NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

46 feliratkozó

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Online hol érdemes követni?
Persze ezen topicon kívül
Sebii
Ez egy sértő kérdés volt 😉 Szerencséd, hogy ezt hozzá tetted 😛
több mint 6 éve
Szesze New York Giants 21 264 — Giants fan
Sebii
szerintem index

ha fidesz párti vagy akkor origo 😛

Szerkesztette: Szesze
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Az hát, és ezt lehet is élvezni, kivéve persze ha az ember belegörcsöli magát a politikába
Kampman
akkor nekem már mindegy 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 535
több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Most kaptam infót, hogy egy győri szavazókörben 4% növekedés volt 5:00 és 5:50 között kb, (nemcsak peterk-nak vannak ott kapcsolatai 😛) és hasonló a forgalom továbbra is.

Szóval ha hozzáveszem a sorbanállókat, akkor lesz mondjuk 10.5%, ami hozzájön az 5 órás adathoz..

Éljen az egy bizonytalan adatból való extrapolálás 😀

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 326
Egyébként élvezet olvasni titeket 😊
dande
Tiszta playoffhangulat
Kampman
Azért tegyük hozzá önkritikusan, hogy ez azt is jelzi, hogy ez azért alapvetően egy reality show. 😀
peterk2005
Az hát, és ezt lehet is élvezni, kivéve persze ha az ember belegörcsöli magát a politikába
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
bibibí mi már nyertünk 😛 😀 😉

twitter.com/Eagles/status/983003203137605632
több mint 6 éve
melyik adó lesz hiteles a szavazóműsorral? 😀 gondolom nem az M1
petey
én a hírtv-t fogom nézni vszínű.. valahol ez is röhej 😀

mondjuk Kálmán Olga egyből belebakizott egyet mindjárt az elején, de biztos ő is izgul.
Szesze
csak online tudom, de baz komoly 1 órás csúsztatással élőznek? :/ mi ez már
petey
közben váltottam az atv-re, az jobbnak tűnik egyelőre
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
dande
Tiszta playoffhangulat
Kampman
Azért tegyük hozzá önkritikusan, hogy ez azt is jelzi, hogy ez azért alapvetően egy reality show. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
petey

mondjuk Kálmán Olga egyből belebakizott egyet mindjárt az elején, de biztos ő is izgul.
Szesze
csak online tudom, de baz komoly 1 órás csúsztatással élőznek? :/ mi ez már

több mint 6 éve
dande
Tiszta playoffhangulat
Kampman
csak ne megint a Patriots nyerjen
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 326
dande
Tiszta playoffhangulat
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
A sorban állók még dobhatnak a részvételi arányon, vannak nem kevesen.

dande
Én már azt is belekalukáltam.. csak ugye a 2002-eshez hasonlítva a majd 2%-os előny most 0.4%-re csökkent az elmúlt 2 órában..

Bár a szüleim még csak most mennek majd, úgyhogy majd az uccsó 2 óra megdobja 😀
Igor
eddig 17:30-as adatokat mértek, idén 17:00-t. szerintem az is lehet legalább 1,5-2% eltérés
eaglesmcnabb
Hú, ezt nem tudtam. Ha ez igaz (az indexen 17:00 órásnak jelzik a korábbi arányokat is), akkor még magasabb is lehet.

Mindenesetre a 17 órás arány már meghaladta a 2014-es teljes részvételt, és a 2010-estől is csak pár tizedre marad el.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
fodi91 196
Hú, ez jogos, akkor elnéztem, akkor megint re
kollégám szerint 2x olyan hosszú most a sor mint du 2kor
Negritis
Igor
ezzel csak az a baj, hogy eredményeket is későn fogunk tudni és így nagyjából egyből kapunk egy végeredményt

Szerkesztette: fodi91
több mint 6 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Bernben chill volt minden, de hát egy átlagos napsütötte svájci délutánról van szó 😊

Minimális várakozás volt csak, 2500 körüli volt az ittszavazók száma, kicsit még a kishölgyekkel is tudtam csevegni, azt mondták dél körül volt kisebb torlódás, de amúgy csordogál a nap...

szerk: az 58k külképviseleti szavazóból remélem legalább ugyanennyi lesz a részvételi arány, ha nem magasabb

Szerkesztette: JSanyo

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 107 — The Mathematician
kollégám szerint 2x olyan hosszú most a sor mint du 2kor

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
petey
Lázárék veresége (Márky Zay győzelme) után a Vásárhelyi TV tájképeket mutatott az eredmények helyett.
Az első közeli részeredmény még be lett mondva aztán annyi.
Sajnos nem így lesz este az M1en.

több mint 6 éve
petey

Szerkesztette: Szesze
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár

több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Hú, ez jogos, akkor elnéztem, akkor megint reális a 73-74%... köszi a javítást.

Azért nem semmi hogy 3 v 4 ember javított 1 percen belül 😀 és egész nap megy a konstruktív duma, egy teljesen offtopic fórumon.
Igor
Nem csoda, mert most nagy a tét!!! Kérdés: bevándorlóország leszünk-e vagy sem?

amúgy nem figyelsz, most mondtam hogy öreganyámék nem szavaztak idén, gondolom nem kalkuláltad bele!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Cím:
Robbanás volt az egyik szavazókörzetben

A hír lényege, hogy egy neon fénycső robbant fel 😊
De a hírre senki nem kattintott volna...😀
több mint 6 éve
Lassult, 63.21% - akkor valóban inkább csak 72.5%-73.5% lesz..
Igor
Jól gondolom, hogy máskor nem 17 óra volt a következő mérési pont?
Tony Adams
igen, eddig 17:30-as adatok voltak. A mostani 5 órás már a 2014es 7 órás fölött van.
több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Hú, ez jogos, akkor elnéztem, akkor megint reális a 73-74%... köszi a javítást.

Azért nem semmi hogy 3 v 4 ember javított 1 percen belül 😀 és egész nap megy a konstruktív duma, egy teljesen offtopic fórumon.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
2002-ben 17:30-kor 65,56 volt a részvétel!
több mint 6 éve
A külföldön szavazók voksai mikorra lesznek megszámolva?
Ott azért szerintem nem sokan voksolnak a mostani kormányra.
Bazzani
Urnazárás után ott is rögtön számolnak. Az európai urnák ugyanakkor (ill. Londonban 8-kor) zárnak, szerintem éjfélre onnan is meg lesz a legtöbb eredmény.

Egyébként belassult a tempó, már csak 0.5%-al magasabb a részvétel, mint 2002-ben. Másfél százalékot lassult a tempó az elmúlt 2 órában. Még az is benne van, hogy 70% se lesz meg. Nem valószínű, de előfordulhat.
peterk2005
Szerintem ott nem számolnak semmit!
A magyarországi lakcímmel rendelkezők szavazatait, számolás nélkül küldik haza. Az urnát itt bontják fel és osztják el a különböző szavazókörök között, hiszen lehet, hogy 500 különböző szavazókörből származnak a szavazatok. Itthon számolják meg őket, összekeverve az egyik szavazókör szavazataival, hogy kizárják a lehetőséget, hogy bárki tudja, hogy XY kire szavazott.