NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Politika
46 feliratkozó
több mint 6 éve
"...becsúszott a baki: a két igazolványát is betette a borítékba, majd ezt a gondosan összerakott, az ember létező összes, érzékeny személyi adatot egyszerre tartalmazó csomagot bedobta az urnába. A szavazatszámláló bizottság tájékoztatta a választópolgárt, hogy az okmányokat a helyi választási irodában a következő munkanapon átveheti."én véletlenül eltettem a tollat, ami bent volt a fülkében, de kifelé menet észrevettem és odaadtam egy biztonsági őrnek! =D
Imádom 😀 😀
Hanni
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Bizonyos dolgok nem változnak.LeszaromEz volt a Fidesz szlogenje is 2010-ben, csak fordítva 😊Taktikai szavazás, orrot befogni. Orbán leváltása nemzeti érdek, ha ehhez az kell h egy szoci vigye az egyénit, hát legyen.Én meg a DK-ra, vagy az MSZP-re elvből nem tudok szavazni.Én az 1% miatt is aggódom a Momentumnál, ezért tettem rájuk..dettóNekem végül lmp lett, a momentumnak sztem sajnos nincs reális esélye bejutni így ők kiestek nálam. Még a jobbikon is gondolkoztam, de maradtam Szélléknél 😊Listán momentumMost először van olyan hogy a választás délelőttjén még nem tudom kire fogok szavazni 😊Én is dillemáztam még odafelemenet is 😊 Abban biztos voltam kikre nem szavazok 😀
atapapa
gabokocka
Bruce
gabokocka
Szesze
Az LMP viszont elmehet a búsba, nem értem hogy miért ennyire népszerűek továbbra is... én speciel előbb szavaznék a DK-ra vagy MSZP-re, mint rájuk.
Igor
Nem tudom mit csinálnék, ha itt lenne esélyes jelöltjük a FIDESZ ellen, szorulnék rendesen, hogy szavazzak.
Vrij6
Amadeus
Kampman
Amadeus
több mint 6 éve
"...becsúszott a baki: a két igazolványát is betette a borítékba, majd ezt a gondosan összerakott, az ember létező összes, érzékeny személyi adatot egyszerre tartalmazó csomagot bedobta az urnába. A szavazatszámláló bizottság tájékoztatta a választópolgárt, hogy az okmányokat a helyi választási irodában a következő munkanapon átveheti."Imádom 😀 😀
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 902
LeszaromEz volt a Fidesz szlogenje is 2010-ben, csak fordítva 😊Taktikai szavazás, orrot befogni. Orbán leváltása nemzeti érdek, ha ehhez az kell h egy szoci vigye az egyénit, hát legyen.Én meg a DK-ra, vagy az MSZP-re elvből nem tudok szavazni.Én az 1% miatt is aggódom a Momentumnál, ezért tettem rájuk..dettóNekem végül lmp lett, a momentumnak sztem sajnos nincs reális esélye bejutni így ők kiestek nálam. Még a jobbikon is gondolkoztam, de maradtam Szélléknél 😊Listán momentumMost először van olyan hogy a választás délelőttjén még nem tudom kire fogok szavazni 😊Én is dillemáztam még odafelemenet is 😊 Abban biztos voltam kikre nem szavazok 😀
atapapa
gabokocka
Bruce
gabokocka
Szesze
Az LMP viszont elmehet a búsba, nem értem hogy miért ennyire népszerűek továbbra is... én speciel előbb szavaznék a DK-ra vagy MSZP-re, mint rájuk.
Igor
Nem tudom mit csinálnék, ha itt lenne esélyes jelöltjük a FIDESZ ellen, szorulnék rendesen, hogy szavazzak.
Vrij6
Amadeus
Kampman
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Momentum lett, pedig ma reggelig egyszer se jutott eszembe rájuk szavazni. Az eszem megáll magamon.Amúgy LMP lett volna megint, de úgy éreztem végül hogy fontosabb hozzátennem valamit egy újabb friss politikai erő életre hívásához, amely majd végül nagyobb eséllyel tudja bezsilipelni a polgári értékrendet való kiábrándult fideszeseket.
több mint 6 éve
deyell
11 702
Ez az elmentek a földekre dolgozni duma nagyon jó, és reális is volt- 2000 körül, ez a kiskertezős-veteményezős dolog már nem hiszem, hogy ennyire erősen megjelenik.ez a duma nagy baromság, pont a legszegényebb vidéki régiókban a legalacsonyabb a részvétel, a leggazdagabb budapesti választókerületekben pedig a legmagasabb. mondjuk az én esetemben Orbán pont eltalálta, délután fel kell kapálnom a kertet, úgyhogy előtte azért még délelőtt leszavaztam az ellenzékre.
Tony Adams
choose life
több mint 6 éve
Taktikai szavazás, orrot befogni. Orbán leváltása nemzeti érdek, ha ehhez az kell h egy szoci vigye az egyénit, hát legyen.ez amúgy tök jó, mert a szavazóktól az ellenzék elvárja, hogy mindent megtegyenek a kormányváltásért, csak ők nem viselkednek feltétlenül így.
Amadeus
még nem mentem el szavazni, de erősen gondolkodom még mindig a listás szavazaton, mivel úgy látom, hogy csak két párt tett értékelhető mértékű lépést a visszaléptetésekkel: a Momentum és az Együtt. ebből a Momentumnak még nincs beágyazottsága, az Együttnek meg nem is lesz.
mszp-p elmehet a picsába, lmp elmehet a picsába, dk elmehet a picsába, a jobbik meg mindegy, hogy elmegy-e, de őket büdösként kezeli a többi párt, úgyhogy benyomták a durcit.
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Ez volt a Fidesz szlogenje is 2010-ben, csak fordítva 😊Taktikai szavazás, orrot befogni. Orbán leváltása nemzeti érdek, ha ehhez az kell h egy szoci vigye az egyénit, hát legyen.Én meg a DK-ra, vagy az MSZP-re elvből nem tudok szavazni.Én az 1% miatt is aggódom a Momentumnál, ezért tettem rájuk..dettóNekem végül lmp lett, a momentumnak sztem sajnos nincs reális esélye bejutni így ők kiestek nálam. Még a jobbikon is gondolkoztam, de maradtam Szélléknél 😊Listán momentumMost először van olyan hogy a választás délelőttjén még nem tudom kire fogok szavazni 😊Én is dillemáztam még odafelemenet is 😊 Abban biztos voltam kikre nem szavazok 😀
atapapa
gabokocka
Bruce
gabokocka
Szesze
Igor
Vrij6
Amadeus
több mint 6 éve
Persze. Egyszerre örülök neki, meg nem, hogy itt ez nem releváns.Taktikai szavazás, orrot befogni. Orbán leváltása nemzeti érdek, ha ehhez az kell h egy szoci vigye az egyénit, hát legyen.Én meg a DK-ra, vagy az MSZP-re elvből nem tudok szavazni.Én az 1% miatt is aggódom a Momentumnál, ezért tettem rájuk..dettóNekem végül lmp lett, a momentumnak sztem sajnos nincs reális esélye bejutni így ők kiestek nálam. Még a jobbikon is gondolkoztam, de maradtam Szélléknél 😊Listán momentumMost először van olyan hogy a választás délelőttjén még nem tudom kire fogok szavazni 😊Én is dillemáztam még odafelemenet is 😊 Abban biztos voltam kikre nem szavazok 😀
atapapa
gabokocka
Bruce
gabokocka
Szesze
Igor
Vrij6
Amadeus
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Egyik tetyám most írta, hogy a 7. kerületben ahova ment, nem adnak borítékot és csak úgy dobálják bele a lapokat az urnába.Ha átjelentkezö vagy, csak akkor kötelezö.
shawnka
Nekem se adtak/ezt mondták a körzetben, hogy helyieknek nem muszaj (indexen is ez volt amugy)
De pecsetet ellenoriztem.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 902
Taktikai szavazás, orrot befogni. Orbán leváltása nemzeti érdek, ha ehhez az kell h egy szoci vigye az egyénit, hát legyen.Én meg a DK-ra, vagy az MSZP-re elvből nem tudok szavazni.Én az 1% miatt is aggódom a Momentumnál, ezért tettem rájuk..dettóNekem végül lmp lett, a momentumnak sztem sajnos nincs reális esélye bejutni így ők kiestek nálam. Még a jobbikon is gondolkoztam, de maradtam Szélléknél 😊Listán momentumMost először van olyan hogy a választás délelőttjén még nem tudom kire fogok szavazni 😊Én is dillemáztam még odafelemenet is 😊 Abban biztos voltam kikre nem szavazok 😀
atapapa
gabokocka
Bruce
gabokocka
Szesze
Igor
Vrij6
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Egyik tetyám most írta, hogy a 7. kerületben ahova ment, nem adnak borítékot és csak úgy dobálják bele a lapokat az urnába.nálunk (bp02) sem adnak, azt mondta a zasszony. most fejezte be, nuku sorban állás. na bezzeg a Bocskaiban, ahova az átjelentkezők vannak téve... bp02/021 738 nyilvántartott, bp02/035 11603 nyilvántartott. ott aztán meg lehet dolgozni a pénzükért.
shawnka
több mint 6 éve
Ez az elmentek a földekre dolgozni duma nagyon jó, és reális is volt- 2000 körül, ez a kiskertezős-veteményezős dolog már nem hiszem, hogy ennyire erősen megjelenik.Én helyi szinten a Jobbikos jelöltre X-eltem, mivel Bódog Pistától elkap a sírógörcs, ha csak meglátom a fejét.
Listán vívódtam, de az LMP-re voksoltam.
több mint 6 éve
Egyik tetyám most írta, hogy a 7. kerületben ahova ment, nem adnak borítékot és csak úgy dobálják bele a lapokat az urnába.remélem nem úgy, mint az oroszoknál. 😀
shawnka
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Egyik tetyám most írta, hogy a 7. kerületben ahova ment, nem adnak borítékot és csak úgy dobálják bele a lapokat az urnába.
több mint 6 éve
Mszp, dk alapból nem. Ezek után olyan sok választási lehetőség nem maradt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Az a gáz, hogy az elmúlt években rengeteg párt elvesztette a hitelességét. Mikor bebukott a Gyurcsány, úgy voltam vele (bár nem szavaztam rájuk), hogy jöjjön a Fidesz (a Bajnai féle kormány maradhatott volna), annyira barmok ők se lehetnek. Nos, igencsak rám cáfoltak... Soha nem tudtam elképzelni, hogy ilyen szinten antidemokratikus, legalja népség.Egyszerűen végigmegyünk a rendszerváltás lépcsőin. Lassan körbeérünk, elfogynak a "szűzek", és szembe jön a valóság: nincs tökéletes, nincs jó. Ennek a felismerésnek az első lépése a csömör. Mindenki buzi. 😊 Aztán a következő lépés az amilyen az élet. Nincs tökéletes állás, nincs tökéletes orvos, nincs tökéletes iskola. Csak kevésbé rossz. Vagy kicsit jobb.
Az MSZP-ben vannak szimpatikus arcok, de az a párt nem egyszer bebizonyította, hogy belülről rohad.
LMP hasonló, bár bennük még reménykedem, ezért szavaztam rájuk, meg azért is, mert ha a Jobbikkal szövetségre lépnének egy esetleges kormányalakításkor, akkor talán lehetnének az az erő, ami észnél tartja őket.Solymi
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
fodi91
196
Persze nem lehet még semmit biztosra mondani, de ha a részvétel területi eloszlását is nézzük akkor a Fidesznél eléggé aggódhatnak. A tuti fideszes megyék már átlag alatt vannak, Budapest meg már fölötte. A Fidesznek ez csak akkor kedvezhetne, ha kicsúszna az LMP és DK is.Kinek kedvezhet a rekord közeli részvétel? Melyik Pártnak/Pártoknak szerintetek?Szerintem ezt most senki sem tudja. Már azt sem lehet tudni, hogy mennyien vannak az akik "papíron" fideszesek (azt mondják a közvéleménykutatóknak), de valójában nem azok. A bizonytalanokat sem lehet megtippelni. Váratlanul magas résztvételnél meg olyanok is elmennek, akiket be sem számolnak, mert nem szavazónak vannak tekintve.
Én azt gondolom, hogy rengetegen mennek el szavazni, tehát megvan igazából simán a kormányváltó hangulat, de a választási rendszer miatt most még nagyon aránytalanságok lesznek, mint 4 éve.
Vrij6
Szerintem akkora előnyt amit a Fidesznek mértek nem lehet behozni, szóval szerintem így is Fidesz győzelem és kényelmes többség lesz. De ha így is lesz, az ekkora részvétel azt jelzi, hogy az ország nagyobb részének már nagyon elege van. Itt már nem sok margin for error fog maradni Orbánnak akkor sem, ha marad.
peterk2005
több mint 6 éve
sajnos ez igaz, én is akkor utáltam meg őket, semmi meglepetés nem ért már utána a részükről a későbbiekben..Nos, igencsak rám cáfoltak... Soha nem tudtam elképzelni, hogy ilyen szinten antidemokratikus, legalja népség.wtf... '98 és 2002 között egyébként mit csináltál?
Solymi
az egyetlen dolog, ami miatt nem akkor csinálták meg azt, amit 2010-14 között az az volt, hogy '98-ban nem kaptak kétharmadot.
slowmotion
több mint 6 éve
Szerintem közel iksz lesz a vége, biztos hogy sokan az ellenszavazó.. de lehet h a Fidesznél is megijedtek, és elkezdtek mozgósítani.Kinek kedvezhet a rekord közeli részvétel? Melyik Pártnak/Pártoknak szerintetek?Szerintem ezt most senki sem tudja. Már azt sem lehet tudni, hogy mennyien vannak az akik "papíron" fideszesek (azt mondják a közvéleménykutatóknak), de valójában nem azok. A bizonytalanokat sem lehet megtippelni. Váratlanul magas résztvételnél meg olyanok is elmennek, akiket be sem számolnak, mert nem szavazónak vannak tekintve.
Én azt gondolom, hogy rengetegen mennek el szavazni, tehát megvan igazából simán a kormányváltó hangulat, de a választási rendszer miatt most még nagyon aránytalanságok lesznek, mint 4 éve.
Vrij6
Szerintem akkora előnyt amit a Fidesznek mértek nem lehet behozni, szóval szerintem így is Fidesz győzelem és kényelmes többség lesz. De ha így is lesz, az ekkora részvétel azt jelzi, hogy az ország nagyobb részének már nagyon elege van. Itt már nem sok margin for error fog maradni Orbánnak akkor sem, ha marad.
peterk2005
Aztán az eredményeknél úgyis meglátjuk mi lesz.. ezt a részvételt látva én mostmár inkább 115-117 közé lövöm a mandátumszámot látatlanba, aztán 8-9 óra tájban már okoksabbak leszünk...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Kinek kedvezhet a rekord közeli részvétel? Melyik Pártnak/Pártoknak szerintetek?Nem tudom, de én az elejétől fogva falsnak tartottam az ellenzékiek azon állítását, h a nagy részvétel garantálja a sikert. A jobbiknak mondjuk bejöhet valamennyire, de pl az lmp meg a dk akár a bejutást is bukhatja a nagy részvétel miatt. Én összességében nem várok meglepetést a nagy részvétel ellenére se, sima fideszes többséget tippelek, 2/3-ad nélkül. Picit azért reménykedek persze, h nem lesz igazam 😊
Magyarul: nyer a FIDESZ nem 2/3al, de még többen szavaznak nem rájuk, mint 4 éve.
Vrij6
több mint 6 éve
Nos, igencsak rám cáfoltak... Soha nem tudtam elképzelni, hogy ilyen szinten antidemokratikus, legalja népség.wtf... '98 és 2002 között egyébként mit csináltál?
Solymi
az egyetlen dolog, ami miatt nem akkor csinálták meg azt, amit 2010-14 között az az volt, hogy '98-ban nem kaptak kétharmadot.
több mint 6 éve
Kinek kedvezhet a rekord közeli részvétel? Melyik Pártnak/Pártoknak szerintetek?Szerintem ezt most senki sem tudja. Már azt sem lehet tudni, hogy mennyien vannak az akik "papíron" fideszesek (azt mondják a közvéleménykutatóknak), de valójában nem azok. A bizonytalanokat sem lehet megtippelni. Váratlanul magas résztvételnél meg olyanok is elmennek, akiket be sem számolnak, mert nem szavazónak vannak tekintve.
Vrij6
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Az Iránytű mért azt hiszem 71%-os részvételt korábban, ők lesznek így legközelebb a valósághoz, 3 és 5 között rengetegen elmennek majd szavazni.
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
Az a gáz, hogy az elmúlt években rengeteg párt elvesztette a hitelességét.wowKétszeres LMP szavazóként mondom, hogy ha netán valami csoda folytán kormányra kerülnének, az lenne az igazi wow. 😊 (Meglepődnél mennyire balos/bázisdemokrata az a társaság. Mint egy Che Guevarista diákszervezet... Ha gazdasági szempontok is fontosak, akkor drukkolj, hogy ne ők kapják a gazdasági tárcákat. 😊 )
shawnka
peterk2005
Mikor bebukott a Gyurcsány, úgy voltam vele (bár nem szavaztam rájuk), hogy jöjjön a Fidesz (a Bajnai féle kormány maradhatott volna), annyira barmok ők se lehetnek. Nos, igencsak rám cáfoltak... Soha nem tudtam elképzelni, hogy ilyen szinten antidemokratikus, legalja népség.
Az MSZP-ben vannak szimpatikus arcok, de az a párt nem egyszer bebizonyította, hogy belülről rohad.
LMP hasonló, bár bennük még reménykedem, ezért szavaztam rájuk, meg azért is, mert ha a Jobbikkal szövetségre lépnének egy esetleges kormányalakításkor, akkor talán lehetnének az az erő, ami észnél tartja őket.