NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
Politika
46 feliratkozó
több mint 6 éve
Online hol érdemes követni?Ez egy sértő kérdés volt 😉 Szerencséd, hogy ezt hozzá tetted 😛
Persze ezen topicon kívül
Sebii
több mint 6 éve
Az hát, és ezt lehet is élvezni, kivéve persze ha az ember belegörcsöli magát a politikábaakkor nekem már mindegy 😀
Kampman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Most kaptam infót, hogy egy győri szavazókörben 4% növekedés volt 5:00 és 5:50 között kb, (nemcsak peterk-nak vannak ott kapcsolatai 😛) és hasonló a forgalom továbbra is.Szóval ha hozzáveszem a sorbanállókat, akkor lesz mondjuk 10.5%, ami hozzájön az 5 órás adathoz..
Éljen az egy bizonytalan adatból való extrapolálás 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Az hát, és ezt lehet is élvezni, kivéve persze ha az ember belegörcsöli magát a politikábaAzért tegyük hozzá önkritikusan, hogy ez azt is jelzi, hogy ez azért alapvetően egy reality show. 😀Egyébként élvezet olvasni titeket 😊Tiszta playoffhangulat
dande
Kampman
peterk2005
több mint 6 éve
közben váltottam az atv-re, az jobbnak tűnik egyelőrecsak online tudom, de baz komoly 1 órás csúsztatással élőznek? :/ mi ez mármelyik adó lesz hiteles a szavazóműsorral? 😀 gondolom nem az M1én a hírtv-t fogom nézni vszínű.. valahol ez is röhej 😀
petey
mondjuk Kálmán Olga egyből belebakizott egyet mindjárt az elején, de biztos ő is izgul.
Szesze
petey
több mint 6 éve
Azért tegyük hozzá önkritikusan, hogy ez azt is jelzi, hogy ez azért alapvetően egy reality show. 😀Egyébként élvezet olvasni titeket 😊Tiszta playoffhangulat
dande
Kampman
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
csak online tudom, de baz komoly 1 órás csúsztatással élőznek? :/ mi ez mármelyik adó lesz hiteles a szavazóműsorral? 😀 gondolom nem az M1én a hírtv-t fogom nézni vszínű.. valahol ez is röhej 😀
petey
mondjuk Kálmán Olga egyből belebakizott egyet mindjárt az elején, de biztos ő is izgul.
Szesze
több mint 6 éve
csak ne megint a Patriots nyerjenEgyébként élvezet olvasni titeket 😊Tiszta playoffhangulat
dande
Kampman
több mint 6 éve
Hú, ezt nem tudtam. Ha ez igaz (az indexen 17:00 órásnak jelzik a korábbi arányokat is), akkor még magasabb is lehet.eddig 17:30-as adatokat mértek, idén 17:00-t. szerintem az is lehet legalább 1,5-2% eltérésA sorban állók még dobhatnak a részvételi arányon, vannak nem kevesen.Én már azt is belekalukáltam.. csak ugye a 2002-eshez hasonlítva a majd 2%-os előny most 0.4%-re csökkent az elmúlt 2 órában..
Egyébként élvezet olvasni titeket 😊
dande
Bár a szüleim még csak most mennek majd, úgyhogy majd az uccsó 2 óra megdobja 😀
Igor
eaglesmcnabb
Mindenesetre a 17 órás arány már meghaladta a 2014-es teljes részvételt, és a 2010-estől is csak pár tizedre marad el.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Bernben chill volt minden, de hát egy átlagos napsütötte svájci délutánról van szó 😊 Minimális várakozás volt csak, 2500 körüli volt az ittszavazók száma, kicsit még a kishölgyekkel is tudtam csevegni, azt mondták dél körül volt kisebb torlódás, de amúgy csordogál a nap...
szerk: az 58k külképviseleti szavazóból remélem legalább ugyanennyi lesz a részvételi arány, ha nem magasabb
Szerkesztette: JSanyo
több mint 6 éve
kollégám szerint 2x olyan hosszú most a sor mint du 2kor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
melyik adó lesz hiteles a szavazóműsorral? 😀 gondolom nem az M1Lázárék veresége (Márky Zay győzelme) után a Vásárhelyi TV tájképeket mutatott az eredmények helyett.
petey
Az első közeli részeredmény még be lett mondva aztán annyi.
Sajnos nem így lesz este az M1en.
több mint 6 éve
melyik adó lesz hiteles a szavazóműsorral? 😀 gondolom nem az M1
több mint 6 éve
Hú, ez jogos, akkor elnéztem, akkor megint reális a 73-74%... köszi a javítást.Nem csoda, mert most nagy a tét!!! Kérdés: bevándorlóország leszünk-e vagy sem?
Azért nem semmi hogy 3 v 4 ember javított 1 percen belül 😀 és egész nap megy a konstruktív duma, egy teljesen offtopic fórumon.
Igor
amúgy nem figyelsz, most mondtam hogy öreganyámék nem szavaztak idén, gondolom nem kalkuláltad bele!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Cím:Robbanás volt az egyik szavazókörzetben
A hír lényege, hogy egy neon fénycső robbant fel 😊
De a hírre senki nem kattintott volna...😀
több mint 6 éve
igen, eddig 17:30-as adatok voltak. A mostani 5 órás már a 2014es 7 órás fölött van.Lassult, 63.21% - akkor valóban inkább csak 72.5%-73.5% lesz..Jól gondolom, hogy máskor nem 17 óra volt a következő mérési pont?
Igor
Tony Adams
több mint 6 éve
Hú, ez jogos, akkor elnéztem, akkor megint reális a 73-74%... köszi a javítást.Azért nem semmi hogy 3 v 4 ember javított 1 percen belül 😀 és egész nap megy a konstruktív duma, egy teljesen offtopic fórumon.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
2002-ben 17:30-kor 65,56 volt a részvétel!
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Szerintem ott nem számolnak semmit!A külföldön szavazók voksai mikorra lesznek megszámolva?Urnazárás után ott is rögtön számolnak. Az európai urnák ugyanakkor (ill. Londonban 8-kor) zárnak, szerintem éjfélre onnan is meg lesz a legtöbb eredmény.
Ott azért szerintem nem sokan voksolnak a mostani kormányra.
Bazzani
Egyébként belassult a tempó, már csak 0.5%-al magasabb a részvétel, mint 2002-ben. Másfél százalékot lassult a tempó az elmúlt 2 órában. Még az is benne van, hogy 70% se lesz meg. Nem valószínű, de előfordulhat.
peterk2005
A magyarországi lakcímmel rendelkezők szavazatait, számolás nélkül küldik haza. Az urnát itt bontják fel és osztják el a különböző szavazókörök között, hiszen lehet, hogy 500 különböző szavazókörből származnak a szavazatok. Itthon számolják meg őket, összekeverve az egyik szavazókör szavazataival, hogy kizárják a lehetőséget, hogy bárki tudja, hogy XY kire szavazott.