Politika
46 feliratkozó
több mint 6 éve
RTL-en már mennek az oltogatások : D
több mint 6 éve
Kálmán Olga sincs túl nagy formában ma..
több mint 6 éve
ozibozi
17 165
nem iszik többet mint az átlag magyar, csak jóval többet nyilatkozik tévében
több mint 6 éve
azt már a Hős utcában sem tolják. valami herbált vagy dizájnert abuzálna.lakótelepi srác feri is, ha pár milliárddal kevesebbje lenne higítóznaGyurcsány megint be van baszva.Furcsa, mert őt valahogy sosem alkoholistának képzeltem. Az mindig is inkább az alsó- és alsóközéposztálybeli emberek drogja volt.
Sobri Jóska
Kampman
r.baggio
több mint 6 éve
Bástya tablettás Kobrával?ugyanmár, Jockey is is kő alkesz volt, pedig hasonlóan nem volt rossz helyzetben.Gyurcsány megint be van baszva.Furcsa, mert őt valahogy sosem alkoholistának képzeltem. Az mindig is inkább az alsó- és alsóközéposztálybeli emberek drogja volt.
Sobri Jóska
Kampman
megvannak azok a piák, amikhez a kőgazdagok is hajlandóak hozzányúlni.
slowmotion
több mint 6 éve
Olyan mint a szögesdrót. Akárhogyan fogod meg, mindenhonnan szúr....akkor cimbalmozz a bordáin 😀Nemá', nekem bejön 😀hát szegénykém olyan ványadt, mint a nagy magyar ellenzék.
r.baggio
elvinném egy erősebb karácsonyi vagy húsvéti tápolásra, mer' olyan alakja van, mint a South Parkban a kanadaiaknak.
slowmotion
kristóf17
Negritis
több mint 6 éve
ugyanmár, Jockey is is kő alkesz volt, pedig hasonlóan nem volt rossz helyzetben.Gyurcsány megint be van baszva.Furcsa, mert őt valahogy sosem alkoholistának képzeltem. Az mindig is inkább az alsó- és alsóközéposztálybeli emberek drogja volt.
Sobri Jóska
Kampman
megvannak azok a piák, amikhez a kőgazdagok is hajlandóak hozzányúlni.
több mint 6 éve
"kígyók kígyóznak"Egyértelmű amifoci/Jake Plummer fan!!
nincs több kérdésem, kapcsoljaki
r.baggio
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
lakótelepi srác feri is, ha pár milliárddal kevesebbje lenne higítóznaGyurcsány megint be van baszva.Furcsa, mert őt valahogy sosem alkoholistának képzeltem. Az mindig is inkább az alsó- és alsóközéposztálybeli emberek drogja volt.
Sobri Jóska
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
akkor cimbalmozz a bordáin 😀Nemá', nekem bejön 😀hát szegénykém olyan ványadt, mint a nagy magyar ellenzék.
r.baggio
elvinném egy erősebb karácsonyi vagy húsvéti tápolásra, mer' olyan alakja van, mint a South Parkban a kanadaiaknak.
slowmotion
kristóf17
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
kígyó - nehéz szóNa ja, Győzike sem szerette... Agykapacitás párhuzam?
Szesze
több mint 6 éve
Nagyon szegény családban nőtt fel.Gyurcsány megint be van baszva.Furcsa, mert őt valahogy sosem alkoholistának képzeltem. Az mindig is inkább az alsó- és alsóközéposztálybeli emberek drogja volt.
Sobri Jóska
Kampman
És nagy rajta a nyomás.
Ultimate megoldás: a pia.
több mint 6 éve
ezek szerint 😊kígyó - nehéz szónehezebb, mint az "útelágazáshoz"?
Szesze
slowmotion
több mint 6 éve
Szerintem Feri már tudja, hogy kiestek. Nagyon nyúzott volt az arca.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
kígyó - nehéz szónehezebb, mint az "útelágazáshoz"?
Szesze
több mint 6 éve
Kampman
28 323
Gyurcsány megint be van baszva.Furcsa, mert őt valahogy sosem alkoholistának képzeltem. Az mindig is inkább az alsó- és alsóközéposztálybeli emberek drogja volt.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
kígyó - nehéz szó
több mint 6 éve
volt idő, amikor még nekem is bejött volna. talán, sötétben. de most már nem tudom eldönteni az ilyenekről, hogy anorexiásak, vagy fejletlenek.Nemá', nekem bejön 😀hát szegénykém olyan ványadt, mint a nagy magyar ellenzék.
r.baggio
slowmotion
kristóf17
több mint 6 éve
"kígyók kígyóznak" nincs több kérdésem, kapcsoljaki
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Feri már nem szomjaskunhalmi lehet meglátogatta a paddockban
Kampman
több mint 6 éve
csipkelli
4 008
Szondázzák meg!
több mint 6 éve
Kampman
28 323
Feri már nem szomjas
több mint 6 éve
ez még a poén része volt, sport tv-s... akarom írni hírtévés kelleneha már eredménykövető, jövök a klasszik kérdéssel: STREAMET TUD VALAKI?www.mediaklikk.hu/m1-elo
r.baggio
JSanyo
---
több mint 6 éve
Vajna meg közben megirigyelte Gyurcsányt. Délután benevezett a legutáltabb magyar ember címéért folyó versenybe.de a Terminator nem Vajna miatt jó film, hanem Cameron miatt. ugyanúgy, mint hogy Weinstein is sok jó filmhez adott pénzt, hiába egy faszkalap.
Azért a Terminator jó film 😊
peterk2005