Politika
Most nincs európai vevő, árak fenntMiért ne lenne vevő? Eladó nincs. A gáz jelenleg még nincs szankció alatt. A ruszkik azok akik nem adják el, hanem elfáklyázzák.index.hu/fomo/1970/01/01/energia-veszelyhelyzet-schobert-norbert-fitneszguru-europa-enerngiavalsag-brusszel/engem az érdekelne hogy miért csökkenne a gáz ára?
„Szóval megjöttek a rezsiszámlák. Ilyenkor most mindenki nekifeszül a kormánynak és a miniszterelnöknek. Hát én ezt nem fogom megtenni. És nem azért, mert a barátja vagy a kegyeltje vagyok. Egyszerűen dolgozom velük is, másokkal is az egészségért” – fogalmazott a fitneszguru, majd később hozzátette:Beki
Itt az a lényeg, hogy ki tehet erről. Ki? Hát nem a kormány, ezt higgyétek el, nem a kormány. Az unió, az unió tehet erről. Brüsszelben vannak a felelősök. És ezt a videót önszántamból mondom, és nem megbízásból. A felelősök Brüsszelben ülnek, akik meghozták a szankciós döntéseket Oroszország ellen.
most mikor nincs vevő megy fel, ha lenne vevő akkor emelkednie kéne tovább nem?
a kereslet-kínálat elve alapján
Negritis, a vajda
Lecsó
Ha Európa venne ész nélkül miért csökkenbe az ár??!
Btw csak fél komoly felvetés
A kiindulási pontom az hogy a nagy cégek alapvetően basznak árát csökkenteni hiába szűnik meg az emelés oka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Minden nem lehet egyszerre...
Miért ne lenne vevő? Eladó nincs. A gáz jelenleg még nincs szankció alatt. A ruszkik azok akik nem adják el, hanem elfáklyázzák.index.hu/fomo/1970/01/01/energia-veszelyhelyzet-schobert-norbert-fitneszguru-europa-enerngiavalsag-brusszel/engem az érdekelne hogy miért csökkenne a gáz ára?
„Szóval megjöttek a rezsiszámlák. Ilyenkor most mindenki nekifeszül a kormánynak és a miniszterelnöknek. Hát én ezt nem fogom megtenni. És nem azért, mert a barátja vagy a kegyeltje vagyok. Egyszerűen dolgozom velük is, másokkal is az egészségért” – fogalmazott a fitneszguru, majd később hozzátette:Beki
Itt az a lényeg, hogy ki tehet erről. Ki? Hát nem a kormány, ezt higgyétek el, nem a kormány. Az unió, az unió tehet erről. Brüsszelben vannak a felelősök. És ezt a videót önszántamból mondom, és nem megbízásból. A felelősök Brüsszelben ülnek, akik meghozták a szankciós döntéseket Oroszország ellen.
Negritis, a vajda
Tehát akkor ha jól sejtem, végre megállítottuk Brüsszelt?Meg, ezért a Soros hadsereg gyűlölettel teli hordái 5 milliós fizetésért mindent megtesznek, hogy ne kapjuk meg azt a pénzt ami jár.
Szokol
Képek posztolása a túlárazott szarokkal, esténként félig bebaszva elmélkedés a világ dolgairól, tornázás répa nénivel.
index.hu/fomo/1970/01/01/energia-veszelyhelyzet-schobert-norbert-fitneszguru-europa-enerngiavalsag-brusszel/A hiteles vélemény. 😀 Nekem az aláhúzott rész tetszik igazán.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
index.hu/fomo/1970/01/01/energia-veszelyhelyzet-schobert-norbert-fitneszguru-europa-enerngiavalsag-brusszel/azt hittem, a szanalmas.hu-ról hoztad
index.hu/fomo/1970/01/01/energia-veszelyhelyzet-schobert-norbert-fitneszguru-europa-enerngiavalsag-brusszel/engem az érdekelne hogy miért csökkenne a gáz ára?
„Szóval megjöttek a rezsiszámlák. Ilyenkor most mindenki nekifeszül a kormánynak és a miniszterelnöknek. Hát én ezt nem fogom megtenni. És nem azért, mert a barátja vagy a kegyeltje vagyok. Egyszerűen dolgozom velük is, másokkal is az egészségért” – fogalmazott a fitneszguru, majd később hozzátette:
Es ezt látta/látja Orbán is, hogy mi türkök vagyunk vagy kipcsákok, Horthyt, Kádárt, autoritást kedvelő nép. A választások után nem tudtad mi az a magyar néplélek, de ezek szerint már kezded kapisgálni.Iszonyat módon jön a propaganda FB-on, azt gondolom, hogy feltekerték a potmétereket az oroszok khm kérésére. Látványosan az a terv, hogy télre megfordítják a közhangulatot, egész Európában, mintha hirtelen összehangolt PR nyilatkozatok indultak volna meg egyik napról a másikra az oroszbarát pártok között.Aki ezen a szitán nem lát át, az annyit is ér. Ha Magyarországnak ez kell, akkor nincs és soha nem is volt helyünk nemhogy Nyugat-, de még Közép-Európában sem
Gyurma Pappa
r.baggio
Bár Angliában mondták, hogy "A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval.", de itthonra is passzol.
Iszonyat módon jön a propaganda FB-on, azt gondolom, hogy feltekerték a potmétereket az oroszok khm kérésére. Látványosan az a terv, hogy télre megfordítják a közhangulatot, egész Európában, mintha hirtelen összehangolt PR nyilatkozatok indultak volna meg egyik napról a másikra az oroszbarát pártok között.Aki ezen a szitán nem lát át, az annyit is ér. Ha Magyarországnak ez kell, akkor nincs és soha nem is volt helyünk nemhogy Nyugat-, de még Közép-Európában sem
Gyurma Pappa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
vadhajtások fb kommenteket érdemes olvasni, keményazért nem tök mind1 mert ez lesz az alapja egy csomó váltásnak (ami a lengyeleknek is fájni fog pl)Negritis, a vajdaMondom, tök mindegy erről ők ott mit gondolnak, a magyar nèp, aki hajlandó volt elmenni ès szavazni az nem így gondolja. S amíg nincsnek milliók az utcán addig így is marad. A többi bullshit meg sóhivatal...
dande2
Negritis, a vajda
és ilyenből sajnos sok van a fidesz szimpatizánsok között
Majd ha ez kiviszi az embereket többek között az utcára ès elsöpri a kormányt vagy mondjuk az önkori választásokon a másik oldal elsöprően nyer, akkor igen...de ha nem mert elvagyok így is úgy is vhogy akkor mind1, ha tetszik, ha nem.azért nem tök mind1 mert ez lesz az alapja egy csomó váltásnak (ami a lengyeleknek is fájni fog pl)Negritis, a vajdaMondom, tök mindegy erről ők ott mit gondolnak, a magyar nèp, aki hajlandó volt elmenni ès szavazni az nem így gondolja. S amíg nincsnek milliók az utcán addig így is marad. A többi bullshit meg sóhivatal...
dande2
Negritis, a vajda
azért nem tök mind1 mert ez lesz az alapja egy csomó váltásnak (ami a lengyeleknek is fájni fog pl)Negritis, a vajdaMondom, tök mindegy erről ők ott mit gondolnak, a magyar nèp, aki hajlandó volt elmenni ès szavazni az nem így gondolja. S amíg nincsnek milliók az utcán addig így is marad. A többi bullshit meg sóhivatal...
dande2
Iszonyat módon jön a propaganda FB-on, azt gondolom, hogy feltekerték a potmétereket az oroszok khm kérésére. Látványosan az a terv, hogy télre megfordítják a közhangulatot, egész Európában, mintha hirtelen összehangolt PR nyilatkozatok indultak volna meg egyik napról a másikra az oroszbarát pártok között.valahova el kell lőni az extra rubelt ha már importálni semmit nem tudnak
Gyurma Pappa

Őszentsége Sobri Jóskaaddig pénzelik az autokratákat amíg előnyük származik belőle
vitya ezt most túltolta
Mondom, tök mindegy erről ők ott mit gondolnak, a magyar nèp, aki hajlandó volt elmenni ès szavazni az nem így gondolja. S amíg nincsnek milliók az utcán addig így is marad. A többi bullshit meg sóhivatal...NEW: The European Parliament has voted in favour (433 for, 123 against) of a motion to describe Hungary as no longer a "full democracy" but rather "a hybrid regime of electoral autocracy" in "serious breach" of the EU's fundamental democratic norms.
— TLDR News EU (@TLDRNewsEU) September 15, 2022
The vote is largely symbolic. https://t.co/fEYIqJFSlR
Negritis, a vajda
NEW: The European Parliament has voted in favour (433 for, 123 against) of a motion to describe Hungary as no longer a "full democracy" but rather "a hybrid regime of electoral autocracy" in "serious breach" of the EU's fundamental democratic norms.
Negritis, a vajda
NEW: The European Parliament has voted in favour (433 for, 123 against) of a motion to describe Hungary as no longer a "full democracy" but rather "a hybrid regime of electoral autocracy" in "serious breach" of the EU's fundamental democratic norms.
Patyi András alkotmánybíró leszcsak nehogy rossz dontest, velemenyt irjon, mert akkor jon az ujabb video:
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...