Politika
64 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem hiszem, hogy Vitya belemenne bármilyen vitában. Vagy olyan körülményeket hozna ami MZP-nek nem fekszik.Az ember mindig többre vágyik...Ott van Felcsút-Puszkasz. Nem elég?12 év agybaszó hatalomgyakorlás után, a világ egyik leggazdagabb embereként neki is kell egy kis szórakozás. 😊Szerintem ha eljut oda, hogy valóban vezeti az ellenzéket jövő áprilisban, és lesznek választások, akkor tuti, hogy lesz MZP vs. Orbán vita, egy ilyen "buliból" nem hiszem, hogy Orbán ki akarna maradni, szerintem neki is bejön a "magyar Trump", és ha nem tudja megvenni, akkor le akarja majd győzni eképp is. Remélem meglátjuk.Hihetően hangzik, hogy Orbán bulinak tekinti a hatalom megtartását, nem pedig vérre menő harcnak 😀
Sobri Jóska
ender1112
Sobri Jóska
nagylaza
Sobri Jóska
Ő azon csak veszíthet és ha tényleg az egész ellenzék beáll majd MZP mögé ( amit még mindig kétlek egyébként ) akkor necces lehet a választás, így ez inkább skip lesz.
több mint 4 éve
Az ember mindig többre vágyik...Ott van Felcsút-Puszkasz. Nem elég?12 év agybaszó hatalomgyakorlás után, a világ egyik leggazdagabb embereként neki is kell egy kis szórakozás. 😊Szerintem ha eljut oda, hogy valóban vezeti az ellenzéket jövő áprilisban, és lesznek választások, akkor tuti, hogy lesz MZP vs. Orbán vita, egy ilyen "buliból" nem hiszem, hogy Orbán ki akarna maradni, szerintem neki is bejön a "magyar Trump", és ha nem tudja megvenni, akkor le akarja majd győzni eképp is. Remélem meglátjuk.Hihetően hangzik, hogy Orbán bulinak tekinti a hatalom megtartását, nem pedig vérre menő harcnak 😀
Sobri Jóska
ender1112
Sobri Jóska
nagylaza
több mint 4 éve
Jut eszembe: mindig az nyert a parlamenti választáson, aki a felmérések szerint megnyerte a miniszterelnöki vitát. Lásd: Horn-Orbán, Medgyessy-Orbán, Gyurcsány-Orbán.
több mint 4 éve
Ott van Felcsút-Puszkasz. Nem elég?12 év agybaszó hatalomgyakorlás után, a világ egyik leggazdagabb embereként neki is kell egy kis szórakozás. 😊Szerintem ha eljut oda, hogy valóban vezeti az ellenzéket jövő áprilisban, és lesznek választások, akkor tuti, hogy lesz MZP vs. Orbán vita, egy ilyen "buliból" nem hiszem, hogy Orbán ki akarna maradni, szerintem neki is bejön a "magyar Trump", és ha nem tudja megvenni, akkor le akarja majd győzni eképp is. Remélem meglátjuk.Hihetően hangzik, hogy Orbán bulinak tekinti a hatalom megtartását, nem pedig vérre menő harcnak 😀
Sobri Jóska
ender1112
Sobri Jóska
több mint 4 éve
4 milliárd euró...Jó kis kínai tőke...jelen állapotában remek befektetés egy covid idején, hitelből repteret venni....
m.hvg.hu/kkv/20211015_budapest_airport_eladas
r.baggio
több mint 4 éve
12 év agybaszó hatalomgyakorlás után, a világ egyik leggazdagabb embereként neki is kell egy kis szórakozás. 😊Szerintem ha eljut oda, hogy valóban vezeti az ellenzéket jövő áprilisban, és lesznek választások, akkor tuti, hogy lesz MZP vs. Orbán vita, egy ilyen "buliból" nem hiszem, hogy Orbán ki akarna maradni, szerintem neki is bejön a "magyar Trump", és ha nem tudja megvenni, akkor le akarja majd győzni eképp is. Remélem meglátjuk.Hihetően hangzik, hogy Orbán bulinak tekinti a hatalom megtartását, nem pedig vérre menő harcnak 😀
Sobri Jóska
ender1112
több mint 4 éve
Szerintem ha eljut oda, hogy valóban vezeti az ellenzéket jövő áprilisban, és lesznek választások, akkor tuti, hogy lesz MZP vs. Orbán vita, egy ilyen "buliból" nem hiszem, hogy Orbán ki akarna maradni, szerintem neki is bejön a "magyar Trump", és ha nem tudja megvenni, akkor le akarja majd győzni eképp is. Remélem meglátjuk.Hihetően hangzik, hogy Orbán bulinak tekinti a hatalom megtartását, nem pedig vérre menő harcnak 😀
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Megnéztem a HVG-n a Greenpeace szervezte vitát, és azon kívül, hogy mindketten kurva fáradtak voltak nem tudtam nem észrevenni, hogy bár Dobrev többször is elmondta, hogy "nem mondasz igazat Péter" ez MZP-ről kvázi lepergett, és nem "igazat" (maximálisan akceptálva r.baggio aláírását miszerint: "Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal) akart mondani, hanem értelmeset, meg azt, amit odavalónak gondolt.Szerintem (Trump karakterét kedvelve) tényleg trumposan nyomja, és ez nekem nagyon bejön, miközben teljesen elfogadom Amadeus "őrült küldetéstudatos jakobinus lángpallós" jellemzését is, csak nem gondolom, hogy ez valós veszélyt jelentene az EU-ban, a 21. században.
De pont ez a "trumposság", a trumpi kommunikációs politizálás lényege (és vonatkoztassunk el az elnökként elkövetett faszságaitól, hibás döntéseitől), hogy könnyen kelt szimpátiát, olyanokban is, akik alapvetően nem érdeklődnek napi szinten a politika iránt, és olyanokban is, akik igen és a tökük tele van mindennel és mindenkivel. Meg olyanokban is, mint én, aki alapvetően pragmatikus komformista, és úgy tekint a közéletre, mint szórakozásra, nem úgy, mint vérre menő törzsi harcra.
Szerintem ha eljut oda, hogy valóban vezeti az ellenzéket jövő áprilisban, és lesznek választások, akkor tuti, hogy lesz MZP vs. Orbán vita, egy ilyen "buliból" nem hiszem, hogy Orbán ki akarna maradni, szerintem neki is bejön a "magyar Trump", és ha nem tudja megvenni, akkor le akarja majd győzni eképp is. Remélem meglátjuk.
több mint 4 éve
Alig vagyunk jobbak, mint a - Sobri Jóska jelzőjét átvéve - tengernyi "agyhalott" a social media-ban. Úgy, hogy nekünk megadatott, hogy sokkal jobbak is lehetnénk.Hááátttt... Némelyik ismerősöm Fb-oldalát elnézve, ég és föld. Különben nem lennék itt.😊 (A Facsén minimális aktivitást fejtek ki.)
csebi
több mint 4 éve
4 milliárd euró...Erre honnan van pénz…
m.hvg.hu/kkv/20211015_budapest_airport_eladas
r.baggio
bár meg mindig jobb erre hitelt felvenni mint SZJA visszatérítésére. Most már csak az a kérdés h vajon 35 v 70 évre kapja majd Lölö?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ez is probléma, de én nem ezt a problémakört írtam le fentebb.Vagyok itt már én is olyan régen, hogy megjegyezzem, az estek többségében a "látókörbővítés" egy jelentős része dogmatikus véleménynyilvánítások ütköztetése.Egyébként olvasgatva az utóbbi hetekben a topicot, elképesztő, hogy 12 év NER (és lehet, hogy a pár év Gyurcsány is benne van, bár az rövid volt és volt ellenzéke), szóval elképesztő, hogy mit művelt velünk a NER. Beleértve engem is, nem vagyok kivétel.Igen. Ha meg szakmai érveket hozol es próbálnád esetleg mások latokoret bővíteni még akar úgyis h ravilagitasz h miért nem valós dolgokon alapul a véleményük akkor megkapod h kioktató szadeszes nem tudom mi vagy. Sajnos mostanában az esetek egy jelentős részében a személyeskedés az, ami megy itt a fórumon is.
Emlékszem, hogy 10-15 évvel ezelőtt itt (meg az előd fórumban) mikről mentek köztünk a véres viták. Egymás torkát vágtuk el, hogy vajon a felosztó, kirovó nyugdíjrendszer meddig tartható fenn, és vajon két vagy három lábra kellene-e állítani, hogy fenntartható maradjon. Meg azon, hogy a tudás alapú társadalom pontosan mit is jelent, milyen kihívásokat állít, és hogyan kellene felkészíteni a kihívásaira az oktatási rendszert, szakképzést, felsőoktatást, stb. És tucatnyi hasonló témáról. Most meg 90%-ban lekommentáljuk, hogy Trump/Orbán/M1/DK , vagy valami másik sajtóstáb mit írt a twitterre vagy mit mondott egy TV interjúban, aminek a célközönsége a maximum középszintű iskolázottságú, nyelvtudás nélküli, lehetőleg átlag alatti IQ-jú fogyasztó, a maradék 10%-ban meg égnek áll a hajunk attól, hogy a politikai szereplők verbálisan egymásnak ugranak egy kampányban.
Szóval Gyurma pár napja írt kommentje és javaslata nagyon ránk fért. Alig vagyunk jobbak, mint a - Sobri Jóska jelzőjét átvéve - tengernyi "agyhalott" a social media-ban. Úgy, hogy nekünk megadatott, hogy sokkal jobbak is lehetnénk.
peterk2005
csebi
Személy szerint élvezettel olvasom innen-onnan is az építő gondolatokat, de a szélsőséges véleményekben Ti magatok - a keménymag - a legkevésbé sem közeledtek az idő múlásával, ellenben csökönyösen szajkózzátok saját határozott véleményeteket 😉
clbass
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Vagyok itt már én is olyan régen, hogy megjegyezzem, az estek többségében a "látókörbővítés" egy jelentős része dogmatikus véleménynyilvánítások ütköztetése.Egyébként olvasgatva az utóbbi hetekben a topicot, elképesztő, hogy 12 év NER (és lehet, hogy a pár év Gyurcsány is benne van, bár az rövid volt és volt ellenzéke), szóval elképesztő, hogy mit művelt velünk a NER. Beleértve engem is, nem vagyok kivétel.Igen. Ha meg szakmai érveket hozol es próbálnád esetleg mások latokoret bővíteni még akar úgyis h ravilagitasz h miért nem valós dolgokon alapul a véleményük akkor megkapod h kioktató szadeszes nem tudom mi vagy. Sajnos mostanában az esetek egy jelentős részében a személyeskedés az, ami megy itt a fórumon is.
Emlékszem, hogy 10-15 évvel ezelőtt itt (meg az előd fórumban) mikről mentek köztünk a véres viták. Egymás torkát vágtuk el, hogy vajon a felosztó, kirovó nyugdíjrendszer meddig tartható fenn, és vajon két vagy három lábra kellene-e állítani, hogy fenntartható maradjon. Meg azon, hogy a tudás alapú társadalom pontosan mit is jelent, milyen kihívásokat állít, és hogyan kellene felkészíteni a kihívásaira az oktatási rendszert, szakképzést, felsőoktatást, stb. És tucatnyi hasonló témáról. Most meg 90%-ban lekommentáljuk, hogy Trump/Orbán/M1/DK , vagy valami másik sajtóstáb mit írt a twitterre vagy mit mondott egy TV interjúban, aminek a célközönsége a maximum középszintű iskolázottságú, nyelvtudás nélküli, lehetőleg átlag alatti IQ-jú fogyasztó, a maradék 10%-ban meg égnek áll a hajunk attól, hogy a politikai szereplők verbálisan egymásnak ugranak egy kampányban.
Szóval Gyurma pár napja írt kommentje és javaslata nagyon ránk fért. Alig vagyunk jobbak, mint a - Sobri Jóska jelzőjét átvéve - tengernyi "agyhalott" a social media-ban. Úgy, hogy nekünk megadatott, hogy sokkal jobbak is lehetnénk.
peterk2005
csebi
Személy szerint élvezettel olvasom innen-onnan is az építő gondolatokat, de a szélsőséges véleményekben Ti magatok - a keménymag - a legkevésbé sem közeledtek az idő múlásával, ellenben csökönyösen szajkózzátok saját határozott véleményeteket 😉
több mint 4 éve
4 milliárd euró...m.hvg.hu/kkv/20211015_budapest_airport_eladas

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Nem tartom elképzelhetetlennek, h 50-100 ezres ilyen típusú embertömeget ne lennének képesek aktivizálni. Akik bőven tudnak jelenteni egy akkora nyelvet ami éppen kedvező irányba billenthet, legyen az bármilyen irány, amit fidesz magára nézve kedvezőnek tart.Ha még lenne ez a 2010 előtti fanatizált polgári körös cucc, akkor el tudnám képzelni, hogy "önállóan" szerveznek valami pár tízezres tudatos szavazást, de nekem most elképzelhetetlen az ilyen 50-100k-s mozgósítás. Főleg, hogy a kommunikáció az, hogy ez az előválasztás egy játékfilm amit Feri vetít, nem kell vele foglalkozni(nem is nagyon teszik). Persze valami tudatos Fidesz szavazó elmehet megválasztani azt aki szerinte a Fidesznek jobb, de szerintem többet csippantanak félre az aktivisták egy nap, mint amennyi narancsügynök leszavaz a szerinte jóra.
dawyd728
több mint 4 éve
@CsebiJelenlegi jogszabályoknak a fenti eljarasrend jogszabálysértő.
nem tudom előkerült-e, de az egyik problémád MZP-vel az volt hogy alkotmányt módosítana 2/3ad nélkül
nemtom nézted-e a vitát, de amit láttam részletet ott ugye azt mondta hogy meg kell írni az újat és aztán népszavazással érvényesíteni (bővebben beszélt róla de nekem ez jött le)
ez változtat valamit? vagy már úgyis mind1 egyéb dolgok miatt?
amúgy számomra Dobrev egyből az elején elvágja magát mikor hisztizik hogy személyeskedés megy, aztán közli MZP-vel hogy túl gyenge és nem bírná a nyomást
Negritis
Eleve az alkotmányozó szerv az országgyűlés plusz ilyen kérdéskörben nem lehet népszavazást kiírni.
több mint 4 éve
Nem állítok semmit, hogy kinek az érdekében avatkozna be a Fidesz. Viszont abban szinte biztos vagyok, hogy az elkötelezett táboruk 1-1,5 millió nagyon különféle emberek. Vannak köztük racionális trollok, akik pontosan tudják, h mikor, miért, mit kell tenni az oldaluk érdekében és kb anyjukat is megbasznák, csak h a libernyákok orra alá borsot törjenek. Valószínű ezekről is van Kubatovnak listájuk. Nem tartom elképzelhetetlennek, h 50-100 ezres ilyen típusú embertömeget ne lennének képesek aktivizálni. Akik bőven tudnak jelenteni egy akkora nyelvet ami éppen kedvező irányba billenthet, legyen az bármilyen irány, amit fidesz magára nézve kedvezőnek tart.De mi az, amiről most tudható, hogy kedvező lesz 22-ben a Fidesznek?
dawyd728
Azon kívül, hogy majd eltolják valami mondvacsinált ürüggyel pár évvel a választásokat vagy simán technológiával elcsalják, nincs olyan kimenetel, ami egyértelműen jó nekik.
Nincs olyan jelenlegi infó ami alapján tudni lehet, hogy mi lesz pár hónap múlva.
Lehet (vagyis tuti) jön majd egy vagy több) a Borkai-videóhoz hasonló sextape valakiről, mondjuk Feriről, vagy volt egy Karácsonyról, de az már szart se számít, vagy lesz egy XY-ról, aki MZP egyik főemebre, de most még nem ismert, de aki februárra reflektorfénybe kerül, ésatöbbi.
Akármilyen okos is egy kampánystáb a jövőt nem ismeri, illetve én senkitől se hallottam fideszes körökből, hogy nagy számban bele akarnának nyúlni az előválasztásba, lenne bármilyen mozgósítás.
Biztos van néhány olyan, mint pl. én, aki központi szervezéstől függetlenül elment előválasztani valami személyes okból, vagy azért, mert szerinte X jobb lenne Orbánnak, mint Y, de ez szerintem max párszáz ember a több, mint félmillióból.
több mint 4 éve
Korábban leírtam, hogy az értelmezésemben mit takar ez a fogalom, amit nem kizárólag - és nem feltétlenül - "bulvár" vagy "celeb" értelemben használok. TGM-et nem tartom médiabohócnak, inkább óvni szeretném attól, hogy azzá váljon. Úgy veszem észre, egyre többször fordul elő vele, hogy kiérlelt gondolatok/vélemények közlése helyett a feltűnési vágy vezérli. (Ettől régebben se volt mentes, de egy idő óta mintha felborultak volna az arányok.) Igaz, ezt helyénvalóbb lenne nem itt a topikban, hanem vele megbeszélni.Honnan tudod, hogy végérvényesen? 😊Az a szerencse, hogy TGM végérvényesen szakított a napi politikával.A baloldal ezzel szemben megpróbál annyira racionális maradni, hogy már maga sem érti, mit akar. Ráadásul azoknál meg hiányzik a ráció, akiket meg kellene győzni a baloldali politika helyességéről. Ezért nem is értik meg sokan. Ne tévesszen meg pl MZP érzelmi túlfűtöttsége. Ő (is) jobboldali.amúgy TGM épp erről is beszélt a Partizánban, hogy a magyar baloldali pártok olyan alapvető baloldali dolgokba nem állnak bele, mint a menekültkérdés vagy adóemelés a gazdagoknál stb, csupán azért, mert népszerűtlen lenne felvállalni ebben a baloldali értékeket
Szóval én veled ellentétben azt mondom: Több érzelmet a baloldali politikába. 😊
Amúgy a mértékletesség, mint erény Platón "találmánya".
Lecsó
csebi
nagylaza
Amúgy tényleg érdekel, hogy miért tartod őt médiabohócnak? Mert szerintem arra pont alkalmatlan. Ha a külsőségeket elengedjük, mert arról nem illik beszélni, akkor elég annyi, hogy a fogalmazása annyira összetett és filozofikus, hogy sok helyre nem való, de a médiába aztán főleg.
Lecsó
Ui: a külsejével a legapróbb gondom sincs.
több mint 4 éve
@Csebinem tudom előkerült-e, de az egyik problémád MZP-vel az volt hogy alkotmányt módosítana 2/3ad nélkül
nemtom nézted-e a vitát, de amit láttam részletet ott ugye azt mondta hogy meg kell írni az újat és aztán népszavazással érvényesíteni (bővebben beszélt róla de nekem ez jött le)
ez változtat valamit? vagy már úgyis mind1 egyéb dolgok miatt?
amúgy számomra Dobrev egyből az elején elvágja magát mikor hisztizik hogy személyeskedés megy, aztán közli MZP-vel hogy túl gyenge és nem bírná a nyomást
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Honnan tudod, hogy végérvényesen? 😊Az a szerencse, hogy TGM végérvényesen szakított a napi politikával.A baloldal ezzel szemben megpróbál annyira racionális maradni, hogy már maga sem érti, mit akar. Ráadásul azoknál meg hiányzik a ráció, akiket meg kellene győzni a baloldali politika helyességéről. Ezért nem is értik meg sokan. Ne tévesszen meg pl MZP érzelmi túlfűtöttsége. Ő (is) jobboldali.amúgy TGM épp erről is beszélt a Partizánban, hogy a magyar baloldali pártok olyan alapvető baloldali dolgokba nem állnak bele, mint a menekültkérdés vagy adóemelés a gazdagoknál stb, csupán azért, mert népszerűtlen lenne felvállalni ebben a baloldali értékeket
Szóval én veled ellentétben azt mondom: Több érzelmet a baloldali politikába. 😊
Amúgy a mértékletesség, mint erény Platón "találmánya".
Lecsó
csebi
nagylaza
Amúgy tényleg érdekel, hogy miért tartod őt médiabohócnak? Mert szerintem arra pont alkalmatlan. Ha a külsőségeket elengedjük, mert arról nem illik beszélni, akkor elég annyi, hogy a fogalmazása annyira összetett és filozofikus, hogy sok helyre nem való, de a médiába aztán főleg.
több mint 4 éve
dawyd728
4 123
Nem állítok semmit, hogy kinek az érdekében avatkozna be a Fidesz. Viszont abban szinte biztos vagyok, hogy az elkötelezett táboruk 1-1,5 millió nagyon különféle emberek. Vannak köztük racionális trollok, akik pontosan tudják, h mikor, miért, mit kell tenni az oldaluk érdekében és kb anyjukat is megbasznák, csak h a libernyákok orra alá borsot törjenek. Valószínű ezekről is van Kubatovnak listájuk. Nem tartom elképzelhetetlennek, h 50-100 ezres ilyen típusú embertömeget ne lennének képesek aktivizálni. Akik bőven tudnak jelenteni egy akkora nyelvet ami éppen kedvező irányba billenthet, legyen az bármilyen irány, amit fidesz magára nézve kedvezőnek tart.
több mint 4 éve
Egyébként olvasgatva az utóbbi hetekben a topicot, elképesztő, hogy 12 év NER (és lehet, hogy a pár év Gyurcsány is benne van, bár az rövid volt és volt ellenzéke), szóval elképesztő, hogy mit művelt velünk a NER. Beleértve engem is, nem vagyok kivétel.Igen. Ha meg szakmai érveket hozol es próbálnád esetleg mások latokoret bővíteni még akar úgyis h ravilagitasz h miért nem valós dolgokon alapul a véleményük akkor megkapod h kioktató szadeszes nem tudom mi vagy. Sajnos mostanában az esetek egy jelentős részében a személyeskedés az, ami megy itt a fórumon is.
peterk2005
Szerkesztette: csebi
több mint 4 éve
Én egyiket sem látom reálisnak. Legnagyobb híveket épp arra húzzák fel h meg kell állítani Gyurcsányt. Ezt úgy fogod h helyzetbe akarod hozni h a felesége legyen a kihívó? Ez komolyan visszaüthetne.Nekem simán reális, hogy az elvakult híveket odatolják igen.Tehát jól értem az realis h a Fidesz hívők tömege leszavaz a patás ördög feleségére h aztán ő lehessen OV kihívója annak ellenére h petíció van ennek s megállítására?Mert az egyik reális, hiszen a Fidesz Gyurcsány ellen sokkal jobban fel van készülve, a másik meg rohadtul nem.Tehát a "fideszesek szavaznak mzp-re" után ma a "budai sznobok szavaznak mzp-re" van terítéken a dk-nál, hát gratula, de biztos egy jakobinustól kell félteni az országotazért ne felejtsük el azt, hogy itt is többek között az volt a narratíva még egy hete, hogy majd a fideszesek mennek szavazni Dobrevre. az annyira nem zavart senkit rajtam kívül, akkor ez miért zavaró?
r.baggio
csebi
Toca
csebi
Illetve messze reálisabb, mint hogy MZP-re hangolnák a híveket.
Toca
több mint 4 éve
VanillaSky
1 638
24.hu/kozelet/2021/10/15/karas-monika-nmhh-lemondas/Minő meglepetés! 😀 Az egyik leghűségesebb rezsimcsicska, mint a nem annyira népes táborral bíró önálló szabályozó szerv vezetőjeként új kihívásokat keres. Esetleg válthatná Ádert az aláíró poszton.
"Száz ismétlés, heti három éjszaka, négy éven keresztül gondolta Bernard Marx, a hipnopédiaspecialista. Hatvankétezer-négyszáz ismétlés, és az állítás igazsággá válik. Idióták!"
több mint 4 éve
Egyébként olvasgatva az utóbbi hetekben a topicot, elképesztő, hogy 12 év NER (és lehet, hogy a pár év Gyurcsány is benne van, bár az rövid volt és volt ellenzéke), szóval elképesztő, hogy mit művelt velünk a NER. Beleértve engem is, nem vagyok kivétel.Emlékszem, hogy 10-15 évvel ezelőtt itt (meg az előd fórumban) mikről mentek köztünk a véres viták. Egymás torkát vágtuk el, hogy vajon a felosztó, kirovó nyugdíjrendszer meddig tartható fenn, és vajon két vagy három lábra kellene-e állítani, hogy fenntartható maradjon. Meg azon, hogy a tudás alapú társadalom pontosan mit is jelent, milyen kihívásokat állít, és hogyan kellene felkészíteni a kihívásaira az oktatási rendszert, szakképzést, felsőoktatást, stb. És tucatnyi hasonló témáról. Most meg 90%-ban lekommentáljuk, hogy Trump/Orbán/M1/DK , vagy valami másik sajtóstáb mit írt a twitterre vagy mit mondott egy TV interjúban, aminek a célközönsége a maximum középszintű iskolázottságú, nyelvtudás nélküli, lehetőleg átlag alatti IQ-jú fogyasztó, a maradék 10%-ban meg égnek áll a hajunk attól, hogy a politikai szereplők verbálisan egymásnak ugranak egy kampányban.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Gyurcsány megdöntötte Sajószentpéteren a kupakcsavarás világrekordját:Életkor és kultúrális színvonal alapján Békemenet-kompatibilis hívek ezek is...
www.facebook.com/sajomente.hu/videos/696446234489370/
(Régi felvétel, de én csak most láttam.)
nagylaza

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...