Politika
65 feliratkozó
több mint 3 éve
index.hu/gazdasag/2022/03/27/az-ukran-fuvarozok-engedely-nelkul-szallithatnak-magyarorszag-teruleten/?token=1435a235e94f4e02c3e9dc50fc12daa7

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Így van, akkor brutálisat mozgósított az MSZP, viszont a Fidesz nem annyira. Mert jött a központból, hogy nyugi van, a mérések szerint minden rendben annyi ember menjen el, amennyit neked kiadtunk.Érdekes párhuzam lenne. Akkor ugye az MSZP iszonyatos mozgósítással nyert - de ha még élnének azok az emberek, akkor ők most Fidesz szavazók lennének. Most az ellenzéknek egy fordított 2002-t kell tolni, és el kell vinni a 30 alattiakat szavazni.Szegény barátom is nézte, nézte egy ideig aztán úgy döntött, hogy ez biztos valami feszültségoldó poén úgyhogy röhögött egyet. Aztán mondták neki, hogy hàt izé, van ilyen szcenárió is.Ez jó 😂 valaki seggnyalás üzemmódba kapcsolt.
(Csak neked csak most, 2-3 napja kaptak egy elemzést, ahol 136-139 mandátumot becsültek a kutatók, ezen azért már az én jóbarátom is hangosan felröhögött a központban és senki nem baszta le érte 😀 - aki nem érti a poént, ez azt jelentené, hogy a 18as hoz képest még hoz körzeteket a Fidesz és egyet sem veszít, tehát a 106ból olyan 96-99 lenne az övé)
MC12
Gyurma Pappa
De a helyi méréseket is kukázzák a helyi kampányfőnökök. Ahogy a Tóka is mondta a HVG podkasztban, semmi értelme. Akkora előnyöket kezdtek el mérni helyben a billegő körzetekben a fideszes jelölteknek, hogy a vk-s kampányfőnökök inkább el se olvassák őket, hanem mennek terepre 0-24 és nem foglalkoznak azzal, amit kapnak. Sok vk-ból hallottam, hogy nem akarnak még egy 2002-t.
MC12
Egyébként néhány százfős mintán, én lemérek neked egy SZDSZ győzelmet is.
Gyurma Pappa
És a vidéki vk-K egy részében előjött ez az emlék, azért is mert van aki át is élte, meg azért is mert ugye tanítják már politológia szakon mint a “megnyert választás elvesztése” tanóra 😊 ezzel nem azt mondom, hogy a Fidesz központ szerint meg is van nyerve a választás sőt, inkább azt, hogy nem csak az ellenzék húzott ki a terepre hanem a Fidesz is. Valamelyik cikkben írták egy vk-nál, hogy a polgármestert nem láttak vagy két ciklus óta, de most hetek óta az utcákra rójja a helyi fideszes jelölttel. Sokaknak, sok szinten múlik a megélhetése ezen a választáson.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Meg ugye a főváros szerződésben van kutató cégekkel.Elképzelhető, hogy Orbán azért nemodabudázott 15.-én, mert ő is ilyen jelentéseket kap? Vagy neki azért megmutatják a valós felméréseket is?Én tartom, hogy az egy blöff volt, hátha elkezdi a pénzt Pesten költeni az ellenzék a kampányra. Azért az ellenzék is fizet jó kutatásokat és egy Medián vagy egy Závecz tud olyan pontos és jó lenni, mint a végtelen pénzből gazdálkodó századvég. Ez is csak egy meló, ha a jó szakembert fizeted meg, jó anyagot fogsz kapni és erre azért költött az ellenzék is.
peterk2005
Más kérdés hogy ebben a háborús helyzetben van e olyan hogy “valós felmérés” - ebben már közel sem vagyok biztos.
MC12

több mint 3 éve
Érdekes párhuzam lenne. Akkor ugye az MSZP iszonyatos mozgósítással nyert - de ha még élnének azok az emberek, akkor ők most Fidesz szavazók lennének. Most az ellenzéknek egy fordított 2002-t kell tolni, és el kell vinni a 30 alattiakat szavazni.Szegény barátom is nézte, nézte egy ideig aztán úgy döntött, hogy ez biztos valami feszültségoldó poén úgyhogy röhögött egyet. Aztán mondták neki, hogy hàt izé, van ilyen szcenárió is.Ez jó 😂 valaki seggnyalás üzemmódba kapcsolt.
(Csak neked csak most, 2-3 napja kaptak egy elemzést, ahol 136-139 mandátumot becsültek a kutatók, ezen azért már az én jóbarátom is hangosan felröhögött a központban és senki nem baszta le érte 😀 - aki nem érti a poént, ez azt jelentené, hogy a 18as hoz képest még hoz körzeteket a Fidesz és egyet sem veszít, tehát a 106ból olyan 96-99 lenne az övé)
MC12
Gyurma Pappa
De a helyi méréseket is kukázzák a helyi kampányfőnökök. Ahogy a Tóka is mondta a HVG podkasztban, semmi értelme. Akkora előnyöket kezdtek el mérni helyben a billegő körzetekben a fideszes jelölteknek, hogy a vk-s kampányfőnökök inkább el se olvassák őket, hanem mennek terepre 0-24 és nem foglalkoznak azzal, amit kapnak. Sok vk-ból hallottam, hogy nem akarnak még egy 2002-t.
MC12
Egyébként néhány százfős mintán, én lemérek neked egy SZDSZ győzelmet is.

több mint 3 éve
Elképzelhető, hogy Orbán azért nemodabudázott 15.-én, mert ő is ilyen jelentéseket kap? Vagy neki azért megmutatják a valós felméréseket is?Én tartom, hogy az egy blöff volt, hátha elkezdi a pénzt Pesten költeni az ellenzék a kampányra. Azért az ellenzék is fizet jó kutatásokat és egy Medián vagy egy Závecz tud olyan pontos és jó lenni, mint a végtelen pénzből gazdálkodó századvég. Ez is csak egy meló, ha a jó szakembert fizeted meg, jó anyagot fogsz kapni és erre azért költött az ellenzék is.
peterk2005
Más kérdés hogy ebben a háborús helyzetben van e olyan hogy “valós felmérés” - ebben már közel sem vagyok biztos.
több mint 3 éve
Szegény barátom is nézte, nézte egy ideig aztán úgy döntött, hogy ez biztos valami feszültségoldó poén úgyhogy röhögött egyet. Aztán mondták neki, hogy hàt izé, van ilyen szcenárió is.Ez jó 😂 valaki seggnyalás üzemmódba kapcsolt.
MC12
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Elképzelhető, hogy Orbán azért nemodabudázott 15.-én, mert ő is ilyen jelentéseket kap? Vagy neki azért megmutatják a valós felméréseket is?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Ez jó 😂 valaki seggnyalás üzemmódba kapcsolt.
MC12

több mint 3 éve
Deák Dani akcióban? 😀😀😀DAh értem. Nekem rendszeresen rá kell keresnem az erősítőre meg a többi ellenzéki portálra, hogy kapjam az ellenzéki tartalmat is, magától a Facebook mindig visszazár a jobbos buborékba 😊Mivel reportolom fake newsként, hónapokig védett vagyok. 😍24.hu/kulfold/2022/03/27/telepuleseket-kezdhettek-el-visszafoglalni-az-ukranok/#orban-leszineszezte-az-ukran-miniszterelnokot-aki-egyebkent-ugyanugy-jogasz-mint-oKövetkező heti? Már tegnap este tolták a megafonsok Facebookon a “Zelenszkij egy követ fúj MzP-vel” mantrát 😊 csak a te buborékodhoz lassabban ér el mint az enyémhez 😜
Ez annyira gyönyörű. Azt hiszem meg van a következő heti balos Megafon fizetett hirdetés
Gyurma Pappa
MC12
De most az erősítőre gondololtam és OV mondataira.
Egyébként ha már itt vagyunk: csak minden 5. Fidesz szavazó szerint Ukrajna a rossz a történetben, mire vélik, hogy Zelenszkijbe beleszállni náci magon túl hoz? Te hallottál valamit?
Gyurma Pappa
Zelenszkij passz, saját tippjeim vannak, de majd hétfő-kedden rákérdek, most a kampányban dolgozó barátaimat se zaklatom minden nap, így is hívogatja őket boldog, boldogtalan hogy nanannana nyerünk???
MC12
több mint 3 éve
Én még megvárnám, hogy dave mit gondol az esetről, hiszen nyíltan beleszállni az ukrán miniszterelnökbe biztosan nem elköteleződés egyik oldal irányába se, már többször elítélték legnagyobbjaink ezt a csúnya orosz háborút.Sobri meg sajnálom, hogy erre a szintre süllyedt, a totális amoralitás propagálása már trollkodásnak se jó, inkább csak ez jut róla állandóan eszembe
youtu.be/UVP2XZvy1zg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ah értem. Nekem rendszeresen rá kell keresnem az erősítőre meg a többi ellenzéki portálra, hogy kapjam az ellenzéki tartalmat is, magától a Facebook mindig visszazár a jobbos buborékba 😊Mivel reportolom fake newsként, hónapokig védett vagyok. 😍24.hu/kulfold/2022/03/27/telepuleseket-kezdhettek-el-visszafoglalni-az-ukranok/#orban-leszineszezte-az-ukran-miniszterelnokot-aki-egyebkent-ugyanugy-jogasz-mint-oKövetkező heti? Már tegnap este tolták a megafonsok Facebookon a “Zelenszkij egy követ fúj MzP-vel” mantrát 😊 csak a te buborékodhoz lassabban ér el mint az enyémhez 😜
Ez annyira gyönyörű. Azt hiszem meg van a következő heti balos Megafon fizetett hirdetés
Gyurma Pappa
MC12
Egyébként ha már itt vagyunk: csak minden 5. Fidesz szavazó szerint Ukrajna a rossz a történetben, mire vélik, hogy Zelenszkijbe beleszállni náci magon túl hoz? Te hallottál valamit?
Gyurma Pappa
Zelenszkij passz, saját tippjeim vannak, de majd hétfő-kedden rákérdek, most a kampányban dolgozó barátaimat se zaklatom minden nap, így is hívogatja őket boldog, boldogtalan hogy nanannana nyerünk???
több mint 3 éve
Mivel reportolom fake newsként, hónapokig védett vagyok. 😍24.hu/kulfold/2022/03/27/telepuleseket-kezdhettek-el-visszafoglalni-az-ukranok/#orban-leszineszezte-az-ukran-miniszterelnokot-aki-egyebkent-ugyanugy-jogasz-mint-oKövetkező heti? Már tegnap este tolták a megafonsok Facebookon a “Zelenszkij egy követ fúj MzP-vel” mantrát 😊 csak a te buborékodhoz lassabban ér el mint az enyémhez 😜
Gyurma Pappa
MC12

több mint 3 éve
Zelenszkij is jogászként végzett, semmivel nincs kevesebb tapasztalata a jogi pályán mint OrbánnakLehet, viszont Minielnökként folyamatosan a jog világában pávatáncol, ezt meg el lehet adni a népnek.büdös nagy semmit. Sosem praktizált.„Én azzal a tudással élek, amit a jog világában gyűjtöttem össze, aki színész, az meg azzal a tudással él és azzal dolgozik, amit színészként gyűjtött össze, ebben sem látok semmi rendkívülit”Mit csinált ő a jog világában? 😀
A kollegialitás jegyében is a kurva anyádat Viktor.
Amadeus
peterk2005
Amadeus
Amúgy is mindenki ezzel jön, hogy Zelenszkij színész...egy színész meg nem ért az ország vezetéséhez...ööö, mert miért is?
Orbán akkor micsoda? Mert az egyetem után talán dolgozott fél évet, aztán már ment is politikusnak...kurva nagy munkatapasztalat...
Olyan szinten fogalmatlanok az emberek, hogy ihaj...mondjuk szerintem azt se tudják, hogy Reagan is volt színész... vagy ott van Schwarzi is, aki meg Kalifornia kormányzója volt és ugye egy időben nagyot ment, hogy akár elnök is lehetne, ha szabályt módosítanának...
Mondjuk OV csak kihasználja ezt, mert erre épít, ebben ügyes, de ezt a témát meg hanyagoljuk, mert ki lett vesézve.
Solymi
built for this shit
több mint 3 éve
Ez egy nehéz kérdés. Miért csak a ner esetében? Miért csak lölő? A Csányi vagyon miért nem? Vagy bármelyik amelyik 89-2000 között lopta szét az állami vagyont. Ezek a szereplők bőven élnek mèg, hát még a leszármazottaik. Vagy a szoci 8 év alatt milliárdossá lett kormány közeli körök. Hol a határ?Igen, ez tény, senki se nézi, hogy honnan jött a vagyon vagy max. később nyilatkozik, hogy nem értek egyet apucival, anyucival, szánom-bánom bűneit, de a pénzt azt nem adom vissza, köfi.Háàt ránézve a Matolcsy gyerekre, vagy Ráhelre én nem pont így látom. Meg ismerve néhány ner-közeli üzletember gyerekeit, én nem látom, hogy borzasztóan depressziósak lennének mert apa lenyúlt egy iparágat vagy állami tendereken kaszál milliárdokat. Ahol ezek a gyerekek élnek - London, los angeles, Párizs stb. - onnan ők pont leszarjàk ezeket a morális aggályokat. Persze, lehet hogy majd 10 év múlva máshogy gondolják, de inkább wishful thinking ez mint realitás.Persze, és egy film, műalkotás, filozófia, vagy emberi kapcsolatok, barátságok, család, stb., kapcsán relevánsnak is tartom, de ez a POLITIKA topic, és a POLITIKÁBAN nem tartom annak. Ezt azért fel tudod fogni, hogy a POLITIKA és az erkölcs két teljesen más koordinátarendszer?Sobri JóskaMiért is? Mert te és Orbán azt mondjátok?
Nagy Imre, Zselenszkij, Gandhi, stb. meg mást mondanak.
Egyébként szerintem ma szarabb érzés lehet Orbán gyerekeként élni, mint mondjuk a lúzer Hadházy gyerekeként. Egy évtized múlva meg pláne. Szóval de. Nem árt, ha van némi erkölcs a politikusnál is, mert az élet nem csak ház, kocsi és bankszámla. Az embernek magának sem, a gyereknek meg főleg nem csak ennyit kell tudni adni.
peterk2005
MC12
Ez itt a legnagyobb probléma, ilyenkor amúgy simán benyújtanám a családnak a számlát, aztán mondanám, hogy akkor állambácsi viszi a kocsit, házat, vagyont, amit apuka, anyuka lenyúlt.
De legalábbis akkor részt amennyi bizonyítható...
Pl. Lölő és családja vagyonának visszavétele...
Solymi
És ha bizonyíthatóság, akkor ha 100 milliárdot tudsz lölőnél bizonyítani, de 200at meg nem, akkor azt megtarthatja? Nem látom, hogy ez olyan nagyon igazságos lenne.
több mint 3 éve
grúzok is bevonulhatnak akkor Abháziába vagy Dél-Osszétiába.24.hu/kulfold/2022/03/27/telepuleseket-kezdhettek-el-visszafoglalni-az-ukranok/#orban-leszineszezte-az-ukran-miniszterelnokot-aki-egyebkent-ugyanugy-jogasz-mint-oAz még keményebb, hogy - olvasom a linken - az ukrán háború miatt Karabahból kivonták az orosz békefenntartókat, az azeriek meg elkezdtek benyomulni. Nagyon szép lesz, mikor az orosz hátországban elkezd feltörni a szar az ukrán balhé árnyékában.
Gyurma Pappa
Felkészül Csecsenföld és Dagesztán.
Amadeus
built for this shit
több mint 3 éve
Igen, ez tény, senki se nézi, hogy honnan jött a vagyon vagy max. később nyilatkozik, hogy nem értek egyet apucival, anyucival, szánom-bánom bűneit, de a pénzt azt nem adom vissza, köfi.Háàt ránézve a Matolcsy gyerekre, vagy Ráhelre én nem pont így látom. Meg ismerve néhány ner-közeli üzletember gyerekeit, én nem látom, hogy borzasztóan depressziósak lennének mert apa lenyúlt egy iparágat vagy állami tendereken kaszál milliárdokat. Ahol ezek a gyerekek élnek - London, los angeles, Párizs stb. - onnan ők pont leszarjàk ezeket a morális aggályokat. Persze, lehet hogy majd 10 év múlva máshogy gondolják, de inkább wishful thinking ez mint realitás.Persze, és egy film, műalkotás, filozófia, vagy emberi kapcsolatok, barátságok, család, stb., kapcsán relevánsnak is tartom, de ez a POLITIKA topic, és a POLITIKÁBAN nem tartom annak. Ezt azért fel tudod fogni, hogy a POLITIKA és az erkölcs két teljesen más koordinátarendszer?Sobri JóskaMiért is? Mert te és Orbán azt mondjátok?
Egyébként szerintem ma szarabb érzés lehet Orbán gyerekeként élni, mint mondjuk a lúzer Hadházy gyerekeként. Egy évtized múlva meg pláne. Szóval de. Nem árt, ha van némi erkölcs a politikusnál is, mert az élet nem csak ház, kocsi és bankszámla. Az embernek magának sem, a gyereknek meg főleg nem csak ennyit kell tudni adni.
peterk2005
MC12
Ez itt a legnagyobb probléma, ilyenkor amúgy simán benyújtanám a családnak a számlát, aztán mondanám, hogy akkor állambácsi viszi a kocsit, házat, vagyont, amit apuka, anyuka lenyúlt.
De legalábbis akkor részt amennyi bizonyítható...
Pl. Lölő és családja vagyonának visszavétele...
több mint 3 éve
Én azt is simán el tudom képzelni, hogy boldogan leélik az életüket, egy másodpercig nem lesz soha semmi gondjuk a sztorival. Csak akkor az van, hogy nem CSAK a politika olyan számukra, hogy nem számít morál, kapcsolatok és egyebek, hanem az egész élet. És vannak a Pokorni félék, akiknek meg igen, és bár őt sem hiszem, hogy a szégyenérzet vinné a sírba, de valószínűleg több problémát okoztak neki a felmenői, mint örömöt...Háàt ránézve a Matolcsy gyerekre, vagy Ráhelre én nem pont így látom. Meg ismerve néhány ner-közeli üzletember gyerekeit, én nem látom, hogy borzasztóan depressziósak lennének mert apa lenyúlt egy iparágat vagy állami tendereken kaszál milliárdokat. Ahol ezek a gyerekek élnek - London, los angeles, Párizs stb. - onnan ők pont leszarjàk ezeket a morális aggályokat. Persze, lehet hogy majd 10 év múlva máshogy gondolják, de inkább wishful thinking ez mint realitás.Persze, és egy film, műalkotás, filozófia, vagy emberi kapcsolatok, barátságok, család, stb., kapcsán relevánsnak is tartom, de ez a POLITIKA topic, és a POLITIKÁBAN nem tartom annak. Ezt azért fel tudod fogni, hogy a POLITIKA és az erkölcs két teljesen más koordinátarendszer?Sobri JóskaMiért is? Mert te és Orbán azt mondjátok?
peterk2005
MC12
Mindemellett én Orbán gyerekeiről beszéltem - mert személyesen róla volt szó -, nem egy nevesincs, jól meggazdagodott NER gyerekről. Szerintem Gyurcsány gyerekként se öröm az élet, ahogy pl. Horthy gyerekként sem az. Lehet, hogy jó módban, békében élnek - akár itthon, akár nyugaton valahol -, de biztos vagyok benne, hogy jobban örülnének valami más vezetéknévnek. Nem véletlen az, hogy Orbán gyerekei is húznak el az országból. Nem csak azért, mert a Riviérán szebben süt a nap.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Egyébként a rendőrség (jól írtam) késik egy teljesített munka kifizetésével. Rákérdeztem a héten, azt mondják türelmet kérnek, mert likviditási probléma merült fel. WTF? Mijaz, hogy likviditási probléma egy állami szervnél? Ők az új kórházak, vagy mi?

több mint 3 éve
Háàt ránézve a Matolcsy gyerekre, vagy Ráhelre én nem pont így látom. Meg ismerve néhány ner-közeli üzletember gyerekeit, én nem látom, hogy borzasztóan depressziósak lennének mert apa lenyúlt egy iparágat vagy állami tendereken kaszál milliárdokat. Ahol ezek a gyerekek élnek - London, los angeles, Párizs stb. - onnan ők pont leszarjàk ezeket a morális aggályokat. Persze, lehet hogy majd 10 év múlva máshogy gondolják, de inkább wishful thinking ez mint realitás.Persze, és egy film, műalkotás, filozófia, vagy emberi kapcsolatok, barátságok, család, stb., kapcsán relevánsnak is tartom, de ez a POLITIKA topic, és a POLITIKÁBAN nem tartom annak. Ezt azért fel tudod fogni, hogy a POLITIKA és az erkölcs két teljesen más koordinátarendszer?Sobri JóskaMiért is? Mert te és Orbán azt mondjátok?
peterk2005
több mint 3 éve
Persze, és egy film, műalkotás, filozófia, vagy emberi kapcsolatok, barátságok, család, stb., kapcsán relevánsnak is tartom, de ez a POLITIKA topic, és a POLITIKÁBAN nem tartom annak. Ezt azért fel tudod fogni, hogy a POLITIKA és az erkölcs két teljesen más koordinátarendszer?Sobri JóskaMiért is? Mert te és Orbán azt mondjátok?

több mint 3 éve
tényleg azt hiszed, hogy szórakoztató?Hgy mindeközben ő Magyarország miniszterelnöke 4+12 éve, tehát ezeket mint POLITIKUS vitte véghez.áruld már el ezek közül mi egy POLITIKUSnak nem pedig egy maffiózó/szektavezérnek nagy teljesítmény?egyébként várnám azokat a dolgokat amikben ez a disney putyin olyan kurva nagy eredményeket ért el az elmúlt 12 évben, mert nekem nem ugrik be semmi zseniálisNem zseniális, ügyes.
Cuchulain82
És akkor néhány dolog, amiben kurva nagy eredményeket ért el :
- Magyarország leggazdagabb embere,
- gondoskodott a családjáról, barátairól, lekötelezettjeiről évtizedekre,
- megfordította az "elit és a gazdaság diktál a politikának" alapvetést itthon,
- meghackelte a demokráciát, rávilagított a gyenge és támadható pontjaira,
- politikai kommunikációra redukálta a politikai cselekvést,
- bukott vezetőként összerakott a szarból egy politikai szektát, amivel bebetonozta a hatalmát,
- felismerte, megismerte a posztmodernt és a javára fordította, az erkölcsöt, etikát kiiktatta a haszonelvű cselekvésekből,
- maffiaként képes irányítani egy tízmilliós országot teljesen vértelenül,
- lecsihaszt sokmillió agyhalottat, az ostoba energiáikat nemlétező ellenfelek elleni harcokba csatornázza, a sok birkát egyszerű szavazatokká degradálja, lényegében nincs valós szélsőségveszély évek óta az országban.
Ha meg még több is érdekel, akkor érdemes elolvasni Kósa András (Népszava, hvg.hu, és hasonló nem Orbán-barát médiumok) Orbán könyvét.
Mélyedj magadba, és ha a fentieket nem Orbán tette volna, akkor respektálnád és elismernéd azt, aki mindezt kisebbségiként megcsinálta egy szutyok kis Fejér megyei putriból indulva.
Sobri Jóska
Cuchulain82
attól hogy szerinted ez a lopás-hazudozás-feszültségkeltés-uszítás kurva nagy teljesítmény, nekem még nem kell értékelnem, és ha nem ovi csinálta volna hanem valami más hozzám inkább közel álló értékek mentén politizáló faszkalap akkor sem értékelnémNem kell értékelned, ahogy Pats drukkerként mondjuk a Giants 2 SB győzelmét, Tyree elkapását vagy a Philly Specialt se kell, de attól még megtörténtek, és önmagukban is értékesek.
Cuchulain82
értem hogy te teljesen leszarod az erkölcsöt meg minden hasonlót /kurva jó dolog lehet a barátodnak/rokonodnak lenni/, de azt azért fel tudod fogni hogy esetleg a világon vannak más emberek akiknek ez még jelent valamit?Persze, és egy film, műalkotás, filozófia, vagy emberi kapcsolatok, barátságok, család, stb., kapcsán relevánsnak is tartom, de ez a POLITIKA topic, és a POLITIKÁBAN nem tartom annak. Ezt azért fel tudod fogni, hogy a POLITIKA és az erkölcs két teljesen más koordinátarendszer?
Cuchulain82
a szélsőségesekről meg csak annyit hogy vitya százszor többet tett a magyarországi megerősödésükért mint a miép/jobbik/mi hazánk és hasonló marhák valaha is tudott volna, te komolyan azt gondolod hogy a melegellenesség, az idegenellenesség, stb nem ivódott bele mélyen a fityisz szavazótáborának nagy részébe? hülyébb vagy mint amennyire látszik és képzeltemÉn azt gondolom, hogy a minden emberben meglévő xenofóbia lett becsatornázva egy sima "szavazz rám!"-ba, így valódi szélsőségek nem igazán kapnak teret jóideje.
Cuchulain82
Az utolsó mondatodért kár, mert anélkül akár egyenrangúan, szórakoztatóan el is vitázgathatnánk, de most gondolom az oldal moderálási elveivel összhangban egy hétig erre nem lesz lehetőség, ahogy davemayerrel is történt, amikor szükségtelenül és indokolatlanul átlépte a személyeskedés határát.
Már most írom az adminoknak, hogy személy szerint engem nem zavar, ha valaki az érvek és értelem nélküli mondanivalóját eképp keretezi, vagy csak simán a gyengécske kommunikációs skilljei miatt érzett frusztrációját így jeleníti meg, ha érintettként van beleszólásom, akkor Cuchulain82 ne legyen egy hétre kitiltva. Köszi.
Sobri Jóska
maximum neked,
el vonszoltad magad a vallás legalacsonyabb szintjéig, csak kirakod a kis imazászlóid és tekered az imamalmot, nem zökkent kis semmi ebből a fantasztikus monotóniából
delegalább néhány topik fulladjon meg
tudod mikor eccer nagyon kihúztad a gyufit, hogy eltiltanak, Ulpi be vót rágva, tudod peterk meg tomitomi megén küzdtünk, hogy.. érted, éretted
most meg a legbugyutább, imamalmos hajtogatásba szövögeted a semmimondandódat
kezdem megbánni

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
24.hu/kulfold/2022/03/27/telepuleseket-kezdhettek-el-visszafoglalni-az-ukranok/#orban-leszineszezte-az-ukran-miniszterelnokot-aki-egyebkent-ugyanugy-jogasz-mint-oValljuk be, egy ösztönös zsenire vall beleszállni az ukrán elnökbe, aki ma kb a legnépszerűbb politikus Európában.
Gyurma Pappa
Zelenszkijből államférfi lett. Bonsaiducéből egyelőre közröhej tárgya.
Idióta fasz.
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
nyugi, ha a folyamatos agyhalottozásaid beleférnek, szerintem ez is bőven.😊Hgy mindeközben ő Magyarország miniszterelnöke 4+12 éve, tehát ezeket mint POLITIKUS vitte véghez.áruld már el ezek közül mi egy POLITIKUSnak nem pedig egy maffiózó/szektavezérnek nagy teljesítmény?egyébként várnám azokat a dolgokat amikben ez a disney putyin olyan kurva nagy eredményeket ért el az elmúlt 12 évben, mert nekem nem ugrik be semmi zseniálisNem zseniális, ügyes.
Cuchulain82
És akkor néhány dolog, amiben kurva nagy eredményeket ért el :
- Magyarország leggazdagabb embere,
- gondoskodott a családjáról, barátairól, lekötelezettjeiről évtizedekre,
- megfordította az "elit és a gazdaság diktál a politikának" alapvetést itthon,
- meghackelte a demokráciát, rávilagított a gyenge és támadható pontjaira,
- politikai kommunikációra redukálta a politikai cselekvést,
- bukott vezetőként összerakott a szarból egy politikai szektát, amivel bebetonozta a hatalmát,
- felismerte, megismerte a posztmodernt és a javára fordította, az erkölcsöt, etikát kiiktatta a haszonelvű cselekvésekből,
- maffiaként képes irányítani egy tízmilliós országot teljesen vértelenül,
- lecsihaszt sokmillió agyhalottat, az ostoba energiáikat nemlétező ellenfelek elleni harcokba csatornázza, a sok birkát egyszerű szavazatokká degradálja, lényegében nincs valós szélsőségveszély évek óta az országban.
Ha meg még több is érdekel, akkor érdemes elolvasni Kósa András (Népszava, hvg.hu, és hasonló nem Orbán-barát médiumok) Orbán könyvét.
Mélyedj magadba, és ha a fentieket nem Orbán tette volna, akkor respektálnád és elismernéd azt, aki mindezt kisebbségiként megcsinálta egy szutyok kis Fejér megyei putriból indulva.
Sobri Jóska
Cuchulain82
attól hogy szerinted ez a lopás-hazudozás-feszültségkeltés-uszítás kurva nagy teljesítmény, nekem még nem kell értékelnem, és ha nem ovi csinálta volna hanem valami más hozzám inkább közel álló értékek mentén politizáló faszkalap akkor sem értékelnémNem kell értékelned, ahogy Pats drukkerként mondjuk a Giants 2 SB győzelmét, Tyree elkapását vagy a Philly Specialt se kell, de attól még megtörténtek, és önmagukban is értékesek.
Cuchulain82
értem hogy te teljesen leszarod az erkölcsöt meg minden hasonlót /kurva jó dolog lehet a barátodnak/rokonodnak lenni/, de azt azért fel tudod fogni hogy esetleg a világon vannak más emberek akiknek ez még jelent valamit?Persze, és egy film, műalkotás, filozófia, vagy emberi kapcsolatok, barátságok, család, stb., kapcsán relevánsnak is tartom, de ez a POLITIKA topic, és a POLITIKÁBAN nem tartom annak. Ezt azért fel tudod fogni, hogy a POLITIKA és az erkölcs két teljesen más koordinátarendszer?
Cuchulain82
a szélsőségesekről meg csak annyit hogy vitya százszor többet tett a magyarországi megerősödésükért mint a miép/jobbik/mi hazánk és hasonló marhák valaha is tudott volna, te komolyan azt gondolod hogy a melegellenesség, az idegenellenesség, stb nem ivódott bele mélyen a fityisz szavazótáborának nagy részébe? hülyébb vagy mint amennyire látszik és képzeltemÉn azt gondolom, hogy a minden emberben meglévő xenofóbia lett becsatornázva egy sima "szavazz rám!"-ba, így valódi szélsőségek nem igazán kapnak teret jóideje.
Cuchulain82
Az utolsó mondatodért kár, mert anélkül akár egyenrangúan, szórakoztatóan el is vitázgathatnánk, de most gondolom az oldal moderálási elveivel összhangban egy hétig erre nem lesz lehetőség, ahogy davemayerrel is történt, amikor szükségtelenül és indokolatlanul átlépte a személyeskedés határát.
Már most írom az adminoknak, hogy személy szerint engem nem zavar, ha valaki az érvek és értelem nélküli mondanivalóját eképp keretezi, vagy csak simán a gyengécske kommunikációs skilljei miatt érzett frusztrációját így jeleníti meg, ha érintettként van beleszólásom, akkor Cuchulain82 ne legyen egy hétre kitiltva. Köszi.
Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Lehet, viszont Minielnökként folyamatosan a jog világában pávatáncol, ezt meg el lehet adni a népnek.büdös nagy semmit. Sosem praktizált.„Én azzal a tudással élek, amit a jog világában gyűjtöttem össze, aki színész, az meg azzal a tudással él és azzal dolgozik, amit színészként gyűjtött össze, ebben sem látok semmi rendkívülit”Mit csinált ő a jog világában? 😀
Amadeus
peterk2005
Amadeus
Amúgy is mindenki ezzel jön, hogy Zelenszkij színész...egy színész meg nem ért az ország vezetéséhez...ööö, mert miért is?
Orbán akkor micsoda? Mert az egyetem után talán dolgozott fél évet, aztán már ment is politikusnak...kurva nagy munkatapasztalat...
Olyan szinten fogalmatlanok az emberek, hogy ihaj...mondjuk szerintem azt se tudják, hogy Reagan is volt színész... vagy ott van Schwarzi is, aki meg Kalifornia kormányzója volt és ugye egy időben nagyot ment, hogy akár elnök is lehetne, ha szabályt módosítanának...
Mondjuk OV csak kihasználja ezt, mert erre épít, ebben ügyes, de ezt a témát meg hanyagoljuk, mert ki lett vesézve.
több mint 3 éve
"Gyorsan kellett csinálni, így sikerült." - ?Vannak kodifikációs területen dolgozó haver, mesélt cifra sztorikat, amikor Doktor Miniszterelnök Úr játszotta a jogászt. Lásd első COVID alatti rendeletekbüdös nagy semmit. Sosem praktizált.„Én azzal a tudással élek, amit a jog világában gyűjtöttem össze, aki színész, az meg azzal a tudással él és azzal dolgozik, amit színészként gyűjtött össze, ebben sem látok semmi rendkívülit”Mit csinált ő a jog világában? 😀
Amadeus
peterk2005
Amadeus
Gyurma Pappa
Mert akkor ismerem a sztorit.
Szerkesztette: resistance is futile