Politika

46 feliratkozó

több mint 6 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
ha már eredménykövető, jövök a klasszik kérdéssel: STREAMET TUD VALAKI?
r.baggio
 www.mediaklikk.hu/m1-elo
JSanyo
ez még a poén része volt, sport tv-s... akarom írni hírtévés kellene

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 634 — Cowboys fan
Vajna meg közben megirigyelte Gyurcsányt. Délután benevezett a legutáltabb magyar ember címéért folyó versenybe.

Azért a Terminator jó film 😊
peterk2005
de a Terminator nem Vajna miatt jó film, hanem Cameron miatt. ugyanúgy, mint hogy Weinstein is sok jó filmhez adott pénzt, hiába egy faszkalap.
több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan

r.baggio
hát szegénykém olyan ványadt, mint a nagy magyar ellenzék.
elvinném egy erősebb karácsonyi vagy húsvéti tápolásra, mer' olyan alakja van, mint a South Parkban a kanadaiaknak.
slowmotion
Nemá', nekem bejön 😀
több mint 6 éve
ellenben ha már politikusnőkről van szó, na Kunhalmiról mindig a nagyobbik gyerekem óvónője jut eszembe. kicsit talán arcra is hasonlítanak, hanghordozásra is, és... hát kedves óvónéni olyan kiváló MILF adottságokkal rendelkezik, hogy egy párhuzamos univerzumban bizonyára nem a tanév programjáról szeretnék vele beszélgetni.
illetve nem beszélgetni szeretnék vele. de szigorúan csak egy párhuzamos univerzumban.
több mint 6 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
ha már eredménykövető, jövök a klasszik kérdéssel: STREAMET TUD VALAKI?
r.baggio
 www.mediaklikk.hu/m1-elo

több mint 6 éve
Szesze New York Giants 21 264 — Giants fan
de kurva sokan vannak még
több mint 6 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
tessék Jakehomer, jelentkeztél volna át Iborfiára!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 325
Vajna meg közben megirigyelte Gyurcsányt. Délután benevezett a legutáltabb magyar ember címéért folyó versenybe.
peterk2005
Lemaradtunk valamiről?
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline

Azért a Terminator jó film 😊

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 436 — #NoStress
elvinném egy erősebb karácsonyi vagy húsvéti tápolásra, mer' olyan alakja van, mint a South Parkban a kanadaiaknak.
slowmotion
Akkor ez alapján Németh Szilárd ragyogóan ábrázolja a kormánypártot :d
eaglesmcnabb
Németh Szilárd nem kövér, ő erős testalkatú.
Willis
Rajongóknak filigrán alkattal:

több mint 6 éve
Nekem nem, én jó magyar ember vagyok. 😊
De egy taktikai szavazó így plusz információval szavazhatna, és az eredmények közzététele nem befolyásolhatja a szavazást. Nem lenne törvényes.
Sobri Jóska
Én a pontos törvényt nem ismerem, ha törvénytelen, akkor törvénytelen. De a konkrét körzeten kívül nem nagyon tudom elképzelni, hogy mit tudna módosítani a nyilvánosságra került adat? Ha ez a gond, akkor annak a körzetnek az adatait nem hozom nyilvánosságra, csak a többit.
peterk2005
Ez történik pont most. 😊
Az ott szavazó kb. 10ezer ember az ország minden részéről érkezett, hiszen átjelentkezők.
Van aki Vas2-re, van aki Baranya1-re vagy Pest6-ra szavazna, csak még nem jutott be.
Érdekes, hogy ilyen nehéz átlátni...
Sobri Jóska
így van, épp ez a gond, h itt átszavazók állnak sorban..

Szerkesztette: Szesze
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 325
slowmotion
eaglesmcnabb
Willis
ünnepien telt
több mint 6 éve
De egy taktikai szavazó így plusz információval szavazhatna, és az eredmények közzététele nem befolyásolhatja a szavazást. Nem lenne törvényes.
Sobri Jóska
Én a pontos törvényt nem ismerem, ha törvénytelen, akkor törvénytelen. De a konkrét körzeten kívül nem nagyon tudom elképzelni, hogy mit tudna módosítani a nyilvánosságra került adat? Ha ez a gond, akkor annak a körzetnek az adatait nem hozom nyilvánosságra, csak a többit.
peterk2005
a listás eredményeket, pl.
bár milliós nagyságrendű szavazat között két-háromezer az nem zavar sok vizet, legalábbis egy ennyire nemszoros választáson nem.
több mint 6 éve
Willis Jacksonville Jaguars 779 — Cornerback fan
slowmotion
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Sobri Jóska
peterk2005
Ez történik pont most. 😊
Az ott szavazó kb. 10ezer ember az ország minden részéről érkezett, hiszen átjelentkezők.
Van aki Vas2-re, van aki Baranya1-re vagy Pest6-ra szavazna, csak még nem jutott be.
Érdekes, hogy ilyen nehéz átlátni...

több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
slowmotion

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 370 — No 1 Zhang Yufei fan
Minimum annyit kéne bejelenteni, hogy a választás után lemondok a tisztségemről.
gabokocka
Szándékoltan úgy tervezték, hogy csak 21:00 után legyenek eredmények.
Így biztos kevesebben szállják meg az Oktogont goapartizni.
A kormánynak az az érdeke, hogy ne legyen balhé.

Egyébként meg durva lenne, ha átjelentkezőként úgy szavazhatnék egy adott körzetről, hogy már ismert, hogy mondjuk 33% Fidesz, 32% Jobbik, 31% MSZP.
Sobri Jóska
Nem is értem, hogy miféle döntés ez az épületben jó, kinn nem. Ez akkora jogszabálysértés, mint a ház. Biztos vmi varázsépületről van szó, oda semmi info nem jut be.
gabokocka
Mint a Belső emberben, mondtam. 😊
Telókat begyűjtik, se ki, se be senki, alufólia az egész házra.
Sobri Jóska
Nézd, a MÁV is beszáll a buliba! 😊 (ezekkel a táncos migráncsokkal...)

www.youtube.com/watch?v=PQmrmVs10X8

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve

r.baggio
több mint 6 éve
4 évet tudtunk várni, pár órán már nem múlik semmi.
| Meg addig még él a remény a kormányváltást akaróknak. |

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
LOL

Egyes választókörök előtt olyan hosszú sorok voltak, hogy többen csak azért álltak be a végére, mert azt hitték, éjféltől ők is vásárolhatnak új iPhone-t.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 370 — No 1 Zhang Yufei fan
Minimum annyit kéne bejelenteni, hogy a választás után lemondok a tisztségemről.
gabokocka

Egyébként meg durva lenne, ha átjelentkezőként úgy szavazhatnék egy adott körzetről, hogy már ismert, hogy mondjuk 33% Fidesz, 32% Jobbik, 31% MSZP.
Sobri Jóska
Miért, akkor megfordulna a párt preferenciád?
peterk2005
Sobri Jóska
De amint az épületen belül vagy, ott már nem fordul meg a pártpreferenciád..

Ez megint olyan dolog, hogy Pálffy Ilona valószínűleg nem hallott a mobilinternetről még - a szó biztos csak az utcán terjed, az épületben már nem..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
gabokocka

Sobri Jóska
Nem is értem, hogy miféle döntés ez az épületben jó, kinn nem. Ez akkora jogszabálysértés, mint a ház. Biztos vmi varázsépületről van szó, oda semmi info nem jut be.
gabokocka
röhej az egész
több mint 6 éve
gabokocka

Sobri Jóska
gabokocka
Mint a Belső emberben, mondtam. 😊
Telókat begyűjtik, se ki, se be senki, alufólia az egész házra.

több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 17 166
élőben a Bocskai út
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/28758383_10156121359278467_7257079688839823360_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=rMJdOhFjuacQ7kNvgHgr72h&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=AXFhSXMkfbZ8cWMKMDiFUfn&oh=00_AYBBqbke9NeWHJi9hTZ-v6u_Ujom0Gy-uAqRCYObpLFffA&oe=67471793
A bocskai úti szavazókörnél még mindig kígyózik a sor. Az emberek nyugodtak, de lassan haladnak előre, amíg egy ország vár az eredményekre. | By Mérce | Facebook
A bocskai úti szavazókörnél még mindig kígyózik a sor. Az emberek nyugodtak, de lassan haladnak előre, amíg egy ország vár az eredményekre.

Szerkesztette: ozibozi