreativitásilag stb. Állítom, ha itt a fórumról 5-6an összeállunk, épkèzlábabb kampányt tettünk volna össze. 7 milliárdból kurva fasza kampányt lehet csinálni. (A kérdés költői)
csebi
MC12
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 3 éve
Sobrit biztos 🤣Vagy meglincselnének minket az első vidéki lakossági fórumon.szerintem egyébként, ha Sobrit elindítanánk bowl.hu jelöltként, akkor fixen letarolnánk az országot.Amúgy nagyon lelkesen hallgatunk érdemben erről a kampány finanszírozási témáról, engem érdekelne a véleményetek.Hát, engem mindig meglep, hogy ugye ott járunk, hogy most éppen 4 milliárd jött külföldről, ehhez hozzá kell adni kb. 3 millárd hivatalos - állami - párt-kampánytámogatást, az 7 milliárd. Nem ennyi volt a kampány, jóval 10 felett lesz az, de mindegy, ma éppen legyen 7. De komolyan, hogy lehetett ennyi pénzből ennyire szar kampányt csinálni? Már technikailag, minőségileg, kreativitásilag stb. Állítom, ha itt a fórumról 5-6an összeállunk, épkèzlábabb kampányt tettünk volna össze. 7 milliárdból kurva fasza kampányt lehet csinálni. (A kérdés költői)
csebi
MC12
Kampman
De egy szakértői kormányra látok lehetőséget 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Vagy meglincselnének minket az első vidéki lakossági fórumon.szerintem egyébként, ha Sobrit elindítanánk bowl.hu jelöltként, akkor fixen letarolnánk az országot.Amúgy nagyon lelkesen hallgatunk érdemben erről a kampány finanszírozási témáról, engem érdekelne a véleményetek.Hát, engem mindig meglep, hogy ugye ott járunk, hogy most éppen 4 milliárd jött külföldről, ehhez hozzá kell adni kb. 3 millárd hivatalos - állami - párt-kampánytámogatást, az 7 milliárd. Nem ennyi volt a kampány, jóval 10 felett lesz az, de mindegy, ma éppen legyen 7. De komolyan, hogy lehetett ennyi pénzből ennyire szar kampányt csinálni? Már technikailag, minőségileg, kreativitásilag stb. Állítom, ha itt a fórumról 5-6an összeállunk, épkèzlábabb kampányt tettünk volna össze. 7 milliárdból kurva fasza kampányt lehet csinálni. (A kérdés költői)
csebi
MC12
több mint 3 éve
Mit csináltál volna abból a 7 milliárdból?Amúgy nagyon lelkesen hallgatunk érdemben erről a kampány finanszírozási témáról, engem érdekelne a véleményetek.Hát, engem mindig meglep, hogy ugye ott járunk, hogy most éppen 4 milliárd jött külföldről, ehhez hozzá kell adni kb. 3 millárd hivatalos - állami - párt-kampánytámogatást, az 7 milliárd. Nem ennyi volt a kampány, jóval 10 felett lesz az, de mindegy, ma éppen legyen 7. De komolyan, hogy lehetett ennyi pénzből ennyire szar kampányt csinálni? Már technikailag, minőségileg, kreativitásilag stb. Állítom, ha itt a fórumról 5-6an összeállunk, épkèzlábabb kampányt tettünk volna össze. 7 milliárdból kurva fasza kampányt lehet csinálni. (A kérdés költői)
csebi
MC12

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
szerintem egyébként, ha Sobrit elindítanánk bowl.hu jelöltként, akkor fixen letarolnánk az országot.Amúgy nagyon lelkesen hallgatunk érdemben erről a kampány finanszírozási témáról, engem érdekelne a véleményetek.Hát, engem mindig meglep, hogy ugye ott járunk, hogy most éppen 4 milliárd jött külföldről, ehhez hozzá kell adni kb. 3 millárd hivatalos - állami - párt-kampánytámogatást, az 7 milliárd. Nem ennyi volt a kampány, jóval 10 felett lesz az, de mindegy, ma éppen legyen 7. De komolyan, hogy lehetett ennyi pénzből ennyire szar kampányt csinálni? Már technikailag, minőségileg, kreativitásilag stb. Állítom, ha itt a fórumról 5-6an összeállunk, épkèzlábabb kampányt tettünk volna össze. 7 milliárdból kurva fasza kampányt lehet csinálni. (A kérdés költői)
csebi
MC12
több mint 3 éve
Amúgy nagyon lelkesen hallgatunk érdemben erről a kampány finanszírozási témáról, engem érdekelne a véleményetek.Hát, engem mindig meglep, hogy ugye ott járunk, hogy most éppen 4 milliárd jött külföldről, ehhez hozzá kell adni kb. 3 millárd hivatalos - állami - párt-kampánytámogatást, az 7 milliárd. Nem ennyi volt a kampány, jóval 10 felett lesz az, de mindegy, ma éppen legyen 7. De komolyan, hogy lehetett ennyi pénzből ennyire szar kampányt csinálni? Már technikailag, minőségileg, kreativitásilag stb. Állítom, ha itt a fórumról 5-6an összeállunk, épkèzlábabb kampányt tettünk volna össze. 7 milliárdból kurva fasza kampányt lehet csinálni. (A kérdés költői)
csebi
Szerkesztette: MC12
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 534
Multkor valami faszival setalt a kaptalantoti piacon.alkalomhoz illoen oltozve.magassarku a pusztaban.Jajj, most miért kell mindig ilyen irányba elvinni a témát.És tartja a száját is. No persze nem úgy, hanem úgy. Csak nem Neked.Huhh, nekem bejövős csajszi nagyon, így kinézetre.Simán ki is nézek belőle mindent:2021 májusában ugye volt itt is téma Orosz Barbi és az akkori afférjai, szóval visszaolvastam az akkori beszélgetéseket, és jót nevettem azon, hogy Orosz Barbi mennyire megmaradt warr_b-nek.Egyébként a zuhanyhíradó szerint a csaj egy vadállat. 20 évesek dekoratívak, de ritka köztük aki ténylegesen annyira tapasztalt/őrült/perverz, mint egy Orosz Barbi szintű feketeöves.
2021.05.20 16:25
Mondjuk biztos velem van a baj, de a mai napig az életben nem hallottam még erről az Orosz Barbaráról 😀2023.01.24 16:00
warr_b
Amúgy kéne tudni, ki a tököm ez a csaj? Kinéz vagy ötvennek, tényleg nem találtak jobbat? 😆Jughead
warr_b
Gyurma Pappa
Matthew99
Lúdas Solymi
slowmotion
Annyit jegyeztem meg, hogy kinézetre bejön, többet nem is gondoltam bele a témába.
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Nem, az az Erasmus pénzek.A NATO-ból kirakás az új államcsőd? 😊Amúgy ha kitesznek a NATObol mit csinál a dagi ?Nem tesznek.
Toca
Katonai tömbök nem mondanak le területről, csak mert a vezetője esetleg megbízhatatlan, ez kicsit olyan narratíva, ami kb. egy tini szappanopera szintjén képzeli el a nemzetközi kapcsolatokat.
Kampman
MC12
több mint 3 éve
A Natoból kiraknak, az EU-ból kilépünk, aztán jön az államcsőd 😆A NATO-ból kirakás az új államcsőd? 😊Amúgy ha kitesznek a NATObol mit csinál a dagi ?Nem tesznek.
Toca
Katonai tömbök nem mondanak le területről, csak mert a vezetője esetleg megbízhatatlan, ez kicsit olyan narratíva, ami kb. egy tini szappanopera szintjén képzeli el a nemzetközi kapcsolatokat.
Kampman
MC12
Leégett, összedőlt, aztán süllyedt el 🤣

több mint 3 éve
A NATO-ból kirakás az új államcsőd? 😊Amúgy ha kitesznek a NATObol mit csinál a dagi ?Nem tesznek.
Toca
Kampman
több mint 3 éve
Amúgy ha kitesznek a NATObol mit csinál a dagi ?Nem tesznek.
Toca
több mint 3 éve
Amúgy nagyon lelkesen hallgatunk érdemben erről a kampány finanszírozási témáról, engem érdekelne a véleményetek.Nem lepett meg különösebben, szerintem a társadalmat sem háborítja fel annyira, amennyire a nersajtó reméli.
csebi
A diplomáciának az ősidők óta része, hogy egy nagyhatalom befolyásolni próbálja egy kisebb ország uralkodói vagy kormányváltását, pénzzel, soft powerrel, esetleg erőszakkal.
több mint 3 éve
Amúgy ha kitesznek a NATObol mit csinál a dagi ?Anschluss Kárpátaljával unio Erdèllyel revizio Felvidèkkel ès perszonálunio Dèlvidèkkel 🤪
Toca
több mint 3 éve
Amúgy ha kitesznek a NATObol mit csinál a dagi ?Mit, mit... majd Oroszország anyácska a keblére ölel.
Toca

több mint 3 éve
Amúgy ha kitesznek a NATObol mit csinál a dagi ?
több mint 3 éve
Én csak videót láttam anno 😀Ugyanitt jelezném, hogy a Kapás Bogi videó még mindig nem került elő... 😊Mert video nincs is, csak képek 😀
Matthew99
Hanni
több mint 3 éve
Jajj, most miért kell mindig ilyen irányba elvinni a témát.És tartja a száját is. No persze nem úgy, hanem úgy. Csak nem Neked.Huhh, nekem bejövős csajszi nagyon, így kinézetre.Simán ki is nézek belőle mindent:2021 májusában ugye volt itt is téma Orosz Barbi és az akkori afférjai, szóval visszaolvastam az akkori beszélgetéseket, és jót nevettem azon, hogy Orosz Barbi mennyire megmaradt warr_b-nek.Egyébként a zuhanyhíradó szerint a csaj egy vadállat. 20 évesek dekoratívak, de ritka köztük aki ténylegesen annyira tapasztalt/őrült/perverz, mint egy Orosz Barbi szintű feketeöves.
2021.05.20 16:25
Mondjuk biztos velem van a baj, de a mai napig az életben nem hallottam még erről az Orosz Barbaráról 😀2023.01.24 16:00
warr_b
Amúgy kéne tudni, ki a tököm ez a csaj? Kinéz vagy ötvennek, tényleg nem találtak jobbat? 😆Jughead
warr_b
Gyurma Pappa
Matthew99
Lúdas Solymi
slowmotion
Annyit jegyeztem meg, hogy kinézetre bejön, többet nem is gondoltam bele a témába.
több mint 3 éve
Amúgy nagyon lelkesen hallgatunk érdemben erről a kampány finanszírozási témáról, engem érdekelne a véleményetek.Nem követem így nem tudok véleményt alkotni
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Amúgy nagyon lelkesen hallgatunk érdemben erről a kampány finanszírozási témáról, engem érdekelne a véleményetek.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
index.hu/belfold/2023/01/25/oktatas-korrupcio-iskola-eotvos-jozsef-gimnazium/Látom szintet lépett a tüntetni merő tanárok elleni propaganda... 😁

több mint 3 éve
Ez volt mar?! WTFEz az amit írtam sztem neked is évekkel ezelőtt, hogy rohadtul nem tudod/tudjatok h a nagy migránsokat közben kiket nyomnak át a hatóságon politikai akaratból. Én bele lattam ennek egy pici szeletebe.
Az orosz kémfőnök fia magyar lakcímet kapott. Méghozzá Rogán régi jóbarátjának céges ingatlanában
www.direkt36.hu/az-orosz-kemfonok-fia-magyar-lakcimet-kapott-meghozza-rogan-regi-jobaratjanak-ceges-ingatlanaban/
undisputedly
De nyilván az a szűk 1300 tényleges menekült csípte/csípi a te és mások szemet.