Politika
66 feliratkozó
13 órája
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
több mint 3 éve
Szerintem Fundus volt, amíg ki nem vágtam. Bár stílusra inkább a beszittyózott Kövér Lászlót hozta.amúgy hatalmasat nevetnék, ha kiderülne, hogy itt kommentelget Istvánunk.nekem ez tetszik a legjobban.Option C: Solymi maga Tiborcz.Option A: Solymival hálta el Ráhel a nászéjszakát?(Nézd meg a Tiborczot, az is megtette amit kell, állítom még a nászéjszaka se lett elhálva, de az is lehet, hogy nem vele. Meg manapság nem kell közösülni ahhoz, hogy legyen megtermékenyítés, mehet az mesterségesen is.)ezt fejtsd ki bővebben légy szíves, ezek szerint lemaradtam valami pikáns dologról.
Lúdas Solymi
deyell
Option B: Solymi a lombikbébiszektorban helyezkedett el és épp most szegte meg az orvosi titoktartást
bobi0092
Amadeus von Dollárbaloldal
csebi
több mint 3 éve
Nem gondolnám, de az én messze földön híres szépérzékemet nagyon bántotta 😀Ez jó 😊 a megafonosok új videóikban az európai dollárbaloldalról értekeznek, meg a csajról aki bebukott mint a dollárbaloldal európai képviselője - vagókép - egy csomó lefoglalt euró 😀 baszki legalább blőrözzétek ki vagy mittomén, vagy ne pont akkor mondjàtok hogy dollárbaloldal, amikor euró kötegeket mutogattok. Kis dramaturgiai érzék….Szerinted a celkozonseguk felismeri a ketto kozotti kulonbseget?
MC12
undisputedly
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Ez nem tehetség, ez minimális esztétikai-dramaturgiai érzèk. Tényleg minimális kell, mert nekem is feltűnt, pedig az én kreatív érzékem kimerült a különböző cégek céges napokon készült videóinak összevágásában meg alá a pörgős zene és jonapot 😊 (régi szép idők, amikor úgy kellett könyörögni, hogy ugyan fizessenek már ki azért a pár nap melóért, merthogy dolgoztam vele….”de ez neked tök jó gyakorlás nem? Komolyan pénzt kérni egy 3 perces videóért?”… 😊 )Ez jó 😊 a megafonosok új videóikban az európai dollárbaloldalról értekeznek, meg a csajról aki bebukott mint a dollárbaloldal európai képviselője - vagókép - egy csomó lefoglalt euró 😀 baszki legalább blőrözzétek ki vagy mittomén, vagy ne pont akkor mondjàtok hogy dollárbaloldal, amikor euró kötegeket mutogattok. Kis dramaturgiai érzék….te tehetséget vársz ott, ahol az amúgy nem szükséges.
MC12
több mint 3 éve
Ez jó 😊 a megafonosok új videóikban az európai dollárbaloldalról értekeznek, meg a csajról aki bebukott mint a dollárbaloldal európai képviselője - vagókép - egy csomó lefoglalt euró 😀 baszki legalább blőrözzétek ki vagy mittomén, vagy ne pont akkor mondjàtok hogy dollárbaloldal, amikor euró kötegeket mutogattok. Kis dramaturgiai érzék….Szerinted a celkozonseguk felismeri a ketto kozotti kulonbseget?
MC12
több mint 3 éve
Nem állítom, hogy Solymi = Tiborcz, csak azt, hogy sosem látta senki Solymit és Tiborczot egyszerre egy helységben.Option C: Solymi maga Tiborcz.Option A: Solymival hálta el Ráhel a nászéjszakát?(Nézd meg a Tiborczot, az is megtette amit kell, állítom még a nászéjszaka se lett elhálva, de az is lehet, hogy nem vele. Meg manapság nem kell közösülni ahhoz, hogy legyen megtermékenyítés, mehet az mesterségesen is.)ezt fejtsd ki bővebben légy szíves, ezek szerint lemaradtam valami pikáns dologról.
Lúdas Solymi
deyell
Option B: Solymi a lombikbébiszektorban helyezkedett el és épp most szegte meg az orvosi titoktartást
bobi0092
több mint 3 éve
amúgy hatalmasat nevetnék, ha kiderülne, hogy itt kommentelget Istvánunk.nekem ez tetszik a legjobban.Option C: Solymi maga Tiborcz.Option A: Solymival hálta el Ráhel a nászéjszakát?(Nézd meg a Tiborczot, az is megtette amit kell, állítom még a nászéjszaka se lett elhálva, de az is lehet, hogy nem vele. Meg manapság nem kell közösülni ahhoz, hogy legyen megtermékenyítés, mehet az mesterségesen is.)ezt fejtsd ki bővebben légy szíves, ezek szerint lemaradtam valami pikáns dologról.
Lúdas Solymi
deyell
bobi0092
csebi
több mint 3 éve
nekem ez tetszik a legjobban.Option C: Solymi maga Tiborcz.Option A: Solymival hálta el Ráhel a nászéjszakát?(Nézd meg a Tiborczot, az is megtette amit kell, állítom még a nászéjszaka se lett elhálva, de az is lehet, hogy nem vele. Meg manapság nem kell közösülni ahhoz, hogy legyen megtermékenyítés, mehet az mesterségesen is.)ezt fejtsd ki bővebben légy szíves, ezek szerint lemaradtam valami pikáns dologról.
Lúdas Solymi
deyell
bobi0092
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Option C: Solymi maga Tiborcz.Option A: Solymival hálta el Ráhel a nászéjszakát?(Nézd meg a Tiborczot, az is megtette amit kell, állítom még a nászéjszaka se lett elhálva, de az is lehet, hogy nem vele. Meg manapság nem kell közösülni ahhoz, hogy legyen megtermékenyítés, mehet az mesterségesen is.)ezt fejtsd ki bővebben légy szíves, ezek szerint lemaradtam valami pikáns dologról.
Lúdas Solymi
deyell
bobi0092
több mint 3 éve
Option A: Solymival hálta el Ráhel a nászéjszakát?(Nézd meg a Tiborczot, az is megtette amit kell, állítom még a nászéjszaka se lett elhálva, de az is lehet, hogy nem vele. Meg manapság nem kell közösülni ahhoz, hogy legyen megtermékenyítés, mehet az mesterségesen is.)ezt fejtsd ki bővebben légy szíves, ezek szerint lemaradtam valami pikáns dologról.
Lúdas Solymi
deyell
több mint 3 éve
Ez jó 😊 a megafonosok új videóikban az európai dollárbaloldalról értekeznek, meg a csajról aki bebukott mint a dollárbaloldal európai képviselője - vagókép - egy csomó lefoglalt euró 😀 baszki legalább blőrözzétek ki vagy mittomén, vagy ne pont akkor mondjàtok hogy dollárbaloldal, amikor euró kötegeket mutogattok. Kis dramaturgiai érzék….te tehetséget vársz ott, ahol az amúgy nem szükséges.
MC12
több mint 3 éve
Ez jó 😊 a megafonosok új videóikban az európai dollárbaloldalról értekeznek, meg a csajról aki bebukott mint a dollárbaloldal európai képviselője - vagókép - egy csomó lefoglalt euró 😀 baszki legalább blőrözzétek ki vagy mittomén, vagy ne pont akkor mondjàtok hogy dollárbaloldal, amikor euró kötegeket mutogattok. Kis dramaturgiai érzék….Te is már... : jó, hogy nem a Való Világ tizenXedik szériától kéred számon, hogy nincs mondanivalója az aznap esti műsornak 😀
MC12
több mint 3 éve
Ez jó 😊 a megafonosok új videóikban az európai dollárbaloldalról értekeznek, meg a csajról aki bebukott mint a dollárbaloldal európai képviselője - vagókép - egy csomó lefoglalt euró 😀 baszki legalább blőrözzétek ki vagy mittomén, vagy ne pont akkor mondjàtok hogy dollárbaloldal, amikor euró kötegeket mutogattok. Kis dramaturgiai érzék….
több mint 3 éve
(Nézd meg a Tiborczot, az is megtette amit kell, állítom még a nászéjszaka se lett elhálva, de az is lehet, hogy nem vele. Meg manapság nem kell közösülni ahhoz, hogy legyen megtermékenyítés, mehet az mesterségesen is.)ezt fejtsd ki bővebben légy szíves, ezek szerint lemaradtam valami pikáns dologról.
Lúdas Solymi
built for this shit
több mint 3 éve
nem tudom jobban megfogalmazni, leirtam fentebb is:De fejtsd már ki légy szíves, hogy mi ebben az emberi tragédia?azert az uldozes nem csupan annyiban nyilvanulhat meg, hogy vkit bortonbe teszel. ahogy a haszoni dolgokat sem csupan vagyoni szinten lehet ertelmezni.Végéről indulva: Bayer a tábornak magyarázta meg, nem neked.amugy most a viccet, meg Trombitas tenykedeset picit felreteve azert milyen emberi sorsok vannak odaat. ertem en, hogy az ember fiatal es kell a penz 40-50 even at DE gondoljunk bele, hogy ezek az emberek, ha picit aterzik, hogy olyan politika mellett tesznek le eskut, ami konkretan uldozi oket es tarsaikat a szexualis iranyultsagok miatt. azert ezek szamomra vegtelen szomoru emberi tragediak meg akkor is, ha vannak olyanok, akik nem igy fogjak fel kozuluk, es a Szajer tortenet Bayeres megkozeliteset sem fogadom el. nem hiszem, hogy Szajer hitt abban, hogy csak az anya-apa kapcsolati modell letezik a vilagon, megis kenytelen volt ezt hirdetni.melyik része? ez nem a Trombitás?hogy nővel van 😀
deyell
Gyurma Pappa
csebi
De az alap felvetésed ott hibázik, hogy ez a rendszer nem üldöz senkit. Úgy csinálni, mintha üldözne, de hány meleg van börtönben a melegsége miatt? Szájer a legmagasabb rangú Fideszesek között volt, pedig köztudott volt a magánélete.
A többi meg csak üzlet. Roy Cohn is csak a színdarabban hasonul meg, a valóságban teljesen nyugodtan járta a Finklestein utat.
Semmi sajnálatra nem méltóak, ők nem áldozatai ennek a rendszernek, hanem haszonhúzói. A NER alapelve, hogy a négy fal között mindent lehet. Szidni is lehet őket. Sőt! Tüntetni is lehet. Buzulni, migránssimogatni, drogozni akármit. Amíg nem csinálsz sikeres politikai programot belőle.
Gyurma Pappa
nem ertitek sztem igazan: nem sajnalom oket. csak azert belegondolva (vszeg nagyon sokuk helyett is), ezek szamomra akkor is emberi tragediak. nyilvan ok valasztjak ezt, ok dontenek el ugy minden reggel, hogy sajat magam, eletem parja es legjobb barataim ellen uszitok.
Szajar bar lehet szinfalak mogott legmagasabb rangu fideszes volt, de hat a hazai nyilvanossag semmit nem tudott rola, nem veletlenul.
csebi
Ahogy bobi is írta, nekik ez munka vagy lehetőség a hatalomra, pénzre.
Szerinted mennyi időbe telne nekem, neked vagy itt bárkinek azt mondani, hogy szarok a farmra bazd meg, beállok a táborba és bedolgozom magam annyira, hogy abból már legyen jó lóvé, ha mákom van, akkor még a high-life is elérhető.
JC6 is lehajolt az apróért, MC12 is (valszeg) összeszedi a sajátját, vajon hányan vannak még itt olyanok, akik közvetlenül vagy közvetve a NER-ből (is) élnek és nem csak sokadik áttátellel?
Ahogy Sobri is szokta mondani, ez a mai magyar valóság, vagy megszoksz vagy megszöksz, csak rajtad áll.
Hány meg hány példát láttunk a történelem folyamán, hogy emberek egyéni érdektől vezérelve a saját elveik ellen dolgoztak csak azért, mert tudták, hogy így biztosítani fogják a saját és következő generációjuk gazdagságát, onnantól meg már bármi történhet velük.
(Nézd meg a Tiborczot, az is megtette amit kell, állítom még a nászéjszaka se lett elhálva, de az is lehet, hogy nem vele. Meg manapság nem kell közösülni ahhoz, hogy legyen megtermékenyítés, mehet az mesterségesen is.)
Még ha lesz is itt elszámoltatás, milliárdok tűnnek el a semmiben és generációk ezrei fognak felemelkedni vagy már emelkedtek is fel. Szerinted őket hol érdekli az, hogy apuci, anyuci miből meg honnan szerezte a vagyont.
Ja, majd meghasonul egy picit, visszaforgatja a vagyon egy részét jótékonysági alapítványokba, de ami már ott van az majd termeli a többi pénzt.
Ezt meg mi választottuk, hogy szembe megyünk a táborral, mert naivan hiszünk egy egyetemes jóban vagy valami értékben és emiatt szopatjuk saját magunkat, ki így, ki úgy.
Lehetne ezt folytatni oldalakon keresztül, de ez nem emberi tragédia, hanem emberi gyarlóság.
Lúdas Solymi
"csak azert belegondolva (vszeg nagyon sokuk helyett is), ezek szamomra akkor is emberi tragediak. nyilvan ok valasztjak ezt, ok dontenek el ugy minden reggel, hogy sajat magam, eletem parja es legjobb barataim ellen uszitok."
ez szamomra az emberi tragedia, hogy ugy dont, hogy azok ellen uszit, akiknek a sorstarsai. nyilvan nagyon egyszeru ezt csupan a penzre fogni, de sztem ez is ennel sokkal arnyaltabb az esetek egy jo reszeben.
vszeg jo reszuk fel sem fogja, hogy mi ebben az "emberi tragedia". de el tudom kepzelni, hogy van koztuk olyan, aki megerti ebben az igazi problemat.
en tenyleg igazan sajnalom ezeket az embereket.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
De fejtsd már ki légy szíves, hogy mi ebben az emberi tragédia?azert az uldozes nem csupan annyiban nyilvanulhat meg, hogy vkit bortonbe teszel. ahogy a haszoni dolgokat sem csupan vagyoni szinten lehet ertelmezni.Végéről indulva: Bayer a tábornak magyarázta meg, nem neked.amugy most a viccet, meg Trombitas tenykedeset picit felreteve azert milyen emberi sorsok vannak odaat. ertem en, hogy az ember fiatal es kell a penz 40-50 even at DE gondoljunk bele, hogy ezek az emberek, ha picit aterzik, hogy olyan politika mellett tesznek le eskut, ami konkretan uldozi oket es tarsaikat a szexualis iranyultsagok miatt. azert ezek szamomra vegtelen szomoru emberi tragediak meg akkor is, ha vannak olyanok, akik nem igy fogjak fel kozuluk, es a Szajer tortenet Bayeres megkozeliteset sem fogadom el. nem hiszem, hogy Szajer hitt abban, hogy csak az anya-apa kapcsolati modell letezik a vilagon, megis kenytelen volt ezt hirdetni.melyik része? ez nem a Trombitás?hogy nővel van 😀
deyell
Gyurma Pappa
csebi
De az alap felvetésed ott hibázik, hogy ez a rendszer nem üldöz senkit. Úgy csinálni, mintha üldözne, de hány meleg van börtönben a melegsége miatt? Szájer a legmagasabb rangú Fideszesek között volt, pedig köztudott volt a magánélete.
A többi meg csak üzlet. Roy Cohn is csak a színdarabban hasonul meg, a valóságban teljesen nyugodtan járta a Finklestein utat.
Semmi sajnálatra nem méltóak, ők nem áldozatai ennek a rendszernek, hanem haszonhúzói. A NER alapelve, hogy a négy fal között mindent lehet. Szidni is lehet őket. Sőt! Tüntetni is lehet. Buzulni, migránssimogatni, drogozni akármit. Amíg nem csinálsz sikeres politikai programot belőle.
Gyurma Pappa
nem ertitek sztem igazan: nem sajnalom oket. csak azert belegondolva (vszeg nagyon sokuk helyett is), ezek szamomra akkor is emberi tragediak. nyilvan ok valasztjak ezt, ok dontenek el ugy minden reggel, hogy sajat magam, eletem parja es legjobb barataim ellen uszitok.
Szajar bar lehet szinfalak mogott legmagasabb rangu fideszes volt, de hat a hazai nyilvanossag semmit nem tudott rola, nem veletlenul.
csebi
Ahogy bobi is írta, nekik ez munka vagy lehetőség a hatalomra, pénzre.
Szerinted mennyi időbe telne nekem, neked vagy itt bárkinek azt mondani, hogy szarok a farmra bazd meg, beállok a táborba és bedolgozom magam annyira, hogy abból már legyen jó lóvé, ha mákom van, akkor még a high-life is elérhető.
JC6 is lehajolt az apróért, MC12 is (valszeg) összeszedi a sajátját, vajon hányan vannak még itt olyanok, akik közvetlenül vagy közvetve a NER-ből (is) élnek és nem csak sokadik áttátellel?
Ahogy Sobri is szokta mondani, ez a mai magyar valóság, vagy megszoksz vagy megszöksz, csak rajtad áll.
Hány meg hány példát láttunk a történelem folyamán, hogy emberek egyéni érdektől vezérelve a saját elveik ellen dolgoztak csak azért, mert tudták, hogy így biztosítani fogják a saját és következő generációjuk gazdagságát, onnantól meg már bármi történhet velük.
(Nézd meg a Tiborczot, az is megtette amit kell, állítom még a nászéjszaka se lett elhálva, de az is lehet, hogy nem vele. Meg manapság nem kell közösülni ahhoz, hogy legyen megtermékenyítés, mehet az mesterségesen is.)
Még ha lesz is itt elszámoltatás, milliárdok tűnnek el a semmiben és generációk ezrei fognak felemelkedni vagy már emelkedtek is fel. Szerinted őket hol érdekli az, hogy apuci, anyuci miből meg honnan szerezte a vagyont.
Ja, majd meghasonul egy picit, visszaforgatja a vagyon egy részét jótékonysági alapítványokba, de ami már ott van az majd termeli a többi pénzt.
Ezt meg mi választottuk, hogy szembe megyünk a táborral, mert naivan hiszünk egy egyetemes jóban vagy valami értékben és emiatt szopatjuk saját magunkat, ki így, ki úgy.
Lehetne ezt folytatni oldalakon keresztül, de ez nem emberi tragédia, hanem emberi gyarlóság.
több mint 3 éve
ember, epp most huggyoztam be.Ott éppen most hugyozott a gatyájába a vén elnök valami átadón, nem vagyunk messze.telex.hu/gazdasag/2022/12/15/elelmiszer-hetvegi-nagybevasarlas-50-szazalek-dragulas-lidlHa sok a rezsi Dél-Budán,
Jobban, élünk, mintnégy éveDél-Szudán vagy Burundi!
warr_b
Vár mindenkit Dél-Szudán!
somoskovig
Dzsokijuing
több mint 3 éve
Ott éppen most hugyozott a gatyájába a vén elnök valami átadón, nem vagyunk messze.telex.hu/gazdasag/2022/12/15/elelmiszer-hetvegi-nagybevasarlas-50-szazalek-dragulas-lidlHa sok a rezsi Dél-Budán,
Jobban, élünk, mintnégy éveDél-Szudán vagy Burundi!
warr_b
Vár mindenkit Dél-Szudán!
somoskovig
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
azert az uldozes nem csupan annyiban nyilvanulhat meg, hogy vkit bortonbe teszel. ahogy a haszoni dolgokat sem csupan vagyoni szinten lehet ertelmezni.Végéről indulva: Bayer a tábornak magyarázta meg, nem neked.amugy most a viccet, meg Trombitas tenykedeset picit felreteve azert milyen emberi sorsok vannak odaat. ertem en, hogy az ember fiatal es kell a penz 40-50 even at DE gondoljunk bele, hogy ezek az emberek, ha picit aterzik, hogy olyan politika mellett tesznek le eskut, ami konkretan uldozi oket es tarsaikat a szexualis iranyultsagok miatt. azert ezek szamomra vegtelen szomoru emberi tragediak meg akkor is, ha vannak olyanok, akik nem igy fogjak fel kozuluk, es a Szajer tortenet Bayeres megkozeliteset sem fogadom el. nem hiszem, hogy Szajer hitt abban, hogy csak az anya-apa kapcsolati modell letezik a vilagon, megis kenytelen volt ezt hirdetni.melyik része? ez nem a Trombitás?hogy nővel van 😀
deyell
Gyurma Pappa
csebi
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Végéről indulva: Bayer a tábornak magyarázta meg, nem neked.amugy most a viccet, meg Trombitas tenykedeset picit felreteve azert milyen emberi sorsok vannak odaat. ertem en, hogy az ember fiatal es kell a penz 40-50 even at DE gondoljunk bele, hogy ezek az emberek, ha picit aterzik, hogy olyan politika mellett tesznek le eskut, ami konkretan uldozi oket es tarsaikat a szexualis iranyultsagok miatt. azert ezek szamomra vegtelen szomoru emberi tragediak meg akkor is, ha vannak olyanok, akik nem igy fogjak fel kozuluk, es a Szajer tortenet Bayeres megkozeliteset sem fogadom el. nem hiszem, hogy Szajer hitt abban, hogy csak az anya-apa kapcsolati modell letezik a vilagon, megis kenytelen volt ezt hirdetni.melyik része? ez nem a Trombitás?hogy nővel van 😀
deyell
Gyurma Pappa
csebi

több mint 3 éve
A belső emberi tragédiákat felülírta a hatalom, a pénz és az elismerés. Egy percig nem tudom őket sajnálni, azért, amit választottak. Hány és hány ember választotta a nehezebb utat? A mai napig egyenes a gerincük. Ezek meg köptek egyet fel, majd alálltak. So sad.en nem a szemelyuket sajnalom. hanem ezeket a belso emberi tragediakat.Mert ugye nyilván pisztolyt nyomtak a halántékukhoz...amugy most a viccet, meg Trombitas tenykedeset picit felreteve azert milyen emberi sorsok vannak odaat. ertem en, hogy az ember fiatal es kell a penz 40-50 even at DE gondoljunk bele, hogy ezek az emberek, ha picit aterzik, hogy olyan politika mellett tesznek le eskut, ami konkretan uldozi oket es tarsaikat a szexualis iranyultsagok miatt. azert ezek szamomra vegtelen szomoru emberi tragediak meg akkor is, ha vannak olyanok, akik nem igy fogjak fel kozuluk, es a Szajer tortenet Bayeres megkozeliteset sem fogadom el. nem hiszem, hogy Szajer hitt abban, hogy csak az anya-apa kapcsolati modell letezik a vilagon, megis kenytelen volt ezt hirdetni.melyik része? ez nem a Trombitás?hogy nővel van 😀
deyell
Gyurma Pappa
csebi
Ne vicceljünk már. A pénz meg a hatalom kellett, akkor tűrjék csak, nézzenek szépen tükörbe esténként.
Hangyafasznyit sem tudom sajnálni egyiket sem.
warr_b
csebi
több mint 3 éve
De ebben mi a tragédia?en nem a szemelyuket sajnalom. hanem ezeket a belso emberi tragediakat.Mert ugye nyilván pisztolyt nyomtak a halántékukhoz...amugy most a viccet, meg Trombitas tenykedeset picit felreteve azert milyen emberi sorsok vannak odaat. ertem en, hogy az ember fiatal es kell a penz 40-50 even at DE gondoljunk bele, hogy ezek az emberek, ha picit aterzik, hogy olyan politika mellett tesznek le eskut, ami konkretan uldozi oket es tarsaikat a szexualis iranyultsagok miatt. azert ezek szamomra vegtelen szomoru emberi tragediak meg akkor is, ha vannak olyanok, akik nem igy fogjak fel kozuluk, es a Szajer tortenet Bayeres megkozeliteset sem fogadom el. nem hiszem, hogy Szajer hitt abban, hogy csak az anya-apa kapcsolati modell letezik a vilagon, megis kenytelen volt ezt hirdetni.melyik része? ez nem a Trombitás?hogy nővel van 😀
deyell
Gyurma Pappa
csebi
Ne vicceljünk már. A pénz meg a hatalom kellett, akkor tűrjék csak, nézzenek szépen tükörbe esténként.
warr_b
csebi
Ki kényszerítette őket arra, hogy beálljanak a Fideszbe? Miért nem lettek ellenzékiek és csináltak egy saját pártot vagy valami?
Miért választották a politikát? Mik azok az értékek amiket a Fidesz hirdet és ők hisznek benne?
Miért nem mentek el egy vállalathoz dolgozni?
Kellett nekik a hatalom, elismerés vagy pénz és ezért képesek saját magukat szembe köpni nap mint nap.
több mint 3 éve
Mert ugye nyilván pisztolyt nyomtak a halántékukhoz...Úgy állnak hozzá, hogy ez egy munka, el kell végezni.
warr_b
Ott van ugye Finkelstein aki ha kellett, meleg és zsidóellenes kampányokkal operált miközben ő maga volt mindkettő, sőt amint a lehetőség megadódott össze is házasodott a férjével.
több mint 3 éve
en nem a szemelyuket sajnalom. hanem ezeket a belso emberi tragediakat.Mert ugye nyilván pisztolyt nyomtak a halántékukhoz...amugy most a viccet, meg Trombitas tenykedeset picit felreteve azert milyen emberi sorsok vannak odaat. ertem en, hogy az ember fiatal es kell a penz 40-50 even at DE gondoljunk bele, hogy ezek az emberek, ha picit aterzik, hogy olyan politika mellett tesznek le eskut, ami konkretan uldozi oket es tarsaikat a szexualis iranyultsagok miatt. azert ezek szamomra vegtelen szomoru emberi tragediak meg akkor is, ha vannak olyanok, akik nem igy fogjak fel kozuluk, es a Szajer tortenet Bayeres megkozeliteset sem fogadom el. nem hiszem, hogy Szajer hitt abban, hogy csak az anya-apa kapcsolati modell letezik a vilagon, megis kenytelen volt ezt hirdetni.melyik része? ez nem a Trombitás?hogy nővel van 😀
deyell
Gyurma Pappa
csebi
warr_b
több mint 3 éve
Mert ugye nyilván pisztolyt nyomtak a halántékukhoz...amugy most a viccet, meg Trombitas tenykedeset picit felreteve azert milyen emberi sorsok vannak odaat. ertem en, hogy az ember fiatal es kell a penz 40-50 even at DE gondoljunk bele, hogy ezek az emberek, ha picit aterzik, hogy olyan politika mellett tesznek le eskut, ami konkretan uldozi oket es tarsaikat a szexualis iranyultsagok miatt. azert ezek szamomra vegtelen szomoru emberi tragediak meg akkor is, ha vannak olyanok, akik nem igy fogjak fel kozuluk, es a Szajer tortenet Bayeres megkozeliteset sem fogadom el. nem hiszem, hogy Szajer hitt abban, hogy csak az anya-apa kapcsolati modell letezik a vilagon, megis kenytelen volt ezt hirdetni.melyik része? ez nem a Trombitás?hogy nővel van 😀
deyell
Gyurma Pappa
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
amugy most a viccet, meg Trombitas tenykedeset picit felreteve azert milyen emberi sorsok vannak odaat. ertem en, hogy az ember fiatal es kell a penz 40-50 even at DE gondoljunk bele, hogy ezek az emberek, ha picit aterzik, hogy olyan politika mellett tesznek le eskut, ami konkretan uldozi oket es tarsaikat a szexualis iranyultsagok miatt. azert ezek szamomra vegtelen szomoru emberi tragediak meg akkor is, ha vannak olyanok, akik nem igy fogjak fel kozuluk, es a Szajer tortenet Bayeres megkozeliteset sem fogadom el. nem hiszem, hogy Szajer hitt abban, hogy csak az anya-apa kapcsolati modell letezik a vilagon, megis kenytelen volt ezt hirdetni.melyik része? ez nem a Trombitás?hogy nővel van 😀
deyell
Gyurma Pappa