Politika
46 feliratkozó
több mint 6 éve
Kampman
28 325
A választási iroda épp most nyilatkozó tagjait elnézve szerinted tudják, hogy mi az az internet?Nem is értem, hogy miféle döntés ez az épületben jó, kinn nem. Ez akkora jogszabálysértés, mint a ház. Biztos vmi varázsépületről van szó, oda semmi info nem jut be.Minimum annyit kéne bejelenteni, hogy a választás után lemondok a tisztségemről.Szándékoltan úgy tervezték, hogy csak 21:00 után legyenek eredmények.
gabokocka
Így biztos kevesebben szállják meg az Oktogont goapartizni.
A kormánynak az az érdeke, hogy ne legyen balhé.
Egyébként meg durva lenne, ha átjelentkezőként úgy szavazhatnék egy adott körzetről, hogy már ismert, hogy mondjuk 33% Fidesz, 32% Jobbik, 31% MSZP.
Sobri Jóska
gabokocka
több mint 6 éve
Nem is értem, hogy miféle döntés ez az épületben jó, kinn nem. Ez akkora jogszabálysértés, mint a ház. Biztos vmi varázsépületről van szó, oda semmi info nem jut be.Minimum annyit kéne bejelenteni, hogy a választás után lemondok a tisztségemről.Szándékoltan úgy tervezték, hogy csak 21:00 után legyenek eredmények.
gabokocka
Egyébként meg durva lenne, ha átjelentkezőként úgy szavazhatnék egy adott körzetről, hogy már ismert, hogy mondjuk 33% Fidesz, 32% Jobbik, 31% MSZP.
Sobri Jóska
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Nézzétek a Hír TV-t minnyá jön Berger :dsztrím? csak emegy van 😕
eaglesmcnabb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Némi plusz infóval nem nehéz. 😊ez mondjuk szép találat volt a részükről 😊Baló Gyuri melyik csatornán van? Sváby is katasztrófálisRTL
dande
De ott eleve 21:00 utánra terveztek csak választási műsort.
Sobri Jóska
Szesze
több mint 6 éve
Nem , ő az MSZP-nél van facebookon láttam, nem tudom hogy a TV-be ő lesz-e, de gyanítom hogy igen.Nézzétek a Hír TV-t minnyá jön Berger :dAki most nyilatkozik?😀
eaglesmcnabb
Vrij6
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Nekem nem, én jó magyar ember vagyok. 😊Miért, akkor megfordulna a párt preferenciád?Minimum annyit kéne bejelenteni, hogy a választás után lemondok a tisztségemről.Szándékoltan úgy tervezték, hogy csak 21:00 után legyenek eredmények.
gabokocka
Sobri Jóska
peterk2005
De egy taktikai szavazó így plusz információval szavazhatna, és az eredmények közzététele nem befolyásolhatja a szavazást. Nem lenne törvényes.
több mint 6 éve
De sajnálom őket a francba 4 évente egyszer......rettentően meg vannak terhelve.....mint a MÁV. az ellenségük csak a 4 évszak meg az utasok
dande
több mint 6 éve
Nézzétek a Hír TV-t minnyá jön Berger :dAki most nyilatkozik?😀
eaglesmcnabb
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
ez mondjuk szép találat volt a részükről 😊Baló Gyuri melyik csatornán van? Sváby is katasztrófálisRTL
dande
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Miért, akkor megfordulna a párt preferenciád?Minimum annyit kéne bejelenteni, hogy a választás után lemondok a tisztségemről.Szándékoltan úgy tervezték, hogy csak 21:00 után legyenek eredmények.
gabokocka
Sobri Jóska
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Nézzétek a Hír TV-t minnyá jön Berger :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Ok.Baló Gyuri melyik csatornán van? Sváby is katasztrófálisRTL
dande
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Ez mi? Mi az hogy az épületben már jó, az utcán nem?Egyértelmű, így nem tudják megzavarni őket bekiabálásokkal......lol
gabokocka
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Baló Gyuri melyik csatornán van? Sváby is katasztrófálisRTL
dande
több mint 6 éve
Baló Gyuri melyik csatornán van? Sváby is katasztrófális
több mint 6 éve
Minimum annyit kéne bejelenteni, hogy a választás után lemondok a tisztségemről.Szándékoltan úgy tervezték, hogy csak 21:00 után legyenek eredmények.
gabokocka
több mint 6 éve
állítólag plusz szavazóhelyeket nyitottak, így talán 1 órán belül végeznek
több mint 6 éve
De sajnálom őket a francba 4 évente egyszer......rettentően meg vannak terhelve.....
több mint 6 éve
Minimum annyit kéne bejelenteni, hogy a választás után lemondok a tisztségemről.Konyhás néni....
gabokocka
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Kampman
28 325
Bazmeg, ez a nő...Egy alsós általános iskolai osztály is kihívást jelentene neki
több mint 6 éve
Minimum annyit kéne bejelenteni, hogy a választás után lemondok a tisztségemről.
több mint 6 éve
Ez mi? Mi az hogy az épületben már jó, az utcán nem?Elveszik a mobiltelókat, leárnyékolják az egész épületet. 😊
gabokocka
több mint 6 éve
www.borsonline.hu/aktualis/megmutatta-bomba-testet-az-mszp-s-politikus/117532ő ki is?remélem nem hiába gugliztam jó 5 percetItt most az innuendók mellett (gondolkodtam a vesz prémet szóviccen is..), a politológia szakmázgatás másodlagos volt... aszittem már elkezdtünk eredménykövetni?Ugyanígy Staudt és Zsiga-KárpátCsak azzal h Pesten indítják elb@sznak egy fix baloldali kerületet... jobb lett volna ha Tolna ő is, vagy BAZ-ba pakolni őt is?Dúró Dóra legalább jól néz ki. 😀és ha minden politikus ilyen tisztán is tudna beszélni.
Vrij6
gamerkr
Igor
nettó 3 mandátum plusz a Fidesznek, mert kettőt elvesznek az MSZPtől, és egy Jobbikos tuti nyerne valahol, pl. itt Gödöllőn is egy noname jelölttel indultak
eaglesmcnabb
Igor
r.baggio
csi77
több mint 6 éve
Ez mi? Mi az hogy az épületben már jó, az utcán nem?
több mint 6 éve
azt nem értem, h miért nem jönnek legalább olyan adatok addig, h hol mennyien szavaztak pontosan?