Politika
46 feliratkozó
több mint 6 éve
Dúró Dóra legalább jól néz ki. 😀és ha minden politikus ilyen tisztán is tudna beszélni.
Vrij6
több mint 6 éve
Dúró Dóra legalább jól néz ki. 😀Budai Bernadett jobban. Vagy Demeter.
Vrij6
több mint 6 éve
coub.com/view/166pntriadot reggel elküldtük szavazni, aztán bezártuk a pincébe, internet nélkülNa Apeszos túl korán tette be, eljinxelte, ő lesz a hibás 😉Óóó, várj míg előkerül iktriad. 😀
dande
Beki
JSanyo
több mint 6 éve
Dopeman meg a köztársasági elnök.Soros,Simicska és Pintér Tiborolyat lehet,hogy a viktor meg az összes ilyen bohoc mszp,dk,együtt tudjafaszom nem jut be?És kik jutnának akkor be? Trump, Putyin és Merkel?
Kenny
peterk2005
Kenny
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Dúró Dóra legalább jól néz ki. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Még a motogp is szarakodik a rajttal, nincs mit nézni... :/
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
és a helyi pecces köcsög dala, remélem idén az ő győzelmi szériája is megszakadwww.youtube.com/watch?v=QajxxWb3Wvg
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Én reggel 8-kor még a Paris Roubaix előtt elintéztem a dolgot. Egyből sorra kerültem. Az se tudom mi az a sorban állás. #swagNem nézek ide egy óráig, 57 hozzászólás...😀iktriad 2 órája áll a sashalmi sorban, szerinted mennyire ment fel a cukra az idegtől? 😀
zemanla
eaglesmcnabb
Ez esetben nyerni fog a Fidesz. 😊Na Apeszos túl korán tette be, eljinxelte, ő lesz a hibás 😉Óóó, várj míg előkerül iktriad. 😀
dande
Beki
több mint 6 éve
Soros,Simicska és Pintér Tiborolyat lehet,hogy a viktor meg az összes ilyen bohoc mszp,dk,együtt tudjafaszom nem jut be?És kik jutnának akkor be? Trump, Putyin és Merkel?
Kenny
peterk2005
több mint 6 éve
olyat lehet,hogy a viktor meg az összes ilyen bohoc mszp,dk,együtt tudjafaszom nem jut be?És kik jutnának akkor be? Trump, Putyin és Merkel?
Kenny
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
www.facebook.com/pesticetli7/photos/a.224676017719342.1073741826.224675021052775/845924742261130/?type=3&theater
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumánakMé nem az Emanuellle 😛 😀Kicsit hosszabb lesz a pre-game show, hallgassák következő fellépőnket..olyat lehet,hogy a viktor meg az összes ilyen bohoc mszp,dk,együtt tudjafaszom nem jut be?Fletón legalább lehet röhögni néha, Orbánon csak sírni lehetannál már csak az lenne kielégítőbb ha a DK meg a haverok nem jutnának be.444.hu/2018/04/08/oraid-vannak-hatra-orban-orditottak-bele-a-kozmedia-kozvetitesebe-londonbanSzerinted se lesz Fidesz-kétharmad?
Londoni szavazók, szevasztok
petey
Sobri Jóska
Kenny
eaglesmcnabb
Kenny
www.youtube.com/watch?v=VEyxtTF4wiU
Igor
dande
több mint 6 éve
Mé nem az Emanuellle 😛 😀Kicsit hosszabb lesz a pre-game show, hallgassák következő fellépőnket..olyat lehet,hogy a viktor meg az összes ilyen bohoc mszp,dk,együtt tudjafaszom nem jut be?Fletón legalább lehet röhögni néha, Orbánon csak sírni lehetannál már csak az lenne kielégítőbb ha a DK meg a haverok nem jutnának be.444.hu/2018/04/08/oraid-vannak-hatra-orban-orditottak-bele-a-kozmedia-kozvetitesebe-londonbanSzerinted se lesz Fidesz-kétharmad?
petey
Sobri Jóska
Kenny
eaglesmcnabb
Kenny
Igor
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=FpedUYu6HYEPre Game SHow a vendégek előadója
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Kicsit hosszabb lesz a pre-game show, hallgassák következő fellépőnket..olyat lehet,hogy a viktor meg az összes ilyen bohoc mszp,dk,együtt tudjafaszom nem jut be?Fletón legalább lehet röhögni néha, Orbánon csak sírni lehetannál már csak az lenne kielégítőbb ha a DK meg a haverok nem jutnának be.444.hu/2018/04/08/oraid-vannak-hatra-orban-orditottak-bele-a-kozmedia-kozvetitesebe-londonbanSzerinted se lesz Fidesz-kétharmad?
petey
Sobri Jóska
Kenny
eaglesmcnabb
Kenny
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
nem444.hu/2018/04/08/oraid-vannak-hatra-orban-orditottak-bele-a-kozmedia-kozvetitesebe-londonbanSzerinted se lesz Fidesz-kétharmad?
petey
Sobri Jóska
több mint 6 éve
KÉRJEK PÉNZT SOROSTÓL?Szerintem erre a következő világháborúig várnod kell.olyat lehet,hogy a viktor meg az összes ilyen bohoc mszp,dk,együtt tudjafaszom nem jut be?Fletón legalább lehet röhögni néha, Orbánon csak sírni lehetannál már csak az lenne kielégítőbb ha a DK meg a haverok nem jutnának be.444.hu/2018/04/08/oraid-vannak-hatra-orban-orditottak-bele-a-kozmedia-kozvetitesebe-londonbanSzerinted se lesz Fidesz-kétharmad?
petey
Sobri Jóska
Kenny
eaglesmcnabb
Kenny
Kampman
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Szerintem erre a következő világháborúig várnod kell.olyat lehet,hogy a viktor meg az összes ilyen bohoc mszp,dk,együtt tudjafaszom nem jut be?Fletón legalább lehet röhögni néha, Orbánon csak sírni lehetannál már csak az lenne kielégítőbb ha a DK meg a haverok nem jutnának be.444.hu/2018/04/08/oraid-vannak-hatra-orban-orditottak-bele-a-kozmedia-kozvetitesebe-londonbanSzerinted se lesz Fidesz-kétharmad?
petey
Sobri Jóska
Kenny
eaglesmcnabb
Kenny
több mint 6 éve
olyat lehet,hogy a viktor meg az összes ilyen bohoc mszp,dk,együtt tudjafaszom nem jut be?Fletón legalább lehet röhögni néha, Orbánon csak sírni lehetannál már csak az lenne kielégítőbb ha a DK meg a haverok nem jutnának be.444.hu/2018/04/08/oraid-vannak-hatra-orban-orditottak-bele-a-kozmedia-kozvetitesebe-londonbanSzerinted se lesz Fidesz-kétharmad?
petey
Sobri Jóska
Kenny
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Kampman
28 326
te, ezt direkt csinálod?Az okés, de bárhova kérhetted volna, IX., XII., XXII., nincs odavissza 30 perc.Mert hülye voltam, nem gondolkoztam, itt lakok közel, egyébként azért.Jelentem közel 2 és fél óra volt a sorbanállás a Bocskaiban. Zseniális szervezés4 éve is ott voltak a legtöbben.
Jakehomer
Miért oda kérted át magad?
(Őszinte kiváncsiság, hiszen átjelentkezést bárhova lehet kérni. Én is átkértem 3 kerülettel odébb.)
Sobri Jóska
Jakehomer
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 6 éve
Erre már szombaton rájöttem, amikor mondták, hogy 10+ ezer ember jelentkezett a 11-be, nem vagyok rutinos átjelentkező 😊Az okés, de bárhova kérhetted volna, IX., XII., XXII., nincs odavissza 30 perc.Mert hülye voltam, nem gondolkoztam, itt lakok közel, egyébként azért.Jelentem közel 2 és fél óra volt a sorbanállás a Bocskaiban. Zseniális szervezés4 éve is ott voltak a legtöbben.
Jakehomer
(Őszinte kiváncsiság, hiszen átjelentkezést bárhova lehet kérni. Én is átkértem 3 kerülettel odébb.)
Sobri Jóska
Jakehomer
Sobri Jóska
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Fletón legalább lehet röhögni néha, Orbánon csak sírni lehetannál már csak az lenne kielégítőbb ha a DK meg a haverok nem jutnának be.444.hu/2018/04/08/oraid-vannak-hatra-orban-orditottak-bele-a-kozmedia-kozvetitesebe-londonbanSzerinted se lesz Fidesz-kétharmad?
petey
Sobri Jóska
Kenny
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 902
te, ezt direkt csinálod?Az okés, de bárhova kérhetted volna, IX., XII., XXII., nincs odavissza 30 perc.Mert hülye voltam, nem gondolkoztam, itt lakok közel, egyébként azért.Jelentem közel 2 és fél óra volt a sorbanállás a Bocskaiban. Zseniális szervezés4 éve is ott voltak a legtöbben.
Jakehomer
Sobri Jóska
Jakehomer
Sobri Jóska
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Jaja, amikor bementem a suli udvarába 7 körül, akkor még bőven állt a sor a diószegi úton, ahonnan a Badacsonyi-Bocskai-Dávid Ferenc útvonalon ment a sor. Én a Zsombolyiból indultam, még szerencse, hogy jó idő volt 😊Jelentem közel 2 és fél óra volt a sorbanállás a Bocskaiban. Zseniális szervezésépp most írta az index, hogy még mindig több ezren állnak sorban
Jakehomer
Szesze
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
annál már csak az lenne kielégítőbb ha a DK meg a haverok nem jutnának be.444.hu/2018/04/08/oraid-vannak-hatra-orban-orditottak-bele-a-kozmedia-kozvetitesebe-londonbanSzerinted se lesz Fidesz-kétharmad?
petey
Sobri Jóska