Politika
66 feliratkozó
több mint 3 éve
"Hét éve ezen a napon volt a röszkei csata. Hazánk déli határát illegális migránsok ezrei ostromolták. Magyarország határait megvédtük, és azóta is minden egyes nap megvédjük. "Meg kéne filmesíteni!
Ezt nem egy elmegyógyintézetből most kiengedett konteó-hívő írta, hanem az ország miniszterelnöke, de nincs itt semmi látnivaló
r.baggio
Rákay Fülöpke? Ráér?
zemanla
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Iszonyat módon jön a propaganda FB-on, azt gondolom, hogy feltekerték a potmétereket az oroszok khm kérésére. Látványosan az a terv, hogy télre megfordítják a közhangulatot, egész Európában, mintha hirtelen összehangolt PR nyilatkozatok indultak volna meg egyik napról a másikra az oroszbarát pártok között.az nem lehet, hogy azert indult el, mert a magyar adatok alapjan latszik, hogy van ertelme ezt folytatni? nem lehettunk allatorvosi lo, hogy milyen hatassal van a kozvelekedesre ha kello mennyisegben toljak ezt a narrativat?
Gyurma Pappa
mielott nekem esnek a fideszes hivok: nem feltetlenul gondolom azt, hogy orosz megrendelesre csinaltuk ezt kozponti szinten, de az adatokhoz gondolom az oroszok is egesz jol hozzafertek.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
befejezte az elozo film forgatasat nem?"Hét éve ezen a napon volt a röszkei csata. Hazánk déli határát illegális migránsok ezrei ostromolták. Magyarország határait megvédtük, és azóta is minden egyes nap megvédjük. "Meg kéne filmesíteni!
Ezt nem egy elmegyógyintézetből most kiengedett konteó-hívő írta, hanem az ország miniszterelnöke, de nincs itt semmi látnivaló
r.baggio
Rákay Fülöpke? Ráér?
zemanla
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Mert már egy kiépített, jól működő infrastruktúrán keresztül érkezne.Most nincs európai vevő, árak fenntMiért ne lenne vevő? Eladó nincs. A gáz jelenleg még nincs szankció alatt. A ruszkik azok akik nem adják el, hanem elfáklyázzák.index.hu/fomo/1970/01/01/energia-veszelyhelyzet-schobert-norbert-fitneszguru-europa-enerngiavalsag-brusszel/engem az érdekelne hogy miért csökkenne a gáz ára?
„Szóval megjöttek a rezsiszámlák. Ilyenkor most mindenki nekifeszül a kormánynak és a miniszterelnöknek. Hát én ezt nem fogom megtenni. És nem azért, mert a barátja vagy a kegyeltje vagyok. Egyszerűen dolgozom velük is, másokkal is az egészségért” – fogalmazott a fitneszguru, majd később hozzátette:Beki
Itt az a lényeg, hogy ki tehet erről. Ki? Hát nem a kormány, ezt higgyétek el, nem a kormány. Az unió, az unió tehet erről. Brüsszelben vannak a felelősök. És ezt a videót önszántamból mondom, és nem megbízásból. A felelősök Brüsszelben ülnek, akik meghozták a szankciós döntéseket Oroszország ellen.
most mikor nincs vevő megy fel, ha lenne vevő akkor emelkednie kéne tovább nem?
a kereslet-kínálat elve alapján
Negritis, a vajda
Lecsó
Ha Európa venne ész nélkül miért csökkenbe az ár??!
Btw csak fél komoly felvetés
A kiindulási pontom az hogy a nagy cégek alapvetően basznak árát csökkenteni hiába szűnik meg az emelés oka
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
"Hét éve ezen a napon volt a röszkei csata. Hazánk déli határát illegális migránsok ezrei ostromolták. Magyarország határait megvédtük, és azóta is minden egyes nap megvédjük. "Meg kéne filmesíteni!
r.baggio
Rákay Fülöpke? Ráér?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Augsburg-Nándorfehérvár-Röszke"Hét éve ezen a napon volt a röszkei csata. Hazánk déli határát illegális migránsok ezrei ostromolták. Magyarország határait megvédtük, és azóta is minden egyes nap megvédjük. "Es ezt látta/látja Orbán is, hogy mi türkök vagyunk vagy kipcsákok, Horthyt, Kádárt, autoritást kedvelő nép. A választások után nem tudtad mi az a magyar néplélek, de ezek szerint már kezded kapisgálni.Iszonyat módon jön a propaganda FB-on, azt gondolom, hogy feltekerték a potmétereket az oroszok khm kérésére. Látványosan az a terv, hogy télre megfordítják a közhangulatot, egész Európában, mintha hirtelen összehangolt PR nyilatkozatok indultak volna meg egyik napról a másikra az oroszbarát pártok között.Aki ezen a szitán nem lát át, az annyit is ér. Ha Magyarországnak ez kell, akkor nincs és soha nem is volt helyünk nemhogy Nyugat-, de még Közép-Európában sem
Gyurma Pappa
r.baggio
Bár Angliában mondták, hogy "A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval.", de itthonra is passzol.
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
több mint 3 éve
"Hét éve ezen a napon volt a röszkei csata. Hazánk déli határát illegális migránsok ezrei ostromolták. Magyarország határait megvédtük, és azóta is minden egyes nap megvédjük. "Es ezt látta/látja Orbán is, hogy mi türkök vagyunk vagy kipcsákok, Horthyt, Kádárt, autoritást kedvelő nép. A választások után nem tudtad mi az a magyar néplélek, de ezek szerint már kezded kapisgálni.Iszonyat módon jön a propaganda FB-on, azt gondolom, hogy feltekerték a potmétereket az oroszok khm kérésére. Látványosan az a terv, hogy télre megfordítják a közhangulatot, egész Európában, mintha hirtelen összehangolt PR nyilatkozatok indultak volna meg egyik napról a másikra az oroszbarát pártok között.Aki ezen a szitán nem lát át, az annyit is ér. Ha Magyarországnak ez kell, akkor nincs és soha nem is volt helyünk nemhogy Nyugat-, de még Közép-Európában sem
Gyurma Pappa
r.baggio
Bár Angliában mondták, hogy "A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval.", de itthonra is passzol.
Őszentsége Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Most nincs európai vevő, árak fenntMiért ne lenne vevő? Eladó nincs. A gáz jelenleg még nincs szankció alatt. A ruszkik azok akik nem adják el, hanem elfáklyázzák.index.hu/fomo/1970/01/01/energia-veszelyhelyzet-schobert-norbert-fitneszguru-europa-enerngiavalsag-brusszel/engem az érdekelne hogy miért csökkenne a gáz ára?
„Szóval megjöttek a rezsiszámlák. Ilyenkor most mindenki nekifeszül a kormánynak és a miniszterelnöknek. Hát én ezt nem fogom megtenni. És nem azért, mert a barátja vagy a kegyeltje vagyok. Egyszerűen dolgozom velük is, másokkal is az egészségért” – fogalmazott a fitneszguru, majd később hozzátette:Beki
Itt az a lényeg, hogy ki tehet erről. Ki? Hát nem a kormány, ezt higgyétek el, nem a kormány. Az unió, az unió tehet erről. Brüsszelben vannak a felelősök. És ezt a videót önszántamból mondom, és nem megbízásból. A felelősök Brüsszelben ülnek, akik meghozták a szankciós döntéseket Oroszország ellen.
Negritis, a vajda
Lecsó
Ha Európa venne ész nélkül miért csökkenbe az ár??!
Btw csak fél komoly felvetés
A kiindulási pontom az hogy a nagy cégek alapvetően basznak árát csökkenteni hiába szűnik meg az emelés oka
több mint 3 éve
De nyert a Fradi vagy nem nyert?!!Minden nem lehet egyszerre...
több mint 3 éve
Miért ne lenne vevő? Eladó nincs. A gáz jelenleg még nincs szankció alatt. A ruszkik azok akik nem adják el, hanem elfáklyázzák.index.hu/fomo/1970/01/01/energia-veszelyhelyzet-schobert-norbert-fitneszguru-europa-enerngiavalsag-brusszel/engem az érdekelne hogy miért csökkenne a gáz ára?
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Tehát akkor ha jól sejtem, végre megállítottuk Brüsszelt?Meg, ezért a Soros hadsereg gyűlölettel teli hordái 5 milliós fizetésért mindent megtesznek, hogy ne kapjuk meg azt a pénzt ami jár.
Szokol
több mint 3 éve
Tehát akkor ha jól sejtem, végre megállítottuk Brüsszelt?
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Update-kapitány kezelésbe vehetné a főnököt, legalább szórakoznánk egy kicsit, úgy is sokba lesz nekünk.Képek posztolása a túlárazott szarokkal, esténként félig bebaszva elmélkedés a világ dolgairól, tornázás répa nénivel.
több mint 3 éve
index.hu/fomo/1970/01/01/energia-veszelyhelyzet-schobert-norbert-fitneszguru-europa-enerngiavalsag-brusszel/A hiteles vélemény. 😀 Nekem az aláhúzott rész tetszik igazán.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
index.hu/fomo/1970/01/01/energia-veszelyhelyzet-schobert-norbert-fitneszguru-europa-enerngiavalsag-brusszel/azt hittem, a szanalmas.hu-ról hoztad
több mint 3 éve
index.hu/fomo/1970/01/01/energia-veszelyhelyzet-schobert-norbert-fitneszguru-europa-enerngiavalsag-brusszel/engem az érdekelne hogy miért csökkenne a gáz ára?
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
index.hu/fomo/1970/01/01/energia-veszelyhelyzet-schobert-norbert-fitneszguru-europa-enerngiavalsag-brusszel/„Szóval megjöttek a rezsiszámlák. Ilyenkor most mindenki nekifeszül a kormánynak és a miniszterelnöknek. Hát én ezt nem fogom megtenni. És nem azért, mert a barátja vagy a kegyeltje vagyok. Egyszerűen dolgozom velük is, másokkal is az egészségért” – fogalmazott a fitneszguru, majd később hozzátette:
több mint 3 éve
Es ezt látta/látja Orbán is, hogy mi türkök vagyunk vagy kipcsákok, Horthyt, Kádárt, autoritást kedvelő nép. A választások után nem tudtad mi az a magyar néplélek, de ezek szerint már kezded kapisgálni.Iszonyat módon jön a propaganda FB-on, azt gondolom, hogy feltekerték a potmétereket az oroszok khm kérésére. Látványosan az a terv, hogy télre megfordítják a közhangulatot, egész Európában, mintha hirtelen összehangolt PR nyilatkozatok indultak volna meg egyik napról a másikra az oroszbarát pártok között.Aki ezen a szitán nem lát át, az annyit is ér. Ha Magyarországnak ez kell, akkor nincs és soha nem is volt helyünk nemhogy Nyugat-, de még Közép-Európában sem
Gyurma Pappa
r.baggio
több mint 3 éve
Iszonyat módon jön a propaganda FB-on, azt gondolom, hogy feltekerték a potmétereket az oroszok khm kérésére. Látványosan az a terv, hogy télre megfordítják a közhangulatot, egész Európában, mintha hirtelen összehangolt PR nyilatkozatok indultak volna meg egyik napról a másikra az oroszbarát pártok között.Aki ezen a szitán nem lát át, az annyit is ér. Ha Magyarországnak ez kell, akkor nincs és soha nem is volt helyünk nemhogy Nyugat-, de még Közép-Európában sem
Gyurma Pappa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
vadhajtások fb kommenteket érdemes olvasni, keményazért nem tök mind1 mert ez lesz az alapja egy csomó váltásnak (ami a lengyeleknek is fájni fog pl)Negritis, a vajdaMondom, tök mindegy erről ők ott mit gondolnak, a magyar nèp, aki hajlandó volt elmenni ès szavazni az nem így gondolja. S amíg nincsnek milliók az utcán addig így is marad. A többi bullshit meg sóhivatal...
dande2
Negritis, a vajda
és ilyenből sajnos sok van a fidesz szimpatizánsok között
több mint 3 éve
Majd ha ez kiviszi az embereket többek között az utcára ès elsöpri a kormányt vagy mondjuk az önkori választásokon a másik oldal elsöprően nyer, akkor igen...de ha nem mert elvagyok így is úgy is vhogy akkor mind1, ha tetszik, ha nem.azért nem tök mind1 mert ez lesz az alapja egy csomó váltásnak (ami a lengyeleknek is fájni fog pl)Negritis, a vajdaMondom, tök mindegy erről ők ott mit gondolnak, a magyar nèp, aki hajlandó volt elmenni ès szavazni az nem így gondolja. S amíg nincsnek milliók az utcán addig így is marad. A többi bullshit meg sóhivatal...
dande2
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
azért nem tök mind1 mert ez lesz az alapja egy csomó váltásnak (ami a lengyeleknek is fájni fog pl)Negritis, a vajdaMondom, tök mindegy erről ők ott mit gondolnak, a magyar nèp, aki hajlandó volt elmenni ès szavazni az nem így gondolja. S amíg nincsnek milliók az utcán addig így is marad. A többi bullshit meg sóhivatal...
dande2
több mint 3 éve
Iszonyat módon jön a propaganda FB-on, azt gondolom, hogy feltekerték a potmétereket az oroszok khm kérésére. Látványosan az a terv, hogy télre megfordítják a közhangulatot, egész Európában, mintha hirtelen összehangolt PR nyilatkozatok indultak volna meg egyik napról a másikra az oroszbarát pártok között.valahova el kell lőni az extra rubelt ha már importálni semmit nem tudnak
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Iszonyat módon jön a propaganda FB-on, azt gondolom, hogy feltekerték a potmétereket az oroszok khm kérésére. Látványosan az a terv, hogy télre megfordítják a közhangulatot, egész Európában, mintha hirtelen összehangolt PR nyilatkozatok indultak volna meg egyik napról a másikra az oroszbarát pártok között.