NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Politika
46 feliratkozó
több mint 6 éve
Erre már szombaton rájöttem, amikor mondták, hogy 10+ ezer ember jelentkezett a 11-be, nem vagyok rutinos átjelentkező 😊Az okés, de bárhova kérhetted volna, IX., XII., XXII., nincs odavissza 30 perc.Mert hülye voltam, nem gondolkoztam, itt lakok közel, egyébként azért.Jelentem közel 2 és fél óra volt a sorbanállás a Bocskaiban. Zseniális szervezés4 éve is ott voltak a legtöbben.
Jakehomer
Miért oda kérted át magad?
(Őszinte kiváncsiság, hiszen átjelentkezést bárhova lehet kérni. Én is átkértem 3 kerülettel odébb.)
Sobri Jóska
Jakehomer
Sobri Jóska
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Fletón legalább lehet röhögni néha, Orbánon csak sírni lehetannál már csak az lenne kielégítőbb ha a DK meg a haverok nem jutnának be.444.hu/2018/04/08/oraid-vannak-hatra-orban-orditottak-bele-a-kozmedia-kozvetitesebe-londonbanSzerinted se lesz Fidesz-kétharmad?
Londoni szavazók, szevasztok
petey
Sobri Jóska
Kenny
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 902
te, ezt direkt csinálod?Az okés, de bárhova kérhetted volna, IX., XII., XXII., nincs odavissza 30 perc.Mert hülye voltam, nem gondolkoztam, itt lakok közel, egyébként azért.Jelentem közel 2 és fél óra volt a sorbanállás a Bocskaiban. Zseniális szervezés4 éve is ott voltak a legtöbben.
Jakehomer
(Őszinte kiváncsiság, hiszen átjelentkezést bárhova lehet kérni. Én is átkértem 3 kerülettel odébb.)
Sobri Jóska
Jakehomer
Sobri Jóska
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Jaja, amikor bementem a suli udvarába 7 körül, akkor még bőven állt a sor a diószegi úton, ahonnan a Badacsonyi-Bocskai-Dávid Ferenc útvonalon ment a sor. Én a Zsombolyiból indultam, még szerencse, hogy jó idő volt 😊Jelentem közel 2 és fél óra volt a sorbanállás a Bocskaiban. Zseniális szervezésépp most írta az index, hogy még mindig több ezren állnak sorban
Jakehomer
Szesze
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
annál már csak az lenne kielégítőbb ha a DK meg a haverok nem jutnának be.444.hu/2018/04/08/oraid-vannak-hatra-orban-orditottak-bele-a-kozmedia-kozvetitesebe-londonbanSzerinted se lesz Fidesz-kétharmad?
petey
Sobri Jóska
több mint 6 éve
NE POLITOLIGIZÁLJ CIMBI!ha már eredménykövető, jövök a klasszik kérdéssel: STREAMET TUD VALAKI?Lesz valaki? A Fidesz és az MSZP szavazóin kívül.
r.baggio
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Az okés, de bárhova kérhetted volna, IX., XII., XXII., nincs odavissza 30 perc.Mert hülye voltam, nem gondolkoztam, itt lakok közel, egyébként azért.Jelentem közel 2 és fél óra volt a sorbanállás a Bocskaiban. Zseniális szervezés4 éve is ott voltak a legtöbben.
Jakehomer
Sobri Jóska
Jakehomer
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 902
mindig a semleges szurkolóként a legjobbha már eredménykövető, jövök a klasszik kérdéssel: STREAMET TUD VALAKI?Lesz valaki? A Fidesz és az MSZP szavazóin kívül.
r.baggio
Kampman
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 902
minden évben dögunalom ez a Marrakesh, de valamiért ragaszkodnak hozzánekem bazzeg az egyezmény ugrott be elsőre...
Norbi autójával valami nem volt okés, már a race2-ben is totál lassú volt
irány Argentína, Spíler, Motogp 😊
NB2
több mint 6 éve
Kampman
28 326
ha már eredménykövető, jövök a klasszik kérdéssel: STREAMET TUD VALAKI?Lesz valaki? A Fidesz és az MSZP szavazóin kívül.
r.baggio
több mint 6 éve
Mert hülye voltam, nem gondolkoztam, itt lakok közel, egyébként azért.Jelentem közel 2 és fél óra volt a sorbanállás a Bocskaiban. Zseniális szervezés4 éve is ott voltak a legtöbben.
Jakehomer
Sobri Jóska
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Jelentem közel 2 és fél óra volt a sorbanállás a Bocskaiban. Zseniális szervezésépp most írta az index, hogy még mindig több ezren állnak sorban
Jakehomer
több mint 6 éve
ha már eredménykövető, jövök a klasszik kérdéssel: STREAMET TUD VALAKI?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
444.hu/2018/04/08/oraid-vannak-hatra-orban-orditottak-bele-a-kozmedia-kozvetitesebe-londonbanSzerinted se lesz Fidesz-kétharmad?
petey
több mint 6 éve
Honnan való? azon sok múlik 😊Jelentem közel 2 és fél óra volt a sorbanállás a Bocskaiban. Zseniális szervezésIk ott van még?
Jakehomer
Igor
Asztalonként két-két megye átszavazói vannak, nénike azt mondja két óra várakozás után, hogy az x megyénél fél órája már csak lézengenek, de sok asztalnál meg kurva nagy a sor és ajtó áteresztőképessége kicsi, úgyhogy haladás nem volt
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Na a Gulyás itt most lenyomta a riportert, ez elég amatőr módon volt megjátszva..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Kampman
28 326
M4Sporton Szolnok-Kisvárda élőben!!!
több mint 6 éve
444.hu/2018/04/08/oraid-vannak-hatra-orban-orditottak-bele-a-kozmedia-kozvetitesebe-londonbanLondoni szavazók, szevasztok
több mint 6 éve
Jelentem közel 2 és fél óra volt a sorbanállás a Bocskaiban. Zseniális szervezés4 éve is ott voltak a legtöbben.
Jakehomer
több mint 6 éve
Jelentem közel 2 és fél óra volt a sorbanállás a Bocskaiban. Zseniális szervezésIk ott van még?
Jakehomer
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
minden évben dögunalom ez a Marrakesh, de valamiért ragaszkodnak hozzáNorbi autójával valami nem volt okés, már a race2-ben is totál lassú volt
irány Argentína, Spíler, Motogp 😊
több mint 6 éve
ÚRISTEN, NEM LESZ TÖBB ANGOL NAGYDÍJ! 😀HÁT AGYABETEG...HÁ' NEMTUD MIT CSINÁLNI.NEMTUD!!!!!444HOVÁ TŰNT ORBÁN VIKTOR???!!!ATV-mn Ceglédi is van, eddig tűrhető, kilenckor átmegyek a logopédusra úgyisBaló Gyuri a választási műsorok Palik Lacija.
eaglesmcnabb
Kenny
Kampman
Kenny
...HÁ VIGYÉK MÁ ONNAN
eaglesmcnabb
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Jelentem közel 2 és fél óra volt a sorbanállás a Bocskaiban. Zseniális szervezés
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Stílusosan 1990-ben volt utoljára | Syracuse | Orange 1/1, Rob Moore.remélem idén a 99-es év jön be, és mcnabb papa 1/2 lesz.
Per pill egyébként a Titans WR-edzője.
empty taxi
Stílusosan 99 mandátummal, meg is lenne a 99 problems
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
volt már korábban is, kuruc.info és társai hamarabb hozták le az eredményeketAz eredmények meglesznek, nem fognak órákig ücsörögni a szavazókörökben. Az NVI-nak hivatalosan kussolnia kell, amíg szavaznak, szerintem simán kiszivárog.Azon gondolkodom, hogy elvileg kaphatunk hamarosan részeredményeket. A szavazókörök pártdelegáltjaitól. Nemsokára kiderül.Az szép lenne, h pártoktól hamarabb lenne nem hivatalos eredmény, mint a NVH tól!
csipkelli
zemanla
csipkelli