Politika
64 feliratkozó
több mint 4 éve
Budapest 2022 június:
Nagyon-nagyon rossz ötlet. Ráadásul ezzel az fogják elérni, hogy s.comb és cs.mell helyett majd s.karaj és pulyka mell lesz a polcokon. Ezzel ráadásul a kisboltokkal basznak ki, a multikat nem fogja ez megérinteni.
Fiúk, a kapitalizmust nem érdekli, hogy választások vannak, ez nem fog működni. Ettől még rá fog szakadni az áremelkedés a piacra csak nem nyers cukor árában, vagy a nyers liszt árában, hanem a kenyérében.
Vagy a kegyelemdöfést viszik be az ellenzéki kampánynak. Minden csak elmélet kérdés 😉Ezt te sem hiszed el.
MC12

több mint 4 éve
De ok csak a sört ígértékAz egyetlenegy dolog árát nem korlátozta, ami egyenként alapabb élelmiszer mint a tej és tuti 2/3-os győzelmet jelentett volna: sör.Nincs mese, ingyen kell adni. Erre lépjél kutyapárt!
samu09
csipkelli
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Az egyetlenegy dolog árát nem korlátozta, ami egyenként alapabb élelmiszer mint a tej és tuti 2/3-os győzelmet jelentett volna: sör.Nincs mese, ingyen kell adni. Erre lépjél kutyapárt!
samu09
több mint 4 éve
Ezek szerint olvassák itt a gyűlölködjünk topikot is, mert pár napja lett itt megemlítve az étolaj ára és látták mekkora felzúdulás lett belőle.
több mint 4 éve
Elképesztő. Ilyen nincsProfi. Csak nem a kampánystábban tetszik a bácsi dolgozni? 😆Szerintem meg jön a 3,60-as kenyér.Orbán Viktor fontos bejelentést teszNegyedik oltásra tippelnék.
vajon tényleg fontos lesz?😊
NB2
csipkelli
somoskovig
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Azért az milyen durva lenne, ha a Spar, Tesco stb ki se tenné a polcra ezeket a termékeket?😊 Mehetnénk mind a CBA-ba, meg a Coopba 😊
több mint 4 éve
Jó szar számokat mutathatnak a belső méréseik, ha így erőlködnek és kapkodnak.Vagy a kegyelemdöfést viszik be az ellenzéki kampánynak. Minden csak elmélet kérdés 😉
ozibozi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Az egyetlenegy dolog árát nem korlátozta, ami egyenként alapabb élelmiszer mint a tej és tuti 2/3-os győzelmet jelentett volna: sör.
több mint 4 éve
Profi. Csak nem a kampánystábban tetszik a bácsi dolgozni? 😆Szerintem meg jön a 3,60-as kenyér.Orbán Viktor fontos bejelentést teszNegyedik oltásra tippelnék.
NB2
csipkelli
somoskovig
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Múltjában él a nemzet végülis.... Remélem még idén mindennel visszaállunk 2010-re
Éljen soká a Timerkantilizmus
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Egyértelműen be kell ígérni a 2010-es élelmiszer-árakat. Gyerünk Feri!ÉlelmiszerárSTOP 😀 😀Komment rá Facebookon:
csipkelli
"Hát ha a tavalyi árakat akarjátok visszahozni, akkor ezek után elég furcsa a "Magyarország előre megy, nem hátra" szlogen" 😀
bobi0092
több mint 4 éve
ÉlelmiszerárSTOP 😀 😀Komment rá Facebookon:
csipkelli
"Hát ha a tavalyi árakat akarjátok visszahozni, akkor ezek után elég furcsa a "Magyarország előre megy, nem hátra" szlogen" 😀
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
ÉlelmiszerárSTOP 😀 😀
több mint 4 éve
EuróbanSzerintem meg jön a 3,60-as kenyér.Orbán Viktor fontos bejelentést teszNegyedik oltásra tippelnék.
NB2
csipkelli
somoskovig
több mint 4 éve
Tv 2 elkurtuk adas lesz egesz aprilisig.Szerintem meg jön a 3,60-as kenyér.Orbán Viktor fontos bejelentést teszNegyedik oltásra tippelnék.
NB2
csipkelli
somoskovig
több mint 4 éve
Én ma 4,40-ért vettem. Ja nem, 440-ért. 😊Szerintem meg jön a 3,60-as kenyér.Orbán Viktor fontos bejelentést teszNegyedik oltásra tippelnék.
NB2
csipkelli
somoskovig
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Szerintem meg jön a 3,60-as kenyér.Orbán Viktor fontos bejelentést teszNegyedik oltásra tippelnék.
NB2
csipkelli
több mint 4 éve
Megkaptam a fidesz levelét kormányzati köntösbe bújtatva, azért basszus a pofátlanságnak nincs határa. Gondoltam leiratkozom, mert levelezzenek a jó édes anyjukkal, de ehhez a leiratkozás nem is elég, mint egy normális oldalon, itt levelet kell írni Tóninak. Igazából még ennyi energiát sem szánok rájuk, egyszerűbb a propagandájukat egy mozdulattal kitörölni. Meg aztán ki tudja, ebben a rendhagyó demokráciánkban…Ugye véletlenül sem arra utalsz, hogy esetleg listáznának..?
Klaci79
Mikey
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Orbán Viktor fontos bejelentést teszNegyedik oltásra tippelnék.
NB2
több mint 4 éve
Megkaptam a fidesz levelét kormányzati köntösbe bújtatva, azért basszus a pofátlanságnak nincs határa. Gondoltam leiratkozom, mert levelezzenek a jó édes anyjukkal, de ehhez a leiratkozás nem is elég, mint egy normális oldalon, itt levelet kell írni Tóninak. Igazából még ennyi energiát sem szánok rájuk, egyszerűbb a propagandájukat egy mozdulattal kitörölni. Meg aztán ki tudja, ebben a rendhagyó demokráciánkban…Ugye véletlenül sem arra utalsz, hogy esetleg listáznának..?
Klaci79
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Az van, hogy MZP nyerte az előválasztást, akivel nem ültek le előtte egyezkedni, és most utólag kell.de most oszinten: mi a kur*a isten van?Egyszerűen le kéne tenni az ego, hataloméhség, kapzsiság hármasát a pártoknak és teljes arccal beleállni az egészbe. Lehet itt szónokolni sok mindenről, de ez a lényeg, hogy senkinek sincs kedve ezt a hármat feladni.24.hu/kozelet/2022/01/12/ellenzek-partok-marki-zay-peter-valasztas-2022/Az elmúlt 1 hónapban az ellenzéki sajtó többet tett MzP és az ellenzék esélyeinek jelentős csökkentéséért, mint a Fidesz. Itt van ez cikk, hangzatos lead, erről fog írni megint két napig mindenki, ATV-ben erről kérdeznek mindenkit. De a cikk maga az égvilágon semmi újdonságot nem tartalmaz, amit nem írt meg 1 hónapja a 444, meg 1 hete a HVG, azon kívül, hogy a Zaránd egy fasz, amit meg mindenki tud aki egy kicsit is ismeri ezt a világot meg egyébként tök lényegtelen. És akkor megjelent a Ron Werber interjú a HVG-n, főoldalon, ahol megintcsak "jószándú kritikával" "előremutató javaslatokkal" csesztetik az ellenzéki kampányt. Úgy nehéz, ha a saját sajtód is téged lő.
mondom en h talan aprilis 3an mar meglesz a kozos program meg talan a kozos lista is ...
csebi
MC12
MzP meg a csapata lelkes amatőrök, akik most mindenre azt hiszik működni fog mert előtte nagyon adott a gép. Ez így semmire sem lesz jó a NER-es mamut gépezet és a rajta csüngő kullancsok ellen....
FLZOLI
a partok megegyeztek csomo dologban oktoberre, majd jon MZP, ujranyit egy csomo dolgot, mert (es itt jon a meglepetes) alapvetoen neki is boven van hatalomehsege (kulonben mivel massal lehet magyarazni azt, hogy sajat frakciot akar meg sajat jelolteket a listara) es a partok a hibasak ebben is? vagy csak a partok tegyek le azzal nincs baj, ha MZPnek van egoja, hatalomehsege meg kapzsi?
sok mindenert lehet oket hibaztatni, alairom, de azert tenyleg ne tegyunk mar ugy, hogy ebben MZP a szent. ertem en azt is, hogy MZP a megmento, meg hozza a kiabrandult fideszeseket, meg azokat, akiket nem erdekelt a valasztas (bar erre mondta vmeik podcastben egy ujsagiro, hogy ez egy olyan szinten hiu abrand, hogy hihetetlen mennyire veszik be az emberek ezt). de tegyuk fel tenyleg hoz vmennyi plusz szavazatot. csak eppen veszit is, mert szemmel lathato vandorlas van a kutyakhoz azota, hogy o lett a jelolt.
csebi
Tetszettek volna Gyurcsánynét megszavazni, most béke és teljes egyetértés lenne. 😀 (Ja, nem .😊 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Orbán Viktor fontos bejelentést teszvajon tényleg fontos lesz?😊