Politika

66 feliratkozó

több mint 3 éve
Nomac New England Patriots 4 288 — balazs.t85@gmail.com
Gondoltam megnézem a kormányinfót az M1-n. 5 perce kapok történelemórát hogy mit követett el Gyurcsány a születése óta. Ez volt a felvezetése hogy árnyékkormányt alapít Dobrev.

Jönnek e migránsok. Mi lesz a 3. hír? 😀

Szerkesztette: Nomac
több mint 3 éve
csipkelli 4 010
Szandra, kezdhetjük? Nyugi, a Feri megy a híradóban.
több mint 3 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 784
Ma kormanyinfo. Most menjek tankolni vagy ne?
Nemes samu09
Ha a média megint mesterséges pánikot akar kelteni (bár általában hosszú hétvégék előtt szoktak), akkor lehet hogy hosszú sorok lesznek.
Kampman
Így van, pedig tudjuk, hogy az lenne a dolga a hírportáloknak, hogy a híreket titokban tartsák.
Jughead
A "jövő héten elfogyhat a benzin, gyorsan menjen, vagy lemarad" jellegű rémhírekre gondolok.
Kampman
A MOL-nak nem kellene szólni, hogy ne kuldozgessen remhireket?

telex.hu/gazdasag/2022/09/17/mol-uzemanyag-benzin-dizel-benzinkut-25-szazalek

Egyébként mi van akkor, ha egy kút a level miatt a tervezett mennyisége négyszeresét rendeli?
somoskovig
Nyilván lehetetlen visszanézni, hogy békeidőben (pl 2021 naptári évben) mennyi fogyott 😀
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 220 — Chiefs GM
Nemes samu09
Ha a média megint mesterséges pánikot akar kelteni (bár általában hosszú hétvégék előtt szoktak), akkor lehet hogy hosszú sorok lesznek.
Kampman
Így van, pedig tudjuk, hogy az lenne a dolga a hírportáloknak, hogy a híreket titokban tartsák.
Jughead
A "jövő héten elfogyhat a benzin, gyorsan menjen, vagy lemarad" jellegű rémhírekre gondolok.
Kampman
A MOL-nak nem kellene szólni, hogy ne kuldozgessen remhireket?

telex.hu/gazdasag/2022/09/17/mol-uzemanyag-benzin-dizel-benzinkut-25-szazalek

Egyébként mi van akkor, ha egy kút a level miatt a tervezett mennyisége négyszeresét rendeli?

több mint 3 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
A távhősök oboáztatasara ki tippel?
zinedine5
én nem aggódtam, amíg Gulyás ki nem mondta a szájával, hogy a távhőhöz nem nyúlnak. Azóta tudom, hogy de, csak várni kell türelmesen.

Mindig jövőre
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 760
Nemes samu09
Kampman
Jughead

több mint 3 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 416
Nemes samu09
Kampman
több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 655 — zászló zászló szív
 444.hu/2022/09/17/amikor-az-europai-parlament-kimondja-hogy-magyarorszag-nem-demokracia-azon-az-egesz-gazdasagi-modell-borulhat

"Körön" kívüliek szerintem pár nap múlva hallgathatják meg, jó kis elemzés, de igazából az utolsó 10 perc lényeg.

több mint 3 éve
Nemes samu09
Kampman
Most voltam alig egy órája, tele volt a kút, volt sorbanállás.
warr_b
Szemét média. Összehívnak kormányinfót szombat reggelre, hogy azonnali hatállyal eltöröljék az általuk bevezetett intézkedést. Köcsögök.

több mint 3 éve
csipkelli 4 010
Gulyás elmondta múltkor, hogy a benzinárstoppot reszelgetni szinte csak hétvégén lehet, ás azonnali hatállyal.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 388 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nemes samu09
Kampman
Most voltam alig egy órája, tele volt a kút, volt sorbanállás.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 760
Nemes samu09

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Nemes samu09
az elmúlt napokban azt lehetett olvasni neten, hogy valszeg dobnak rá egy 50-est vagy 100-ast a hatósági árhoz, de eltörölni nem fogják
de aztán meglátjuk 😊
NB2
Ezt tippelem en is + tavhonel varialnak vmit + elelmiszer arstopot elengedik 1-2 termeknel.
több mint 3 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 462 — Ajmo Vatreni
A távhősök oboáztatasara ki tippel?
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 311 — nabege2@yahoo.com
Nemes samu09
az elmúlt napokban azt lehetett olvasni neten, hogy valszeg dobnak rá egy 50-est vagy 100-ast a hatósági árhoz, de eltörölni nem fogják
de aztán meglátjuk 😊
több mint 3 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 575 — I like the Texans, I like who we are
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 916 — Lucas Scott
Partizán, rákattintottam, nézzünk bele. Bár ne tettem volna. Ez a fazom már nem rossz, hanem egyszerűen nyomasztó. Beteszem, szenvedjetek ti is.

peterk2005 udvari bolond
Én a 24.hus interjút olvastam el.
Borzalom, de egy vmire jó h picit belelassunk h mivel magyarázza meg azt az egészet. Nem tudom h itt szoba került-e de amit a háború kapcsán mond az 24en az amúgy egyszerűen vérlázító …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 858 — Steelers fan
Partizán, rákattintottam, nézzünk bele. Bár ne tettem volna. Ez a fazom már nem rossz, hanem egyszerűen nyomasztó. Beteszem, szenvedjetek ti is.

peterk2005 udvari bolond
Teljesen megértem,hogy egy családi telefonbeszélgetés a köszönés után miért így folytatódik:
"Szia, nálatok esik?
Nem. És nálatok?
Itt igen. Na szia."
Ez is sok ebből az emberből.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 155 — Axel Foley

peterk2005 udvari bolond
Tegnap este elalvashoz beraktam, idaig birtam figyelni ra, kb 10. perc:
20 evvel ezelott mas volt a vilag. 5 masodperccel kesobb, ugyanaz a tema: ugyanolyan a vilag. Ok.

Utana sem allit semmit, hiaba kerdezte Marci ezerszer, hogy az o velemenye erdekli. "Tegezodunk?" lol
Igazi semmitmondo interju, ezert kar volt eljonnie es rabolnia a stab idejet.
dancogo
Ő az a fajta takony szar "ember" akit gondolkodás nélkül leköpnék az utcán.

több mint 3 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 567 — Big Penix Energy

peterk2005 udvari bolond
Tegnap este elalvashoz beraktam, idaig birtam figyelni ra, kb 10. perc:
20 evvel ezelott mas volt a vilag. 5 masodperccel kesobb, ugyanaz a tema: ugyanolyan a vilag. Ok.

Utana sem allit semmit, hiaba kerdezte Marci ezerszer, hogy az o velemenye erdekli. "Tegezodunk?" lol
Igazi semmitmondo interju, ezert kar volt eljonnie es rabolnia a stab idejet.
több mint 3 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 704 — Víí veeer dö cseempjönsz.

peterk2005 udvari bolond
Borzasztó szar az érvrendszere. Ő nem hazudott, mert ő csak egy hírolvasó. Nem ő írta a hírt, nem ő a felelős szerkesztő stb stb.
vpi
Csak parancsot teljesített, és amúgy is a toronyban állt őrt, nem a gázkamráknál dolgozott. Ja, ezt nem ő mondta 😊
több mint 3 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 704 — Víí veeer dö cseempjönsz.
 24.hu/kozelet/2022/09/16/daniel-freund-interju-ep-magyarorszag-unios-penzek-korrupcio/
 hvg.hu/eurologus/20220916_Elegge_fajhat_a_magyar_kormanynak_az_EU_uj_mediatorvenye

Úgy látszik, azért nagyon lomhán, de csak megmozdul az EU.

Szerkesztette: ender1112
több mint 3 éve
“ Európa nem készült fel rá, hogy új szereplők emelkednek fel a globális politikában (elsősorban Kína), ő ezt már 2010-ben látta, látta, hogy a kínai államkapitalizmus milyen hatékony, ezért szeretne hasonló gazdasági modellt kialakítani Magyarországon, erre épül unorthodoxnak nevezett gazdaságpolitikája.”

….
Amadeus
Ja, most omlik épp össze az egész a picsába.

www.economist.com/finance-and-economics/2022/09/15/chinas-plunging-energy-imports-confound-expectations

Röviden: pont ugyanakkora szar van, mint mindenhol máshol, csak nincs kontroll, ami ezt megváltoztassa.

több mint 3 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 565 — Patriot

peterk2005 udvari bolond
Borzasztó szar az érvrendszere. Ő nem hazudott, mert ő csak egy hírolvasó. Nem ő írta a hírt, nem ő a felelős szerkesztő stb stb.
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 633 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)