NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Politika
46 feliratkozó
több mint 6 éve
(pici túlzással) Az LMP a poszt-2010-es magyar politikai paletta Anakin Skywalker-e.wowÉn az 1% miatt is aggódom a Momentumnál, ezért tettem rájuk..dettóNekem végül lmp lett, a momentumnak sztem sajnos nincs reális esélye bejutni így ők kiestek nálam. Még a jobbikon is gondolkoztam, de maradtam Szélléknél 😊Listán momentumMost először van olyan hogy a választás délelőttjén még nem tudom kire fogok szavazni 😊Én is dillemáztam még odafelemenet is 😊 Abban biztos voltam kikre nem szavazok 😀
atapapa
gabokocka
Bruce
gabokocka
Szesze
Az LMP viszont elmehet a búsba, nem értem hogy miért ennyire népszerűek továbbra is... én speciel előbb szavaznék a DK-ra vagy MSZP-re, mint rájuk.
Igor
shawnka
www.youtube.com/watch?v=QiZNSzWIaLo
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Érdekes egyébként ezt is kielemezni, hogy mennyien nem szavaztunk rájuk a "gyengeségük" miatt. Én is pont ebben a cipőben voltam, egyéniben alap volt (Heves 2.) listát pedig a fülkében döntöttem el... nem akartam a Momentumra a wasted vote-ot.
több mint 6 éve
Kinek kedvezhet a rekord közeli részvétel? Melyik Pártnak/Pártoknak szerintetek?Én azt gondolom, hogy rengetegen mennek el szavazni, tehát megvan igazából simán a kormányváltó hangulat, de a választási rendszer miatt most még nagyon aránytalanságok lesznek, mint 4 éve.
Magyarul: nyer a FIDESZ nem 2/3al, de még többen szavaznak nem rájuk, mint 4 éve.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
én sem aggódom miattuk, de örültem volna, ha már idén lett volna reális esélyük bejutniLegszívesebben a momentumra nyomtam volna én is, de úgy gondolom az 1% meglesz nekik mindenképp, az 5 pedig semmiképp, így nem láttam értelmét.A momentummal kapcsolatban nem aggódom. Fiatalok pártja, olyan, mint valamikor a Jobbik volt. Egy ilyen fenn marad és jövője is lehet, akár bekerül, akár nem. A kellő számú fiatal aktivista megvan, és csak több lesz. A pénzre pedig (még) nincs szükségük.
Szesze
peterk2005
több mint 6 éve
Legszívesebben a momentumra nyomtam volna én is, de úgy gondolom az 1% meglesz nekik mindenképp, az 5 pedig semmiképp, így nem láttam értelmét.A momentummal kapcsolatban nem aggódom. Fiatalok pártja, olyan, mint valamikor a Jobbik volt. Egy ilyen fenn marad és jövője is lehet, akár bekerül, akár nem. A kellő számú fiatal aktivista megvan, és csak több lesz. A pénzre pedig (még) nincs szükségük.
Szesze
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Na 11-13 között Pest felpörgött (15-16% szavazás), viszont vidéken az emberek elmentek ebédelni (10-11%) - vagy már a földekre?BP V 22.85% -> 38.68%
BP VI 22.82% -> 38.21%
Mohács 29.65% -> 38.33%
Szigetvár 28.55% -> 37.87%
Ózd 24.24% -> 34.44%
Sátoraljaújhely 24.03% -> 35.09%
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
bergerdani
4 913
Ez a 42 százalék iszonyúan durva.Csatlakozván: egyéniben DK-s (Pest megye 5., Rónai Sándor, fel kellett köpnöm és aláállni, csak ne az a fasz Tuzson legyen), listán LMP, egy hónapnyi vívódás után.
Mindig jövőre
több mint 6 éve
Én meg a DK-ra, vagy az MSZP-re elvből nem tudok szavazni.Én az 1% miatt is aggódom a Momentumnál, ezért tettem rájuk..dettóNekem végül lmp lett, a momentumnak sztem sajnos nincs reális esélye bejutni így ők kiestek nálam. Még a jobbikon is gondolkoztam, de maradtam Szélléknél 😊Listán momentumMost először van olyan hogy a választás délelőttjén még nem tudom kire fogok szavazni 😊Én is dillemáztam még odafelemenet is 😊 Abban biztos voltam kikre nem szavazok 😀
atapapa
gabokocka
Bruce
gabokocka
Szesze
Az LMP viszont elmehet a búsba, nem értem hogy miért ennyire népszerűek továbbra is... én speciel előbb szavaznék a DK-ra vagy MSZP-re, mint rájuk.
Igor
Nem tudom mit csinálnék, ha itt lenne esélyes jelöltjük a FIDESZ ellen, szorulnék rendesen, hogy szavazzak.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
hát én sem meggyőződésből szavaztam rájuk a végén.. Korábban rájuk terveztem szavazni, de az utóbbi napokban nagyon kiakadtam rájuk, így még tegnap se tudtam mi legyen. Aztán reggel hallottam, h könnyen lehet, h rekord részvétel lesz ami miatt visszatértem az Lmp-re, mert az szívás lenne, ha nem jutnának be. Egyéniben mszp-sre ment, de mivel kb esélytelen itt nálunk, h ne fideszes nyerjen (Baranya 4.), így ez is kvázi pártlistás szavazatnak számít..Én az 1% miatt is aggódom a Momentumnál, ezért tettem rájuk..dettóNekem végül lmp lett, a momentumnak sztem sajnos nincs reális esélye bejutni így ők kiestek nálam. Még a jobbikon is gondolkoztam, de maradtam Szélléknél 😊Listán momentumMost először van olyan hogy a választás délelőttjén még nem tudom kire fogok szavazni 😊Én is dillemáztam még odafelemenet is 😊 Abban biztos voltam kikre nem szavazok 😀
atapapa
gabokocka
Bruce
gabokocka
Szesze
Igor
Legszívesebben a momentumra nyomtam volna én is, de úgy gondolom az 1% meglesz nekik mindenképp, az 5 pedig semmiképp, így nem láttam értelmét.
több mint 6 éve
wowKétszeres LMP szavazóként mondom, hogy ha netán valami csoda folytán kormányra kerülnének, az lenne az igazi wow. 😊 (Meglepődnél mennyire balos/bázisdemokrata az a társaság. Mint egy Che Guevarista diákszervezet... Ha gazdasági szempontok is fontosak, akkor drukkolj, hogy ne ők kapják a gazdasági tárcákat. 😊 )
shawnka
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
"Orbán szerint a mezőgazdasági munkákkal magyarázható az eddigi magas részvétel, mert vidéken az emberek délután ki akarnak menni a földekre.".....
több mint 6 éve
Tuti vót má , de én csak annyit kérnék mindenkitől, hogy NE faszt rajzoljon a szavazólapra, mert megint megválasztják!GreengoVan azon a lapon vagy 30 előre lerajzolva, minek kéne rajzolni még egy 31-ket is. 😊
több mint 6 éve
wowÉn az 1% miatt is aggódom a Momentumnál, ezért tettem rájuk..dettóNekem végül lmp lett, a momentumnak sztem sajnos nincs reális esélye bejutni így ők kiestek nálam. Még a jobbikon is gondolkoztam, de maradtam Szélléknél 😊Listán momentumMost először van olyan hogy a választás délelőttjén még nem tudom kire fogok szavazni 😊Én is dillemáztam még odafelemenet is 😊 Abban biztos voltam kikre nem szavazok 😀
atapapa
gabokocka
Bruce
gabokocka
Szesze
Igor
több mint 6 éve
Én az 1% miatt is aggódom a Momentumnál, ezért tettem rájuk..dettóNekem végül lmp lett, a momentumnak sztem sajnos nincs reális esélye bejutni így ők kiestek nálam. Még a jobbikon is gondolkoztam, de maradtam Szélléknél 😊Listán momentumMost először van olyan hogy a választás délelőttjén még nem tudom kire fogok szavazni 😊Én is dillemáztam még odafelemenet is 😊 Abban biztos voltam kikre nem szavazok 😀
atapapa
gabokocka
Bruce
gabokocka
Szesze
több mint 6 éve
13 óra: 42,32%Meglesz a 70%
több mint 6 éve
Tuti vót má , de én csak annyit kérnék mindenkitől, hogy NE faszt rajzoljon a szavazólapra, mert megint megválasztják!egy kérdés, van olyan opció hogy nem azt választanak?
Köszi! 😊
Greengo
ez munkaköri elvárás hogy az legyen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
dettóNekem végül lmp lett, a momentumnak sztem sajnos nincs reális esélye bejutni így ők kiestek nálam. Még a jobbikon is gondolkoztam, de maradtam Szélléknél 😊Listán momentumMost először van olyan hogy a választás délelőttjén még nem tudom kire fogok szavazni 😊Én is dillemáztam még odafelemenet is 😊 Abban biztos voltam kikre nem szavazok 😀
atapapa
gabokocka
Bruce
gabokocka
több mint 6 éve
Én majd 3 óra után megyek. Listán biztosan LMP.Egyéniben pedig LMP vagy Jobbik.
Bár igazából nálam az egyéni körzet mindegy (Hajdú Bihar 2-es), Pósán befogja simán húzni, mint ahogy Tasó is, meg várhatóan Kósa is.
Arra leszek kíváncsi, hogy az 1300 milliárd miatt Kósa körzete mennyire lehet szoros.
Debrecen is olyan, hogy 4 éve mind a három Fideszes 45% felett kapott, biztos vagyok benne, hogy országos átlag felett kap itt is a Fidesz.
A Jobbikos 4 éve 22%-ot kapott, ami kevesebb mint a fele a Fideszének, nem egy billegő körzet. 😀 :S
több mint 6 éve
Tuti vót má , de én csak annyit kérnék mindenkitől, hogy NE faszt rajzoljon a szavazólapra, mert megint megválasztják!Köszi! 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Kinek volt a legszebb a logója? 😛nekem se volt egyértelmű, egészen addig, amíg be nem álltam a fülkébe.A listát én is odafele döntöttem el... azért ez alapvetően nem jó jel szerintem, hogy pont a tájékozottabb embereknél van ez tömegével.. 😕Most először van olyan hogy a választás délelőttjén még nem tudom kire fogok szavazni 😊Én is dillemáztam még odafelemenet is 😊 Abban biztos voltam kikre nem szavazok 😀
atapapa
gabokocka
Igor
ott ránéztem a lapra és egyből éreztem hova kell tennem.
shawnka
Nálam volt 10 egyéni jelölt és 37 lista... úgyhogy az ott már nem sokat segített 😊
Kíváncsi leszek, vajon a mi körzetünk lesz-e a legalacsonyabb részvételi aránnyal bíró. 11-kor még vezettünk, de nagy volt a verseny BP 5.VK és 6.VK között, 22.85% vs 22.82%
több mint 6 éve
nekem se volt egyértelmű, egészen addig, amíg be nem álltam a fülkébe.A listát én is odafele döntöttem el... azért ez alapvetően nem jó jel szerintem, hogy pont a tájékozottabb embereknél van ez tömegével.. 😕Most először van olyan hogy a választás délelőttjén még nem tudom kire fogok szavazni 😊Én is dillemáztam még odafelemenet is 😊 Abban biztos voltam kikre nem szavazok 😀
atapapa
gabokocka
Igor
ott ránéztem a lapra és egyből éreztem hova kell tennem.
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Az origo mostani címlapjánál kínosabbat nem nagyon láttam. Orbán Viktor szavaz, Orbán Viktor-interjú, Orbán Viktor nevét skandálták, Orbán Viktor misén.Persze lehetne mondani, hogy ők legalább nem tettetik a függetlenséget, mint az ellenoldal hasonló portáljai, de ez akkor is kurva gáz.
több mint 6 éve
Nekem végül lmp lett, a momentumnak sztem sajnos nincs reális esélye bejutni így ők kiestek nálam. Még a jobbikon is gondolkoztam, de maradtam Szélléknél 😊Listán momentumMost először van olyan hogy a választás délelőttjén még nem tudom kire fogok szavazni 😊Én is dillemáztam még odafelemenet is 😊 Abban biztos voltam kikre nem szavazok 😀
atapapa
gabokocka
Bruce
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Ez világos, csak ettől még lehetne pl. Jobbikos is a megye. Egyébként a rendszerváltáskor Győrben szadeszos polgármestert választottak. Igaz, akkor a Szadesz tűnt a legradikálisabb antikommunista pártnak.
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Az északnyugati régió a "legpolgáribb" (Budapestet leszámítva), ez már évszázadok óta így van, nyilván Bécs közelsége miatt. Ott tényleg mindig a jobboldal fog nyerni, mert nálunk évtizedeken át egy szélsőbaloldali diktatúra fogta vissza a leglátványosabban a polgárosodást, (még a határokat is elaknásítva). Tökmindegy, hogy ez a jobboldali párt az MDF, a polgári világtól baromi messze álló FKGP, vagy a mostani primitív Fidesz, szerintem az ottani emberek mindig az éppen legerősebb jobbosnak tűnő szervezetre fognak szavazni, az a tudat, hogy a balosoktól nincs mit remélni, baromira beülepedett az ottaniak agyába.Egyéniben végül behúztam a Jobbikosra, egyrészt a helyi MSZP-s és Fideszes maffiózókhoz képest még tiszta, másrészt annyit láttam már a félszeg mosolyú plakátját a városban, hogy önkéntelenül is az az MKKP-s szlogen jutott eszembe, hogy: "Olyan aranyos, biztos nem akar lopni."Én sajnos lényegében mindegy, hogy átszavazok-e, mert GYMS megye az egyik legerősebb FIdesz bázis, itt még világvége esetén is a Fidesz nyerne. Úgyhogy arról kell csak döntenem, hogy a töredékszavazatommal kit segítsek.
Kampman
(Amúgy a helyzet fintorát elég jól jelzi, hogy a legnyugatibb megye, ahol a mindennapjainkat úgy éljük, hogy egyik szomszéd ideköltözött osztrák, a másik itt házat vett szlovák, a férj ausztriába jár át dolgozni, a feleség meg a szlovák határ másik oldalán bolti eladó mert ott 30%-al többet fizetnek, mint a helyi tescoban, itt a legynagyobb a Fidesz támogatottsága. Bár talán éppen ezért. Innen kevésbé látszanak az alig világító led égők és a házukat közmunkásokkal felépítő polgármesterek, hiába itt is biztosan vannak ilyenek.)
peterk2005
Mint ahogy a XIII. kerületben se fog soha jobbos jelölt nyerni, ott is nyilvánvalóan évtizedek alatt felhalmozott történelmi hagyományok miatt. (munkásmozgalom, Kádár, Holokauszt)