Politika

66 feliratkozó

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 997 — The Mathematician
miben van igaza?

Negritis, a vajda
1. Evidenciának kezeli, hogy mindenkinek tudni illene, hogy aznap mikor az MZP interjú volt ők technikai nehézségekkel küzdöttek. Ez a leszarom kategória, ha már médiával foglalkozol oldd meg, hogy legyen adás időben, nemhogy még emlékezzek rá lassan fél év távlatából, mondom ezt rendszeres Partizán-fogyasztóként.
2. Az ominózus katonákat Ukrajnába soundbite-ot azért a Partizános interjúból vágták ki, hogy Marci renoméját rombolják. Ez nagyon enyhén fogalmazva is durva önhittség. Egyszerűen itt fogalmazta meg az ilyen gondolatait először MZP, azért lett ez az adás a vágás alanya. Btw a miniszterelnök lejáratása volt a main goal, nem Gulyás Mártoné...
3. Alkalmanként tényleg teljesen feleslegesen használ idegen szavakat.
4. "Politikai elfogultság nem érhető tetten a Partizán működésében." Nem, a f@szt...
5. A Fidesz túlprofesszionalizáltságos okfejtése is némileg zavaros.
empty taxi
a másodikig jutottam mert ott lefárasztott a hülyeség:

1. aki megnéz egy marci interjút az követi a partizánt, és az a videó jóval gyengébb minőségű mint a többi
hang csúszik meg mittomén, elég fontos interjú szóval ...
és a telex, 444 tudja ezeket
nem mindenkinek kell tudnia, aki vele szemben ül az tudja
2.
a partizánnak mint újhullámos média a fiatalok körében van renoméja, ezt jó volt rombolni
emlékeim szerint marci nem azt mondja hogy CSAK ő volt a cél, hanem el is hangzik hogy kicsit több súlya van a partizános interjúnak mint egy hírtv-nek

-
3 perc alapján amit számon lehet kérni jogosan az a Péterezés, de urambátyánisztánban azt 1 ember kérheti ki magának : MZP

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 969 — no es importante
Van igazságtartalma, de aki kicsit is átlátja a helyzetet, annak azért éreznie kell, hogy ez így méltatlan. Minimális toleranciával és együttmüködő-készséggel az ilyen észrevételeket privátban simán jelezhette volna (ha nem alapvetően ellenségesen állna már a partizánhoz a főpolgármester-választás miatt), azzal haknizni, hogy valaki hunglishul beszél, hát... lelke rajta, viszont így puzsér szép lassan kiiratkozik mindenfajta diskurzusból

az ő projectjei is már inkább a beszélgető- és vitapartnerei okán működnek, neki kellene a legjobban tudnia, hogy ezeregy hasonló videót össze lehetett volna vágni saját ténykedéséből

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 265 — NFL bracket champion '26
miben van igaza?

Negritis, a vajda
1. Evidenciának kezeli, hogy mindenkinek tudni illene, hogy aznap mikor az MZP interjú volt ők technikai nehézségekkel küzdöttek. Ez a leszarom kategória, ha már médiával foglalkozol oldd meg, hogy legyen adás időben, nemhogy még emlékezzek rá lassan fél év távlatából, mondom ezt rendszeres Partizán-fogyasztóként.
2. Az ominózus katonákat Ukrajnába soundbite-ot azért a Partizános interjúból vágták ki, hogy Marci renoméját rombolják. Ez nagyon enyhén fogalmazva is durva önhittség. Egyszerűen itt fogalmazta meg az ilyen gondolatait először MZP, azért lett ez az adás a vágás alanya. Btw a miniszterelnök lejáratása volt a main goal, nem Gulyás Mártoné...
3. Alkalmanként tényleg teljesen feleslegesen használ idegen szavakat.
4. "Politikai elfogultság nem érhető tetten a Partizán működésében." Nem, a f@szt...
5. A Fidesz túlprofesszionalizáltságos okfejtése is némileg zavaros.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Összevágta Robi úgy hogy kellemetlen legyen, és átírta a kontextust.

Nem az első eset.
Gyurma Pappa
 www.youtube.com/watch?v=22ZF4mAfshc

ez mondjuk nekem vicces, de az alapanyag miatt

több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 429
Más, Puzsér itt sztem beletalált sokmindenbe:

empty taxi
Szerintem meg a Puzsér irigy
Gyurma Pappa
Fáj neki a Partizán. Nagyon.

Az van, hogy a 2010-es évek közepén - végén Robi elhitte, hogy itt ő a helyi vátesz, megmondó, független értelmiségi, akit kibasznak mindenhonnan, de mindig lesz is média aki felveszi, mert egy ilyen hangra szükség van. ÉS ebben a médiatérben ennél többet nem lehet elérni. Nem véletlenül kutyázza a Telexet sem, jobban mint bármelyik más médiát.

És akkor jön Marci és kissebb-nagyobb hiányosságokkal, több-kevesebb függetlenséggel de kvázi megcsinálta azt, ami Puzsér szerint lehetetlen. Egy orgánum, ami nem függ a kormánytól, nem függ az ellenzéktől, elképesztően népszerű minden korosztályban, borzasztóan nézett - és a Marci ezzel továbbra sem él vissza. Neki személy szerint renegeteg hiányossága és rossz tulajdonsága van - és a Telexes interjú valóban látványossá is tesz ezekből párat, amikor először néztem a videót, akkor is rohadt idegesítő volt ez a kamu belpesti bölcsészkedő hunglizmus amit tolt - , viszont ezeket nem vetíti rá a Partizán egészére amire például Robi képtelen, ezért is vált önismétlővé, repeptitívvé és unalmassá az Apu is, az ÖM is, meg bármelyik Robi-platform az elmúlt 2-3 évben. Neki nem sikerült szintet lépnie, Marcinak igen. És ezt egy Robi-típusú személyiségnek nagyon nehéz feldolgozni. Nem véletlen az sem, hogy a Partizán stábjából majdnem mindenki könyörgött már - idézőjelben - Robinak, hogy menjen el bármelyik műsorba, szívesen látják. És nem. Ő oda nem megy.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 653 — zászló zászló szív

empty taxi
Gyurma Pappa
Szar érzés lehet Puzsérnak évek óta köpönyeget forgatva, kitartóan ugatni a közéletben minden érdemi siker nélkül.

empty taxi
Gyurma Pappa
Ez is igaz, de ettől még lehet igaza. 😊
empty taxi
vicces puzsér nyekergése inkább szánalmas, az első 3 percben nem volt olyan kifogása ami kontextussal együtt megállja a helyét
Negritis, a vajda
Marci ma a legfogyaszthatóbb, leghasznosabb, legelismerésreméltóbb közéleti kontent előállítója,
Őszentsége Sobri Jóska
Így van. Ahogy Smash mondta valamelyik Friday Night Lights részben: "ne gyűlölj, érj utol"

"Robinak" is ezt kéne, aztán valahogy csak az van, hogy lassan minden hülye Zshótimetól kezdve, Lakatos Leventén át százezres - milliós - nézettségeket generál és csak ő marad helikopter egyedül. Még a csajából is előbb lett tűrhető - kettes alá - influenszer.

Ezen kéne elgondolkodni.
Amadeus
Pedig igaza van, még ha ez a beleállás tényleg nem volt szép és elegáns.
csi77
miben van igaza?
azzal a felütéssel kezd hogy marci átment dancsóba, sztem ez kurvára nem állja meg a helyét
van benne arrogancia, büszkeség,... de ezek az elejétől megvoltak
a csipája kicsit kinyílt, de ez várható tekintve hogy honnan hova jutott el
Negritis, a vajda
Dehogy van igaza. A Marci teljesen normálisan nyilatkozott a Telexnek is. Összevágta Robi úgy hogy kellemetlen legyen, és átírta a kontextust.

Nem az első eset.

több mint 3 éve

empty taxi
Gyurma Pappa
Szar érzés lehet Puzsérnak évek óta köpönyeget forgatva, kitartóan ugatni a közéletben minden érdemi siker nélkül.

empty taxi
Gyurma Pappa
empty taxi
vicces puzsér nyekergése inkább szánalmas, az első 3 percben nem volt olyan kifogása ami kontextussal együtt megállja a helyét
Negritis, a vajda
Marci ma a legfogyaszthatóbb, leghasznosabb, legelismerésreméltóbb közéleti kontent előállítója,
Őszentsége Sobri Jóska
Így van. Ahogy Smash mondta valamelyik Friday Night Lights részben: "ne gyűlölj, érj utol"

"Robinak" is ezt kéne, aztán valahogy csak az van, hogy lassan minden hülye Zshótimetól kezdve, Lakatos Leventén át százezres - milliós - nézettségeket generál és csak ő marad helikopter egyedül. Még a csajából is előbb lett tűrhető - kettes alá - influenszer.

Ezen kéne elgondolkodni.
Amadeus
csi77
miben van igaza?
azzal a felütéssel kezd hogy marci átment dancsóba, sztem ez kurvára nem állja meg a helyét
van benne arrogancia, büszkeség,... de ezek az elejétől megvoltak
a csipája kicsit kinyílt, de ez várható tekintve hogy honnan hova jutott el

több mint 3 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 282 — Bears & Illinois fan

empty taxi
Gyurma Pappa

empty taxi
Gyurma Pappa
empty taxi
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska

Ezen kéne elgondolkodni.
Amadeus

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Álláslehetőség '
 m.hvg.hu/itthon/20220914_660_ezres_fizetesert_figyeloket_toboroz_a_titkosszolgalat
zemanla
Lehet egyedül leszek vele, de szerintem ez nem egy jó fizu ezért a melóért.
Amadeus
Konkretan qrva szar.
Es meg romma is ellenoriznek hogy nem jelentesz-e kockazatot.
gabokocka
Majd a végén önhatalmúan eldöntik, hogy tetszik-e nekik az arcod vagy sem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 282 — Keep pounding
Álláslehetőség '
 m.hvg.hu/itthon/20220914_660_ezres_fizetesert_figyeloket_toboroz_a_titkosszolgalat
zemanla
Amadeus
Konkretan qrva szar.
Es meg romma is ellenoriznek hogy nem jelentesz-e kockazatot.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 409 — Do Your Job
Álláslehetőség '
zemanla
Amadeus
Alig vagy otthon, nincs fix munkaido... inkabb kamionoznak akkor, azzal meg tobbet is keresnek.
rokaur
És mi van, ha a szomszédodat kell megfigyelned?
r.baggio
Home office?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Álláslehetőség '
zemanla
Amadeus
Alig vagy otthon, nincs fix munkaido... inkabb kamionoznak akkor, azzal meg tobbet is keresnek.
rokaur
És mi van, ha a szomszédodat kell megfigyelned?

---
több mint 3 éve
rokaur 876
Álláslehetőség '
zemanla
Amadeus
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 572
Álláslehetőség '
zemanla
több mint 3 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 409 — Do Your Job
Álláslehetőség '

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 633 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha már Puzsér kapcsán emlegettem, akkor jöjjön a magyar last week tonight. Jó lett ez is.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 135 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
 m.hvg.hu/eurologus/20220913_eu_finnorszag_ukrajna Magyar kurmanyprogram: agggyapenztaggyapenztaggyapenzt.  m.youtube.com/watch?v=cCd73z9NR_0

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
 www.portfolio.hu/gazdasag/20220913/elhasalt-a-szomszedunk-az-imf-hez-fordult-szerbia-566741

A patás ördöghöz fordult a nagy haver szomszéd.
cartman023
ne lepődj meg ha mi is majd

több mint 3 éve
cartman023 Indianapolis Colts 1 003
 www.portfolio.hu/gazdasag/20220913/elhasalt-a-szomszedunk-az-imf-hez-fordult-szerbia-566741

A patás ördöghöz fordult a nagy haver szomszéd.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 509 — Így remélem megfelelek nektek.....
Puzsér az amióta èl sèrtődött, kb így született 🥴
több mint 3 éve
andree Arizona Cardinals 1 791

empty taxi
Gyurma Pappa
Sértődött. Ennek az amúgy rohadt gyenge videónak az előzménye egy a talán hárommal ezelőtti(Cser-Palkovics van a címlapon) Magyar Hangban közölt publicisztikája. Ott egy elég érdekes, amúgy teljesen vitaképes felvetéssel él, miszerint a magyar ellenzéki média olyan játékba viszi az ellenzéki politikusokat, aminek lehetetlen megfelelni(Ennek mondjuk ő kiemelkedő képviselője, de ezt hagyjuk is).

Sajnos gyorsan kiderül, hogy a cikk fő mozgatója a főpolgármester választás kampánya(illetve az azért való bosszú), ahol amúgy tényleg gusztustalanul nyomták Karácsonyt páran(Köztük Gulyás is). Érdekes, hogy ott GM csak másodszereplő és Jámbor András a főellenség, akit egészen agresszívan betámad Puzsér. Lényegében Viktor fizetési listájára rakja, de érezhető, hogy a mércés időszakából fakad az egész motivációja. Szóval nincs meglepetés, Puzsér továbbra is kizárólag önmagából tud kiindulni, és ebből néha ez jön ki.

Edit: Közben megtaláltam online is.  hang.hu/publicisztika/a-sajto-dilemmaja-145137

Szerkesztette: andree
több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 653 — zászló zászló szív
Na, kinek van igaza?

24.hu/fn/uzleti-tippek/2022/09/13/nav-atalanyado-kata-nyugdijas-200-ezer-forint-nem-jar-vissza/
peterk2005 udvari bolond
Hát az erősebbnek! 😊
Szokol
A NAVnak, ez egyértelmű. Magyarországon az számít, hogy ki a joggyakorló, kvázi precedens jog van. Kizárt, hogy valaha a Zsoltinak ítéljen a bíróság

több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
Na, kinek van igaza?

24.hu/fn/uzleti-tippek/2022/09/13/nav-atalanyado-kata-nyugdijas-200-ezer-forint-nem-jar-vissza/
peterk2005 udvari bolond
Hát az erősebbnek! 😊
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 633 — The only discipline that lasts, is self discipline
Na, kinek van igaza?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Ez Pottyondy stílusban - feltéve, hogy találó és igaz amit mond - előadva jó, Puzsér stílusban eleve gondjaim vannak vele. Humor nélkül, komolykodva ez a fajta megvágom és jó nagy feliratokat közberakva megkritizálom dolog nem ül. De a legnagyobb baja a videónak az, hogy nem is igaz. Kicsavarta GM mondatait. Láttam ezt az interjút egészben, és nyoma nem volt benne ennek a "fontos ember vagyok, nem érek rá hülyeségekre" attitűdnek. Úgyhogy szerintem ez csak simán egy rossz videó. Plusz kicsinyes (ami sajnos Puzsérnál elég gyakran előfordul).
 www.youtube.com/watch?v=GiL_l_0rITQ
empty taxi

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond