Politika
66 feliratkozó
több mint 3 éve
Pedig igaza van, még ha ez a beleállás tényleg nem volt szép és elegáns.Szar érzés lehet Puzsérnak évek óta köpönyeget forgatva, kitartóan ugatni a közéletben minden érdemi siker nélkül.Más, Puzsér itt sztem beletalált sokmindenbe:Szerintem meg a Puzsér irigy
empty taxi
Gyurma Pappa
Így van. Ahogy Smash mondta valamelyik Friday Night Lights részben: "ne gyűlölj, érj utol"Marci ma a legfogyaszthatóbb, leghasznosabb, legelismerésreméltóbb közéleti kontent előállítója,vicces puzsér nyekergése inkább szánalmas, az első 3 percben nem volt olyan kifogása ami kontextussal együtt megállja a helyétEz is igaz, de ettől még lehet igaza. 😊Más, Puzsér itt sztem beletalált sokmindenbe:Szerintem meg a Puzsér irigy
empty taxi
Gyurma Pappa
empty taxi
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
"Robinak" is ezt kéne, aztán valahogy csak az van, hogy lassan minden hülye Zshótimetól kezdve, Lakatos Leventén át százezres - milliós - nézettségeket generál és csak ő marad helikopter egyedül. Még a csajából is előbb lett tűrhető - kettes alá - influenszer.
Ezen kéne elgondolkodni.
Amadeus
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Majd a végén önhatalmúan eldöntik, hogy tetszik-e nekik az arcod vagy semKonkretan qrva szar.Álláslehetőség 'Lehet egyedül leszek vele, de szerintem ez nem egy jó fizu ezért a melóért.
m.hvg.hu/itthon/20220914_660_ezres_fizetesert_figyeloket_toboroz_a_titkosszolgalat
zemanla
Amadeus
Es meg romma is ellenoriznek hogy nem jelentesz-e kockazatot.
gabokocka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Konkretan qrva szar.Álláslehetőség 'Lehet egyedül leszek vele, de szerintem ez nem egy jó fizu ezért a melóért.
m.hvg.hu/itthon/20220914_660_ezres_fizetesert_figyeloket_toboroz_a_titkosszolgalat
zemanla
Amadeus
Es meg romma is ellenoriznek hogy nem jelentesz-e kockazatot.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Home office?És mi van, ha a szomszédodat kell megfigyelned?Alig vagy otthon, nincs fix munkaido... inkabb kamionoznak akkor, azzal meg tobbet is keresnek.Álláslehetőség 'Lehet egyedül leszek vele, de szerintem ez nem egy jó fizu ezért a melóért.
zemanla
Amadeus
rokaur
r.baggio

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
És mi van, ha a szomszédodat kell megfigyelned?Alig vagy otthon, nincs fix munkaido... inkabb kamionoznak akkor, azzal meg tobbet is keresnek.Álláslehetőség 'Lehet egyedül leszek vele, de szerintem ez nem egy jó fizu ezért a melóért.
zemanla
Amadeus
rokaur

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
rokaur
876
Alig vagy otthon, nincs fix munkaido... inkabb kamionoznak akkor, azzal meg tobbet is keresnek.Álláslehetőség 'Lehet egyedül leszek vele, de szerintem ez nem egy jó fizu ezért a melóért.
zemanla
Amadeus
több mint 3 éve
Álláslehetőség 'Lehet egyedül leszek vele, de szerintem ez nem egy jó fizu ezért a melóért.
zemanla
több mint 3 éve
Álláslehetőség 'm.hvg.hu/itthon/20220914_660_ezres_fizetesert_figyeloket_toboroz_a_titkosszolgalat

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Ha már Puzsér kapcsán emlegettem, akkor jöjjön a magyar last week tonight. Jó lett ez is.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
m.hvg.hu/eurologus/20220913_eu_finnorszag_ukrajna Magyar kurmanyprogram: agggyapenztaggyapenztaggyapenzt. m.youtube.com/watch?v=cCd73z9NR_0
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20220913/elhasalt-a-szomszedunk-az-imf-hez-fordult-szerbia-566741ne lepődj meg ha mi is majd
A patás ördöghöz fordult a nagy haver szomszéd.
cartman023
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20220913/elhasalt-a-szomszedunk-az-imf-hez-fordult-szerbia-566741A patás ördöghöz fordult a nagy haver szomszéd.
több mint 3 éve
Puzsér az amióta èl sèrtődött, kb így született 🥴
több mint 3 éve
Sértődött. Ennek az amúgy rohadt gyenge videónak az előzménye egy a talán hárommal ezelőtti(Cser-Palkovics van a címlapon) Magyar Hangban közölt publicisztikája. Ott egy elég érdekes, amúgy teljesen vitaképes felvetéssel él, miszerint a magyar ellenzéki média olyan játékba viszi az ellenzéki politikusokat, aminek lehetetlen megfelelni(Ennek mondjuk ő kiemelkedő képviselője, de ezt hagyjuk is).Más, Puzsér itt sztem beletalált sokmindenbe:Szerintem meg a Puzsér irigy
empty taxi
Gyurma Pappa
Sajnos gyorsan kiderül, hogy a cikk fő mozgatója a főpolgármester választás kampánya(illetve az azért való bosszú), ahol amúgy tényleg gusztustalanul nyomták Karácsonyt páran(Köztük Gulyás is). Érdekes, hogy ott GM csak másodszereplő és Jámbor András a főellenség, akit egészen agresszívan betámad Puzsér. Lényegében Viktor fizetési listájára rakja, de érezhető, hogy a mércés időszakából fakad az egész motivációja. Szóval nincs meglepetés, Puzsér továbbra is kizárólag önmagából tud kiindulni, és ebből néha ez jön ki.
Edit: Közben megtaláltam online is. hang.hu/publicisztika/a-sajto-dilemmaja-145137
Szerkesztette: andree
több mint 3 éve
A NAVnak, ez egyértelmű. Magyarországon az számít, hogy ki a joggyakorló, kvázi precedens jog van. Kizárt, hogy valaha a Zsoltinak ítéljen a bíróságNa, kinek van igaza?Hát az erősebbnek! 😊
24.hu/fn/uzleti-tippek/2022/09/13/nav-atalanyado-kata-nyugdijas-200-ezer-forint-nem-jar-vissza/
peterk2005 udvari bolond
Szokol

több mint 3 éve
Na, kinek van igaza?Hát az erősebbnek! 😊
24.hu/fn/uzleti-tippek/2022/09/13/nav-atalanyado-kata-nyugdijas-200-ezer-forint-nem-jar-vissza/
peterk2005 udvari bolond
több mint 3 éve
Na, kinek van igaza?24.hu/fn/uzleti-tippek/2022/09/13/nav-atalanyado-kata-nyugdijas-200-ezer-forint-nem-jar-vissza/

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Ez Pottyondy stílusban - feltéve, hogy találó és igaz amit mond - előadva jó, Puzsér stílusban eleve gondjaim vannak vele. Humor nélkül, komolykodva ez a fajta megvágom és jó nagy feliratokat közberakva megkritizálom dolog nem ül. De a legnagyobb baja a videónak az, hogy nem is igaz. Kicsavarta GM mondatait. Láttam ezt az interjút egészben, és nyoma nem volt benne ennek a "fontos ember vagyok, nem érek rá hülyeségekre" attitűdnek. Úgyhogy szerintem ez csak simán egy rossz videó. Plusz kicsinyes (ami sajnos Puzsérnál elég gyakran előfordul).Más, Puzsér itt sztem beletalált sokmindenbe:
www.youtube.com/watch?v=GiL_l_0rITQ
empty taxi
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 3 éve
Szar érzés lehet Puzsérnak évek óta köpönyeget forgatva, kitartóan ugatni a közéletben minden érdemi siker nélkül.Más, Puzsér itt sztem beletalált sokmindenbe:Szerintem meg a Puzsér irigy
empty taxi
Gyurma Pappa
Így van. Ahogy Smash mondta valamelyik Friday Night Lights részben: "ne gyűlölj, érj utol"Marci ma a legfogyaszthatóbb, leghasznosabb, legelismerésreméltóbb közéleti kontent előállítója,vicces puzsér nyekergése inkább szánalmas, az első 3 percben nem volt olyan kifogása ami kontextussal együtt megállja a helyétEz is igaz, de ettől még lehet igaza. 😊Más, Puzsér itt sztem beletalált sokmindenbe:Szerintem meg a Puzsér irigy
empty taxi
Gyurma Pappa
empty taxi
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
"Robinak" is ezt kéne, aztán valahogy csak az van, hogy lassan minden hülye Zshótimetól kezdve, Lakatos Leventén át százezres - milliós - nézettségeket generál és csak ő marad helikopter egyedül. Még a csajából is előbb lett tűrhető - kettes alá - influenszer.
Ezen kéne elgondolkodni.
több mint 3 éve
Csípem Puzsért, de ez színtiszta személyeskedés.vicces puzsér nyekergése inkább szánalmas, az első 3 percben nem volt olyan kifogása ami kontextussal együtt megállja a helyétEz is igaz, de ettől még lehet igaza. 😊Más, Puzsér itt sztem beletalált sokmindenbe:Szerintem meg a Puzsér irigy
empty taxi
Gyurma Pappa
empty taxi
Negritis, a vajda
Nem tudom az okát, de Marci ma a legfogyaszthatóbb, leghasznosabb, legelismerésreméltóbb közéleti kontent előállítója, méltatlan Puzsértól ez a videó. Mint egy dühös 13 éves random reakcióvideója.
több mint 3 éve
Egyébiránt, mint teljesen anyapárti az abortusz kérdésben is úgy vélem, hogy ez a szabály teljesen oké. 6 hetes kort kell megvárni a szívhanggal, így ez egy minimum gondolkodási időt ad, plusz a magzat szívhangjának meghallása egy olyan dolog, ami után biztos lehetsz abban, hogy akarod/nem akarod a gyereket, mert saját tapasztalataim szerint ez egy nagyon meghatározó pillanat (oké mi akartuk a feleségemmel a gyerkőcöt, de aki egy kicsit is akarja a gyereket az ezután nem fogja tudni elengedni).
Aki pedig 6 hét gondolkodás és a szívhang meghallása után is biztos az abortuszban az még mindig megteheti, de így talán ki lehet venni pár olyan embert, akik az abortusz után ezt megbánják, mert sajnos van ilyen is, hiszen nagyon nagy megrázkódtatás ez.
több mint 3 éve
Vége az élő adásoknak.hvg.hu/kultura/20220913_dj_tolo_tollner_mate_petofi_radio_bohemian_betyars

több mint 3 éve
Túl sok pénzt termelünk a ryanairnek, tudtam én, hogy nem lesz itt komolyabb bejelentésIgen, nekünk is mondták, hogy ne várjunk nagy dolgot.
www.portfolio.hu/uzlet/20220913/magyarorszagra-erkezett-a-ryanair-vezere-itt-vannak-a-legfontosabb-bejelentesek-566621
r.baggio
Azért nem bánom, állítólag lesz valami kis fizetésemelés októbertől, szarul jött volna, ha most kivonulnak.
több mint 3 éve
vicces puzsér nyekergése inkább szánalmas, az első 3 percben nem volt olyan kifogása ami kontextussal együtt megállja a helyétEz is igaz, de ettől még lehet igaza. 😊Más, Puzsér itt sztem beletalált sokmindenbe:Szerintem meg a Puzsér irigy
empty taxi
Gyurma Pappa
empty taxi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Túl sok pénzt termelünk a ryanairnek, tudtam én, hogy nem lesz itt komolyabb bejelentéswww.portfolio.hu/uzlet/20220913/magyarorszagra-erkezett-a-ryanair-vezere-itt-vannak-a-legfontosabb-bejelentesek-566621

---