NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Politika
46 feliratkozó
több mint 6 éve
ATV-mn Ceglédi is van, eddig tűrhető, kilenckor átmegyek a logopédusra úgyisBaló Gyuri a választási műsorok Palik Lacija.
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Az ATV egész jó eddig, csak nehéz lesz 2 órát kitölteniük.. bár sokszor kapcsolnak majd ide-oda, talán sikerül vhogy.de baszki, még választáskor sem tudják élőben adni online, mint az ATV......nesze neked tájékoztatás
Igor
több mint 6 éve
én ezt a Gőgöst kifejezetten kedvelem, pedig nem vagyok egy szoci párti..
több mint 6 éve
Eurosport. Muller szemét módon odaszorította Norbit a falhoz. 😕 Visszaesett 2 helyet, most 5.Mindegy, most úgyis Michelisz futamja jön. 😊M4Sport vagy a Eurosport?
peterk2005
Geeri
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
ATV-mn Ceglédi is van, eddig tűrhető, kilenckor átmegyek a logopédusra úgyis
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Az ATV egész jó eddig, csak nehéz lesz 2 órát kitölteniük.. bár sokszor kapcsolnak majd ide-oda, talán sikerül vhogy.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
A hír tvt terveztem nézni de Kálmán Olga........francé nem bírta máshová beédeskedni magát
több mint 6 éve
Ennyien vannak még hátra a Bocskainál, de nem biztos, hogy ez mind elmegy. (Bár átjelentkezőknél 90% körüli a részvétel.)Ahol most jelentkeztek be, ott még 2-3000 ember (?? ha jól értettem) visszavan, de legyen neked igazad.De 21:00 után ömleni fognak az eredmények.az fasza..Listáról se lehet, mert elvileg befolyásolhatja a szavazást.Bazdmeg és megint eljátsszák azt, amit 2010-ben, órákig nem fejezik még be, és addig semmi részeredmény. Elcseszik az eredménykövetőt.csak azokról a körzetekről nem lesz részeredmény ahol sok még a szavazni nem tudó
Kampman
Szesze
Sobri Jóska
Szesze
Addigra mindenhol végeznek.
Sobri Jóska
csi77
És máshonnan csoportosítanak át emberi erőforrásokat, hogy felgyorsítsák, és mielöbb befejezzék.
több mint 6 éve
mondjuk nekem nem gáz, úgyis végignézem az egészet, sör van bőven 😊De 21:00 után ömleni fognak az eredmények.az fasza..Listáról se lehet, mert elvileg befolyásolhatja a szavazást.Bazdmeg és megint eljátsszák azt, amit 2010-ben, órákig nem fejezik még be, és addig semmi részeredmény. Elcseszik az eredménykövetőt.csak azokról a körzetekről nem lesz részeredmény ahol sok még a szavazni nem tudó
Kampman
Szesze
Sobri Jóska
Szesze
Sobri Jóska
viszont 9-nél később lesz az úgy néz ki..
Szerkesztette: Szesze
több mint 6 éve
Van idő a nyugodt feldolgozásra.😀
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Bakker és tényleg nem közölnek részeredményeket, míg nem végeznek az utolsó szavazókörökben sem. 😀
több mint 6 éve
Ahol most jelentkeztek be, ott még 2-3000 ember (?? ha jól értettem) visszavan, de legyen neked igazad.De 21:00 után ömleni fognak az eredmények.az fasza..Listáról se lehet, mert elvileg befolyásolhatja a szavazást.Bazdmeg és megint eljátsszák azt, amit 2010-ben, órákig nem fejezik még be, és addig semmi részeredmény. Elcseszik az eredménykövetőt.csak azokról a körzetekről nem lesz részeredmény ahol sok még a szavazni nem tudó
Kampman
Szesze
Sobri Jóska
Szesze
Sobri Jóska
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
aszondja a HírTV, hogy eddig 6000-en szavaztak a 11. kerületben és még 4000-en várnak.KAPTA.HALT.
sztakurva 😀
shawnka
több mint 6 éve
Mindegy, most úgyis Michelisz futamja jön. 😊M4Sport vagy a Eurosport?
peterk2005
Mindig jövőre!
több mint 6 éve
Bakker én már kiakadtam egy fél órája, amikor bemondták, hogy nem lesz eredmény dömping, amíg van kint szavazó. Ahogy nézem, ez késő éjjel-hajnal lesz......Gratulálok ehhez, de tényleg!!!! 😕
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Annyira fasza lenne ha Index live hírfolyamon minden egyes frissítésnél nem indulna el üvöltve az oldal közepére lecsúszott fb közvetítésük...😊 én is most némítottam le a picsába
Hanni
több mint 6 éve
De 21:00 után ömleni fognak az eredmények.az fasza..Listáról se lehet, mert elvileg befolyásolhatja a szavazást.Bazdmeg és megint eljátsszák azt, amit 2010-ben, órákig nem fejezik még be, és addig semmi részeredmény. Elcseszik az eredménykövetőt.csak azokról a körzetekről nem lesz részeredmény ahol sok még a szavazni nem tudó
Kampman
Szesze
Sobri Jóska
Szesze
több mint 6 éve
Annyira fasza lenne ha Index live hírfolyamon minden egyes frissítésnél nem indulna el üvöltve az oldal közepére lecsúszott fb közvetítésük...
több mint 6 éve
Mindegy, most úgyis Michelisz futamja jön. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
az fasza..Listáról se lehet, mert elvileg befolyásolhatja a szavazást.Bazdmeg és megint eljátsszák azt, amit 2010-ben, órákig nem fejezik még be, és addig semmi részeredmény. Elcseszik az eredménykövetőt.csak azokról a körzetekről nem lesz részeredmény ahol sok még a szavazni nem tudó
Kampman
Szesze
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Ha esetleg holnap 7-ig se fogy el a sor, itt a megoldás...Bazdmeg és megint eljátsszák azt, amit 2010-ben, órákig nem fejezik még be, és addig semmi részeredmény. Elcseszik az eredménykövetőt.és nincs elég Alekosz videód vagy mi? 😀
Kampman
NB2
www.youtube.com/watch?v=TmfS_FJRrPQ
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Listáról se lehet, mert elvileg befolyásolhatja a szavazást.Bazdmeg és megint eljátsszák azt, amit 2010-ben, órákig nem fejezik még be, és addig semmi részeredmény. Elcseszik az eredménykövetőt.csak azokról a körzetekről nem lesz részeredmény ahol sok még a szavazni nem tudó
Kampman
Szesze
több mint 6 éve
Bazdmeg és megint eljátsszák azt, amit 2010-ben, órákig nem fejezik még be, és addig semmi részeredmény. Elcseszik az eredménykövetőt.no para, a jó eredménykövető fél kettőtől szokott menni 😀
Kampman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Bazdmeg és megint eljátsszák azt, amit 2010-ben, órákig nem fejezik még be, és addig semmi részeredmény. Elcseszik az eredménykövetőt.és nincs elég Alekosz videód vagy mi? 😀
Kampman