NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
8
3
2:15, Arena4
Politika
46 feliratkozó
több mint 6 éve
triadot reggel elküldtük szavazni, aztán bezártuk a pincébe, internet nélkülNa Apeszos túl korán tette be, eljinxelte, ő lesz a hibás 😉Óóó, várj míg előkerül iktriad. 😀
dande
Beki
több mint 6 éve
Nem nézek ide egy óráig, 57 hozzászólás...😀
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Na Apeszos túl korán tette be, eljinxelte, ő lesz a hibás 😉Én olyant nem tudok. Az csak a Jaguars topicban létezik... 😛
dande
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Na Apeszos túl korán tette be, eljinxelte, ő lesz a hibás 😉Óóó, várj míg előkerül iktriad. 😀
dande
több mint 6 éve
Na Apeszos túl korán tette be, eljinxelte, ő lesz a hibás 😉
több mint 6 éve
Ha esetleg úgy alakulnak az eredmények, lehet az MTV/TV2-re váltani, és a műsorvezetők arcát figyelni, bár valszeg úgyis úgy fogják mutatni a dolgokat, hogy az érdektelen fideszes kerületekről lesz a műsor 99%-a..aztán jöhetnek a bukás videók, meg a mémhegyek 😀 epic lenne
Igor
petey
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Teszem hozzá, egyébként a Kutyapárt bejutásán kívül nem szurkolok senkinek. Az ellenzék nagy részétől hányingerem van, de Viktoréktól is jó lenne egy olyat látni, mint amikor Hillary tábora könnyezett még értetlenül meredt maga elé 2016-ban.
több mint 6 éve
Vérciki ez a levélszavazás 2018-ban. Pl. egy kanadai magyarnak azon múlik hogy szavazhat-e vagy sem, hogy oda jut-e hozzá a fél világon keresztül a levél vagy sem.... Az aki egyébként korrekten beregisztrált, miért nem sétálhat be egy konzulátusra és töltheti ott ki azt a szerencsétlen szavazólapot? Miből állt volna felállítani oda egy plusz urnát, és nyomtatni pár levél-szavazólapot?Intelligenciából, az meg ugye....😊
peterk2005
több mint 6 éve
Ha esetleg úgy alakulnak az eredmények, lehet az MTV/TV2-re váltani, és a műsorvezetők arcát figyelni, bár valszeg úgyis úgy fogják mutatni a dolgokat, hogy az érdektelen fideszes kerületekről lesz a műsor 99%-a..ne is mondd, alig várom hogy esetleg odakapcsolhassak 😀
Igor
több mint 6 éve
Ha esetleg úgy alakulnak az eredmények, lehet az MTV/TV2-re váltani, és a műsorvezetők arcát figyelni, bár valszeg úgyis úgy fogják mutatni a dolgokat, hogy az érdektelen fideszes kerületekről lesz a műsor 99%-a..aztán jöhetnek a bukás videók, meg a mémhegyek 😀 epic lenne
Igor
több mint 6 éve
Vérciki ez a levélszavazás 2018-ban. Pl. egy kanadai magyarnak azon múlik hogy szavazhat-e vagy sem, hogy oda jut-e hozzá a fél világon keresztül a levél vagy sem.... Az aki egyébként korrekten beregisztrált, miért nem sétálhat be egy konzulátusra és töltheti ott ki azt a szerencsétlen szavazólapot? Miből állt volna felállítani oda egy plusz urnát, és nyomtatni pár levél-szavazólapot?
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Ha esetleg úgy alakulnak az eredmények, lehet az MTV/TV2-re váltani, és a műsorvezetők arcát figyelni, bár valszeg úgyis úgy fogják mutatni a dolgokat, hogy az érdektelen fideszes kerületekről lesz a műsor 99%-a..Igen, én is csak akkor tervezek odakapcsolni, ha kikapnak
Igor
több mint 6 éve
Ha esetleg úgy alakulnak az eredmények, lehet az MTV/TV2-re váltani, és a műsorvezetők arcát figyelni, bár valszeg úgyis úgy fogják mutatni a dolgokat, hogy az érdektelen fideszes kerületekről lesz a műsor 99%-a..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Azért is működik a topic, mert kevés az igazi agymosott errefelé. SzvszAzért aki Magyarországon az NFL-t nézi, arról már feltételezhető némi nyitottság a világra, függetlenül attól, hogy egyébként melyik pártra szavaz
ozibozi
több mint 6 éve
Azért is működik a topic, mert kevés az igazi agymosott errefelé. SzvszEz veszélyes!
ozibozi
több mint 6 éve
ozibozi
17 170
Azért is működik a topic, mert kevés az igazi agymosott errefelé. Szvsz
több mint 6 éve
Egy ellenzéki győzelem most kb. akkora csoda lenne, mint Trump megválasztásaazért arra jóval komolyabb esély volt
Kampman
csakúgy mint a brexit-re
+ sztem a magas részvételhez hozzájárul a trump/brexit/gábor&emőke
mondjuk én nem voltam és nem is megyek 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
olyan, mint az egész választás 😊azért ez elég komoly kritika 😀közben váltottam az atv-re, az jobbnak tűnik egyelőrecsak online tudom, de baz komoly 1 órás csúsztatással élőznek? :/ mi ez mármelyik adó lesz hiteles a szavazóműsorral? 😀 gondolom nem az M1én a hírtv-t fogom nézni vszínű.. valahol ez is röhej 😀
petey
mondjuk Kálmán Olga egyből belebakizott egyet mindjárt az elején, de biztos ő is izgul.
Szesze
petey
Szesze
Negritis
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Egy ellenzéki győzelem most kb. akkora csoda lenne, mint Trump megválasztása
több mint 6 éve
azért ez elég komoly kritika 😀közben váltottam az atv-re, az jobbnak tűnik egyelőrecsak online tudom, de baz komoly 1 órás csúsztatással élőznek? :/ mi ez mármelyik adó lesz hiteles a szavazóműsorral? 😀 gondolom nem az M1én a hírtv-t fogom nézni vszínű.. valahol ez is röhej 😀
petey
mondjuk Kálmán Olga egyből belebakizott egyet mindjárt az elején, de biztos ő is izgul.
Szesze
petey
Szesze
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
én még mindig nem hiszek benne, de hátha..reméljük ma csak Vitya fogkérdés nem fog-e összeomlani 😊Online hol érdemes követni?www.valasztas.hu/
Persze ezen topicon kívül
Sebii
Én itt fogok szörfölni a lényegi VK-k között szerintem..
Igor
Szesze
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
reméljük ma csak Vitya fogkérdés nem fog-e összeomlani 😊Online hol érdemes követni?www.valasztas.hu/
Sebii
Igor
Szesze
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
kérdés nem fog-e összeomlani 😊Online hol érdemes követni?www.valasztas.hu/
Sebii
Igor
több mint 6 éve
Online hol érdemes követni?www.valasztas.hu/
Sebii
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)