NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Politika
46 feliratkozó
több mint 6 éve
Kampman
28 326
A 444 baloldali. Baloldal pl, az MSZP, DK, stb. melynek szavazói sokszor cigányozzák Orbánt. Lehet értelmezni, persze, ez cigányozás. Nem zavar különösebben, csak irritál a kettős mérce.ki mondta, hogy baloldali? egyáltalán mi a baloldal? lehet-e ezt értelmezni, ha Viktorék nyomtak egy Kádár v2.0-t?Ezt meg a 444-ről loptam:Az a szép, hogy a baloldal is tud ám cigányozni, ha kell... 😀
uploads.disquscdn.com/images/cf8ca8d9075f19947576f3a28e4c1e69962da092dad09f09c8415e6fe54f9a66.jpg
Solymi
Kampman
slowmotion
több mint 6 éve
ki mondta, hogy baloldali? egyáltalán mi a baloldal? lehet-e ezt értelmezni, ha Viktorék nyomtak egy Kádár v2.0-t?Ezt meg a 444-ről loptam:Az a szép, hogy a baloldal is tud ám cigányozni, ha kell... 😀
uploads.disquscdn.com/images/cf8ca8d9075f19947576f3a28e4c1e69962da092dad09f09c8415e6fe54f9a66.jpg
Solymi
Kampman
több mint 6 éve
pont erről írtam pár napja/ egy hete, hogy van, aki megelégszik egzisztenciális dolgokkal, és van, aki tovább tud lépni.fogalmazzunk inkább úgy, hogy az egzisztenciája szempontjábóla választás indifferens, tehát nyugodtan megengedheti magának a trollkodástHa az egzisztencia alatt az anyagi helyzetet érted, akkor pont az a szégyen, hogy azok az emberek akiket nem tud befolyásolni vagy nem annyira, hogy éppenséggel milyen politikai párt van hatalmon, nemtörődöm módon állnak hozzá az egészhez és akkor se tesznek semmit se ha látják, hogy nagy a baj, mert őket ez nem érinti.
slowmotion
Ezt meg a 444-ről loptam:
Solymi
Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Ezt meg a 444-ről loptam:Az a szép, hogy a baloldal is tud ám cigányozni, ha kell... 😀
Solymi
több mint 6 éve
Most jut eszembe, nálunk csak ilyen béna kis nyakig érő szavazó"fülke" volt, így nem tudtam selfiet lőni, hogy benevezzek Annára 😕
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
fogalmazzunk inkább úgy, hogy az egzisztenciája szempontjábóla választás indifferens, tehát nyugodtan megengedheti magának a trollkodástHa az egzisztencia alatt az anyagi helyzetet érted, akkor pont az a szégyen, hogy azok az emberek akiket nem tud befolyásolni vagy nem annyira, hogy éppenséggel milyen politikai párt van hatalmon, nemtörődöm módon állnak hozzá az egészhez és akkor se tesznek semmit se ha látják, hogy nagy a baj, mert őket ez nem érinti.
slowmotion
Ezt meg a 444-ről loptam:
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 6 éve
Eskü azt se tudom ki az akire szavaztam. Nem is igazán érdekel.Na leszavaztunk mi is.Vásárhelyen azért az nagyon kemény hogy nincs egy vállalható jelölt sem. Odanyomtam a Jobbikosra, Jani az utóbbi egy hónapban tett azért hogy beálljanak mögé az egybites szavazók, így aztán elvesztette maradék vonzalmát is.
(Hódmezővásárhely)
Mindketten a Jobbikos jelöltre adtuk, a pártoknál én jobbik az asszony LMP.
Boríték is volt.
Páran voltak csak rajtunk kívül.
Az egyik fülkében egy cigánygyerek vagy 3 percig volt benn és féltérdre volt ereszkedve. A másik faszi akivel jött be is ment hozzá, hogy baj van e.
"Jól van na, most szavazok először nem olyan egyszerű ez." - volt a válasz.
Bazzani
Hogy őszinte legyek a választásom is egy ritka nagy f@szkalapnak néz ki, de inkább mint hogy a vorosokre szavazzak.
Geeri
Kb egy migráns és egy fradista szerelemgyerekére is hamarabb szavaztam volna mint lézer dzsonira.
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Ő Deutsch Tamás, munkaköri kötelessége, valamint jól felfogott érdeke.Taktikai szavazás, meg felnőtt emberek reggel még nem tudják kire szavazzanak...gazdasági érdeked fűződik a rabló rendszer fennmaradásához, vagy őszinte meggyőződésből írod ezt?
Végtére is csak 4 év volt kitalálni.
De szerencsére egy igaz magyar embernek nem kell ilyen baromságokon töprengenie:
Egyéni: Fidesz
Lista: Fidesz
Oszt jónapot.
Sobri Jóska
bergerdani
több mint 6 éve
'98-ban még én is, bár az való igaz, hogy a faszkodásaik csak akkor indultak be, amikor egyetemre kerültem. kellett egy év nekik, na 😊Még gimibe jártam.Nos, igencsak rám cáfoltak... Soha nem tudtam elképzelni, hogy ilyen szinten antidemokratikus, legalja népség.wtf... '98 és 2002 között egyébként mit csináltál?
Solymi
az egyetlen dolog, ami miatt nem akkor csinálták meg azt, amit 2010-14 között az az volt, hogy '98-ban nem kaptak kétharmadot.
slowmotion
Ha jól emlékszem pont az akkori faszkodásaik miatt szavaztam az MSZP-re, amit azok meg az SZDSZ jól el is kúrt. Bár így jobban belegondolva asszem az csak első kósza gondolat lehetett, hogy jöjjön a Fidesz, aztán csak bebizonyították a suttyóságukat, de azt valóban nem gondoltam, hogy ennyire azok.
Egyszerűen végigmegyünk a rendszerváltás lépcsőin. Lassan körbeérünk, elfogynak a "szűzek", és szembe jön a valóság: nincs tökéletes, nincs jó. Ennek a felismerésnek az első lépése a csömör. Mindenki buzi. 😊 Aztán a következő lépés az amilyen az élet. Nincs tökéletes állás, nincs tökéletes orvos, nincs tökéletes iskola. Csak kevésbé rossz. Vagy kicsit jobb.Na igen. Ha van van esze, akkor remélem most az összes párt összekapja magát, hogy ne a Jobbik legyen az egyetlen "nagy" párt, hanem visszakerüljenek oda ahova valók, a néppártosodásuk ellenére.
peterk2005
Solymi
több mint 6 éve
Na leszavaztunk mi is.Vásárhelyen azért az nagyon kemény hogy nincs egy vállalható jelölt sem. Odanyomtam a Jobbikosra, Jani az utóbbi egy hónapban tett azért hogy beálljanak mögé az egybites szavazók, így aztán elvesztette maradék vonzalmát is.
(Hódmezővásárhely)
Boríték is volt.
Az egyik fülkében egy cigánygyerek vagy 3 percig volt benn és féltérdre volt ereszkedve. A másik faszi akivel jött be is ment hozzá, hogy baj van e.
Bazzani
Hogy őszinte legyek a választásom is egy ritka nagy f@szkalapnak néz ki, de inkább mint hogy a vorosokre szavazzak.
Mindig jövőre!
több mint 6 éve
fogalmazzunk inkább úgy, hogy az egzisztenciája szempontjábóla választás indifferens, tehát nyugodtan megengedheti magának a trollkodástTaktikai szavazás, meg felnőtt emberek reggel még nem tudják kire szavazzanak...gazdasági érdeked fűződik a rabló rendszer fennmaradásához, vagy őszinte meggyőződésből írod ezt?
De szerencsére egy igaz magyar embernek nem kell ilyen baromságokon töprengenie:
Oszt jónapot.
Sobri Jóska
bergerdani
több mint 6 éve
Leginkább hogy felbosszantsa a szokásos embereket, és mehessen a troll etetés/flémelés.Taktikai szavazás, meg felnőtt emberek reggel még nem tudják kire szavazzanak...gazdasági érdeked fűződik a rabló rendszer fennmaradásához, vagy őszinte meggyőződésből írod ezt?
Oszt jónapot.
Sobri Jóska
bergerdani
több mint 6 éve
bergerdani
4 913
Taktikai szavazás, meg felnőtt emberek reggel még nem tudják kire szavazzanak...gazdasági érdeked fűződik a rabló rendszer fennmaradásához, vagy őszinte meggyőződésből írod ezt?
Oszt jónapot.
Sobri Jóska
Mindig jövőre
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
Még gimibe jártam.Nos, igencsak rám cáfoltak... Soha nem tudtam elképzelni, hogy ilyen szinten antidemokratikus, legalja népség.wtf... '98 és 2002 között egyébként mit csináltál?
Solymi
az egyetlen dolog, ami miatt nem akkor csinálták meg azt, amit 2010-14 között az az volt, hogy '98-ban nem kaptak kétharmadot.
slowmotion
Ha jól emlékszem pont az akkori faszkodásaik miatt szavaztam az MSZP-re, amit azok meg az SZDSZ jól el is kúrt. Bár így jobban belegondolva asszem az csak első kósza gondolat lehetett, hogy jöjjön a Fidesz, aztán csak bebizonyították a suttyóságukat, de azt valóban nem gondoltam, hogy ennyire azok.
Egyszerűen végigmegyünk a rendszerváltás lépcsőin. Lassan körbeérünk, elfogynak a "szűzek", és szembe jön a valóság: nincs tökéletes, nincs jó. Ennek a felismerésnek az első lépése a csömör. Mindenki buzi. 😊 Aztán a következő lépés az amilyen az élet. Nincs tökéletes állás, nincs tökéletes orvos, nincs tökéletes iskola. Csak kevésbé rossz. Vagy kicsit jobb.Na igen. Ha van van esze, akkor remélem most az összes párt összekapja magát, hogy ne a Jobbik legyen az egyetlen "nagy" párt, hanem visszakerüljenek oda ahova valók, a néppártosodásuk ellenére.
peterk2005
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 6 éve
Taktikai szavazás, meg felnőtt emberek reggel még nem tudják kire szavazzanak...Végtére is csak 4 év volt kitalálni.
Oszt jónapot.
magyarhirlap.hu/mh/webimage/7/4/5/4/8/wimage/kzr10ov.jpg
több mint 6 éve
"...becsúszott a baki: a két igazolványát is betette a borítékba, majd ezt a gondosan összerakott, az ember létező összes, érzékeny személyi adatot egyszerre tartalmazó csomagot bedobta az urnába. A szavazatszámláló bizottság tájékoztatta a választópolgárt, hogy az okmányokat a helyi választási irodában a következő munkanapon átveheti."Jó napot kívánok! Jöttem a személyimért és a lakcímkártyámért.
Imádom 😀 😀
Hanni
- Rendben, de igazolja magát a személyijével és a lakcímkártyájával!
😀 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Na leszavaztunk mi is.(Hódmezővásárhely)
Boríték is volt.
több mint 6 éve
Persze, ha bukna a FIDESZ, akkor Áder kijelenti, hogy ő dönt a választási eredményről, és nem Soros, szóval új választás 2 hét múlva. 😀Pár éve úgy volt, na de kit érdekel az már.. és akkor nem volt Soros.Neked meg nekem ez tök logikus, de mi ehhez nem értünk, mert 😊Bocskais video megvolt? na ennyit tesz, ha van 11e+ viszonylag biztosan megjelenő szavazó egy körben 😊Nem lehetett volna az átjelentkezőket bontani 2-3 körzetre? (pláne ha megyék szerint "ordibálnak")
index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/04/08/parlamenti_orszaggyulesi_valasztas_partok_szavazas_voks_szavazokor_nvb_reszveteli_arany/a_bocskain_mar_tobb_mint_harom_oras_a_varakozasi_ido_a_szervezok_szerint/
az a durva, hogy tényleg az iskola egész tömbjét megkerüli a sor, a nyitóképen az alacsonyabb épület egy óvoda, ha ott lekanyarodik a sor, akkor visszaér az iskoláig 😊
slowmotion
Mindegy, majd az lesz mint a levélszavazatoknál -> mindenki érvénytelen...
Igor
viszont szerintem nem lesz érvénytelen a szavazatuk, ha megjelentek időben, akkor sztem be kell jutniuk szavazni.
pár éve is mintha lett volna olyan, ahol iszonyat sokáig tartott a szavazás, addig nem is lehetett publikélni semmilyen részeredményt, csak a részvételi arányt... asszem
slowmotion
Most azért vannak ekkora sorok, mert Soros felbérelt 25 ezermillió embert, és kedvetlenítsék el az átszavazó Fideszeseket... szóval eme aljas konspiráció miatt érvénytelenítünk mindent!!
Igor
Egytől ötig dobsz, vesztesz, ha 6-ost dobsz, újra dobhatsz. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Pár éve úgy volt, na de kit érdekel az már.. és akkor nem volt Soros.Neked meg nekem ez tök logikus, de mi ehhez nem értünk, mert 😊Bocskais video megvolt? na ennyit tesz, ha van 11e+ viszonylag biztosan megjelenő szavazó egy körben 😊Nem lehetett volna az átjelentkezőket bontani 2-3 körzetre? (pláne ha megyék szerint "ordibálnak")
index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/04/08/parlamenti_orszaggyulesi_valasztas_partok_szavazas_voks_szavazokor_nvb_reszveteli_arany/a_bocskain_mar_tobb_mint_harom_oras_a_varakozasi_ido_a_szervezok_szerint/
az a durva, hogy tényleg az iskola egész tömbjét megkerüli a sor, a nyitóképen az alacsonyabb épület egy óvoda, ha ott lekanyarodik a sor, akkor visszaér az iskoláig 😊
slowmotion
Igor
viszont szerintem nem lesz érvénytelen a szavazatuk, ha megjelentek időben, akkor sztem be kell jutniuk szavazni.
pár éve is mintha lett volna olyan, ahol iszonyat sokáig tartott a szavazás, addig nem is lehetett publikélni semmilyen részeredményt, csak a részvételi arányt... asszem
slowmotion
Most azért vannak ekkora sorok, mert Soros felbérelt 25 ezermillió embert, és kedvetlenítsék el az átszavazó Fideszeseket... szóval eme aljas konspiráció miatt érvénytelenítünk mindent!!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Neked meg nekem ez tök logikus, de mi ehhez nem értünk, mert 😊Bocskais video megvolt? na ennyit tesz, ha van 11e+ viszonylag biztosan megjelenő szavazó egy körben 😊Nem lehetett volna az átjelentkezőket bontani 2-3 körzetre? (pláne ha megyék szerint "ordibálnak")
slowmotion
Igor
több mint 6 éve
Mennyi helyen olvasom, hogy Momentumra ment volna a szavazat, de hát nem jutnak be... Ha ők a szimpatikusak rájuk kell szavazni (mostmár csak kellett volna), mert ha bejutnak akkor bejut a neked szimpatikus párt és nem mellesleg ezzel lehet a legtöbbet ártani a Fidesznek.no igen, az összetétel csapdája (nekünk kb az egyetemi mikro könyv ötödik oldalán volt, annyira alap szívás)
Na de sebaj, sajnos a taktikai szavazás miatt az emberek kissé túl taktikázzák magukat.
Jughead
viszont legalább így Vitya tett a zemberek műveltségéért, még akkor is egy faszányos kis játékelméleti kérdést rittyentett egy mezei választásból, ha az emberek többségének erről fogalma sincs
több mint 6 éve
Bocskais video megvolt? na ennyit tesz, ha van 11e+ viszonylag biztosan megjelenő szavazó egy körben 😊Nem lehetett volna az átjelentkezőket bontani 2-3 körzetre? (pláne ha megyék szerint "ordibálnak")
slowmotion
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Bocskais video megvolt? na ennyit tesz, ha van 11e+ viszonylag biztosan megjelenő szavazó egy körben 😊index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/04/08/parlamenti_orszaggyulesi_valasztas_partok_szavazas_voks_szavazokor_nvb_reszveteli_arany/a_bocskain_mar_tobb_mint_harom_oras_a_varakozasi_ido_a_szervezok_szerint/
több mint 6 éve
Jughead
5 212
Mennyi helyen olvasom, hogy Momentumra ment volna a szavazat, de hát nem jutnak be... Ha ők a szimpatikusak rájuk kell szavazni (mostmár csak kellett volna), mert ha bejutnak akkor bejut a neked szimpatikus párt és nem mellesleg ezzel lehet a legtöbbet ártani a Fidesznek.Na de sebaj, sajnos a taktikai szavazás miatt az emberek kissé túl taktikázzák magukat.
több mint 6 éve
"...becsúszott a baki: a két igazolványát is betette a borítékba, majd ezt a gondosan összerakott, az ember létező összes, érzékeny személyi adatot egyszerre tartalmazó csomagot bedobta az urnába. A szavazatszámláló bizottság tájékoztatta a választópolgárt, hogy az okmányokat a helyi választási irodában a következő munkanapon átveheti."én véletlenül eltettem a tollat, ami bent volt a fülkében, de kifelé menet észrevettem és odaadtam egy biztonsági őrnek! =D
Imádom 😀 😀
Hanni