NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
Politika
46 feliratkozó
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
Az önellentmondás, az irracionalitás, a matematikai törvényszerűségek fogalma nem megítélés kérdése.Megmondom őszintén, elvesztettem a fonalat és nem értem miről beszélsz... bár, nem is nagyon érdekel.
Ahogy a 2+2-ből se lesz 13, csak mert te annak gondolod.
Érdekes játék, tippeld meg a lehető legtöbb Jobbik és LMP mandátumot külön külön, majd add össze, és az így kapott számot nézd sokáig, gondolj amire akarsz, és jelezz, ha 99-nél nagyobb szám jön ki.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
azért ne felejtsük el, hogy a görögöket nem a két szép szemük meg a kalamata olajbogyó miatt nem hagyták bedőlni, hanem mert egy ideje drachma helyett ajrót használnakPersze.Az EU alapvetően szintén egy nagy cég, amibe a német nagyvállalatok pumpolják bele a gazdagabb országok embereinek pénzét, akik már nem fogyasztanának pluszban, átterelik Kelet-Európa nem annyira gazdagabb embereihez, akik így náluk költődik el, és termel még több profitot, amit már otthon nem tudnának realizálni. Kb. ez az EU röviden.Nálunk ez az EU. Lengyelországban viszont nem. Ők az EU-ba lépés óta 65%-al növelték a GDP-jüket (és vele a reáljövedelmet is), az EU átlag kb. 16%-hoz képest. A szlovákok is. A csehek is (ők valamivel kevesebbel). A románok is. Mi nem. Nekünk kb. 18% jött össze.
Az EU-n belül ponthogy gazdaságilag nem lehet bedönteni egy országot a fentiek miatt, lásd Görögország.
Putyinnak addig vagyunk érdekesek, amíg az EU-ban vagyunk, és a geopolitika miatt gyakorlatilag 100 éve orosz befolyás alatt vagyunk, csak ez a befolyás hol erősebb, hol lazább volt. Nem függ a regnáló magyar kormányzattól semennyire sem.
Sobri Jóska
Egy országot pedig be lehet dönteni. Nálam legalábbis a 40%-os életszínvonal csökkenés és 25%-os munkanélküliség az bedőlésnek számít.
peterk2005
De nem az EU-ban.
Nem hagynák.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Ezt most nem értem. Amit írtam azok a görög számok. Náluk volt kb. 28%-os GDP visszaesés, 40%-os életszínvonal csökkenés, és 26%-os munkanélküliség.Persze.Az EU alapvetően szintén egy nagy cég, amibe a német nagyvállalatok pumpolják bele a gazdagabb országok embereinek pénzét, akik már nem fogyasztanának pluszban, átterelik Kelet-Európa nem annyira gazdagabb embereihez, akik így náluk költődik el, és termel még több profitot, amit már otthon nem tudnának realizálni. Kb. ez az EU röviden.Nálunk ez az EU. Lengyelországban viszont nem. Ők az EU-ba lépés óta 65%-al növelték a GDP-jüket (és vele a reáljövedelmet is), az EU átlag kb. 16%-hoz képest. A szlovákok is. A csehek is (ők valamivel kevesebbel). A románok is. Mi nem. Nekünk kb. 18% jött össze.
Az EU-n belül ponthogy gazdaságilag nem lehet bedönteni egy országot a fentiek miatt, lásd Görögország.
Putyinnak addig vagyunk érdekesek, amíg az EU-ban vagyunk, és a geopolitika miatt gyakorlatilag 100 éve orosz befolyás alatt vagyunk, csak ez a befolyás hol erősebb, hol lazább volt. Nem függ a regnáló magyar kormányzattól semennyire sem.
Sobri Jóska
Egy országot pedig be lehet dönteni. Nálam legalábbis a 40%-os életszínvonal csökkenés és 25%-os munkanélküliség az bedőlésnek számít.
peterk2005
De nem az EU-ban.
Nem hagynák.
Sobri Jóska
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Persze.Az EU alapvetően szintén egy nagy cég, amibe a német nagyvállalatok pumpolják bele a gazdagabb országok embereinek pénzét, akik már nem fogyasztanának pluszban, átterelik Kelet-Európa nem annyira gazdagabb embereihez, akik így náluk költődik el, és termel még több profitot, amit már otthon nem tudnának realizálni. Kb. ez az EU röviden.Nálunk ez az EU. Lengyelországban viszont nem. Ők az EU-ba lépés óta 65%-al növelték a GDP-jüket (és vele a reáljövedelmet is), az EU átlag kb. 16%-hoz képest. A szlovákok is. A csehek is (ők valamivel kevesebbel). A románok is. Mi nem. Nekünk kb. 18% jött össze.
Sobri Jóska
peterk2005
De nem az EU-ban.
Nem hagynák.
több mint 6 éve
Az EU alapvetően szintén egy nagy cég, amibe a német nagyvállalatok pumpolják bele a gazdagabb országok embereinek pénzét, akik már nem fogyasztanának pluszban, átterelik Kelet-Európa nem annyira gazdagabb embereihez, akik így náluk költődik el, és termel még több profitot, amit már otthon nem tudnának realizálni. Kb. ez az EU röviden.Nálunk ez az EU. Lengyelországban viszont nem. Ők az EU-ba lépés óta 65%-al növelték a GDP-jüket (és vele a reáljövedelmet is), az EU átlag kb. 16%-hoz képest. A szlovákok is. A csehek is (ők valamivel kevesebbel). A románok is. Mi nem. Nekünk kb. 18% jött össze.
Sobri Jóska
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Kampman
28 326
2014-ben eltöröltékTegnap az volt nem?Ja, kampánycsend ide vagy oda, lebeszéltem nagyszüleimet, hogy ne menjenek el a fideszre szavazni.Nincs kampánycsend.
Mondhatni, az én szavazatom most duplát ért.
eaglesmcnabb
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Érdekes játék, tippeld meg a lehető legtöbb Jobbik és LMP mandátumot külön külön, majd add össze, és az így kapott számot nézd sokáig, gondolj amire akarsz, és jelezz, ha 99-nél nagyobb szám jön ki.Nálam 28-3 után nem jött ki a 34-28, oszt mégis az lett a vége. Várjunk még 4 órát és meglátjuk kinek lesz igaza.
Sobri Jóska
Én biztosra mentem: nem tippeltem. 😀
több mint 6 éve
Tegnap az volt nem?Ja, kampánycsend ide vagy oda, lebeszéltem nagyszüleimet, hogy ne menjenek el a fideszre szavazni.Nincs kampánycsend.
eaglesmcnabb
Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Miért ne lehetne nácizni EU- belül?Szerintem az a trollkodás, hogy.Így van, ez tényleg trollkodás. Én is beszálltam, mert nyomtam egy ecpeccet, és az MSZP-re és Jobbikra adtam a szavazatot. Mindegyik listára megy, csak az egyik töredék. 😊
Sobri Jóska
Az meg, hogy kinek vannak életszerűtlen ideái, tévképzetei és ki realista, az nézőpont kérdése. Én is menedzsmentnek gondolom a kormányzást. De én meg azt gondolom, hogy itt EU-n belül nácizni úgysem lehet. Akkor sem ha akarna valaki. Viszont gazdaságilag simán be lehet dönteni egy országot. És Putyin befolyási övezetévé is lehet tenni, aminél én jelenleg nem látok nagyobb veszélyt erre a régióra.
peterk2005
A lengyeleknek is sikerült.
Az EU alapvetően szintén egy nagy cég, amibe a német nagyvállalatok pumpolják bele a gazdagabb országok embereinek pénzét, akik már nem fogyasztanának pluszban, átterelik Kelet-Európa nem annyira gazdagabb embereihez, akik így náluk költődik el, és termel még több profitot, amit már otthon nem tudnának realizálni. Kb. ez az EU röviden.
Putyinnak addig vagyunk érdekesek, amíg az EU-ban vagyunk, és a geopolitika miatt gyakorlatilag 100 éve orosz befolyás alatt vagyunk, csak ez a befolyás hol erősebb, hol lazább volt.
Nem függ a regnáló magyar kormányzattól semennyire sem.
több mint 6 éve
Az önellentmondás, az irracionalitás, a matematikai törvényszerűségek fogalma nem megítélés kérdése.Vagy életszerűtlen ideák és valóságtól elrugaszkodott tévképzetek felnőtt emberek fejében. De jóindulatú vagyok, és inkább trollkodásnak látom.Mert természetesen az az igazság és normális amit te annak gondolsz.
Sobri Jóska
És köszönöm a lehetőséget, de tartsd meg magadnak a jóindulatod, nem vagyok rászorulva.
Solymi
Ahogy a 2+2-ből se lesz 13, csak mert te annak gondolod.
Érdekes játék, tippeld meg a lehető legtöbb Jobbik és LMP mandátumot külön külön, majd add össze, és az így kapott számot nézd sokáig, gondolj amire akarsz, és jelezz, ha 99-nél nagyobb szám jön ki.
több mint 6 éve
A részvétel a külföldön szavazókat tudtommal nem tartalmazza, szóval azt is vegyétek hozzá, hogy onnan is rekord mennyiség jön.Majd abból is 15% érvénytelen lesz..
Jughead
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Jughead
5 212
A részvétel a külföldön szavazókat tudtommal nem tartalmazza, szóval azt is vegyétek hozzá, hogy onnan is rekord mennyiség jön.
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Pedig tökre büszke volt magára.Ja, kampánycsend ide vagy oda, lebeszéltem nagyszüleimet, hogy ne menjenek el a fideszre szavazni.Nincs kampánycsend.
eaglesmcnabb
Sobri Jóska
több mint 6 éve
tehát akkor én leszek a legközelebb, a 72,79%-kal? tudtam hogy egyet még rá kell tolni 😕..........
remélem jár plusz pont ha én leszek a legközelebb
eaglesmcnabb
Ja, kampánycsend ide vagy oda, lebeszéltem nagyszüleimet, hogy ne menjenek el a fideszre szavazni.Saját magad ellen dolgozol? 😊
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Ja, kampánycsend ide vagy oda, lebeszéltem nagyszüleimet, hogy ne menjenek el a fideszre szavazni.Nincs kampánycsend.
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
de és ilyenkor hol vannak a Patriots fanok?Épp pólót rendelnek, kérsz te is egy ilyet? 😛
semmi nincsen egész meccs alatt az eredménykövetőben tőlük, aztán a végén amikor nyernek, akkor meg verik a mellüket!
(xd)
shawnka
www.kephost.com/images/2018/04/08/patspolo3428.png
több mint 6 éve
Ja, kampánycsend ide vagy oda, rábeszéltem nagyszüleimet, hogy ne menjenek el a fideszre szavazni. Mondhatni, az én szavazatom most duplát ért.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
tehát akkor én leszek a legközelebb, a 72,79%-kal? tudtam hogy egyet még rá kell tolni 😕Szerintem 6-7 között a leggyengébb 😀53,64% a három órás részvételA kora délutáni órák a leggyengébbek
Szesze
Kampman
Amúgy 13-15 most jobb mint a 7-9, és majdnem olyan erős mint a 11-13... szóval ez még akár 74-75% is lehet így.
Igor
remélem jár plusz pont ha én leszek a legközelebb
több mint 6 éve
Kampman
28 326
de és ilyenkor hol vannak a Patriots fanok?Sobri már szezon előtt érezte, hogy a Patsben nincs több kraft (....), ezért átállt a Jagshez.
semmi nincsen egész meccs alatt az eredménykövetőben tőlük, aztán a végén amikor nyernek, akkor meg verik a mellüket!
(xd)
shawnka
több mint 6 éve
de és ilyenkor hol vannak a Patriots fanok?semmi nincsen egész meccs alatt az eredménykövetőben tőlük, aztán a végén amikor nyernek, akkor meg verik a mellüket!
(xd)
több mint 6 éve
Dehogynem, 2000 ember a magyar politikában rengetegnek számít. Az egy dolog hogy a brit Munkáspártnak van több mint fél millió tagja, de ez Magyarország. Itt a Fidesznek lehet kb 45 ezer tagja, most képzeljük el hogy a hozzá képest elenyésző méretű ellenzéki pártoknak mekkora tagsága lehet.Baba YagaNem kell ide 2000 sem. Az MSZP-t most egyetlen ember mentette meg: Karácsony. Ha ő nincs, akkor az MSZP 2018-ban szerintem parlamentbe sem jut. (Nem 10, de 5%-uk sem lett volna.)
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 902
Az a munkáspárt banner adja ebben a topikban
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
Vagy életszerűtlen ideák és valóságtól elrugaszkodott tévképzetek felnőtt emberek fejében. De jóindulatú vagyok, és inkább trollkodásnak látom.Mert természetesen az az igazság és normális amit te annak gondolsz.
Sobri Jóska
És köszönöm a lehetőséget, de tartsd meg magadnak a jóindulatod, nem vagyok rászorulva.
több mint 6 éve
Szerintem az a trollkodás, hogy.Így van, ez tényleg trollkodás. Én is beszálltam, mert nyomtam egy ecpeccet, és az MSZP-re és Jobbikra adtam a szavazatot. Mindegyik listára megy, csak az egyik töredék. 😊
Sobri Jóska
Az meg, hogy kinek vannak életszerűtlen ideái, tévképzetei és ki realista, az nézőpont kérdése. Én is menedzsmentnek gondolom a kormányzást. De én meg azt gondolom, hogy itt EU-n belül nácizni úgysem lehet. Akkor sem ha akarna valaki. Viszont gazdaságilag simán be lehet dönteni egy országot. És Putyin befolyási övezetévé is lehet tenni, aminél én jelenleg nem látok nagyobb veszélyt erre a régióra.
több mint 6 éve
taktikai szavazás level Santa Maria 😀Én emlékszem arra, hogy ez a 90-es évkben, sőt még 02-ben teljesen elfogadott/ható dolognak számított, az egyéni jelölttől függően... és az egy jobb világ lenne, ahol így mehetnének a dolgok.
index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/04/08/parlamenti_orszaggyulesi_valasztas_partok_szavazas_voks_szavazokor_nvb_reszveteli_arany/alekosz_taktikai_szavazasa_a_fideszre_es_az_mszp-re_is_voksolt/
Tito05
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)