Politika
66 feliratkozó
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Szandra, kezdhetjük? Nyugi, a Feri megy a híradóban.
több mint 3 éve
Nyilván lehetetlen visszanézni, hogy békeidőben (pl 2021 naptári évben) mennyi fogyott 😀A MOL-nak nem kellene szólni, hogy ne kuldozgessen remhireket?A "jövő héten elfogyhat a benzin, gyorsan menjen, vagy lemarad" jellegű rémhírekre gondolok.Így van, pedig tudjuk, hogy az lenne a dolga a hírportáloknak, hogy a híreket titokban tartsák.Ma kormanyinfo. Most menjek tankolni vagy ne?Ha a média megint mesterséges pánikot akar kelteni (bár általában hosszú hétvégék előtt szoktak), akkor lehet hogy hosszú sorok lesznek.
Nemes samu09
Kampman
Jughead
Kampman
telex.hu/gazdasag/2022/09/17/mol-uzemanyag-benzin-dizel-benzinkut-25-szazalek
Egyébként mi van akkor, ha egy kút a level miatt a tervezett mennyisége négyszeresét rendeli?
somoskovig
több mint 3 éve
A MOL-nak nem kellene szólni, hogy ne kuldozgessen remhireket?A "jövő héten elfogyhat a benzin, gyorsan menjen, vagy lemarad" jellegű rémhírekre gondolok.Így van, pedig tudjuk, hogy az lenne a dolga a hírportáloknak, hogy a híreket titokban tartsák.Ma kormanyinfo. Most menjek tankolni vagy ne?Ha a média megint mesterséges pánikot akar kelteni (bár általában hosszú hétvégék előtt szoktak), akkor lehet hogy hosszú sorok lesznek.
Nemes samu09
Kampman
Jughead
Kampman
telex.hu/gazdasag/2022/09/17/mol-uzemanyag-benzin-dizel-benzinkut-25-szazalek
Egyébként mi van akkor, ha egy kút a level miatt a tervezett mennyisége négyszeresét rendeli?
több mint 3 éve
A távhősök oboáztatasara ki tippel?én nem aggódtam, amíg Gulyás ki nem mondta a szájával, hogy a távhőhöz nem nyúlnak. Azóta tudom, hogy de, csak várni kell türelmesen.
zinedine5
Mindig jövőre
több mint 3 éve
A "jövő héten elfogyhat a benzin, gyorsan menjen, vagy lemarad" jellegű rémhírekre gondolok.Így van, pedig tudjuk, hogy az lenne a dolga a hírportáloknak, hogy a híreket titokban tartsák.Ma kormanyinfo. Most menjek tankolni vagy ne?Ha a média megint mesterséges pánikot akar kelteni (bár általában hosszú hétvégék előtt szoktak), akkor lehet hogy hosszú sorok lesznek.
Nemes samu09
Kampman
Jughead
több mint 3 éve
Így van, pedig tudjuk, hogy az lenne a dolga a hírportáloknak, hogy a híreket titokban tartsák.Ma kormanyinfo. Most menjek tankolni vagy ne?Ha a média megint mesterséges pánikot akar kelteni (bár általában hosszú hétvégék előtt szoktak), akkor lehet hogy hosszú sorok lesznek.
Nemes samu09
Kampman
több mint 3 éve
444.hu/2022/09/17/amikor-az-europai-parlament-kimondja-hogy-magyarorszag-nem-demokracia-azon-az-egesz-gazdasagi-modell-borulhat"Körön" kívüliek szerintem pár nap múlva hallgathatják meg, jó kis elemzés, de igazából az utolsó 10 perc lényeg.

több mint 3 éve
Szemét média. Összehívnak kormányinfót szombat reggelre, hogy azonnali hatállyal eltöröljék az általuk bevezetett intézkedést. Köcsögök.Most voltam alig egy órája, tele volt a kút, volt sorbanállás.Ma kormanyinfo. Most menjek tankolni vagy ne?Ha a média megint mesterséges pánikot akar kelteni (bár általában hosszú hétvégék előtt szoktak), akkor lehet hogy hosszú sorok lesznek.
Nemes samu09
Kampman
warr_b

több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Gulyás elmondta múltkor, hogy a benzinárstoppot reszelgetni szinte csak hétvégén lehet, ás azonnali hatállyal.
több mint 3 éve
Most voltam alig egy órája, tele volt a kút, volt sorbanállás.Ma kormanyinfo. Most menjek tankolni vagy ne?Ha a média megint mesterséges pánikot akar kelteni (bár általában hosszú hétvégék előtt szoktak), akkor lehet hogy hosszú sorok lesznek.
Nemes samu09
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Ma kormanyinfo. Most menjek tankolni vagy ne?Ha a média megint mesterséges pánikot akar kelteni (bár általában hosszú hétvégék előtt szoktak), akkor lehet hogy hosszú sorok lesznek.
Nemes samu09
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ezt tippelem en is + tavhonel varialnak vmit + elelmiszer arstopot elengedik 1-2 termeknel.Ma kormanyinfo. Most menjek tankolni vagy ne?az elmúlt napokban azt lehetett olvasni neten, hogy valszeg dobnak rá egy 50-est vagy 100-ast a hatósági árhoz, de eltörölni nem fogják
Nemes samu09
de aztán meglátjuk 😊
NB2
több mint 3 éve
A távhősök oboáztatasara ki tippel?
több mint 3 éve
Ma kormanyinfo. Most menjek tankolni vagy ne?az elmúlt napokban azt lehetett olvasni neten, hogy valszeg dobnak rá egy 50-est vagy 100-ast a hatósági árhoz, de eltörölni nem fogják
Nemes samu09
de aztán meglátjuk 😊
több mint 3 éve
Ma kormanyinfo. Most menjek tankolni vagy ne?
több mint 3 éve
Partizán, rákattintottam, nézzünk bele. Bár ne tettem volna. Ez a fazom már nem rossz, hanem egyszerűen nyomasztó. Beteszem, szenvedjetek ti is.Én a 24.hus interjút olvastam el.
peterk2005 udvari bolond
Borzalom, de egy vmire jó h picit belelassunk h mivel magyarázza meg azt az egészet. Nem tudom h itt szoba került-e de amit a háború kapcsán mond az 24en az amúgy egyszerűen vérlázító …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Partizán, rákattintottam, nézzünk bele. Bár ne tettem volna. Ez a fazom már nem rossz, hanem egyszerűen nyomasztó. Beteszem, szenvedjetek ti is.Teljesen megértem,hogy egy családi telefonbeszélgetés a köszönés után miért így folytatódik:
peterk2005 udvari bolond
"Szia, nálatok esik?
Nem. És nálatok?
Itt igen. Na szia."
Ez is sok ebből az emberből.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
Ő az a fajta takony szar "ember" akit gondolkodás nélkül leköpnék az utcán.Partizán, rákattintottam, nézzünk bele. Bár ne tettem volna. Ez a fazom már nem rossz, hanem egyszerűen nyomasztó. Beteszem, szenvedjetek ti is.Tegnap este elalvashoz beraktam, idaig birtam figyelni ra, kb 10. perc:
peterk2005 udvari bolond
20 evvel ezelott mas volt a vilag. 5 masodperccel kesobb, ugyanaz a tema: ugyanolyan a vilag. Ok.
Utana sem allit semmit, hiaba kerdezte Marci ezerszer, hogy az o velemenye erdekli. "Tegezodunk?" lol
Igazi semmitmondo interju, ezert kar volt eljonnie es rabolnia a stab idejet.
dancogo
több mint 3 éve
Partizán, rákattintottam, nézzünk bele. Bár ne tettem volna. Ez a fazom már nem rossz, hanem egyszerűen nyomasztó. Beteszem, szenvedjetek ti is.Tegnap este elalvashoz beraktam, idaig birtam figyelni ra, kb 10. perc:
peterk2005 udvari bolond
20 evvel ezelott mas volt a vilag. 5 masodperccel kesobb, ugyanaz a tema: ugyanolyan a vilag. Ok.
Utana sem allit semmit, hiaba kerdezte Marci ezerszer, hogy az o velemenye erdekli. "Tegezodunk?" lol
Igazi semmitmondo interju, ezert kar volt eljonnie es rabolnia a stab idejet.
több mint 3 éve
Csak parancsot teljesített, és amúgy is a toronyban állt őrt, nem a gázkamráknál dolgozott. Ja, ezt nem ő mondta 😊Partizán, rákattintottam, nézzünk bele. Bár ne tettem volna. Ez a fazom már nem rossz, hanem egyszerűen nyomasztó. Beteszem, szenvedjetek ti is.Borzasztó szar az érvrendszere. Ő nem hazudott, mert ő csak egy hírolvasó. Nem ő írta a hírt, nem ő a felelős szerkesztő stb stb.
peterk2005 udvari bolond
vpi
több mint 3 éve
24.hu/kozelet/2022/09/16/daniel-freund-interju-ep-magyarorszag-unios-penzek-korrupcio/hvg.hu/eurologus/20220916_Elegge_fajhat_a_magyar_kormanynak_az_EU_uj_mediatorvenye
Úgy látszik, azért nagyon lomhán, de csak megmozdul az EU.
Szerkesztette: ender1112
több mint 3 éve
“ Európa nem készült fel rá, hogy új szereplők emelkednek fel a globális politikában (elsősorban Kína), ő ezt már 2010-ben látta, látta, hogy a kínai államkapitalizmus milyen hatékony, ezért szeretne hasonló gazdasági modellt kialakítani Magyarországon, erre épül unorthodoxnak nevezett gazdaságpolitikája.”Ja, most omlik épp össze az egész a picsába.
….
Amadeus
www.economist.com/finance-and-economics/2022/09/15/chinas-plunging-energy-imports-confound-expectations
Röviden: pont ugyanakkora szar van, mint mindenhol máshol, csak nincs kontroll, ami ezt megváltoztassa.

több mint 3 éve
Partizán, rákattintottam, nézzünk bele. Bár ne tettem volna. Ez a fazom már nem rossz, hanem egyszerűen nyomasztó. Beteszem, szenvedjetek ti is.Borzasztó szar az érvrendszere. Ő nem hazudott, mert ő csak egy hírolvasó. Nem ő írta a hírt, nem ő a felelős szerkesztő stb stb.
peterk2005 udvari bolond
több mint 3 éve
Partizán, rákattintottam, nézzünk bele. Bár ne tettem volna. Ez a fazom már nem rossz, hanem egyszerűen nyomasztó. Beteszem, szenvedjetek ti is.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)