Politika

66 feliratkozó

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 982
Bloomberg szerint az európai bizottság arra fog javaslatot tenni, hogy ne jöjjön pénz.
Amadeus
Ne máár!!!
Nekik még Rogán személye sem elég garancia?
Szemetek...
több mint 3 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 416
 24.hu/belfold/2022/09/14/a-schadl-recept-412-millios-haszon-egyetlen-hazon/
empty taxi
En nem vagyok jogász de ha csak a fele a volt férj-é akkor nem lehet eladni az egészet. Vagy mégis?
Janek
Így van, de az egész cikknek nincs értelme, mert zagyvaság.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 509 — Így remélem megfelelek nektek.....
"Összességében a sajnálatunkat fejezzük ki, hogy a szükséges EU-s lépések elmaradása hozzájárult a demokrácia, a jogállamiság és az alapvető jogok leépüléséhez Magyarországon, és ahhoz, hogy az egyik tagállam választási autokrácia hibrid rezsimjévé vált."

Ez egy elég erősre sikerült mondat...
Szokol
Ettől még nyugodtan lehet arra mutogatni, hogy a magyar nép megszavazta (akit érdekelt és hajlandó volt szavzni és felemelte a hátsóját) meg nem vonult ki eléggé az utcára, hogy ez így nem jó és mi magunk hagytuk, hogy így legyen.........hogy miért???? az egy másik kérdés.....egyébként meg csocsesz....odakint hiába pofáznak

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
"Összességében a sajnálatunkat fejezzük ki, hogy a szükséges EU-s lépések elmaradása hozzájárult a demokrácia, a jogállamiság és az alapvető jogok leépüléséhez Magyarországon, és ahhoz, hogy az egyik tagállam választási autokrácia hibrid rezsimjévé vált."

Ez egy elég erősre sikerült mondat...
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 572
Bloomberg szerint az európai bizottság arra fog javaslatot tenni, hogy ne jöjjön pénz.
több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 653 — zászló zászló szív
Hát ha egy átlag ember elkezd Belépési küszöböt hallgatni, szerintem elég hamar kiszalad a világból. 😊
Egyrészt mert az "ifjúkommunisták" azért még mindig vércikik, másrészt túl filozófikus, nem a mai mainstreamnek megfelelő tartalomgyártás.
Személy szerint amúgy csípem őket, egy-két alkalom után túltettem magam a gyerekes röhögcsélésen, azóta nagyon bejön.
Remélem megélem még a Schultz-kormányt. 😉
Lecsó
Az első évad első 4 része cikis, de amikor elkezdenek vendégeket hívni, onnan kurva jó a tartalom.

Jelenleg a legjobb rendszerkritikus tartalom, az Új Egyenlőség nekem túl zöld, túl sok a feminista tartalom, amivel nincs bajom, de szerintem 2022-ben fontosabb dolog a rendszer mélységeinek kritikája, mint hogy most fenntartható-e a wc öblítés vagy hogy segíti-e a női egyenjogúságot az alacsonyabb áfakulcs a menstruációs termékeken. Fontos dolgok ezek is, de engem jobban izgat a post-kapitalista világrend mélysége, mint környezettudatos hajszárítás.

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 913 — Lucas Scott
empty taxi
En nem vagyok jogász de ha csak a fele a volt férj-é akkor nem lehet eladni az egészet. Vagy mégis?
Janek
Az egész ügy piszkos. Nem értem például azt sem, hogy az új tulajdonos miért nem ül előzetesben?
peterk2005 udvari bolond
feltetelezem nincs konkret bizonyitek az uj tulajra, hogy igy vette meg. mondhatja, hogy lehet, hogy a nonek igy ajanlgattak de neki nem, o semmirol sem tudott, ugy vette meg, aztan ha ez ellen nincs bizonyitek akkor hogyan dobod ra a vadat?

tobbi jogasz kollega biztosan jobban vagja, hogy mi van vegrehajtasnal, de feltetelezem a ferj resze nem volt eleg a tartozas fedezesere.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 633 — The only discipline that lasts, is self discipline
empty taxi
Janek
Az egész ügy piszkos. Nem értem például azt sem, hogy az új tulajdonos miért nem ül előzetesben?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 922 — Apu ökölbeszorított keze
empty taxi

több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 135 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Mindeközben rogán fogja ellenőrizni a közpénzek felhasználását.

Úgy látom, tényleg nem kell az EU pénze.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Lecsó Denver Broncos 3 375
Azt nem minősítem, hogy Puzsér milyen, de itt volt igazsága. Az irigysége igaz lehet, de most nem ez a lényeg

GM a tehetsége, felkészültsége ellenére egyik megtestesítője az "eltartott kisujjú belpesti entellektüelleknek", akik mai napig nem értik hogy lehet negyedszerre 2/3.
csi77
Pontosan érti. A Partizánon (ha nem csak a YT-t nézed, hanem mondjuk a Podcasteket is), nagyon komoly ellenzék- és rendszerkritika megy. Elég a Belépési Küszöböt vagy a Mi a teendő podcasteket meghallgatni, és meg fogsz lepődni, hogy mennyire pontosan látják és értik az újbaloldalon a világot.

Hallgassatok podcasteket, kurva jók.

Marci nem a megtestesítője annak, amit degradálóan akár "eltartott kisujjú belpesti entellektüelleknek" is nevezhetsz, teljesen valóságosan látja, érzékeli, reagálja le a valóságot, az, hogy minderre az ő személyes válasza baloldali, egyfajta neokommunista az meg az idealista természetéből, a szerencsés gyerekkor gyerekszobájából, művészetekhez való erős kötődéséből fakad. Majd felnő és kinövi..
Őszentsége Sobri Jóska
95%-ban egyetértek veled, annyi megjegyzés: hogy az idealizmusát igenis kinőtte. A baloldali rendszerkritika korántsem idealisztikus, sőt nagyon is pragmatikus. A neokommunizmus (inkább neomarxizmus a helye) halott, és erről többször is beszéltek a háttérműsorokban. Ennél sokkal árnyaltabb és sokszínűbb ez a szcéna, mint akadémiai mint gyakorlati oldalon.

Érdemes megnézni pl. a identitás politikai műsorokat, tökéletesen átjön, ha figyelmesen hallgatja a néző, hogy erős idealizmus kritika érhető tetten.
Gyurma Pappa
Hát ha egy átlag ember elkezd Belépési küszöböt hallgatni, szerintem elég hamar kiszalad a világból. 😊
Egyrészt mert az "ifjúkommunisták" azért még mindig vércikik, másrészt túl filozófikus, nem a mai mainstreamnek megfelelő tartalomgyártás.
Személy szerint amúgy csípem őket, egy-két alkalom után túltettem magam a gyerekes röhögcsélésen, azóta nagyon bejön.
Remélem megélem még a Schultz-kormányt. 😉
több mint 3 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 282 — Bears & Illinois fan
GM a tehetsége, felkészültsége ellenére egyik megtestesítője az "eltartott kisujjú belpesti entellektüelleknek", akik mai napig nem értik hogy lehet negyedszerre 2/3.
csi77
Ez nem igaz.
Érti ő, nagyonis, (lásd a Tiszavasváriban keszült riportjai, amikor lemegy Zagyvához közmunkásnak), de ő újságíró, nem politikus, mégis, mi a faszt csináljon azon kívül, hogy kérdez, forgat és még aktivistáskodik is?

Értelmeznie nehéz a negyedik kétharmadot, de azt szinte minden pesti értelmiséginek az, mert a vidéki fidesz-buborékokhoz nincs semmi hozzáférés. Ami nem is feltétlen a pesti értelmiség hibája, hanem a fidesz-gépezet profizmusának, zsenialitásának az eredménye. (Csak ugye ezt ellenzéki szavazóként nehéz elismerni, egyszerűbb az ellenzéki politikusbalfaszokat hibáztatni. Nos Marci ezt elismeri, több, mint korrektül.)

Marcinak nem dolga semmiféle politikai szerepvállalás, az a te elvárásod legfeljebb. Meg persze azoké, akik nem értik, hogy mi a posztmodern kommunikáció, az online közéleti tartalomgyártás, vagy Orbán sikerének a titka.

Marci nem a megtestesítője annak, amit degradálóan akár "eltartott kisujjú belpesti entellektüelleknek" is nevezhetsz, teljesen valóságosan látja, érzékeli, reagálja le a valóságot, az, hogy minderre az ő személyes válasza baloldali, egyfajta neokommunista az meg az idealista természetéből, a szerencsés gyerekkor gyerekszobájából, művészetekhez való erős kötődéséből fakad. Majd felnő és kinövi.
De ő addig se politikus, így irreleváns ez az attitűdje, mivel önmagán kívül nem képvisel senkit, nem gyakorol közhatalmat, nem találkozik közpénzzel, vagyis teljesen szabadon építheti be a tartalomgyártásába, a médiatevékenységebe az elveit, ideáit, pláne, hogy vállalja is ezeket, mivel youtube-on hatványozottan igaz, hogyha nem tetszik, akkor nem nézed.
Őszentsége Sobri Jóska
Egyrészt igazad van, másrészről viszont nem, mert valamilyen szinten politikai szereplő ő is.

Most nem tudom hosszabban kifejteni, de a Keresztapa 1 ugrik be, ahol Tom Hagen kiváló consigliere békeidőben, de ahogy kitör a családok közötti háború, más karakter (az öreg Vito) kell.

Amit ő csinál, az jó, szerencsésebb időkben nagyon jó lenne, de szerintem most kicsit más kell....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Azt nem minősítem, hogy Puzsér milyen, de itt volt igazsága. Az irigysége igaz lehet, de most nem ez a lényeg

csi77
Pontosan érti. A Partizánon (ha nem csak a YT-t nézed, hanem mondjuk a Podcasteket is), nagyon komoly ellenzék- és rendszerkritika megy. Elég a Belépési Küszöböt vagy a Mi a teendő podcasteket meghallgatni, és meg fogsz lepődni, hogy mennyire pontosan látják és értik az újbaloldalon a világot.

Hallgassatok podcasteket, kurva jók.

Marci nem a megtestesítője annak, amit degradálóan akár "eltartott kisujjú belpesti entellektüelleknek" is nevezhetsz, teljesen valóságosan látja, érzékeli, reagálja le a valóságot, az, hogy minderre az ő személyes válasza baloldali, egyfajta neokommunista az meg az idealista természetéből, a szerencsés gyerekkor gyerekszobájából, művészetekhez való erős kötődéséből fakad. Majd felnő és kinövi..
Őszentsége Sobri Jóska
95%-ban egyetértek veled, annyi megjegyzés: hogy az idealizmusát igenis kinőtte. A baloldali rendszerkritika korántsem idealisztikus, sőt nagyon is pragmatikus. A neokommunizmus (inkább neomarxizmus a helye) halott, és erről többször is beszéltek a háttérműsorokban. Ennél sokkal árnyaltabb és sokszínűbb ez a szcéna, mint akadémiai mint gyakorlati oldalon.

Érdemes megnézni pl. a identitás politikai műsorokat, tökéletesen átjön, ha figyelmesen hallgatja a néző, hogy erős idealizmus kritika érhető tetten.

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 403 — #NoStress
csi77
Ez nem igaz.
Érti ő, nagyonis, (lásd a Tiszavasváriban keszült riportjai, amikor lemegy Zagyvához közmunkásnak), de ő újságíró, nem politikus, mégis, mi a faszt csináljon azon kívül, hogy kérdez, forgat és még aktivistáskodik is?

Értelmeznie nehéz a negyedik kétharmadot, de azt szinte minden pesti értelmiséginek az, mert a vidéki fidesz-buborékokhoz nincs semmi hozzáférés. Ami nem is feltétlen a pesti értelmiség hibája, hanem a fidesz-gépezet profizmusának, zsenialitásának az eredménye. (Csak ugye ezt ellenzéki szavazóként nehéz elismerni, egyszerűbb az ellenzéki politikusbalfaszokat hibáztatni. Nos Marci ezt elismeri, több, mint korrektül.)

Marcinak nem dolga semmiféle politikai szerepvállalás, az a te elvárásod legfeljebb. Meg persze azoké, akik nem értik, hogy mi a posztmodern kommunikáció, az online közéleti tartalomgyártás, vagy Orbán sikerének a titka.

Marci nem a megtestesítője annak, amit degradálóan akár "eltartott kisujjú belpesti entellektüelleknek" is nevezhetsz, teljesen valóságosan látja, érzékeli, reagálja le a valóságot, az, hogy minderre az ő személyes válasza baloldali, egyfajta neokommunista az meg az idealista természetéből, a szerencsés gyerekkor gyerekszobájából, művészetekhez való erős kötődéséből fakad. Majd felnő és kinövi.
De ő addig se politikus, így irreleváns ez az attitűdje, mivel önmagán kívül nem képvisel senkit, nem gyakorol közhatalmat, nem találkozik közpénzzel, vagyis teljesen szabadon építheti be a tartalomgyártásába, a médiatevékenységebe az elveit, ideáit, pláne, hogy vállalja is ezeket, mivel youtube-on hatványozottan igaz, hogyha nem tetszik, akkor nem nézed.

több mint 3 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 282 — Bears & Illinois fan
Más, Puzsér itt sztem beletalált sokmindenbe:

empty taxi
Szerintem meg a Puzsér irigy
Gyurma Pappa
Szar érzés lehet Puzsérnak évek óta köpönyeget forgatva, kitartóan ugatni a közéletben minden érdemi siker nélkül.

empty taxi
Gyurma Pappa
Ez is igaz, de ettől még lehet igaza. 😊
empty taxi
vicces puzsér nyekergése inkább szánalmas, az első 3 percben nem volt olyan kifogása ami kontextussal együtt megállja a helyét
Negritis, a vajda
Marci ma a legfogyaszthatóbb, leghasznosabb, legelismerésreméltóbb közéleti kontent előállítója,
Őszentsége Sobri Jóska
Így van. Ahogy Smash mondta valamelyik Friday Night Lights részben: "ne gyűlölj, érj utol"

"Robinak" is ezt kéne, aztán valahogy csak az van, hogy lassan minden hülye Zshótimetól kezdve, Lakatos Leventén át százezres - milliós - nézettségeket generál és csak ő marad helikopter egyedül. Még a csajából is előbb lett tűrhető - kettes alá - influenszer.

Ezen kéne elgondolkodni.
Amadeus
Pedig igaza van, még ha ez a beleállás tényleg nem volt szép és elegáns.
csi77
miben van igaza?
azzal a felütéssel kezd hogy marci átment dancsóba, sztem ez kurvára nem állja meg a helyét
van benne arrogancia, büszkeség,... de ezek az elejétől megvoltak
a csipája kicsit kinyílt, de ez várható tekintve hogy honnan hova jutott el
Negritis, a vajda
Dehogy van igaza. A Marci teljesen normálisan nyilatkozott a Telexnek is. Összevágta Robi úgy hogy kellemetlen legyen, és átírta a kontextust.

Nem az első eset.
Gyurma Pappa

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 265 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 185 — je suis poloska

empty taxi
Gyurma Pappa
Szar érzés lehet Puzsérnak évek óta köpönyeget forgatva, kitartóan ugatni a közéletben minden érdemi siker nélkül.

empty taxi
Gyurma Pappa
empty taxi
vicces puzsér nyekergése inkább szánalmas, az első 3 percben nem volt olyan kifogása ami kontextussal együtt megállja a helyét
Negritis, a vajda
Marci ma a legfogyaszthatóbb, leghasznosabb, legelismerésreméltóbb közéleti kontent előállítója,
Őszentsége Sobri Jóska
Így van. Ahogy Smash mondta valamelyik Friday Night Lights részben: "ne gyűlölj, érj utol"

"Robinak" is ezt kéne, aztán valahogy csak az van, hogy lassan minden hülye Zshótimetól kezdve, Lakatos Leventén át százezres - milliós - nézettségeket generál és csak ő marad helikopter egyedül. Még a csajából is előbb lett tűrhető - kettes alá - influenszer.

Ezen kéne elgondolkodni.
Amadeus
nem a kedvencem, de érdekelne, hogyha Pottyondi neked kettes alá, akkor az általad említett Lakatos Levente nálad hányas 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 997 — The Mathematician
Van igazságtartalma, de aki kicsit is átlátja a helyzetet, annak azért éreznie kell, hogy ez így méltatlan. Minimális toleranciával és együttmüködő-készséggel az ilyen észrevételeket privátban simán jelezhette volna (ha nem alapvetően ellenségesen állna már a partizánhoz a főpolgármester-választás miatt), azzal haknizni, hogy valaki hunglishul beszél, hát... lelke rajta, viszont így puzsér szép lassan kiiratkozik mindenfajta diskurzusból

az ő projectjei is már inkább a beszélgető- és vitapartnerei okán működnek, neki kellene a legjobban tudnia, hogy ezeregy hasonló videót össze lehetett volna vágni saját ténykedéséből
r.baggio
neki ez a célja, így folyamatosan tud elnyomásról ugatni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
miben van igaza?

Negritis, a vajda
1. Evidenciának kezeli, hogy mindenkinek tudni illene, hogy aznap mikor az MZP interjú volt ők technikai nehézségekkel küzdöttek. Ez a leszarom kategória, ha már médiával foglalkozol oldd meg, hogy legyen adás időben, nemhogy még emlékezzek rá lassan fél év távlatából, mondom ezt rendszeres Partizán-fogyasztóként.
2. Az ominózus katonákat Ukrajnába soundbite-ot azért a Partizános interjúból vágták ki, hogy Marci renoméját rombolják. Ez nagyon enyhén fogalmazva is durva önhittség. Egyszerűen itt fogalmazta meg az ilyen gondolatait először MZP, azért lett ez az adás a vágás alanya. Btw a miniszterelnök lejáratása volt a main goal, nem Gulyás Mártoné...
3. Alkalmanként tényleg teljesen feleslegesen használ idegen szavakat.
4. "Politikai elfogultság nem érhető tetten a Partizán működésében." Nem, a f@szt...
5. A Fidesz túlprofesszionalizáltságos okfejtése is némileg zavaros.
empty taxi
a másodikig jutottam mert ott lefárasztott a hülyeség:

1. aki megnéz egy marci interjút az követi a partizánt, és az a videó jóval gyengébb minőségű mint a többi
hang csúszik meg mittomén, elég fontos interjú szóval ...
és a telex, 444 tudja ezeket
nem mindenkinek kell tudnia, aki vele szemben ül az tudja
2.
a partizánnak mint újhullámos média a fiatalok körében van renoméja, ezt jó volt rombolni
emlékeim szerint marci nem azt mondja hogy CSAK ő volt a cél, hanem el is hangzik hogy kicsit több súlya van a partizános interjúnak mint egy hírtv-nek

-
3 perc alapján amit számon lehet kérni jogosan az a Péterezés, de urambátyánisztánban azt 1 ember kérheti ki magának : MZP

több mint 3 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 969 — no es importante
Van igazságtartalma, de aki kicsit is átlátja a helyzetet, annak azért éreznie kell, hogy ez így méltatlan. Minimális toleranciával és együttmüködő-készséggel az ilyen észrevételeket privátban simán jelezhette volna (ha nem alapvetően ellenségesen állna már a partizánhoz a főpolgármester-választás miatt), azzal haknizni, hogy valaki hunglishul beszél, hát... lelke rajta, viszont így puzsér szép lassan kiiratkozik mindenfajta diskurzusból

az ő projectjei is már inkább a beszélgető- és vitapartnerei okán működnek, neki kellene a legjobban tudnia, hogy ezeregy hasonló videót össze lehetett volna vágni saját ténykedéséből

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 265 — NFL bracket champion '26
miben van igaza?

Negritis, a vajda
1. Evidenciának kezeli, hogy mindenkinek tudni illene, hogy aznap mikor az MZP interjú volt ők technikai nehézségekkel küzdöttek. Ez a leszarom kategória, ha már médiával foglalkozol oldd meg, hogy legyen adás időben, nemhogy még emlékezzek rá lassan fél év távlatából, mondom ezt rendszeres Partizán-fogyasztóként.
2. Az ominózus katonákat Ukrajnába soundbite-ot azért a Partizános interjúból vágták ki, hogy Marci renoméját rombolják. Ez nagyon enyhén fogalmazva is durva önhittség. Egyszerűen itt fogalmazta meg az ilyen gondolatait először MZP, azért lett ez az adás a vágás alanya. Btw a miniszterelnök lejáratása volt a main goal, nem Gulyás Mártoné...
3. Alkalmanként tényleg teljesen feleslegesen használ idegen szavakat.
4. "Politikai elfogultság nem érhető tetten a Partizán működésében." Nem, a f@szt...
5. A Fidesz túlprofesszionalizáltságos okfejtése is némileg zavaros.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Összevágta Robi úgy hogy kellemetlen legyen, és átírta a kontextust.

Nem az első eset.
Gyurma Pappa
 www.youtube.com/watch?v=22ZF4mAfshc

ez mondjuk nekem vicces, de az alapanyag miatt

több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 429

empty taxi
Gyurma Pappa
Fáj neki a Partizán. Nagyon.

Az van, hogy a 2010-es évek közepén - végén Robi elhitte, hogy itt ő a helyi vátesz, megmondó, független értelmiségi, akit kibasznak mindenhonnan, de mindig lesz is média aki felveszi, mert egy ilyen hangra szükség van. ÉS ebben a médiatérben ennél többet nem lehet elérni. Nem véletlenül kutyázza a Telexet sem, jobban mint bármelyik más médiát.

És akkor jön Marci és kissebb-nagyobb hiányosságokkal, több-kevesebb függetlenséggel de kvázi megcsinálta azt, ami Puzsér szerint lehetetlen. Egy orgánum, ami nem függ a kormánytól, nem függ az ellenzéktől, elképesztően népszerű minden korosztályban, borzasztóan nézett - és a Marci ezzel továbbra sem él vissza. Neki személy szerint renegeteg hiányossága és rossz tulajdonsága van - és a Telexes interjú valóban látványossá is tesz ezekből párat, amikor először néztem a videót, akkor is rohadt idegesítő volt ez a kamu belpesti bölcsészkedő hunglizmus amit tolt - , viszont ezeket nem vetíti rá a Partizán egészére amire például Robi képtelen, ezért is vált önismétlővé, repeptitívvé és unalmassá az Apu is, az ÖM is, meg bármelyik Robi-platform az elmúlt 2-3 évben. Neki nem sikerült szintet lépnie, Marcinak igen. És ezt egy Robi-típusú személyiségnek nagyon nehéz feldolgozni. Nem véletlen az sem, hogy a Partizán stábjából majdnem mindenki könyörgött már - idézőjelben - Robinak, hogy menjen el bármelyik műsorba, szívesen látják. És nem. Ő oda nem megy.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve

empty taxi
Gyurma Pappa

empty taxi
Gyurma Pappa
empty taxi
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska

Ezen kéne elgondolkodni.
Amadeus
csi77
miben van igaza?
azzal a felütéssel kezd hogy marci átment dancsóba, sztem ez kurvára nem állja meg a helyét
Negritis, a vajda
Dehogy van igaza. A Marci teljesen normálisan nyilatkozott a Telexnek is. Összevágta Robi úgy hogy kellemetlen legyen, és átírta a kontextust.

Nem az első eset.

több mint 3 éve

empty taxi
Gyurma Pappa

empty taxi
Gyurma Pappa
empty taxi
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska

Ezen kéne elgondolkodni.
Amadeus
csi77
miben van igaza?