Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
Igen, ez tényleg ugyanaz...Számomra elég érdekes hogy ennyivel elintézitek azt amit mondott. Hanyadik ilyen "elszólása" volt ez már?Tetszik, vagy nem. A "kihívó", úgynevezett baloldaról volt kénytelen importálni egy jobbolali miniszterelnökjelöltet, s kitenni az ablakba. :- ) Pikáns.FungusEz nem pikáns, hanem praktikus. Rájöttek, hogy egy balos populista ellen csak jobbos jelölttel van esély nyerni.
A fasisztázás meg olyan, mint amikor a komcsi elkezd piacgazdaságról beszélni. Baleset, a hülye is látja, hogy köze nincs hozzá, fogalma nincs róla.
| sarkasm off |
peterk2005
Klaci te meg teljesen megbízol benne mert tudod hogy hülyeséget mondott. Tehát ha bevall egy ilyet te akkor is inkább annak hiszel amit te gondolsz, mert a felsorolt egyének (khm Jakabbal pl) nem engednének úgysem olyat 🤣 pont arról beszélt, azzal érvelt (!!!) a fidesz ellen hogy amíg a fidesz egybeolvasztotta (szerinte) a jobboldalon levő komcsikat meg nácikat addig mennyivel jobb a helyzet a baloldalon mert ott ugyanezek (!!!) pártokra vannak bontva...
Ez nem egy egyszerű elszólás, az az útelá....gazódás volt, ez egy felépített, több összetett mondatból álló gondolat volt, ezáltal a hitelessége erősen nem megkérdőjelezhető (több mondaton átivelő gondolatmenet nem születik egy kis agyi kihagyásból).
Persze ettől még szavazz rá bátran ha az neked jó de kicsit elgondolhatnál/tok hogy kit szektáztok meg buborékoztok meg vallási áhítatról beszéltek...
davemayer
Nomac
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Számomra elég érdekes hogy ennyivel elintézitek azt amit mondott. Hanyadik ilyen "elszólása" volt ez már?Tetszik, vagy nem. A "kihívó", úgynevezett baloldaról volt kénytelen importálni egy jobbolali miniszterelnökjelöltet, s kitenni az ablakba. :- ) Pikáns.FungusEz nem pikáns, hanem praktikus. Rájöttek, hogy egy balos populista ellen csak jobbos jelölttel van esély nyerni.
A fasisztázás meg olyan, mint amikor a komcsi elkezd piacgazdaságról beszélni. Baleset, a hülye is látja, hogy köze nincs hozzá, fogalma nincs róla.
| sarkasm off |
peterk2005
Klaci te meg teljesen megbízol benne mert tudod hogy hülyeséget mondott. Tehát ha bevall egy ilyet te akkor is inkább annak hiszel amit te gondolsz, mert a felsorolt egyének (khm Jakabbal pl) nem engednének úgysem olyat 🤣 pont arról beszélt, azzal érvelt (!!!) a fidesz ellen hogy amíg a fidesz egybeolvasztotta (szerinte) a jobboldalon levő komcsikat meg nácikat addig mennyivel jobb a helyzet a baloldalon mert ott ugyanezek (!!!) pártokra vannak bontva...
Ez nem egy egyszerű elszólás, az az útelá....gazódás volt, ez egy felépített, több összetett mondatból álló gondolat volt, ezáltal a hitelessége erősen nem megkérdőjelezhető (több mondaton átivelő gondolatmenet nem születik egy kis agyi kihagyásból).
Persze ettől még szavazz rá bátran ha az neked jó de kicsit elgondolhatnál/tok hogy kit szektáztok meg buborékoztok meg vallási áhítatról beszéltek...
davemayer
több mint 4 éve
Értem, Orbàn indiàn viccei (?) ugyanaz a kategória mint ami ez volt (meg a többi az elmúlt 2 hónapban), azért ehhez kell gondolkodásmód. Na mind1.Mert mit kéne csinálni? Hisztizzünk, mint ahogy a baloldal tette Kövér köteles beszéde, vagy Orbán indián viccei miatt? Az lenne a helyes reakció szerinted?Számomra elég érdekes hogy ennyivel elintézitek azt amit mondott. Hanyadik ilyen "elszólása" volt ez már?Tetszik, vagy nem. A "kihívó", úgynevezett baloldaról volt kénytelen importálni egy jobbolali miniszterelnökjelöltet, s kitenni az ablakba. :- ) Pikáns.FungusEz nem pikáns, hanem praktikus. Rájöttek, hogy egy balos populista ellen csak jobbos jelölttel van esély nyerni.
| sarkasm off |
peterk2005
davemayer
Amíg elszólás - azaz a hallgatóság nem gondolja azt, hogy az illető komolyan is gondolja amit mond - addig nem érdekel. Ha olyan, akkor mulatok rajta, ha meg olyan, akkor kap esetleg egy facepalmot és ennyi. MZP elszólásai ilyenek. Egészen hülyének / rossz emberismerőnek kell lenni ahhoz, hogy valaki azt higyje, hogy ezeket komolyan gondolja. Ez a fasisztás elszólása már röhejes inkább. Ritkaság, hogy ennyire művészien balfasz módon hozza valaki önmagát kényelmetlen helyzetbe.
Nagyjából ott kezdődik az amit komolyan veszek, mint például - hirtelen ez jut eszembe - Orbánnak az a mondata, hogy nőügyekkel nem foglalkozik. Azért, mert emögött már szerintem ott van az ember is, nem csak elszólás. De ezt se pörgöm túl, mert szexista f*szkalapokkal tele van a világ. Van belőlük az ellenzékben is, legfeljebb nem mutogatják ezt az oldalukat olyan büszkén mint a Fideszesek, de van.
peterk2005
A köteles beszédet én sem venném komolyan, mint ahogy a másik oldalról az ifa-platózást vagy Gyurcsány "földönfutóvá teszlek"-ét sem, csakhogy ez nem ezekhez tartozik. Itt a saját belső szerkezetük alapján tesz állítást a másikra, ezzel kvázi elismerve hogy náluk ez így van.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Mert mit kéne csinálni? Hisztizzünk, mint ahogy a baloldal tette Kövér köteles beszéde, vagy Orbán indián viccei miatt? Az lenne a helyes reakció szerinted?Számomra elég érdekes hogy ennyivel elintézitek azt amit mondott. Hanyadik ilyen "elszólása" volt ez már?Tetszik, vagy nem. A "kihívó", úgynevezett baloldaról volt kénytelen importálni egy jobbolali miniszterelnökjelöltet, s kitenni az ablakba. :- ) Pikáns.FungusEz nem pikáns, hanem praktikus. Rájöttek, hogy egy balos populista ellen csak jobbos jelölttel van esély nyerni.
| sarkasm off |
peterk2005
davemayer
Amíg elszólás - azaz a hallgatóság nem gondolja azt, hogy az illető komolyan is gondolja amit mond - addig nem érdekel. Ha olyan, akkor mulatok rajta, ha meg olyan, akkor kap esetleg egy facepalmot és ennyi. MZP elszólásai ilyenek. Egészen hülyének / rossz emberismerőnek kell lenni ahhoz, hogy valaki azt higyje, hogy ezeket komolyan gondolja. Ez a fasisztás elszólása már röhejes inkább. Ritkaság, hogy ennyire művészien balfasz módon hozza valaki önmagát kényelmetlen helyzetbe.
Nagyjából ott kezdődik az amit komolyan veszek, mint például - hirtelen ez jut eszembe - Orbánnak az a mondata, hogy nőügyekkel nem foglalkozik. Azért, mert emögött már szerintem ott van az ember is, nem csak elszólás. De ezt se pörgöm túl, mert szexista f*szkalapokkal tele van a világ. Van belőlük az ellenzékben is, legfeljebb nem mutogatják ezt az oldalukat olyan büszkén mint a Fideszesek, de van.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Sokkoló, ezt sosem gondoltam volnaJelen 😃Ez itt off de van olyan hetero férfi aki nem kapná el őt?Most nem értem, mire akarsz kilyukadni, de a Palvin Barbi nem is az eseted.Én egy megvalósítható európai társadalomról beszéltem, nem arról,hogy meg fog-e valósulni.Ja, értem...
Gyurma Pappa
Akkor beszéljünk arról, hogy megvalósítható e, hogy megdugjam Palvin Barbit, elvégre mindketten heterók vagyunk, a Földön élünk, vannak ivarszerveink, működnek, stb., ne arról, hogy meg fog e valósulni?
Sok értelme nem lenne, az azért könnyen belátható, de elméleti síkon végülis érdekes felvetés.
Sobri Jóska
Gyurma Pappa
davemayer
#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Számomra elég érdekes hogy ennyivel elintézitek azt amit mondott. Hanyadik ilyen "elszólása" volt ez már?Tetszik, vagy nem. A "kihívó", úgynevezett baloldaról volt kénytelen importálni egy jobbolali miniszterelnökjelöltet, s kitenni az ablakba. :- ) Pikáns.FungusEz nem pikáns, hanem praktikus. Rájöttek, hogy egy balos populista ellen csak jobbos jelölttel van esély nyerni.
| sarkasm off |
peterk2005
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Jelen 😃Ez itt off de van olyan hetero férfi aki nem kapná el őt?Most nem értem, mire akarsz kilyukadni, de a Palvin Barbi nem is az eseted.Én egy megvalósítható európai társadalomról beszéltem, nem arról,hogy meg fog-e valósulni.Ja, értem...
Gyurma Pappa
Akkor beszéljünk arról, hogy megvalósítható e, hogy megdugjam Palvin Barbit, elvégre mindketten heterók vagyunk, a Földön élünk, vannak ivarszerveink, működnek, stb., ne arról, hogy meg fog e valósulni?
Sok értelme nem lenne, az azért könnyen belátható, de elméleti síkon végülis érdekes felvetés.
Sobri Jóska
Gyurma Pappa
davemayer
több mint 4 éve
Ez itt off de van olyan hetero férfi aki nem kapná el őt?Most nem értem, mire akarsz kilyukadni, de a Palvin Barbi nem is az eseted.Én egy megvalósítható európai társadalomról beszéltem, nem arról,hogy meg fog-e valósulni.Ja, értem...
Gyurma Pappa
Sobri Jóska
Gyurma Pappa
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
A világon mindenhol erre vannak a migráncsok, akik lapátolják a szart is ha kell.A társadalmi különbségek csökkentésének egyetlen igazoltan működő módja az oktatás fejlesztése.Csak két kérdés.
Gyurma Pappa
1. Ha mindenki szépen edukálódik, érettségizik, egyetemet, főiskolát végezhet, akkor ki fogja kihozni a kaját, ki fogja megfőzni, ki takarítja be a terményt, ki dolgozza fel, ki tisztítja ki a csatornát, ki viszi el a szemetet?
(Azért nem lehet mindenki ügyvéd, orvos, mérnök vagy kutató. Van, akinek a szart is lapátolnia kell, különben elborít. Márpedig nem azért akar valaki mondjuk diplomás, edukált történész, informatikus vagy médiaszakember lenni, hogy segédmunkát végezzen. Ahhoz nem kell diploma.
2. Ezek figyelembevételével mégis, miért lenne jó, ha csökkennének a társadalmi különbségek?
Sobri Jóska
Nem újdonság, régóta műkszik 😉
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Tetszik, vagy nem. A "kihívó", úgynevezett baloldaról volt kénytelen importálni egy jobbolali miniszterelnökjelöltet, s kitenni az ablakba. :- ) Pikáns.FungusEz nem pikáns, hanem praktikus. Rájöttek, hogy egy balos populista ellen csak jobbos jelölttel van esély nyerni.
| sarkasm off |

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Igen, mert tudom pontosan, hogy hülyeséget beszélt. Épp eléggé ismerem Gyurcsányt, KG-t, Jakabot, hogy fel se kerüljön bennem, hogy bárki fasiszta lenne az ellenzékben. A fasisztákat viszont látom a kormány körül, az oktatásban persze. De megértem, hogy a szavakon próbálnak lovagolni a fideszesek, elég baj, hogy nincs elég jól képzett szónok az ellenzéknél. Ennek ellenére is tudom, hogy fel sem merülnek az ellenzékben Horthymosdatások, meg gyűlöletkeltés a zsidók, cigányok, vagy éppen bevándorlók ellen. Ok, a zsidók most éppen más kategória, mert Orbánnak szüksége van az izraeli jobboldal támogatására, hogy legyen pegazus, de jól látszik milyen emberek vannak a holdudvarban, akik nem félnek egy kis zsidózásért a szomszédba menni.Te egy nyíltan fasisztázóban megbízol?Én spec nem érzem frusztráltnak magam 😀 Mondjak valami frusztrálót? 😀 OV-ban megbízom. X diplomával, Y nyelvismerettel, s nagyjából harmincévnyi politikai ismerettel. De szimpla xy-ként..Tetszik, vagy nem. A "kihívó", úgynevezett baloldaról volt kénytelen importálni egy jobbolali miniszterelnökjelöltet kitenni az ablakba. :- ) Pikáns. A "Miniszterelnökjelölt" fasiszta és kommunista pártok képviselőinek tartja magát. Én még ilyet nem hallottam.Nagyon szar lehet, hogy 3 2/3, 12 év kormányzás után még mindig csak ennyit tudsz mondani: mert az ellenzék milyen szar és nincs egy jó jelölt Orbánnal szemben. Megértem a frusztráltságodat...
Fungus
Klaci79
Fungus
Fungus
Kósa: „zsidók kénytelenek voltak – vagy lehet, hogy jól is esett nekik – a nyilast megszavazni a Hajdú-Bihar megyei közgyűlésben”
H. Ferenc fideszes p.mester: a zsidók tartják kézben az országot, de a cigány gyerekeknek is kijár a pofon,
Vagy éppen ezt sem MZP-ről, hanem B. Zsoltról írták:
„Nehezen tudom értelmezni, hogy aki hétről hétre a gyűlölködéssel hívja fel magára a figyelmet miért és milyen teljesítményre érdemel állami kitüntetést. A zsidó közösség számára kifejezetten bántó, hogy Bayer, aki nem egyszer antiszemitának is minősíthető szöveget írt, bármilyen állami elismerésben részesül” – közölte Köves Slomó, aki hozzátette: „Az állami kitüntetéseket az egész nemzet, tehát a zsidó közösség nevében is adja a kormány. Mi is büszkék vagyunk azokra a díjazottakra, akik valóban kétségbevonhatatlan teljesítménnyel mutatnak példát. Ezért vagyunk kénytelenek megszólalni akkor, ha olyasvalakit tüntetnek ki, aki tevékenységével éppen a nemzeti közösség egyes csoportjai ellen szít gyűlöletet.”
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Na akkor tegyünk helyükre dolgokat: én elhiszem, hogy kurvára örülnének itt egyesek. HA KUSSOLNÉK. De ha megszóllíttat az ember, ne engedtessék meg a reagálás? Ha meg reagálás van. Talán ezt már már csak szabad? Nemde?Ne ígérj olyat, amit úgyse tartasz be. Nem vagy te Orbán Viktor, legyen már tartásod xDHallottátok azt a sztorit, amikor Fundus egyszer érdemi tartalmú hozzászólásokat írt a fórumra, a fórum etikett figyelembevételével?ok....szilencium, aztán beszélhettek, amit ....
Neeeem?
Én sem.
somoskovig
Fungus
ender1112
Fungus
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Na akkor tegyünk helyükre dolgokat: én elhiszem, , hogy kurvára örülnének itt egyesek. HA KUSSOLNÉK. De ha megszóllíttat az ember, ne engedtessék meg a reagálás? Ha meg raegálás van. Talán ezt már már csak szabad? Nemde?Ne ígérj olyat, amit úgyse tartasz be. Nem vagy te Orbán Viktor, legyen már tartásod xDHallottátok azt a sztorit, amikor Fundus egyszer érdemi tartalmú hozzászólásokat írt a fórumra, a fórum etikett figyelembevételével?ok....szilencium, aztán beszélhettek, amit ....
Neeeem?
Én sem.
somoskovig
Fungus
ender1112
több mint 4 éve
Én állítom, hogy fontosak a társadalmi különbségek, pont azért, mert az emberek ostobák.Tisztázzuk is először, hogy mit is értesz/értetek pontosan társadalmi különbségen. Mert abból rengeteg féle van. Társadalmi különbség az is, hogy férfi vagy vagy nő. Vagy, hogy milyen a bőröd színe. Vagy az, hogy milyen a szexuális orientációd. Vagy az, hogy mozgássérült vagy vagy ép. És persze az is, hogy milyen anyagi lehetőségeid vannak, illetve milyen érdek-érvényesítő képességed van. Meg az is, hogy milyen képzett vagy, hol születtél, vagy mi a szakmád. Ha úgy értjük a társadalmi különbségeket - szerintem te nem így értetted, de ha így értjük -, hogy vannak férfiak és nők, akkor természetesen ezek a különbségek fontosak, megszüntetni sem lehet őket, és nem is kell. Ha viszont úgy értjük, hogy különbségen a "természetes" társadalmi különbségekre ráépült, mesterséges, a javakhoz / jogokhoz / lehetőségekhez való hozzáférést megkönnyítő vagy korlátozó körülményeket értjük (jelenlenek azok meg törvények, szabályok, előnyök, hátrányok, stb. bármilyen formájában), akkor liberálisként nem gondolhatsz mást - és szerintem általánosságban nem is gondolsz mást -, mint azt, hogy ezek a különbségek rosszak. Rossz dolog kevesebb jogot adni a fekete bőrszínűeknek mint a fehéreknek. Rossz dolog korlátozni a melegeket. Rossz dolog, ha a nőknek kevesebb joguk van, mint a férfiaknak. Stb. Csak az a helyzet, hogy ha anyagi / gazdasági / hatalmi különbségekről van szó, akkor előjön belőled a - hogyismondjam - "rajtad múlik-fasiszta". 😀 Lényegében ugyanazon logika mentén, ahogy a fajelméletben hívő elhiszi, hogy a fehér ember genetikailag jobb, mint a fekete, te meg elhiszed azt, hogy "ha akarod, teszel érte és tehetséges vagy, akkor megcsinálod", Ami egyszerűen nem igaz. Nincs különbség ebben a tekintetben sem az emberek között. Illetve csak úgy van, ahogy fekete és fehér között is van, például 100 méteres futásban, atletikus képességekben, vagy mondjuk genetikai adottságokban ami miatt az egyik érzékenyebb a covidra mint a másik, de ezekre a különbségekre nem építhetünk további mesterséges társadalmi különbségeket is, mert akkor pontosan azt tesszük, amit a fasiszta vagy a homofób.
Sobri Jóska
A "természetes" különbségekre épülő "mesterséges" társadalmi különbségek leépítésének hosszú története van, és a történelem azt bizonyítja, hogy ezzel a társadalom fejlettebb, jobb, élhetőbbé válik. Jobb lett azzal, hogy a sérülten született gyereket nem dobják le a szikláról, hogy a fekete és fehér ember egyenlő a törvény előtt, hogy a nőknek is van választójoga, hogy a meleg is házasodhat ésatöbbi. Jobb lenne attól is, ha a javakhoz való hozzáférésben (legyen az bármi, anyagi jólét, oktatás/képzés, egészségügyi szolgáltatások, stb.) az anyagilag, vagy hatalom / érdekérvényesítés szempontjából hátrányban levők és előnyben levők közötti különbség csökkenne. És ultimately meg is szűnne, de az egyelőre még távoli cél. Egyelőre próbáljuk meg csökkenteni.
Egyébként ezzel te is jól járnál. Azaz a személyes érdekeid is ezt diktálnák. Könnyen belátható, hogy így van, mert anyagilag / javakhoz való hozzáférés szempontjából jelenleg mondjuk valahol a második decilisben lehetsz. Lehet, hogy top15%, lehet, hogy 20%, de biztosan nem 50% és nem is 5%. Namost, mivel a javakhoz való hozzáférés sok "jó" tekintetében exponenciálisan nő ahogy haladunk felfelé a létrán, ha a görbe laposodna, akkor neked a 20% táján több jutna. És összesítésben - a társadalmi különbségeket és adottságokat egybegyúró listán - akár előbbre is kerülhetnél, mert például értelmi képességben szerintem jóval feljebb állsz, mint 20%, és akkor az nagyobb súlyt kaphatna, mint az, hogy mekkora lobby erővel bírsz.

több mint 4 éve
Ne ígérj olyat, amit úgyse tartasz be. Nem vagy te Orbán Viktor, legyen már tartásod xDHallottátok azt a sztorit, amikor Fundus egyszer érdemi tartalmú hozzászólásokat írt a fórumra, a fórum etikett figyelembevételével?ok....szilencium, aztán beszélhettek, amit ....
Neeeem?
Én sem.
somoskovig
Fungus
több mint 4 éve
Én kérdeztem tőled érdemben, nyilván nem jött válasz, csak ezek az üres f*szsagok. Egy idő után már nem erőlteti feleslegesen az ember.Hallottátok azt a sztorit, amikor Fundus egyszer érdemi tartalmú hozzászólásokat írt a fórumra, a fórum etikett figyelembevételével?ok....szilencium, aztán beszélhettek, amit ....
Neeeem?
Én sem.
somoskovig
Fungus
A szilenciumod meg olyan, mint a gránit szilárd alkotmányunk 😊
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Hallottátok azt a sztorit, amikor Fundus egyszer érdemi tartalmú hozzászólásokat írt a fórumra, a fórum etikett figyelembevételével?ok....szilencium, aztán beszélhettek, amit ....
Neeeem?
Én sem.
somoskovig
több mint 4 éve
Hallottátok azt a sztorit, amikor Fundus egyszer érdemi tartalmú hozzászólásokat írt a fórumra, a fórum etikett figyelembevételével? Neeeem?
Én sem.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Te egy nyíltan fasisztázóban megbízol?Én spec nem érzem frusztráltnak magam 😀 Mondjak valami frusztrálót? 😀 OV-ban megbízom. X diplomával, Y nyelvismerettel, s nagyjából harmincévnyi politikai ismerettel. De szimpla xy-ként..Tetszik, vagy nem. A "kihívó", úgynevezett baloldaról volt kénytelen importálni egy jobbolali miniszterelnökjelöltet kitenni az ablakba. :- ) Pikáns. A "Miniszterelnökjelölt" fasiszta és kommunista pártok képviselőinek tartja magát. Én még ilyet nem hallottam.Nagyon szar lehet, hogy 3 2/3, 12 év kormányzás után még mindig csak ennyit tudsz mondani: mert az ellenzék milyen szar és nincs egy jó jelölt Orbánnal szemben. Megértem a frusztráltságodat...
Fungus
Klaci79
Fungus
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Én spec nem érzem frusztráltnak magam 😀 Mondjak valami frusztrálót? 😀 OV-ban megbízom. X diplomával, Y nyelvismerettel, s nagyjából harmincévnyi politikai ismerettel. De szimpla xy-ként..Tetszik, vagy nem. A "kihívó", úgynevezett baloldaról volt kénytelen importálni egy jobbolali miniszterelnökjelöltet kitenni az ablakba. :- ) Pikáns. A "Miniszterelnökjelölt" fasiszta és kommunista pártok képviselőinek tartja magát. Én még ilyet nem hallottam.Nagyon szar lehet, hogy 3 2/3, 12 év kormányzás után még mindig csak ennyit tudsz mondani: mert az ellenzék milyen szar és nincs egy jó jelölt Orbánnal szemben. Megértem a frusztráltságodat...
Fungus
Klaci79
több mint 4 éve
Tetszik, vagy nem. A "kihívó", úgynevezett baloldaról volt kénytelen importálni egy jobbolali miniszterelnökjelöltet kitenni az ablakba. :- ) Pikáns. A "Miniszterelnökjelölt" fasiszta és kommunista pártok képviselőinek tartja magát. Én még ilyet nem hallottam.Nagyon szar lehet, hogy 3 2/3, 12 év kormányzás után még mindig csak ennyit tudsz mondani: mert az ellenzék milyen szar és nincs egy jó jelölt Orbánnal szemben. Megértem a frusztráltságodat...
Fungus
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Tetszik, vagy nem. A "kihívó", úgynevezett baloldaról volt kénytelen importálni egy jobbolali miniszterelnökjelöltet, s kitenni az ablakba. :- ) Pikáns. A "Miniszterelnökjelölt" fasiszta és kommunista pártok képviselőinek tartja magát. Én még ilyet nem hallottam.
több mint 4 éve
De, hogy a kedves jelenlegi - ellenzéki olvasók is ízlelgessék- a legmélyéig érezzék, a torkuk mélyéig, amit mi érzünk, Jobboldali faszkalapok. Amiket üzen MZP. Sztem példátlan szavak, s mondatok egy miniszterelnökjelölttől. Ízlelgessék csak. Zsidók, homoszexuálisok, miegymások. Magyarok.igen, egy igazi miniszterelnök meztelenül egye a lángosát és kriminalizálja úgy a melegeket, hogy kollégiumi szobatársa és egyik legjobb barátja is az (volt), teljesen jogos
Fungus
tényleg elkezdünk szavakon lovagolni? azt hittem azok a posztmodernben már teljesen lényegtelenek
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
De, hogy a kedves jelenlegi - ellenzéki olvasók is ízlelgessék- a legmélyéig érezzék, a torkuk mélyéig, amit mi érzünk, Jobboldali faszkalapok. Amiket üzen MZP. Sztem példátlan szavak, s mondatok egy miniszterelnökjelölttől. Ízlelgessék csak. Zsidók, homoszexuálisok, miegymások. Magyarok.
több mint 4 éve
Hatalmas teljesítmény ez 2022-ben, valóban. :-/Épp ezért volt erős mert nagyon nem mondott hülyeséget és követhető volt.Kinek hol van az ingerküszöbe ugye 😊 maga a beszéd összeszedett volt, követhető, logikus, de én nem nevezném erősnek sőt a kampány ezen szakaszában én erősebbre számítottam. Őszintén szólva nem tudok felidézni emlékezetes mondást, de ez alapvetően nem MzP hanem a szövegírók hibája.Üzlettársam most pingelt meg, hogy nézzem meg, erős beszéd volt 😂Azt nem tudni, mert 3 percenként megszakadt a stream. (Nem voltam ATV közelben akik meg lekavarták az élőt a vége előtt 2 perccel 😆) nem volt egyébként ez se erős beszéd, de legalább dicséretesen rövid volt mindenkié. Gyurcsány meg OV előadói képessége azért még tényleg nagyon veri MzP-t.Közben lezajlott MzP évértékelője csak szólok.Aztán? Megjött-e VJ videója?
MC12
Gyurma Pappa
MC12
Ha érdekelne egy kicsit is, meg is nézném...
Gyurma Pappa
MC12
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May