NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
Politika
46 feliratkozó
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Szerintem ott nem számolnak semmit!A külföldön szavazók voksai mikorra lesznek megszámolva?Urnazárás után ott is rögtön számolnak. Az európai urnák ugyanakkor (ill. Londonban 8-kor) zárnak, szerintem éjfélre onnan is meg lesz a legtöbb eredmény.
Ott azért szerintem nem sokan voksolnak a mostani kormányra.
Bazzani
Egyébként belassult a tempó, már csak 0.5%-al magasabb a részvétel, mint 2002-ben. Másfél százalékot lassult a tempó az elmúlt 2 órában. Még az is benne van, hogy 70% se lesz meg. Nem valószínű, de előfordulhat.
peterk2005
A magyarországi lakcímmel rendelkezők szavazatait, számolás nélkül küldik haza. Az urnát itt bontják fel és osztják el a különböző szavazókörök között, hiszen lehet, hogy 500 különböző szavazókörből származnak a szavazatok. Itthon számolják meg őket, összekeverve az egyik szavazókör szavazataival, hogy kizárják a lehetőséget, hogy bárki tudja, hogy XY kire szavazott.
több mint 6 éve
Az bizony nagyon nem mindegy.
több mint 6 éve
Lassult, 63.21% - akkor valóban inkább csak 72.5%-73.5% lesz..Jól gondolom, hogy máskor nem 17 óra volt a következő mérési pont?
Igor
több mint 6 éve
eddig 17:30-as adatokat mértek, idén 17:00-t. szerintem az is lehet legalább 1,5-2% eltérésA sorban állók még dobhatnak a részvételi arányon, vannak nem kevesen.Én már azt is belekalukáltam.. csak ugye a 2002-eshez hasonlítva a majd 2%-os előny most 0.4%-re csökkent az elmúlt 2 órában..
Egyébként élvezet olvasni titeket 😊
dande
Bár a szüleim még csak most mennek majd, úgyhogy majd az uccsó 2 óra megdobja 😀
Igor
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Jughead
5 212
2002-ben 17:00-ás adatot hol látjátok? Én mindenhol a 17:30-as adatot látom.
több mint 6 éve
A sorban állók még dobhatnak a részvételi arányon, vannak nem kevesen.Én már azt is belekalukáltam.. csak ugye a 2002-eshez hasonlítva a majd 2%-os előny most 0.4%-re csökkent az elmúlt 2 órában..
Egyébként élvezet olvasni titeket 😊
dande
Bár a szüleim még csak most mennek majd, úgyhogy majd az uccsó 2 óra megdobja 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
A külföldön szavazók voksai mikorra lesznek megszámolva?Urnazárás után ott is rögtön számolnak. Az európai urnák ugyanakkor (ill. Londonban 8-kor) zárnak, szerintem éjfélre onnan is meg lesz a legtöbb eredmény.
Bazzani
Egyébként belassult a tempó, már csak 0.5%-al magasabb a részvétel, mint 2002-ben. Másfél százalékot lassult a tempó az elmúlt 2 órában. Még az is benne van, hogy 70% se lesz meg. Nem valószínű, de előfordulhat.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
oh bocsánat 😊Szerintem a magyarországi lakcímmel rendelkezők szavazataira gondolt...a levélszavazatok, már megérkeztek, így azokat számolják folyamatosanA külföldön szavazók voksai mikorra lesznek megszámolva?mínusz Erdély
Bazzani
gamerkr
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Szerintem a magyarországi lakcímmel rendelkezők szavazataira gondolt...a levélszavazatok, már megérkeztek, így azokat számolják folyamatosanA külföldön szavazók voksai mikorra lesznek megszámolva?mínusz Erdély
Bazzani
gamerkr
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
A külföldön szavazók voksai mikorra lesznek megszámolva?Ezek a szavazatok folyamatosan jönnek haza repülővel, szerintem legalább 2-3 napig. És csak utána számolják össze őket, ha mind megérkezett.
Bazzani
több mint 6 éve
A külföldön szavazók voksai mikorra lesznek megszámolva?mínusz Erdély
Bazzani
több mint 6 éve
A külföldön szavazók voksai mikorra lesznek megszámolva?Ott azért szerintem nem sokan voksolnak a mostani kormányra.
több mint 6 éve
A sorban állók még dobhatnak a részvételi arányon, vannak nem kevesen. Egyébként élvezet olvasni titeket 😊
több mint 6 éve
Persze, de az előző 3 órás adatból még 74 fölé is lehetett lőni..Lassult, 63.21% - akkor valóban inkább csak 72.5%-73.5% lesz..Az a "csak" idézőjeles. Ilyen részvétel egy felzárkozó országban brutálisan magas érték. Itt biza az egész ország véleményt mondott. Vagy együtt húzzuk ki magunkat a sz*rból, vagy együtt lőjük lábon magunkat. Gondolja bárki bármelyik verzió mögé bármelyik oldalt is. 😊
Igor
peterk2005
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Lassult, 63.21% - akkor valóban inkább csak 72.5%-73.5% lesz..Az a "csak" idézőjeles. Ilyen részvétel egy felzárkozó országban brutálisan magas érték. Itt biza az egész ország véleményt mondott. Vagy együtt húzzuk ki magunkat a sz*rból, vagy együtt lőjük lábon magunkat. Gondolja bárki bármelyik verzió mögé bármelyik oldalt is. 😊
Igor
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Lassult, 63.21% - akkor valóban inkább csak 72.5%-73.5% lesz..
több mint 6 éve
sőt, a szektor nagy részében kifejezetten hátrányosManapság már nem feltétel az ész újságíráshozEste buli lesz? 😀Ezek teljesen hülyék a 444-nél, de hát ez sem újkeletű
444.hu/2018/04/08/az-m7-esen-es-az-m3-ason-is-a-fovaros-fele-tarto-keszenleti-rendoroket-lattak
apeszos
r.baggio
apeszos
több mint 6 éve
viszi az aranytartalékot is? szóval ezért kellett hazahozatni?Este buli lesz? 😀Nem fog Orbán csak úgy lelépni
444.hu/2018/04/08/az-m7-esen-es-az-m3-ason-is-a-fovaros-fele-tarto-keszenleti-rendoroket-lattak
apeszos
Amadeus
több mint 6 éve
Manapság már nem feltétel az ész újságíráshozEste buli lesz? 😀Ezek teljesen hülyék a 444-nél, de hát ez sem újkeletű
apeszos
r.baggio
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 902
Este buli lesz? 😀Nem fog Orbán csak úgy lelépni
apeszos
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Este buli lesz? 😀Ezek teljesen hülyék a 444-nél, de hát ez sem újkeletű
apeszos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
tegnap a Parlamentnél, a rakparton is kurva sok rendőr volt, transzporterek minden.Két lehetőséget látok. Vagy buknak, és utolsó erejükkel is a beáramló migráncstömegtől akarják védeni a népet, vagy nyernek, és akkor a 2000 sorosügynököt kell elkapdosni... 😀Este buli lesz? 😀amikor mentünk haza húsvétkor a hetvennégy-nullanullába, akkor a 67-esen is ment a Balaton felé vagy hat-nyolc rendőrségi kisbusz, mégsem történt semmi különös.
apeszos
vagy csak a jelmezes főpróbát tartották volna? 😊
slowmotion
apeszos
több mint 6 éve
Két lehetőséget látok. Vagy buknak, és utolsó erejükkel is a beáramló migráncstömegtől akarják védeni a népet, vagy nyernek, és akkor a 2000 sorosügynököt kell elkapdosni... 😀Este buli lesz? 😀amikor mentünk haza húsvétkor a hetvennégy-nullanullába, akkor a 67-esen is ment a Balaton felé vagy hat-nyolc rendőrségi kisbusz, mégsem történt semmi különös.
apeszos
slowmotion
több mint 6 éve
Este buli lesz? 😀amikor mentünk haza húsvétkor a hetvennégy-nullanullába, akkor a 67-esen is ment a Balaton felé vagy hat-nyolc rendőrségi kisbusz, mégsem történt semmi különös.
apeszos
több mint 6 éve
Este buli lesz? 😀444.hu/2018/04/08/az-m7-esen-es-az-m3-ason-is-a-fovaros-fele-tarto-keszenleti-rendoroket-lattak